Det er fullmåne i Skorpionens tegn 18. Mai 2019,  kl  23.10 - Norsk Tid

 

Fullmånen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det gir mulighet til å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

Det er en naturlig fase for å fullføre noe man driver med.

Denne fullmånen er en blå Måne, noe som betegner den tredje fullmånen i en astronomisk årstid med fire fullmåner (mot normalt tre )  Dette skjer omtrent litt over hvert 2,5 år. Månen blir ikke blå av den grunn. Den har en helt normal gyllen farge.

 

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på den psykiske balanse hos meget sensitive individer og noen opplever denne fasen sterkere enn andre.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk på kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme eller sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer og erfarer at sår gror saktere enn ellers. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmånen.


Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene.


Fullmånen i Skorpionen
Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at en fase avsluttes og gir fødselen til en ny.  Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til berikelse og til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.


Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne, legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer inni seg av følelser, forestillinger eller tanker.

Det er naturlig at noe emosjonelt belyses slik at en kan tilgi og legge noe bak seg. Skorpionens tegn forbindes med lidenskap og konsentrasjon. Det er gjerne enten eller, totalt engasjert, eller ikke i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater.

Nå belysesens mørkere sider via møter med andre slik at en kan få mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å polere ens edlere egenskaper og gi liv til det beste en kan være.  

 

Det åpner for muligheten til å helbrede uvaner, avhengighet, hat og negativitet, via tilgivelse, ubetinget kjærlighet, tillit, takknemlighet og hengivenhet.

 

Utrensning

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på, og for å justere uvaner og rutiner.

Noen kan få stor effekt i forbindelse med vektreduksjon ved å begynne like etter en fullmåne. Skorpionen representerer også lidenskap, intensitet og konsentrasjon. Det gir en påminnelse om å dedikere seg fullt og helt til det en ønsker å fokusere på.

Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte i tiden forover.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

 

Ønsker du å se nærmere på hvor fullmånen er og dens effekt i ditt eget horoskop kan du bestille time via nina@inspiravisjon.no eller gå inn på www.inspiravisjon.no

Du kan også bestille horoskopapp1 via følgende link:

https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

Det er Nymåne 4. Mai 2019 i Tyrens tegn kl 23.45 Norsk Tid.

 

Hver måned er det en Fullmåne og en nymåne, for hver gang i ett nytt tegn. Det er som oftest kun en nymåne og en fullmåne pr år i hvert tegn med visse unntak.

 

Nymånen åpner for en strålende mulighet til å sette i gang med nye prosjekter og gi liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Nymåne i Tyrens tegn
Nymånen i Tyrens tegn kan lede til økende fokus på åndelige eller materielle verdier. Tyrens tegn forbindes med sansene og det er naturlig at sansene og begjæret forsterkes disse dagene. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt. Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene.

 

Tegnet forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans. Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren på sitt beste kan kunsten å nyte i fulle drag alt man elsker og har.


Tyrens tegn forbindes også med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen og alt som kan minne om overflod.

 

Det er naturlig å reflektere over hvilke verdier en verdsetter aller mest. Åndelige og materielle verdier, familie, vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting man verdsetter. Takknemlighet til det man har virker åndelig berikende. Det bidrar til å øke følelsen av verdi som fører til at man kan skape fred, harmoni og kjærlighet i og rundt seg.

Dette er tiden for å dyrke og berike det man allerede har sådd, det som er skapt og det man ønsker skal vokse seg større og sterkere. Det gjelder å være oppmerksom på hva man fokuserer på og gir næring til, slik at det ikke går på bekostning av andre verdier som kanskje i grunnen betyr mer.

 

Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær det er nødvendig å gi slipp på. Så er det mulig å åpne for manifesteringen av nye verdier.

 

Dette gjelder generelt uansett hvilket tegn en er født i. De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop kan ha sterkt behov for å legge en fase bak seg og vende blikket forover mot nye horisonter. Noen vokser ut av visse verdisystem og har fordel av å gi liv til nye verdier.

 

Nymånen oppfordrer til å avslutte en fase og åpne for en ny.

 

Du kan lese mer om dette ved å gå inn på horoskopapp1:http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

Du kan også bestille ditt personlige horoskop via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no

Med ønske om herlige dager til enhver.

 

Solen beveger seg inn i Tyrens tegn 20. April 2019  kl. 11.00

 

Gled dere Tyrer!
Solen beveger seg inn i Tyrens tegn Lørdag 20. april og beveger seg gjennom tegnet de neste 4 ukene. Det øker energinivået for alle som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i horoskopet.  


Solen tilfører energi til det den berører. Når solen passerer gjennom ens tegn er det naturlig at energinivået, vitaliteten og overskuddet øker.


TYRENS stjernetegn

Tyrens tegn forbindes med alt man kan oppleve med sansene og alt som har med verdier å gjøre. Det inkluderer både åndelige og materielle verdier.


Tyrens essens er å absorbere opplevelser og inntrykk med sansene, fordøye det man opplever og nyte det. Kunsten er å være lyttende, mottakelig og åpen for inntrykk.  Sanselige opplevelser er essensielt for å kunne absorbere, sortere og fordøye det man opplever.

 

Et forhold til kroppen

Solen gjennom Tyrens tegn minner om å være tilstede i kroppen der man ER og å være mottakelig for alle inntrykkene for så å lytte til de sanselige opplevelsene i øyeblikket. Det er en oppmuntring til å verdsette det en ER og det man HAR. Så vet man bedre hvor skoen trykker, hva man vil justere og hva man har behov for.

 

Dette er en fin tid for å gjøre som Tyrens arketype, kjenne de gode duftene og vakre fargene som naturen har å by på i vårens blomstrende periode. Og ikke minst kjenne etter hva kroppens signaler uttrykker.

 

Benytt anledningen til å åpne for bedre kontakt med sansene, intuisjonen og magefølelsen. Det gir mulighet å se klarere i alle avgjørelser.


Forholdet til verdier

Solen gjennom Tyrens tegn er en påminnelse om å nyte gledene ved åndelige og materielle verdier. Verdier som for eksempel kroppen man lever i, naturens fantastiske farger og dufter, mat og drikke, så vel som alle ting man kan nyte, eie eller ha. Det inkluderer også å verdsette og ivareta jorden, næringen som kommer fra den og alle materielle verdiene en forholder seg til.

Solen gjennom Tyrens tegn minner om å søke mer nærhet, hudkontakt og nyte seksualiteten og intimiteten i samlivet.

Tiden er inne for å dyrke og gi liv til alle prioriteringene man ønsker skal eskalere. Det en ikke lengre gir energi til vil visne, mens det man dyrker vil blomstre. Det er naturens gang.

Dette er en blomstringens tid med alle knoppene som spretter og slår ut i de vakreste fargespill. Dette er en påminnelse om å gi næring til og dyrke aktiviteter, ideer, eller prosjekter og relasjoner, så vel som verdier man ønsker skal vokse fremover.


Nyt vårens blomstring på alle måter og sørg for å tilfredsstille kroppens sansesystem ved å blomstre selv også.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse solen gjennom Tyrens tegn har på ditt tegn kan du gå inn på horoskopapp1 via følgende link:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

eller bestille ditt eget horoskop via: nina@inspiravisjon.no - www.inspiravisjon.no

 

 

 

Det er Fullmåne i Vektens tegn Fredag 19. April 2019, kl.  13.12  Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Værens tegn mens Månen er i Vektens tegn. Planetene beveger seg naturlige sykluser og nå er det igjen fullmåne i Vektens tegn slik som for ett år siden.

 

Det er viden kjent at himmellegemenes energier har innflytelse på jorden og på alt levende i den. Månens syklus er blant de mest kjente av dem. Fullmånen representerer fullførelse, fullkommenthet, full blomstring, klarhet. 

 

Ved fullmåne er det naturlig å bli ekstra sensitiv, følsom og emosjonell. Noen opplever at de blir mer lidenskapelig og romantisk, mens andre blir mer våken og tankefull. Noen kan også bli mer temperamentsfull og føle på sorg, savn og skuffelse, mens andre føler seg ensom og alene.

 

Det er også naturlig å oppleve at man er fylt av glede, kreativitet og føler seg beriket og fullkommen. Mange er spesielt fylt av kjærlighet og omtanke, med ekstra behov for å dele, å skape, kreere eller å gi noe til andre. Det kan være til stor berikelse å være årvåken og oppmerksom på hvilke tanker og følelser som dukker opp i dagene rundt fullmånen. Sett ord på det du opplever. Da er det mulig å bli bevisst hva du kan gjøre med det.

 

Fullmåne

En fullmånefase inviterer til å se deg selv i ett klarere lys. Noen kan tydeligere se seg selv utenfra, fra andres ståsted og ser klarere hva en ønsker å justere. Det har også innflytelse på nære relasjoner. Fullmånen representerer fullførelse av en fase, komplettering og fullkommenhet.

 

Det er lurt å sette tempoet ned i dagene rundt fullmåne. Det er en fin tid for å reflektere, observere og bli bevisst det som ER. Det er ideelt å fullføre noe slik at man kan legge en fase bak seg og klargjøre for perfeksjon og ny begynnelse mot neste Nymåne om ca 14 dager.

 

Fullmåne i Vektens tegn

Fullmånen i Vektens tegn forbindes med kjærlighet, parforhold, relasjoner generelt og behovet for fred, balanse og harmoni. Tegnet forbindes også med kjærlighetsplaneten Venus som involverer både romantikk, åndelige og materielle verdier.

 

Venus er planeten som forbindes med Vektens tegn. Den representerer harmoni, skjønnhet og magnetisme. Et betydningsfullt budskap er å studere hva som skal til for å skape indre og ytre harmoni, fred og balanse. Ved å legge merke til egne ubalanser og studere hvordan en involverer seg i relasjoner, er det mulig å gjenopprette balansen.


Balansen mellom egoet og sjelen

Fullmånen i Vekten åpner for å finne balansen mellom egoets, begjærets vilje og sjelens behov.  Sjelens budskap er å gi slipp på det store fokuset rundt utseende, materialisme, image, og å fokusere på å VÆRE den man ER fullt og helt i ubetinget kjærlighet. Det vil si å finne balanse i ekte og spontan, ubetinget kjærlighet. Det åpner for kreativitet og åpenhet, ærlighet og oppriktighet, handling og mot til å gå egne veier.

Værens budskap er: Jeg ER!
Vektens budskap: Jeg balanserer!


Nå blir man oppmuntret til å si det man mener og mene det man sier.  Det gjelder å unngå å ta så mye hensyn til andre at man ikke tør å uttrykke egne meninger eller frykter avvisning eller konflikter. Det kan skape ubalanse inni en dersom en ikke uttrykker den man ER. Tiden er inne for å søke indre balanse og harmoni, å bli i ett med seg selv, med kropp, sjel og sinn. Å være autentisk!

Blære og Nyremeridianen
Kroppsdelen som er knyttet til Vekten er Nyrene. Med fullmånen i vekten kan noen oppleve at væskebalansen øker i kroppen. Denne fasen kan også berøre utskilling av avfallsstoffer hos noen. Det kan hjelpe å sørge for å drikke nok vann og gjøre det som skal til for å støtte utskilling av avfallsstoffer i dagene rundt fullmåne.

 

Denne perioden kan åpenbare nye innsikter i forbindelse med nære relasjoner. Sannheter kommer på bordet og uventede opplysninger kan føre til at man ser forhold i et nytt lys. Noen kan derfor ta betydningsfulle avgjørelser i nærforhold i dagene rundt fullmånen denne gang. Unngå å ta avgjørelser som får store konsekvenser. Vent til effekten av fullmånen er over.

 

Tiden er inne for å søke og finne en indre balanse og definere og styrke ens egenverdi, selvverd og hvem man vil bruke tid og energi på.


Legg merke til energiskiftet like etter fullmånens topp kl. 13.12

 

For å kunne si noe om hvilket område dette gjelder for den enkelte, må vi stille det personlige horoskopet. Her kan du bestille ditt personlige horoskop: http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse fullmånen har på ditt tegn, kan du gå inn på horoskopapp1 her: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

Det er nymåne i Værens tegn Fredag 5. April 2019 - kl 10.50  Norsk Tid.

 

En nymåne indikerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. I dagene før nymåne er det naturlig å gi slipp på noe før man åpner for noe nytt. Om så bare i tankene. Nå befinner Sol og måne seg sammen i Værens tegn og forsterker Værens energi.

 

I naturen ser vi spirene poppe opp fra jorden og trær og blomster som våkner til liv, fuglene kommer tilbake og kvitrer i større mengder for hver dag. Mange sikre vårtegn er i gjerde selv om snøen ennå er utbredt mange steder.

 

Tiden er inne for å bli oppmerksom på hvilke frø man ønsker å dyrke og bli bevisst hva man vil skal vokse mot sommeren. Det innebærer å gi plass, tid og rom til det man ønsker å gi oppmerksomhet og liv til fremover. For noen kan det dreie seg om relasjoner, til karrieren, til egen hage og andre vekster man vil dyrke, eller til evner og egenskaper man ønsker å perfeksjonere. Noen kan også fokusere på svangerskap, familieforhold og barn. Det du gir næring til nå, vil vokse seg sterkere fremover.

 

Værens tegn

Væren er det første tegnet i zodiaken og værer er kjent for sin eminente evne til å være innovatør, nyskaper, gå egne veier og bane nye stier. Ildtegnet Væren bærer den indre flamme som kan gløde og brenne for det lidenskapen begjærer.

 

Nymånen i Værens tegn inviterer til å sette seg nye mål og stake ut kursen fremover. Det innebærer å sikte mot klare målsettinger, fokusere, bevare konsentrasjonsevnen og prioritere det som må til for å oppnå resultatene en ønsker på sikt.

Tiden er inne for å gi slipp på det som har vært og stake ut en ny kurs. Ildtegnet Væren inspirerer til å følge ens lidenskap og ikke minst brenne for eller gløde for det en setter seg fore, bruker tid og energi på. Det innebærer å ha med både lidenskap og følelser for det man dedikerer seg til.

 

Nymånes styrke

Ved nymåne er det naturlig å bli ekstra årvåken og energisk. Noen blir spesielt emosjonelle, sensitive og overfølsomme og kan oppleve at kroppen hovner og ledd stivner.

Mange blir ekstra våryre, kreative, får ikke sove og blir ekstra aktiv de kommende dagene. Grip tak i de mange ideene som dukker opp og noter det du ønsker å bevare, dyrke eller følge opp. Nå kan du la deg inspirere til virkelig å sette i gang noe nytt og å gå inn for det du ønsker å se resultater i.

 

Erkjenn hva du vil, før du setter energi inn på å gripe det. Det gjelder å vite hvilken vei du vil før du øker hastigheten nå. Unngå forhastede avgjørelser, eller impulsive og ubetenksomme handlinger, noe som også er naturlig med sol og måne i Værens tegn. 

Snart er månen i vekst og gir energi til alt du dyrker. Da gjelder det å være bevisst på å dyrke de rette tingene som gir resultatene du ønsker i fremtiden. Legg merke til energi-skiftet rett etter nymånens begynnelse.

 

Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse dette har på ditt stjernetegn kan du gå inn på horoskopapp1:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1
Du kan også bestille ditt eget horsokop via nina@inspiravisjon.no eller ved å gå inn på www.inspiravisjon.no