SOLEN BEVEGER SEG INN I LØVENS TEGN

 

Solen beveger seg inn i løvens tegn 22. Juli 2017 kl. 17.17 og fortsetter gjennom tegnet frem til 22. August.

 

Det er naturlig at energinivået øker i forbindelse med et stjernetegn når solens kraftfulle stråler, varme og glød passerer tegnet. Nå passerer Solen gjennom Løvens tegn i ca 4 uker fremover og alle som har Solen i Løven eller har dette tegnet sterkt representert i horoskopet vil merke dette.

 

Når solens passerer gjennom ens fødselstegn kan det føles som om ungdomskilden dukker opp. Man kan føle seg gladere, lettere, mer energisk og kreativ når solen gir liv til vitaliteten og livsgnisten.

 

Løvens energier
Løvens tegn forbindes med kjærlighet, intens livsglede, varme, kreativitet, lekenhet, entusiasme, kraft, impulsivitet, beskyttende omsorg, kontroll, nøyaktighet, grundighet og begjær. Løvens arketype er også raus, generøs, aktiv, energisk og brenner for det de er engasjert i. Løven elsker!


Løvens personlighet har ofte et sterkt konkurranseinstinkt, har behov for heder, ære, ros og anerkjennelse og kan være bedagelig anlagt. Spesielt stolthet, stahet og utholdenhet er egenskaper som knyttes til tegnet. Løvens energi forbindes også med en fantastisk evne til å være tålmodig og utholdende i utfordrende perioder.

Løven er ærekjær og motiveres av å vise til gode resultater som kan imponere. Konkurranseinstinktet er meget sterkt. Det trigger behovet for å være størst, best eller sterkest. Oppdager man at det ikke er noen sjanse for å imponere, reduseres motivasjonen og engasjementet.

 

Solens stråler belyser
I perioden solen forsterker løvens energi, gir det en oppmuntring til enhver om å bringe kjærligheten, lekenheten, livsgleden og kreativiteten frem i lyset. Det gir en påminnelse om å være mer som et barn, leve i nuet og nyte livet og øyeblikkene. Nytelse, seksualitet og romantikk hører inn under dette tegnet.


Seksualitet og kreativitet er energier som stimulerer hverandre og er involvert i samme energi. Kreativiteten kan styrkes på flere måter og blant dem er å være hengiven, tillitsfull, fysisk aktiv på alle måter. Et økende oksygenopptak bidrar også til økt kreativ energi. Lidenskapelig engasjement fremmer vitaliteten og livsgleden.

 

Løvens arketype representerer også det å være stolt over den man er, det man har, og fremmer spesielt sterkt kjærlighet og et beskytterinstinkt ovenfor sitt og sine kjære. 

 

Budskapet de neste fire ukene er: 
Solen gjennom løvens tegn minner en hver om å fokusere på ubetinget kjærlighet, lidenskap og engasjement i det man gjør både personlig og profesjonelt. Å bevare vitaliteten, være generøs, kjærlig, spontan, kreativ, engasjert og leken styrker energien.


Les mer om hvilken innflytelse denne energien har på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1 ved å følge linken nedenfor: 

http://www.horoskopapp1.no/register.php

 

 

SOMMERSOLVERV

 

GLED DERE KREPSER – Solen belyser ditt tegn de neste 4 ukene.

 

Solen beveger seg inn i Krepsen tegn 21. Juni 2017 kl. 06.31 og innleder sommersolverv.

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule.

Når Sola står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året. Dermed blir den dagen den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året. Fra den dagen blir det høyeste punktet lavere for hver dag mot høsten og vinteren.


Ved sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. Nyt lyset, timene og øyeblikkene fremover.

 

Sommersolverv feires på ulike vis i mange land rundt om i verden. Det oppleves som om solen snur. En ny sesong begynner. Solen beveger seg gjennom krepsens tegn de neste 4 ukene, frem til den ankommer løvens tegn 22. Juli.

 

Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med. Alle som har krepsen sterkt utpreget i horoskopet kan merke økt energi på en eller annen måte.

 

Når solen belyser ens tegn er det ofte den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers. De som har mange planeter i krepsen, eller andre spesielle aspekter i tegnet kan føle solens stråler sterkere enn andre.

 

Solen gjennom Krepsens tegn

Krepsens tegn forbindes med hjemmet (skallet), følsomhet, sårbarhet, sensitivitet og omsorg. Krepser liker tradisjoner, trygghet og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med og spesielt i nære familie.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER. Det fundamentet man har i seg, er det man bygger det ytre livet på. Selvfølelse, selvtillit og indre trygghet gir fundamentet, grunnlaget man kan vokse ut fra og basere fremtiden på.

 

Grip muligheten til å bygge redet, skape en harmonisk atmosfære i privatlivet slik at det i neste omgang er enklere å utfolde evner, egenskaper og mulighet til å bringe det beste potensial frem i lyset. Familie og nære omkrets kan bidra til å styrke ens fundamentale trygghet og gi styrke til å slå ut i sitt fulle potensial. Å være i full blomstring - slik vi ser naturen blomstrer i denne årstiden.

 

Å være mottakelig, dyrke og ivareta det man har, potensialet i det man ER, og dem man omgir seg med er et budskap solen i Krepsens tegn minner oss om i denne perioden.

Sørg for å ivareta privatlivet og alt som det innebærer. Invester i de nære, i familie, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Del kjærlighet, nærhet og ta vare på hverandre. Slik vil fundamentet og fremtiden styrkes og gi rom for selvutfoldelse.

 

Med ønske om fantastiske sommerdager for en hver.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse solen gjennomkrepsens tegn har på ditt tegn, kan du gå inn på horoskopApp1 via følgende link:

 

 http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

 

 

 

Solen beveger seg inn i Tyrens tegn 19. April 2017  kl. 23.27

 

Gled dere Tyrer! De neste 4 ukene med solen i ditt tegn er en strålende periode for blomstring. Det gjelder for alle som har Tyren sterkt fremtredende i horoskopet.  

Når solen passerer gjennom ens tegn får vi ofte mer energi og overskudd enn når solen står i tegnet ovenfor, mitt i mot vår eget. Solen tilfører energi til det den berører. Tyrens tegn forbindes med alt man kan oppleve med sansene og alt som har med verdier å gjøre. Det vil si både åndelige og materielle verdier.

 

TYRENS stjernetegn

Tyrens essens er å absorbere opplevelser og inntrykk med sansene, fordøye det man opplever og nyte det. Det vil si at å være lyttende, mottakelig og åpen for inntrykk.  Sanselige opplevelser er essensielt for å kunne fordøye det en opplever. Vi oppmuntres til å kjenne etter hva kroppens signaler uttrykker. Det åpner for bedre kontakt med intuisjonen som gir mulighet å se klarere i alle avgjørelser.

 

Solen i Tyrens tegn minner om å være tilstede i kroppen der man ER og å være mottakelig for alle inntrykkene for så å lytte til de sanselige opplevelsene i øyeblikket. Så vet man bedre hvor skoen trykker og hva man har behov for. Å verdsette det en ER og HAR er Tyrens domene.


Solen og Merkurs møte
Solens møte med Merkurs vandring på vei bakover i dag åpner for en sterkere og dypere kommunikasjon i forbindelse med verdier generelt. Mange tenker spesielt mye på hvordan de forvalter verdier nå. Solens søkelys på Merkur åpner for dypere refleksjoner om hva man har behov for.

 

Mange kan føle behov for å endre verdisystem og er i en prosess der det skjer i denne perioden. Venus har akkurat vendt blikket forover den 15. etter ca seks uker på vei bakover og åpner nå for å handle på bakgrunn av følelser og tanker man har gått med en stund.

 

Venus er Tyrens planet og den aktiveres på vei forover denne måneden. Dens møte med Chiron inviterer til å helbrede kjærligheten til en selv og deretter styrker kjærlighetsbånd til en partner.  Å gjøre noe med det du har følt på de siste seks ukene er naturlig. Først og fremst er det en selv en kan gjøre justeringer ved. Å elske seg selv og verdsette den en ER, øker muligheten for å respektere andre også.

Verdier
Dette er en påminnelse om å nyte gledene ved åndelige som materielle verdier. Som kroppen man lever i, naturens fantastiske farger og dufter, mat og drikke, så vel som alle ting man eier eller har. Det innebærer også å nyte maten man spiser mens man tygger sakte og kjenner alle smakene. Det inkluderer også å verdsette alle materielle verdiene en forholder seg til.

Solen gjennom Tyren minner om å nyte kroppens dufter, søke mer nærhet, hudkontakt og nyte seksualitetens gleder. Solen på sin ferd gjennom Tyren belyser alt man har valgt å dyrke og gi liv til.

Det en ikke lengre gir energi til vil visne, mens det man dyrker vil blomstre. Det er naturens gang. Dette er en blomstringens tid med alle knoppene som spretter og slår ut i de vakreste fargespill.


Dette er en påminnelse om å gi næring til og dyrke det man ønsker skal vokse fremover.

Nyt vårens blomstring på alle måter og sørg for å tilfredsstille kroppens sansesystem ved å blomstre selv også.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse solen gjennom Tyrens tegn har på ditt tegn kan du gå inn på horoskopapp1 via følgende link:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

VÅRJEVNDØGN 2017
GLED DERE, VÆRER!

SOLEN beveger seg inn VÆRENS TEGN 20. Mars 2017 – kl. 11.29

Gled deg til å få økt energinivå, mer livskraft og lidenskapelig engasjement. De som har værens tegn sentralt i horoskopet kan se frem til ekstra energisk input kommende måned. Også de som er født i andre tegn kan merke vårens energi-boost de neste fire ukene.


Solen beveger seg gjennom værens tegn frem til 19. April før den da fortsetter på vei inn i Tyrens tegn.

 

Solen innleder vårjevndøgn og starten på en ny sesong når den beveger seg inn i værens tegn. Dette døgnet er dag og natt like lang. Nå kan vi se frem til lysere og lettere dager i tiden forover.
Våren bringer inspirasjon, livsgnist og solens stråler lyser opp tilværelsen. Det åpner for å så frø som gir grobunn for ny vekst.

 

Værens tegn

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med nytenkning, nyskapning, motivasjon innovasjon, lidenskap og engasjement. Værens arketype representeres ved igangsetteren, initiativtakeren og den som har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser.

 

Det gir en fin anledning for alle uansett tegn man er født i, til å ha mot til å tørre å sette i gang å skape det de ønsker å dyrke i tiden forover. Grip muligheten til å bevege deg utenfor komfortsonen og sett  i gang med å realisere drømmer.

Tiden er inne for å legge fortiden bak seg og innlede en ny og spennende fase. Ledertegnet Væren baner vei for nye prosjekter og kreative ideer som kan vokse og utvikles i løpet av sommeren. Tiden er inne for å riste av seg siste rest av dvalen og sette inn støtet for det du ønsker skal vokse uansett hvilket livsområde det gjelder for deg.

 

Venus på vei bakover

Venus er på vei bakover frem til 15. April og har innvirkning på energiene frem til da. Det kan inspirere til å ta ekstra godt vare på kroppen, helsa, og rette fokuset mot fysisk aktivitet og lidenskap til det man driver med. Å skille klinten fra hveten i det man bruker tid på gjør det mulig å perfeksjonere det man prioriterer.

 

Venus forbindes også med kjærlighet og romantikk. I tiden som kommer kan det føre til et økende fokus rundt parforhold og lidenskapen i forhold.  Noen erkjenner en distanse og ønsker å gjøre noe med det, mens andre søker tettere bånd. Tiden er inne for å ikke la forholdet skure, men for å aksjonere slik at man kan oppleve desto mer lidenskap, intimitet og nærhet.

 

Mange er klar for å ta nye avgjørelser i parforhold i tiden som kommer. Vær bevisst dine valg og unngå å gjøre noe du kan angre senere. Solen gjennom værens tegn inspirerer noen til ny gnist og våryre engasjement. Det er naturlig å forelske seg og utvikle dypere relasjoner til dem du ønsker å involvere deg i.

 

Tiden er inne for å legge fortiden bak seg og strekke seg mot nye mål. Ha mot til å så nye frø og aksjonere på det du ønsker å dyrke de kommende ukene.

 

Med ønske om berikende dager i begynnelsen på en ny og spennende fase.

Vil du lese mer om hvilken innflytelse dette har for ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1 via følgende link:
http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

 

 

 

GLED DERE FISKER!

Solen beveger seg inn i Fiskenes tegn Lørdag 18.februar 2016 kl. 12.35 og fortsetter ferden gjennom tegnet de fire neste ukene frem til 20. mars.

 

Arketypen Fiskene representerer det siste tegnet i Zodiaken og forbindes med visdommen man absorberer gjennom alle de foregående tegn via alle former av erfaring.  

 

Det siste tegnet i zodiaken åpner den åndelige porten til å se ting fra et bredere eller dypere perspektiv som involverer noe mye større enn en selv.  Man kan nesten føle på avslutningen av en sesong og begynnelsen på en ny frem til vårjevndøgn 20. Mars.

 

Fiskenes symbol

Fiskenes symbol er to halvmåner som vender fra hverandre og bindes sammen med et bånd mellom dem. Dette representerer dualiteten i trangen til å forenes med den spirituelle delen (sjelen) og den delen som ønsker å være fysisk tilstede i kroppen og beherske den materielle virkeligheten. Det innebærer konflikten mellom egoet/begjæret og ønsket om å gi avkall på egne ønsker til beste for andres behov. Denne kampen pågår konstant inntil man har definert dybden i egne motiv og ønsker. 

 

Dette er et vanntegn som absorberer alt. Vannet virker rensende og klargjørende, men kan også  bringe overflod, oversvømmelser og kan være svært giftig hvis utrensning og regenerering ikke skjer.

 

Noen kan erfare emosjonell oversvømmelse i løpet av de neste fire ukene. Solen belyser emosjonelle tema og gir anledning til å definere og sette ord på følelser.

 

Dette kan også være en periode for å skille klinten fra hveten, en utrensningsprosess. Det innebærer å kvitte seg med avfallsstoffer, antrekk, ting og energier man ikke lengre har bruk for, og klargjøre fundamentet, plass og tid for det nye som er i emning og som kan vokse seg sterkt ut over året.

 

Kreativitet og skapertrang

Solen i fiskene kan bidra til å øke kreativiteten og ønsket om å skape noe. Fiskenes tegn harmonerer også med eventyrene og fantasienes rike. De kunstneriske kan bli ekstra kreative og de følsomme ekstra emosjonelle eller dramatiske.

 

Solen gjennom fiskene minner om å finne balansen mellom egoet og ubetinget kjærlighet. Det innebærer å studere nærmere hva ens dypere motiv er. Å innse hva som er egoisme og ekte dyptfølt kjærlighet.

 

Dette virker som en strålende periode for å fokusere på utrensning av avfallsstoffer  både emosjonelt, mentalt, åndelig og materielt slik at tankene klarner og man kan åpne for sjelens ønsker og gi plass for kreativiteten og kjærlighetens kraft.

 

Solen gjennom fiskenes tegn inspirerer til å lytte til intuisjonen og la lengselen etter kjærlighet og harmoni lede til å gi slipp på negative følelser som bitterhet, sinne og hat. Slik kan man åpne for hengivenhet, tillit og kreativitet.

 

Oppmuntring

Å gi til en selv og ens neste i ubetinget kjærlighet skaper en positiv frekvens for begge parter.

 

Hvis motivet for å tjene en annen er grådighet og begjær, er man på vei et sted man ikke ønsker å være. Dersom motivet for å hjelpe andre eller å dele med noen, er genuin og ekte kjærlighet, vil man svømme mot en indre fullbyrdelse og oppleve stor indre lykke, glede og fred.

 

Uansett tegn du er født i, lytt til intuisjonen, skill deg av med alt giftig avfall, både åndelig og materielt og vær bevisst egne motiver de neste 30 dager. De vil danne grunnlaget for resultatene du skaper senere.   

 

Ønsker deg fantastiske dager med mye kjærlighet og kreativitet. 

Ønsker du å lese mer om hvilken innfytelse dette har på ditt tegn, kan du gå inn på 
horoskopapp1 ved å følge denne linken :

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1