Gled dere Tvillinger, snart gebursdag!

 

Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn Lørdag 21. Mai. 2022 kl. 03.30 Norsk Tid.

 

Solen beveger seg gjennom Tvillingens tegn frem til 21. Juni 2022. Da vil den bevege seg videre inn i Krepsen tegn. Tidspunkt og dato for solens tegnskifte kan endre seg fra år til år.

 

Når Solen beveger seg gjennom ens tegn, er det naturlig at energinivået vitaliteten øker.  Tiltrekningskraften forsterkes, vitaliteten, sjarme og utstråling øker og noen opplever at batteriene lades lettere. De som har Tvillingen sterkt representert i horoskopet de neste fire ukene kan også merke økning i energinivå i denne perioden.

 

Tvillingens tegn

Tvillingen er et bevegelig lufttegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det antyder en hjerne-kapasitet for minst to eller flere.

 

Bevegelige tegn har behov for bevegelse og liker forandring. De har også stor frihetstrang. Lufttegn er ofte mentale personligheter. Det indikerer en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial arketype som har behov for å utveksle meninger, erfaring, tanker og ideer med andre. Det betyr at man er en sosial personlighet og trenger noen å dele opplevelser med.

 

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange baller i luften samtidig og som samtidig har oversikt. Det er som å ha antenner på. kroppen som tar imot signaler fra alle kanter. De blir dermed påvirket av signaler fra omverdenen.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer. Man er vært mottakelig og har stor tilpasningsevne.

 

Tvillinger har mye humor, lekenhet og får raskt overblikk i en situasjon.  

 

Ettersom de har kapasitet for to, er det behov for å engasjere hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, så slipper man å tenke eller gruble for mye.

 

Nytt energiløft

Når solen passerer ens tegn, får man gjerne ekstra energi, pågangsmot, skinner og gløder mer enn ellers. Det er naturlig å føle seg mer ovenpå og driste seg til å tørre mer enn normalt.

 

Man får ofte mer oppmerksomhet fordi man bobler over av livsglede og energi. Det er som om man får en lyskaster av energi rettet mot seg.

 

Solen øker vitaliteten og livskraften. Det området som belyses forsterkes og man ser seg selv, sine evner og egenskaper i et klarere lys.

 

Enten du er Tvilling eller har mange planeter i Tvillingenes tegn, inviteres du til å utnytte økningen i energinivået i denne perioden. Kreativiteten bobler over for de som åpner for solens stråler. Nå kan du med fordel uttrykke din sjarmerende, energiske, kreative og glødende stråling.

 

Merkurs møte med Solen

Merkur er planeten som forbindes med Tvillingens tegn. Den forbindes også med kommunikasjon, formidling, budskap, informasjon og distribusjon. Dens ferd på vei bakover gjør at den møter solen de første dagene. Det betyr at det er en tid for å være oppmerksom på detaljer man ikke har lagt merke til.

 

Unngå å si noe du kan angre på i etterkant, eller snakke før du tenker de første dagene. Innhent alle opplysninger om en sak før du tar beslutninger.

 

Merkur konjunkt solen gjør at. den blir forbrent. Man kan brenne seg på noe man kan angre i etterkant om ting går i raskeste laget. Samtidig kan man få utløp for noe man har brent inne med en stund og trenger å få utløp for. Man kan også få innsikt i noe man trenger å vite før man tar neste steg.

Dette gjelder kun de første dagene. Når Merkur vender forover i begynnelsen på juni vil oppklaringer inntreffe.

 

Hva nå ?

Solen gjennom Tvillingens tegn minner oss alle om å være nysgjerrig på andre, sosialisere, kommunisere og være bevisst hvilke budskap vi sender og mottar. All energi og kommunikasjon påvirker noen på en eller annen måte.

 

Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man tenker, signaler man sender ut telepatisk, hva en tar imot, og hva en omgir seg med. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås.

 

Åpne for muligheten til å se deg selv og din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å gjøre som Tvillingen, være åpen, nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for videre vekst og utvikling.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.

 

 

TOTAL MÅNEFORMØRKELSE 16. mai 2022, Supermåne og Blodmåne


Det er måneformørkelse 25 gr. Skorpionens tegn mandag 16. mai 2022 kl. 06.14 - Norsk Tid


Total Måneformørkelse betyr at solen og månen er i opposisjon til hverandre med jorden imellom dem. Solen, jorda og månen danner en helt rett linje ved Total formørkelse.

 

En supermåne betyr at den er nærmest jorda i sin bane. Blodmåne betyr at den får en rødlig farge. Lyset som reflekteres fra sola til månen må via jorda for å nå frem. Det blir da en lengre bølgelengde. Lys med lang bølgelengde kan bli rødt, gult, eller orange.

 

Måneformørkelsen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  En fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe. En spenning slipper taket like etter fullmånen. Det åpner en mulighet til å se seg selv utenfra, med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at formørkelser har innvirkning på den psykiske balanse hos sensitive individer.  Noen opplever denne fasen sterkere enn andre. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan man bli ekstra følsom, sensitiv og emosjonell.

 

Noen kan bli sliten eller kjenne sterke spenninger i kroppen og stivhet i muskler og ledd. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken og kreativ, mens andre opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer ved menstruasjon og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene. 

 

Skorpionens tegn

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Man er enten 100% engasjert, eller ikke interessert i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater.

 

Noen opplever at de blir bevisst sine mørkere sider, skyggesider, og det gir mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, stive tankemønstre og psykiske begrensninger. Det øker sjansen for å polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være. 

 

Slike innsikter åpner for muligheten til å helbrede seg selv, bli bevisst uvaner og avhengighet.  Det man blir bevisst, kan man gjøre noe med. Følelser som hat, hevntanker og destruktivitet kan transformeres via tilgivelse og ubetinget kjærlighet. Dermed kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

 

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at noe dør og noe nytt kommer ut av det. Det som representerer Skorpions tegn involverer endelige og ugjenkallelige avgjørelser. En fase avsluttes og en ny begynner. Det klargjøres for at noe nytt kan vokse ut av det gamle.

 

Fugl Phoenix

Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

 

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer på. av følelser, forestillinger eller ubevisste tanker.

 

Det er naturlig å se nære relasjoner i ett tydeligere lys i dagene før og etter måneformørkelsen. Åndelige og materielle verdier er et tema for refleksjon og ubevisste innsikter gjør at følelser blir tydeligere og lettere å håndtere.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten.

 

Alt som minner om skygger kan overstyre handlingene og perspektivet, virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet transformeres til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

 

Utrensning

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller å sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på. Dette er en optimal periode for å bli bevisst på og justere uvaner og destruktive vanemønstre.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.

 

JUPITER BEVEGER SEG INN I VÆRENS TEGN fra 11.  mai kl. 01.25 Norsk Tid

 

Den beveget seg inn i Fiskenes tegn 29. Desember 2021 og frem til 11. mai 2022 og deretter inn i Værens tegn til 29. oktober og beveger seg så tilbake og inn i Fiskenes tegn 20. desember 22.

 

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon.  Det vil si at en syklus på ca. 12 år nå er sluttet. Det man satte i gang for 12 år siden kan man utvikle til neste nivå eller fullføre og avslutte.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energi forsterker alt den berører.

Planeten forbindes med ekspansjon, utvikling, nysgjerrighet, vitebegjær og alt som bidrar til å utvide perspektivet, å oppdage nye sannheter. Det øker behovet for å søke mer kunnskap og erfaring i livsområdet planeten berører.

 

Noen inspireres til å utvide horisonten og søke nye eventyr, dra på oppdagelsesferd, eller å søke kunnskap via podkast, internett, utdanning, og selvutvikling.

 

Det kommer an på hvilket område planeten passerer for den enkelte. Planeten forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, altså de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, kloke koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. Jupiter øker behovet for å søke visdom og kunnskap rundt ens egen utvikling og selvstendighet.

 

Det er naturlig å se nærmere på hva som gjelder i den enkeltes horoskop for å få et overblikk rundt hva som ekspanderer.

 

VÆRENS TEGN
Væren er et ledende ildtegn som forbindes med nytenkning, nyskapning, innovasjon, lidenskap og engasjement. Værens arketype representer igangsetteren, initiativtakeren og inspiratoren. En ledertype har behov for å være selvstendig og sette i gang egne prosjekter uten at noen overstyrer. Ledertegn er som oftest løsningsorientert og kreativ.

 

Noen Værer har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser. Væren som arketype ligger et skritt foran, kanskje også foran seg selv til tider.

 

Ledertegnet Væren forbindes med krigeren, den som kjemper for å oppnå mål, en som baner vei og den som ser det som andre ennå ikke har tenkt på. Her er det også et sterkt konkurranseinstinkt uten at man nødvendigvis vil konkurrere med andre enn seg selv. Det betyr ikke at alle Værer tenker slik. Alle har Væren i horoskopet ett eller annet sted og har et forhold til denne energien på en eller annen måte.

VÆRENS PLANET MARS

Værens planet Mars ankommer Værens tegn 24. mai og går inn i Tyrens tegn 5. juli, og inn i Tvillingens tegn 20. august. Fra 1. november beveger Mars seg på vei bakover fra 25 gr Tvillingen til 8 grader tvillingens tegn 12. januar 2023.

 

Disse tegnene berøres spesielt i periodene de passerer de ulike tegnene. Det har en sammenheng med Jupiter gjennom Værens tegn fordi Jupiter nå forsterker mars og værens energi. Mer om dette vil komme i de angitte periodene.  

 

HVA NÅ?

Uansett hvilket livsområde Jupiter passerer for de ulike tegn, kan den naturlig nok forsterke effekten og gi erfaring og betydelig utvikling og vekst i løpet av 2022 og 2023.

Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes slik at man blir inspirert til å se etter å endre kurs, vurdere andre muligheter, eller rette blikket i en ny retning.

Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere utvikling og vekst. Dette gjelder for alle uansett hvilket tegn man er født i, men det vil skje i ulike livsområder for hvert tegn.

 

Hva skjedde i ditt liv for 12 år siden?

Noen kan oppleve at en tilsvarende situasjon som de opplevde for ca 12 år siden kan gjenta seg i år. Værens tegn indikerer også en økende selvtillit, mot, indre styrke, selvfølelse, kreativ utfoldelse, mange nye oppfinnelser og eksplosiv innovasjon. Man kan se resultatet av kreativiteten som har vokst i, perioden med nedstenging og pandemi. Behovet for å være fri til å gjøre som man selv vil forsterkes. Det kan også føre til et økende antall skilsmisser.

 

Det er naturlig å stille seg selv noen betydningsfulle spørsmål som:

  1. Hva VIL jeg gjøre?
  2. Hva ønsker jeg å skape som er mitt unike kjennetegn?
  3. Hvilken frihet til å gjøre som jeg vil kan jeg aksjonere på?

 

Selv om frihetstrangen er sterkere enn ellers, blir man ikke nødvendigvis friere av skilsmisse eller jobbskifte. Ekspansjonsmuligheter kommer med Jupiters posisjon. Vær oppmerksom på hva du ønsker å bidra til ekspansjon i.   

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via. www.inspiravisjon.nonina@inspiravisjon.no.

  

 

MERKUR BEVEGER SEG BAKOVER
fra 10.  mai til 3. juni 2022.

Den beveger seg gjennom Tvillingens tegn fra 10. mai 22. mai og beveger seg da inn i Tyrens tegn fram til 3. juni før den igjen vender forover og er tilbake til utgangspunktet 18. juni.

Merkur stagnerer i begynnelsen og slutten i den retrograde perioden. Den senker tempoet gjennom de tre ukene og fra jordens perspektiv ser det ut som om den beveger seg bakover. Når perioden er over, vil Merkur fortsette sin ferd på vei forover.

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Den forbindes også med lytting, læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Planeten relaterer også til avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Alt som dreier seg om informasjon, formidling og kommunikasjon, og distribusjon. Det inkluderer også utstyr som benyttes i forbindelse med formidling eller transport.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens symbol forbindes med to mennesker som tilsynelatende er like som to dråper vann. De representerer den delen av oss om vil være kjærlig og omtenksom, hjelpsom og empatisk. Og den andre delen av oss som er mer egosentrisk og egenrådig.

 

Merkur symboliserer konflikten mellom sjelen og viljen, sjelens ønsker versus egoets ønsker.

 

Det er den indre kampen som foregår konstant og som fører til at den ene vinner over den andre, og som gjør at man tar en beslutning og signaliserer en avgjørelse, enten via kroppsspråk, verbalt språk, fysisk eller på annen måte.

 

Nå er det naturlig å dvele ved ulike avgjørelser der man har indre dialoger og diskuterer med seg selv. Så lenge man er uenig med seg selv, kan man også være uenig med andre.

 

Hva skjer ?

Forsinkelser og misforståelser kan oppstå i en slik periode. Det kan øke behovet for refleksjon, tilbakeblikk og revurdering av tatte avgjørelser. Du er lurt å innhente ny informasjon og flere innsikter vedrørende saker du vurderer å ta avgjørelser i og det kan være nødvendig å gjøre justeringer, endringer, eller å perfeksjonere noe.

 

Noen kan oppleve kanseleringer av reiser, eller erfare at kjøretøy ikke fungerer og kommunikasjonsutstyr ikke virker. Det gjør at man har mulighet til å perfeksjonere utstyret, avtalene, eller omdefinere retningen, så vel som å justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Å utvise tålmodighet og nøyaktighet er nødvendig i denne perioden. Dette er en naturlig periode for å

forholde seg til TID og retning på en mer konkret måte enn ellers. Det kan oppstå hindringer som kommer i veien for lagte planer.

 

Å sette av tid for tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva man vil skal utvikles eller hva man ønsker å formidle er et betydningsfullt tema. Det inkluderer å gjøre ekstra research, gå en ny runde med seg selv, eller skaffe flere opplysninger i en sak.

Det er en fin periode for å ordne opp i uklarheter eller misforståelser med de man omgir seg med er også aktuelt. Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å få klarhet i det man trenger å få klarhet i.

 

Tvillingen og Tyrens tegn

Når Merkur beveger seg gjennom Tvillingens tegn, vil det dreie seg om kommunikasjon, formidling, prioritering og tidsplanlegging. Når den beveger seg gjennom Tyrens tegn, vil det øke fokuset rundt åndelige og materielle verdier. Det er naturlig å revurdere hvilke verdier som betyr aller minst og mest i denne perioden.

 

Kropp og helse

Når det gjelder kropp og helse, forbindes Merkur med åndedrettssystemet, lungene, luftrøret, spyttkjertlene, armene fra fingrer til skulderblad, øvre del av ryggsøylen, sentralnervesystemet, det autonome, sensitive, og det empatiske nervesystem, skjoldbruskkjertelen, og de ulike rørene i kroppen som representerer overgangen fra ett indre organ til ett annet. Det vil si alt som gir signaleffekter (beskjeder) rundt om i kroppen.

Fingre og hender representerer kraftfulle informasjonskilder og er budbringere for signaler. Spesielt kommunikasjon i forbindelse med blodomløpet og venene er områder som kan påvirkes for noen i denne retrograde perioden.

 

Man inviteres til å stoppe opp og senke skuldrene og være i seg selv og det som er akkurat nå. Å lytte til kroppens signaler, til sjelen og til hjertet.

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop. 

 

 

Det er SOLFORMØRKELSE i Tyrens tegn
30. april kl. 22.27


Det er Black MOON som betyr 2. nymåne i en kalendermåned.

 

Solformørkelsen åpner for å avslutte en fase og sette i gang med noe nytt. 

 

Det er en fin tid for å liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Effekten av en solformørkelse kan vare i mer enn ett år. Det er 9 og 18 år til neste gang det er Solformørkelse i Tyrens tegn.

 

En måneformørkelse i november belyser tydeligere det man trenger å gi slipp på for å utvikle det man setter i gang i vår.

 

Sort måne indikerer at det usynlige, utydelige behov og det undertrykte blir tydeligere. Du kan legge merke til følelser du tidligere ikke har visst at du hadde. Dermed er det også mulig å forholde seg til dem og ta grep.  

 

Solformørkelsen i Tyrens tegn inviterer til å dykke dypere inn i hva din skjebne er og hvilke verdier som kan bidra til å styrke din vei mot dine mål. Dine emosjonelle sider forsterkes og utvider blikket for det som betyr aller mest for deg.

 

Tyrens tegn

Tyrens tegn knyttes til frodighet og det jorden har å by på, det som kan dyrkes og forbindes med åndelige og materielle verdier. Mange opplever at jobbsituasjonen, økonomien, kostnadene og verdiene er i en endring og det fører til revurdering og justering i prioriteringene.

 

Tyrens tegn forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans. Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, stake ut sin egen kurs, sin skjebne, hva man står for og verdsetter aller mest.

 

Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren kan kunsten å nyte i fulle drag alt man elsker og har.

 

Solformørkelsen i Tyrens tegn leder til økt fokus rundt åndelige eller materielle verdier. Tyrens tegn forbindes med sansene og det er naturlig at sansene og begjæret forsterkes disse dagene. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og. berøring generelt. Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene.

 

Tyrens tegn forbindes også med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen og alt som kan minne om overflod.

 

Verdier

Åndelige og materielle verdier, familie, vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting som sansene kan oppleve som man verdsetter forsterkes.

 

Dette er tiden for å så frøene man ønsker å dyrke fremover og berike det man allerede har sådd, det som er skapt og det man ønsker skal vokse seg større og sterkere. Det gjelder å være oppmerksom på hva man gir næring til, slik at det ikke går på bekostning av andre verdier som i grunnen betyr mer.

 

Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær det er nødvendig å gi slipp på. Så er det mulig å åpne for manifesteringen av nye verdier.


Nymånen i kontakt med Uranus

Solformørkelsen i konjunksjon med Uranus inspirerer til å gjøre noe helt nytt, originalt og fremtidsrettet. Det inspirerer til å tenke i nye baner og implementere ny teknologi eller elektronisk utvikling.

Det åpner for å tenke i nye baner i verdispørsmål både når det kommer til hva man oppfatter som verdifullt og hva man ønsker å investere i. Dine interesser kan ta en overraskende retning. 

 

Uranus forbindes også med elektronisk eller teknologisk utstyr og solformørkelsens kraft inspirerer til å investere i utstyr som kan støtte det du vil satse på fremover Å være selvstendig og fri til å gjøre som du selv ønsker kan komme ut av dette.  

 

De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop åpner nå for en ny begynnelse på flere områder. Gjør innsatsen som skal til.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse Solen gjennom Tyrens tegn har på ditt tegn kan du gå inn på Mitt AstroUnivers via følgende link:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller bestille ditt eget horoskop via: nina@inspiravisjon.no - www.inspiravisjon.no