Merkur beveger seg bakover fra 23. Mars til 15. April, Fra 16. – 4 grader i Værens tegn. Den er tilbake til utgangspunktet 3. mai.

PlanetenMerkur beveger seg bakover i tre perioder på ca tre uker pr år sett fra jorden. I disse periodene kan det være berikende å senke tempoet og rette blikket innover. Alt som kan revurderes, som man kan se tilbake på og studere nærmere, kan bli berørt av dette.

 

Stikkord som tilbakeblikk, refleksjon, revurdering, bearbeiding, gjøre om på, justere, eller endre er aktuelle tema for mange. Det er også en fin periode for å trekke seg tilbake og lade batteriene.

 

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, fundering og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Planeten forbindes også med læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å oppklare alt man trenger å få klarhet i. Dette er en tid for tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva som skal skje. Å gjøre ekstra research, gå en ny runde med seg selv, eller skaffe flere opplysninger i en sak, og å gjøre opp med de man samarbeider med er også aktuelt.

 

Retrograde perioder

Retrograde perioder inviterer til å senke tempoet slik at man rekker å tenke seg om en gang til før man aksjonerer. Det er en fin tid for å få bedre kontakt med de dypere lagene i følelser og egne behov før man fortsetter og beveger seg forover. Det kan føre til forsinkelser, eller endringer.

 

Lagte planer justeres enten med eller utenfor ens kontroll. Å ta seg tid til å fordøye inntrykk er også klokt i denne perioden. Dette kan være en periode for å forholde seg til TID på en mer konkret måte enn ellers.

 

Når planeter er på vei bakover fører det gjerne til at tempoet senkes automatisk. Hindringer kan oppstå fordi det er nødvendig å gå gjennom visse avgjørelser på nytt. Det kan vise seg at man trenger flere opplysninger i en sak, eller ønsker å endre noe i tatte avgjørelser.

 

Noen kan vurdere å ta betydningsfulle valg og justere kursen videre.

 

Merkur på vei bakover kan også oppleves i form av endringer eller kanseleringer av reiser, kjøretøy som ikke fungerer, eller kommunikasjonsutstyr som ikke virker. Slik øker muligheten til å endre, omdefinere, justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Værens tegn

Merkur retrograd på vei gjennom Værens tegn berører forholdet til mot, vilje og begjær, og ikke minst forholdet til kursen fremover. Det er en tid for å justere egoet, målene og rette blikket innover. Er det usikkerhet om retningen forover, er tiden inne for å analysere, sortere og revurdere hva man vil. Det som tidligere har betydd mye, kan nå virke mindre interessant mens andre interesser og behov kan vokse frem.

 

Med mindre man er helt sikker i sin sak, er det ofte lurt å vente til etter at perioden er over, dvs etter 15. April, med å ta betydningsfulle avgjørelser som får langsiktige konsekvenser da nye opplysninger kan dukke opp i løpet av perioden.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1   eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

 

Her er noen få stikkord for hvilken livsområdet dette dreier seg om for de ulike tegn:


Væren:
Refleksjoner og justeringer rundt en selv, egne behov, kropp, helse, livsstil, image, utseende og hvordan man virker utad. Det involverer også hvilket inntrykk man gjør i relasjoner til andre.

 

Tyren: Refleksjoner og justeringer rundt drømmer, lengsler, undertrykte emosjoner, utrensning, og det åndelige perspektiv. Det øker behovet for tilbaketrekning, tid i harmoniske omgivelser for å lade batteriene.

 

Tvillingene: Refleksjoner og justeringer rundt forholdet til venner, grupper, likesinnede, kursen videre, fremtidshåp. Det involverer målsettinger du har for fremtiden i relasjoner til grupper og vennskap.

 

Krepsen: Refleksjoner og justeringer rundt resultater du har prestert i forbindelse med ambisjoner, veien videre i karriere, autoriteter, resultater og rykte. Forholdet til foreldre og foreldrerollen, er også tema.

 

Løven: Refleksjoner og justeringer rundt visjoner om veien videre, hva man tror på, religion, filosofi, forventninger, kunnskap eller følelsen av at man mangler kunnskap. Det øker nysgjerrigheten på å vite mer.

 

Jomfruen: Refleksjoner og justeringer rundt inntekter, arbeidsgiver, bank, forsikring, hva man deler eller gir av tid og resurser i forhold til hva man mottar i retur. Hvilke verdier betyr aller mest i relasjoner.

 

Vekten: Refleksjoner og justeringer rundt nære relasjoner, parforhold, samarbeidsforhold, relasjoner du er involvert i regelmessig. Uklarheter kan komme til klarhet. Revurderinger om veien videre er naturlig.

 

Skorpionen: Refleksjoner og justeringer rundt daglige rutiner, livsstil, helse, plikter og ansvar. For noen kan det involvere kosthold, fysisk aktivitet og kjæledyr. Innse hva du ønsker å fortsette med eller avslutte.

 

Skytten: Refleksjoner og justeringer rundt selvuttrykk, barn, barnebarn, svangerskap, seksualitet, intimitet, romantikk, forlovelse, bryllup, konkurranseinstinkt. Tiden er inne for å få klarhet i slike tema.

 

Steinbukken: Refleksjoner og justeringer rundt privatlivet, familien, boligen, hjemmet, familiemedlemmer, og det indre emosjonelle fundament. Oppklaringer og planlegging i familiebånd kan være på sin plass.

 

Vannmannen: Refleksjoner rundt organisering og tidsplanlegging, formidling av budskap, kommunikasjon, sosiale media, forholdet til søsken, naboer, salg og kjøp. Det involverer også teknisk og elektroniske hjelpemidler.

 

Fiskene: Refleksjoner og justeringer rundt personlige resurser og verdier, økonomi, og hvordan du bruker dine evner og talent. Har du talent du ikke har benyttet, er tiden inne for å identifisere dine kvaliteter.

 

 

 

VÅRJEVNDØGN 20. Mars
GLED DERE, VÆRER!
SOLEN beveger seg inn VÆRENS TEGN tirsdag 20. Mars 2018


Nok et år er gått og en ny vår er i emning.

 

Dette er tiden på året da dagene og nettene er like lange. Fra den 20. blir dagene lengre enn nettene. Solen står opp tidligere for hver dag her i nord. Mange blir lettere til sinns, våryr og romantisk. Naturen og romantikken vekkes til live og blomstrer.

Gled deg til å få økt energinivå, mer livskraft og lidenskapelig engasjement. Værer kan se frem til ekstra energi, vitalitet, mot og handlekraft. Også de som er født i andre tegn kan merke vårens energi-boost de neste fire ukene.


Solen beveger seg gjennom værens tegn frem til 20. April før den går inn i Tyrens tegn.

 

Våren bringer økende inspirasjon, livsgnist og solens stråler lyser opp tilværelsen. Det åpner for å så frø som gir grobunn for ekspansjon og vekst.

 

Værens tegn

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med nytenkning, nyskapning, motivasjon innovasjon, lidenskap og engasjement. Værens arketype representeres ved igangsetteren, initiativtakeren og den som har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser.

 

Det gir en fin anledning for alle uansett tegn man er født i, til å ha mot til å la frø (ideer) som er sådd, som ligger i dvale å bli realisert. Det innebærer mot til å sette i gang å skape det en ønsker å dyrke i løpet av sommeren og høste når den tid kommer. Grip muligheten til å bevege deg utenfor komfortsonen og sett i gang med å realisere drømmer.

 

Tiden er inne for å innlede en ny og spennende fase. Ledertegnet Væren baner vei for nye prosjekter og kreative ideer som kan vokse og utvikles i tiden fremover. Tiden er inne for å riste av seg siste rest av vinterens dvale og gripe motet til å sette inn støtet for det du ønsker å dyrke.

Grip sjansen til å legge fortiden bak deg og strekke deg mot nye mål. Ha mot til å aksjonere på det du ønsker å utvikle.

 

Med ønske om berikende dager og begynnelsen på noe nytt og spennende.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse solens posisjon kan ha på deg og ditt tegn, kan du bestille ditt personlige horoskop her:
http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop


- eller gå inn på horoskopapp1 og abbonnere på ukes og månedshoroskop:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1


Med Ønske om en strålende vår til enhver :-)

 

 

 

 

 

 

 

Det er Nymåne i fiskenes tegn Lørdag 17. Mars 2018, kl 14.10 Norsk Tid (26 grader)

Månefasene har ofte innflytelse på energien til de mest følsomme individer. Det indikerer at noen i denne perioden kan føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelige.

Hvis du er ekstra våken om natten kan dette skyldes nymånen de neste par døgn. Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager.

Nymånen representerer avslutningen av en fase og begynnelsen på en ny syklus. Noen kan merke dette sterkere enn andre.

Fiskenes tegn
Fiskene er et fleksibelt vanntegn som representerer følelser, sjelen og det vi oppfatter som større enn oss selv. Tegnet er det siste i zodiaken og forbindes med avslutningen av en større syklus og begynnelsen på en ny. Fiskene kan også representere en utrensning, rengjøring, forberedelse og klargjøring som gir mulighet til å sette nye frø før solen beveger seg inn i Værens tegn 20. Mars. Væren representerer en ny begynnelse og fødselen av frø som er sådd og har slått rot.

Fiskenes tegn representerer ubetinget kjærlighet, sterk intuisjon, emosjonell innsikt, behovet for å trekke seg tilbake i isolasjon, illusjoner, flukten fra den harde virkelighet, lengselen etter ”paradiset, avhengighet, kreativitet og evnen til å oppleve andre virkeligheter, samt den åndelige dimensjon.

Fiskene som arketype er høysensitiv. Behovet for å tilbringe tid i naturlige omgivelser og omgi seg med harmoni og kjærlighets-kraft er stor. Å tilbringe tid rundt eller ved vann virker rensende. Det samme kan oppleves ved å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst. Det kan virker balanserende i en spesielt følsom periode.

Avslutningen av en fase, begynnelsen på en ny.
Tiden er inne for å søke komplettering og fullførelse. Å flyte med og å la bølgene ta deg dit du blir ledet eller ønsker å la deg lede. En må selv holde i roret og stake ut kursen fremover. Uansett hvor mye uvær, turbulens, eller emosjonelle bølger som oppstår og uavhengig av påvirkning eller trykk fra andre, gjelder det å holde en stødig kurs.

Noen kan bli overveldet av følelser i denne perioden. Tiden inne for å gi slipp på det du ikke lengre har behov for å holde fast på fremover. Tårer fra smertefulle minner kan også bidra til utrensning. Tiden er inne for å håndtere emosjoner som kommer opp til overflaten og som hittil har ligget i underbevisstheten, for så å gi slipp.

For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å la frykten slippe taket. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen.

Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst. Lengselen etter noe større enn seg selv åpner for utvidet kontakt med det åndelige perspektiv. Noen kan oppleve at lengselen etter å oppnå drømmer forsterkes nå.

Ekstra emosjonell
Ved nymåne er tiden inne for å bringe frem i lyset skjulte potensial for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.

En nymåne indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden.

Legg merke til energiskiftet like etter nymånen inntreffer.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse nymånen kan ha på deg og ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1 via linken nedenfor:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

FULLMÅNE I JOMFRUEN TEGN

Det er fullmåne i Jomfruens tegn Fredag 2. Mars 2018, kl. 01.51 -  Norsk Tid.

 

En fullmåne representerer fullkommenhet, fullførelse og full blomstring.  Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og kan fullføres ved fullmåne. Det er 14 dager mellom nymåne og fullmåne og like lenge til neste nymåne.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Ikke bare er den vakker å se på, men den bidrar også til å forsterke alle følelser. Kroppen vår består av mer enn 70 % væske og forskning viser at fullmånen påvirker væskebalansen i kroppen. Den ser ut til å øke i dagene rundt fullmåne. Det viser at månens faser også har innvirkning på den psykiske balansen.

 

Ekstra følsom

I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme eller sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir sorgfylt eller i emosjonell ubalanse. Dersom man ikke får sove, blir ekstra kreativ, yr og energisk, eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen føler seg fylt av kreativitet, glede og kjærlighet.

 

Det er kjent fra tidligere tider at mange blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne. Forskning viser at det er en tendens til at selvmordsstatistikken også øker i dagene rundt fullmåne.

 

Dersom du opplever en våken-natt og det kribler etter å skape eller gjøre noe konkret, så sett i gang. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere! Grip tak i slike viktige øyeblikk…..legg merke til detaljer, ideer, tanker, handlinger du føler for å uttrykke disse dagene.


Jomfruens tegn

Jomfruen representerer renhet, ekthet, sannhet og kyskhet. Dette tegnet involverer også et økende fokus på perfeksjon og detaljer. Mange jomfruer dykker ned i detaljene for å perfeksjonere både kunnskap og verdier de ønsker å ivareta. Noen ganger kan det bli for mye av det gode fordi de legger merke til alt som kan forbedres. Noen kan derfor bli overveldet av alt som bør gjøres. De kan bli handlingslammet og vet ikke helt hvor de skal begynne. Noen kan bli ekstra effektive.

I søken etter renhet er det naturlig å legge merke til alt som hindrer renheten i å skinne. For noen kan det bli mye å håndtere slik at det blir vanskelig å fordøye inntrykkene. Det kan påvirke fordøyelsen og tarmsystemet i kroppen. Det gjelder å unngå overdrivelser.

Perfeksjon
Denne fullmånen gir mulighet til å legge merke til hva man ønsker å perfeksjonere. Det gir mulighet til å skille klinten fra hveten og gi slipp på det du ikke lengre ser nytteverdien. Det åpner for å avslutte eller legge bak seg det som ikke lengre gir deg noe.

Jo mindre du har av overflødige saker, eller unødvendig tidsforbruk, dess tydeligere kan du se hva du ønsker å gi næring til og bruke tid på. Fullmånen gir mulighet til å se klarere i alle detaljene. Så kan du få en tydeligere overblikk over hva du ønsker å dyrke. Tiden er inne for utrensning av avfallsstoffer, negative tankesystem og tidstyver som trekker oppmerksomhet. Slik er det mulig å øke konsentrasjonen, prioritere og perfeksjonere det man ønsker skal blomstre til våren.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse dette har på ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1 ved å følge linken nedenfor:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

  

Med ønske om hell og lykke for alle i dagene som kommer.

 

GLED DERE FISKER!

Solen beveger seg inn i Fiskenes tegn Søndag 18.februar 2018 kl. 18.20 og fortsetter ferden gjennom tegnet de fire neste ukene frem til 20. Mars.

 

Arketypen Fiskene representerer det siste tegnet i Zodiaken og forbindes med visdommen man absorberer gjennom alle de foregående tegn via alle former av erfaring.  

 

Det siste tegnet i zodiaken åpner den åndelige porten til å se ting fra et bredere eller dypere perspektiv som involverer noe mye større enn en selv.  Man kan nesten føle på avslutningen av en sesong og begynnelsen på en ny frem til vårjevndøgn 20. Mars.

 

Fiskenes symbol
Fiskenes symbol er to halvmåner som vender fra hverandre og bindes sammen med et bånd mellom dem. Dette representerer dualiteten i trangen til å forenes med den spirituelle delen (sjelen) og den delen som ønsker å være fysisk tilstede i kroppen og beherske den materielle virkeligheten. Det innebærer konflikten mellom egoet/begjæret og ønsket om å gi avkall på egne ønsker til beste for andres behov. Denne kampen pågår konstant inntil man har definert dybden i egne motiv og ønsker. 


Dette er et vanntegn som absorberer alt. Vannet virker rensende og klargjørende, men kan også  bringe overflod, oversvømmelser og kan være svært giftig hvis utrensning og regenerering ikke skjer.

 

Solen belyser emosjonelle tema og gir anledning til å definere og sette ord på følelser. Dette kan også være en fin periode for å skille klinten fra hveten, en utrensningsprosess. Det innebærer en god periode for å kvitte seg med avfallsstoffer, antrekk, ting og energier man ikke lengre har bruk for. Det åpner for å klargjøre fundamentet, gi plass og tid for å så nye frø som kan vokse seg sterkere ut over året.

Det er naturlig å få ekstra energi når Solen beveger seg gjennom ens tegn. Mange som er født i Fiskenes tegn får ekstra energi i denne perioden.

Kreativitet og skapertrang
Solen gjennom fiskene kan bidra til å øke kreativiteten og ønsket om å skape noe. Fiskenes tegn åpner for en økende åndelig interesse og harmonerer med andre dimensjoner av liv, eventyr og fantasienes rike. Kunstneriske sjeler kan bli ekstra kreative og de følsomme ekstra emosjonelle de kommende ukene.

 

Solen gjennom Fiskenes tegn minner også om balansen mellom egoet og ubetinget kjærlighet. Det åpner for å studere nærmere ens ubevisste motiver og lengsler.

Dette er en strålende periode for å bli bevisst emosjonelle svingninger og fokusere på utrensning av negative følelser og avfallsstoffer. Det åpner for å klarne tankene og gi rom for sjelens ønsker. Det gir plass for kreativiteten og kjærlighetens kraft.

Solen gjennom Fiskenes tegn inspirerer til å lytte til intuisjonen og til hjertet.  Ved å gi slipp på negative følelser som bitterhet, sinne og hat kan man åpne for hengivenhet, tillit og kreativitet.

Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse solens ferd gjennom Fiskene har for ditt tegn, kan du gå inn på Horoskopapp1 via linken nedenfor:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

Ønsker deg fantastiske dager med ubetinget kjærlighet og kreativitet.

Vil du bestille ditt personlige horoskop, eller ønsker en astrocoahing, kan du ta kontakt via nina@inspiravisjon.no