NYMÅNE I JOMFRUENS TEGN 2018

Det er nymåne i Jomfruens tegn 09.09.2018 kl. 20:01 Norsk TID.


Nå befinner solen og månen seg i Jomfruens tegn og høsten er i emning.  


Tiden like før nymåne er en tid for å fullføring av prosjekter og avslutning av en fase før en ny begynner. Nymånen innleder en ny fase på ca 29 dager og inspirerer til vekst.


Jomfruens tegn

Jomfruens tegn er et tilpasningsdyktig jordtegn som harmonerer med naturens fleksibilitet og fantastiske evne til å berike dens beboere.

Jomfruens arketype forbindes med uskyld, renhet og guddommelighet. Jomfruens energi søker å være den reneste utgaven av seg selv og jakter derfor naturlig på perfeksjon. Derfor er det også naturlig å lete etter distraksjoner og urenheter som forhindrer renheten i å skinne fullkomment.  


Jomfruens tegn blir ofte av den grunn forbundet til det å være kritisk og analyserende. I søken etter perfeksjon er det naturlig å analysere, sortere og eliminere. Mange fokuserer på renslighet, nøyaktighet, kosthold, ernæring og andre detaljer som optimaliserer alt man ønsker å perfeksjonere. Man er opptatt av det man kan nyttigjøre seg og bruke. Det som kan forenkle arbeidet eller som virker praktisk. 


I Jomfruens periode er frukt, bær, sopp og markens grøde modnet og det er tid for å høste av rikdommen naturen har å by på.


Jomfruen forbindes med Merkur, planeten for formidling og kommunikasjon. Det føles berikende å absorbere og lytte til naturens harmoniserende lyder. De som lytter ekstra godt vil merke at naturen selv, i form av vann, trær, blomster og dyr har et budskap å formidle.


Dette er en strålende periode for å tilbringe tid i naturen og lytte til stillheten så kan det saktens dukke opp noen bilder eller ord i bevisstheten som gir nyttig informasjon.

Nymånen
Nymånen vil vokse seg større til fullmånen inntreffer om ca 14 dager. Det indikerer at dette er en strålende periode for å så nye frø, sette i gang med nye prosjekter som kan vokse i tiden fremover.

 

Det er også en tid for å analysere, evaluere og sortere i det man allerede har sådd, skapt, eller satt i gang. Ikke minst studere hva man vil gi slipp på, eliminere eller ønsker å dyrke frem og perfeksjonere.


Har du et ønske om å sette i gang prosjekter, begynne med nye vaner, en ny stil, eller innlede en ny fase, kan du med fordel benytte deg av den gunstige tiden det er å starte ved nymåne.


Ønsker alle strålende, berikende og produktive dager forover. :-)

 

 

 

FULLMÅNE I FISKENES TEGN

 

Det er fullmåne i Fiskenes tegn søndag 26. August 2018 kl. 13.55 Norsk Tid

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det kan gi en følelse av å fullføre noe, gi slipp på noe og legge en fase bak seg.

 

Fullmånen åpner for å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og nære relasjoner i ett nytt lys.


Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreative og kan komme opp med fantastiske ideer og fantasier i denne perioden. Andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske.

 

Noen kan føle på sorg og ensomhet, savn og vanskelige følelser. De som menstruerer, kan oppleve at de blør mer og noen erfarer at sår gror saktere enn ellers. Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Unngå overdrivelser eller dramatisering.

 

Solen i Jomfruen og månen i Fiskene

Solen befinner i jomfruen mens månen befinner i Fiskenes tegn. Det bidrar til å forsterke sensitiviteten og emosjonelle svingninger.

 

Dette er en fin tid for å tilbringe tid alene og gi rom for å reflektere over ting man har behov for å bli mer bevisst og se klarere.  Å ta seg tid til å kjenne på følelser, tilgi og gi slipp, fokusere på åndelige perspektiv, kreativitet og ubetinget kjærlighet. Det er fiskenes budskap.

 

Om du drømmer mer enn ellers, er det naturlig i denne perioden. Det kan bidra til å skape en bevissthet om hva som betyr mye for deg. Benytt anledningen til å bringe frem fantasien og la den få utløp via kunstneriske uttrykk disse dagene. Det gir mulighet til å benytte denne perioden på en positiv måte.

 

Noen kan oppleve et behov for å ofre seg for noen, hjelpe noen, og dermed ignorere seg selv og egne behov. Det er flott så lenge man er klar over egne motiver og intensjoner. Manipulasjon er sjelden til hjelp for noen. Å hjelpe noen fordi du trenger at noen trenger deg kan virke mot sin hensikt.

 

Utrensning

Ved fullmåne kan man se klarere hva man har behov for å skille seg av med, hva man nå anser seg ferdig med, det man har vokst i fra. Å se seg selv og relasjoner i ett tydeligere lys kan gi verdifull innsikt. Dette er også en fin tid for å legge merke til hva man ønsker å skille seg av med. Det indikerer en fin periode for renselse fremover.

Utrensning og utskilling av avfallsstoffer åpner for å gi slipp på det man ikke lengre har behov for å holde fast ved. Både når det gjelder holdninger, tankemønstre, vanemønstre som holder en selv tilbake. Det gjelder også å bli bevisst ubevisste negative følelser om frykt, angst og selvkritikk. Så kan man se klarere i mange ting.

 

Dette er en strålende tid for å meditere og å være Mindfull. Grip muligheten til å legge merke til og gi slipp på alt du ikke lengre har behov for. En utrensning åndelig og materielt gjør det lettere å åpne for nye positive tanker, holdninger og ideer.  Det kan igjen bidra til at kreativiteten og livsgleden slipper til og flommer over.

Etter fullmåne
I tiden etter fullmåne, når det ubevisste er belyst, er det en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur for de som ønsker det. Det er den beste perioden for å endre vaner og rutiner. Slik kan en få størst effekt i forbindelse med vektreduksjon.


Legg merke til hvilke følelser som dukker opp like etter at fullmånen er passert. Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne.

Dette er en gyllen anledning til å fremme det fulle potensiale og kraften en har inni seg på beste mulige måte.

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

 

 

Det er Solformørkelse SUPERMÅNE Lørdag 11. August 2018 kl. 11.58 - Norsk Tid (partial eclipse)

 

En solformørkelse inntreffer når månen passerer mellom solen og jorden.

Solen dekkes denne gang delvis av månen sett fra jorden.

  

Solen ligger ca. 400 ganger lengre vekk enn månen og har ca. 400 ganger større diameter. Ved Supermåne er månen nærmest Jorden i sin eliptiske bane. Det påvirker gravitasjonen og flo og fjære i sterkere enn når månen befinner seg lengre unna.

 

Global påvirkning

I perioder når Solformørkelser inntreffer er det viden kjent at det kan ha innflytelse på globale begivenheter, naturfenomen, politiske avgjørelser og på aksje- og finansmarkedet. Effekten av en sol eller måne – formørkelse kan gi resultater inntil 1 år- 1,5 år forover.

 

Kraften i en Solformørkelse kan være enorm. Det er fordi månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på kroppen vår. Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og den emosjonelle balanse. Noen påvirkes mer enn andre. Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av energiene rundt oss og av det vi selv bidrar til å skape.

 

Individuell Inflytelse

Solformørkelser sees ofte i forbindelse med betydningsfulle forvandlingsfaser i livet som leder til viktige avgjørelser. Resultatet av en slik forvandlingsfase kan sees inntil 1,5 år etter en formørkelse.

Ca hvert 9 år er det solformørkelse i same tegn og Ca hvert 18 år gjentas den same syklusen. Noen formørkelser har sterkere innvirkning enn andre for det enkelte individ. Begivenheter som skjedde for 9 eller 18 år siden kan gjenta seg i en eller annen liknende form.

 

En solformørkelse inviterer til en ny begynnelse. Det indikerer avslutningen av en fase og begynnelsen på en ny. Det er naturlig å se klarere hva man har vokst i fra og åpne for et nytt kapittel.

 

Pallas og Merkur
Solformørkelsen forsterkes Løvens energier nå. Asteroiden Pallas Athene og Merkur er også i kontakt med formørkelsen denne gang. Pallas Athene forbindes med beskyttelse, kunst, vitenskap, og bruk av visdom og fornuft. Merkur forbindes med kommunikasjon og formidling av budskap.

Merkur beveger seg på vei bakover frem til 19. august. Innen da er det det indre arbeidet som har stor aktivitet og det fører ofte til mange tanker og refleksjoner. Etter den 19. kan det man har bearbeidet komme tydeligere frem. Denne prosessen kan åpne for å formidle noe kreativt eller øke fokuset på å beskytte og ivareta sine nære og kjære.

 

Løvens tegn

Løvens tegn forbindes med Solens energi. Det er et fast idltegn som uttrykker lidenskap, temperament, engasjement, beskyttelse, stolthet, ærekjærhet, lekenhet og generøsitet. Løven har kjærlighet til det den omgir seg med og uttrykker en sterk lidenskapelig kraft. Løven gjør ikke noe halveis, men brenner for noe fullt og helt, eller har ingen interesse.

 

Solformørkelsen i Løvens tegn åpner for å bli mer oppmerksom på hva og hvem en ønsker å ivareta, beskytte og kjempe kamper for. Hvordan man kan slå ut i full blomst, og oppnå anerkjennelse og ros for, og hva som inspirerer og motiverer fremover.

 

Løvens arketype er nøyaktig, grundig, æreskjær og liker alt som minner om lek og moro.


Kreativitet og vitalitet
Uansett hvilket tegn du er født i, grip muligheten til å åpne for kreativitet, vitalitet og romantikk. Dersom situasjonen ikke er slik du forventer den skal være, kan du selv sørge for å inspirere til å gjøre noe mer ut av det du ønsker deg. Tiden er inne for å ta ansvar for egen nytelse og personlige behov.

 

Dette er en strålende tid for å være den du ER fullt og helt. Solen belyser det du elsker og åpner for muligheten til å se klarere hva du begjærer, det du nyter og det du elsker. Dette er en påminnelse om å åpne hjertet for tilgivelse og foreta avgjørelser basert på kjærlighet og tillit. 

 

De som ønsker å sette i gang med nye prosjekter, endre holdninger eller vaner og rutiner kan med fordel benytte seg av den gunstige tiden det er å starte ved nymåne.


Innflytelse på det enkelte stjernetegn
Nedenfor finner du noen stikkord som kan beskrive hvilken innflytelse Solformørkelsese kan ha på det enkelte stjernetegn. For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på individet må man stille det personlige horoskop.

Ta gjerne kontakt for å få ditt horoskop belyst via www.inspiravisjon.no Ønsker du å lese mer om disse innflytelselsen for ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Væren:

Ny begynnelse i det som involverer selvuttrykk, kreativ selvutfoldelse, forholdet til barn eller barnebarn, forelskelse, bryllup, seksuelle partnere, gambling, sjansespill, aktiviteter som involverer idrett, lek og moro.


Tyren:

Ny begynnelse I forbindelse med selvfølelse, selvtillit, indre trygghet, privatlivet, relasjoner til familie, foreldre, røtter, bakgrunn, bolig, investering i eiendom, oppussing, eller forbedring av bolig og styrke familiebånd.

 

Tvillingen:

Ny begynnelse I forbindelse med kommunikasjon, formidling av budskap, ny kunnskap eller innsikt, nye kommunikasjonsmidler, planlegging av tidsforbruk, relasjoner til søsken eller naboer. Å knytte nye nære relasjoner.

 

Krepsen:

Ny begynnelse I forbindelse med åndelige og materielle verdier. En nytt forhold til verdier og til egenverdi. Investering i eiendom eller bolig, personlig utvikling, evner og talenter. Å bruke flere sider av seg selv. Ny jobb er aktuelt.

 

Løven:

Ny begynnelse i forholdet til en selv, ens kropp, image og utseende. Ser seg selv med andre øyne og vil utad virke mer selvsikker og trygg. Styrket selvtillit. Nye antrekk, ny stil. Selvutvikling, åpner for noe nytt i relasjoner.

 

Jomfruen:

Ny begynnelse I forbindelse med undertrykte følelser, klarhet i ubevisste innsikter, oppmerksom på hva man lengter etter, åndelige opplevelser, kreativitet, musikk, kunst, meditasjon og mindfulness. Styrket indre trygghet.

 

Vekten:

Ny begynnelse I forholdet til venner, grupper, organisasjoner. Sette seg nye mål, en ny betydningsfull rolle i en gruppe eller med andre som har felles interesser. Nye kontakter. Økt bruk av sosiale media, publisitet.

 

Skorpionen:

Ny begynnelse i ambisjoner, karriere, livsmål, veien videre, hva man strekker seg mot, ny status og posisjon. Oppmerksom på hvilken rolle man har og hvilken man ønsker å ha. Kan føre til ny jobb, en bedre posisjon, anerkjennelse.

 

Skytten:

Ny begynnelse I forbindelse med holdninger, tro, oppfatninger og forventninger. Økt frihetstrang. fristes til å reise, oppsøke andre kulturer, tilbringe tid i utlandet. Å formidle budskap, lære bort eller søke å lære mer selv.

 

Steinbukken:

Ny begynnelse I forbindelse med verdier en deler med andre. Salg av ferdier eller eiendeler. Kontakt med bank, forsikring. Det kan også involvere arv, investeringer, inntekt, arbeidsgiver. Frigjøring av økonomiske forpliktelser.

 

Vannmannen:

Ny begynnelse eller ny vekst i parforhold, samarbeidsforhold og nære relasjoner.  Fokus på ens egen rolle i relasjoner og hva man søker å utveksle i alle nære relasjoner. Single kan møte den store kjærligheten. Nytt forhold.

 

Fiskene:

Ny begynnelse I området for helse, livsstil, arbeidsoppgaver, kosthold, ernæring, forholdet til dyr. Å analysere, revurdere arbeidsoppgaver eller metoder, daglige rutiner, vaner. Utrensning, eliminering, rydding.

 

 

 

 

 

Det er Total Måneformørkelse i Vannmannens tegn 27. Juli 2018 kl.  22.20 Norsk Tid

 

Ved fullmåne og Måneformørkelse er Solen og Månen i opposisjon til hverandre med Jorden i mellom. Solen befinner seg denne gang i Løvens tegn og månen i tegnet rett ovenfor, som er Vannmannens tegn.

 

Helt fra mange tusen år tilbake har mange forholdt seg til månens faser både i forbindelse med såing, dyrkning, fiske, i forbindelse med gjærbakst, ved operasjoner og ved fødsler. Man merker tydelig at det som spirer, vokser og gror eser mer ved stigende måne enn ved synkende måne.


BLODMÅNE
Dette er århundrets lengste måneformørkelse. En total måneformørkelse gjør at månen ofte får en rødlig farge. Månen står lavt i horisonten og er i kontakt med planeten mars ved fullmånen. Det gjør også at den kan få en rødere fargenyanse enn ellers. Mars er nærmere jorden enn den har vært på 15 år og energien kan virke kraftigere enn ellers, spesielt ved måneformørkelsen.

 

Det er naturlig å fullføre en fase eller et prosjekt ved fullmåne og gi slipp på noe ved synkende månefase. Å bli bevisst hva man har vokst i fra både når det gjelder vaner, uvaner, ubevisste hemninger og begrensende overbevisninger er tema. Det kan føre til emosjonelle utbrudd for noen. Å skrelle bort hindringer og tørre mer for andre.

Mange blir roligere i dagene etter en fullmåne. Ved måneformørkelse forsterkes energiene og effekten kan ha innvirkning både personlig og globalt. Effekten av en måneformørkelse kan vare i inntil 1,5 år fremover. Mange betydningsfulle avgjørelser som får store konsekvenser skjer i forbindelse med formørkelser.

 

Kreativ eller emosjonell Noen opplever månens energier ekstra sterkt ved fullmåne og kan bli spesielt våken og får ikke sove.  Mange blir merkbart mer kreative, humørfylte og lidenskapelige. Atter andre blir overfølsom, sorgfylte og temperamentsfulle de nærmeste to-tre dagene. Enkelte hovner opp i kroppen og blir stivere i ledd og muskulatur.

Frihetsfølelsen kan forsterkes betydelig disse dagene. Noen kan ha behov for å frigjøre seg fra begrensende rammer, strukturer, hverdagens rutiner og vaner og vil gjøre noe de vanligvis ikke gjør.

 

Formørkelsen når topp-punktet kl. 22.20 Norsk Tid. Disse dagene er en strålende tid for å være mottakelig og bli bevisst egne ubevisste følelser, behov og ønsker. Noen inspireres til å se seg selv utefra, med andres øyne.

 

Vannmannens tegn

Lufttegnet Vannmannen forbindes med det unike, intellektet og det originale. Å være seg selv fullt og helt. Vannmannens arketype forbindes med det å være rebelsk og spesiell, fordomsfri, intellektuell og genial. Lufttegn har ofte et fugleperspektiv og harmonerer med å utveksle tanker, ideer, erfaringer og meninger med andre. De trenger å utnytte den store intellektuelle kapasiteten. De er også ofte dyktige organisatorer.

 

Vannmannen et fast tegn som har en tendens til å holde fast på egne meninger og kan være ekstremt utholdende, sta og tålmodig.

 

Vannmannens arketype inviterer til å tørre å bevege seg ut av «komfortsonen». Å gjøre noe nytt, originalt, å være litt rebelsk med positive hensikter. Å fri seg fra begrensende hemninger og fordommer og å tørre å leve fullt ut det man innerst inne ER. Uansett hvilket tegn en er født i.


Budskap ved fullmåne i vannmannen

Denne fullmånen inviterer til å åpne sinnet for nye og uventede impulser og inspirerer til å leve fullt ut den unike individualitet i samspill med andre. Å være en bevisst medskaper i samfunnets sirkulasjon med ens individuelle personlige og unike energi, i form av kreativitet og vitalitet. Selv om det kan virke utfordrende. En inspireres til å oppleve å akseptere en selv og andre fullt ut slik en ER! - Å føle seg fullkommen og komplett, uansett hvordan en er skapt. Budskapet er å elske fordomsfritt uregelmessigheter, annerledeshet, likhet og originalitet.

 Månens kontakt med Mars

Solen i løven dreier seg også om å elske lidenskapelig, være stolt og uttrykke ens eksistens uten å sammenligne seg med andre. Anerkjenn de unike egenskaper og vær stolt over den du ER! Det handler om å ha mot til å VÆRE, vise vei og å skape!

Solens kontakt med Mars fremmer mot og handlekraft, viljestyrke og retning. Tiden er inne for å våge å stå for den man ER! Likhet, brorskap, fordomsfrihet, rettferdighet, enhet og felles mål er tema som dukker opp under vannmannens energi. Kjærligheten er tema for Løvens energi. Fordomsfri kjærlighet og å gå egne veier åpner dører til nye kreative univers.


Denne måneformørkelsen settes i forbindelse med solformørkelsen i Løvens tegn 21. August.

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet. Nedenfor er det gitt noen stikkord om hvilke tema som kan utmerke seg for de enkelte stjernetegn.


Væren

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av vennskap, grupper, likesinnede og målsettinger. Å legge en fase bak seg og sette seg nye mål. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvilke mål og interesser en har vokst i fra og ha mot til å søke nye kontakter, grupper og vennskap.

 

Tyren

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av resultatene du har oppnådd og hva du nå ønsker å strekke deg mot. Å veie innsatsen opp mot hva det gir deg i retur. Forholdet til foreldre og autoriteter belyses. En fase er over og det er naturlig å gi slipp på noe og søke nye resultat.

 

Tvillingen

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av egne holdninger, hva du tror på og oppfatter som meningsfylt. En justering i inspirasjon og visjon er i sikte. Å bli oppmerksom på hvilken kunnskap en har eller mangler. Å søke ny kunnskap, innsikt, inspirasjon eller ny retning.

 

Krepsen

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av forholdet til økonomi og verdier en deler med andre. Bevissgjøring om verdier og hva en vil involvere seg i. Det er naturlig å ønske å gi slipp på noe og legge vise verdier bak seg. Salg av verdier eller avslutning av samarbeid.

 

Løven

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av nære relasjoner. Det er naturlig å vokse ut av visse relasjoner til fordel for noen som passer bedre til den du er NÅ. Det kan også dreie seg om samarbeidsforhold. Det er naturlig å bli oppmerksom på å søke et opptimalt forhold.

 

Jomfruen

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av plikter, ansvar, arbeidsoppgaver, vaner og rutiner. Fokus på livsstil, kropp og helse. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvordan en kan styrke helsen og bedre livsstilen. Behovet øker for å optimalisere arbeidsmetoder og rutiner.


Vekten

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av selvutfoldelse, kreativitet og lidenskap. Det er naturlig å frigjøre seg fra hemninger og begrensninger. Noen opplever at barn vokser ut av retet og blir selvstendig. Det er naturlig å bli oppmerksom på å søke mer lek og moro.

 

Skorpionen

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av privatlivet, forholdet til familiemedlemmer og organisering av fundamentet og hjemmet. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvilket fundament en har og ønsker. En bevissgjøring av uregemlessigheter i familieforhold er også et tema.

 

Skytten

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av timeplan, organisering av tiden og hva en engasjerer seg i. Forholdet til søsken belyses. Det er naturlig å bli oppmerksom på hvilke oppgaver en kan legge bak deg og hvordan en kan bli bedre til å kontrollere sin tid.

 

Steinbukken

Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av forholdet til åndelige og materielle verdier, samt egenverdi og selvfølelse. Justering av verdier en har holdt fast på som ikke lengre gir en noe. Det er naturlig å bli oppmerksom på evner, kunnskaper og hva en nå ønsker å bruke de til.

 

Vannmannen

En komplettering, fullførelse og bevisstgjøring i forholdet til deg selv, til image, utseende og livsstil. Det er naturlig å legge en fase bak deg, og opptimalisere den du ønsker å fremstå som. Forholdet til deg selv har innvirkning på forholdet til andre. Elsk deg selv slik du ER.

 

Fiskene Komplettering, fullførelse og bevisstgjøring av ubevisste følelser, lengsler og alt en drømmer om å oppnå. En økende bevissthet rundt evnen til å idealisere og hva en nå innser at en har vokst ut av og ønsker å skille seg av med. Det er naturlig å bli å søke perfeksjon i livet.

 

Ta gjerne kontakt via nina@inspiravisjon.no eller  www.inspiravisjon.no dersom du ønsker en gjennomgang av ditt personlige horoskop.

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse disse energiene har på ditt stjernetegn, kan du også gå inn på http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

SOLFORMØRKELSE 20 grader Krepsens tegn 13. Juli 2018, kl 04.48 Norsk Tid

Formørkelser inntreffer når Sola, Jorda og Månen ligger på linje. Ved en solformørkelse dekker Månen for Sola sett fra et lite område på Jorda. 

 

Alle sol- og måneformørkelser har innflytelse på jordas magnetfelt og kan ha en sterkere innvirkning enn andre månefaser. De kan ha innvirkning på individet, på de store konjunkturene i verden, og ikke minst på aksjemarkedet. Når den inntreffer i Krepsens tegn kan den også ha innflytelse på psyken og den emosjonelle helse generelt.

 

I Sommer er det tre formørkelser etter hverandre i løpet av ca 4 uker. Det kan ha stor innflytelse på spesielt følsomme personligheter. Etter denne Solformørkelsen i Krepsens tegn, er det Total måneformørkelse i Vannmannens tegn 27. juli og 11. august er det Supermåne - Solformørkelse i Løvens tegn. Mer om dette kommer når vi nærmer oss begivenhetene. 


Tidsbegrenset effekt
Effekten av en solformørkelse kan ha innflytelse i minst etter år etter at den inntreffer. I noen tilfeller kan avgjørelser bli tatt inntil ca 1,5 år i etterkant. Mange vil oppleve denne formørkelsen som spesielt kraftfull selv om den ikke er total.


Ettersom det er 9 og 18 år mellom solformørkelses - periode i samme tegn, kan noen kan oppleve behov for justeringer i samme livsområde som for ca 9 eller 18 år siden. Det er ekstra sterke krefter inne i bildet som bidrar til at mange tar betydningsfulle avgjørelser rundt slike formørkelser.

Uansett hvilket tegn du er født i, kan dette ha en betydningsfull effekt og føre til en bevisstgjøring med behov for å skape resultater innen året er omme. Krepser, Steinbukker og de som har disse tegnene sterkt utpreget i horoskopet kan merke denne sterkere enn andre.


Pluto i opposisjon til Solformørkelsen
Pluto befinner seg i Steinbukkens tegn som er i eksakt opposisjon til formørkelsen. Noen kan oppleve at en konfrontasjon eller et møte med noen kan ha stor innflytelse på personlige avgjørelser. For noen kan det føre til at relasjoner tar en ny vending.


Formørkelsen kan ha stor betydning men noen merker ikke noe som helst til dette. For å kunne si hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man studere det personlige horoskopet.


For de som er født med Solen, månen, asc, eller andre planeter og punkter i nærheten av solformørkelsen eller Pluto, kan dette aspektet ha stor betydning og lede til betydningsfulle konfrontasjoner eller avgjørelser.


Krepsens tegn
Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse, følelser, hjemmet, røtter, de sårbare sidene, kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg. Månen er spesielt nært knyttet til Krepsens tegn.


Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.


Ved solformørkelse er Solen og månen nære hverandre. Det indikerer at en fase er over og en ny begynner. Dermed er dette en fin tid for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

 

Begynne en ny fase

I tiden rundt en solformørkelse er det naturlig å bli bevisst emosjonelle traumer fra fortiden, og oppdage hva en ønsker å vokse ut av, gi slipp på og eliminere. En kan føle seg overveldet over alt man ikke lengre ønsker å fortsette med eller vil ha med seg videre i området formørkelsen berører i horoskopet.  Behovet for utrensning forsterkes.

Noen kan bli overveldet av følelser i denne perioden. Behovet for å gi slipp på visse følelser er stor i tiden før en formørkelse. Det er også en form for renselse, fornyelse, åpning.


For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen. Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst.

 

Ekstra emosjonell
I dagene rundt solformørkelsen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelige. Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn.

Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt eklipsen. Smerter i ledd og hovne bein er ikke uvanlig.

Ved nymåne er tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.


En solformørkelse indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover mot fullmånen. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden. Legg merke til energiskiftet like etter Solformørkelsen inntreffer.


Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det har på deg personlig, må man studere det det personlige horoskopet.

Du kan også lese solformørkelsens effekt for ditt tegn i månedshoroskopet ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1  
eller bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop og bestille det du ønsker der. 

 

Her er en liten indikasjon på hvilket område dette kan dreie seg om for det enkelte tegn:

Væren

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med privatliv, relasjoner til forfedre, foreldre, røtter og bakgrunn. Det involverer hjemmet, bolig, eiendom, planer om fornyelse eller forbedring av hjemmet, flytting, utbygging, oppussing eller investering i hjemmet og familierelasjoner.

 

Tyren

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med nærmiljøet, tidsplanlegging, søsken, naboer, kommunikasjon, avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Åpner for bedre kommunikasjonsutstyr, bil, eller elektroniske apparater, PR, markedsføring, sosialt nettverk, formidling og kommunikasjon.

 

Tvillingen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med selvverd, evner, talent, din personlige økonomi, åndelige og materielle verdier, egenskaper og kunnskaper. Det kan åpne for nye jobbtilbud der du får mulighet til å bruke flere sider av deg selv, eller å bevise hva du har å by på.

 

Krepsen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med image, utseende, forholdet til en selv og til egen kropp, hvordan en fremstår. Det har innflytelse på parforhold og relasjoner generelt. Kan også bety betydningsfulle avgjørelser i forbindelse med livsstil, hamskifte og karriere innenfor ett år.

 

Løven

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med det ubevisste, lengsel etter tilhørighet, øker behovet for å være en del av noe større enn en selv. Åpner for å få bedre kontakt med sjelen og det indre liv, kjærligheten til en selv og til kreativiteten. Det kan øke behovet for renselse og en sunnere livsstil.

 

Jomfruen

Åpner for en ny begynnelse og ny start i vennskap, relasjoner til en gruppe, en organisasjon, håp for fremtiden, stake ut en ny kurs, sette nye mål. Ny informasjon eller innsikt åpner sinnet for nye ideer. Åpner for et nytt fremtidsfokus og relasjoner til likesinnede.

 

Vekten

Åpner for en ny begynnelse og nye muligheter i status, posisjon, ambisjoner og karriere. Noen søker å strekke seg mot nye livsmål, skape resultater. Nye muligheter i karrieresammenheng. En ny begynnelse i forholdet til foreldre, besteforeldre, barn, og i rollen som forelder eller leder.

 

Skorpionen

Åpner for å oppdage nye visjoner, mening med livet, søke ny kunnskap, utvide horisonten. Muligheter åpnes for å lære mer, oppdage mer, publisere, lære bort, holde kurs eller foredrag. Nye kontakter bringer deg hakk videre i din utvikling. Bevisstheten utvides og nye muligheter åpenbares.

 

Skytten

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med verdier man deler med noen. Det kan dreie seg om finansielle investeringer, samarbeidsformer, arv, lønnsøkning, nye betingelser i forbindelse med arbeidsgiver, bank, forsikring og leieforhold. Nytt forhold til verdier, forbruk og forpliktelser.


Steinbukken

Åpner for en ny begynnelse i nære relasjoner, parforhold, kundeforhold og samarbeidsforhold. Din betydningsfulle rolle i relasjoner åpenbares og det blir tydeligere hvilken rolle du ønsker å ha. Noen vurderer å innlede nytt forhold, andre fornyer det eksisterende.

 

Vannmannen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med livsstil, helse, arbeidsoppgaver, plikter og ansvar, analysering, sortering/eliminering og rydding av det man ikke lengre har behov for. Åpner for nye oppgaver, rutiner, forbedring eller perfeksjonering i livsstil og helse, daglige rutiner.

 

Fiskene

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med selvuttrykk, livsglede, lidenskap, kreativitet, foreldrerollen, forholdet til barn, relasjoner til sex-partnere, og impulsive handlinger. Åpner for forelskelse, lidenskap, svangerskap, barn, og barnebarn, selvutfoldelse, forlovelse og bryllup.