DET ER FULLMÅNE I TYRENS TEGN Det er fullmåne 12. november 2019 Tyrens tegn kl. 14.35 Norsk tid.

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring. Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og fullføres ved fullmåne. Solen befinner seg i Skorpionens tegn og månen i tegnet ovenfor, Tyrens tegn. En fullmåne gir mulighet til å se seg selv i et klarere lys, og med andres perspektiv.

 

Sterk sensitivitet

I dagene før og etter fullmåne blir mange ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre tar lett til tårene. Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og hovner opp i leddene og det er kjent at noen blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne.

 

Mange blir spesielt yr og energisk, full av pågangsmot og engasjement. Behovet for å fullføre en fase forsterkes. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Det kan innebære ukontrollerte emosjonelle utbrudd både når det gjelder latter, glede, sinne og sorg.

 

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det sammenfalle med månens syklus.

 

Tyrens tegn

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med lojalitet, stabilitet, trygghet og jordnærhet. Tyrer har et ekstra sterkt sansesystem og dens sensitivitet utmerkes i form av ekstra stort behov for hudkontakt og nærhet. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt.

 

Tyren forbindes også med åndelige og materielle verdier. Ved fullmåne i Tyrens tegn er det naturlig å bli oppmerksom på hvilke verdier som betyr aller mest og hva man med fordel kan legge bak seg eller gi slipp på.

 

Å gjøre noe som stimulerer sansesystemet og fører til nytelse gir en berikende følelse. Unngå overdrivelser. Når månen nå befinner seg i Tyrens tegn kan man bli spesielt sensitiv. Sansene skjerpes. Noen bobler over av kreativt engasjement og greier ikke la være å skape noe fordi engasjement og lidenskap bobler over. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere!

 

Nytelse i form av intimitet, nærhet og seksualitet er behov som kan forsterkes disse dagene.

 

Merkur i kontakt med Solen i opposisjon til månen

Merkur er i kontakt med solen og er involvert i denne fullmånen. Planeten er ekstra kraftfull disse dagene, selv om den beveger seg på vei bakover. Det øker interessen for nyheter, informasjon, kunnskap og formidling av sannheter. Skjulte sannheter, eller hemmeligheter kan komme for en dag for å bli håndtert eller belyst. Viktige samtaler, diskusjoner som er utsatt til senere kan nå komme på banen og få større betydning. Spesielt det som vedrører åndelige eller materielle verdier.

 

Ved fullmåne er det naturlig å fullføre en fase og gi slipp på noe man har vokst i fra. Å gi slipp på verdier som ikke lengre har betydning, virker befriende. Behovet for å kvitte seg med gjenstander, selge noe eller å avslutte noe som ikke lengre betyr noe, er et aktuelt tema.

 

Tyrens tegn forbindes med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen, god mat og drikke og alt som minner om nytelse og overflod. Tiden inne for å sette tempoet ned og virkelig lytte til sansenes signaler i denne perioden.

 

Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Unngå sløsing når du er på det mest følsomme disse dagene.

 

Noen kan ikke unngå å forholde seg til verdier eller sanselige opplevelser på en eller annen måte disse dagene. Det er naturlig å se klarere i slike tema uansett hvilket tegn en er født i.

 

Ønsker å bestille ditt eget horoskop kan du gjøre det på følgende måte:

Via mail: nina@inspiravisjon.no

Eller via: https://www.inspiravisjon.no/coaching

 

Ønsker du å lese mer om fullmånens innvirkning kan du bestille horoskopapp1: https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

Merkurs møte med Solen

Merkur beveger seg fremdeles på vei bakover frem til 21. november. I dag, 11. November 2019 fra kl.13.35 - og ut dagen Norsk tid, møtes Merkur og Solen i direkte linje mellom jorden og Solen i Skorpionens tegn. Dette er synlig sett fra jorden ved klar himmel.

 

En slik passasje kan oppleves 13 ganger hvert århundre. Forrige gang var i 2016 og neste gang i 2032.

 

Se film fra NASA her:

https://youtu.be/sdOwNZZYtKg

 

I Astrologisk tolkning dreier Merkur seg om kommunikasjon, formidling av budskap og oppfattelse eller mottakelse av informasjon. Det involverer også tankene våre.

Når Merkur møter solen kan det føre til forbrente tanker, eller ny opplysning og innsikt.

I perioden planeten beveger seg vei bakover indikerer det en mulighet for å bevege seg innover, dypere, bakover i tid for å søke forståelse eller innsikter man trenger for å kunne bevege seg forover med et klarere blikk.

 

Det øker muligheten til å kunne oppdage, bli bevisst og forbrenne negative tanker som sitter fast etter tidligere opplevelser, eller tanker som ikke lengre fungerer for å kunne bevege seg forover. Det gir også et dypere ønske om å vite mer og gå dypere til verks i saker man trenger mer innsikt i. For noen kan sannheter komme for en dag, eller man kan få a-ha opplevelser som fører til nye avgjørelser.

 

Noen kan ende med å skifte kurs eller retning etter en slik begivenhet fordi de ser tingene fra en annen vinkel enn før.


Dette kan dreie seg om ulike tema for hvert enkelt stjernetegn. Her er noen eksempler:
For Skorpionen kan det dreie seg om hvordan man fremstår, forholdet til egen kropp, image, utseende, relasjoner til andre, og hva og hvem man involverer seg i.

For Tyren kan det føre til at man ser klarere i alle nære relasjoner.

For Vannmannen kan det føre til at man ser klarere i retningen forover, livsmål ambisjoner, og hva man vil prioritere.  

For Løvens tegn kan det føre til nye innsikter i privatlivet, fundamentet, hvem man selv er og forholdet til familie, foreldre, barndom, bakgrunn og oppvekst.

Det er veldig individuelt.

Ta kontakt for mer innsikt om du ønsker det via nina@inspiravisjon.no, eller  www.inspiravisjon.no Det er også mulig å lese mer om innflytelsen dette har ved å abonnere på horoskopapp1 :

https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

Merkur beveger seg bakover fra 31. Oktober 19. Nov 2019 i Skorpionens tegn.

 

Det er ca tre uker fra nå. Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker og formidling av budskap, refleksjon og informasjon.Merkur anses som budbringeren i astrologien og forbindes med kommunikasjon, distribusjon, informasjon, intellekt og mental utveksling.  Man inviteres til å gå dypere til verks i alt som involverer kommunikasjon og formidling av budskap. Det indikerer at det kan være fornuftig å bruke mer tid på å forstå signaler og budskap man ellers haster forbi, eller ignorerer. Dette er tiden for å bruke ørene mer enn munnen og bli bevisst på det.


Senk tempoet

Dersom det oppstår krøll med telefoner, datamaskiner, internett, eller andre kommunikasjonskanaler, forsinkelser eller utsettelser, kanselleringer av reiser, eller omdirigering av trafikk, sperring i distribusjonskanaler er dette noe som kan skje i en slik periode.

Det kan åpne muligheter for å finne bedre løsninger enn de eksisterende. Det er lurt å beregne ekstra tid til det du skal gjøre, hvis du vil møte presist. 

Merkurs ferd bakover åpner for å se bakover i tid, reflektere, revurdere, reparere og fokusere på detaljene som ikke harmonerer med det du har behov for eller ønsker å fortsette med forover.


Merkur i Skorpionens tegn

Skorpionen forbindes med sterke følelser perfeksjon, lidenskap, orden, intensitet og å fordype seg i det man engasjerer seg i. Tegnet knyttes også til seksualitet, dramatikk, granskning, forskning og fanatisme.

 

 

Noen oppleve ekstra sterke emosjonelle svingninger og forsterkede, lidenskapelige tankemønstre.  Unngå fanatisme eller å bli for konsentrert om begrensende tanker.

 


Dette er en strålende periode for å fordype seg i noe man ønsker å vite mer om. Forskning, perfeksjonering og grundig arbeid styrkes og berikes disse ukene. 


Det er også en gyllen mulighet til å bli bevisst ubevisste emosjonelle begrensninger og komme inn til kjernen av motivene bakenfor valgene man tar. Dette er en strålende periode for å definere ubevisste årsaker til at man velger det man gjør. Å benytt sjansen til å studere hva den bakenforligende drivkraften og motivasjonen er kan virke berikende.

 

Nedenfor vil jeg forsøke å sette ord på hvilke tema som kan forsterkes for hvert enkelt stjernetegn i denne perioden:

 

Væren: refleksjoner rundt gjeld, økonomi, inntekt, investeringer, eiendom og verdier man deler med andre. Det kan være din partners økonomi, inntekt og emosjoner som inkluderer intimitet og nærhet.

 

Tyren: Refleksjoner rundt parforhold, intime vennskap, relasjoner man omgås daglig, forpliktende forhold. Du kan fundere på hvilke verdier du søker hos en annen som du ikke har selv. Misforståelser kan forløses.

 

Tvillingen: Tanker rundt daglige, praktiske oppgaver, livsstil, helse, hvordan du tjener andre og deltar I daglige plikter og ansvar. Forholdet til kolleger og ansatte. Forholdet til vaner og rutiner du skaper i hverdagen.

 

Krepsen: Refleksjoner rundt tid i forhold til kreativ selvutfoldelse, forholdet til barn, romantiske og seksuelle forhold. Hva du søker som gir livsglede og oppleves som morsomt. Åpen for nye relasjoner.

 

Løven: Refleksjoner rundt familiebånd, forholdet til foreldre, røtter, bakgrunn, kulturell arv, og arv generelt. Tanker rundt eget fundament, bosted og boligsituasjonen. Fokus på familie relasjoner.

 

Jomfruen: Tanker rundt egne oppfatninger og evnen til å kommunisere og formidle budskap, hvordan man tenker og uttrykker seg. Kommunikasjon i nære omgivelser, forholdet til søsken, kolleger og naboer.

 

Vekten: Funderinger om og utvikling av egne evner og talent, forholdet til det man begjærer, inntekt og økonomisk forbruk. Hva man verdsetter, hva som gir trygghet og styrker muligheten til å dele og gi mer.

 

Skorpionen: Tanker rundt egen identitet, image, utseende, hvem man fremstår som. Forholdet til kroppen og til egne sanser. Å integrere seg selv I egen kropp, stole på seg selv, være hel i et forhold.

 

Skytten: Refleksjoner rundt forholdet til noe større enn seg selv, spiritualitet, sjelelige og åndelige tema. En tid for å tilbringe tid alene, i naturen. Du kan oppleve å drømme eller å få clairvoyante inntrykk.

 

Steinbukken: Refleksjoner rundt engasjement i grupper, organisasjoner, vennskap, din utvidede vennekrets. Tanker om fremtiden, målsetting og hva du ønsker å planlegge. Håp om hva man ønsker å skape.

 

Vannmannen: Refleksjoner rundt karriere, forholdet til autoriteter, revurdering av retningen forover og ambisjoner man har. Fundamentale spørsmål om hva man vil vie oppmerksomhet til fremover.

 

Fiskene: Funderinger om hva man tror på, filosofiske betraktninger, hva som gir mening i livet. Jakten på visdom, eventyr og behovet for å reise. Forholdet til svigers, til lærere, veiledere, behov for å lære bort.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har for deg personlig kan du ta kontakt via www.inspiravisjon.no eller gå inn på horoskopapp1 via:  https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

NYMÅNE I SKORPIONENS TEGN

Det er Nymåne i Skorpionens tegn 28. oktober 2019 kl. 04.38 Norsk Tid. 

 

Ved Nymåne denne gang befinner Solen og Månen seg på samme sted i Skorpionens tegn. Nymånen representerer fullførelsen av en syklus og begynnelsen på en ny. Månen bruker ca 29,5 dager på sin bane.

 

Nymånen inviterer til å avslutte en fase og innlede en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø.

Like før nymånen åpnes muligheten for å bli bevisst hva en har vokst i fra og ønsker å skille seg av med. Tiden er inne for å legge en fase bak seg, gi slipp på noe som ikke lengre gagner eller fører til noe positivt.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som representerer regenerasjon, forvandling, transformasjon og ny vekst.  Dette er et vanntegn som representerer stille vann. Skorpioner er høysensitive og har sterk intuisjon, kan se bakenfor fasaden og er fullt og helt dedikert eller ikke interessert i det hele tatt. Det er enten eller. De har helbredende evner og instinkter fordi de kan si hvor skoen trykker og dedikere seg til å bidra til forbedring. De er eksperter på forvandling, transformasjon og kan lett eliminere det som ikke lengre fungerer.

 

Nymånen i Skorpionen inviterer til å dykke inn i emosjonelle dyp og bli bevisst holdninger og smertefulle følelser som har behov for å bli helbredet eller eliminert slik at det er mulig å vokse og strekke seg og vende blikket fremover.

 

Et stille vann kan bli svært giftig og fylt av giftstoffer (bitterhet) dersom det ikke er noe tilsig av nytt revitaliserende vann eller utskifting av det eksisterende. Å holde for lenge fast på en tanke, en holdning eller uvane kan virke begrensende. Er man villig til å åpne for innsikt gir det mulighet til vekst og bedre utnytting av potensialet.

 

Grip muligheten til å gi slipp på det gamle og åpne for det nye du ønsker å dyrke, enten det gjelder, holdninger, tanker, erfaringer, verdier, eller materielle saker. Tillat deg å tenke i nye baner, gjøre ny ting, så nye frø og gi grobunn for ideer som kan vokse ut over høsten. Eliminer hindringer for ny vekst. Ved å gi slipp på noe, gir man plass til noe nytt og bedre. Fornyelse gir ofte rom for ny vekst.

Nymånen og  Uranus

Nymånen er i opposisjon til Uranus og bringer ny energi inn i systemet. Nye innskytelser, ny informasjon, nye interessante kontakter som kan sjokkere, eller bidra til utvikling er aktuelt. Et perspektiv utenfra kan gi et nytt bilde av situasjonen. Nye innsikter kan føre til uventede avgjørelser.

 

Stabilitet og forutsigbarhet kontra fornyelse og forandring er tema som knyttes til denne nymånen. Innsikter eller innskytelser som kommer utenfra kan påvirker retningen forover. For noen kan dette føre til endringer i parforhold.

 

Nymånens innflytelse

Ved nymåne kan de mest følsomme oppleve noe av det samme som ved fullmåne. Noen blir ekstra årvåken, kreativiteten øker og man er klar for å skape noe. Enkelte tenker og reflekterer mer enn ellers. Noen blir spesielt emosjonelle, blir satt ut og opplever at kroppen hovner. Er det behov for å gi slipp på noe, å eliminere noe, kan det gi en følelse av sorg.

 

Mange kan føle en ekstra sprudlende glede, boblende kreativitet og

 

fylles med energi. Det er også naturlig å bli spesielt rastløs disse dagene. Det gjelder dagen før og etter nymåne.

 

Tillat deg å føle det du føler, aksepter og gi slipp. Søk bevegelse mot justeringer og forbedringer som i neste omgang kan stabiliseres og gi ny trygghet. Alle ting er i konstant endring. Å fokusere på det du ønsker å dyrke eller kreere, bidrar til å styrke akkurat det. Legg merke til energiskiftet når nymånen er passert og befinner seg i stigende modus.

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan du bestille ditt personlig horoskop via nina@inspiravisjon.no eller www.inspiravisjon.no

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn i Horoskopapp1. Den finner du ved å følge linken nedenfor: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

GLED DERE SKORPIONER - og alle dere som har Skorpionen sentralt plassert i horoskopet.

Solen beveger seg inn i Skorpionens tegn 23. Oktober 2019

 

Solen beveger seg gjennom ditt tegn de neste fire ukene. Solen belyser og gir varme til alt den kommer i kontakt med. Det betyr at dette er den beste tiden på året for Skorpioner og de som har tegnet sterkt representert i sitt horoskop.


Skorpionen

Skorpionen er et fast vanntegn som liker å fordype seg i alle ting de er opptatt av. Enten er de 100% engasjert eller ikke interessert.  Det er enten/eller.

En Skorpion går grundig til verks og liker å ha kontroll og oversikt. En blir lett lidenskapelig opptatt av det en er engasjert i, enten det er en partner, en jobb, studier eller en aktivitet. De har evnen til å lese hvordan andre har det og er veldig ofte sterke omsorgspersoner som vet hva andre trenger. Noen gir ekstra mye og kan ofre seg selv for å hjelpe andre.

 

Skorpionen er skeptisk av natur og har behov for å erfare og leve med system og rutiner for å oppnå trygghet. De er ofte sky og liker ikke å være altfor synlig. De jobber gjerne i bakgrunnen. Det store behovet for trygghet og sikkerhet, kan til tider overdrives.  For mye av det gode kan føre til mistenksomhet, frykt, angst, dramatisering og manipulasjon i den tro at man selv har dannet seg riktig bilde over situasjonen.

Solen gjennom Skorpionen
Solen belyser det som ulmer under overflaten, det som tilsynelatende er usynlig, skjult, eller det som kan være ubevisst. For noen kan det føre til at lyset når inn i forbindelse med frykt eller usikkerhet. Den kan bidra til å frigjøre hemninger og begrensende følelser.

Solens posisjon inspirerer til å lytte til intuisjonen og la lengselen etter kjærlighet lede til å gi slipp på negative følelser som bitterhet, sinne og hat. Den gir mulighet til å se emosjonelle svingninger i et nytt lys. Det kan åpne for tilgivelse og forvandling for de som er villig til å se bakenforliggende årsaker.

 

Dette er en gyllen mulighet til å se de underliggende motiver og bakenforliggende årsaker og skape forvandling. Det øker muligheten til å gjøre eventuelle endringer og bidra til utvikling og vekst mot det fulle potensial. Ved å se klart kan man også skille seg av med tankemønstre, avfallsstoffer eller giftige aspekter som ikke lengre skaper positiv vekst.

 

Fugl Phoenix

Solen i Skorpionen forbindes også med ”fugl Phoenix”, ”Slangen som skifter ham”, og ”sommerfuglens forvandling fra larve til puppe og sommerfugl ”.  Denne forvandlingen inviterer kjernen, det ekte og ærlige frem i lyset. Grip muligheten til å bringe frem fra dypet kjernen den du er og se dine motiver og behov i et klart lys.

 

Hvis motivet for å tjene en annen er grådighet, begjær, og å løfte seg selv, er man på vei mot et sted man ikke ønsker å være. Dersom motivet for å hjelpe andre er ekte og ubetinget kjærlighet, vil man bevege seg mot en indre fullbyrdelse med mulighet for å oppleve stor indre trygghet lykke, glede og fred.

 

Uansett tegn en er født i oppmuntrer solen gjennom Skorpionens tegn til å lytte til intuisjonen og være bevisst egne motiver de neste 30 dager. De vil danne grunnlaget for resultatene som skapes senere.  

 

Å gi i ubetinget kjærlighet skaper positiv frekvens for alle parter og for de man omgir seg med.

 

Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse Solens ferd gjennom Skorpionen har, kan du vurdere å lese ukens eller månedshoroskop i Horoskopapp1.

Den kan bestilles via linken nedenfor:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

Ønsker du å bestille ditt personlige horoskop kan gjøre det via www.inspiravisjon.no

eller nina@inspiravisjon.no