Det er fullmåne i Vannmannens tegn 24. juli 2021

 kl. 04.37 Norsk Tid

 

Solen befinner seg i Løvens tegn og månen i Vannmannens tegn, tegnet rett ovenfor Løvens tegn.

 

Ved fullmåne er Solen og Månen i opposisjon til hverandre med Jorden imellom dem.

 

Fullmånen representerer fullførelse, full blomstring og det er naturlig å fullføre en fase eller et prosjekt ved fullmåne. Man ser klarere essensen i saker og ting og intuisjonen øker betydelig. Det gjør at man kan skille klinten fra hveten i hva som betyr aller mest.

 

Helt fra mange tusen år tilbake har menneskene forholdt seg til månens faser både i forbindelse med såing, dyrkning, fiske, i forbindelse med gjærbakst, ved operasjoner og ved fødsler. Man merker tydelig at det som spirer, vokser og gror eser mer ved stigende måne enn ved synkende måne.

 

Kreativ eller emosjonell

Noen opplever månens energier ekstra sterkt ved fullmåne, blir ekstra våken og får ikke sove.  Mange blir merkbart mer kreative, humørfylte og lidenskapelige. Atter andre blir overfølsom, sorgfylte og temperamentsfulle de nærmeste to-tre dagene. Enkelte hovner opp i kroppen og blir stivere i ledd og muskulatur. Det er også vanlig at man blør mer ved menstruasjon, ved sårdannelser og ved operasjoner rundt fullmåne. Det er en tid for renselse.

 

Noen blir roligere i dagene etter en fullmåne og i tiden etter en fullmåne er det naturlig å gi slipp på noe, kvitte seg med noe, gjøre en utrensning og sette i gang med vektreduksjon.

  

Vannmannens tegn

Vannmannens tegn er et fast lufttegn og forbindes med det unike, intellektet og det originale, å være seg selv fullt og helt. Vannmannens arketype er ofte rebelsk, spesiell, fordomsfri, intellektuell og genial.

 

Lufttegn har et fugleperspektiv og trenger å med å utveksle tanker, ideer, erfaringer og meninger med andre.  De som har vannmannens tegn sterkt utpreget i horoskopet trenger å utnytte den store intellektuelle kapasiteten de har. Vannmenn er dyktige organisatorer og har en tendens til å holde fast på egne meninger. Denne arketypen kan være ekstremt utholdende, sta og tålmodig.

 

Fullmånen i Vannmannens tegn

Ved fullmåne er det naturlig å se seg selv og ens partner i et tydeligere lys. Vannmannens arketype inviterer til å tørre å bevege seg ut av «komfortsonen». Å tørre å være seg selv fullt og helt, original og annerledes, spesiell, å gjøre noe nytt, og å være litt rebelsk.. Dette er tid for å bli bevisst, fri seg fra begrensende hemninger, fordommer og å tørre å leve fullt ut det man innerst inne ER.

 

Frihetsfølelsen kan forsterkes betydelig i dagene rundt fullmånen i Vannmannens tegn. Noen kan ha behov for å frigjøre seg fra begrensende rammer, strukturer, hverdagens rutiner, vaner, rigide tankesystemer, og gjøre aktiviteter man har vurdert, men vanligvis ikke gjør.

 

Pluto og Saturn

Fullmånen denne gang inntreffer seg midt mellom Saturn og Pluto. Det kan føre til endelige avgjørelser og avslutninger. Emosjonelle saker som har vært undertrykt kan nå komme til overflaten. Det kan føre til uventede avgjørelser, eller en helomvending i noe som har vært bestemt. Du inviteres til å ta endelige standpunkt i saker som påvirker fremtiden.

 

Budskap ved fullmåne i Vannmannens tegn

Fullmånen inviterer til å se deg selv og dine relasjoner med nye øyne. Hva betyr dine relasjoner for deg? Hva betyr du for dem? Ærlighet, oppriktighet, lojalitet, hengivenhet og tillit er egenskaper knyttet til løven og Vannmannen. Er det slike verdier du og din kjære ønsker å forholde seg til?

 

Denne fullmånen inviterer til å åpne sinnet for nye og uventede impulser og inspirerer til å leve fullt ut den unike individualitet i samspill med andre. Å tørre å bevege seg ut av boksen er et betydningsfullt tema.

 

Å være en bevisst medskaper i samfunnets sirkulasjon med ens individuelle personlige og unike energi, i form av kreativitet, genialitet og vitalitet kan være tema for samtale. Vannmannens arketype inviterer å gi slipp på frykten for ikke å være bra nok, god nok, fin nok, dyktig nok., å elske seg selv og andre NÅ, ubetinget.

 

Legg merke til energiskiftet etter det. Intensiteten avtar et par dager etter fullmånens toppunkt. Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse fullmånen kan ha på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

ta kontakt via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no

 

 

 

GLED DERE LØVER!

 

SOLEN BEVEGER SEG INN I LØVENS TEGN

 

Solen beveger seg inn i løvens tegn Onsdag 22. Juli 2021 kl. 16.30 og fortsetter gjennom tegnet frem til 22. August. Da beveger den seg inn i Jomfruens tegn.

 

Energinivået øker når solens kraftfulle stråler, varme og glød passerer ens tegn. Nå passerer Solen gjennom Løvens tegn i ca 4 uker fremover. De som er født i Løvens tegn eller har dette tegnet sterkt representert i horoskopet vil merke dette.

 

Når solens passerer gjennom ens fødselstegn kan det føles som om ungdomskilden dukker opp. Man kan føle seg gladere, lettere, mer energisk og kreativ når solen gir liv til vitaliteten og livsgnisten.

 

Løvens energier

Løvens tegn forbindes med kjærlighet, intens livsglede, varme, kreativitet, lekenhet, entusiasme, kraft, begjær, impulsivitet, beskyttende omsorg, kontroll, nøyaktighet og grundighet. Løvens arketype er raus, generøs, aktiv, energisk og brenner for det de er engasjert i. Løven elsker!

 

Løvens personlighet har et sterkt konkurranseinstinkt, har behov for heder, ære, ros og anerkjennelse og kan være bedagelig anlagt. Stolthet, stahet og utholdenhet er egenskaper som knyttes til tegnet.

 

Løvens energi forbindes også med en fantastisk evne til å være tålmodig og utholdende i utfordrende perioder. Løven er ærekjær og motiveres av å vise til gode resultater som kan imponere. Det trigger å være størst, best eller sterkest. Oppdager man at det ikke er noen sjanse for å imponere, reduseres motivasjonen og engasjementet.

 

De fire neste ukene forsterker solen Løvens energi og belyser dens kvaliteter.  Det inspirerer til å øke livsglede, mot, og handlekraft. Bring frem lekenheten og spontaniteten og vær mer som et barn. Lev i nuet og nyt livet og øyeblikkene.

 

Romantikk

Solen og Løven forbindes med sterk kjærlighet, flørt og romantikk. Det indikerer en fin tid for å vie oppmerksomhet til mer romantikk, økt seksualitet og lidenskap.

 

Kreativiteten kan styrkes på flere måter og blant dem er å gi slipp på negative tanker, være hengiven, tillitsfull og fysisk aktiv på mange måter.

 

Et økende oksygenopptak bidrar også til økt kreativ energi.

 

Lidenskapelig engasjement fremmer vitaliteten og livsgleden.

 

Budskapet i Løvens energi

Solens energier gi liv til alt levende på jorden og sprer varme og glød til alt som er. Dens ferd gjennom Løvens tegn minner om å være stolt over den man er og leve ut livsgleden og vitaliteten spontant i nuet. Den inspirerer til å fremme kjærligheten til livet, til kreativiteten, lekenheten og til å utøve beskytterinstinktet og varmen ovenfor ens nære og kjære. 

 

Det åpner for et konsentrert fokus rundt ubetinget kjærlighet, lidenskap og engasjement i det man gjør både personlig og profesjonelt. Man inspireres til å bevare vitaliteten, være generøs, kjærlig, spontan, kreativ, engasjert og leken. Det styrker kraften, lidenskapen og energiene generelt.

  

Venus beveger seg inn i Jomfruens tegn

Venus beveger seg også inn i Jomfruens tegn i dag.  Det øker behovet for å skille klinten fra hveten. Sett ord på det du ønsker deg både i romantikk, økonomisk og rent praktisk.

 

Vær nær og til stede så kan du lettere oppnå det du ønsker deg. Det er tid for å lytte til sansene og kroppens signaler og forholde seg til det. Unngå å ignorere det kroppen signaler viser. Med Solen gjennom Løvens tegn er dett også tid for nytelse.

 

(Bildet viser Venus bane over sin syklus på 8 år)

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette kan ha for deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Eller gå inn på www.inspiravisjon.no

 

 

 

Det er NYMÅNE i Krepsens tegn lørdag 10. Juli 2021, kl 03.17 - Norsk Tid

 

Månefasene har innflytelse på jordas magnetfelt og det kan merkes på mange måter. Tidevannet er en av dem. Fiskelykke og heving av bakverk så vel som såing og dyrkning er også merkbart.

 

Menneskenes og dyrenes psyke kan også påvirkes i like stor grad og mange merker dette godt i dagene rundt ny og fullmåne.

 

Nymånen representerer en veldig fin periode for å sette i gang med noe nytt. Den representerer fødselen av noe man ønsker skal vokse fremover.


Det indikerer at det er naturlig å fjerne hindringer slik at nye frø får mulighet til å sette seg og begynne sin utvikling.

 


Krepsens tegn

Månen forbindes også med Krepsens tegn og effekten av den forsterkes naturligvis når den befinner seg i dette tegnet.

 

Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse. Den knyttes til følelsene og de sårbare sidene i oss. Ser man på Krepse-dyret som bærer skallet med seg for å beskytte sitt sårbare indre, kan man få en indikasjon på hva dette innebærer.

 

Fordi Krepsens tegn innleder sommersolverv, altså starten på en ny sesong representerer den også et ledertegn, en innovatør og igangsetter. Det gjør at Krepsen forbindes med kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg.

 

Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.

 

Ved nymåne er Solen og månen veldig nære hverandre. Det gjør at det de er nær forsterkes. Nå styrkes effekten av Krepsens energier.

Tiden er inne for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

 

Begynne en ny fase

I tiden rundt en nymåne kan de mest følsomme bli ekstra emosjonelle slik som ved en fullmånefase. En kan føle seg overveldet, stivne i kroppen, oppleve at kroppen eser ut, fylles av vann og man kan oppleve at det «kribler».

 

Det er naturlig å bli bevisst noe som har ligget i underbevisstheten, eller har blitt undertrykt og en kan få et sterkt behov for å få det ut og gjøre noe med det.

 

Like før den nye fasen inntreffer, er det naturlig å bli ekstra sliten, søke tilbaketrekning og indre refleksjon. Noen får behov for å legge en fase bak seg. Det kan også forsterke behovet for renselse.

 

For de som hemmes av angst eller frykt, er dette en gyllen mulighet til å frigjøre seg og la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet ønsker. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen ønsker noe annet. Muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen øker nå.

 

Ekstra emosjonell

I dagene rundt nymånen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Det er tid for å skape noe man lenge har drømt om.

 

Noen kan bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelig.

Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn. Det er naturlig å legge merke til hva man med fordel kan gi slipp på for å vokse fremover. Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt nymånen.

 

Tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen. Sett i gang!

 

Dette er en perfekt periode for å sette i gang nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal gi fremtidig suksess.

 

Legg merke til energiskiftet like etter nymånen inntreffer.


Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt Astrounivers:
https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller du kan bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 
Ønsker deg kjempefine sommerdager :-) 

 

GLED DERE KREPSER!

Det er SOMMERSOLVERV – MIDTSOMMER !

Solen går inn i KREPSENS tegn 21. juni kl. 05.40 – Norsk Tid.

 

Solen passerer Krepsens tegn gjennom de neste fire ukene.

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule. Når Sola står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året. Dermed blir den dagen den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året.

 

Dag og natt er like lange de

tte døgnet.

Fra den dagen blir det høyeste punktet lavere for hver dag og det blir litt mørkere for hver dag.

 

Ved sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. En ny sesong begynner, altså sommersesongen i Nord.

 

Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med. Når solen belyser ens tegn betegnes det som den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, magnetismen og tiltrekningskraften øker. Man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers.

 

De som har krepsens energier sterkt i horoskopet kan føle solens stråler sterkere enn andre.

 

Solen gjennom Krepsens tegn

Solen beveger seg gjennom Krepsens tegn de fire neste ukene. Krepsens tegn forbindes med følsomhet, sårbarhet og skallet som krepsdyret bærer på, representerer hjemmet, er der man søker beskyttelse og trygghet.

 

Krepsens barn er ekstra sensitive, følsomme og søker trygghet. Krepser liker tradisjoner og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med og spesielt i forbindelse med familie og nære venner.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER.  Fundamentet man har i seg, er det man kan bygge det ytre (synlige) livet på.

 

Grip muligheten til å bygge redet og skape en harmonisk atmosfære i privatlivet slik at det i neste omgang er enklere å utfolde seg og strekke seg ut av sin trygge sfære og tørre å bruke flere av ens personlige evner, egenskaper. Det gir også mulighet til å bringe ens beste potensial frem i lyset.

 

Budskap

Solen = selvutfoldelse og å Være den man er spontant.

Krepsen = Hjemmet, familien, Trygghet, Kreativitet, omsorg

 

Legg merke til hvordan du kan skape den indre tryggheten som kan gjøre deg vital, spontan og utfolde ditt fulle potensial.

 

Invester i familie, barn, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Del kjærlighet, nærhet og omsorg med hverandre.

  

Slik vil fundamentet, selvfølelsen styrkes og det har positiv effekt på fremtidsplaner. 

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innnflytelse dette har på deg og ditt tegn kan du gå inn i

 

Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers.       

Eller bestille ditt personlige horoskop : nina@inspiravisjon.no

og du kan gå inn på www.inspiravisjon.no

 

Ønsker deg super Midtsommer og strålende dager fremover :-) 

 

 

 

 

 

 

Det er Total Solformørkelse (Solar eclipse) 10. juni i Tvillingens tegn kl. 12:52  -  Norsk Tid.

 

En solformørkelse inntreffer alltid to uker før eller etter en måneformørkelse. For to uker siden var det måneformørkelse i Skyttens tegn, tegnet rett ovenfor Tvillingens tegn.


En Solformørkelse er et svært kraftfull og kan oppleves sterkt både individuelt og globalt. 

Hver formørkelse har en langsiktig psykologisk effekt som ofte indikerer betydningsfulle avgjørelser.

 

Kraften i en solformørkelse kan være enorm. Forskning har vist at Månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på mennesker og dyr. Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og følelsene og noen påvirkes mer enn andre.   

 

Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av det som skjer i universet, og av hverandres tanker og handlinger. Det gjelder å være bevisst hva man vil virke med og være påvirkelig av.

 

De neste par – tre døgn er det naturlig å bli ekstra årvåken, kreativ og energisk. Noen får ikke sove og kan bli inspirert til å skape noe, eller til å foreta en endring i relasjoner man er involvert i, i omgivelsene man befinner seg i eller i aktivitetene man driver med. Noen kan få geniale ideer som bidrar til å sette i gang med noe nytt i en slik fase. Det er en strålende periode for å stare nye prosjekter.

 

Noen blir ekstra følsomme, sensitive, og hovner opp i kroppen. Leddene stivner, man kan bli rastløs og urolig.  Andre tenker mer enn normalt og kan ende med å gruble. Senk tempoet i dagene før og etter nymånen.

 

Solformørkelse inviterer til en Ny begynnelse.

En solformørkelse indikerer at en syklus er over og en ny begynner. Den representerer fullførelse og avslutningen av det den berører for den enkelte. Det er en strålende periode for å innlede noe nytt og sette i gang med nye prosjekter som kan få stor betydning for fremtidsplanene.

 

Resultatet av en formørkelse kan skje inntil ca 1,5 år etter begivenheten. Det vil si at resultatene av det som skjer i underbevisstheten og valgene man tar kan effektueres innenfor 1,5 år. Noen kan oppleve at begivenheter som skjedde for 9 eller 18 år siden gjentar seg, i en litt annen form enn forrige gang.

 

Hvis man gjenkjenner situasjoner man opplevde da, kan man håndtere situasjonen på en mer moden måte enn man gjorde den gang.

 

Tvillingens tegn 

Tvillingen er et luft – tegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det indikerer en mental kapasitet for minst to eller flere.

 

Tvillingens arketype forbindes med en en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial personlighets-type som har behov for å utfordre hjernen og utveksle tanker og ideer med andre.

 

Tvillingens arketype synliggjør en personlighet som kan ha mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med. Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer.

 

Den store mentale kapasitet virker som en antenne med mange mottakere som fører til at en fanger opp mange inntrykk på et øyeblikk.

 

Symbolet med to personer kan også vise til en konstant indre dialog. Man har gode samtaler med seg selv og kan oppleve at man har hatt samtalen med en annen selv om det ikke er tilfellet.

 

HVA NÅ?

En solformørkelse åpner for en ny begynnelse og man fristes til å sette i gang med noe nytt i det området dette gjelder uansett hvilket tegn man er født i.

 

Stikkord for Tvillingens arketype er å utfordre intellektet, den mentale styrke, kommunikasjon og formidling, samt utveksling og bruk av sosiale media til ulike formål,

 

Det indikerer muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon.

 

Alle er vi påvirkelig for det som skjer i omgivelsene rundt oss. Nå kan man også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke. Dette er en tid for å stake ut en ny kurs. Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy.

 

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man tenker, signaler man sender telepatisk, hva en tar imot, og hva en omgir seg med. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås. Åpne for muligheten til å se deg selv og din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å gjøre som Tvillinger, være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk den informasjon du trenger for videre vekst. Dette er en tid med høyt aktivitetsnivå. Det gjelder å planlegge tiden grundig, hva du selv ønsker å sette i gang å bygge fremtiden på, selv om det er naturlig å være fleksibel. Bli enig med deg selv om hva du vil. Først da kan du sette i gang og gire opp ett hakk.

 

Uansett hvilket tegn man er født i kan Solformørkelsen i Tvillingens tegn ha en sterk innvirkning på en på ulike livsområder.

 

Ønsker du å. lese mer om hvilken innflytelse dette har på deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Eller bestille ditt personlige horoskop via www.inspiravisjon.no eller nina@innspiravisjon.no