Merkur beveger seg på vei bakover fra 17. november til 7. desember fra Skytten til Skorpionens tegn og er tilbake til utgangspunktet på julaften.

 

Kommunikasjon

Merkur beveger seg bakover i tre perioder på ca tre uker pr år. I slike perioder er det berikende å senke tempoet noe og å rette blikket innover. Alt som kan revurderes, man kan se tilbake på og studere nærmere hører inn under denne perioden.

 

Stikkord som tilbakeblikk, refleksjon, revurdering, bearbeiding, å gjøre om på, justere, eller endre er aktuelle tema for mange i en slik periode. Det er også en fin tid for å trekke seg tilbake og for å lade batteriene.

 

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot informasjon og dele signaler og beskjeder. Planeten forbindes også med læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer i løpet av perioden, er dette en fin tid for å oppklare alt man trenger å få klarhet i. Tiden er inne for å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva som skal skje. Det er naturlig å gjøre en ekstra research, å gå en ny runde med seg selv, eller å skaffe flere opplysninger i en sak i tiden Merkur beveger seg bakover. Er de noen du trenger å ta et oppgjør med, er tiden inne for å gjøre noe med det.  

 

Retrograde perioder

Retrograde perioder inviterer til å senke tempoet slik at en rekker å tenke seg om en gang til før man aksjonerer. Det gjelder å få bedre kontakt med de dypere lagene i følelser og egne behov før man fortsetter og beveger seg forover. Det kan også føre til at noe rundt en forsinkes, eller endres, slik at lagte planer endres enten med eller utenfor ens kontroll. Å ta seg tid til å fordøye inntrykk er også klokt i denne perioden.

 

Merkur på vei bakover kan også oppleves i form av endringer eller kanseleringer av reiser, kjøretøy som ikke fungerer, kommunikasjonsutstyr som ikke virker, slik at man har mulighet til å endre, omdefinere, justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Med mindre man er helt sikker i sin sak, er det ofte lurt å vente til perioden er over med å ta betydningsfulle avgjørelser som får langsiktige konsekvenser da nye opplysninger kan dukke opp i løpet av perioden. Nå vender Merkur forover fra fredag og det kan bety at blikket klarner og at man lettere kan komme til konklusjon i saker som har vært uklare.

 

Nå når perioden er over kan man oppleve at hastigheten på aktivitetsnivået øker og man kan oppleve at brikker faller på plass. Noe som de siste ukene har virket flokete kan plutselig løse seg og fordufte som dugg for sol fremover. 

Med ønske om en kjempefin og fredfylt adventstid. 

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1   eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

 

Det er Nymåne Fredag 7. desember 2018 i Skyttens tegn kl.  08:15 - Norsk Tid

 

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny.

Tiden er inne for å gi slipp på noe, avslutte noe og legge en fase bak seg før man beveger seg inn i en ny fase.

Noen kan oppleve at de blir ekstra våken, nysgjerrig, vitebergærlig, kunnskapssøkende de kommende døgn. Noen får ikke sove, mens andre kan bli ekstra kreative og engasjerte, føler en lettelse og engasjerer seg i nye målsettinger.

 

Skyttens tegn

Skytten er et bevegelig ildtegn  og representerer nysgjerrighet og muligheter for vekst og utvikling. Skytten forbindes også med visjoner, lidenskap, engasjement, iver og viljestyrke. Skyttens arketype er stadig i bevegelse og søker mot ny innsikt og nye erfaringer. Skytten kan forvandle erfaring til visdom. Sannhet og ekthet er spesielt viktig.

Skyttens symbol  - Pilen, søker retning og mål. Buen kan spennes så stramt man selv ønsker og det bestemmer kraften bak ønskene om å nå sine mål. Et annet symbol for Skytten er hesten og rytteren. Rytteren har evnen til å styre både hesten og retningen.

Skyttens tegn hersker over kroppsdelene musklene, lårene, hoftene og knyttes dermed til fremdriften.  Viljen og lidenskapen (hestekreftene) bestemmer hastigheten og kraften bak hvert steg man tar.

 

Dette bildet symboliserer hvilke mål man setter i eget liv. Hvor man sikter og hvilken kraft man legger inn i det man gjør for å nå målet. Fristelsen er stor til å hoppe over mange detaljer for å nå dit man vil, men går det for raskt i svingene. Bruker man mer krefter enn tilsvarende resultater, kan man risikere å brenne lyset i begge ender eller ende et helt annet sted enn man ønsker å være.

 

TID og Perspektiv

Derfor er TIDsperspektiv  kombinsert med mengden kraft og retning betydningsfulle faktorer på veien mot mål en ønsker å oppnå.

 

Dette er en strålende periode for å vende blikket forover mot nye visjoner, sette seg nye mål, stake ut kursen forover og ta sjansen på å tenke stort. Legg merke til nye muligheter via gitte erfaringer, eventyr og oppdagelser. Nymånen åpner for en ny begynnelse og vekst i de tema en ønsker skal vokse.


Skyttens bevegelighet indikerer tilpasningsevne og nysgjerrighet, vitebegjær og lidenskap. Er du ikke lidenskapelig til det du driver med, er tiden inne for å bli det, eller for å skifte retning. Mangler du lidenskap, vil du heller ikke være nysgjerrig eller ha begjær etter ekspansjon. Dermed færre hestekrefter å hente.


Nymånens effekt

Dette er en påminnelse om å studere egne visjoner, mål, retningen du er på vei mot, hva du ønsker å ekspandere og fokusere mer på. Nå får du sjansen til å skjerpe siktet før du haster videre. Er du for opptatt av de små intrigene til å sette deg høyere mål? Nymånen i Skyttens tegn inviterer til å heve seg over bagateller og til å se mulighetene for vekst og utvikling.
I hvilken retning er du på vei?
Hvilke krefter /energier setter du inn?
Hva må du lære eller utvikle for å ekspandere underveis?


Du inviteres til å skaffe deg et overblikk over din situasjon og stake ut retningen mot konkrete mål. Er du på vei i riktig retning, kan du få uante krefter. Kunsten er å sende en pil i gangen, og til en hver tid vite hvor den er på vei.

Sørg for at det du setter energi inn i treffer blink (kommer i mål) før du sender den neste (satser på nye engasjement)


Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige horoskop, kan du gå inn på horoskopapp1 via følgende link:

https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Eller du kan bestille ditt personlige horoskop via : info@inspiravisjon.no og lese mer om de ulike horoskopene på www.inspiravisjon.no

 

 

 

GLED DERE SKYTTER

- Og de som har Skytten sterkt fremtredende i horoskopet.

Solen beveget seg inn i Skyttens tegn i dag 22. November 2018 og fortsetter gjennom tegnet de neste fire ukene.

 

Den beste tiden på året er når solen befinner seg i ens stjernetegn. Mange får ekstra energi, pågangsmot, entusiasme og engasjement når tiden nærmer seg sin fødselsdag.

 

Ildtegnet Skyttens forbindes med nysgjerrighet og jakten på informasjon, opplysning og eventyr. Skytten forbindes også med optimisme, inspirasjon, visjoner, engasjement og lidenskap, lekenhet, livsgnist og engasjement for det som gir livet mening.  Iveren etter å oppleve eventyr, åndelig vekst og utvikling øker når solen befinner seg i Skyttens tegn.  Det innebærer at interessen for å utvide sinnet og søke mer kunnskap og nye opplevelser som gjør at bevisstheten ekspanderer forsterkes.

 

Interessen for kulturelle opplevelser og kunstneriske inntrykk øker. Mange engasjerer seg mer i sosiale og kulturelle interesser. Det er naturlig å utvide det sosiale nettverk og å være på jakt etter noe mer i forbindelse med det man er engasjert i. Det kan oppleves som om hastigheten generelt øker i samfunnet de neste fire ukene.

 

Jupiter – Skyttens planet

Jupiter forbindes med Skyttens tegn.  Jupiter er den største planeten og dens energier utvider og forsterker alt den kommer i kontakt med.

 

Med solen gjennom Skyttens tegn de kommende fire ukene og Skyttens planet Jupiter

gjennom samme tegn det kommende året, øker jakten på ekspansjon, informasjon og kunnskap. Sinnet skjerpes.

 

Religiøse spørsmål og engasjement i hva som gir mening og hva en inspireres av og tror på er et tema for noen. Visjoner om veien videre åpner for et bredere overblikk over fremtidsmulighetene. Innovative ideer er absolutt noe denne tiden kan åpne for. Nysgjerrighet på ny kunnskap, nye erfaringer, lek, moro og eventyr, er drivkraften i Skyttens tegn.

 

Den som søker, den finner!

Uansett hvilket tegn en er født i, er dette en strålende tid for å utvide perspektivet, søke sannheter, kunnskap og å finne en dypere mening med livet. Noen inspireres til å søke ekspansjon, nye visjoner, muligheter for vekst og utvikling.

 

Med ønske om fantastiske dager til inspirasjon og glede for hver.

 

Det er fullmåne i Tvillingens tegn fredag 23.november 2018 kl. 06.39 Norsk Tid

 

Det er fullmåne når solen og månen er i opposisjon til hverandre. Ved fullmåne denne gang befinner solen seg i Skyttens tegn og månen i Tvillingens tegn. En opposisjon representerer et møte mellom to motpoler. Månen reflekterer lyset fra solen og belyser «den andre siden». Det indikerer at man ser seg selv i et klarere lys i møte med andre.

 

Fullmånen representerer fullførelse av en syklus, full blomstring, komplettering og fullendelse. En prosess som startet ved nymåne for 14 dager siden kan nå et høydepunkt. Som kjent eser deigen best ved stigende måne. Det er også kjent at frø som sås ved nymåne vokser ved stigende måne. Veksten når en topp ved fullmåne. Dette er en fin tid for å fullføre prosjekter og for å se klart i hva man ønsker å fullføre.

 

Fullmånens effekt på kroppen

Mange merker effekten av fullmånen på kroppen spesielt sterkt. Noen merker så å si ingen reaksjon. De mest følsomme kan bli ekstra årvåken og oppmerksom i denne perioden. Noen får ikke sove, andre blir overfølsomme, triste og sorgtunge, temperamentsfulle og hovner opp i kroppen de nærmeste to-tre dagene. Noen merker også en økende stivhet i ledd og muskler.

 

Enkelte kan blir merkbart mer kreative, humørfylte, energisk og lidenskapelige og kan med fordel benytte månens kraft til å skape noe. Får du ikke sove fordi det bobler over av energi, er det en tid for å skape noe. Ta deg tid til å notere eller uttrykke det som kommer.  

Ubevisst emosjonelle saker som har ligget i underbevisstheten kan komme til overflaten fordi det er behov for en bevisstgjøring. Skjulte agendaer og usannheter kan bli synliggjort disse dagene. Unngå overdrivelser i emosjonelle utbrudd.

 

Dette er en tid for å sette farten ned og lytte til kroppens signaler. Slik er det mulig å oppnå innsikt og visdom. Sjansen byr seg til å få dypere kontakt med intuisjonen, magefølelsen og sensitiviteten.

 

Etter fullmånen er det en strålende tid for å gi slipp på avfallsstoffer i kroppen og miljøet en lever i. Det er også en fin tid for å sette i gang med vektreduksjon for de som ønsker det. Det er lettere å gi slipp ved synkende måne enn ved stigende måne. Ved synkende måne de neste 14 dager, er det fint å meditere, være mindfull, åpen og mottakelig.

Fullmånen i Tvillingens tegn

Solen befinner seg i Skyttens tegn i nær kontakt med Jupiter mens månen befinner seg i Tvillingens tegn. Mars er også involvert i denne energiflyten og gir en ekstra boost disse dagene. Det kan øke temperamentet for de som har følelser som trenger på. Det er umulig å være likegyldig nå. Ilden og lidenskapen er ekstra lett antennelig disse dagene. Hastigheten på energiene er høy og kan føre til at noen vil mer enn de får til. Noen kan ha en følelse av at de skulle ha vært et annet sted enn de ER.

 

Mange ideer og kreative fantastasier kan få ekstra næring disse dagene og sannheter kan uventet komme for dagen. Dette er tiden for å frigjøre seg fra hemmende balast. En god bruk av energiene er å kanalisere engasjement og følelser inn i kreative og konstruktive planer. Behovet for fremdrift og å tilfredsstille nysgjerrigheten er stor. Rastløsheten er stor og man er i bevegelse. Det kribler og bobler.

 

Roen senker seg etter at fullmånen er over fra kl. 06.40.

 

Hvis du ønsker å vite mer om innflytelsen fullmånens energier har på ditt personlige tegn kan du gå inn på Horoskopapp1 via linken: https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

eller du kan bestille ditt personlige horoskop via: https://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop


Det er også mulig å sende mail: nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om kjempefine dager til enhver :-)

 

 

Jupiter beveger seg inn i Skyttens tegn 8. November 2018.

 

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon. Nå har planeten beveget seg gjennom Skorpionens tegn det siste året og fra 8. november 2018 beveger den seg inn i Skyttens tegn og fortsetter i samme tegn frem til 2. desember 2019. Den befinner seg fra nå i eget tegn og det forsterker dens innvirkning i 2019.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energier forsterker alt den berører. Derfor kan noen oppleve at alt de er engasjert i forsterkes i løpet av perioden.

 

Jupiter forbindes med
Jupiter forbindes med lidenskap, engasjement, viljestyrke, nysgjerrighet og vitebegjær. I livsområdet den befinner seg er det naturlig å søke mer av noe, utvide perspektivet og oppdage mer. Jupiter øker behovet for å søke visdom, kunnskap og erfaring. Noen inspireres til å søke eventyr, dra på oppdagelsesferder og å søke kunnskap via bøker, reiser, utdanning, selvutvikling eller via møter med andre.

Denne planeten forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, nemlig de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, vise koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. For noen forsterkes behovet for å dele informasjon og lære bort noe. Blogg- virksomhet og video- presentasjoner kan eksplodere i 2019.

 

Skyttens tegn

Jupiter knyttes til Skyttens arketype. Det er et bevegelig ildtegn.  Ild-energien er en voldsom drivkraft i forbindelse med engasjement, lidenskap, inspirasjon, og eventyrlyst. Uansett hvilket livsområde man opplever denne energien på, vil behovet øke for å erfare en betydelig utvikling og vekst i løpet av det kommende året.

Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes, slik at man ser etter muligheter for endring, og komme ut av denne spiralen, eller retter blikket i en ny retning.

Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere vekst og utvikling, ikke minst erfaring som gir nyttig kunnskap. Det er lett å overdrive interessene til enorme proporsjoner når man setter seg noe fore. Det kan bli til et ensidig fokus om man ikke tar hensyn til andres innsikter eller perspektiv.

 

Jupiters kraftfulle og inspirerende energi kan styrke drivkraften til målene man setter seg. Jupiters natur er at man ønsker å nå målene så raskt som overhodet mulig. Omtrent før man setter i gang.

I iverens hete kan man i ønsket om å haste til mål glemme å studere detaljene som må til for å komme dit. Unngå forhastede avgjørelser i tiden fremover i området Jupiter vandrer gjennom.

 

Livsområder for Arketypene:
Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive noen stikkord for hvilke livsområder det kan dreie seg om for de ulike tegn:

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette kan ha for deg personlig, kan du ta kontakt via www.inspiravisjon.no eller info@inspiravisjon.no

 

Væren: Utvikling og vekst på følgende områder: eventyrlyst, reisevirksomhet, oppdagelsesferd, utvidelse av trosoppfatning, søke meningen med livet, kunnskap, ønske om å lære noe eller å lære bort noe til noen. Drive med underholdning.

 

Tyren: Utvikling og vekst på følgende områder: Engasjement i forbindelse med verdier man deler med andre, økonomi, finanser, investeringer, lønnsøkning, arv, mottak av gaver, arbeidsgiver, bank, forsikring, avaler, samarbeidsforhold og forhold til partner.

 

Tvillingen: Utvikling og vekst på følgende områder: Parforhold, nære relasjoner, utvider nettverket og kontakten man regelmessig har med andre, bryllup, møter sin utkårede, innleder langsiktig parforhold eller utviklende samarbeidsforhold.

 

Krepsen: Utvikling og vekst på følgende områder: Jobb, arbeidsoppgaver, daglige rutiner, livsstil, helse, forholdet til egen kropp, velvære, kosthold, endring av livsstil, ekspansjon i forholdet til husdyr, å yte tjeneste, service, hjelpe noen.   

 

Løven: Utvikling og vekst på følgende områder: i romantiske relasjoner,svangerskap, barn, single kan møte sin utkårede, relasjoner til nære slektninger, kreative prosjekter, selvuttrykk, eksperimentering i seksuelle forbindelser, ekspansjon i selvuttrykk.

 

Jomfruen: Utvikling og vekst på følgende områder: I privatlivet, investering i bolig, eiendom, styrket selvfølelse, selvtillit, justering i forholdet til foreldre, eldre slektninger, røtter, økende innsikt i barndom, ekspansjon i familien, fundamentet generelt.

 

Vekten: Utvikling og vekst på følgende områder: nærmiljøet, forholdet til søsken, naboer, nettverk, kommunikasjon, lære noe nytt, lære bort, utveksling av informasjon, investering i kommunikasjonsmidler, sosiale nettverk, PR, markedsføring, salg og kjøp.

 

Skorpionen: Utvikling og vekst på følgende områder: øke troen på egne evner og talent, prestere mer, selvtillit, følelse av mestring, søke åndelige og materielle verdier, høyere inntekt, gir mer av det man har å by på av talent, kunnskap og visdom.

 

Skytten: Utvikling og vekst på følgende områder: selvutvikling, image, utseende, forholdet til seg selv og egen kropp, ser seg selv tydeligere i forhold til andre, karriere, helse, livsstil og hvilket inntrykk man gjør på andre. Selvtilliten, motet og handlekraften øker.

 

Steinbukken: Utvikling og vekst på følgende områder: bevisstgjøring av egne vaner, uvaner, ubevisste holdninger, lengsler, det som er undertrykt, blir bevisst frykt, og oppmerksom på hva man ønsker å avslutte og justere. Søker dypere åndelig vekst., og meditasjon.

 

Vannmannen: Utvikling og vekst på følgende områder: i forbindelse med vennskap, utvider nettverk, sette seg nye mål, publiseringer, utvider kontakt og engasjement i forbindelse med grupper og andre med felles interesse. Media, elektronikk og teknologi.

 

Fiskene: Utvikling og vekst på følgende områder: Livsmål, ambisjoner, karriere, forholdet til foreldre, autoriteter, endring eller forbedring av posisjon, forfremmelse, gjør seg bemerket i forbindelse med karrieren eller privatlivet. Ny jobb er aktuelt i år.