Det er FULLMÅNE i Steinbukkens tegn søndag 9. Juli kl. 06.05 Norsk Tid.

 

Ved fullmåne er Solen og månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra nymåne til fullmåne går det ca. 14 dager. I den perioden er det stigende/voksende måne frem til den er helt full. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er allmenn kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne. Ved fullmåne er det full blomstring.

 

Noen opplever at kroppen også vokser/hever ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. Har man menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt. Alt en kjenner på kan følge månens fase og kan avta like etter fullmåne.

 

Fullmånefase
Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og sine relasjoner i ett klarere lys. Spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsens, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser. Går du med planer om å fullføre noe, legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen.


I Steinbukken
Fullmånen i Steinbukkens tegn åpner for å legge merke til Steinbukkens egenskaper. Tegnet forbindes med stabilitet, trygghet, å være seriøs, målrettet, ambisiøs, og resultatrettet. Steinbukken er snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner og ikke minst er de meget selvstendig og selvdreven.

Dette er en strålene tid for å bli minnet om hva man ønsker å ta seriøst og skape resultater i og å bli bevisst hvor man ønsker å sette inn konsentrert energi og solid innsats. Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder lengst. Har man et skjørt fundament, kan alt man bygger bli mer sårbart, ustødig og utrygt.

 

Hvis man har følelsen av å oppleve skjebnebestemte begivenheter disse dagene, er det viljen som bidrar til at noe kan skje. Kunsten er å ta bevisste avgjørelser i den retningen en ønsker å styrke og eliminere tidkrevende prosjekter og relasjoner som ikke lengre har betydning.

Steinbukken forbindes også med skyldfølelse og dårlig samvittighet. Nå kan man med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er de ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, kan man tilgi seg selv eller be om tilgivelse, legge saken bak seg og gi slipp på slike begrensende, hemmende emosjoner.

Tiden er inne for å vende blikket forover og skape resultater.

 

Mars og Pluto

Ved fullmånen denne gang, er både Mars og Pluto involvert i balansen. Mars er i kontakt med Solen og Månen er i kontakt med Pluto. Dette indikerer sterke krefter som kan lede til endelige og kraftfulle avgjørelser. Spesielt i emosjonelle saker. Å finne balansen mellom vilje og følelse før avgjørelser tas, er klokt.

 

Unngå drastiske situasjoner eller temperamentsfulle utbrudd disse dagene, da en impulsiv, voldsom og forsterket kraft kan komme ut av det man foretar seg.

 

Stjernetegnene Krepsen, Steinbukken, Vekten og Væren kan påvirkes i sterkere grad i denne månefasen. Det inkluderer også dem som har disse tegnene sentralt i sitt horoskop. Krangler kan overgå normale proporsjoner. Det kan også kjærlighetserklæringer og lidenskapelige engasjement.

 

Dette er allikevel en strålende periode for å se seg selv og relasjoner i ett klarere lys. Så kan man også i ettertid ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

TIDsforbruk
Steinbukkens arketype forbindes med TID og hva man bruker tiden til.  Det gjelder å bli oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på. Dette er en tid for å skille mellom klinten og hveten og eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir gode resultater.

Det er verdifullt å senke tempoet et par dager, slik at man får overblikk over situasjonen en er i. Så kan man skille klinten fra hveten og ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over. Med ønske om strålende dager for enhver.

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via følgende link:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

NYMÅNE I KREPSENS tegn 24. Juni 2017 kl. 04.30 Norsk Tid

 

Nymånen markerer avslutningen av og begynnelsen på en ny syklus. Fra fullmånen for ca 14 dager siden, har månen vært i en synkende fase og begynner en ny 30 dagers syklus fra 24. Juni.

 

Før Nymånen inntreffer er det naturlig å fullføre, avslutte og gi slipp på noe. Det kan dreie seg om uvaner, avhengighet, arbeidsoppgaver, negative tanker, følelser, forhold, eller andre ting. Grip muligheten til å bli bevisst hva du har behov for å fullføre, avslutte eller legge bak deg. Gi slipp på det du anser deg ferdig med og åpne for en ny begynnelse.

Krepsens tegn
Nymånen i Krepsens tegn inviterer til å studere tema som involverer familien, hjemmet, røtter, bakgrunn, forfedre og emosjonelle svingninger. Krepsen forbindes med mat, ernæring, blomster, urter og alle vekster som kan dyrkes. Alt man kan gi omsorg og næring til er det naturlig å tenke mye på. Det er 5 planeter i vanntegn i denne perioden, og 4 av dem befinner seg i krepsens tegn. Sol, Måne, Merkurs, og Mars.

 

De som har krepsen sterkt fremtredende i sitt horoskop, kan se frem til begynnelsen på en ny fase. Det er nymåne kun en gang per år per stjernetegn.

Vannet er en perfekt kilde for utrensing av urene energier, tungmetaller og avfallsstoffer. Tiden er inne for å drikke mye vann og søke alt som kan virke rensende for kropp, sjel og sinn. Å legge merke til emosjonelle ubalanser, negative tankemønstre og stagnerte energier kan være tema for noen. Bevisstgjøring gir mulighet for å aksjonere og skape balanse.

 

Når månen befinner seg i krepsens tegn forsterkes effekten av dens energier. Noen kan bli spesielt emosjonell de kommende dagene. Legg merke til følelsene og sett ord på dem om mulig. Dersom tårene kommer, så la de være en del av utrensningen. Mange blir årvåken, kreativ, livsglade, livlig og får ekstra energi og pågangsmot.

 

Reaksjoner på Nymånen
Det er naturlig at de som reagerer sterkest på månens energier kan føle seg ekstra oppspilt og energisk, får ikke sove, eller blir spesielt rastløse og får lyst til å skape noe. Dersom du får mange gode ideer disse dagene kan du ha glede av å notere de, eller sette i gang med å skape. Det er ikke noe å vente med.

 

En naturlig tid for en å starte nye prosjekter er nettopp ved nymåne. Har du noe på hjertet du ønsker å uttrykke, eller prestere? Går du med en skapertrang i maven, er det gunstig å aksjonere ved nymåne.

 

I tiden etter nymåne er det en naturlig vekst fordi månen da er stigende og åpner for raskere utvikling. Det gjelder å gå helhjertet inn for saken. Ved halvhjertet innsats blir resultatet deretter. Mindfull innsats krever 100% engasjement og gir størst gevinst. Prosjekter som starter ved nymåne kan oppnå raskere effekt og profitt enn andre prosjekt

Krepsen forbindes også med omsorg, hjemmet og foreldrerollen. Dette er den perfekte tid for å ivareta hjemmet, fundamentet, familien og gi den nødvendige næring, både emosjonelt, psykologisk, fysisk og mentalt, slik at det danner grunnlag for at alle medlemmene i familien kan vokse.

 

Les mer om nymånens innflytelse på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via linken nedenfor.

 

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Med ønske om berikende dager for enhver.

 

 

 

FULLMÅNE

 

Det er fullmåne i Skyttens tegn 9. Juni 2017 kl. 15.10 Norsk tid.

Den gjennomsnittlige tiden mellom to fullmåner er 29,5 døgn. Tidevannet påvirkes av månens og solens tyngdekraft. Ved hver fullmåne og nymåne intreffer derfor springflo.

 

Ved fullmåne denne gang befinner Solen seg i Tvillingens tegn mens Månen er i Skyttens tegn, tegnet rett ovenfor Tvillingen, begge ved 18 grader og 53 minutt. Det gir muligheten til å se seg selv utenfra, med andres øyne.

 

Sterkere emosjoner

I dagene rundt fullmåne kan mange være ekstra sensitive, følsomme, emosjonelle, årvåken og oppmerksom. Noen bbobler over av kreativitet, humor og glede, er kvikk og oppmerksom. Noen får ikke sove fordi energinivået er så høyt. Noen tenker for mye, har mange ideer på gang, mens andre føler seg forvirret eller sorgtung. Sterke følelser kan ta overhand.

 

Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og at de stivner i leddene.

Enkelte søker mer kunnskap, forståelse, visdom og har behov for filosofiske samtaler.

 

Skyttens tegn

Skytten representerer lidenskap, vitebegjær, nysgjerrighet, eventyrlyst og visdom. Skytten er et bevegelig ildtegn og søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer informasjon. Noen har en tendens til å gjøre impulsive og raske bevegelser.

Iveren etter å søke noe mer uten nødvendigvis å vite helt hva det er, kan virke større ved fullmåne.

 

Ettersom fullmånen uttrykkes gjennom ildtegnet Skytten, kan noen merke dette ved ekstra temperament, engasjement, lidenskap, rastløshet og raske, effektive bevegelser eller handlinger. Noen kan bli flyktig og har en stor utfordring med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser, er tema som kan dukke opp disse dagene.

 

Jupiter er planeten som forbindes med Skyttens tegn og kjennetegnes om optimisten over alle. Den beveger seg gjennom Lufttegnet Vekten og øker behovet for sosial og mental utveksling, romantikk og kjærlighet. Derfor kan noen føle seg ensomme eller alene spesielt rundt fullmånen hvis de ikke har noen rundt seg. Å søke kontakt med andre nære virker berikende.

 

Noen kan se kjærligheten i ett klarere lys disse dagene. Spesielt de som har Tvillingen og Skytten sterkt representert i sitt horoskop. Unngå å ta forhastede eller overilte avgjørelser vedrørende parforhold i denne perioden. Grip muligheten til å styrke de elementene som kan svekke forhold på sikt, dersom det blir synligere nå.

 

Månen og Saturn

Solen og Månens bevegelser de neste par døgn inspirerer til å oppleve mer, reflektere mer, utvide bevisstheten, søke åndelig kunnskap eller viten. Det innebærer å utvide perspektivet og å søke sannheter.

 

Ta ikke alt som skjer for personlig disse dagene, men sørg for å få et overblikk før avgjørelser tas. Nå er det absolutt mulig å dramatisere visse situasjoner. Dette er også en gyllen anledning til å se egne begrensninger, bevege seg ut av komfortsonen og tørre litt mer.

 

Fullmånen inntreffer i konjunksjon med Saturn og gir en påminnelse om å være oppmerksom på hvem en involverer seg med og hva en bruker TID på. Noen kan knytte tettere band og oppleve relasjoner mer seriøst, mens andre innser at de ikke lengre ønsker å fortsette i en relasjon de har vært involvert i, og setter en strek.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikket over en situasjon, eller å se klarere i alle engasjement en er involvert i.

 

Fullmånen gir innnblikk i hva man kan ha behov for å fullføre, komplettere, legge bak seg og gi slipp på. Tiden etter fullmåne er en strålende periode for utrensning og vektreduksjon for de som vurderer det.

  

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse dette har på ditt stjernetegn, kan du gå inn på horoskopapp1:

   

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Med ønske om fantastiske dager forover for en hver.

 

 

Det er Nymåne og Supermåne i Tvillingens tegn 25. Mai. 2017  -   kl. 21.44 Norsk Tid

 

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. For noen kan dette indikere at tiden er inne for å legge en fase bak seg og bevege seg mot noe nytt.
Både Solen og månen befinner seg sammen i Tvillingens tegn.

En Supermåne er når fullmånen eller NYMÅNEN er ved det nærmeste punkt til Jorden. Det kalles Perigeum. Kun Superfullmånen er synlig fordi Nymånen alltid er helt mørklagt sett fra jordens side.

 

De neste par døgn kan noen oppleve at de blir ekstra våken, nysgjerrig, vitebergærlig, kunnskapssøkende, får et økende behov for å dele, tenke i nye baner, eller å lære ny kunnskap.  Noen får ikke sove, mens andre føler for å fullføre og avslutte noe. Noen blir ekstra aktive, rastløse og kan føle en lettelse og engasjere seg i nye målsettinger.


Nymånen åpner også for en ny begynnelse og vekst i de tema en prioriterer og ønsker skal vokse. Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, kaste det man har vokst i fra og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei for det nye som skal få grobunn til å vokse.


Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig Lufttegn og denne arketypen representerer vitebegjær, nysgjerrighet og har ofte et fugle - perspektiv. Tvillingene symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre.

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med. Stikkord som representerer tvillingen er en mental, intellektuell, smart, kunstnerisk og sensitiv personlighet.

De er ofte nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten på hva som finnes leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten virker som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter.

 

Bevegeligheten

Tvillingens bevegelighet indikerer en stor tilpasningsevne også fordi man ser flere sider av en sak. Mange tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. Har man for mange saker på gang samtidig kan man også miste oversikten eller virke for overfladig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste mål og mening underveis.

 

Nå øker muligheten til å legge merke til hvilke oppgaver eller engasjement man ønsker å prioritere og konsentrere seg om, som gir mulighet til ny vekst. Vurder hvilke spirer eller interesser du ønsker å gi mulighet til å vokse fremover.

 

Arketypen Tvillingens kvaliteter 
Nymånen i Tvillingens tegn minner også om å bli bevisst den indre dialog. Det man uttrykker til andre og det man utretter, starter med den indre dialogen og samtalene man har med seg selv.

 

Vær bevisst hvilke budskap du mottar og sender uansett hvilket tegn du er født i. All energi og kommunikasjon påvirker på en eller annen måte. Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke signaler man sender telepatisk, hva en tar i mot og hva en selv formidler. Hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Åpne for muligheten til å se din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å planlegge grunnen for å så nye frø, sette i gang nye ting eller starte en ny fase. 

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innvirkning Nymånen har på ditt tegn de neste ukene, kan du lese mer om det i horoskopapp1 via linken nedenfor:

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på ditt personlige horoskop. Gå inn horoskopappee1 på følgende link:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Gled dere Tvillinger, snart gebursdag!

Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn 20. Mai. 2017 -  kl. 22.40 Norsk Tid

 

Solen skifter tegn fra Tyren til Tvillingen og beveger seg gjennom Tvillingens tegn frem til 21. Juni. Da vil den bevege seg videre inn i Krepsen tegn. Tidspunkt og dato for solens tegnskifte kan endres litt fra år til år.


Når solen beveger seg gjennom ens tegn, er det naturlig at energinivået vitaliteten øker.  Sjarme og utstråling forsterkes og noen kan oppleve at batteriene lades lettere. De som har Tvillingen sterkt representert i horoskopet kan også merke økning i energinivå i denne perioden.


Tvillingens tegn

Tvillingen symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med. Stikkord som representerer tvillingen er mental, intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjær, årvåken, sosial, og et behov for å utveksle tanker og ideer.

 

Tvillingen har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten på hva som finnes leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer generelt.

 

Den store mentale kapasiteten virker som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter.

 

Mange tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. Noen kan tilpasse seg for mye og miste mål og mening underveis.

 

Nytt energiløft

Når solen passerer ens tegn, får man gjerne ekstra energi, pågangsmot, skinner og gløder mer enn ellers og ikke minst tør mer. Man får gjerne mer oppmerksomhet fordi man bobler over av livsglede og energi. Det er som om man får en lyskaster av energi rettet mot seg. Solen øker vitaliteten og livskraften. Det området som belyses forsterkes og man ser seg selv, sine evner og egenskaper i et klarere lys.

 

Enten du er Tvilling eller har mange planeter i Tvillingenes tegn, inviteres du til å utnytte økningen i energinivå i denne perioden. Kreativiteten bobler over for de som åpner for solens stråler. Tillat deg å ta i mot all energien som kommer til deg og vis din sjarmerende, energiske, kreative og glødende stråling.

 

Hva nå?

Solen gjennom Tvillingens tegn minner oss alle om å sosialisere, kommunisere og være bevisst hvilke budskap vi sender og mottar. All energi og kommunikasjon påvirker på en eller annen måte. Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke signaler man sender telepatisk, hva en tar i mot og omgir seg med. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås. Åpne for muligheten til å se din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk den informasjon du trenger for videre vekst. Dette er en tid med høyt aktivitetsnivå. Det gjelder å planlegge tiden grundig, selv om det er naturlig å være fleksibel.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innvirkning solen har på ditt tegn de neste ukene, kan du lese mer om det i horoskopapp1 via linken nedenfor:

 

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Med ønske om fantastiske dager for enhver.