Det er Fullmåne i Steinbukkens tegn Lørdag 22. Juni Kl. 03.06.

Ved fullmåne er Solen og Månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i

stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra nymåne til fullmåne går det ca. 14 dager. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er viden kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne og fiskene biter lettere, frø vokser raskere og det er en tid for generell vekst.

 

Noen opplever at kroppen også vokser ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. For de som har menstruasjon, kan det føre til større blødninger enn normalt. Alle ting en kjenner på i kroppen og i følelsene kan forsterkes ved fullmåne og avta like etter fullmåne.

 

Fullmånefasen

Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, komplettering og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. I denne perioden gjelder det spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsen, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig uansett hvilket tegn de er født i. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mersliten, mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmånen. Noen drømmer mer og ser syner de vanligvis ikke ser.

 

Månen knyttes til underbevisstheten og emosjonelle tema som bringer følelsene fram i lyset. Du kan bli oppmerksom på undertrykte følelser ved fullmåne og det er naturlig at sensitiviteten og intuisjonen øker.

 

Går du med planer om å fullføre noe, eller ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne ved fullmåne.

 

Steinbukkens arketype

Ledertegnet og Jordtegnet Steinbukken forbindes stabilitet, trygghet, å være ambisiøs, og resultatorientert, seriøs, målrettet, snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner og ikke minst er de meget selvstendige og selvdrevne.


Dette er en fin periode for å

bli påmint hva man ønsker å ta seriøst og skape resultater i - og å bli bevisst hvor man ønsker å sette konsentrert energi og solid innsats i. Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder lengst. Har man et skjørt fundament, kan alt man bygger på bli mer sårbart, ustødig, kortsiktig og utrygt.

 

Steinbukken forbindes med skyldfølelse og dårlig samvittighet ovenfor alt man ikke rekker i forhold til egne forventninger. Nå kan du med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er de ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, gjelder det å definere realiteten bak dem.

 

TIDsforbruk

Steinbukkens arketype forbindes også med TID. Nå kan du se din verdifulle tid i et klarere lys. Fullfør eller gi slipp på urealistiske prosjekter som ikke kan gi resultatene du ønsker. Fokuser på det du kan gjennomføre og gjør ditt beste. Gi slipp på urealistiske forventninger.

Det gjelder å bli oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på i forhold til det en ønsker resultater i.

 
Dette er en tid for å eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir resultatene en ønsker og sette fokus på det du vil skape sammen med dem som kan bidra til resultatene.

Det er verdifullt å senke tempoet et par dager rundt fullmånen, slik at man kan kjenne på egne følelser og forholde seg til dem.

 

Skaff deg overblikk over situasjonen du er i så er det mulig å skille klinten fra hveten og ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivershttps://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/      eller via nina@inspiravisjon.no

 

Herlige sommerdager ønskes deg <3 

 

 

 

 

 

GLED DERE KREPSER!

Det er SOMMERSOLVERV!

 

Solen går inn i KREPSENS tegn 20. juni 2024 kl. 22.55 -  Norsk Tid.

 

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule.

Når Sola står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året.

 

Derfor blir det den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året.

 

Dag og natt er like lange og fra i dag blir det høyeste punktet lavere for hver dag

og det blir litt mørkere dag for dag.  Ved Sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. En ny sesong begynner, altså sommersesongen.

 

Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med. Når solen belyser ens tegn betegnes det som den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, magnetismen og tiltrekningskraften øker. Man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers. De som har Krepsens energi sterkt i horoskopet kan føle Solens stråler sterkere enn andre i denne perioden.

 

Solen gjennom Krepsens tegn

Ledertegnet og vanntegnet Krepsen forbindes med ekstrem følsomhet, sensitivitet, empati, omsorg, og sårbarhet. Skallet som Krepsdyret bærer på, representerer hjemmet der man søker beskyttelse og trygghet.

 

Krepser er ekstra trygghetssøkende. De trives med tradisjoner og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med, og spesielt i forbindelse med familie, røtter og nære venner.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER.  Fundamentet man har i seg, er det man kan bygge det ytre (synlige) livet på. Det gjør at Krepsen søker trygghet og motiveres av å skape det.

 

Sommersolverv

Sommersolverv er en tid for feiring av årets lyseste dag mange steder i verden.

Den innleder en ny tid, en ny sesong, en ny fase med frodighet og full blomstring.

Legg merke til hvordan du kan styrke den indre tryggheten som kan øke vitaliteten, spontaniteten og bidra til å utfolde ditt fulle potensial.

 

Solens inngang i Krepsens tegn inviterer til å feire selve livet, Investere i familie, barn, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Ta vare på dine kjære, og del kjærlighet, nærhet og omsorg med hverandre.

 

Når felleskapet og selvfølelsen styrkes, har det positiv effekt på resultatene man oppnår i alle sammenhenger.   

 

Et solid og stabilt fundament gjør at man kan vokse, utvikle sine røtter og strekke seg mot nye høyder. Det er det som gir selvtillit, mot og handlekraft.  Om ikke alt går som forventet, kan man skape trygge rammer som bevarer den gode følelsen. 

 

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivershttps://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/      eller via nina@inspiravisjon.no

 

Herlige midtsommerdager ønskes deg <3 

 

 

 

 

Det er Nymåne i Tvillingens tegn

Onsdag 6. juni 2023 kl. 14.38 - Norsk Tid

 

Ved denne nymånen befinner Solen og Månen seg i Tvillingens tegn.

 

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny. Tiden er inne for å legge en fase bak seg og åpne for en ny. Nymånen er den beste tiden for å sette i gang nye prosjekter og oppgaver man ønsker skal vokse seg større mot fullmånen.

 

Like før Nymånen øker behovet for å avslutte kapitler, og. kvitte seg med det. som kan hindre fremgang, vekst og utvikling, det man har vokst i fra, og ønsker å gi slipp på. Det dreier seg om å rydde vei og klargjøre for det nye som er på vei inn.

 

De neste par døgn er det naturlig å bli årvåken, nysgjerrig og vitebergærlig. Noen får ikke sove, blir ekstra aktive, rastløs og viril. Kreativiteten øker og man inspireres til å sette i gang med prosjekter man har tenkt på en stund.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer mental styrke, vitebegjær og nysgjerrighet. Tvillingene er som sommerfugler som har et fugleperspektiv og ser situasjoner ovenfra og ned eller utenfra og inn.

 

Tvillingens tegn symboliseres ved to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Denne arketypen viser personligheter som har oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten på mennesker, steder og nye erfaringer er stor og fører til at man har mange kontakter, stort nettverk. Tvillingene er smarte, mentale, sosiale og genuint interessert i å vite.

 

Den doble mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer, registrerer og lagrer mye informasjon på et kort øyeblikk, med mindre man engasjerer hjernen med krevende aktiviteter.

 

For mange tanker kan føre til grubling. De indre samtalene kan være som om de var virkelige og noen ganger kan de tro de har hatt samtalen med noen uten å ha det i virkeligheten.

 

Tvillingen er et tegn med stor tilpasningsevne fordi de ofte ser flere sider av en sak.
Mange Tvillinger er som kameleoner og blir lik den de snakker med i øyeblikket. Noen kan endre karakter etter hvilket miljø man vanker i.

 

For mange saker på gang samtidig, kan føre til at man mister oversikten eller kan virke overflødig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv eller mål og mening underveis.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Den ene siden trenger ikke være enig med den andre. Å diskutere med seg selv kan være nyttig, men trenger ikke gi resultater.

 

Den indre dialogen mellom de gode og de negative sidene påvirker valgene en tar og hvordan man lytter og uttrykker seg.

 

Solen gjennom Tvillingens tegn inspirerer til å legge merke til hvordan du tilpasser deg, hvor fleksibel du er og hvilke interesser du vil gi næring til fremover. Det omfatter hvilken innsikt du trenger og hvem du kan inkludere som kan gi innspill til fremgang, utvikling og vekst.

 

Mental trening, tankens kraft, og manifestering er konkrete og sterke metoder som Tvillinger ofte er dyktige på. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man har, hvordan man kommuniserer med seg selv og andre, hvilke signaler man sender, også telepatisk, og ikke minst hva en tar imot og selv formidler.

 

Behovet for å lære og dele informasjon, kunnskap, og å tenke i nye baner, forsterkes.

Legg merke til hvordan du selv påvirker og blir påvirket av andre. Se deg selv og din situasjon i et fugleperspektiv, så klarner blikket.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter du ønsker å sette i gang eller som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha på deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via. www.inspiravisjon.no    -nina@inspiravisjon.no.

 

Med ønske om hell og lykke i tiden fremover. 

 

 

 

 

 

Jupiter beveger seg inn i Tvillingens tegn 26. mai 2024 kl.  01.14 Norsk Tid

 

Jupiter fortsetter ferden gjennom Tvillingens tegn frem til 10. juni  2025 inntil Jupiter da går inn i Krepsens tegn i Juni 2025.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og dens sterke og kraftfulle energi forsterker alt den berører.

 

Planeten forbindes i astrologien med ekspansjon, utvikling, nysgjerrighet, vitebegjær og alt som bidrar til å utvide perspektivet og oppdage nye innsikter og sannheter.

 

Det øker behovet for å søke mer kunnskap og erfaring i livsområdet planeten berører.

 

Noen inspireres til å utvide horisonten og søke ny kunnskap, nye eventyr, dra på oppdagelsesferd, begynne på kurs, eller å søke innsikter via sosiale media, utdanning og selvutvikling.

 

Det kommer an på hvilket område planeten berører for den enkelte. Jupiter forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, nemlig de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, kloke koner eller vismenn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. Jupiter øker behovet for å søke visdom og kunnskap rundt utvikling, frihet og selvstendighet.

 

Tvillingens tegn

Tvillingen er et bevegelig lufttegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det antyder en hjerne-kapasitet for minst to eller flere.

 

Lufttegn har stor mental kapasitet og et behov for å utveksle kunnskap, meninger og informasjon. Dette er en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial arketype som lærer og utvikler seg mest ved å utveksle erfaringer, tanker og ideer med andre. Mange er sosiale og trenger noen å dele opplevelser og innsikter med.

 

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange baller i luften og som samtidig har god oversikt. Det er som å ha antenner på kroppen som tar imot signaler fra alle kanter. De blir dermed påvirket av signaler fra omverdenen og kan lett la seg lede til å skifte retning.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye og de kan har indre samtaler med seg selv. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer. Man er vært mottakelig og har stor tilpasningsevne.

 

Bevegelige tegn har behov for bevegelse, forandring og stor frihetstrang. De kan vegre seg for å forplikte seg på grunn av frykten for å gå glipp av bedre muligheter senere. Tvillinger har mye humor, lekenhet og får raskt overblikk i en situasjon.  

 

Ettersom Tvillingens arketype har kapasitet for to eller flere, er det behov for å engasjere hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, så slipper man å tenke eller gruble for mye.

 

Jupiter

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon.  Det vil si at en syklus på ca. 12 år er sluttet. Det man satte i gang for 12 år siden kan nå utvikles til neste nivå eller man kan fullføre og avslutte det man begynte på den gang.

 

Noen kan oppleve at en tilsvarende situasjon som de opplevde for ca 12 år siden kan gjenta seg nå.

 

Det er naturlig å stille seg selv noen betydningsfulle spørsmål som:

  1. Hvilken informasjon trenger jeg for å ta betydningsfulle avgjørelser?
  2. Hvem vil jeg involvere eller ekskludere?
  3. Hva vil jeg prioritere?

 

Ekspansjonsmuligheter og fremgang kommer med Jupiters posisjon. Bli enig med deg selv om hva du ønsker å bruke tid og energi på. Vær oppmerksom på hvilke prioriteringer du ønsker skal øke og minke nå.

 

Hva skjedde?

Hva skjedde i samfunnet forrige gang Jupiter beveget seg gjennom Værens tegn ?

Her er noen få stikkord:

 

Mange flere begivenheter har skjedd i perioden, men her nevnes noen få som kan samsvare med Jupiter gjennom Tvillingens tegn. Hvis noe av det som er nevnt her gjentar seg i tiden som kommer, kan man relatere til kommunikasjon, formidling, informasjon, teknologisk utvikling, planlegging, og prioritering.

 

Jupiter passerte Tvillingen forrige gang fra juni 2012 til juni 2013 og før der var det 2001, fra juli 2000 til juli 2001.

Hva skjedde i år 2012 ?

Hva skjedde i år 2013 ?

 

Hva skjedde i år 2000 ?

 

Et lite sammendrag av dette er det som Jupiter og Merkur står for, kommunikasjon, planlegging, distribusjon, informasjon og formidling. Den beveger seg raskt og Tvillingen er et bevegelig tegn som kan være ekstra rastløs.

Jupiter er den største planeten i zodiaken som forbindes med Skyttens energier.  Nysgjerrigheten, vitebegjær, Jakten på kunnskap, tro, religion, utvidelse og vekst. Jupiter gjennom Tvillingens tegn forsterker tema som kunstig intelligens, nettverk, sosialisering, utveksling av informasjon, bedre former for kommunikasjon og distribusjon, så vel som raskere og bedre reisemuligheter.

 

Tidligere perioder viser sannsynligvis noe tilsvarende som ovenfor.

 

Det vil si utvikling av bedre kommunikasjons og distribusjons muligheter, samarbeidsformer, og sosiale nettverk.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via. www.inspiravisjon.nonina@inspiravisjon.no.

 

Med ønske om hell og lykke i tiden fremover. 

 

 

FULLMÅNE I SKYTTENS TEGN 23. MAI 2024

 

Det er Fullmåne i Skyttens tegn Torsdag 23. mai  2024 kl. 15.53 - Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Tvillingens tegn og månen i Skyttens tegn. Fullmåne indikerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og komplettering. Det åpner for å se tydeligere hva man ønsker å fullføre, avslutte og legge bak seg. Det er naturlig å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys.

 

  En fullmånefase er også en tid for åndelige opplevelser og kontakten med emosjonelle dypere ubevisste tema. Det kan omhandle fortidens opplevelser og bevisstgjøring om hva man lengter etter og ønsker å komplettere i sitt liv. 

 

De som er født i Skyttens tegn kan merke fullmånen sterkere enn andre, men alle som er sensitive kan merke energien.

 

Effekten av en fullmåne

Effekten av en fullmåne kan merkes noen døgn i forveien og kan et par dager i etterkant av dens fulleste tidspunkt.  

 

Fullmånen forsterker emosjonelle situasjoner og kan føre til at noen blir ekstra sensitiv og følsom. Det gir mulighet til å se deg selv utenfra og inviterer til å vokse til et høyere bevissthetsnivå. Det kan for noen føre til at en prosess settes i gang som styrker din indre drivkraft og motivasjon.

 

Det er viden kjent at månens faser kan ha innvirkning på psyken. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske sykehus i dagene rundt fullmåne. 

  

De mest sensitive kan oppleve at de strever med å få sove. Noen kan bli mer våken, kreativ, ekstra følsom, var for lyder, lukter og smaker. Noen føler behov for å være alene og kjenne på emosjonelle saker. Noen kjenner på sorg og får utløp via tårer mens andre hovner opp i kroppen. Det er naturlig å merke en økende stivhet i muskler og ledd. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårbehandling kan blødninger forsterkes.

 

Noen kan bli ekstra kreative og årvåken rundt fullmånen og føler for å slippe hemninger, slippe seg mer løs, legge noe bak seg og bobler over for å kreere, danse, leke og le.

 

Å ignorere fullmånen er som å stikke hodet i sanden og late som om fakta ikke eksisterer. Det betyr ikke at det ikke skjer. En måte å forholde seg til dette på, er å studere alt en kan finne av informasjon eller legge merke til ens egne reaksjoner i perioden.

 

Fullmånen gir innblikk i hva man kan ha behov for å se nærmere på, fullføre, legge bak seg og gi slipp på.

 

Skyttens tegn

Skytten er et ildtegn som viser temperament, engasjement, lidenskap, rastløshet og som lett kan være impulsiv i avgjørelser.  De retter energien mot raske effektive bevegelser eller handlinger.

 

Skytten representerer nysgjerrighet, vitebegjær, eventyrlyst og visdom. Dette er et bevegelig ildtegn som inspireres ved å oppleve impulsive og raske begivenheter som stimulere rastløsheten. Skytten er optimistisk og søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer kunnskap.

 

Skytter trenger å ha et overblikk over situasjonen de er i. Det er drivkraften til jakten på kunnskap og visdom.

 

Noen kan være så raske at de handler overilt. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser er tema som kan dukke opp. Det er lett å overdrive aktivitetene.

 

Hva nå?

Det er absolutt mulig å overdrive følelser og dramatisere situasjoner. Sørg for å skaffe deg et realistisk overblikk og gi slipp på det som hindrer fremgang. Det innebærer også å bevege seg ut av komfortsonen, skape forandring og tørre litt mer.

 

Det er også naturlig å se klarere i fremtidsvisjoner og forventninger. Ved fullmåne kan man innse hva man forventer som ikke er mulig å gjennomføre og kanskje må man endre planer eller ideer som ikke blir noe av. Sørg for å innhente alle opplysninger i det du ønsker å gjøre noe med.

  

Det er en strålende periode for å se seg selv i relasjon til andre. Legg merke til endringen i energiskiftet like etter fullmånen. 

 

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivers:  https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers  eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/  eller via nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om herlige dager til. deg :-)