NYMÅNE I SKORPIONENS TEGN

Det er Nymåne i Skorpionens tegn 18. November 2017 kl.  12.42

Nymånen representerer fullførelsen av en syklus og begynnelsen på en ny. Månen bruker ca 29,5 dager på sin bane. Ved Nymåne denne gang befinner Solen og Månen seg på samme sted i Skorpionens tegn.

 

Nymånen inviterer til en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø.


Like før nymånen åpnes muligheten for å bli bevisst hva en har vokst i fra og ønsker å skille seg av med. Tiden er inne for å legge en fase bak seg, gi slipp på noe som ikke lengre gagner eller fører til noe positivt.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som representerer regenerasjon, forvandling, transformasjon og ny vekst.  Dette er et vanntegn som knyttes til stille vatn, som kan bli svært giftig og fylt av gift (bitterhet) dersom det ikke er noe tilsig av nytt revitaliserende vann eller utskifting av det eksisterende. Å holde for lenge fast på noe man har vokst i fra kan virke begrensende.

 

Nymånen i Skorpionen inviterer til å dykke inn i emosjonelle dyp og bli bevisst holdninger og smertefulle følelser som har behov for å bli helbredet, slik at det er mulig å vokse og strekke seg og vende blikket fremover.

 

Grip muligheten til å gi slipp på det gamle og åpne for det nye du ønsker å dyrke, enten det gjelder, holdninger, tanker, erfaringer, verdier, eller materielle saker. Tillat deg å tenke i nye baner og gjøre ny ting, så nye frø og ideer som kan vokse ut over høsten. Eliminer alle hindringer for ny vekst. Ved å gi slipp på noe, gir man plass til noe nytt og bedre. Fornyelse gir som oftest rom for ny vekst.

 

Mange planeter i Skorpionen

I tillegg til Solen og månen er også Venus og Jupiter i Skorpionens tegn. Det forsterker Skorpionens energier og emosjonelle saker. Det kan også føre til økt fokus på lidenskap, nærhet, intimitet og seksualitet. Noen fokuserer mye på kjærlighet og parforhold. Det kan også lede til store forventninger til en partner. Dersom de ikke blir innfridd, unngå å falle inn i skuffelse, sinne og bitterhet, men fokuser på aksept, tilgivelse og hengivenhet.

 

Andre retter blikket innover og får bedre kontakt med egne evner og talent. Behovet for å skape noe eget ”føde noe” kan også øke.

 

Kontrollbehovet kan forsterkes i denne perioden. Å lære noe om å ha tillit og å leve mer her og nå, i nuet er tema for noen. 

 

Nymånens innflytelse

Ved nymåne kan de mest følsomme oppleve noe av det samme som ved fullmåne. Noen blir ekstra årvåken, kreativiteten øker og man er klar for å skape noe. Enkelte tenker og reflekterer mer enn ellers. Noen blir spesielt emosjonelle, blir satt ut og opplever at kroppen hovner. Er det behov for å gi slipp på noe, å eliminere noe, kan det gi en følelse av sorg.

 

Mange kan føle en ekstra sprudlende glede, boblende kreativitet og fylles med energi. Det er også naturlig å bli spesielt rastløs disse dagene. Det gjelder dagen før og etter nymåne.

 

Tillat deg å føle det du føler, aksepter og gi slipp. Søk bevegelse mot justeringer og forbedringer som i neste omgang kan stabiliseres og gi ny trygghet. Alle ting er i konstant endring. Å fokusere på det du ønsker å dyrke eller kreere, bidrar til å styrke akkurat det.

Legg merke til energiskiftet når nymånen er passert og befinner seg i stigende modus.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn i Horoskopapp1. Den finner du ved å følge linken nedenfor:

 

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

DET ER FULLMÅNE I TYRENS TEGN
4. November 2017 kl. 06.23 Norsk Tid

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring. Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og fullføres ved fullmåne. Solen befinner seg i Skorpionens tegn og månen i tegnet ovenfor, Tyrens tegn. En fullmåne gir muligheten til å se seg selv i et klarere lys, med andres perspektiv.

 

Sterk sensitivitet

I tiden før fullmåne, kan noen føle på kroppen at de blir yr og energisk, full av pågangsmot og engasjement. Behovet for å fullføre og skape noe øker. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og  fysisk. Det kan innebære ukontrollerte emosjonelle utbrudd både når det gjelder latter, glede, sinne og sorg.

I dagene før og etter fullmåne blir mange ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre tar lett til tårene. Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og det er kjent at noen blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne.

 

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det sammenfalle med månens syklus.

 

Fullmånen i Tyren

Når månen nå befinner seg i Tyrens tegn kan man bli spesielt sensitiv. Sansene skjerpes. Noen bobler over av kreativt engasjement og greier ikke la være å skape noe fordi engasjement og lidenskap bobler over. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere!

 

Fullmånen i Tyrens tegn belyser hva som kan betegnes som nytelse og sanselige opplevelser kan forsterkes. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt.


Tyren har et forhold til materielle verdier og det kan lede til investeringer i vakre gjenstander og eksklusive verdier, eller det motsatte, en gir slipp på visse verdier.

Fullmånen belyser også verdier som ikke lengre betyr noe, eller økonomiske situasjoner en kan forbedre, eller verdier en har vokst i fra. Tegnet forbindes med lojalitet, stabilitet, trygghet og jordnærhet. Dette er en strålende periode til å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. 

Tyrens sensitivitet utmerkes også i form av ekstra stort behov for hudkontakt og nærhet. Nytelse i form av intimitet, nærhet og seksualitet er verdier som kan forsterkes disse dagene. Å gjøre det som stimulerer sansesystemet og fører til nytelse gir en berikende følelse. Unngå overdrivelser.

 

Prioritere verdier

For noen er det naturlig å reflektere over hvilke verdier man verdsetter aller mest. Åndelige eller materielle verdier, vennskap, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, fysisk aktivitet, eller andre prioriteringer. Verdier som ærlighet, rettferdighet, frihet og kjærlighet belyses også.

Ved fullmåne er det naturlig å fullføre en fase og gi slipp på noe man har vokst i fra. Å gi slipp på verdier som ikke lengre har betydning, virker befriende. Behovet for å kvitte seg med gjenstander, selge noe eller å avslutte noe som ikke lengre betyr noe, er et aktuelt tema.


Tyrens tegn forbindes med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser,  opplevelser i naturen, god mat og drikke og alt som minner om nytelse og overflod. Tiden inne for å sette tempoet ned og virkelig lytte til sansenes signaler i denne perioden.

 

Noen kan ikke unngå å forholde seg til verdier eller sanselige opplevelser på en eller annen måte disse dagene. Du kan ha stor nytte av å analyser hvilke verdier du ønsker å prioritere og hvilke konsekvenser det har for deg fremover. Det er naturlig å se klarere i slike tema uansett hvilket tegn en er født i i tiden etter fullmånen.

 

Les mer om hvilken innflytelse det har på ditt tegn ved å gå inn på Horoskopapp1:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

GLED DERE SKORPIONER - og alle dere som har Skorpionen sentralt plassert i horoskopet. Solen beveger seg inn i Skorpionens tegn 23. Oktober 2017 kl. 06.27 Norsk Tid

 

Solen beveger seg gjennom tegnet de neste fire ukene og frem til den beveger seg inn i Skyttens tegn 22 November kl 04.05. Solen belyser alt den kommer i kontakt med. Det betyr at dette er den beste tiden på året for Skorpioner og de som har tegnet sterkt representert i sitt horoskop.


Solen gjennom Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som liker å fordype seg i alle ting de er opptatt av. En er gjerne enten 100% engasjert eller ikke interessert.  Det er enten/eller. En Skorpion går grundig til verks og liker å ha kontroll og oversikt. En blir lett lidenskapelig opptatt av det en er engasjert i, enten det er en partner, en jobb, studier eller en aktivitet.

 

Skorpionen er skeptisk av natur og har behov for å erfare og leve med system og rutiner for å oppnå trygghet. De er ofte sky og liker ikke å være altfor synlig. De jobber gjerne i bakgrunnen. De er ofte dem som glemmer seg selv for å hjelpe andre, og legger merke til alle de små detaljene i andres emosjonelle sfære, som mange andre kan overse. 

Det store behovet for trygghet og sikkerhet, kan ved for mye av det gode, skape avhengighet, frykt for å miste oversikten, angst for usikkerhet i relasjoner eller prosjekter. Det kan føre til mistenksomhet, dramatisering og manipulasjon i den tro at man selv har dannet seg riktig bilde over situasjonen.

Avdekker det skjulte
Solen gjennom Skorpionens tegn belyser det som ulmer under overflaten, det som tilsynelatende er usynlig, skjult, eller det som kan være ubevisst. For noen kan det føre til at lyset når inn i forbindelse med frykt eller usikkerhet. Det kan bidra til å frigjøre hemninger og begrensende følelser.

Solens posisjon inspirerer til å lytte til intuisjonen og la lengselen etter kjærlighet lede til å gi slipp på negative følelser som bitterhet, sinne og hat. Den gir mulighet til å se slike emosjonelle svingninger i et nytt lys og åpner for tilgivelse og forvandling for de som er villig til å se bakenfor.

 

Dette er en gyllen mulighet til å se de underliggende motiver og bakenforliggende årsaker til utvikling man gjennomgår. Det øker muligheten til å gjøre eventuelle endringer og bidra til utvikling av det fulle potensial. Ved å se klart kan man også skille seg av med tankemønstre, avfallsstoffer eller giftige aspekter som ikke lengre skaper positiv vekst.

Solen gir disse ukene mulighet til å få kontakt med den innerste kjerne, det sanne, den ekte renhet som gir grobunn for berikende utvikling og vekst, uansett hvilket tegn er født i.

 

Fugl Phoenix

Solen i Skorpionen forbindes også med ”fugl Phoenix”, ”Slangen som skifter ham”, og ”sommerfuglens forvandling fra larve til puppe og sommerfugl ”.  Denne forvandlingen inviterer kjernen, det ekte og ærlige frem i lyset. Grip muligheten til å bringe frem fra dypet kjernen den du er og se dine motiver og behov i et klart lys. 

 

Hvis motivet for å tjene en annen er grådighet og begjær, er man på vei mot et sted man ikke ønsker å være. Dersom motivet for å hjelpe andre er ekte og ubetinget kjærlighet, vil man svømme mot en indre fullbyrdelse med mulighet for å oppleve stor indre trygghet lykke, glede og fred.

 

Uansett tegn en er født i; lytt til intuisjonen og vær bevisst egne motiver de neste 30 dager. De vil danne grunnlaget for resultatene som skapes senere.  

 

Å gi til en selv og ens neste i ubetinget kjærlighet skaper en positiv frekvens for alle parter og for de man omgir seg med.

 

Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse Solens ferd gjennom Skorpionen har, kan du vurdere å lese ukens eller månedens horoskop og månedshoroskop i Horoskopapp1.

Den kan bestilles via linken nedenfor:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

NYMÅNE I VEKTENS TEGN 2017

Det er Nymåne i Vektens tegn 19. Oktober 2017 kl. 21.12 Norsk Tid.

 

En nymåne indikerer begynnelsen på en ny syklus. Det betyr at siden det var fullmåne for 14 dager siden, har månen vært i en synkende fase og i slutten av den fasen er det naturlig å gi slipp på noe for så å og legge til rette for den nye fasen, en ny syklus på ca 30 dager som starter ved nymåne.

 

Alle som har Vektens tegn sterkt utpreget i sitt horoskop kan merke denne effekten sterkere enn andre. 

 

 

Å søke balanse og harmoni 

Nymånen inviterer til en ny begynnelse og for noen innebærer det å sette i gang med nye prosjekter, fornye seg i form av stil og uttrykk eller involvere seg i nye interesser.

 

Denne gang er nymånen i Vektens tegn. oVektens energier forbindes med harmoni, balanse, fred og skjønnhet. Vektens arketype søker balanse i alle ting og trives ikke dersom det er ubalanser, konflikter, disharmoni eller noe som ikke passer inn i helheten.

 

Vektens arketype symboliserer at naturen og mennesket trenger balanse i alle ting for å fungere optimalt.En balanse i lys og mørke, dag og natt, surt og salt, yin og yang, uorden og orden.  Det finnes også mange flere metaforer på dette. Det er fordi motsetninger finnes man kan si at noe eksisterer. Natten kan ikke eksistere uten dagen. Og mørke kan ikke eksistere uten lyset. JEG eksisterer ikke uten å ha et forhold til et du DU. DU har innflytelse på MEG og JEG har innflytelse på DEG. Å reagere på aksjon er vektens instinkt.

 

 

Vektens tegn

Vekten forbindes også med relasjoner og parforhold fordi denne arketypen søker en forening mot sin motpol for å finne balanse. Det indikerer en sammensmelting mellom yin og yang, det feminine og maskuline. Vektskålen vipper over om det blir for mye eller for lite av noe. Det inviterer til å etterstrebe balanse, noe som gir mulighet for harmoni og fred.

 

Tiden er inne for å søke balanse i alle ting. Det innebærer å legge merke til om det er for mye eller for lite av noe.  Å dyrke skjønnheten og kjærligheten og eliminere det som ikke harmonerer eller bidrar til en harmonisk balanse. Enten i omgivelsene eller i mellommenneskelige relasjoner.

 

La deg inspirere av nymånen i vektens tegn og grip muligheten til å sette i gang aktiviteter eller samtaler som bidrar til å balansere dine relasjoner, dine vaner, rutiner, planer og mål, så vel som hormonsystemet og kropp, sjel og sinn. Du inviteres til å aksjonere og ikke lengre la tingene skure å gå.

 

Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter nymånens begynnelse. Inspirasjonen til å få det man starter eller setter i gang til å vokse og gro øker betydelig for noen.

 

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via horoskopAPP1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

JUPITER BEVEGER SEG INN I Skorpionens tegn 10. Oktober 2017

 

Jupiter bruker ca.11 år og 86 dager på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme sted og bruker ca 1 år på å bevege seg gjennom ett stjernetegn. Planeten beveger seg gjennom Skorpionens fra 10. Oktober 2017 fram til 8. November 2018, da den beveger seg over i Skyttens tegn.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energier forsterker alt den berører. Noen erfarer at det de er spesielt engasjert i, ekspanderer i løpet av perioden.

 

Nysgjerrighet og vitebegjær
Planeten forbindes med utvidet perspektiv, nysgjerrighet og vitebegjær og det er naturlig å søke etter sannheter i området i horoskopet der planeten befinner seg. Det øker behovet for å søke mer visdom, kunnskap og erfaring i det livsområdet planeten berører. Noen inspireres av nysgjerrighet til å utvide horisonten og søke etter mer kunnskap og visdom generelt. Skorpionens tegn åpner for å søke dypere inn i en selv, innover i indre univers.


Jupiter forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, nemlig de som gir visdom. Det kan dreie seg om prester, lærere, kloke koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte. Enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. Søken etter mening via sterke møter, ved å hjelpe noen, avhengighet, eller lidenskapelige engasjement øker. Noen drives til å dele mer betydningsfull informasjon og flere sannheter i året som kommer.


Jupiter gjennom Skorpionens tegn

Skorpionens tegn er et stabilt vanntegn som har sterke lidenskapelige følelser og føler seg frem i situasjoner og i møter. Engasjementet er tilstede for det de brenner for.  Enten er de svært engasjert eller uinteressert. Skorpionens faste egenskaper viser en evne til å skape struktur og system, organisere og formalisere prosjekter eller saker som allerede er satt i gang. De har en enorm medfølelse og har stor evne for å legge merke til det som skjuler seg bakenfor fasaden.

 

Mange skorpioner har stort kontrollbehov fordi de går så veldig inn for oppgaven. Når man satser alt man har, er det veldig viktig å gjøre alt korrekt, stødig og stabilt. Dermed er Skorpioner også veldig utholdende og tolerant. De tåler mye.

Får de derimot en følelse av å bli sviktet, kan de virkelig slå til med hevnaksjon i bitterhet. Det kan skje når følelsen oppstår. Fordi en rask reaksjon fra følelse til handling skjer, kan det føre til at hevnen er sendt før en rekker å undersøke om det som har skjedd har realitet i virkeligheten.  Man har jo sin egen forestilling og holder på den i opplevelsen om at den er korrekt.

 

Pluto og Mars Planeten Pluto og Mars forbindes med tegnet og bringer sterke krefter på banen. Når Jupiter beveger seg gjennom Skorpionen forsterkes dens energier. Det involverer lidenskap og sterke følelser, seksualitet og en smygende manipulasjon som fører til en forening med det en ønsker å forbindes med. Følelser forsterkes.  


Forbrenning, vulkanutbrudd og alt som bringer forvandling forsterkes i en slik periode. Det er interessant å se i nyhetsbildet alle skogbranner i California de ikke greier å ha kontroll på akkurat i perioden Jupiter går inn i dette tegnet.

Jupiter gjennom Skorpionen øker fokuset generelt rundt regenerering, helbredelse, gjennombrudd i forbindelse med forskning og åpenbaringer i granskning av kriminalitet og undergrunns – saker. Det som er forsøkt skjult kan nå komme til overflaten.

 

Tema som helbredelse, healing, mirakler, så vel som makt, kontroll og avmakt forsterkes og belyses i tiden som kommer. Det gjør det mulig å utrette store bragder og markere revir. Men muligheten for krig, hat og fullstendig destruksjon er også sterkt tilstede.


Jupiter øker volumet

Uansett i hvilket livsområde man opplever denne energien, vil Jupiter forsterke effekten og gi betydelig utvikling og vekst via nye erfaringer i løpet av det kommende året. Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes slik at man blir inspirert til å se etter andre muligheter, eller rette blikket i en ny retning. Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere vekst og utvikling, ikke minst søke nyttig kunnskap i tema det er fokus på.

 

Grip muligheten til å bli bevisst hva og hvem du ønsker å gi næring til og bidra til utvikling ovenfor i tiden som kommer. Hva du ønsker skal ekspandere og hva du vil dele, spesielt i relasjoner. På hvilket område er det ønskelig å forskjønne og skape fred og balanse.

Muligheten for overdrivelser eskalerer når Jupiter treffer ulike punkter i horoskopet. Vær oppmerksom og unngå å sikte høyere enn virkeligheten tilsier at det er mulig å nå i tiden som kommer. Noen kan oppleve at begivenheter de erfarte for ca 12 år siden kan gjenta seg i året som kommer. Legg merke til om det er noe det er mulig å gjøre på en bedre måte denne gang.

 

Dette aspektet gjelder for alle som har Skorpionens tegn utpreget i sitt horoskop uansett hvilket tegn de er født i. Ekspansjon kan merkes i ulike livsområder for det enkelte individ. De som har vektens tegn sentralt kan oppleve at interessen for å søke og dele innsikt, visdom og kunnskap øker i året som kommer.

 

Betydning for ulike tegn

Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive litt hvilke områder man kan oppleve utvikling og vekst på for de ulike tegn man er født i. Dette er absolutt ikke riktig for alle fordi et personlig horoskop er svært individuelt kan ikke beskrives nøyaktig på et generelt grunnlag slik som her.

 

Væren: Utvikling og vekst i forbindelse med makt/avmkt, verdier man deler med andre, økonomi, finanser, investeringer, arbeidsgiver, bank, forsikring, arv, åndelige verdispørsmål. Søker dype sannheter, gir slipp på noe eller noen, utvikler nye verdisystem.

 

Tyren: Utvikling og vekst i parforhold, noen har mulighet til å møte sin utkårede, innleder forhold, bryllup, vekst i nære relasjoner, utvider nettverket og forholdet til de en regelmessig har kontakt med, dører åpner seg via andre, stor vekst via møter med noen. 

 

Tvillingen: Utvikling og vekst i Jobbsammenheng, investeringer, analysere, sortere, plikter, ansvar, oppgaver, daglige rutiner, helse, forholdet til egen kropp, velvære, kosthold, endring av livsstil, involvering i dyr, å yte tjeneste, service, hjelpe noen.  

 

Krepsen: Utvikling og vekst i kjærlighetsforhold, seksualitet,svangerskap, bryllup, forholdet til barn, single kan møte sin utkårede, slektninger, prosjekter, selvuttrykk, fysisk og kreativ utfoldelse, behov for å skape noe, konkurranseinstinktet øker.

 

Løven: Utvikling og vekst i privatlivet, bolig, investering i eiendom, selvutvikling, økt selvfølelse og selvtillit, forholdet til foreldre, eldre slektninger, røtter, barndom, utvide familierelasjoner, mulighet til å styrke fundamentet og selvfølelsen generelt. Flytting.

 

Jomfruen: Utvikling og vekst i forholdet til søsken, naboer, nettverk, kommunikasjon, nærmiljøet. Å lære noen nye finesser, utveksling av informasjon, forflytning fra sted til sted, fornye kommunikasjonsmidler som telefon, bil, data, elektroniske hjelpemidler.

 

Vekten: Utvikling og vekst i åndelige og materielle verdier. Utvikling av talent, evner, kreativitet, egenskaper, mulighet til å øke inntekten, styrke prestasjoner og mestring, gir mer av det man har å by på av kunnskap og erfaring. Spisskompetanse. Øke selvtilliten.

 

Skorpionen: Utvikling og vekst i forbindelse med selvutvikling, image, utseende, forholdet til seg selv og egen kropp, karriere, helse og livsstil, lærer noe om hvilket inntrykk man gjør på andre. Frigjøring fra hemninger og egne begrensninger.

 

Skytten: Utvikling og vekst i bevisstgjøring av egne vaner, uvaner, ubevisste holdninger og lengsler. Kan bli bevisst frykt eller angst, blir oppmerksom på hva man ønsker å fullføre og skille seg av med. Søker åndelig vekst, stille stunder, kontemplasjon.

 

Steinbukken: Utvikling og vekst i forbindelse med vennskap, grupper, sosiale nettverk og andre med felles interesse. Å sette seg nye mål, publiseringer, utvider kontakt og engasjement i forbindelse med sosiale media, elektronikk og teknologi.

 

Vannmannen: Utvikling og vekst i livsmål, ambisjoner, karriere, i forholdet til foreldre og autoriteter. Det kan lede til endring eller utvidelse av posisjon, rykte, gi anerkjennelse og forfremmelse, gjør seg bemerket i karrieren eller i privatlivet. Ny jobb i sikte.


Fiskene:
Utvikling og vekst i forbindelse med eventyrlyst, reisevirksomhet, oppdagelsesferd. Justering og utvikling av trosoppfatninger og forventninger.  Søker ny kunnskap og erfaring, noe mer, være en lærer, veileder, lære bort noe, underholdning.

 

For å kunne være mer presis om hvilken utvikling og vekst dette kan gi til det enkelte individ, må man studere det personlige horoskop. Det kan bestilles via : www.inspiravisjon.no, eller via nina@inspiravisjon.no


Du kan også lese mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1