SOLEN BEVEGER SEG INN I LØVENS TEGN

 

Solen beveger seg inn i løvens tegn 22. Juli 2017 kl. 17.17 og fortsetter gjennom tegnet frem til 22. August.

 

Det er naturlig at energinivået øker i forbindelse med et stjernetegn når solens kraftfulle stråler, varme og glød passerer tegnet. Nå passerer Solen gjennom Løvens tegn i ca 4 uker fremover og alle som har Solen i Løven eller har dette tegnet sterkt representert i horoskopet vil merke dette.

 

Når solens passerer gjennom ens fødselstegn kan det føles som om ungdomskilden dukker opp. Man kan føle seg gladere, lettere, mer energisk og kreativ når solen gir liv til vitaliteten og livsgnisten.

 

Løvens energier
Løvens tegn forbindes med kjærlighet, intens livsglede, varme, kreativitet, lekenhet, entusiasme, kraft, impulsivitet, beskyttende omsorg, kontroll, nøyaktighet, grundighet og begjær. Løvens arketype er også raus, generøs, aktiv, energisk og brenner for det de er engasjert i. Løven elsker!


Løvens personlighet har ofte et sterkt konkurranseinstinkt, har behov for heder, ære, ros og anerkjennelse og kan være bedagelig anlagt. Spesielt stolthet, stahet og utholdenhet er egenskaper som knyttes til tegnet. Løvens energi forbindes også med en fantastisk evne til å være tålmodig og utholdende i utfordrende perioder.

Løven er ærekjær og motiveres av å vise til gode resultater som kan imponere. Konkurranseinstinktet er meget sterkt. Det trigger behovet for å være størst, best eller sterkest. Oppdager man at det ikke er noen sjanse for å imponere, reduseres motivasjonen og engasjementet.

 

Solens stråler belyser
I perioden solen forsterker løvens energi, gir det en oppmuntring til enhver om å bringe kjærligheten, lekenheten, livsgleden og kreativiteten frem i lyset. Det gir en påminnelse om å være mer som et barn, leve i nuet og nyte livet og øyeblikkene. Nytelse, seksualitet og romantikk hører inn under dette tegnet.


Seksualitet og kreativitet er energier som stimulerer hverandre og er involvert i samme energi. Kreativiteten kan styrkes på flere måter og blant dem er å være hengiven, tillitsfull, fysisk aktiv på alle måter. Et økende oksygenopptak bidrar også til økt kreativ energi. Lidenskapelig engasjement fremmer vitaliteten og livsgleden.

 

Løvens arketype representerer også det å være stolt over den man er, det man har, og fremmer spesielt sterkt kjærlighet og et beskytterinstinkt ovenfor sitt og sine kjære. 

 

Budskapet de neste fire ukene er: 
Solen gjennom løvens tegn minner en hver om å fokusere på ubetinget kjærlighet, lidenskap og engasjement i det man gjør både personlig og profesjonelt. Å bevare vitaliteten, være generøs, kjærlig, spontan, kreativ, engasjert og leken styrker energien.


Les mer om hvilken innflytelse denne energien har på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 ved å følge linken nedenfor: 

http://www.horoskopapp1.no/register.php

 

 

Det er FULLMÅNE i Steinbukkens tegn søndag 9. Juli kl. 06.05 Norsk Tid.

 

Ved fullmåne er Solen og månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra nymåne til fullmåne går det ca. 14 dager. I den perioden er det stigende/voksende måne frem til den er helt full. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er allmenn kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne. Ved fullmåne er det full blomstring.

 

Noen opplever at kroppen også vokser/hever ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. Har man menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt. Alt en kjenner på kan følge månens fase og kan avta like etter fullmåne.

 

Fullmånefase
Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og sine relasjoner i ett klarere lys. Spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsens, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser. Går du med planer om å fullføre noe, legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen.


I Steinbukken
Fullmånen i Steinbukkens tegn åpner for å legge merke til Steinbukkens egenskaper. Tegnet forbindes med stabilitet, trygghet, å være seriøs, målrettet, ambisiøs, og resultatrettet. Steinbukken er snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner og ikke minst er de meget selvstendig og selvdreven.

Dette er en strålene tid for å bli minnet om hva man ønsker å ta seriøst og skape resultater i og å bli bevisst hvor man ønsker å sette inn konsentrert energi og solid innsats. Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder lengst. Har man et skjørt fundament, kan alt man bygger bli mer sårbart, ustødig og utrygt.

 

Hvis man har følelsen av å oppleve skjebnebestemte begivenheter disse dagene, er det viljen som bidrar til at noe kan skje. Kunsten er å ta bevisste avgjørelser i den retningen en ønsker å styrke og eliminere tidkrevende prosjekter og relasjoner som ikke lengre har betydning.

Steinbukken forbindes også med skyldfølelse og dårlig samvittighet. Nå kan man med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er de ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, kan man tilgi seg selv eller be om tilgivelse, legge saken bak seg og gi slipp på slike begrensende, hemmende emosjoner.

Tiden er inne for å vende blikket forover og skape resultater.

 

Mars og Pluto

Ved fullmånen denne gang, er både Mars og Pluto involvert i balansen. Mars er i kontakt med Solen og Månen er i kontakt med Pluto. Dette indikerer sterke krefter som kan lede til endelige og kraftfulle avgjørelser. Spesielt i emosjonelle saker. Å finne balansen mellom vilje og følelse før avgjørelser tas, er klokt.

 

Unngå drastiske situasjoner eller temperamentsfulle utbrudd disse dagene, da en impulsiv, voldsom og forsterket kraft kan komme ut av det man foretar seg.

 

Stjernetegnene Krepsen, Steinbukken, Vekten og Væren kan påvirkes i sterkere grad i denne månefasen. Det inkluderer også dem som har disse tegnene sentralt i sitt horoskop. Krangler kan overgå normale proporsjoner. Det kan også kjærlighetserklæringer og lidenskapelige engasjement.

 

Dette er allikevel en strålende periode for å se seg selv og relasjoner i ett klarere lys. Så kan man også i ettertid ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

TIDsforbruk
Steinbukkens arketype forbindes med TID og hva man bruker tiden til.  Det gjelder å bli oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på. Dette er en tid for å skille mellom klinten og hveten og eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir gode resultater.

Det er verdifullt å senke tempoet et par dager, slik at man får overblikk over situasjonen en er i. Så kan man skille klinten fra hveten og ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over. Med ønske om strålende dager for enhver.

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via følgende link:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

NYMÅNE I KREPSENS tegn 24. Juni 2017 kl. 04.30 Norsk Tid

 

Nymånen markerer avslutningen av og begynnelsen på en ny syklus. Fra fullmånen for ca 14 dager siden, har månen vært i en synkende fase og begynner en ny 30 dagers syklus fra 24. Juni.

 

Før Nymånen inntreffer er det naturlig å fullføre, avslutte og gi slipp på noe. Det kan dreie seg om uvaner, avhengighet, arbeidsoppgaver, negative tanker, følelser, forhold, eller andre ting. Grip muligheten til å bli bevisst hva du har behov for å fullføre, avslutte eller legge bak deg. Gi slipp på det du anser deg ferdig med og åpne for en ny begynnelse.

Krepsens tegn
Nymånen i Krepsens tegn inviterer til å studere tema som involverer familien, hjemmet, røtter, bakgrunn, forfedre og emosjonelle svingninger. Krepsen forbindes med mat, ernæring, blomster, urter og alle vekster som kan dyrkes. Alt man kan gi omsorg og næring til er det naturlig å tenke mye på. Det er 5 planeter i vanntegn i denne perioden, og 4 av dem befinner seg i krepsens tegn. Sol, Måne, Merkurs, og Mars.

 

De som har krepsen sterkt fremtredende i sitt horoskop, kan se frem til begynnelsen på en ny fase. Det er nymåne kun en gang per år per stjernetegn.

Vannet er en perfekt kilde for utrensing av urene energier, tungmetaller og avfallsstoffer. Tiden er inne for å drikke mye vann og søke alt som kan virke rensende for kropp, sjel og sinn. Å legge merke til emosjonelle ubalanser, negative tankemønstre og stagnerte energier kan være tema for noen. Bevisstgjøring gir mulighet for å aksjonere og skape balanse.

 

Når månen befinner seg i krepsens tegn forsterkes effekten av dens energier. Noen kan bli spesielt emosjonell de kommende dagene. Legg merke til følelsene og sett ord på dem om mulig. Dersom tårene kommer, så la de være en del av utrensningen. Mange blir årvåken, kreativ, livsglade, livlig og får ekstra energi og pågangsmot.

 

Reaksjoner på Nymånen
Det er naturlig at de som reagerer sterkest på månens energier kan føle seg ekstra oppspilt og energisk, får ikke sove, eller blir spesielt rastløse og får lyst til å skape noe. Dersom du får mange gode ideer disse dagene kan du ha glede av å notere de, eller sette i gang med å skape. Det er ikke noe å vente med.

 

En naturlig tid for en å starte nye prosjekter er nettopp ved nymåne. Har du noe på hjertet du ønsker å uttrykke, eller prestere? Går du med en skapertrang i maven, er det gunstig å aksjonere ved nymåne.

 

I tiden etter nymåne er det en naturlig vekst fordi månen da er stigende og åpner for raskere utvikling. Det gjelder å gå helhjertet inn for saken. Ved halvhjertet innsats blir resultatet deretter. Mindfull innsats krever 100% engasjement og gir størst gevinst. Prosjekter som starter ved nymåne kan oppnå raskere effekt og profitt enn andre prosjekt

Krepsen forbindes også med omsorg, hjemmet og foreldrerollen. Dette er den perfekte tid for å ivareta hjemmet, fundamentet, familien og gi den nødvendige næring, både emosjonelt, psykologisk, fysisk og mentalt, slik at det danner grunnlag for at alle medlemmene i familien kan vokse.

 

Les mer om nymånens innflytelse på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via linken nedenfor.

 

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Med ønske om berikende dager for enhver.

 

 

 

SOMMERSOLVERV

 

GLED DERE KREPSER – Solen belyser ditt tegn de neste 4 ukene.

 

Solen beveger seg inn i Krepsen tegn 21. Juni 2017 kl. 06.31 og innleder sommersolverv.

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule.

Når Sola står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året. Dermed blir den dagen den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året. Fra den dagen blir det høyeste punktet lavere for hver dag mot høsten og vinteren.


Ved sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. Nyt lyset, timene og øyeblikkene fremover.

 

Sommersolverv feires på ulike vis i mange land rundt om i verden. Det oppleves som om solen snur. En ny sesong begynner. Solen beveger seg gjennom krepsens tegn de neste 4 ukene, frem til den ankommer løvens tegn 22. Juli.

 

Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med. Alle som har krepsen sterkt utpreget i horoskopet kan merke økt energi på en eller annen måte.

 

Når solen belyser ens tegn er det ofte den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers. De som har mange planeter i krepsen, eller andre spesielle aspekter i tegnet kan føle solens stråler sterkere enn andre.

 

Solen gjennom Krepsens tegn

Krepsens tegn forbindes med hjemmet (skallet), følsomhet, sårbarhet, sensitivitet og omsorg. Krepser liker tradisjoner, trygghet og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med og spesielt i nære familie.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER. Det fundamentet man har i seg, er det man bygger det ytre livet på. Selvfølelse, selvtillit og indre trygghet gir fundamentet, grunnlaget man kan vokse ut fra og basere fremtiden på.

 

Grip muligheten til å bygge redet, skape en harmonisk atmosfære i privatlivet slik at det i neste omgang er enklere å utfolde evner, egenskaper og mulighet til å bringe det beste potensial frem i lyset. Familie og nære omkrets kan bidra til å styrke ens fundamentale trygghet og gi styrke til å slå ut i sitt fulle potensial. Å være i full blomstring - slik vi ser naturen blomstrer i denne årstiden.

 

Å være mottakelig, dyrke og ivareta det man har, potensialet i det man ER, og dem man omgir seg med er et budskap solen i Krepsens tegn minner oss om i denne perioden.

Sørg for å ivareta privatlivet og alt som det innebærer. Invester i de nære, i familie, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Del kjærlighet, nærhet og ta vare på hverandre. Slik vil fundamentet og fremtiden styrkes og gi rom for selvutfoldelse.

 

Med ønske om fantastiske sommerdager for en hver.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse solen gjennomkrepsens tegn har på ditt tegn, kan du gå inn på horoskopApp1 via følgende link:

 

 http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

 

 

 

FULLMÅNE

 

Det er fullmåne i Skyttens tegn 9. Juni 2017 kl. 15.10 Norsk tid.

Den gjennomsnittlige tiden mellom to fullmåner er 29,5 døgn. Tidevannet påvirkes av månens og solens tyngdekraft. Ved hver fullmåne og nymåne intreffer derfor springflo.

 

Ved fullmåne denne gang befinner Solen seg i Tvillingens tegn mens Månen er i Skyttens tegn, tegnet rett ovenfor Tvillingen, begge ved 18 grader og 53 minutt. Det gir muligheten til å se seg selv utenfra, med andres øyne.

 

Sterkere emosjoner

I dagene rundt fullmåne kan mange være ekstra sensitive, følsomme, emosjonelle, årvåken og oppmerksom. Noen bbobler over av kreativitet, humor og glede, er kvikk og oppmerksom. Noen får ikke sove fordi energinivået er så høyt. Noen tenker for mye, har mange ideer på gang, mens andre føler seg forvirret eller sorgtung. Sterke følelser kan ta overhand.

 

Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og at de stivner i leddene.

Enkelte søker mer kunnskap, forståelse, visdom og har behov for filosofiske samtaler.

 

Skyttens tegn

Skytten representerer lidenskap, vitebegjær, nysgjerrighet, eventyrlyst og visdom. Skytten er et bevegelig ildtegn og søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer informasjon. Noen har en tendens til å gjøre impulsive og raske bevegelser.

Iveren etter å søke noe mer uten nødvendigvis å vite helt hva det er, kan virke større ved fullmåne.

 

Ettersom fullmånen uttrykkes gjennom ildtegnet Skytten, kan noen merke dette ved ekstra temperament, engasjement, lidenskap, rastløshet og raske, effektive bevegelser eller handlinger. Noen kan bli flyktig og har en stor utfordring med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser, er tema som kan dukke opp disse dagene.

 

Jupiter er planeten som forbindes med Skyttens tegn og kjennetegnes om optimisten over alle. Den beveger seg gjennom Lufttegnet Vekten og øker behovet for sosial og mental utveksling, romantikk og kjærlighet. Derfor kan noen føle seg ensomme eller alene spesielt rundt fullmånen hvis de ikke har noen rundt seg. Å søke kontakt med andre nære virker berikende.

 

Noen kan se kjærligheten i ett klarere lys disse dagene. Spesielt de som har Tvillingen og Skytten sterkt representert i sitt horoskop. Unngå å ta forhastede eller overilte avgjørelser vedrørende parforhold i denne perioden. Grip muligheten til å styrke de elementene som kan svekke forhold på sikt, dersom det blir synligere nå.

 

Månen og Saturn

Solen og Månens bevegelser de neste par døgn inspirerer til å oppleve mer, reflektere mer, utvide bevisstheten, søke åndelig kunnskap eller viten. Det innebærer å utvide perspektivet og å søke sannheter.

 

Ta ikke alt som skjer for personlig disse dagene, men sørg for å få et overblikk før avgjørelser tas. Nå er det absolutt mulig å dramatisere visse situasjoner. Dette er også en gyllen anledning til å se egne begrensninger, bevege seg ut av komfortsonen og tørre litt mer.

 

Fullmånen inntreffer i konjunksjon med Saturn og gir en påminnelse om å være oppmerksom på hvem en involverer seg med og hva en bruker TID på. Noen kan knytte tettere band og oppleve relasjoner mer seriøst, mens andre innser at de ikke lengre ønsker å fortsette i en relasjon de har vært involvert i, og setter en strek.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikket over en situasjon, eller å se klarere i alle engasjement en er involvert i.

 

Fullmånen gir innnblikk i hva man kan ha behov for å fullføre, komplettere, legge bak seg og gi slipp på. Tiden etter fullmåne er en strålende periode for utrensning og vektreduksjon for de som vurderer det.

  

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse dette har på ditt stjernetegn, kan du gå inn på horoskopapp1:

   

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Med ønske om fantastiske dager forover for en hver.