HØSTJEVNDØGN - SOLEN GÅR INN I VEKTENS TEGN
GLED DERE VEKTER!

SOLEN beveger seg inn I VEKTENS tegn Fredag 22. September 2017 kl. 22.02 Norsk Tid.

Solen beveger seg inn i vektens tegn og innleder høstjevndøgn og starten på en ny sesong. Det betyr at dag og natt er like lange dette døgnet. Vi beveger oss mot høsten der mørket varer lengre enn lyset og dagene er kortere enn nettene her Nord.


Vektens tegn
Vektens symbol symboliserer likevekt, fred og balanse. Vekten forbindes med skjønnhet og harmoni i alle ting. Når det er like mye lys som mørke er det også en harmonisk stemning. Derfor er dette en perfekt periode for vekter og de som har vekten sentralt fremtredende i horoskopet.

Når alt er i perfekt harmoni utstråles en egen spesiell skjønnhet. Det kan vi finne i symbolikk som Yin og Yang, harmoniske samspill i naturen, balanse i kropp, sjel og sinn, i livet og i relasjoner. Vekten søker motpolen som bidrar til å skape balanse.

Vektens sterke sans for rettferdighet dreier seg om å skape balanse, fred og harmoni. Mange vekter er svært orientert mot andre, mot en partner, eller en annen som er motpolen til en selv. Det blir ikke balanse ved at en har en oppfatning alene. En vekt trenger respons. Altså trives vektens arketype best sammen med andre som responderer eller tar initiativ.


Ledertype
Cardinalt tegn
Vekten er et ledertegn som har lett for å ta initiativ og sette i gang nye aktiviteter. En søker å skape noe, er svært kreativ og strekker seg mot nye mål. Vekten er et lufttegn og har behov for å utveksle tanker og ideer. Mange vekter er kunstnere, musikere, tekstforfattere, skuespillere, håndverkere eller har andre kreative talent.

Fordi vektens arketype søker mot andre kan frykten for å bli avvist eller ikke å bli likt føre til at man blir konfliktsky eller unngår å uttrykke egne meninger Noen kan om nødvendig provosere til respons. Behovet for fred og balanse og å inkludere andre er stort. Til og med i den grad at det er mulig å miste seg selv og egne behov på veien. Det betyr at man har beveget seg for langt slik at vektskålene tipper ut av balanse.


Når det er for mye av noe, for mye aktivitet, for mye mat/trøstespising, en handler mer enn man trenger, eller deler mer enn man har råd til, kort sagt overdriver noe, er vektskålene i ubalanse. Dette er en strålende periode for å søke å balansere ubalanser og skape likevekt. Uansett hvilket tegn en er født i.

Vektens arketype - en påminnelse
De fire ukene Solen beveger seg gjennom vektens tegn fram til 23. Oktober, inspirerer til å søke balanse i alle ting. I en selv, i livet generelt, i aktiviteter og i relasjoner. Det inkluderer å finne balansen i tiden en prioriterer mellom privatlivet og det profesjonelle liv, i forhold til når man bør være aktiv og trekke seg tilbake, og i balansen mellom ekstrovert og introvert adferd.  


Det er også verdifullt å finne en balanse i å skille mellom ens egne behov og andres behov, å se flere sider av saken, å bidra til rettferdighet, megling, kompromiss, forhandlinger eller å søke fred ved la være å engasjere seg i konflikter. Alt dette er blant vektens kraftfulle trekk. 

Søke indre balanse og fred
For å kunne skape skjønnhet, krever det at man gjør en innsats, åndelig, mentalt eller praktisk, først og fremst med en selv. For kun når man har fred i seg selv, er det mulig å skape fred i omgivelsene rundt seg.

Kunst, kultur, musikk, Meditasjon og Mindfulness er kraftfulle metoder som kan bidra til det. Solen gjennom vektens tegn åpner for å gripe muligheten til å øke kjærlighetsfrekvensen ved å se skjønnheten i alt som ER og bidra til å skape harmoni, skjønnhet, fred og balanse i deg selv og rundt deg der du befinner deg. Resultatet er en høyere kjærlighetsfrekvens generelt i og rundt deg. Dette er solen i vektens budskap.


Med ønske om kjærlighetsfylte dager for alle og enhver. 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse det har på deg personlig, kan du gå inn på horoskopapp1 ved å følge linken nedenfor:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

Det er nymåne I Jomfruens tegn Onsdag 20. September 2017 kl. 07.30 Norsk Tid.


Tiden like før nymåne er en tid for å fullføring av prosjekter og avslutning av en fase før en ny begynnelse er i emning.

Nymånen i Jomfruens tegn viser at vi har kommet til den delen av året som åpner for innhøsting. Det er antydning til høststemning. Frukt, bær, sopp og markens grøde er modnet og det er tid for å høste og ta vare på  rikdommen naturen har å by på.

 

Det er naturlig å erkjenne at man ønsker å legge en fase bak seg og åpne for en ny begynnelse i tiden rundt nymåne. Det er å anbefale å sette farten ned en periode, ta seg tid til å reflektere og bli bevisst hva som virker meningsfylt og bidrar til optimisme og glede.

Det er også en grunstig periode å studere nærmere hva en ønsker å eliminere slik at du kan rydde vei til det nye som er på vei inn I ditt liv. Nymånen bringer mulighet for en ny begynnelse, ny fødsel og skapelsen av noe nytt som kan vokse fremover.

Nymånen kan ha innflytelse på alle tegn uavhengig av hvilket tegn en er født i. De som har Jomfruen og Fiskenes tegn sentralt i horoskopet vil merke denne effekten sterkere enn andre. 

 

Jomfruens tegn

Jomfruens tegn er et tilpasningsdyktig jordtegn som harmonerer med naturens fleksibilitet og fantastiske evne til å berike dens beboere. Om vi forbinder dette I praksis, er det en indikasjon på at tiden er inne for å lytte til naturens budskap og kroppens signaler.

 

Ved å innse at jorden inneholder ALT vi trenger for å overleve og leve et godt liv, vil det føles berikende å absorbere og lytte til naturen både i ens egen kropp og rundt seg. Ved å tilbringe tid i naturen og lytte til stillheten så kan det dukke opp noen bilder eller ord i bevisstheten som gir nyttig informasjon.

Nymånen innleder en tid for vekst

Nymånen vil vokse seg større til frem mot (fullmånen) som inntreffer om ca 14 dager, altså 5. Oktober i Værens tegn. Grip muligheten til å så nye frø som kan dyrkes og utvikles frem mot fullmåne og eventuelt ekspandere videre.

Dette er en fin tid for å analysere og evaluere valg man vurderer å ta.  Definere hva du vil gi slipp på, eliminere og hva du må gi næring til for å kunne vokse og utvikles ytterligere.

Noen kan bli spesielt emosjonell, kreativ og årvåken disse dagene. Andre kan kjenne på tristhet og smerter i ledd, hovenhet i kroppen. Det kan være naturlig når en utrensning skjer.


De som ønsker å sette i gang med prosjekter, skape nye holdninger, søke nye visjoner eller ny mening, vaner og rutiner kan med fordel benytte seg av den gunstige tiden det er å planlegge å starte ved nymåne.

 

Innflytelse på det enkelte stjernetegn
Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive hvilken innflytelse Nymånen kan ha på det enkelte stjernetegn. For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ må man stille et individuelt horoskop. 

Ta gjerne kontakt for å få ditt personlige horoskop belyst via www.inspiravisjon.no

Et personlig horoskop har liten eller ingen Verdi uten en individuell samtale.

Ønsker alle strålende, berikende og produktive dager forover. 

 

Væren

Ny begynnelse i forbindelse med arbeidsoppgaver, helse, livsstil og forholdet til kroppen generelt. Justering av vaner og uvaner,  hvordan man løser arbeidsoppgaver i hverdagen. Analysering, sortering, rydding og eliminering. Kjæledyr.

 

Tyren

Ny begynnelse i forbindelse medselvuttrykk, kreativitet, livs-energi, hva man engasjerer seg i og bruker krefter på. Forholdet til seksualitet, intimitet, eksperimentering, kjærlighet, spontanitet, lek og moro. Relasjoner til partner, barn og ens rolle til dem.

 

Tvillingen

Ny begynnelse i forbindelse med fundamentet, privatliv, familie, fortiden, forholdet til besteforeldre eller forfedre. Ny begynnelse i familieforhold, tilhørighet, ny bolig eller fornyelse av hjemmet.  Forholdet til en selv, selvutvikling, selvfølelse og selvtillit.

 

Krepsen

Ny fase i forbindelse med hvordan man prioriterer tiden og oppgavene, hvordan man kommuniserer, deler og mottar budskap. Kommunikasjonsutstyr og distribusjons- og transport- midler som bil, båt, fly, og likn. Forholdet til søsken og naboer, kjøp og salg.

 

Løven

Ny fase i forbindelse med personlige verdier, økonomi, evner og egenskaper. Karriere, hva man jobber med og hvordan man bruker egne evner, kunnskaper og talent. Ny fase i forbindelse med investeringer og eiendeler, eiendom, og verdier generelt.

 

Jomfruen

Ny begynnelse i forbindelse med egen kropp, image, utseende, helse, livsstil, hvordan man blir oppfattet av andre og ønsker å bli oppfattet. Søke perfeksjon eller justering i forbindelse med egen image. Behov for å presentre mer av den man egentlig ER.

 

Vekten

Ny begynnelse i forbindelse med underbevisstheten.  Ubevisste behov, frykt, eller lengsler kan bli tydeligere og komme til bevissthet. Dette kan være en tid for å legge noe bak seg og begynne med nye kreative prosjekter. Å søke tillit til åndelig veiledning.

 

Skorpionen

Ny begynnelse i forbindelse med fremtidsmål, grupper eller en organisasjon, håp man har for fremtiden og hvem man ønsker å engasjere seg i. Håp man har, og stå for det man tror på. Møter med betydningsfulle personligheter. Fritidsaktiviteter. Sette seg nye mål.

 

Skytten

Ny fase i forbindelse med ambisjoner og karriere, retningen forover, hva man strekker seg mot. Resultater man skaper i karrieren. Forbindelse med autoriteter, foreldre. Ny begynnelse i status, posisjon og rennomé. Søker resultater som kan eskalere.

 

Steinbukken

Ny begynnelse i forbindelse med høyere kunnskap, visdom, overbevisning, hva man tror på, rettssystemet, retterferdighet. Nye visjoner i forbindelse med veien videre, ny informasjon, kunnskap, søke rådgivere, kontakter og nettverk, formidling av visdom.

 

Vannmannen

Ny fase i forbindelse med andres resurser, verdier du deler, forholdet til arbeidsgiver, bank og forsikring. Kontrakter, avtaler, forholdet til arv, gaver, eller skattesaker. Fordeling av verdier. Psykologisk forvandlings prosess. Nye samarbeidsforhold.

 

Fiskene

Ny fase i forbindelse med parforhold, nære relasjoner, samarbeidsforhold og alt som involverer kommunikasjon i regelmessige forbindelser. Åpne fiender, personligheter man forhandler med. Bryllup, forlovelse, ny begynnelse i samarbeidsforhold.

 

 

 

 

FULLMÅNE I FISKENES TEGN

 

Det er fullmåne i Fiskenes tegn onsdag 6. September 2017 kl. 09.03 Norsk Tid

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det kan gi en følelse av å fullføre noe, gi slipp på noe og legge en fase bak seg.

 

Fullmånen åpner for å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og nære relasjoner i ett nytt lys.


Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreative og kan komme opp med fantastiske ideer og fantasier i denne perioden. Andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske.

 

Noen kan føle på sorg og ensomhet, savn og vanskelige følelser. De som menstruerer, kan oppleve at de blør mer og noen erfarer at sår gror saktere enn ellers. Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Unngå overdrivelser eller dramatisering.

 

Solen i Jomfruen månen i Fiskene

Solen befinner i jomfruen mens månen befinner i Fiskenes tegn.  Månen er i kontakt med Neptun og forsterker sensitiviteten og de emosjonelle svingningene. Unngå å la deg overmanne av følelser.  La det ikke bli oversvømmelse eller for mye av alle ting men ta en ting om gangen slik at det blir mer overkommelig.

 

Dette er en fin tid for å tilbringe tid alene og gi rom for å reflektere over ting man har behov for bli mer bevisst på.  Å ta seg tid til å kjenne på følelser, tilgi og gi slipp, fokusere på åndelige perspektiv, kreativitet og ubetinget kjærlighet. Det er fiskenes budskap.

 

Dersom du drømmer mer enn ellers er det naturlig. Benytt anledningen til å bringe frem fantasien og la den få utløp via kunstneriske uttrykk disse dagene. Det gir mulighet til å benytte denne perioden på en positiv måte.

 

Noen kan oppleve at det er naturlig å ofre seg for noen, hjelpe noen, og kan glemme seg selv for å være tilgjengelig for andre disse dagene. Det er flott så lenge man er klar over egne motiver og intensjoner. Manipulasjon er sjelden til hjelp for noen.

 

Utrensning

Utrensning og utskilling av avfallsstoffer åpner for å gi slipp på det man ikke lengre har behov for å holde fast ved er essensielt. Både når det gjelder holdninger, tankemønstre, vanemønstre som holder en selv tilbake. Det gjelder også å bli bevisst ubevisste negative følelser om frykt, angst og selvkritikk. Så kan man se klarere i alle ting.

 

Dette er en strålende tid for å meditere og å være Mindfull. Grip muligheten til å legge merke til og gi slipp på alt du ikke lengre har behov for. Gjør en utrensning åndelig og materielt.  Slik er det lettere å åpne for nye positive tanker, holdninger og ideer.  Det kan igjen bidra til at kreativiteten og livsgleden slipper til og flommer over.

 

Etter fullmåne

I tiden etter fullmåne, når det ubevisste er belyst, er det en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur for de som ønsker det. Det er den beste perioden for å endre vaner og rutiner. Slik kan en få størst effekt i forbindelse med vektreduksjon.

 

Legg merke til hvilke følelser som dukker opp like etter at fullmånen er passert. Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte.

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse det kan ha for ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

Solen beveger seg inn i Jomfruens tegn 23. august 2017 kl. 00.20 Norsk Tid.

 

Solens stråler gir liv og energi til alt den kommer i kontakt med. I perioden fra 23. August og de neste fire ukene befinner Solen seg i jomfruens tegn og belyser jomfruens arketype og forsterker dens energier.


Solens inspirerende og kraftfulle energi gjelder ikke bare for jomfruer, men for alle som har Jomfruens tegn sterkt utpreget i sitt horoskop og som kan relatere til denne informasjonen.


Jomfruen - et bevegelig, fleksibelt tegn

Jomfruens arketype forbindes med uskyld, renhet og guddommelighet. Jomfruens energi søker å være den reneste utgaven av seg selv og jakter derfor naturlig på perfeksjon. Derfor er det også naturlig å lete etter distraksjoner som forhindrer renheten i å skinne fullkomment. 

Jomfruens tegn blir ofte av den grunn forbundet til det å være kritisk og analyserende. I søken etter perfeksjon er det naturlig å analysere, sortere og eliminere. Mange fokuserer på renslighet, nøyaktighet, kosthold, ernæring og andre detaljer som optimaliserer alt man ønsker å perfeksjonere.

 

Jomfruen er et bevegelig jordtegn som er forbundet med Planeten Merkur. Det indikerer at kommunikasjon, nervesystemet og sansesystemet er elementer som er sterkt representert. Jomfruer sanser veldig mange detaljer og har behov for å fordøye alle inntrykk før de evner å aksjonere.

 

Noen kan oppleve at ting tar tid fordi en har behov for å studere alle detaljer, analysere, sortere og eliminere før en føler seg sikker nok til å aksjonere. Noen Jomfruer ønsker ikke å forplikte seg fordi det gir følelsen av å gå glipp av noe annet.

 

Detaljert fokus

Noen ganger skifter man retning fordi det er noe som er vanskelig å fordøye, emosjonelt, mentalt, eller fysisk. I streben etter perfeksjon er Jomfruer svært ofte arbeidsomme, tjenestevillig og oppofrende, liker å yte service. Utfordringen er at man kan bli avhengig av at noen trenger ens tjenester.

 

Enten det dreier seg om ens egen kropp og helse, hus og hjem, relasjoner, forholdet til partner, eller i økonomi og karriere, gjelder det å skille hva som er viktig og uviktig å bruke tid og energi på.  Å søke renhet og perfeksjon i er positivt så lenge det ikke blir for mye av det gode. Naturens ekthet og sannhet er essensielt.

 

Solen belyser lik en spotlight

De neste fire ukene er en strålende tid for å høste av markens grøde.  Å høste resultatene av frø en tidligere har sådd. Det innebærer å skille klinten fra hveten i det man ønsker å benytte seg av eller dyrke videre i åndelig og praktisk forstand.


Å sette av tid til å skape orden kan være på sin plass. Å legge i bokser, sortere i filer og eventuelt lage en oversikt over prioriteringer er tema som gjelder i denne perioden.

Å forbedre vaner, rutiner, kvaliteter, analysere, sortere og eliminere det som hindrer en i å oppnå det optimale.

Jomfruens arketype kan ha en tendens til å analysere og tenke mye. Hvis utgangspunktet er at alt er perfekt allerede, også det som er uorden eller kaos, kan man få fred i sinnet. Ut av kaos kan man skape orden.

 

Søke perfeksjon

Å yte ubetinget service og være tjenestevillig og hjelpsom uten å være kritisk eller dømmende er i tråd med Jomfruens høyeste energi. En ubetinget kjærlighet og service – innstilling ovenfor sin neste, viser en høyt utviklet visdom.

Det er frigjørende å heve seg over negative tankemønstre og fordømmende holdninger. Det frigjør sjelen fra begrensende rammer.  

 

Solen gjennom Jomfruens tegn er en påminnelse om å bestrebe å søke renhet i tanke, ord og handling i det man involverer seg i. Det gjelder å unngå overdrivelser, bedømmelse og selvkritikk og å ha kjærlighet til naturen og individet slik det ER.

 

Ønske om herlige dager til alle og enhver. 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1 via følgende link: 
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

Det er Total Solformørkelse (Solar Eclipse) Mandag 21. August
kl. 20.11 - Norsk Tid

 

En solformørkelse inntreffer når månen passerer mellom solen og jorden.

Solen dekkes helt eller delvis av månen sett fra jorden.

En Total formørkelse forekommer når solen og månen er helt presis på linje.

  

Solen ligger ca. 400 ganger lengre vekk enn månen og har ca. 400 ganger større diameter. Ved Total solformørkelse vil de sett fra jorden se ut til å være like store. Denne gang vil månen komme foran solen slik at man kan oppleve totalt mørke. Denne gang er dette synlig i et belte fra vestkysten til østkysten av USA.


Dette er det mest spektakulære syn når det gjelder planetariske begivenheter. I det øyeblikket den inntreffer blir Himmelen mørk, temperature faller, fugler og dyr blir stille, og man kan føle atmosfæren dirrer. En Total Solformørkelse inntreffer med noen års mellomrom. Det er enda sjeldnere at den er synlig for det blotte øyet. Det 7 år til neste gang den er synlig i samme belte som nå.


Se linken:

Solformørkelse

  

Global påvirkning

I perioder når Solformørkelser inntreffer er det viden kjent at det kan ha innflytelse på globale begivenheter, politiske avgjørelser og på aksje- og finansmarkedet. Effekten av en sol eller måne – formørkelse kan gi resultater inntil 1 år- 1,5 år forover.

 

Kraften i en Total solformørkelse kan være enorm. Det er fordi månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på kroppen vår. Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og den emosjonelle balanse. Noen påvirkes mer enn andre. Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av hverandres tanker og handlinger. Det gjelder å være bevisst hva man vil påvirke med og være påvirkelig av.

 

Individuell Inflytelse

Solformørkelser sees ofte i forbindelse med betydningsfulle forvandlingsfaser i livet som leder til viktige avgjørelser. Resultatet av en slik forvandlingsfase kan sees inntil 1,5 år I etterkant. Ca Hvert 9 år er det solformørkelse i same tegn og Ca hvert 18 år gjentas den same syklusen. Noen formørkelser har sterkere innvirkning enn andre  hos hvert enkelt individ. Begivenheter som skjedde for 9 eller 18 år siden kan gjenta seg I en eller annen form.

 

En solformørkelse inviterer også til en ny begynnelse, ny fødsel. Det indikerer også avslutningen av en fase som er over. Ved en fødsel gir man slipp på det som har vært og retter energien mot det som ER.

 

Denne gang er det Løvens energier som forsterkes. Ikke nok med at det er solformørkelse i tegnet, er også planeten Mars i samme atmosfære. Det forsterker mars og ildens energier.

 

Løvens tegn

Løvens tegn forbindes med Solens energi. Det er et fast idltegn som uttrykker lidenskap, temperament, engasjement, beskyttelse, stolthet, ærekjærhet, lekenhet og generøsitet. Løven har kjærlighet til det den omgir seg med og uttrykker en sterk dedikert kraft i det en skaper. Løven gjør ikke noe halveis, men brenner for noe full tog helt, eller har ingen interesse. Ild eller aske.

 

Nymånen i Løvens tegn minner om å rette oppmerksomheten mot kreativitet, kjærlighet, generøsitet og giverglede. Mange ivrer etter å ivareta de en har rundt seg og liker å bekytte de som er svakere enn seg.

 

Noen kan bli spesielt impulsiv og uberegnelig de kommende par dagene. Unngå å handle raskere enn at du har oversikt eller gjør noe du kan angre senere. Det er også naturlig at følelser som sorg og savn kan forsterkes i denne perioden. 

 

Nymånen vil vokse og forsterker det som settes i gang. Det gjelder å være bevisst hva man ønsker å dyrke og utvikle i tiden forover.


Kreativitet og vitalitet
Grip muligheten til å åpne for kreativiteten, vitaliteten og romantikken i livet disse dagene. Dersom situasjonen ikke er slik du forventer den skal være, kan du selv sørge for å inspirere til mer av det du ønsker deg. Tiden er inne for å ta ansvar for egen nytelse og behov.

 

Dette er en strålende tid for å definere hva som hindrer deg i å være din egen sol fullt og helt. Det er naturlig å bli bevisst noe du ønsker å gi slipp på og legge bak deg innen den nye fasen kan vokse og øke i hastighet.

Solen belyser det du elsker og åpner for muligheten til å se klarere. Spesielt i forbindelse med det du begjærer, det du nyter og den du elsker. Dette er en påminnelse om å åpne hjertet for tilgivelse og kjærlighetsfylte avgjørelser. 

 

Mars posisjon forsterker ildenergien, pågangsmotet, og evnen til å skape store ting. Mars forbindes med krigeren innovatøren og barnet. I 28 grader løvens tegn knyttes den også til Medisinske oppfinnelser, musikalske bragder, nyskapning og innovasjon. Slike tema er i en betydelig utvikling det kommende året.

 

De som ønsker å sette i gang med nye prosjekter, endre holdninger eller vaner og rutiner kan med fordel benytte seg av den gunstige tiden det er å starte ved nymåne.


Innflytelse på det enkelte stjernetegn
Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive hvilken innflytelse Solformørkelsese kan ha på det enkelte stjernetegn. For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på individet må man stille det personlige horoskop.

Ta gjerne kontakt for å få ditt horoskop belyst via www.inspiravisjon.no
Ønsker du å lese mer om disse innflytelselsen for ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Væren:

Ny begynnelse i det som involverer selvuttrykk, forholdet til barn eller barnebarn, forelskelse, seksuelle partnere, gambling, sjansespill, aktiviteter som idrett eller sport.


Tyren:

Ny begynnelse I forbindelse med selvfølelse, selvtillit, indre trygghet, privatlivet, relasjoner til familie, foreldre, bolig, investering I eiendom eller forbedring av bolig.

 

Tvillingen:

Ny begynnelse I forbindelse med kommunikasjon, formidling av budskap, ny kunnskap eller innsikt, nye kommunikasjonsmidler, planlegging av tidsforbruk, relasjoner til søsken eller naboer.

 

Krepsen:

Ny begynnelse I forbindelse med åndelige og materielle verdier. Investeringer I eiendom eller bolig, personlig utvikling, evner og talenter. Å bruke flere sider av seg selv.

 

Løven:

Ny begynnelse i forholdet til en selv, ens kropp, image og utseende. Ser seg selv med andre øyne og vil utad virke mer selvsikker og trygg. Selvutvikling åpner for noe nytt i relasjoner.

 

Jomfruen:

Ny begynnelse I forbindelse med undertrykte følelser, klarhet I ubevisste innsikter, oppmerksom på hva man lengter etter, åndelige opplevelser, kreativitet, Musikk, kunst, meditasjon og mindfulness.

 

Vekten:

Ny begynnelse I forholdet til venner, grupper, organisasjoner. Sette seg nye mål, en ny betydningsfull rolle i en gruppe eller med andre som har felles interesser. Nye kontakter.

 

Skorpionen:

Ny begynnelse i ambisjoner, karriere, livsmål, veien videre, hva man strekker seg mot, status og posisjon. Oppmerksom på hvilken rolle man har og hvilken man ønsker å ha.

 

Skytten:

Ny begynnelse I forbindelse med holdninger, tro, oppfatninger og forventninger. Fristes til å reise, oppsøke andre kulturer, tilbringe tid I utlandet. Åpner for nye vennskap.

 

Steinbukken:

Ny begynnelse I forbindelse med verdier en deler med andre. Kan føre til bryllup eller samboerskap, kontakt med bank, forsikring. Det kan også involvere arv, investeringer, inntekt.

 

Vannmannen:

Ny begynnelse eller ny vekst i parforhold, samarbeidsforhold og nære relasjoner.  Fokus på ens egen rolle i relasjoner og hva man søker å utveksle i alle nære relasjoner.

 

Fiskene:

Ny begynnelse I området for helse, livsstil, arbeidsoppgaver, kosthold, ernæring, forholdet til dyr. Å revurdere arbeidsoppgaver eller metoder er aktuelt.