SOLFORMØRKELSE 20 grader Krepsens tegn 13. Juli 2018, kl 04.48 Norsk Tid

Formørkelser inntreffer når Sola, Jorda og Månen ligger på linje. Ved en solformørkelse dekker Månen for Sola sett fra et lite område på Jorda. 

 

Alle sol- og måneformørkelser har innflytelse på jordas magnetfelt og kan ha en sterkere innvirkning enn andre månefaser. De kan ha innvirkning på individet, på de store konjunkturene i verden, og ikke minst på aksjemarkedet. Når den inntreffer i Krepsens tegn kan den også ha innflytelse på psyken og den emosjonelle helse generelt.

 

I Sommer er det tre formørkelser etter hverandre i løpet av ca 4 uker. Det kan ha stor innflytelse på spesielt følsomme personligheter. Etter denne Solformørkelsen i Krepsens tegn, er det Total måneformørkelse i Vannmannens tegn 27. juli og 11. august er det Supermåne - Solformørkelse i Løvens tegn. Mer om dette kommer når vi nærmer oss begivenhetene. 


Tidsbegrenset effekt
Effekten av en solformørkelse kan ha innflytelse i minst etter år etter at den inntreffer. I noen tilfeller kan avgjørelser bli tatt inntil ca 1,5 år i etterkant. Mange vil oppleve denne formørkelsen som spesielt kraftfull selv om den ikke er total.


Ettersom det er 9 og 18 år mellom solformørkelses - periode i samme tegn, kan noen kan oppleve behov for justeringer i samme livsområde som for ca 9 eller 18 år siden. Det er ekstra sterke krefter inne i bildet som bidrar til at mange tar betydningsfulle avgjørelser rundt slike formørkelser.

Uansett hvilket tegn du er født i, kan dette ha en betydningsfull effekt og føre til en bevisstgjøring med behov for å skape resultater innen året er omme. Krepser, Steinbukker og de som har disse tegnene sterkt utpreget i horoskopet kan merke denne sterkere enn andre.


Pluto i opposisjon til Solformørkelsen
Pluto befinner seg i Steinbukkens tegn som er i eksakt opposisjon til formørkelsen. Noen kan oppleve at en konfrontasjon eller et møte med noen kan ha stor innflytelse på personlige avgjørelser. For noen kan det føre til at relasjoner tar en ny vending.


Formørkelsen kan ha stor betydning men noen merker ikke noe som helst til dette. For å kunne si hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man studere det personlige horoskopet.


For de som er født med Solen, månen, asc, eller andre planeter og punkter i nærheten av solformørkelsen eller Pluto, kan dette aspektet ha stor betydning og lede til betydningsfulle konfrontasjoner eller avgjørelser.


Krepsens tegn
Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse, følelser, hjemmet, røtter, de sårbare sidene, kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg. Månen er spesielt nært knyttet til Krepsens tegn.


Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.


Ved solformørkelse er Solen og månen nære hverandre. Det indikerer at en fase er over og en ny begynner. Dermed er dette en fin tid for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

 

Begynne en ny fase

I tiden rundt en solformørkelse er det naturlig å bli bevisst emosjonelle traumer fra fortiden, og oppdage hva en ønsker å vokse ut av, gi slipp på og eliminere. En kan føle seg overveldet over alt man ikke lengre ønsker å fortsette med eller vil ha med seg videre i området formørkelsen berører i horoskopet.  Behovet for utrensning forsterkes.

Noen kan bli overveldet av følelser i denne perioden. Behovet for å gi slipp på visse følelser er stor i tiden før en formørkelse. Det er også en form for renselse, fornyelse, åpning.


For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen. Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst.

 

Ekstra emosjonell
I dagene rundt solformørkelsen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelige. Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn.

Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt eklipsen. Smerter i ledd og hovne bein er ikke uvanlig.

Ved nymåne er tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.


En solformørkelse indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover mot fullmånen. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden. Legg merke til energiskiftet like etter Solformørkelsen inntreffer.


Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det har på deg personlig, må man studere det det personlige horoskopet.

Du kan også lese solformørkelsens effekt for ditt tegn i månedshoroskopet ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1  
eller bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop og bestille det du ønsker der. 

 

Her er en liten indikasjon på hvilket område dette kan dreie seg om for det enkelte tegn:

Væren

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med privatliv, relasjoner til forfedre, foreldre, røtter og bakgrunn. Det involverer hjemmet, bolig, eiendom, planer om fornyelse eller forbedring av hjemmet, flytting, utbygging, oppussing eller investering i hjemmet og familierelasjoner.

 

Tyren

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med nærmiljøet, tidsplanlegging, søsken, naboer, kommunikasjon, avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Åpner for bedre kommunikasjonsutstyr, bil, eller elektroniske apparater, PR, markedsføring, sosialt nettverk, formidling og kommunikasjon.

 

Tvillingen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med selvverd, evner, talent, din personlige økonomi, åndelige og materielle verdier, egenskaper og kunnskaper. Det kan åpne for nye jobbtilbud der du får mulighet til å bruke flere sider av deg selv, eller å bevise hva du har å by på.

 

Krepsen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med image, utseende, forholdet til en selv og til egen kropp, hvordan en fremstår. Det har innflytelse på parforhold og relasjoner generelt. Kan også bety betydningsfulle avgjørelser i forbindelse med livsstil, hamskifte og karriere innenfor ett år.

 

Løven

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med det ubevisste, lengsel etter tilhørighet, øker behovet for å være en del av noe større enn en selv. Åpner for å få bedre kontakt med sjelen og det indre liv, kjærligheten til en selv og til kreativiteten. Det kan øke behovet for renselse og en sunnere livsstil.

 

Jomfruen

Åpner for en ny begynnelse og ny start i vennskap, relasjoner til en gruppe, en organisasjon, håp for fremtiden, stake ut en ny kurs, sette nye mål. Ny informasjon eller innsikt åpner sinnet for nye ideer. Åpner for et nytt fremtidsfokus og relasjoner til likesinnede.

 

Vekten

Åpner for en ny begynnelse og nye muligheter i status, posisjon, ambisjoner og karriere. Noen søker å strekke seg mot nye livsmål, skape resultater. Nye muligheter i karrieresammenheng. En ny begynnelse i forholdet til foreldre, besteforeldre, barn, og i rollen som forelder eller leder.

 

Skorpionen

Åpner for å oppdage nye visjoner, mening med livet, søke ny kunnskap, utvide horisonten. Muligheter åpnes for å lære mer, oppdage mer, publisere, lære bort, holde kurs eller foredrag. Nye kontakter bringer deg hakk videre i din utvikling. Bevisstheten utvides og nye muligheter åpenbares.

 

Skytten

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med verdier man deler med noen. Det kan dreie seg om finansielle investeringer, samarbeidsformer, arv, lønnsøkning, nye betingelser i forbindelse med arbeidsgiver, bank, forsikring og leieforhold. Nytt forhold til verdier, forbruk og forpliktelser.


Steinbukken

Åpner for en ny begynnelse i nære relasjoner, parforhold, kundeforhold og samarbeidsforhold. Din betydningsfulle rolle i relasjoner åpenbares og det blir tydeligere hvilken rolle du ønsker å ha. Noen vurderer å innlede nytt forhold, andre fornyer det eksisterende.

 

Vannmannen

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med livsstil, helse, arbeidsoppgaver, plikter og ansvar, analysering, sortering/eliminering og rydding av det man ikke lengre har behov for. Åpner for nye oppgaver, rutiner, forbedring eller perfeksjonering i livsstil og helse, daglige rutiner.

 

Fiskene

Åpner for en ny begynnelse i forbindelse med selvuttrykk, livsglede, lidenskap, kreativitet, foreldrerollen, forholdet til barn, relasjoner til sex-partnere, og impulsive handlinger. Åpner for forelskelse, lidenskap, svangerskap, barn, og barnebarn, selvutfoldelse, forlovelse og bryllup.

 

 

Det er FULLMÅNE i Steinbukkens tegn 28. Juni 2018, kl. 06.53 - Norsk Tid.

 

Ved fullmåne er Solen og månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra nymåne til fullmåne går det ca. 14 dager. I den perioden er det stigende/voksende måne frem til den er helt full. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er allmenn kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne. Ved fullmåne er det full blomstring.

 

Noen opplever at kroppen også vokser/hever ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. Har man menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt. Alle ting en kjenner på i kroppen og i følelsene kan forsterkes ved fullmåne og avta like etter fullmåne.

 

Fullmånefase
Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og sine relasjoner i ett klarere lys. Spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsens, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser. Går du med planer om å fullføre noe, ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen.


I Steinbukken
Fullmånen i Steinbukkens tegn åpner for å legge merke til Steinbukkens egenskaper. Tegnet forbindes med stabilitet, trygghet, å være seriøs, målrettet, ambisiøs, og resultatrettet.

Steinbukken er snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner og ikke minst er de meget selvstendig og selvdreven. Dette er en strålene tid for å bli minnet om hva man ønsker å ta seriøst og skape resultater i - og å bli bevisst hvor man ønsker å sette inn konsentrert energi og solid innsats.

Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder lengst. Har man et skjørt fundament, kan alt man bygger bli mer sårbart, ustødig og utrygt.

 

Kunsten er å ta bevisste avgjørelser i den retningen en ønsker å styrke og eliminere tidkrevende prosjekter og relasjoner som ikke lengre har betydning. Steinbukken forbindes også med skyldfølelse og dårlig samvittighet. Nå kan man med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er de ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, kan man tilgi seg selv eller be om tilgivelse, legge saken bak seg og gi slipp på begrensende, eller hemmende emosjoner. Kan man ikke gjøre noe med saken, er det ingen grunn til å la seg begrense av følelsen. Tiden er inne for å vende blikket forover og skape nye resultater.

 

Saturn og Fullmånen

Månen er i kontakt med Saturn og belyser ansvar og plikter. Spesielt ansvar for en selv og relasjoner en er involvert i. Å ta ansvar for ens egen rolle i et forpliktende forhold og først og fremst forplikte seg til egne følelser eller egne kreative evner.

 

For noen kan dette aspektet føre til en tyngre følelse, en kan føle seg begrenset, handlingslammet, overveldet og har behov for å isolere seg noen dager. Kanskje kjenner man på en sorg som har behov for forløsning. Følelser generelt kan bli forsterket og det er naturlig tendens til å ta situasjoner mer seriøst enn ellers. Unngå overdrivelser. Det er forbigående.

 

Stjernetegnene Krepsen, Steinbukken, Vekten og Væren kan påvirkes i sterkere grad i denne månefasen. Det inkluderer også dem som har disse tegnene sentralt i sitt horoskop.

 

Dette er en strålende periode for å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. Så kan man også ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

TIDsforbruk

Steinbukkens arketype forbindes med TID og hva man bruker tiden til.  Det gjelder å bli oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på i forhold til det man ønsker seg mer av.

Dette er en tid for å skille mellom klinten og hveten og eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir resultatene en ønsker. Det kan være verdifullt å senke tempoet et par dager, slik at man får overblikk over situasjonen en er i. Så kan man skille klinten fra hveten og ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over. Med ønske om strålende dager for enhver.

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 via følgende link:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

eller bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravivjon.no

 

 

MARS RETROGRAD
Mars beveger seg på vei bakover fra 27. juni til 28. august fra Vannmannen til Steinbukkens tegn.

 

Planeten beveger seg fra 9 grader Vannmannen til 28. grader Steinbukkens tegn. Mars beveger seg inn i Steinbukkens tegn 13. august og tilbake til Vannmannens tegn 11. september og er tilbake til utgangspunktet 8. oktober.

Mars har en omløpstid på 686,971 jorddøgn, som tilsvarer litt over 2 år. Den senker hastigheten i ca 8 uker i løpet av sin omløpstid. Hver gang i ulike tegn.

Sist gang planeten gikk retrograd i Steinbukkens tegn var fra juni til august 1986, og i Vannmannens tegn var det fra Juli til september 1971, så det er ikke spesielt ofte det gjentar seg i samme tegn. Dette gir derfor en spesiell periode som kan utnyttes til det beste for den som har innsikten.

 

En retrograd periode kan virke sterkere for noen enn for andre. Mars representerer vilje, handlekraft, retning, styrke, lidenskap og engasjement. En retrograd Mars-periode inviterer til å senke tempoet, bevege seg innover, revurdere retningen, justere målsettingene, og ikke minst å definere hva man virkelig vil bruke energi på fra dypet av sin skjel.  

 

Midlertidig intensitet
Mars bevegelse og energiske innflytelse er midlertidig men effekten av dens innflytelse kan allikevel være langsiktig. Noen opplever at det er et økende behov for å ta ett skritt tilbake og tenke seg litt ekstra om før man fortsetter ferden forover. Andre har behov for å gjøre ekstra innsats i en jobb eller i en relasjon i den retrograde perioden.

 

(Bildet viser Mars ferd på vei bakover i 2016.)

 

Mars kan virke som en motor som fortsetter non stopp og borer seg inn i det man ønsker å studere nærmere. Noen kan virkelig fordype seg i ulike problemstillinger, utfordringer i relasjoner, eller i arbeidsoppgaver som trenger en fordypning eller ekstra innsats.

Denne perioden gir en mulighet for å skape desto bedre løsninger der det er nødvendig.

 

Fra Vannmannen til Steinbukken.

Vannmannens tegn er et fast lufttegn som representerer det unike, originale, rettferdighet, genialitet og det eksepsjonelle. Steinbukken er et ledende jordtegn som knyttes til det å være realistisk, solid, stødig, målrettet, resultatorientert og praktisk. En god kombinasjon av disse tegnene vil være å bevege seg fra tanke til handling, å realisere drømmer eller ideer, og ikke minst revurdere virkeligheten. Geniale ideer kan bli realisert i en slik periode.

Noen kan bli spesielt sliten og mangle mål og mening i den retrograde perioden mens andre kan få ekstra krefter, viljestyrke og mot til å gjøre noe de tidligere ikke har turt. Å eliminere noe man har vokst i fra, som ikke lengre gir mening, kan virke befriende, forløsende og gi ny mening. Man kan dermed finne en ny mening, retning i slutten av perioden, eller når perioden er over.

I denne omgang vil spesielt de som har Mars sterkt representert i sitt horoskop merke dette aspektet. De som er født på slutten av Steinbukken og første del av Vannmannen kan merke denne perioden ekstra godt. Alle kan merke det på en eller annen måte i ulike livsområder, men ikke alle kjenner energiene. Det gjør at noen ikke merker noe som helst.

 

De som er født med Mars Retrograd i horoskopet, kan få en følelse av å få ekstra styrke, energi, kreativitet og vitalitet i denne perioden.

Betydningsfull periode

Dette er en viktig periode for mange uansett hvilket tegn de er født i. Det kan være nyttig å vite at det er en tid for korrigering i kursen forover og en fin periode for å reflektere over om retningen de er på vei i samsvarer med det de virkelig ønsker.


Politisk og samfunnsøkonomisk kan vi oppleve spesielle utfordringer og dramatiske endringer som berører grupper, organisasjoner og folks motivasjon og livsmål. Markering av makt og korrupsjon er tema som kommer på banen. Politiske tema vil ikke bli diskutert her.

 

Krigeren

Mars representerer arketypen ”krigeren” og alt den innebærer. Grip muligheten til å finne din indre ”kriger” og motivasjon for å kjempe for det du tror på og det du ønsker å gjennomføre som gir mening. Mars representerer også intens lidenskap, det man brenner for, liker å gjøre og opplever som morsomt. Det man ”tenner” på. Dette er en gyllen anledning til å erkjenne hva lidenskapen er for deg personlig og hva som inspirerer og motiverer til å oppnå dine mål.

 

Dette er en tid for å erkjenne hvem man innerst inne ER, finne sannheten, det ekte og ærlige, å være sann mot seg selv og andre. Alt annet faller igjennom. Det er ikke til å unngå at skjulte agendaer kan komme for dagen og føre til turbulens.

 

Det genuint ekte finner en større kraft og blir styrket den kommende perioden.

 

FOR MER INFORMASJON:
Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på ditt tegn kan du gå inn på horoskopapp1 via følgende link:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Eller bestille personlig horoskop via

http://www.inspiravisjon.no  eller via mail: nina@inspiravisjon.no

 

 

 

 

SOMMERSOLVERV

 

GLED DERE KREPSER – Solen belyser ditt tegn de neste 4 ukene.

 

Solen beveger seg inn i Krepsen tegn 21. Juni 2018 -  kl.12.07 og innleder sommersolverv.  

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule. Når Sola står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året. Dermed blir den dagen den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året. Fra den dagen blir det høyeste punktet lavere for hver dag mot høsten og vinteren.

Ved sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. Nyt lyset, timene og øyeblikkene fremover.

 

Sommersolverv feires på ulike vis i mange land rundt om i verden. Det oppleves som om solen snur. En ny sesong begynner. Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med.

 

Når solen belyser ens tegn er det ofte den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers. De som har mange planeter i Krepsen, eller andre spesielle aspekter i tegnet kan føle solens stråler sterkere enn andre.

 

Solen gjennom Krepsens tegn
Krepsens tegn forbindes med hjemmet (skallet), der man søker beskyttelse og trygghet. Der er det følsomhet, sårbarhet, sensitivitet og omsorg. Krepser liker tradisjoner, trygghet og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med og spesielt i forbindelse med nære familie.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER. Det fundamentet man har i seg, er det man bygger det ytre livet på. Selvfølelse, selvtillit og indre trygghet gir fundamentet, grunnlaget man kan vokse ut fra og basere fremtiden på.

Grip muligheten til å bygge redet, skape en harmonisk atmosfære i privatlivet slik at det i neste omgang er enklere å utfolde evner, egenskaper og mulighet til å bringe ens beste potensial frem i lyset.

Familie og nære omkrets kan bidra til å styrke ens fundamentale trygghet og gi styrke til å slå ut i sitt fulle potensial. Det gir rom for å være i full blomstring - slik vi ser naturen slår ut i sin fulle blomst i denne årstiden.

 

Å være mottakelig, dyrke og ivareta det man har, potensialet i det man ER, og dem man omgir seg med er et budskap solen i Krepsens tegn minner oss om i denne perioden.

Grip muligheten til å ivareta privatlivet og alt det innebærer. Invester tid og energi i familie, barn, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Del kjærlighet, nærhet og omsorg med hverandre. Slik vil fundamentet og fremtiden styrkes.

 

Med ønske om fantastiske sommerdager for en hver.

 

Ønsker du å lese mer m hva dette innebærer for ditt stjernetegn, kan du gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Eller bestille ditt personlige horoskop : http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er Nymåne i Tvillingens tegn 13. juni. 2018  -  kl. 21.43 Norsk Tid

 

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. For noen kan dette indikere at tiden er inne for å legge en fase bak seg og bevege seg mot noe nytt. Både Solen og månen befinner seg i Tvillingens tegn.

De neste par døgn kan noen oppleve at de blir ekstra våken, nysgjerrig, vitebergærlig, kunnskapssøkende, får et økende behov for å dele, tenke i nye baner og å lære nye kunnskaper.  Noen får ikke sove, mens andre føler for å fullføre og avslutte prosjekter.

Noen blir ekstra aktive, rastløse og kan føle en lettelse og engasjere seg i nye målsettinger.

Nymånen åpner også for en ny begynnelse og vekst i det en prioriterer og ønsker skal vokse. Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, kaste det man har vokst i fra og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei for det nye som skal få grobunn til å vokse.

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer vitebegjær, nysgjerrighet og har et fugle - perspektiv. Tvillingene symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre.

Denne arketypen viser personligheter som kan ha oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

Stikkord som representerer tvillingen er en mental, intellektuell, personlighet. De er ofte nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten på hva som finnes leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et kort øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter.

 

Bevegeligheten

Tvillingens bevegelighet indikerer en stor tilpasningsevne også fordi man ser flere sider av en sak. Mange tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. For mange saker på gang samtidig kan føre til at man mister oversikten eller virker overfladig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv og mål og mening underveis.

 

Nå øker muligheten til å legge merke til hvilke oppgaver eller engasjement man ønsker å prioritere og konsentrere seg om som gir mulighet til ytterligere vekst. Det dreier seg om å prioritere hvilke spirer eller interesser som skal få mulighet til å vokse.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn
Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Det påvirker også hvordan man lytter og uttrykker seg til andre.

 

Vær bevisst hvilke budskap du mottar og sender. All energi og kommunikasjon påvirker på en eller annen måte. Solen gjennom tvillingens tegn øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke signaler man sender, også telepatisk, hva en tar i mot og hva en selv formidler. Legg merke til hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Det åpner også for å se situasjoner fra et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innvirkning Nymånen har på ditt tegn de neste ukene, kan du lese mer om det i horoskopapp1 via linken nedenfor:

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på ditt personlige horoskop. Gå inn horoskopappee1 på følgende link: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1