Tel.: 

Stjernetegn

 

Her er en oversikt over de ulike stjernetegns energier og betydning. Kanskje kjenner du deg igjen i ett tegn, men hvis du ikke gjør det, har det en naturlig forklaring.

 

Hvert enkelt stjernetegn er knyttet til ulike energier og kroppsdeler og kan beskrives deretter. Under hvert tegn vil du finne hva som er de mest sentrale egenskaper for det tegnet som beskrives. Hvert tegn har naturlige egenskaper som forbindes med elementer og kvaliteter i naturen. 
I det personlige horoskop inkluderer vi alle tegnene, Solen, månen og 8 planeter som er med på å forme vår personlighet, våre evner og talenter, i tillegg til vår frie vilje, arv, miljø og oppvekst. Dermed er et umulig å sette personligheten i bås før man lærer en annen å kjenne. Det vi kan ha nytte av, er å gjenkjenne karaktertrekk som kan vise seg nyttig i forsøket på å forstå hverandre. Slik kan vi lettere unngå frustrasjoner og irritasjoner over dem av våre kjære vi ikke helt kan finne den gode kjemien med. Kanskje er det vi ikke identifiserer oss med spennende egenskaper vi har godt av å bli bedre kjent med.

De ulike tegnene beskriver også behov vi har for å uttrykke vår personlighet og når vi kjenner oss selv godt, kan vi lettere definere hva vi virkelig ønsker, og ta de riktige valgene i ehver situasjon. Noen ganger vil vi heller ikke vedkjenne oss visse egenskaper vi kunne ha hatt svært god nytte av å gjenkjenne. Ved å kjenne seg selv godt, kan man skape ett liv, slik at bevisstheten vokser og utvikler seg raskere enn om man ikke viser interesse for dette.  

Er du født i ett tegn, men har mange planeter i ett annet vil du uttrykke mye av begge tegnene og ikke kun det ene. Slik er det med oss alle. Noen ganger lærer vi også å gjøre som "de andre" vil, selv om det kan virke mostridende mot vår natur. Dermed kan våre personlige behov og ønsker bli ignorert. Skjer det over lengre tid, noe mange opplever, kan det skape frustrasjon og indre konflikter. 

Om du skulle gjenkjenne noen negative egenskaper i ditt tegn, er det mulig å utvikle seg og bevege seg over på den positive siden. 

Ta kontakt vis du har spørsmål eller ønsker å få stillt ditt personlige horoskop.