SOLFORMØRKELSE 20 grader Krepsens tegn 13. Juli 2018, kl 04.48 Norsk Tid

Formørkelser inntreffer når Sola, Jorda og Månen ligger på linje. Ved en solformørkelse dekker Månen for Sola sett fra et lite område på Jorda. 

 

Alle sol- og måneformørkelser har innflytelse på jordas magnetfelt og kan ha en sterkere innvirkning enn andre månefaser. De kan ha innvirkning på individet, på de store konjunkturene i verden, og ikke minst på aksjemarkedet. Når den inntreffer i Krepsens tegn kan den også ha innflytelse på psyken og den emosjonelle helse generelt.

 

I Sommer er det tre formørkelser etter hverandre i løpet av ca 4 uker. Det kan ha stor innflytelse på spesielt følsomme personligheter. Etter denne Solformørkelsen i Krepsens tegn, er det Total måneformørkelse i Vannmannens tegn 27. juli og 11. august er det Supermåne - Solformørkelse i Løvens tegn. Mer om dette kommer når vi nærmer oss begivenhetene. 


Tidsbegrenset effekt
Effekten av en solformørkelse kan ha innflytelse i minst etter år etter at den inntreffer. I noen tilfeller kan avgjørelser bli tatt inntil ca 1,5 år i etterkant. Mange vil oppleve denne formørkelsen som spesielt kraftfull selv om den ikke er total.


Ettersom det er 9 og 18 år mellom solformørkelses - periode i samme tegn, kan noen kan oppleve behov for justeringer i samme livsområde som for ca 9 eller 18 år siden. Det er ekstra sterke krefter inne i bildet som bidrar til at mange tar betydningsfulle avgjørelser rundt slike formørkelser.

Uansett hvilket tegn du er født i, kan dette ha en betydningsfull effekt og føre til en bevisstgjøring med behov for å skape resultater innen året er omme. Krepser, Steinbukker og de som har disse tegnene sterkt utpreget i horoskopet kan merke denne sterkere enn andre.


Pluto i opposisjon til Solformørkelsen
Pluto befinner seg i Steinbukkens tegn som er i eksakt opposisjon til formørkelsen. Noen kan oppleve at en konfrontasjon eller et møte med noen kan ha stor innflytelse på personlige avgjørelser. For noen kan det føre til at relasjoner tar en ny vending.


Formørkelsen kan ha stor betydning men noen merker ikke noe som helst til dette. For å kunne si hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man studere det personlige horoskopet.


For de som er født med Solen, månen, asc, eller andre planeter og punkter i nærheten av solformørkelsen eller Pluto, kan dette aspektet ha stor betydning og lede til betydningsfulle konfrontasjoner eller avgjørelser.


Krepsens tegn
Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse, følelser, hjemmet, røtter, de sårbare sidene, kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg. Månen er spesielt nært knyttet til Krepsens tegn.


Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.


Ved solformørkelse er Solen og månen nære hverandre. Det indikerer at en fase er over og en ny begynner. Dermed er dette en fin tid for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

 

Begynne en ny fase

I tiden rundt en solformørkelse er det naturlig å bli bevisst emosjonelle traumer fra fortiden, og oppdage hva en ønsker å vokse ut av, gi slipp på og eliminere. En kan føle seg overveldet over alt man ikke lengre ønsker å fortsette med eller vil ha med seg videre i området formørkelsen berører i horoskopet.  Behovet for utrensning forsterkes.

Noen kan bli overveldet av følelser i denne perioden. Behovet for å gi slipp på visse følelser er stor i tiden før en formørkelse. Det er også en form for renselse, fornyelse, åpning.


For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen. Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst.

 

Ekstra emosjonell
I dagene rundt solformørkelsen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelige. Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn.

Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt eklipsen. Smerter i ledd og hovne bein er ikke uvanlig.

Ved nymåne er tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.


En solformørkelse indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover mot fullmånen. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden. Legg merke til energiskiftet like etter Solformørkelsen inntreffer.


Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det har på deg personlig, må man studere det det personlige horoskopet.

Du kan også lese solformørkelsens effekt for ditt tegn i månedshoroskopet ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1  
eller bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop og bestille det du ønsker der. 

 

Her er en liten indikasjon på hvilket område dette kan dreie seg om for det enkelte tegn:

Væren

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med privatliv, relasjoner til forfedre, foreldre, røtter og bakgrunn. Det involverer hjemmet, bolig, eiendom, planer om fornyelse eller forbedring av hjemmet, flytting, utbygging, oppussing eller investering i hjemmet og familierelasjoner.

 

Tyren

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med nærmiljøet, tidsplanlegging, søsken, naboer, kommunikasjon, avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Åpner for bedre kommunikasjonsutstyr, bil, eller elektroniske apparater, PR, markedsføring, sosialt nettverk, formidling og kommunikasjon.

 

Tvillingen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med selvverd, evner, talent, din personlige økonomi, åndelige og materielle verdier, egenskaper og kunnskaper. Det kan åpne for nye jobbtilbud der du får mulighet til å bruke flere sider av deg selv, eller å bevise hva du har å by på.

 

Krepsen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med image, utseende, forholdet til en selv og til egen kropp, hvordan en fremstår. Det har innflytelse på parforhold og relasjoner generelt. Kan også bety betydningsfulle avgjørelser i forbindelse med livsstil, hamskifte og karriere innenfor ett år.

 

Løven

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med det ubevisste, lengsel etter tilhørighet, øker behovet for å være en del av noe større enn en selv. Åpner for å få bedre kontakt med sjelen og det indre liv, kjærligheten til en selv og til kreativiteten. Det kan øke behovet for renselse og en sunnere livsstil.

 

Jomfruen

Åpner for en ny begynnelse og ny start i vennskap, relasjoner til en gruppe, en organisasjon, håp for fremtiden, stake ut en ny kurs, sette nye mål. Ny informasjon eller innsikt åpner sinnet for nye ideer. Åpner for et nytt fremtidsfokus og relasjoner til likesinnede.

 

Vekten

Åpner for en ny begynnelse og nye muligheter i status, posisjon, ambisjoner og karriere. Noen søker å strekke seg mot nye livsmål, skape resultater. Nye muligheter i karrieresammenheng. En ny begynnelse i forholdet til foreldre, besteforeldre, barn, og i rollen som forelder eller leder.

 

Skorpionen

Åpner for å oppdage nye visjoner, mening med livet, søke ny kunnskap, utvide horisonten. Muligheter åpnes for å lære mer, oppdage mer, publisere, lære bort, holde kurs eller foredrag. Nye kontakter bringer deg hakk videre i din utvikling. Bevisstheten utvides og nye muligheter åpenbares.

 

Skytten

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med verdier man deler med noen. Det kan dreie seg om finansielle investeringer, samarbeidsformer, arv, lønnsøkning, nye betingelser i forbindelse med arbeidsgiver, bank, forsikring og leieforhold. Nytt forhold til verdier, forbruk og forpliktelser.


Steinbukken

Åpner for en ny begynnelse i nære relasjoner, parforhold, kundeforhold og samarbeidsforhold. Din betydningsfulle rolle i relasjoner åpenbares og det blir tydeligere hvilken rolle du ønsker å ha. Noen vurderer å innlede nytt forhold, andre fornyer det eksisterende.

 

Vannmannen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med livsstil, helse, arbeidsoppgaver, plikter og ansvar, analysering, sortering/eliminering og rydding av det man ikke lengre har behov for. Åpner for nye oppgaver, rutiner, forbedring eller perfeksjonering i livsstil og helse, daglige rutiner.

 

Fiskene

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med selvuttrykk, livsglede, lidenskap, kreativitet, foreldrerollen, forholdet til barn, relasjoner til sex-partnere, og impulsive handlinger. Åpner for forelskelse, lidenskap, svangerskap, barn, og barnebarn, selvutfoldelse, forlovelse og bryllup.

 

 

Det er FULLMÅNE i Steinbukkens tegn 28. Juni 2018, kl. 06.53 - Norsk Tid.

 

Ved fullmåne er Solen og månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra nymåne til fullmåne går det ca. 14 dager. I den perioden er det stigende/voksende måne frem til den er helt full. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er allmenn kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne. Ved fullmåne er det full blomstring.

 

Noen opplever at kroppen også vokser/hever ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. Har man menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt. Alle ting en kjenner på i kroppen og i følelsene kan forsterkes ved fullmåne og avta like etter fullmåne.

 

Fullmånefase
Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og sine relasjoner i ett klarere lys. Spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsens, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser. Går du med planer om å fullføre noe, ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen.


I Steinbukken
Fullmånen i Steinbukkens tegn åpner for å legge merke til Steinbukkens egenskaper. Tegnet forbindes med stabilitet, trygghet, å være seriøs, målrettet, ambisiøs, og resultatrettet.

Steinbukken er snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner og ikke minst er de meget selvstendig og selvdreven. Dette er en strålene tid for å bli minnet om hva man ønsker å ta seriøst og skape resultater i - og å bli bevisst hvor man ønsker å sette inn konsentrert energi og solid innsats.

Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder lengst. Har man et skjørt fundament, kan alt man bygger bli mer sårbart, ustødig og utrygt.

 

Kunsten er å ta bevisste avgjørelser i den retningen en ønsker å styrke og eliminere tidkrevende prosjekter og relasjoner som ikke lengre har betydning. Steinbukken forbindes også med skyldfølelse og dårlig samvittighet. Nå kan man med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er de ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, kan man tilgi seg selv eller be om tilgivelse, legge saken bak seg og gi slipp på begrensende, eller hemmende emosjoner. Kan man ikke gjøre noe med saken, er det ingen grunn til å la seg begrense av følelsen. Tiden er inne for å vende blikket forover og skape nye resultater.

 

Saturn og Fullmånen

Månen er i kontakt med Saturn og belyser ansvar og plikter. Spesielt ansvar for en selv og relasjoner en er involvert i. Å ta ansvar for ens egen rolle i et forpliktende forhold og først og fremst forplikte seg til egne følelser eller egne kreative evner.

 

For noen kan dette aspektet føre til en tyngre følelse, en kan føle seg begrenset, handlingslammet, overveldet og har behov for å isolere seg noen dager. Kanskje kjenner man på en sorg som har behov for forløsning. Følelser generelt kan bli forsterket og det er naturlig tendens til å ta situasjoner mer seriøst enn ellers. Unngå overdrivelser. Det er forbigående.

 

Stjernetegnene Krepsen, Steinbukken, Vekten og Væren kan påvirkes i sterkere grad i denne månefasen. Det inkluderer også dem som har disse tegnene sentralt i sitt horoskop.

 

Dette er en strålende periode for å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. Så kan man også ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

TIDsforbruk

Steinbukkens arketype forbindes med TID og hva man bruker tiden til.  Det gjelder å bli oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på i forhold til det man ønsker seg mer av.

Dette er en tid for å skille mellom klinten og hveten og eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir resultatene en ønsker. Det kan være verdifullt å senke tempoet et par dager, slik at man får overblikk over situasjonen en er i. Så kan man skille klinten fra hveten og ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over. Med ønske om strålende dager for enhver.

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via følgende link:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

eller bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravivjon.no

 

 

Det er Nymåne i Tvillingens tegn 13. juni. 2018  -  kl. 21.43 Norsk Tid

 

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. For noen kan dette indikere at tiden er inne for å legge en fase bak seg og bevege seg mot noe nytt. Både Solen og månen befinner seg i Tvillingens tegn.

De neste par døgn kan noen oppleve at de blir ekstra våken, nysgjerrig, vitebergærlig, kunnskapssøkende, får et økende behov for å dele, tenke i nye baner og å lære nye kunnskaper.  Noen får ikke sove, mens andre føler for å fullføre og avslutte prosjekter.

Noen blir ekstra aktive, rastløse og kan føle en lettelse og engasjere seg i nye målsettinger.

Nymånen åpner også for en ny begynnelse og vekst i det en prioriterer og ønsker skal vokse. Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, kaste det man har vokst i fra og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei for det nye som skal få grobunn til å vokse.

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer vitebegjær, nysgjerrighet og har et fugle - perspektiv. Tvillingene symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre.

Denne arketypen viser personligheter som kan ha oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

Stikkord som representerer tvillingen er en mental, intellektuell, personlighet. De er ofte nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten på hva som finnes leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et kort øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter.

 

Bevegeligheten

Tvillingens bevegelighet indikerer en stor tilpasningsevne også fordi man ser flere sider av en sak. Mange tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. For mange saker på gang samtidig kan føre til at man mister oversikten eller virker overfladig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv og mål og mening underveis.

 

Nå øker muligheten til å legge merke til hvilke oppgaver eller engasjement man ønsker å prioritere og konsentrere seg om som gir mulighet til ytterligere vekst. Det dreier seg om å prioritere hvilke spirer eller interesser som skal få mulighet til å vokse.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn
Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Det påvirker også hvordan man lytter og uttrykker seg til andre.

 

Vær bevisst hvilke budskap du mottar og sender. All energi og kommunikasjon påvirker på en eller annen måte. Solen gjennom tvillingens tegn øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke signaler man sender, også telepatisk, hva en tar i mot og hva en selv formidler. Legg merke til hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Det åpner også for å se situasjoner fra et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innvirkning Nymånen har på ditt tegn de neste ukene, kan du lese mer om det i horoskopapp1 via linken nedenfor:

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på ditt personlige horoskop. Gå inn horoskopappee1 på følgende link: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

FULLMÅNE i Skyttens tegn 

 

Det er fullmåne i Skyttens tegn 29. Mai 2018 -  kl. 16.20 Norsk tid.

Nå befinner Solen seg i Tvillingens tegn mens månen er i Skyttens tegn, tegnet rett ovenfor Tvillingens tegn, og Jorden er i mellom disse kraftfulle energiene. Det er naturlig at Jorden påvirkes av denne kraftfulle megnetisme og energetiske innflytelse.

 

Dette er en strålende tid for å søke innover, senke tempoet og la følelsene strømme. Ikke minst å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys.


Sterkere emosjoner
Forskning viser at fullmånen har innvirkning på søvnrytmen hos svært mange. I følge nye forskningsresultater viser deg seg nå at månefasene ser ut til å påvirke nivåene av søvnhormonet melatonin. (se link i neste innlegg)


Følsomme personligheter kan føle seg ekstra sensitive, emosjonelle, årvåken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Noen bbobler over av kreativitet, humor og glede. Noen får ikke sove og noen opplever at energinivået er ekstra høyt. Noen tenker for mye, har mange ideer på gang, mens andre føler seg forvirret eller sorgtung. Sterke følelser kan ta overhånd.

 

Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og man hovner opp i kroppen. Det øker stivhet og smerter i leddene disse dagene. Noen søker også mer visdom og har behov for åndelig føde, tilbringe tid i naturen, meditere og søker renselse i en eller annen form. Noen opplever ikke noe som helst.  

 

Skyttens tegn

Skytten representerer nysgjerrighet, vitebegjær, eventyrlyst og visdom. Dette er et bevegelig ildtegn som stimuleres ved å oppleve impulsive og raske begivenheter som kan stimulere vitebegjæret. Skytten søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer informasjon. Iveren etter å søke noe mer uten nødvendigvis å vite helt hva det er, kan virke større ved denne fullmånefasen.

 

Ettersom fullmånen uttrykkes gjennom ildtegnet Skytten kan noen også merke dette ved ekstra temperament, engasjement, lidenskap, ekstra rastløshet og raske effektive bevegelser eller handlinger. Noen kan bli flyktig og har stor utfordring med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser er tema som kan dukke opp disse dagene. Det er lett å overdrive aktivitetene.

Jupiter er planeten som forbindes med Skyttens tegn og kjennetegnes om optimisten over alle. Den beveger seg gjennom vanntegnet Skorpionen. Det kan føre til at emosjonelle opplevelser kan forsterkes og dramatiseres. Med kombinasjonen mellom Skytten og Skorpionen er det naturlig å søke etter dype sannheter. Ærlighet og ekthet er naturlige verdier. Sannheter kan dukke opp fra dypet. En autentisk livsstil harmonerer med dette.

Unngå overdrivelser og altfor raske avgjørelser. Spesielt i dagene rundt fullmåne. 


Fullmånen i Skyttens tegn
Solen og Månens bevegelser de neste par døgn inspirerer til å se klarere i alle situasjoner. Skyttens symbol retter pilen mot et mål i horisonten. Det kan også være et mål om mer kløkt og visdom. Det åpner for å sette seg åndelige mål i tiden fremover. 

Noen kan ved denne fullmånen oppleve at behovet for renselse forsterkes. Dagene etter fullmånen er perfekt for å drive med utrensning og utskilling av avfalsstoffer, slik at blikket klartner.

 

La ikke fullmånen føre til destruktive tendenser, men grip muligheten til å søke kunnskap og se nye muligheter til forbedring. Ta ikke ting for personlig, men sørg for å få et overblikk før handlinger foretas. Nå er det absolutt mulig å dra situasjoner lengre enn man vanligvis gjør. Det innebærer også å bevege seg ut av komfortsonen og tørre litt mer.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikket over en situasjon, eller å se klarere i alle saker man er involvert i. Sørg for å innhente alle opplysninger, eller gå tilbake og sjekke detaljer en gang til for å unngå misforståelser.

 

Det er også en strålende periode for å se seg selv i relasjoner til andre. Å se seg selv utenfra, med andres øyne. Fullmånen gir innnblikk i hva man kan ha behov for å fullføre, legge bak seg og gi slipp på.

  

Med ønske om fantastiske dager forover. :-)


Les mer om hvilken innflytelse denne fullmånen kan ha for deg og for ditt tegn ved å gå inn på Horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

Du kan også bestille ditt personlige horoskop, parhoroskop eller firmahoroskop via mail: nina@inspiravisjon.no eller via hjemmesiden: http://www.inspiravisjon.no

 

 

 

 

Det er fullmåne i Skorpionens tegn i natt - 30 April 2018   kl 02.58 Norsk Tid

 

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på den psykiske balanse hos meget sensitive individer og noen opplever denne fasen sterkere enn andre.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk på kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme eller sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer og erfarer at sår gror saktere enn ellers. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmånen.

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene.

Fullmånen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det gir mulighet til å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

Det er en naturlig fase for å fullføre noe man driver med.

Fullmånen i Skorpionen
Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at en fase avsluttes og gir dermed mulighet til fødselen av noe nytt.  Å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til berikelse og til å komme sterkere ut enn før.

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne, legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer inni seg av følelser, forestillinger eller tanker. Det er naturlig at noe emosjonelt belyses slik at en kan legge en fase bak seg.

Skorpionens tegn forbindes med å være totalt engasjert i det en gjør. Det er gjerne enten eller, totalt engasjert, eller ikke i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater. Nå belyses ens mørkere sider via møter med andre slik at en kan få mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å polere ens edlere egenskaper og gi liv til det beste en kan være.  

 

Det åpner for muligheten til å helbrede avhengighet, hat og negativitet, via tilgivelse, ubetinget kjærlighet, tillit, takknemlighet og hengivenhet.

Utrensning
Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på, og for å justere uvaner og rutiner. Noen kan få stor effekt i forbindelse med vektreduksjon.

Skorpionen representerer også lidenskap, intensitet og konsentrasjon. Det gir en påminnelse om å dedikere seg fullt og helt til det en ønsker å fokusere på.


Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte i tiden forover.

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse fullmånen har på deg kan du gå inn på horoskopapp1: 
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1


Ønsker du å bestille ditt personlige horoskop, kan du gjøre det via:
nina@inspiravisjon.no, eller gå inn på

 

http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop