Det er fullmåne i Tvillingens tegn 27. november 2023
kl.  10.16– Norsk Tid.

 

Ved denne fullmånen befinner Solen seg i Skyttens tegn og månen i Tvillingens tegn. Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, komplettering og fullendelse.

Ved fullmåne kan man se seg selv i et tydeligere lys i møte med andre.

Det er viden kjent fra tusenvis av år tilbake at månens faser har innflytelse ikke bare på tidevannet, men også på alt som inneholder vann.

 

Erfaringer viser at deigen eser best ved stigende måne og frø som sås ved nymåne vokser best ved stigende måne. Veksten når en topp ved fullmåne.

 

Dette er en fin tid for å fullføre prosjekter og for å se klart i hva man ønsker å fullføre og avslutte.

 

Fullmånens innflytelse

Mange merker effekten av fullmånen ekstra sterkt, mens noen merker ikke noe. Enkelte fullmåner kan merkes bedre enn andre. Noen blir ekstra følsomme og høysensitive ved fullmåne. Det er derfor de gamle mytene knytter varulven til fullmånen.

De mest følsomme kan bli ekstra årvåken og oppmerksom i denne perioden. Noen får ikke sove, andre blir overfølsomme, triste og sorgtunge, temperamentsfulle og hovner opp i kroppen de nærmeste to-tre dagene. Noen merker en økende stivhet i ledd og muskler.

 

Enkelte kan blir merkbart mer kreative, humørfylte, energisk og lidenskapelige og kan med fordel benytte månens kraft til å skape noe. Får du ikke sove fordi det bobler over av energi, er det kanskje tid for å være kreativ og skape noe. Ta deg tid til å notere eller uttrykke det som kommer. Månen forbindes også med fruktbarhet og svangerskap. Det er påvist flere fødsler ved fullmåne enn ved andre månefaser.

Emosjonelle saker som har ligget i underbevisstheten kan komme til overflaten fordi det er behov for en bevisstgjøring. Legg merke til tanker og følelser i dagene rundt fullmånen.

 

Dagene rundt fullmåne er også en fin tid for å redusere aktivitetsnivået og lytte til kroppens signaler. Det øker muligheten til å få dypere kontakt med intuisjonen, magefølelsen og sensitiviteten. Unngå overdrivelser i emosjonelle utbrudd. Vis omsorg og kjærlighet til deg selv og andre disse dagene.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn. Symbolet er to like menneskebarn eller voksne som ser i hver sin retning. Det kan blant annet representere den indre dialogen. Tvillingens tegn setter lys på dialoger og samtaler man har med seg selv, sitt andre jeg, og det man projiserer ut på andre, på de man møter.

 

Dette er en tid for å legge merke til hvordan den indre dialogen foregår og hva man snakker med seg selv om, uansett hvilket tegn man er født i.

 

Tvillingens tegn er ofte veldig sosial og trenger mental utveksling. Fordi deres mentale kapasitet er ekstra sterk kan de også ha stor nytte av mental stimuli på flere måter.

 

Kreative ideer og fantastasier kan få ekstra næring disse dagene. Noe som har vært undertrykt kan komme til overflaten og sannheter kan uventet komme for dagen. Dette er tiden for å fullføre og komplettere noe.

 

En god bruk av disse energiene er å notere det man tenker på, få klarhet i og bli oppmerksom på hva man vil gi energi til.  

 

Tvillinger har evnen til å håndtere mange baller i lufta samtidig. Nå er tiden inne for å revurdere alle oppgavene eller aktivitetene. Det er naturlig å stille seg spørsmål om du opplever at det du legger inn i dine prosjekter eller forhold gir like mye tilbake i retur? 

Tvillinger er rastløse sjeler som er nysgjerrig på mennesker og omgivelsene rundt seg. De er veldig tilpasningsdyktige og raske til å justere planene.  

 

Solens kontakt med Mars ved fullmåne

Denne gang er fullmånen under innflytelse av Mars energier. Det kan føre til økt temperament i dagene rundt fullmånen. Ved fullmåne kan man generelt bli bevisst på ubevisste lengsler.  Mars forbindes med retning og vilje, mot og handlekraft. Det kan øke handlekraften og forståelsen for hva som inspirerer og hvilke mål man ønsker å sette seg.

 

Det kan også føre til at man blir bevisst hva som er fullført og hva man ønsker å legge bak deg. Fremtidsmålene blir tydeligere, og noen setter seg nye mål og staker ut en ny kurs.

 

 


Spørsmål som egner seg å stille nå er: 

- Hvordan er din indre dialog?

- Hvilken retning ønsker du å bevege deg i?   

- Hvordan lar du deg påvirke? Tilpasser du deg for mye? 

 

Rastløsheten og utålmodigheten forsterkes og kan føre til raske beslutninger før man har rukket å sjekke alle detaljene. Det er lurt å senke tempoet, unngå stress og alt som utløser det i dagene rundt fullmånen.  

 

Etter at fullmånen er over sitt topp - punkt kan man lettere komme til enighet med seg selv og bli bevisst sin indre dialog. Roen senker seg lettere. 

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan lese mer om det via 

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no


Kjempefine dager ønskes deg :-) 

 

 

 

 

 

 

GLED DERE SKYTTER

 

- Og dere som har Skytten sterkt fremtredende i horoskopet.

Solen beveger seg inn i Skyttens tegn Onsdag 22. November kl. 15.03

og fortsetter gjennom tegnet de neste fire ukene.

 

Solen gir liv, lys og energi til alt som lever. Man får ekstra energi, pågangsmot, entusiasme og engasjement når solen belyser ens stjernetegn og tiden nærmer seg ens fødselsdag. Det er den beste tiden i løpet av året.

 

Solen gjennom Skyttens tegn

Skytten er et bevegelig Ildtegn som forbindes med nysgjerrighet, rastløshet og jakten på informasjon, kunnskap og visdom, opplysning og eventyr. Skytten forbindes med, engasjement og lidenskap, lekenhet og jakten på det som gir livet mening.

 

Skytten forbindes også med optimisme, inspirasjon, visjoner Iveren etter å utvide og stimulere sinnet, oppleve eventyr, åndelig vekst og utvikling øker når solen befinner seg i Skyttens tegn. Det innebærer at interessen for å søke mer kunnskap og nye opplevelser som gjør at bevisstheten ekspanderer, forsterkes.

 

Når Solen beveger seg inn i Skyttens tegn, øker energien og vitaliteten for de som har Skytten sterkt fremtredende i sitt horoskop.

 

Uansett hvilket tegn man er født i, kan man la seg inspirere av solens energigivende kraft de neste fire ukene. Interessen for å lære mer forsterkes og rastløsheten og engasjementet øker generelt.

 

HVA NÅ?

Solens posisjon kan bringe optimisme og inspirasjon i ukene som kommer.

Solen gjennom Skyttens tegn de neste fire ukene kan åpne for nye visjoner om veien videre. 

 

Solen gir et bredere overblikk over fremtidsmulighetene og kan bidra til ny optimisme og nye visjoner. Skytten forbindes med den som «ser» fremtiden før den inntreffer. Dermed øker muligheten til å skape det man «ser».

 

Hastigheten på aktivitetsnivået øker og det skjer flere ting på kortere tid enn det vanligvis gjør.

 

Sinnet søker noe mer. Det er naturlig å utvide sosiale nettverk, og interessen for kulturelle opplevelser og kunstneriske inntrykk øker.

 

Det kan inspirere å være på jakt etter noe spennende i samarbeid med andre. Å sosialisere for å lære noe, utvide sinnet og kunnskapsnivået er naturlig.

 

Uansett hvilket tegn en er født i, er dette en strålende tid for å se nærmere på fremtiden i et åndelig perspektiv, åpne for nye muligheter, være mer kreativ, fantasere mer, sosialisere på nye måter, lære mer og ekspandere sinnet slik at man fremover kan realisere drømmer og fremtidsvisjoner.

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan lese mer om det via 

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 
Med ønske om fortsatt strålende November dager til deg :-) 

 

 

 

 

Det er NYMÅNE i Skorpionens tegn Mandag 13. november 2023 kl. 10.27 Norsk Tid.

 

Ved Nymåne befinner Solen og Månen seg på samme sted. Nå er de i Skorpionens tegn. Nymånen representerer fullførelsen av en syklus og begynnelsen på en ny.

 

Nymånen er den beste perioden for å sette i gang med nye prosjekter. Nå er både Mars og Uranus involvert i denne nymånen og det indikerer både overraskelser, fart og spenning.

En fase er over og en ny begynner som representerer fødselen av noe nytt. Det indikerer en perfekt periode for å så nye frø som kan vokse seg større.  

 

Like før nymånen åpnes muligheten til å bli bevisst hva som ikke lengre gagner, hva man har vokst i fra og har behov for å gi slipp på eller skille seg av med.

 

Det er en fin tid for å fokusere på utrensning og klargjøre deg selv og dine engasjement for noe som kan utvikles og vokse fremover.

 

Ekstra emosjonell

Noen opplever Nymånen litt på samme måte som Fullmånen. Det gir ekstra, energi, og sterke, intense følelser som kan lede til impulsive handlinger. Noen kan bli mer årvåken og kreativ, spent og aktiv, mens andre blir mer følsom og emosjonell enn de vanligvis er.

Det er normalt å bli mer skjerpet, våken og ikke få sove.  

 

Kreativiteten øker og det er smart å rette fokuset mot det man ønsker å gi energi til og sette i gang med.

 

Tiden er inne for å erkjenne følelser og gi slipp på de som hemmer eller begrenser deg slik at du kan komme til kjernen at det du ønsker å sette i gang og gjøre noe med.

 

Mange kan føle en ekstra sprudlende glede, boblende kreativitet og fylles med energi. Det er også naturlig å bli ekstra rastløs og urolig disse dagene. Det gjelder dagen før og etter nymåne.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som representerer stille vann. Det forbindes med konsentrasjon, stabilitet, forutsigbarhet, lidenskap, regenerasjon, forvandling stabilitet og kontinuerlig transformasjon.

 

Skorpioner er høysensitive, har sterk intuisjon og noen kan se bakenfor fasaden. Denne arketypen er fullt og helt dedikert eller ikke interessert i det hele tatt. Det er enten eller.

 

Skorpionens arketype er en ekspert på forvandling, transformasjon og kan lett eliminere det som ikke fungerer. Konsentrasjon gir et lidenskapelig følelsesliv som intensiverer følelser i alt man opplever. Det kan føre til at man dramatiserer erfaringer i større proporsjoner enn nødvendig.

 

Et stille vann kan bli svært giftig og fylt av giftstoffer (negativitet og bitterhet) dersom det ikke er noe tilsig av nytt revitaliserende vann eller utskifting av det eksisterende. (nye perspektiv, tanker og følelser)

 

Å holde for lenge fast på en tanke, en holdning eller uvane fordi man ikke selv ser andre muligheter kan virke begrensende. Er man villig til å åpne for nye innsikter, nye kunnskaper, ideer eller perspektiv, gir det mulighet til ny vekst og bedre utnytting av potensialet.

 

Nymånen i Skorpionen

Nymånen i Skorpionen inviterer til å legge merke til hvilke emosjonelle saker som hindrer eller begrenser din fornyelse og vekst. Ved å oppdage dem, kan man gjøre noe med dem. Det åpner for muligheten til å legge fortiden bak seg og gi slipp på negative holdninger og følelser som bitterhet, sinne og hat.. Dermed kan det gi muligheten til å bevege seg forover og åpne for noe nytt.

 

Nå øker muligheten til å se emosjonelle saker som har ligget i underbevisstheten i et klarere lys, slik at de kan oppleves som styrker og potensial, ikke som svakheter, skam eller hindringer for vekst og utvikling.  Nymånen åpner for å se muligheten for ny vekst og eliminasjon av fortidens begrensninger. 

 

Mars og Uranus involvert

Mars er i kontakt med Nymånen og Uranus er i området for nære relasjoner. Det kan by på overraskende konfrontasjoner som i neste omgang kan føre til forløsning og nye løsninger. For noen kan det føre til at man innser hva man må endre eller gi slipp på for å få til en positiv utvikling.

 

Mars kontakt med Solen øker handlekraften, pågangsmotet og viljestyrken. Gjennomføringskraften er ekstra stor for tiden.  Det gir muligheten til via møter med noen oppdage og innse dine skyggesider. Det gir også mulighet til å forvandle, gi slipp, eller å eliminere dem.

 

Handlekraften og viljestyrken er ekstra sterk og gjør det mulig å gjennomføre nå. Overraskende innsikter kan dukke opp via noen du minst forventer det fra. 

 

Hva NÅ?

Tillat deg å føle det du føler, innse hva det innebærer, aksepter og gi slipp.

Tiden er inne for å åpne for transformasjon og forvandling. Det som ikke lengre gagner kan med fordel justeres eller gis slipp på.

 

En ny tid begynner ved nymåne og Skorpionens energi oppmuntrer til å hente din innerste kraft og styrke til å bevege deg videre og stake ut en kurs på vei forover.

 

Skorpionens arketype er minst 100% dedikert og engasjert. Denne nymånen oppmuntrer til å gjøre det samme. Å engasjere seg halvveis, eller å spre seg på for mange ting, fører sjelden til suksess.

 

Tiden er inne for å eliminere det som hindrer din videre vekst, enten det er følelser, vaner, rutiner, holdninger, tanker eller noe rundt deg, og komme i gang med prosjekter som kan vokse seg store på stigende måne.

 

Legg merke til energiskiftet når nymånen er passert og befinner seg i stigende modus.

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan lese mer om det via 

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 
Med ønske om strålende Novemberdager til deg :-) 

 

 

 

DET ER MÅNEFORMØRKELSE i TYRENS TEGN Lørdag 28. oktober 2023  Kl. 21.23 -  Norsk Tid.

 

Dette er en kraftfull Måneformørkelse der Solen befinner seg i Skorpionen og Månen i Tyrens tegn.

 

Måneformørkelsen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Det øker muligheten til å se seg selv utenfra med andres øyne. Fullmånen antyder at en fase er fullført og kan avsluttes. Effekten. av en måneformørkelse kan vare i inntil 1,5 år i etterkant.

 

Det er naturlig å bli ekstra emosjonell og følsom i dagene rundt fullmåne. Noen merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Man kan stivne i leddene og musklene. Har man åpne sår eller menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt.

 

Alle ting en kjenner på i kroppen forsterkes. Det gjør at følelsene kan forsterkes ved formørkelsens toppunkt og kan avta i dagene etter fullmånen. Føler man på sorg og smerte, eller på glede og kjærlighet, kan det eskalere. Det gjelder å unngå overdrivelser i emosjonelle saker disse dagene.

 

Effekten av en måneformørkelse er vanligvis sterkere enn andre månefaser.

Resultatene av det man blir oppmerksom på kan komme i løpet av det kommende året. Man kan bli ekstra «høysensitiv» og intuitiv på mange måter disse dagene. Noen vil også bli mer oppvakt, kreativ og fantasifulle.

 

Forskning viser at det er påvist flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt en måneformørkelse. Flere fødsler skjer også oftere og det merkes ofte på en fødeavdeling at flere kommer inn rundt Fullmånen. 

Dette er en fin tid for å se klarere hva som er fullført, komplettert, det man anser seg ferdig med, eller det man har vokst i fra og ønsker å gi slipp på. Noen opplever konfrontasjoner, enten med seg selv, eller med andre ved en måneformørkelse. Det gir mulighet til å få en avklaring.

 

Tyrens kvaliteter

Tyrens tegn er et fast jordtegn som har bena godt plantet på jorden. Måneformørkelsen i Tyrens tegn åpner for å se nærmere på åndelige og materielle Verdier og hva de betyr for deg og i samfunnet generelt. Tyren forbindes med Venus og alt som sansene begjærer.

 

Månefasen åpner for å legge merke til sansenes inntrykk. Det øker følsomheten for hva man spiser og drikker, hva man har behov for å kvitte seg med, skille seg fra, og hva man ønsker å være omgitt av både når det gjelder kjærlighet, skjønnhet, det som skaper harmoni og balanse. Ikke minst hva man ikke ønsker å omgi seg med av negativitet, hva man har for mye av eller mangler og det som forstyrrer din indre fred og balanse.

 

Tyrens energi dreier seg også om åndelige og materielle verdier. Det er naturlig å stille seg spørsmål rundt hva som betyr aller mest for deg nå, uansett hvilket tegn du er født i. Når du ser tydeligere hva du verdsetter, ser du også hva du ikke lengre ønsker å holde fast på. 

 

Verdier som ikke lengre betyr noe for deg, er det naturlig tid for å gi slipp på i tiden. fremover. Det inkluderer også relasjoner og oppgaver du er involvert i.

 

Det gjør dette til en tid hvor det å ivareta, forbedre og styrke det man har kommer sterkere på banen. Det øker behovet for å redusere forbruket og gi slipp på kostnadskrevende verdier, engasjement og aktiviteter.

 

Alle disse tingene forsterkes i denne perioden og gjør det naturlig å gjennomføre endringer det kommende året.

 

Andre energier

Denne måneformørkelsen involverer også Merkur, Mars og Jupiter.  Det gjør at den er ekstra kraftfull. Det 

åpner for bedre kommunikasjon i konfrontasjoner, opplysning i motsatte forestillinger, og kan inspirere til forhandlinger i fastlåste situasjoner.

 

Apropos Krigen vi opplever i verden i dag. Noe kan bli fullført og det gir mulighet til å gi slipp og legge en fase bak seg i løpet av den kommende perioden. Siden månen ofte er involvert i familiære saker, kan noen oppleve at familiære konflikter kommer på banen, slik at de kan oppløses, man kan gi slipp på det og få en utvikling i saken.

 

 

Hva Nå?

Dette er en fin tid for å se nærmere på hva man projiserer, og hva man i grunnen bør ta ansvar for selv. Tyrens trang til å eie og Skorpionens trang til å kontrollere kommer tydeligere frem.

 

Det åpner for å sette ord på de dypere følelsene og konkretisere de indre spøkelsene, fryktene, angstene og alt som virker uhåndterlig. Dette er en tid for å bli bevisstgjort og håndtere undertrykte oppfatninger av verdier, motiver og intensjoner.

 

Den indre kampen om følelsen av å være verdifull og «bra nok, god nok,  og verdifull nok» uten å fokusere på ytre status og posisjon eller materielle verdier er et tema i dette.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra årvåken og oppmerksom, ekstra følsomme, sensitive og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser.

 

Går du med planer om å fullføre noe, avslutte noe og ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen. Dette er en strålende periode for å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. Det gjør at man kan ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

Legg merke til endingen i energiene etter fullmånens topp-punkt fra ca. kl. 21.23 Norsk Tid,

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 

 

 

GLED DERE SKORPIONER


Solen beveger seg inn i Skorpionens tegn Mandag 23. Oktober 2023
kl. 17.30 Norsk Tid. 

Solen beveger seg gjennom Skorpionens tegn de neste fire ukene. Den beste tiden på året er når solen beveger seg gjennom ens eget stjernetegn.

Solen gir liv og energi til alt som lever og forsterker ens energi, livskraft og vitalitet i den perioden.

 

Skorpionens Arketype

Skorpionen er et fast vanntegn som enten er 100% engasjert eller absolutt ikke interessert. Det er ofte enten/eller. Skorpionen går grundig til verks og liker å ha kontroll i det de er involvert i. Skorpioner er lidenskapelig engasjert, enten det er kjærlighet, et fagfelt, en karriere, familie, eller en aktivitet.

 

Skorpionens arketype er spesielt sensitiv, har evnen til å sanse det som befinner seg bakenfor fasaden og kan føle hvordan andre har det. Noen har en tendens til å dramatisere følelser.

 

Skorpionen er skeptisk av natur og søker trygghet. De har behov for et. kjent system og gode rutiner for å oppnå trygghet. De er ofte sky og liker ikke å være altfor synlig. De jobber helst i bakgrunnen. Det store behovet for trygghet og kontroll kan til tider føre til begrensninger. For mye av det gode kan føre til mistenksomhet, dramatisering og manipulasjon i den tro at man selv har dannet seg riktig bilde over situasjonen.

 

Faste tegn er utholdende, tålmodig og holder ofte fast på egne meninger. De kan holde ut en situasjon lengre enn godt er og er sjelden lett å rokke ved når de har bestemt seg for noe. De kan tåle mer enn andre og har evne til å reise seg selv om de ligger nede for telling.

 

Solen gjennom Skorpionens tegn

La deg inspirere til å få bedre kontakt med de dypere lagene av følelser du bærer på. Å sette ord på alle negative følelser gjør at du ser de tydeligere og kan forholde deg til dem på en bedre måte. Tiden er inne for å legge merke til og anerkjenne følelser man har undertrykt og vanligvis ikke ønsker å forholde seg til. Det gir mulighet til å se emosjonelle svingninger i et nytt lys.

 

Skorpionens tendens til å holde fast på en oppfatning gjør at man kan holde for lenge på sinne og frustrasjon som i neste omgang kan føre til bitterhet. Det er ikke plass til både kjærlighet og bitterhet samtidig.

 

Dette er en gyllen mulighet til å se de underliggende motiver og bakenforliggende årsaker, skape forvandling og finne den indre styrke. Det øker muligheten til å eliminere hindringer, negative vanemønstre og gjøre eventuelle endringer som kan bidra til vekst og utvikling.

Ved å se klart kan man skille seg av med tankemønstre, avfallsstoffer eller giftige aspekter som ikke lengre skaper positiv vekst.

 

Fugl Phoenix

Solen gjennom Skorpionens tegn forbindes også med ”fugl Phoenix”, ”Slangen som skifter ham”, og ”sommerfuglens forvandling fra larve til puppe og sommerfugl ”. Denne forvandlingen inviterer til å se sannheten, og komme nn til kjernen, og få det ekte og ærlige frem i lyset. Grip muligheten til å bringe frem kjernen i den du er og se dine motiver og behov i et klart lys.

 

Hvis motivet for å hjelpe en annen er å styrke deg selv eller å oppnå kontroll, kan du selv bli skuffet over resultatene du oppnår. Erkjenn din drivkraft enten den dreier seg om nestekjærlighet, empati, hengivenhet, generøsitet, grådighet, begjær, posisjon, eller egne behov. Sjekk om du er på vei mot målene du virkelig ønsker å oppnå.

 

Dersom motivet for å hjelpe andre er ekte og ubetinget kjærlighet, vil man bevege seg mot en indre fullbyrdelse med mulighet for å oppleve stor indre trygghet lykke, glede og fred.

 

Spørsmål det er naturlig å stille seg nå er:

Har du følelser du ikke er bevisst på?
Hva motiverer deg?
Hvilke intensjoner har du?

Uansett tegn en er født i oppmuntrer Solen gjennom Skorpionens tegn til å lytte til intuisjonen og være bevisst egne behov og motiv de neste ukene. Det vil danne grunnlaget for resultatene som skapes senere. Ubetinget kjærlighet skaper positiv frekvens for alle parter og for de man omgir seg med.

 

Det er umulig å si hvilken innflytelse dette vil ha på det enkelte individ uten å se nærmere på det personlige horoskopet.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille ditt horoskop via www.inspiravisjon.no.