Det er NYMÅNE i Krepsens tegn
Onsdag 29. Juni 2022,   
kl 04.52 - Norsk Tid

 

 

Ved Nymåne i Krepsens tegn befinner både Solen og Månen seg i Krepsens tegn. Nymånen representerer en veldig fin periode for å starte med nye prosjekter.

 

Månefasene har innflytelse på jordas magnetfelt og det kan merkes blant annet ved Tidevannet med flo og fjære.

 

En syklus fullføres og en ny begynner ved Nymåne. Det er naturlig å sette i gang nye prosjekter man ønsker skal vokse og utvikle seg fremover.

 

Krepsens tegn

Månen forbindes med Krepsens tegn og effekten av den forsterkes naturligvis når både Sol og Måne befinner seg i eget tegn.

Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse. Den forbindes med elver, bekker og rennende vann som er på vei til et mål. Det forbindes også med følelsene og de sårbare sidene i oss.

Ser man på Krepse-dyret som bærer skallet «hjemmet» med seg for å beskytte sitt sårbare indre uansett hvor den befinner seg, er det naturlig å beskytte seg selv og søke trygghet når man føler på usikkerhet. Familie og privatliv betyr ekstra mye for Krepsens barn.

Krepsens tegn innleder sommersolverv, altså starten på en ny sesong.  Dette er også et ledertegn, en innovatør og igangsetter. Det gjør at Krepsen forbindes med kreativitet, initiativ, selvstendighet, beskyttelse og omsorg.

Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende.   


Begynne en ny fase

I tiden rundt Nymåne kan de mest følsomme bli ekstra emosjonelle som ved fullmånefase. En kan føle seg overveldet, stivne i kroppen, oppleve at kroppen eser ut, fylles av vann og man kan oppleve at det «kribler».

Det er naturlig å bli bevisst noe som har ligget i underbevisstheten, eller har blitt undertrykt og en kan få et sterkt behov for å få det ut og gjøre noe med det.

For de som hemmes av angst eller frykt, er dette en gyllen mulighet til å frigjøre seg og la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov.

Det åpner for å følge hjertets ønsker. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen ønsker noe annet. Muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen øker.

Månens påvirkning

Menneskenes og dyrenes psyke kan også påvirkes i like stor grad ved månefasene og mange merker dette godt i dagene rundt ny og fullmåne.

 

Fiskelykken påvirkes rundt ny og fullmåne og heving av bakverk fungerer best ved stigende måne, så vel som såing og dyrkning fungerer best ved at frøene sås ved nymåne.  

 

Ved nymånen kan man bli mer rastløs og urolig, årvåken og oppmerksom, energisk, kreativ eller rastløs.

Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn. Det er naturlig å legge merke til hva man med fordel kan gi slipp på for å vokse fremover.

Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, mens andre erfarer at energi endres i dagene rundt nymånen.

Tiden er inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.

Det er tid for å legge merke til hva man med fordel kan gi slipp på slik at man klargjør både tid og energi til å åpne for noe nytt.

 

Dette er en perfekt periode for å sette i gang nye prosjekter og realisere kreative ideer som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal bidra til suksess i familie og relasjoner fremover. Sett i gang!

Legg merke til energiskiftet like etter nymånen inntreffer.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Med ønske om kjempefine dager og en fin  begynnelse på noe nytt.

 

GLED DERE KREPSER!

Det er SOMMERSOLVERV!

 

Solen går inn i KREPSENS tegn 21. juni kl. 11.20 -  Norsk Tid.

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule. Når Solen står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året.

 

Dermed blir det den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året.

 

Dag og natt er like lange og fra den dagen blir det høyeste punktet lavere for hver dag og det blir litt mørkere dag for dag.

 

Ved sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. En ny sesong begynner, altså sommersesongen i Nord.

 

Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med. Når solen belyser ens tegn betegnes det som den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, magnetismen og tiltrekningskraften øker. Man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers. De som har Krepsens energier sterkt i horoskopet kan føle solens stråler sterkere enn andre i denne perioden.

 

Solen gjennom Krepsens tegn

Solen beveger seg gjennom Krepsens tegn de fire neste ukene. Vanntegnet Krepsen forbindes med følsomhet, medfølelse, omsorg, sårbarhet.

 

Skallet som krepsdyret bærer på representerer hjemmet, der man søker beskyttelse og trygghet.

 

Krepsens barn er ekstra sensitive, følsomme og søker trygghet. Krepser liker tradisjoner og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med og spesielt i forbindelse med familie og nære venner.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER.  Fundamentet man har i seg, er det man kan bygge det ytre (synlige) livet på.

 

Budskap

Sommersolverv er en tid for feiring av årets lyseste dag mange steder i den nordlige halvsirkel.

 

Legg merke til hvordan du kan skape den indre tryggheten som kan gjøre deg vital, spontan og utfolde ditt fulle potensial.

 

Invester i familie, barn, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Del kjærlighet, nærhet og omsorg med hverandre.

 

Når felleskapet og selvfølelsen styrkes har det positiv effekt på resultatene man oppnår i alle sammenhenger.   

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/      eller via nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om strålende sommerdager til deg :-)

 

 

 

FULLMÅNE og SUPERMÅNE I SKYTTENS TEGN 14. JUNI 2022

 

Det er Fullmåne i Skyttens tegn Tirsdag 14. juni 2022 kl.  13.51  - Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Tvillingens tegn og månen i Skyttens tegn. Det er også Supermåne og det betyr at månen er nærmest jorda på vei i sin bane i denne perioden. Dermed virker den også større.

 

En fullmåne indikerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, og komplettering. Det åpner for å se tydeligere hva man ønsker å fullføre, avslutte og legge bak seg. Det er naturlig å se seg selv og relasjoner i ett klarere lys.

 

En fullmånefase er også en tid for åndelige opplevelser og kontakten med emosjonelle dypere ubevisste tema. Det kan omhandle fortidens opplevelser og bevisstgjøring om hva man lengter etter og ønsker å komplettere i sitt liv. 

 

Effekten av en fullmåne

Effekten av en fullmåne kan merkes noen døgn i forveien og kan et par dager i etterkant av dens fulleste tidspunkt.  

 

En fullmåne belyser emosjonelle situasjoner som berører til livsområdet der månen befinner seg. Det gir mulighet til å se seg selv utenfra og åpner for å vokse til et høyere bevissthetsnivå på innsiden. Det kan for noen føre til at en prosess settes i gang som styrker den indre drivkraft og motivasjon.

 

Det er viden kjent at månens faser kan ha innvirkning på psyken. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske sykehus i dagene rundt fullmåne. 

  

De mest sensitive kan oppleve at de strever med å få sove. Noen kan bli mer våken, kreativ, ekstra følsom, var for lyder, lukter og smaker. Noen føler behov for å være alene, og kjenne på emosjonelle tema. Det er naturlig at følelser forsterkes. Noen kjenner på sorgen og får utløp via tårer mens andre hovner opp i kroppen. Det er naturlig å merke en økende stivhet i muskler og ledd. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårbehandling kan blødninger forsterkes.

 

Noen kan bli ekstra kreative og årvåken rundt fullmånen og føler for å slippe seg mer løs, og bobler over for å kreere, danse, leke og le.

 

Å ignorere måneformørkelsen er som å stikke hodet i sanden og late som om fakta ikke eksisterer. Det betyr ikke at det ikke skjer. En måte å forholde seg til dette på, er å studere alt en kan finne av informasjon eller legge merke til ens egne reaksjoner i perioden.

 

Fullmånen gir innblikk i hva man kan ha behov for å se nærmere på, fullføre, legge bak seg og gi slipp på.

 

Skyttens tegn

Skytten representerer nysgjerrighet, vitebegjær, eventyrlyst og visdom. Dette er et bevegelig ildtegn som inspireres ved å oppleve impulsive og raske begivenheter som kan stimulere vitebegjæret. Skytten er optimistisk og søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer kunnskap.

 

Skytten er også et ildtegn som viser temperament, engasjement, lidenskap, rastløshet og kan lett være impulsiv i avgjørelser.  De retter energien mot raske effektive bevegelser eller handlinger.

 

Skytter trenger å ha et overblikk over situasjonen de er i. Det er drivkraften til jakten på kunnskap og visdom.

 

Noen kan være så raskt at de bli flyktig og strever med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser er tema som kan dukke opp nå. Det er lett å overdrive aktivitetene.

 

REALITETENE KALLER

Fullmånen i kontakt med Neptun og Saturn

Behovet for å skaffe seg et overblikk og se virkeligheten er ekstra stort i denne perioden. Kontakten. Med Neptun og Saturn viser at illusjonene briser og virkeligheten kaller. For de som har urealistiske drømmer kan dette virke utfordrende, men for de som har klare realistiske visjoner kan dette styrke effektiviteten og perfeksjonere essensen i det de ønsker å oppnå.

 

Det er tid for å komme til kjernen i sakene, eliminere tidstyver og alt som hindrer konsentrasjon og videre vekst.

 

Unngå å la emosjonene ta overhånd og tillate fullmånen å føre til destruktive tendenser, men grip muligheten til å søke kunnskap, innsikt og se muligheter for å justere retningen slik at nye visjoner kan realiseres.

 

Nå er det absolutt mulig å overdrive og dramatisere situasjoner. Sørg for å skaffe deg et realistisk overblikk og gi slipp på det som hindrer fremgang. Det innebærer også å bevege seg ut av komfortsonen, skape forandring og tørre litt mer.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikk over situasjonen man ikke har sett så tydelig, eller ønsker å gjøre noe med. Sørg for å innhente alle opplysninger i det du ønsker å gjøre noe med.

  

Det er også en strålende periode for å se seg selv i relasjon til andre. Legg merke til endringen i energiskiftet like etter fullmånen. 

 

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/      eller via nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om fantastiske dager til deg.  

 

 

 

 Det er Nymåne i Tvillingens tegn Mandag 30. mai 2022 kl. 13.30 - Norsk Tid

 

Både Solen og månen befinner seg i Tvillingens tegn i dagene rundt nymånen.

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny.  Tiden er inne for å legge en fase bak seg og åpne for noe nytt.

 

Nymåne er den beste tiden for å sette i gang med nye ting og så nye frø. En ny begynnelse er i emning og tiden er inne for å prioritere det man ønsker skal vokse seg større mot fullmånen.

 

Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, det man har vokst i fra, og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei og klargjøre for det nye som er på vei.

 

De neste par døgn kan du bli ekstra årvåken, nysgjerrig og vitebergærlig. Noen får ikke sove, blir ekstra aktive, rastløs og viril. Kreativiteten øker og man inspireres til å sette i gang med noe man har tenkt på en stund.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer mental styrke, vitebegjær og nysgjerrighet. De har et fugleperspektiv og ser situasjoner ovenfra eller utenfra.

 

Tvillingens tegn symboliseres ved to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Denne arketypen viser personligheter som har oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

 

Stikkord som representerer Tvillingenstegn er en mental, intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten rundt hva som finnes, leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et kort øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, for mange tanker eller grubling.

 

Tvillingen er et tegn med stor tilpasningsevne fordi de ofte ser flere sider av en sak.

Mange tvillinger er som kameleoner og blir lik den de snakker med i øyeblikket. Noen kan endre karakter etter hvilket miljø man vanker i.

 

For mange saker på gang samtidig, kan føre til at man kan miste oversikten eller virke overflødig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv eller mål og mening underveis.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Den ene siden trenger ikke være enig med den andre. Å diskutere med seg selv kan være nyttig, men trenger ikke gi resultater.

 

Den indre dialogen mellom den gode og den negative siden påvirker også hvordan man lytter og uttrykker seg.

 

Det gir anledning til å legge merke til hvordan du tilpasser deg, hvor fleksibel du er eller ikke er og hvilke spirer eller interesser som skal få mulighet til å vokse fremover. Det omfatter hvilken innsikt du trenger og hvem du kan inkludere som kan gi næring til en positiv utvikling og vekst.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man har, hvordan man kommuniserer med seg selv og andre, hvilke signaler man sender, også telepatisk, hva en tar imot og hva en selv formidler.

 

Behovet for å dele informasjon, kunnskap, å tenke i nye baner og å lære nye kunnskaper øker. 

 

Legg merke til hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Det er å anbefale å se deg selv og din situasjon i et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på deg kan du inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers   eller du

kan bestille et personlig horoskop via nina@inspiravisjon.no eller  www.inspiravisjon.no

 

 

 

Gled dere Tvillinger, snart gebursdag!

 

Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn Lørdag 21. Mai. 2022 kl. 03.30 Norsk Tid.

 

Solen beveger seg gjennom Tvillingens tegn frem til 21. Juni 2022. Da vil den bevege seg videre inn i Krepsen tegn. Tidspunkt og dato for solens tegnskifte kan endre seg fra år til år.

 

Når Solen beveger seg gjennom ens tegn, er det naturlig at energinivået vitaliteten øker.  Tiltrekningskraften forsterkes, vitaliteten, sjarme og utstråling øker og noen opplever at batteriene lades lettere. De som har Tvillingen sterkt representert i horoskopet de neste fire ukene kan også merke økning i energinivå i denne perioden.

 

Tvillingens tegn

Tvillingen er et bevegelig lufttegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det antyder en hjerne-kapasitet for minst to eller flere.

 

Bevegelige tegn har behov for bevegelse og liker forandring. De har også stor frihetstrang. Lufttegn er ofte mentale personligheter. Det indikerer en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial arketype som har behov for å utveksle meninger, erfaring, tanker og ideer med andre. Det betyr at man er en sosial personlighet og trenger noen å dele opplevelser med.

 

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange baller i luften samtidig og som samtidig har oversikt. Det er som å ha antenner på. kroppen som tar imot signaler fra alle kanter. De blir dermed påvirket av signaler fra omverdenen.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer. Man er vært mottakelig og har stor tilpasningsevne.

 

Tvillinger har mye humor, lekenhet og får raskt overblikk i en situasjon.  

 

Ettersom de har kapasitet for to, er det behov for å engasjere hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, så slipper man å tenke eller gruble for mye.

 

Nytt energiløft

Når solen passerer ens tegn, får man gjerne ekstra energi, pågangsmot, skinner og gløder mer enn ellers. Det er naturlig å føle seg mer ovenpå og driste seg til å tørre mer enn normalt.

 

Man får ofte mer oppmerksomhet fordi man bobler over av livsglede og energi. Det er som om man får en lyskaster av energi rettet mot seg.

 

Solen øker vitaliteten og livskraften. Det området som belyses forsterkes og man ser seg selv, sine evner og egenskaper i et klarere lys.

 

Enten du er Tvilling eller har mange planeter i Tvillingenes tegn, inviteres du til å utnytte økningen i energinivået i denne perioden. Kreativiteten bobler over for de som åpner for solens stråler. Nå kan du med fordel uttrykke din sjarmerende, energiske, kreative og glødende stråling.

 

Merkurs møte med Solen

Merkur er planeten som forbindes med Tvillingens tegn. Den forbindes også med kommunikasjon, formidling, budskap, informasjon og distribusjon. Dens ferd på vei bakover gjør at den møter solen de første dagene. Det betyr at det er en tid for å være oppmerksom på detaljer man ikke har lagt merke til.

 

Unngå å si noe du kan angre på i etterkant, eller snakke før du tenker de første dagene. Innhent alle opplysninger om en sak før du tar beslutninger.

 

Merkur konjunkt solen gjør at. den blir forbrent. Man kan brenne seg på noe man kan angre i etterkant om ting går i raskeste laget. Samtidig kan man få utløp for noe man har brent inne med en stund og trenger å få utløp for. Man kan også få innsikt i noe man trenger å vite før man tar neste steg.

Dette gjelder kun de første dagene. Når Merkur vender forover i begynnelsen på juni vil oppklaringer inntreffe.

 

Hva nå ?

Solen gjennom Tvillingens tegn minner oss alle om å være nysgjerrig på andre, sosialisere, kommunisere og være bevisst hvilke budskap vi sender og mottar. All energi og kommunikasjon påvirker noen på en eller annen måte.

 

Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man tenker, signaler man sender ut telepatisk, hva en tar imot, og hva en omgir seg med. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås.

 

Åpne for muligheten til å se deg selv og din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å gjøre som Tvillingen, være åpen, nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for videre vekst og utvikling.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.