Solen beveger seg inn i Tyrens tegn 19. April 2021 kl. 22.45 Norsk Tid.

 

Gled dere Tyrer!

Solen beveger seg inn i Tyrens tegn Mandag 19. april 2021 og beveger seg gjennom tegnet de neste 4 ukene. Det øker energinivået for alle som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i horoskopet.  

 

Solen tilfører energi til det den berører. Når solen passerer gjennom ens tegn er det naturlig at energinivået, vitaliteten og overskuddet øker.

 

TYRENS stjernetegn

Tyren er et fast jordtegn og forbindes med alt man kan oppleve med sansene og det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre.

 

Tyrens essens er å absorbere opplevelser og inntrykk med sansene, fordøye det man opplever og nyte det sansene begjærer. Tyren har talent for å skille klinten fra hveten, men trenger tid på å kjenne etter, sortere og fordøye inntrykkene.

 

Tyren er lyttende, mottakelig og åpen for inntrykk. De er utholdende, stabile og tålmodige. De er eksperter på å nyte de gode øyeblikkene og dyrke det som skal til for å nyte det gode liv.

 

Sansene og NUET

Solen gjennom Tyrens tegn minner om å være tilstede i kroppen der man ER og å være mottakelig for alle inntrykkene for så å lytte til de sanselige opplevelsene i øyeblikket. Det er en oppmuntring til å verdsette det en ER og det man HAR.

 

Dette er en fin tid for å gjøre som Tyrens arketype; kjenne de gode duftene og vakre fargene som naturen har å by på i vårens blomstrende periode. Kjenn etter hva kroppens signaler uttrykker.

 

Benytt anledningen til å åpne for bedre kontakt med sansene, intuisjonen og magefølelsen. Det gir mulighet å se klarere i alle avgjørelser.

 

Åndelig og Materielle verdier

Solen gjennom Tyrens tegn er en påminnelse om å nyte gledene ved åndelige og materielle verdier.

 

Eksempel på gode verdier å verdsette er kroppen man lever i og alt den kan gjøre, naturens fantastiske farger og dufter, mat og drikke, så vel som alle ting man kan nyte, eie eller ha. Det inkluderer også å verdsette og ivareta jorden, næringen som kommer fra den og alle materielle verdiene en forholder seg til.

 

Solen gjennom Tyrens tegn minner om å søke mer nærhet, hudkontakt og nyte seksualiteten og intimiteten i samlivet.

 

Tiden er inne for å dyrke og gi liv til alle åndelige og materielle verdier, samt prioriteringene man ønsker skal utvikle seg. Det du ikke gir energi til vil visne, mens det du dyrker vil blomstre. Det er naturens gang.

 

Dette er en blomstringens tid med alle knoppene som spretter og slår ut i de vakreste fargespill.

Solens ferd gjennom Tyrens tegn er en påminnelse om å gi næring til og dyrke aktiviteter, ideer, eller prosjekter og relasjoner, så vel som verdier man ønsker skal vokse fremover.

 

Nyt vårens blomstring på alle måter og sørg for å tilfredsstille kroppens sansesystem ved å blomstre selv også.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse Solen gjennom Tyrens tegn har på ditt tegn kan du gå inn på Mitt AstroUnivers via følgende link:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller bestille ditt eget horoskop via: nina@inspiravisjon.no - www.inspiravisjon.no

 

 

 

Det er nymåne i Værens tegn Mandag 12. April 2021 - kl. 04.31 Norsk Tid.

 

Solen og månen befinner seg sammen i Værens tegn og forsterker Værens energi. En nymåne indikerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. I dagene før nymåne er det naturlig å gi slipp på noe før man åpner for noe nytt, om så bare i tankene.

 

I naturen ser vi spirene poppe opp fra jorden og trær og blomster som våkner til liv, fuglene kommer tilbake og kvitrer i større mengder for hver dag. Mange sikre vårtegn er i gjerde selv om snøen ennå er utbredt mange steder.

 

Tiden er inne for å bli oppmerksom på hvilke frø man ønsker å dyrke og bli bevisst hva man vil skal vokse mot sommeren. Det innebærer å gi plass, tid og rom til det man ønsker å gi oppmerksomhet og liv til fremover.

 

Værens tegn

Væren er det første tegnet i zodiaken og værer er kjent for sin eminente evne til å være innovatør, nyskaper, gå egne veier og bane nye stier.

 

Ildtegnet Væren bærer den indre flamme som kan gløde og brenne for det lidenskapen begjærer.

 

Nymånen i Værens tegn inviterer til å bringe lidenskapen på banen, sette seg nye mål og stake uten ny kurs fremover. Det innebærer å sikte mot klare målsettinger, fokusere på hva man ønsker å gjøre mer av, bevare konsentrasjonsevnen og prioritere det som må til for å oppnå resultatene man søker.

Tiden er inne for å legge en fase bak seg, gi slipp på det som har vært og stake ut en ny kurs. Ildtegnet Væren inspirerer til å følge ens lidenskap og ikke minst brenne for eller gløde for det en setter seg fore, bruker tid og energi på. Det innebærer å ha med både lidenskap og følelser for det man dedikerer seg til.

 

Nymånes styrke

Ved nymåne er det naturlig å bli ekstra årvåken og energisk. Noen blir spesielt emosjonelle, sensitive, overfølsomme og kan oppleve at kroppen hovner og ledd stivner. Mange blir ekstra våryre, kreative, får ikke sove.  Det er naturlig å bli mer aktiv og engasjert de kommende dagene.

 

Grip tak i de mange ideene som dukker opp og noter det du ønsker å bevare, dyrke eller følge opp. Nå kan du la deg inspirere til virkelig å sette i gang noe nytt og å gå inn for det du ønsker å se resultater i.

 

Erkjenn hva du vil, før du setter energi inn på å gripe det. Det gjelder å vite hvilken vei du vil før du øker hastigheten.

 

Unngå forhastede avgjørelser, eller impulsive og ubetenksomme handlinger, noe som også er naturlig med sol og måne i Værens tegn.

 

Snart er månen i vekst og gir energi til alt du dyrker. Da gjelder det å være bevisst på å dyrke de rette tingene som gir resultatene du ønsker i fremtiden. Legg merke til energi-skiftet rett etter at nymånen inntreffer..

 

Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse dette har på deg eller ditt stjernetegn kan du gå inn i Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no, eller via www.inspiravisjon.no

 

Det er Fullmåne i Vektens tegn Søndag 28. Mars 2021, kl. 20:48 - Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Værens tegn mens Månen beveger seg gjennom Vektens tegn. Ved fullmåne er det naturlig å bli ekstra sensitiv, følsom og emosjonell. Noen opplever at kroppen hovner opp og leddene blir stive. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken, rastløs og tankefull.

 

Alle følelser kan forsterkes for de mest sensitive i dagene før og etter fullmåne.  Både sorg, savn, ensomhet og alt som har med relasjoner å gjøre. Noen opplever at man blir mer temperamentsfull, lidenskapelig og romantisk, mens andre søker mer nærhet og trygghet.

 

Mange føler seg spesielt fylt av kjærlighet og omtanke, med ekstra behov for å dele, å skape, kreere eller å gi noe til andre. Det kan være til stor berikelse å være årvåken og oppmerksom på hvilke tanker og følelser som dukker opp i dagene rundt fullmånen.

 

Vektens energi

Vektens tegn forbindes med kjærlighet, parforhold, relasjoner generelt og behovet for balanse fred og harmoni. Tegnet forbindes også med kjærlighetsplaneten Venus som involverer både romantikk, åndelige og materielle verdier.

 

Venus representerer også harmoni, skjønnhet og magnetisme. Et betydningsfullt budskap er å studere hva som skal til for å skape indre og ytre harmoni, fred og balanse. Ved å legge merke til egne ubalanser og studere hvordan en selv involverer seg og bidrar i relasjoner, kan du bidra til å skape harmoni både på innsiden og utsiden.

Balansen mellom egoet og sjelen

Denne gang befinner Solen og Venus seg i Værens tegn med Chiron mellom seg. Det indikerer ekstra energi rundt personlige behov, vilje og handlekraft. Dette er en tid for gi se egoet og begjæret i et klarere lys og gi rom for helbredelse slik at det er nok å være til.

 

Fullmånen i Vekten åpner for å finne balansen mellom egoets, begjærets vilje og sjelens behov.  Sjelens budskap er å gi slipp på det store fokuset materialisme og å fokusere på å VÆRE den man ER fullt og helt i ubetinget kjærlighet. Det vil si å finne balanse i ekte og spontan, ubetinget kjærlighet.

 

Det åpner for kreativitet og åpenhet, ærlighet og oppriktighet, handling og mot til å gå egne veier. Værens budskap er: Jeg ER! Vektens budskap: Jeg balanserer!

Nå øker følelsen for å si det man mener og mene det man sier.  Det gjelder å unngå å ta så mye hensyn til andre at man ikke tør å uttrykke egne meninger eller frykter avvisning og konflikter.

 

Det kan skape ubalanse inni en dersom en ikke uttrykker den en ER. Tiden er inne for å søke indre balanse og harmoni, å bli i ett med seg selv, med kropp, sjel og sinn. Å være autentisk!

 

Blære og Nyremeridianen

Kroppsdelen som er knyttet til Vekten er Nyrene. Med fullmånen i vekten kan noen oppleve at væskebalansen øker i kroppen. Denne fasen kan også berøre utskilling av avfallsstoffer hos noen. Det kan hjelpe å sørge for å drikke nok vann og gjøre det som skal til for å støtte utskilling av avfallsstoffer i dagene rundt fullmåne.

 

NÅ:

En fullmånefase inviterer til å se deg selv i ett klarere lys. Noen kan tydeligere se seg selv utenfra, fra andres ståsted og ser klarere hva en ønsker å justere i nære relasjoner. Fullmånen representerer fullførelse av en fase, komplettering og fullkommenhet.

 

Denne perioden kan åpenbare nye innsikter i forbindelse med nære relasjoner. Noen ser nære relasjoner i et nytt lys og kan derfor ta betydningsfulle avgjørelser i nærforhold i dagene rundt fullmånen. Unngå å ta avgjørelser som får store konsekvenser disse dagene. Vent til effekten av fullmånen er over.

 

Det er lurt å sette tempoet ned i dagene rundt fullmåne. Det er en fin tid for å reflektere, observere og bli bevisst det som ER. Det er ideelt å fullføre noe slik at man kan legge en fase bak seg.

 

Vektens arketype søker nærhet og kontakt. Det forsterkes disse dagene.

 

For å kunne si noe om hvilket område dette gjelder for den enkelte, må vi stille det personlige horoskop. Les mer om det her: http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse fullmånen har på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers

 

 

 

 

GLED DERE, VÆRER!


SOLEN beveger seg inn VÆRENS TEGN 20. Mars 2021 kl. 10:39 og innleder VÅRJEVNDØGN.

En ny vår er i emning. Nå er dagene og nettene er like lange. Etter den 20. blir dagene lengre enn nettene.

Solen står opp tidligere for hver dag her i nord. Mange blir lettere til sinns, våryr og romantisk. Naturen og romantikken vekkes til live og blomstrer i tiden fremover. Solen beveger seg gjennom Værens tegn frem til 19. April før den går inn i Tyrens tegn.

Energinivået og livsgleden øker, man får mer livskraft og engasjement. De som har Væren sterkt representert i sitt horoskop kan se frem til ekstra energi, vitalitet, mot og handlekraft. Også de som er født i andre tegn kan merke vårens energi-boost de kommende ukene.

Våren bringer økende inspirasjon, livsgnist og solens stråler lyser opp tilværelsen. Det åpner for å sette i gang med aktiviteter som gir grobunn for ekspansjon og vekst mot sommeren.

 

Værens tegn

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med nytenkning, nyskapning, motivasjon, innovasjon, lidenskap og engasjement. Værens arketype representer igangsetteren, initiativtakeren og den som har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser. Værens arketype ligger et hestehode foran mange andre.  

 

Det inspirerer og øker motet til å sette i gang å skape det en ønsker skal utvikle seg fremover. Grip muligheten til å beveg deg utenfor komfortsonen og sett i gang med prosjekter du lenge har tenkt på å komme i gang med.

 

Ledertegnet Væren er en kriger, en som baner vei for det nye, det som andre ennå ikke har tenkt på. Det betyr ikke at alle værer tenker slik. Alle har væren i horoskopet ett eller annet sted.

Tiden er inne for å gripe tak i din egen indre Vær uansett hvilket tegn du er født i.

Det er også en fin tid for å legge fortiden bak seg og strekke seg mot nye mål. Å ha mot til å gi slipp på alt som holder deg tilbake og aksjonere på det du ønsker å utvikle.

 

Mars

Værens planet Mars befinner seg i Tvillingens tegn. Det indikerer at dette er en fin periode for å kommunisere, dele informasjon, inntrykk og opplevelser. Formidling av kunnskap og innsikter er et betydningsfullt tema for tiden. Å møtes via kommunikasjon og utveksling av tanker, ideer og kunnskap er ett betydningsfullt tema.

 

Spirene baner vei og kommer opp fra jorden i denne perioden. I overført betydning er det tid for å komme ut av hiet, hulen og hjemmet, kjenne på livets og solens livgivende, pulserende energi og LEVE MER.

 

Med ønske om berikende dager og begynnelsen på noe nytt og spennende.

 

Ønsker du å lese mer om hva dette kan innebære for deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller du kan bestille ditt personlige horoskop via  https://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop 

 

og e-mail: nina@inspiravisjon.no

 

 

 

 

 

 

 

Nymånen i fiskenes tegn

 

Det er Nymåne i fiskenes tegn Lørdag 13. Mars kl 11:21 Norsk Tid.

 

Det vil si at både solen og månen befinner seg i samme tegn. Like før nymånen er det naturlig å legge en fase bak seg, gi slipp på noe og eliminere det man ikke lengre ønsker å fortsette med.

 

Tiden er inne for å bli bevisst emosjonelle saker som holder en tilbake. Nymånen inviterer til en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekt og så nye frø man kan dyrke og gi næring til.

 

Noen kan være ekstra følsomme, emosjonelle og får ikke sove i dagene rundt nymånen. Noen vil også kjenne det på kroppen i form av stive ledd, hovenhet eller at de kan være spesielt årvåken og kreativ.

 

Fiskenes tegn

Fiskenes arketype er ekstra følsom og sensitiv. Fiskenes tegn er et fleksibelt vanntegn. Vanntegn preges av følelser og emosjonelle svingninger. Havet er konstant i bevegelse og vannet lar seg påvirke av alt som befinner seg i nærheten av det.

 

Det kan være mange bølger under overflaten og man ser ikke alle bevegelser med det blotte øye. Det kan også være mye som skjer i dypet av en selv som ikke er synlig på overflaten.

 

Mange fisker liker seg i omgivelser der man kan føle seg fri, som gjerne preges av artisteri, kunst, musikk og harmoni. Fiskene er ekstra sensitive, har en intuitiv viten om gårsdagen og toleranse for nuet og øyeblikket, men nesten likegyldig forhold til morgendagen.

 

Å benytte den minste motstands vei kan være en felle for noen som preges av fleksible energier. De kan ha mer igjen for å flyte mot strømmen og jobbe mot ett mål framfor å la være.

 

Tiden inne for å dykke inn i noen av de indre dype skattekammer en drømmer om å bringe frem i lyset. I vannet kan man flyte på toppen av bølgene, eller dykke inn i mørkets dyp og oppdage skjulte kvaliteter, man kan isolere seg, skjule seg og oppdage hemmelige steder.

 

Ved denne nymåne er tiden inne for å bringe frem i lyset det skjulte potensialet for kreative energier. Det innebærer også å gi slipp på frykten for å bli sett, for å ikke mestre, eller ikke å være bra nok. Å ha tillit til at man blir møtt med toleranse og ubetinget kjærlighet.

 

Realisere drømmer

Fiskene representerer også idealisering og tillit til noe som er høyere enn en selv. Tiden er inne for å tro på det man drømmer om og legge til rette for å kunne skape det. Åpne for muligheten til å realisere drømmer. Det kan for noen bety å realisere drømmen om fred og harmoni i omgivelsene rundt seg. Det starter med individet, en selv, i hverdagen.

 

Å bestemme seg for å representere ubetinget kjærlighet i det daglige, hever frekvensen av fred og harmoni når mange gjør det. Vi inviteres nå til å være mottakelig for kjærligheten som er rundt oss og åpne for å lytte til naturens vakre symfoni. Dette er en strålende tid for å sette i gang med aktiviteter som beriker livsgleden.

 

Fiskene er det siste tegnet i zodiaken som åpner døren inn til sjelens port, inn til kreativiteten og skaperkraftens rike.

 

Dette er en perfekt tid for å bli bevisst hva man ønsker å dyrke fremover, og sette i gang frøene man ønsker skal vokse og blomstre mot sommeren.

 

Ønsker du å lese mer om månens faser, kan du logge deg inn i

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Eller bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no