Det er nymåne I Jomfruens tegn Onsdag 20. September 2017 kl. 07.30 Norsk Tid.


Tiden like før nymåne er en tid for å fullføring av prosjekter og avslutning av en fase før en ny begynnelse er i emning.

Nymånen i Jomfruens tegn viser at vi har kommet til den delen av året som åpner for innhøsting. Det er antydning til høststemning. Frukt, bær, sopp og markens grøde er modnet og det er tid for å høste og ta vare på  rikdommen naturen har å by på.

 

Det er naturlig å erkjenne at man ønsker å legge en fase bak seg og åpne for en ny begynnelse i tiden rundt nymåne. Det er å anbefale å sette farten ned en periode, ta seg tid til å reflektere og bli bevisst hva som virker meningsfylt og bidrar til optimisme og glede.

Det er også en grunstig periode å studere nærmere hva en ønsker å eliminere slik at du kan rydde vei til det nye som er på vei inn I ditt liv. Nymånen bringer mulighet for en ny begynnelse, ny fødsel og skapelsen av noe nytt som kan vokse fremover.

Nymånen kan ha innflytelse på alle tegn uavhengig av hvilket tegn en er født i. De som har Jomfruen og Fiskenes tegn sentralt i horoskopet vil merke denne effekten sterkere enn andre. 

 

Jomfruens tegn

Jomfruens tegn er et tilpasningsdyktig jordtegn som harmonerer med naturens fleksibilitet og fantastiske evne til å berike dens beboere. Om vi forbinder dette I praksis, er det en indikasjon på at tiden er inne for å lytte til naturens budskap og kroppens signaler.

 

Ved å innse at jorden inneholder ALT vi trenger for å overleve og leve et godt liv, vil det føles berikende å absorbere og lytte til naturen både i ens egen kropp og rundt seg. Ved å tilbringe tid i naturen og lytte til stillheten så kan det dukke opp noen bilder eller ord i bevisstheten som gir nyttig informasjon.

Nymånen innleder en tid for vekst

Nymånen vil vokse seg større til frem mot (fullmånen) som inntreffer om ca 14 dager, altså 5. Oktober i Værens tegn. Grip muligheten til å så nye frø som kan dyrkes og utvikles frem mot fullmåne og eventuelt ekspandere videre.

Dette er en fin tid for å analysere og evaluere valg man vurderer å ta.  Definere hva du vil gi slipp på, eliminere og hva du må gi næring til for å kunne vokse og utvikles ytterligere.

Noen kan bli spesielt emosjonell, kreativ og årvåken disse dagene. Andre kan kjenne på tristhet og smerter i ledd, hovenhet i kroppen. Det kan være naturlig når en utrensning skjer.


De som ønsker å sette i gang med prosjekter, skape nye holdninger, søke nye visjoner eller ny mening, vaner og rutiner kan med fordel benytte seg av den gunstige tiden det er å planlegge å starte ved nymåne.

 

Innflytelse på det enkelte stjernetegn
Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive hvilken innflytelse Nymånen kan ha på det enkelte stjernetegn. For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ må man stille et individuelt horoskop. 

Ta gjerne kontakt for å få ditt personlige horoskop belyst via www.inspiravisjon.no

Et personlig horoskop har liten eller ingen Verdi uten en individuell samtale.

Ønsker alle strålende, berikende og produktive dager forover. 

 

Væren

Ny begynnelse i forbindelse med arbeidsoppgaver, helse, livsstil og forholdet til kroppen generelt. Justering av vaner og uvaner,  hvordan man løser arbeidsoppgaver i hverdagen. Analysering, sortering, rydding og eliminering. Kjæledyr.

 

Tyren

Ny begynnelse i forbindelse medselvuttrykk, kreativitet, livs-energi, hva man engasjerer seg i og bruker krefter på. Forholdet til seksualitet, intimitet, eksperimentering, kjærlighet, spontanitet, lek og moro. Relasjoner til partner, barn og ens rolle til dem.

 

Tvillingen

Ny begynnelse i forbindelse med fundamentet, privatliv, familie, fortiden, forholdet til besteforeldre eller forfedre. Ny begynnelse i familieforhold, tilhørighet, ny bolig eller fornyelse av hjemmet.  Forholdet til en selv, selvutvikling, selvfølelse og selvtillit.

 

Krepsen

Ny fase i forbindelse med hvordan man prioriterer tiden og oppgavene, hvordan man kommuniserer, deler og mottar budskap. Kommunikasjonsutstyr og distribusjons- og transport- midler som bil, båt, fly, og likn. Forholdet til søsken og naboer, kjøp og salg.

 

Løven

Ny fase i forbindelse med personlige verdier, økonomi, evner og egenskaper. Karriere, hva man jobber med og hvordan man bruker egne evner, kunnskaper og talent. Ny fase i forbindelse med investeringer og eiendeler, eiendom, og verdier generelt.

 

Jomfruen

Ny begynnelse i forbindelse med egen kropp, image, utseende, helse, livsstil, hvordan man blir oppfattet av andre og ønsker å bli oppfattet. Søke perfeksjon eller justering i forbindelse med egen image. Behov for å presentre mer av den man egentlig ER.

 

Vekten

Ny begynnelse i forbindelse med underbevisstheten.  Ubevisste behov, frykt, eller lengsler kan bli tydeligere og komme til bevissthet. Dette kan være en tid for å legge noe bak seg og begynne med nye kreative prosjekter. Å søke tillit til åndelig veiledning.

 

Skorpionen

Ny begynnelse i forbindelse med fremtidsmål, grupper eller en organisasjon, håp man har for fremtiden og hvem man ønsker å engasjere seg i. Håp man har, og stå for det man tror på. Møter med betydningsfulle personligheter. Fritidsaktiviteter. Sette seg nye mål.

 

Skytten

Ny fase i forbindelse med ambisjoner og karriere, retningen forover, hva man strekker seg mot. Resultater man skaper i karrieren. Forbindelse med autoriteter, foreldre. Ny begynnelse i status, posisjon og rennomé. Søker resultater som kan eskalere.

 

Steinbukken

Ny begynnelse i forbindelse med høyere kunnskap, visdom, overbevisning, hva man tror på, rettssystemet, retterferdighet. Nye visjoner i forbindelse med veien videre, ny informasjon, kunnskap, søke rådgivere, kontakter og nettverk, formidling av visdom.

 

Vannmannen

Ny fase i forbindelse med andres resurser, verdier du deler, forholdet til arbeidsgiver, bank og forsikring. Kontrakter, avtaler, forholdet til arv, gaver, eller skattesaker. Fordeling av verdier. Psykologisk forvandlings prosess. Nye samarbeidsforhold.

 

Fiskene

Ny fase i forbindelse med parforhold, nære relasjoner, samarbeidsforhold og alt som involverer kommunikasjon i regelmessige forbindelser. Åpne fiender, personligheter man forhandler med. Bryllup, forlovelse, ny begynnelse i samarbeidsforhold.

 

 

 

 

FULLMÅNE I FISKENES TEGN

 

Det er fullmåne i Fiskenes tegn onsdag 6. September 2017 kl. 09.03 Norsk Tid

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det kan gi en følelse av å fullføre noe, gi slipp på noe og legge en fase bak seg.

 

Fullmånen åpner for å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og nære relasjoner i ett nytt lys.


Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreative og kan komme opp med fantastiske ideer og fantasier i denne perioden. Andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske.

 

Noen kan føle på sorg og ensomhet, savn og vanskelige følelser. De som menstruerer, kan oppleve at de blør mer og noen erfarer at sår gror saktere enn ellers. Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Unngå overdrivelser eller dramatisering.

 

Solen i Jomfruen månen i Fiskene

Solen befinner i jomfruen mens månen befinner i Fiskenes tegn.  Månen er i kontakt med Neptun og forsterker sensitiviteten og de emosjonelle svingningene. Unngå å la deg overmanne av følelser.  La det ikke bli oversvømmelse eller for mye av alle ting men ta en ting om gangen slik at det blir mer overkommelig.

 

Dette er en fin tid for å tilbringe tid alene og gi rom for å reflektere over ting man har behov for bli mer bevisst på.  Å ta seg tid til å kjenne på følelser, tilgi og gi slipp, fokusere på åndelige perspektiv, kreativitet og ubetinget kjærlighet. Det er fiskenes budskap.

 

Dersom du drømmer mer enn ellers er det naturlig. Benytt anledningen til å bringe frem fantasien og la den få utløp via kunstneriske uttrykk disse dagene. Det gir mulighet til å benytte denne perioden på en positiv måte.

 

Noen kan oppleve at det er naturlig å ofre seg for noen, hjelpe noen, og kan glemme seg selv for å være tilgjengelig for andre disse dagene. Det er flott så lenge man er klar over egne motiver og intensjoner. Manipulasjon er sjelden til hjelp for noen.

 

Utrensning

Utrensning og utskilling av avfallsstoffer åpner for å gi slipp på det man ikke lengre har behov for å holde fast ved er essensielt. Både når det gjelder holdninger, tankemønstre, vanemønstre som holder en selv tilbake. Det gjelder også å bli bevisst ubevisste negative følelser om frykt, angst og selvkritikk. Så kan man se klarere i alle ting.

 

Dette er en strålende tid for å meditere og å være Mindfull. Grip muligheten til å legge merke til og gi slipp på alt du ikke lengre har behov for. Gjør en utrensning åndelig og materielt.  Slik er det lettere å åpne for nye positive tanker, holdninger og ideer.  Det kan igjen bidra til at kreativiteten og livsgleden slipper til og flommer over.

 

Etter fullmåne

I tiden etter fullmåne, når det ubevisste er belyst, er det en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur for de som ønsker det. Det er den beste perioden for å endre vaner og rutiner. Slik kan en få størst effekt i forbindelse med vektreduksjon.

 

Legg merke til hvilke følelser som dukker opp like etter at fullmånen er passert. Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte.

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse det kan ha for ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

Det er Total Solformørkelse (Solar Eclipse) Mandag 21. August
kl. 20.11 - Norsk Tid

 

En solformørkelse inntreffer når månen passerer mellom solen og jorden.

Solen dekkes helt eller delvis av månen sett fra jorden.

En Total formørkelse forekommer når solen og månen er helt presis på linje.

  

Solen ligger ca. 400 ganger lengre vekk enn månen og har ca. 400 ganger større diameter. Ved Total solformørkelse vil de sett fra jorden se ut til å være like store. Denne gang vil månen komme foran solen slik at man kan oppleve totalt mørke. Denne gang er dette synlig i et belte fra vestkysten til østkysten av USA.


Dette er det mest spektakulære syn når det gjelder planetariske begivenheter. I det øyeblikket den inntreffer blir Himmelen mørk, temperature faller, fugler og dyr blir stille, og man kan føle atmosfæren dirrer. En Total Solformørkelse inntreffer med noen års mellomrom. Det er enda sjeldnere at den er synlig for det blotte øyet. Det 7 år til neste gang den er synlig i samme belte som nå.


Se linken:

Solformørkelse

  

Global påvirkning

I perioder når Solformørkelser inntreffer er det viden kjent at det kan ha innflytelse på globale begivenheter, politiske avgjørelser og på aksje- og finansmarkedet. Effekten av en sol eller måne – formørkelse kan gi resultater inntil 1 år- 1,5 år forover.

 

Kraften i en Total solformørkelse kan være enorm. Det er fordi månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på kroppen vår. Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og den emosjonelle balanse. Noen påvirkes mer enn andre. Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av hverandres tanker og handlinger. Det gjelder å være bevisst hva man vil påvirke med og være påvirkelig av.

 

Individuell Inflytelse

Solformørkelser sees ofte i forbindelse med betydningsfulle forvandlingsfaser i livet som leder til viktige avgjørelser. Resultatet av en slik forvandlingsfase kan sees inntil 1,5 år I etterkant. Ca Hvert 9 år er det solformørkelse i same tegn og Ca hvert 18 år gjentas den same syklusen. Noen formørkelser har sterkere innvirkning enn andre  hos hvert enkelt individ. Begivenheter som skjedde for 9 eller 18 år siden kan gjenta seg I en eller annen form.

 

En solformørkelse inviterer også til en ny begynnelse, ny fødsel. Det indikerer også avslutningen av en fase som er over. Ved en fødsel gir man slipp på det som har vært og retter energien mot det som ER.

 

Denne gang er det Løvens energier som forsterkes. Ikke nok med at det er solformørkelse i tegnet, er også planeten Mars i samme atmosfære. Det forsterker mars og ildens energier.

 

Løvens tegn

Løvens tegn forbindes med Solens energi. Det er et fast idltegn som uttrykker lidenskap, temperament, engasjement, beskyttelse, stolthet, ærekjærhet, lekenhet og generøsitet. Løven har kjærlighet til det den omgir seg med og uttrykker en sterk dedikert kraft i det en skaper. Løven gjør ikke noe halveis, men brenner for noe full tog helt, eller har ingen interesse. Ild eller aske.

 

Nymånen i Løvens tegn minner om å rette oppmerksomheten mot kreativitet, kjærlighet, generøsitet og giverglede. Mange ivrer etter å ivareta de en har rundt seg og liker å bekytte de som er svakere enn seg.

 

Noen kan bli spesielt impulsiv og uberegnelig de kommende par dagene. Unngå å handle raskere enn at du har oversikt eller gjør noe du kan angre senere. Det er også naturlig at følelser som sorg og savn kan forsterkes i denne perioden. 

 

Nymånen vil vokse og forsterker det som settes i gang. Det gjelder å være bevisst hva man ønsker å dyrke og utvikle i tiden forover.


Kreativitet og vitalitet
Grip muligheten til å åpne for kreativiteten, vitaliteten og romantikken i livet disse dagene. Dersom situasjonen ikke er slik du forventer den skal være, kan du selv sørge for å inspirere til mer av det du ønsker deg. Tiden er inne for å ta ansvar for egen nytelse og behov.

 

Dette er en strålende tid for å definere hva som hindrer deg i å være din egen sol fullt og helt. Det er naturlig å bli bevisst noe du ønsker å gi slipp på og legge bak deg innen den nye fasen kan vokse og øke i hastighet.

Solen belyser det du elsker og åpner for muligheten til å se klarere. Spesielt i forbindelse med det du begjærer, det du nyter og den du elsker. Dette er en påminnelse om å åpne hjertet for tilgivelse og kjærlighetsfylte avgjørelser. 

 

Mars posisjon forsterker ildenergien, pågangsmotet, og evnen til å skape store ting. Mars forbindes med krigeren innovatøren og barnet. I 28 grader løvens tegn knyttes den også til Medisinske oppfinnelser, musikalske bragder, nyskapning og innovasjon. Slike tema er i en betydelig utvikling det kommende året.

 

De som ønsker å sette i gang med nye prosjekter, endre holdninger eller vaner og rutiner kan med fordel benytte seg av den gunstige tiden det er å starte ved nymåne.


Innflytelse på det enkelte stjernetegn
Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive hvilken innflytelse Solformørkelsese kan ha på det enkelte stjernetegn. For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på individet må man stille det personlige horoskop.

Ta gjerne kontakt for å få ditt horoskop belyst via www.inspiravisjon.no
Ønsker du å lese mer om disse innflytelselsen for ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Væren:

Ny begynnelse i det som involverer selvuttrykk, forholdet til barn eller barnebarn, forelskelse, seksuelle partnere, gambling, sjansespill, aktiviteter som idrett eller sport.


Tyren:

Ny begynnelse I forbindelse med selvfølelse, selvtillit, indre trygghet, privatlivet, relasjoner til familie, foreldre, bolig, investering I eiendom eller forbedring av bolig.

 

Tvillingen:

Ny begynnelse I forbindelse med kommunikasjon, formidling av budskap, ny kunnskap eller innsikt, nye kommunikasjonsmidler, planlegging av tidsforbruk, relasjoner til søsken eller naboer.

 

Krepsen:

Ny begynnelse I forbindelse med åndelige og materielle verdier. Investeringer I eiendom eller bolig, personlig utvikling, evner og talenter. Å bruke flere sider av seg selv.

 

Løven:

Ny begynnelse i forholdet til en selv, ens kropp, image og utseende. Ser seg selv med andre øyne og vil utad virke mer selvsikker og trygg. Selvutvikling åpner for noe nytt i relasjoner.

 

Jomfruen:

Ny begynnelse I forbindelse med undertrykte følelser, klarhet I ubevisste innsikter, oppmerksom på hva man lengter etter, åndelige opplevelser, kreativitet, Musikk, kunst, meditasjon og mindfulness.

 

Vekten:

Ny begynnelse I forholdet til venner, grupper, organisasjoner. Sette seg nye mål, en ny betydningsfull rolle i en gruppe eller med andre som har felles interesser. Nye kontakter.

 

Skorpionen:

Ny begynnelse i ambisjoner, karriere, livsmål, veien videre, hva man strekker seg mot, status og posisjon. Oppmerksom på hvilken rolle man har og hvilken man ønsker å ha.

 

Skytten:

Ny begynnelse I forbindelse med holdninger, tro, oppfatninger og forventninger. Fristes til å reise, oppsøke andre kulturer, tilbringe tid I utlandet. Åpner for nye vennskap.

 

Steinbukken:

Ny begynnelse I forbindelse med verdier en deler med andre. Kan føre til bryllup eller samboerskap, kontakt med bank, forsikring. Det kan også involvere arv, investeringer, inntekt.

 

Vannmannen:

Ny begynnelse eller ny vekst i parforhold, samarbeidsforhold og nære relasjoner.  Fokus på ens egen rolle i relasjoner og hva man søker å utveksle i alle nære relasjoner.

 

Fiskene:

Ny begynnelse I området for helse, livsstil, arbeidsoppgaver, kosthold, ernæring, forholdet til dyr. Å revurdere arbeidsoppgaver eller metoder er aktuelt.

 

 

 

 

 

Det er Månefomørkelse i Vannmannens tegn 7. August 2017 kl. 20.10 Norsk Tid (partial eclipse)

 

Ved fullmåne og Måneformørkelse er Solen og Månen i opposisjon til hverandre med Jorden i mellom. Solen befinner seg denne gang i Løvens tegn og månen i tegnet rett ovenfor, som er Vannmannens tegn.

 

Helt fra mange tusen år tilbake har mange forholdt seg til månens faser både i forbindelse med såing, dyrkning, fiske, i forbindelse med gjærbakst, ved operasjoner og ved fødsler. Man merker tydelig at det som spirer, vokser og gror eser mer ved stigende måne enn ved synkende måne.

Det er naturlig å fullføre en fase eller et prosjekt ved fullmåne og gi slipp på noe ved synkende månefase. Mange blir roligere i dagene etter en fullmåne. Ved måneformørkelse forsterkes energiene og effekten kan ha innvirkning både personlig og globalt. Effekten av en måneformørkelse kan vare i inntil 1,5 år fremover. Mange betydningsfulle avgjørelser som får store konsekvenser skjer i forbindelse med formørkelser.

 

Kreativ eller emosjonell
Noen opplever månens energier ekstra sterkt ved fullmåne og kan bli spesielt våken og får ikke sove.  Mange blir merkbart mer kreative, humørfylte og lidenskapelige. Atter andre blir overfølsom, sorgfylte og temperamentsfulle de nærmeste to-tre dagene. Enkelte hovner opp i kroppen og blir stivere i ledd og muskulatur. Frihetsfølelsen kan forsterkes betydelig disse dagene. Noen kan ha behov for å frigjøre seg fra begrensende rammer, strukturer, hverdagens rutiner og vaner og vil gjøre noe de vanligvis ikke gjør.

 

Fullmånen når topp-punktet kl. 20.10 Norsk Tid. Legg merke til energiskiftet etter det. Disse dagene er en strålende tid for å være mottakelig og bli bevisst egne ubevisste følelser, behov og ønsker. Noen inspireres til å se seg selv utefra, med andres øyne.

 

Vannmannens tegn

Lufttegnet Vannmannen forbindes med det unike, intellektet og det originale. Å være seg selv fullt og helt. Vannmannens arketype er ofte rebelsk og spesiell, fordomsfri, intellektuell og genial. Lufttegn har ofte et fugleperspektiv og harmonerer med å utveksle tanker, ideer, erfaringer og meninger med andre. De trenger å utnytte den store intellektuelle kapasiteten. De er også ofte dyktige organisatorer. Dette er også et fast tegn som har en tendens til å holde fast på egne meninger og kan være ekstremt utholdende, sta og tålmodig.

 

Vannmannens arketype inviterer til å tørre å bevege seg ut av «komfortsonen». Å gjøre noe nytt, originalt, å være litt rebelsk med positive hensikter. Å fri seg fra begrensende hemninger og fordommer og å tørre å leve fullt ut det man innerst inne ER. Uansett hvilket tegn en er født i.

 

Budskap ved fullmåne i vannmannen

Denne fullmånen inviterer til å åpne sinnet for nye og uventede impulser og inspirerer til å leve fullt ut den unike individualitet i samspill med andre. Å være en bevisst medskaper i samfunnets sirkulasjon med ens individuelle personlige og unike energi, i form av kreativitet og vitalitet. En inspireres til å oppleve å akseptere en selv og andre fullt ut slik en ER! - Å føle seg fullkommen og komplett, uansett hvordan en er skapt. Budskapet er å elske fordomsfritt uregelmessigheter, annerledeshet, likhet og originalitet.

 

Solens kontakt med Mars

Solen i løven dreier seg også om å elske lidenskapelig, være stolt og uttrykke ens eksistens uten å sammenligne seg med andre. Anerkjenn de unike egenskaper og vær stolt over den du ER! Det handler om å ha mot til å VÆRE, vise vei og å skape!

 

Solens kontakt med Mars fremmer mot og handlekraft, viljestyrke og retning. Tiden er inne for å våge å stå for den man ER! Likhet, brorskap, fordomsfrihet, rettferdighet, enhet og felles mål er tema som dukker opp under vannmannens energi.

 

Kjærligheten er tema for Løvens energi. Fordomsfri kjærlighet og å gå egne veier åpner dører til nye kreative univers.

 

Denne måneformørkelsen settes i forbindelse med solformørkelsen i Løvens tegn 21. August.

 

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet. Nedenfor er det gitt noen stikkord om hvilke tema som kan utmerke seg for de enkelte stjernetegn:

 

Væren

Komplettering, fullførelse og belysning av vennskap, grupper, likesinnede og målsettinger. Å legge en fase bak seg og sette seg nye mål. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvilke mål og interesser en har vokst i fra og ha mot til å søke nye kontakter, grupper og vennskap.

 

Tyren

Komplettering, fullførelse og belysning av resultatene du har oppnådd og hva du nå ønsker å strekke deg mot. Å veie innsatsen opp mot hva det gir deg i retur. Forholdet til foreldre og autoriteter belyses. En fase er over og det er naturlig å gi slipp på noe og søke nye resultat.

 

Tvillingen

Komplettering, fullførelse og belysning av egne holdninger, hva du tror på og oppfatter som meningsfylt. En justering i inspirasjon og visjon er i sikte. Å bli oppmerksom på hvilken kunnskap en har eller mangler. Å søke ny kunnskap, innsikt, inspirasjon eller ny retning.

 

Krepsen

Komplettering, fullførelse og belysning av forholdet til økonomi og verdier en deler med andre. Bevissgjøring om verdier og hva en vil involvere seg i. Det er naturlig å ønske å gi slipp på noe og legge vise verdier bak seg. Salg av verdier eller avslutning av samarbeid.

 

Løven

Komplettering, fullførelse og belysning av nære relasjoner. Det er naturlig å vokse ut av visse relasjoner til fordel for noen som passer bedre til den du er NÅ. Det kan også dreie seg om samarbeidsforhold. Det er naturlig å bli oppmerksom på å søke et opptimalt forhold.

 

Jomfruen

Komplettering, fullførelse og belysning av plikter, ansvar, arbeidsoppgaver, vaner og rutiner. Fokus på livsstil, kropp og helse. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvordan en kan styrke helsen og bedre livsstilen. Behovet øker for å optimalisere arbeidsmetoder og rutiner.


Vekten

Komplettering, fullførelse og belysning av selvutfoldelse, kreativitet og lidenskap. Det er naturlig å frigjøre seg fra hemninger og begrensninger. Noen opplever at barn vokser ut av retet og blir selvstendig. Det er naturlig å bli oppmerksom på å søke mer lek og moro.

 

Skorpionen

Komplettering, fullførelse og belysning av privatlivet, forholdet til familiemedlemmer og organisering av hjem og familie. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvilket fundament en har og ønsker. En bevissgjøring av uregemlessigheter i familieforhold er også et tema.

 

Skytten

Komplettering, fullførelse og belysning av timeplan, organisering av tiden og hva en engasjerer seg i. Forholdet til søsken belyses. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvilke oppgaver en kan legge bak deg og hvordan en kan bli bedre til å kontrollere sin tid.

 

Steinbukken

Komplettering, fullførelse og belysning av forholdet til åndelige og materielle verdier, samt egenverdi og selvfølelse. Justering av verdier en har holdt fast på som ikke lengre gir en noe. Å bli oppmerksom på evner, talent, kunnskaper og hva en ønsker å bruke de til.

 

Vannmannen

En komplettering, fullførelse og belysning i forholdet til deg selv, til image, utseende og livsstil. Det er naturlig å legge en fase bak deg, og opptimalisere den du ønsker å fremstå som. Forholdet til deg selv har innvirkning på forholdet til andre. Jobbskifte er aktuelt. 

 

Fiskene
Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av ubevisste følelser, lengsler og alt en drømmer om å oppnå. En økende bevissthet rundt evnen til å idealisere og hva en nå innser at en har vokst ut av og ønsker å skille seg av med. Det er naturlig å bli å søke perfeksjon i livet.

 

Ta gjerne kontakt via nina@inspiravisjon.no eller  www.inspiravisjon.no dersom du ønsker en gjennomgang av ditt personlige horoskop.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse disse energiene har på ditt stjernetegn, kan du også gå inn på http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

Det er Nymåne i Løvens tegn 23. Juli 2017 kl. 11.46  - Norsk Tid.


En nymånefase indikerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. I dagene før nymåne er det naturlig å gi slipp på noe og klargjøre for en ny begynnelse, eller ny fødsel.

De frøene man setter ved nymåne, (de tankene, planene, visjonene og intensjoene) er det som vil vokse ved stigende måne de neste 14 dagene til fullmåne inntreffer 7. August i Vannmannens tegn. Månens syklus er på ca 28 dager og det er like mange dager til neste nymåne. Det er kun nymåne en gang i løvens tegn hver år.

 

Ved nymåne er det naturlig å bli ekstra energisk. Mange får ikke sove, blir mer årvåken, kreative, vital og engasjert de kommende dagene. Dersom behovet for å skape noe dukker opp, er det helt naturlig. Grip muligheten til å skape mens energiene er på topp.

 

Uansett hvilket tegn man er født i kan man merke et skifte i energiene. Men de som har løven sentralt i sitt horoskop kan merke dette noe sterkere enn andre.

 

Løvens arketype

Løvens tegn forbindes med Solens energier. Det er et fast idltegn som uttrykker lidenskap, temperament, engasjement, beskyttelse, stolthet, ærekjærhet, lekenhet og generøsitet. Løven har kjærlighet til det den omgir seg med og uttrykker en sterk dedikert kraft i det en skaper. De gjør ikke noe halveis, men full tog helt.

 

Nymånen i løvens tegn minner om å rette oppmerksomheten mot kreativitet, kjærlighet, generøsitet og giverglede. Å ivareta de man har rundt seg og å bekytte de som er svakere enn seg.

 

Noen kan bli spesielt impulsiv og uberegnelig de kommende par dagene. Unngå å handle raskere enn at du har oversikt eller gjør noe du angrer senere. Det er også naturlig at følelser som sorg og savn kan forsterkes i denne perioden. 

 

Kreativitet og vitalitet

Grip muligheten til å åpne for kreativiteten, vitaliteten og romantikken i livet disse dagene. Dersom situasjonen ikke er slik du forventer den skal være, kan du selv sørge for å inspirere til mer av det du ønsker deg. Tiden er inne for å ta ansvar for egen nytelse, behov og ikke vente at andre skal dekke dem.

 

Dette er en strålende tid for å definere hva som hindrer deg i å være din egen sol ( å være deg selv) fullt og helt. Det er naturlig å bli bevisst noe du ønsker å gi slipp på og legge bak deg innen nymånen bringer en ny fase i kraft. Nymånen i løvens tegn belyser det du elsker og åpner for muligheten til å se klarere i hva du ønsker å vise kjærlighet til, dyrke og styrke de neste 14 dagene. Spesielt i forbindelse med det du begjærer, det du nyter og den du elsker.

 

Dette er en påminnelse om å åpne hjertet for tilgivelse og kjærlighetsfylte avgjørelser, og å dyrke det som styrker kjærlighetskreaften i deg og rundt deg. Nymåne i Løvens tegn er i aksjon for alle, uansett tegn en er født i.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har for ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via linken nedenfor:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1