Det er fullmåne i Vannmannens tegn 3. August 2020 kl. 17.59 Norsk Tid

 

Ved fullmåne er Solen og Månen i opposisjon til hverandre med Jorden imellom. Solen befinner seg denne gang i Løvens tegn og månen i tegnet rett ovenfor, som er Vannmannens tegn. 

 

Fra flere tusen år tilbake i tid har menneskene forholdt seg til himmelens lysende objekter og månens faser både i forbindelse med såing, dyrkning, baking, ved fiske, og i forbindelse med operasjoner og fødsler.

Mange opplever at det som spirer, vokser og gror eser mer ved stigende måne enn ved synkende måne. Det er naturlig å fullføre en fase eller et prosjekt ved fullmåne og gi slipp på noe ved synkende månefase.

 

Noen blir roligere i dagene etter fullmåne. Det er en fin periode for å gi slipp på noe, kvitte seg med noe, gjøre en utrensning og sette i gang vektreduksjon.

 

Emosjonelle dager
Noen opplever månens energier ekstra sterkt ved fullmåne, blir ekstra våken og får ikke sove.  Det er naturlig å bli mer følsom, sorgfylt og temperamentsfull de nærmeste to-tre dagene. Enkelte hovner opp i kroppen og blir stivere i ledd og muskulatur. Det er også vanlig at man blør mer ved menstruasjon, ved sårdannelser og ved operasjoner rundt fullmåne. Det er en tid for renselse.

Mange blir merkbart mer kreative, humørfylte og lidenskapelige. Frihetsfølelsen kan forsterkes betydelig i dagene rundt fullmånen i Vannmannens tegn.

Noen kan ha behov for å frigjøre seg fra begrensende rammer, strukturer, hverdagens rutiner, vaner, rigide tankesystemer, uvaner og dårlige holdninger og vil gjøre noe de vanligvis ikke gjør. Dette er en strålende periode for å være mottakelig og bli bevisst egne ubevisste følelser, behov og ønsker. Noen inspireres til å se seg selv utefra, med andres øyne.

 

Vannmannens tegn

Lufttegnet Vannmannen forbindes med det unike, intellektet og det originale, å være seg selv fullt og helt. Vannmannens arketype er ofte rebelsk, spesiell, fordomsfri, intellektuell og genial. Lufttegn har ofte et fugleperspektiv og harmonerer med å utveksle tanker, ideer, erfaringer og meninger med andre. De trenger å utnytte den store intellektuelle kapasiteten. De er også ofte dyktige organisatorer. Dette er et fast tegn som har en tendens til å holde fast på egne meninger og kan være ekstremt utholdende, sta og tålmodig.

 

Vannmannens arketype inviterer til å tørre å bevege seg ut av «komfortsonen». En inspireres til å tørre å være seg selv fullt og helt, original og annerledes, spesiell, å gjøre noe nytt, og å være litt rebelsk med positive hensikter. Det er tid for å bli bevisst, fri seg fra begrensende hemninger og fordommer og å tørre å leve fullt ut det man innerst inne ER, uansett hvilket tegn en er født i.

Uranus i kontakt med Månefasen
Solen befinner seg i Løvens tegn og månen i Vannmannen, mens Vannmannens planet Uranus er i kvadratur til begge. Det kan føre til uventede endringer, sjokkerende opplysninger, plutselige forandringer som fører til at man må ta grep man ikke hadde tenkt.

Det kan også åpne for å frigjøre seg fra fortidens begrensende holdninger, fra overflatisk kjærlighet, fra det man ikke lengre er hengiven til eller har kjærlighet til. Det åpner for å tørre å gjøre noe man tidligere ikke har turt og å være rebelsk. Noen kan risikere å følge ditt hjerte uansett konsekvenser.

 

Budskap ved fullmåne i vannmannen

Fullmånen inviterer til å se deg selv og dine relasjoner med nye øyne. Hva betyr dine relasjoner for deg? Hva betyr du for dem? Ærlighet, oppriktighet, lojalitet, hengivenhet og tillit er egenskaper knyttet til løven og Vannmannen. Er det slike verdier du representerer ovenfor deg selv eller andre?

Denne fullmånen inviterer til å åpne sinnet for nye og uventede impulser og inspirerer til å leve fullt ut den unike individualitet i samspill med andre. Å være en bevisst medskaper i samfunnets sirkulasjon med ens individuelle personlige og unike energi, i form av kreativitet, genialitet og vitalitet.

 

Det er en invitasjon til å gi slipp på frykten for ikke å vær bra nok, god nok, fin nok, dyktig nok, og være snill og god med seg selv og andre. Å elske seg selv og andre NÅ, ubetinget. Kjærligheten er den sterkeste, den overvinner alt! Kjærligheten til deg selv styrker deg og gir mulighet til å gi det samme til din neste.

Fullmånen når topp-punktet kl. 17.59 Norsk Tid. Legg merke til energiskiftet etter det. Intensiteten avtar et par dager etter fullmånens toppunkt.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse fullmånen kan ha på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers via denne linken: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers  eller ønsker du å belyse ditt personlige horoskop kan du

Ta kontakt via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no

 

 

 

GLED DERE LØVER!

SOLEN BEVEGER SEG INN I LØVENS TEGN

 

Solen beveger seg inn i løvens tegn Onsdag 22. Juli 2020 kl. 10.45 og fortsetter gjennom tegnet frem til 22. August. Da beveger den seg inn i Jomfruens tegn.

 

Det er naturlig at energinivået øker i forbindelse med et stjernetegn når solens kraftfulle stråler, varme og glød passerer tegnet. Nå passerer Solen gjennom Løvens tegn i ca 4 uker fremover. De som er født i Løvens tegn eller har dette tegnet sterkt representert i horoskopet vil merke dette.

 

Når solens passerer gjennom ens fødselstegn kan det føles som om ungdomskilden dukker opp. Man kan føle seg gladere, lettere, mer energisk og kreativ når solen gir liv til vitaliteten og livsgnisten.

 

Løvens energier
Løvens tegn forbindes med kjærlighet, intens livsglede, varme, kreativitet, lekenhet, entusiasme, kraft, begjær, impulsivitet, beskyttende omsorg, kontroll, nøyaktighet og grundighet. Løvens arketype er raus, generøs, aktiv, energisk og brenner for det de er engasjert i. Løven elsker!

Løvens personlighet har et sterkt konkurranseinstinkt, har behov for heder, ære, ros og anerkjennelse og kan være bedagelig anlagt. Stolthet, stahet og utholdenhet er egenskaper som knyttes til tegnet.

Løvens energi forbindes også med en fantastisk evne til å være tålmodig og utholdende i utfordrende perioder. Løven er ærekjær og motiveres av å vise til gode resultater som kan imponere. Det trigger å være størst, best eller sterkest. Oppdager man at det ikke er noen sjanse for å imponere, reduseres motivasjonen og engasjementet.

 

Solen gjennom Løvens tegn
De kommende ukene forsterker solen Løvens energi og belyser dens kvaliteter.  Det inspirerer til å bringe motet, kjærligheten, lekenheten, livsgleden og kreativiteten frem i lyset. Det gir en påminnelse om å være mer som et barn, leve i nuet og nyte livet og øyeblikkene. Det inkluderer mer lek og moro, nytelse, seksualitet, romantikk og lidenskap.

Seksualitet og kreativitet er energier som stimulerer hverandre og er involvert i samme energi. Kreativiteten kan styrkes på flere måter og blant dem er å gi slipp på negative tanker, være hengiven, tillitsfull og fysisk aktiv på mange måter. Et økende oksygenopptak bidrar også til økt kreativ energi. Lidenskapelig engasjement fremmer vitaliteten og livsgleden.

 

Budskapet i Løvens energi
Solens energier gi liv til alt levende på jorden og sprer varme og glød til alt som er. Dens ferd gjennom Løvens tegn minner om å være stolt over den man er og leve ut livsgleden og vitaliteten spontant i nuet. Den inspirerer til å fremme kjærligheten til livet, til kreativiteten, lekenheten, og til å utøve beskytterinstinktet og varmen ovenfor ens nære og kjære. 

 

Det åpner for et konsentrert fokus rundt ubetinget kjærlighet, lidenskap og engasjement i det man gjør både personlig og profesjonelt. Man inspireres til å bevare vitaliteten, være generøs, kjærlig, spontan, kreativ, engasjert og leken. Det styrker kraften, lidenskapen og energiene generelt.

Les mer om hvilken innflytelse denne energien har på ditt tegn ved å gå inn i
Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers


Ønsker du en personlig tolkning, kan du bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no eller via www.inspiravisjon.no

 

 

 

          Det er NYMÅNE i Krepsens tegn Mandag 20. Juli 2020, kl 19.33 Norsk Tid

 

Alle månefasene har innflytelse på jordas magnetfelt og noen kan ha en sterkere innvirkning enn andre faser. Ny og fullmåne har en sterkere effekt enn andre faser. Nymåne er er strålende periode for å avslutte noe og begynne med noe.

 

Når månefasene inntreffer i Krepsens tegn, kan man inspireres til å sette i gagn med nye prosjekter. Månen kan også ha innflytelse på psyken og den emosjonelle helse generelt.

 

Krepsens tegn
Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse, følelser, hjemmet, røtter, de sårbare sidene, kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg. Månen er spesielt nært knyttet til Krepsens tegn.


Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.


Ved nymåne er Solen og månen nære hverandre og forsterker nå effekten av Krepsens energier. Tiden er inne for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

 

Begynne en ny fase

I tiden rundt en nymåne kan de mest følsomme bli ekstra emosjonelle slik som ved en fullmånefase. En kan føle seg overveldet over alt man ser klarere i og ikke lengre ønsker å fortsette med. Man kan bli bevisst på noe som har ligget i underbevisstheten og får et påtrengende behov for å gjøre noe med det. I tiden før man begynner en ny fase er det naturlig å bli ekstra sliten og få behov for å legge noe bak seg. Det kan også forsterke behovet for renselse.

 

For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å frigjøre seg og la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen. Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst.

 

Ekstra emosjonell

I dagene rundt nymånen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Det er tid for å skape noe man lenge har drømt om. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelig.

 

Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn. Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt nymånen.

Ved nymåne er tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.

Dette er en perfekt periode for å sette i gang nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden.

 

Saturn i opposisjon til Solen og Månen

Saturn er i en direkte opposisjon til Nymånen denne gang. Det indikerer en tid for konfrontasjon og grensesetting i relasjoner.

Enten du føler deg klar for å sette en grense for deg selv, ovenfor andre, en partner, kollega eller å trekke deg ut av en relasjon kan dette forsterkes i denne perioden.

Behovet øker for å følge sin egen vei, sitt eget hjerte og sin egen sjel.  Det er også naturlig å konfrontere seg selv i forhold til dårlig samvittighet, skuldfølelse, disiplin, og målsettinger.

 

Noen kan også innse at de ønsker å forplikte seg ovenfor noen og er dermed villig til å knytte sterkere bånd.

Legg merke til energiskiftet like etter nymånen inntreffer.

 

Les mer om effekten av nymånen for ditt tegn ved.å gå inn i Mitt AstroUnivers:
https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på deg personlig, må man studere det det personlige horoskopet. Du kan bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

 

 

Det er MÅNEFORMØRKELSE i Steinbukkens tegn Søndag 5. Juli 2020, kl.  06.44   Norsk Tid.

 

Ved fullmåne er Solen og månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra Solformørkelse til Måneformørkelse, (nymåne til fullmåne ) går det ca. 14 dager. I den perioden er det stigende/voksende måne frem til den er helt full. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er allmenn kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne.

 

Noen opplever at kroppen også vokser/hever ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. Har man åpne sår eller menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt. Alle ting en kjenner på i kroppen og i følelsene kan forsterkes ved fullmåne og avta like etter fullmåne.

 

Måneformørkelse ( fullmåne)
Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og sine relasjoner i ett klarere lys. Spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsens, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.


Det er også en fin tid for å se klarere hva som er fullført, komplettert, det man anser seg ferdig med, eller det man har vokst i fra og ønsker å gi slipp på.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser.

 

Går du med planer om å fullføre noe, avslutte noe og ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen. En utrensning og vektreduksjon fungerer også bedre på synkende måne.


Steinbukken
Fullmånen i Steinbukkens tegn åpner for å legge merke til Steinbukkens egenskaper. Tegnet forbindes med stabilitet, trygghet, seriøsitet, målrettet, ambisiøs, og resultatorientert. Steinbukken er snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner, konsentrert, selvstendig og selvdreven.

 

Dette er en strålene tid for å bli minnet om hva man ønsker å ivareta, ta seriøst og skape resultater i - og ikke minst å bli bevisst på hva man ønsker å sette inn konsentrert energi og solid innsats i. Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder i det lange løp.

 

Har man et rustent, dårlig eller skjørt fundament, kan alt man bygger bli mer sårbart, ustødig og utrygt. Utrygghet er ikke noe denne arketypen  identifiserer seg med.

 

Kunsten er å ta bevisste avgjørelser i den retningen en ønsker å gi næring til og styrke, slik at det kan bli et solid fundament.  Kunnskap, prioritering og konsentrasjon er stikkord i så måte.

 

Steinbukken forbindes med skyldfølelse og dårlig samvittighet. Nå kan man med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er det ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, kan man tilgi seg selv eller be om tilgivelse, legge saken bak seg og gi slipp på begrensende, eller hemmende emosjoner. Kan man ikke gjøre noe med saken, er det ingen grunn til å la seg begrense av følelsen. Tiden er inne for å gi slipp og vende blikket forover og skape nye resultater.

 

Merkur og Asteroiden Vesta

Solen er i kontakt med planeten Merkur og Asteroiden Vesta i Krepsens tegn ved måneformørkelsen. Det er den mest lyssterke asteroiden og i astrologien knyttes den til Stjernebildet jomfruen. Asteroiden viser hvor vi kan dedikere vår innsats for å få mer igjen for det vi investerer. Den viser også hvor man kan lade batteriene.

 

For de som har vært for mye hjemme, er tiden inne for å bevege seg ut og fokusere på det som kan bidra til inspirasjon og til å lade batteriene.

 

Merkur inviterer til å sette ord på følelser og emosjonelle saker man har undertrykt. Vesta inspirerer til å være selvstendig og stå stødig på egne ben. Man har behov for å være seg selv og kan ha nytte av å tilbringe tid alene. Med disse planetene i Krepsens tegn er det naturlig å fokusere mye på familie og dens medlemmer. Blir det for mye av det gode kan man føle seg ekstra sliten og trenger pusterom.

 

Merkurs vending bakover frem til den 12. kan føre til refleksjoner og ekstra fokus rundt familie og familiære saker i denne perioden. Floker som trenger å løses opp kan med fordel bli forløst. Er det lenge siden du har møtt familien, kan man føle på ekstra sterkt savn i dagene rundt fullmånen.

 

Har det blitt for mye tid med familien og for lite alenetid kan noen vurdere å distansere seg fra familie for å lade batteriene i denne perioden. Noen kan også vurdere å skape langsiktig avstand.

 

Nå er det naturlig å se klarere hva du ønsker å gjøre noe med og hvordan. Effekten av en måneformørkelse kan vare i inntil 1,5 år i etterkant. Lengre ned i teksten, kan du se hvilket tema det kan dreie seg om for hvert enkelt tegn.  

 

Dette er en strålende periode for å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. Det gjør at man kan ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

TIDsforbruk

Steinbukkens arketype forbindes med TID og hva man bruker den verdifulle tiden til.  Det gjelder å være oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på i forhold til det man ønsker seg mer av.

 

Dette er en tid for å skille mellom klinten og hveten og eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir resultatene en ønsker. Det kan være verdifullt å senke tempoet et par dager, slik at man får overblikk over situasjonen en er i. Så kan man ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over.

 

Legg merke til endingen i energiene etter fullmånens topp-punkt fra ca. kl. 06.44

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt AstroUnivers via følgende link: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers    eller bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no

 

 

Saturn tilbake inn i Steinbukkens tegn

 

Saturn passerte gjennom Steinbukkens tegn fra 20. Desember 2017 til 23. mars 2020. Den beveger seg da inn i Vannmannens tegn fram til 1. Juli 2020. Den beveger seg da tilbake til Steinbukken frem til 18. Desember 2020 og går for siste gang inn i Vannmannens tegn der den fortsetter ferden de neste 2,5 årene.

 

Den retrograde perioden varer fra 11. Mai til 29. September 2020.

 

Forrige gang Saturn befant seg i Steinbukkens tegn var fra slutten av 1988 til februar1991 og før det, var 1959 – 1962. Saturn bruker ca 2,5 år per tegn og ca 29 år på sin bane rundt Solen.

 

Når vi ser på de langsomme planetenes sykluser, tar det lengre tid før vi ser effekten av energiene, men det som skjer er desto mer kraftfullt. Endringene representerer det som samtidig skjer på jorda med et ugjenkallelig skifte som får fremtidige konsekvenser både på samfunnsstrukturer, politikk, økonomiske justeringer og individets valg.

 

Her er noen av de viktige begivenhetene som skjedde den gang Saturn beveget seg gjennom Steinbukkens tegn: 

 

1988:  - Kursras på New York-børsen.

- Oslo Børs faller med 10,7%. Det er det tredje største fallet i børsens historie.   - Lov om værn mot tobakkskader medfører forbud mot røyking i offentlige tilgjengelig lokaler.

1989  - Næringslivets hovedorganisasjon opprettes  - Osebergfeltet og den første gassrørledningen til Fastlands-Norge åpnes  - Ungarn åpner grensene mot Østerrike. Dette resulterer i masseflukt av østtyskere via Ungarn

- Det første Sametinget åpnes.

- Berlinmuren faller.

- Tsjekkoslovakia åpner grensene mot Østerrike 

 

1990

- Norsk arbeidsgiverforening, Norges industriforbund og Norsk Håndtverksforbund går sammen til NHO

 

1959  - Lov om Folkeskolen vedtas som felles skolelov med 9 års skolegang for hele Norge   - Atomreaktoren i Halden, verdens første kokende tingtvannsreaktor settes i drift  - Norge undertegner traktat om Antarktis nøytralitet  - Stortinget vedtar å lagre NATO-materiell i Norge  - Regjeringen undertegner EFTAs frihandelstraktat.

 

1960  - Frihandelsorganisasjonen EFTA etableres  - Det første patentet på Laser gis.

- USA ender opp sin første vær-sattelitt TIROS - 1 - Amerikanske FDA godkjenner salg av P-Pillen - Atom-ubåten USS Nautilus gjennomfører den første jordomseilingen under vann  - Et jordskjelv som målte 9,5 på Richters skala rammet det sørlige Chile. Det er det kraftigste jordskjelvet som noensinne er blitt registrert.  - Flere stater blir uavhengige, Selvstendige  -  Den offisielle åpningen av regulære fjernsynssendinger i Norge.  -  OECD etableres, og overtar for OEEC.

 

1961 - Norges første kvinnelige prest ordineres i Vang Kirke - Store demonstrasjoner mot atomvåpen over hele landet  - Distriktenes utbyggingsfond opprettes  - Norge søker medlemskap i Det europeiske fellesskap

 

Saturns energier 

Mange av begivenhetene som skjedde disse årene, kan knyttes til energiene som Saturn forbindes med. Politiske avgjørelser som endrer holdninger, forventninger og mulighet til å manifestere noe som får langsiktige konsekvenser finner sted. Saturn forbindes i astrologien med rammer, grenser, grunnmur og fundament.

 

Den knyttes også til beskyttelse åndelig som materielt. Man får ikke mer enn man tåler, sier ett ordtak. Det harmonerer med Saturn. 

 

Historiske begivenheter viser fallet av murer, og åpning av landegrenser, fjerning av foreldede holdninger, teknologisk utvikling, og nye oppfinnelser som har stor påvirkning på utviklingen av teknologi og elektronikk i etterkant. Slik som olje og gass, atomkraft og laser. Dette bidrar til en betydelig utvikling som danner grunnlag for et nytt og mer solid fundament i mange ulike sammenhenger. 

 

På det private plan 

Saturn forbindes med ”den strenge læremester” fundamentet, konsolidering og læring gjennom erfaring. En vokser fra dypet i ens kjerne ved å erfare på kroppen og på cellenivå. Hvis man ikke benytter seg av lærdommen, kan man risikere å gjennomgå samme erfaring på nytt slik at man virkelig lærer. Der Saturn befinner seg i ett horoskop kan man virkelig bygge langsiktige solide strukturer.

 

Saturn forbindes med TID, grundig planlegging, utholdenhet, tålmodighet, belønning for hardt arbeide i form av resultater, anerkjennelse, status, posisjon, mestring som øker selvfølelsen. Planeten forbindes også med beskyttelse og knyttes til alt på kroppen som holder den oppe og verner den. Det dreier seg om skjelettet, huden, membraner, tenner og tilsvarende kroppsdeler.

 

Saturn knyttes også til den alkymiske prosess i forvandlingen av bly til gull. Saturns metode forbindes med Ordtaket ”tæring etter næring” kan forbindes med denne posisjon. Først gjøre arbeidet og innsatsen, deretter motta belønningen. Ikke motsatt. 

 

Saturn gjennom Steinbukken

Saturns energier forsterkes når planeten beveger seg gjennom sitt eget tegn, Steinbukken. Basert på tidligere begivenheter (nevnt ovenfor) kan man knytte dens posisjon til grunnleggende økonomiske verdisystem og sammenslåinger av grupperinger til en enhet som får en mye sterkere påvirkningskraft enn mindre grupper eller det enkelte individ. Det får også større konsekvenser hvis en større enhet faller eller ikke er bygd på solide strukturer.

 

Strukturer og grunnmurer, i organisasjoner og grupper som har ett dårlig fundament, kan miste sin kraft gjennom denne perioden, mens det som er basert på solid, langsiktig og grundig organisering og planlegging vil styrkes. Hva som skjer i perioden 2017 – 2020 gjenstår å se. En hver bidrar absolutt selv til utviklingen som skjer.

 

Her er noen stikkord til hvilke livsområder som kan bli berørt for det enkelte stjernetegn. Det må ikke nødvendigvis stemme over ens med det en opplever i virkeligheten, fordi vi må studere det personlige horoskop for å se hvordan det henger sammen for det enkelte individ.

 

Husk at et Stjernetegn er kun beskrivelsen av en arketype og ikke av personligheten for et individ.

 

Det er absolutt mulig å utdype dette temaet i større grad. En kan skrive flere sider om dette emnet, men jeg begrenser det til noen få stikkord her.

 

Mer om slike tema kan du også finne i Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/optininlc4opc

 

Her er noen få stikkord om hva dette kan innebære på det personlige plan for det enkelte tegn de kommende 6 månedene. Saturn gir muligheten til å foredle det den berører gjennom perioden.

 

Væren 

Saturn befinner seg i området for livsmål, ambisjoner og karriere. Det kan medføre endringer, mer ansvar, flere forpliktelser, forfremmelse, eller jobbskifte i karrieren i løpet av perioden. Noen kan også gi slipp på ansvar og forpliktelser. Forholdet til foreldre eller foreldrerollen kan lede til mer ansvar.

 

Tyren

Saturn befinner seg i området for høyere utdanning, forventninger, tro, overbevisninger, religion, reiser, utlandet. Det kan føre til at du søker å lære mer og søker å heve kunnskapsnivået med mer innsikt. Noen kan også føle ansvar for å gå foran, lære bort noe eller veilede andre.

 

Tvillingene

Saturn befinner seg i området for åndelige og materielle verdier og verdier du deler med andre. Det kan innebære ansvar og forpliktelser i forbindelse med bank, forsikring, arbeidsgiver, og felles økonomi med din kjære. Det kan føre til investeringer i bolig, engasjement, eller andre verdier som kan heve dine verdier.

 

Krepsen

Saturn befinner seg i området for parforhold og relasjoner generelt. Det kan innebære økt ansvar og forpliktelser i forbindelse med nære relasjoner. Noen kan vurdere forlovelse eller bryllup og samboerskap i løpet av perioden. Andre opplever at forhold testes og det kan ende med brudd. Erkjenn hvilket forhold du ønsker å innlede.

 

Løven

Saturn befinner seg i området for livsstil, helse og daglige rutiner. Det øker behovet for å ta mer ansvar for din helse. Det kan lede til flere forpliktelser eller endringer i helsebringende tema som kosthold, ernæring, og fysisk aktivitet. Dette kan også medføre flere arbeidsoppgaver og justering av arbeidsmetoder.

 

Jomfruen

Saturn befinner seg i området for selvutfoldelse, kreativitet, romantikk, barn og barnebarn. Det kan øke behovet for å ta ansvar for å realisere kreative talent via selvutfoldelse. Noen kan ta på seg mer ansvar i forbindelse med barn og barnebarn. Din rolle kan innebære mer ansvar for deg selv og din utfoldelse.

 

Vekten

Saturn befinner seg i området for privatlivet, ditt indre fundament, familie og foreldre. Det kan øke behovet for å ta mer ansvar for deg selv og ditt indre og ytre fundament. Noen kan oppleve å ta mer ansvar ovenfor familiemedlemmer. Dette kan også føre til investeringer og forbedringer av eiendom eller bolig.

 

Skorpionen

Saturn befinner seg i området for kommunikasjon, formidling av budskap og tids- planlegging. Det kan føre til et økt behov for å uttrykke deg tydeligere og å organisere tiden bedre, drive med PR og markedsføring. Det innebærer å ta ansvar for hvordan du oppfatter og blir oppfattet både privat og profesjonelt.

 

Skytten

Saturn befinner seg i området for personlig økonomi, verdier, selvfølelse, evner, egenskaper, kunnskaper og talent. Det kan føre til et behov for å øke inntekten, lære mer og ta ansvar for å utvikle dine talent og via mestring styrke selvtilliten.  I løpet av perioden kan det innebære å ta mer ansvar for økonomiske forpliktelser.

 

Steinbukken

Saturn befinner seg i området for image, utseende, livsstil og forholdet til kroppen. Det kan føre til et behov for å ta seg bedre ut, finpusse utseendet, skjerpe livsstilen, og justere vaner. Behovet for at inntrykket du gjør på andre virker mer seriøst enn før forsterkes. Det innebærer også å ta mer ansvar for kropp og helse. For noen kan lede til jobbskifte.

 

Vannmannen

Saturn befinner seg i området for drømmer, lengsler, analysering, sortering, og forholdet til den åndelige delen av livet. Behovet for å ta ansvar for ditt indre liv, trekke seg litt tilbake for å reflektere, meditere og tilbringe mer tid i naturen øker. Noen reduserer egne behov fordi behovet for å hjelpe andre øker.

 

Fiskene

Saturn befinner seg i området for grupper, organisasjoner, vennskap og håp for fremtiden. Det kan føre til at det er naturlig å ta ansvar for egen fremtid og sette seg nye fremtidsmål.  Det er også naturlig å definere hvem du ønsker å involvere deg med enten det gjelder grupper, organisasjoner eller vennskap.