Jupiter beveger seg inn i Skyttens tegn 8. November 2018.

 

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon. Nå har planeten beveget seg gjennom Skorpionens tegn det siste året og fra 8. november 2018 beveger den seg inn i Skyttens tegn og fortsetter i samme tegn frem til 2. desember 2019. Den befinner seg fra nå i eget tegn og det forsterker dens innvirkning i 2019.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energier forsterker alt den berører. Derfor kan noen oppleve at alt de er engasjert i forsterkes i løpet av perioden.

 

Jupiter forbindes med
Jupiter forbindes med lidenskap, engasjement, viljestyrke, nysgjerrighet og vitebegjær. I livsområdet den befinner seg er det naturlig å søke mer av noe, utvide perspektivet og oppdage mer. Jupiter øker behovet for å søke visdom, kunnskap og erfaring. Noen inspireres til å søke eventyr, dra på oppdagelsesferder og å søke kunnskap via bøker, reiser, utdanning, selvutvikling eller via møter med andre.

Denne planeten forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, nemlig de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, vise koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. For noen forsterkes behovet for å dele informasjon og lære bort noe. Blogg- virksomhet og video- presentasjoner kan eksplodere i 2019.

 

Skyttens tegn

Jupiter knyttes til Skyttens arketype. Det er et bevegelig ildtegn.  Ild-energien er en voldsom drivkraft i forbindelse med engasjement, lidenskap, inspirasjon, og eventyrlyst. Uansett hvilket livsområde man opplever denne energien på, vil behovet øke for å erfare en betydelig utvikling og vekst i løpet av det kommende året.

Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes, slik at man ser etter muligheter for endring, og komme ut av denne spiralen, eller retter blikket i en ny retning.

Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere vekst og utvikling, ikke minst erfaring som gir nyttig kunnskap. Det er lett å overdrive interessene til enorme proporsjoner når man setter seg noe fore. Det kan bli til et ensidig fokus om man ikke tar hensyn til andres innsikter eller perspektiv.

 

Jupiters kraftfulle og inspirerende energi kan styrke drivkraften til målene man setter seg. Jupiters natur er at man ønsker å nå målene så raskt som overhodet mulig. Omtrent før man setter i gang.

I iverens hete kan man i ønsket om å haste til mål glemme å studere detaljene som må til for å komme dit. Unngå forhastede avgjørelser i tiden fremover i området Jupiter vandrer gjennom.

 

Livsområder for Arketypene:
Nedenfor vil jeg forsøke å beskrive noen stikkord for hvilke livsområder det kan dreie seg om for de ulike tegn:

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette kan ha for deg personlig, kan du ta kontakt via www.inspiravisjon.no eller info@inspiravisjon.no

 

Væren: Utvikling og vekst på følgende områder: eventyrlyst, reisevirksomhet, oppdagelsesferd, utvidelse av trosoppfatning, søke meningen med livet, kunnskap, ønske om å lære noe eller å lære bort noe til noen. Drive med underholdning.

 

Tyren: Utvikling og vekst på følgende områder: Engasjement i forbindelse med verdier man deler med andre, økonomi, finanser, investeringer, lønnsøkning, arv, mottak av gaver, arbeidsgiver, bank, forsikring, avaler, samarbeidsforhold og forhold til partner.

 

Tvillingen: Utvikling og vekst på følgende områder: Parforhold, nære relasjoner, utvider nettverket og kontakten man regelmessig har med andre, bryllup, møter sin utkårede, innleder langsiktig parforhold eller utviklende samarbeidsforhold.

 

Krepsen: Utvikling og vekst på følgende områder: Jobb, arbeidsoppgaver, daglige rutiner, livsstil, helse, forholdet til egen kropp, velvære, kosthold, endring av livsstil, ekspansjon i forholdet til husdyr, å yte tjeneste, service, hjelpe noen.   

 

Løven: Utvikling og vekst på følgende områder: i romantiske relasjoner,svangerskap, barn, single kan møte sin utkårede, relasjoner til nære slektninger, kreative prosjekter, selvuttrykk, eksperimentering i seksuelle forbindelser, ekspansjon i selvuttrykk.

 

Jomfruen: Utvikling og vekst på følgende områder: I privatlivet, investering i bolig, eiendom, styrket selvfølelse, selvtillit, justering i forholdet til foreldre, eldre slektninger, røtter, økende innsikt i barndom, ekspansjon i familien, fundamentet generelt.

 

Vekten: Utvikling og vekst på følgende områder: nærmiljøet, forholdet til søsken, naboer, nettverk, kommunikasjon, lære noe nytt, lære bort, utveksling av informasjon, investering i kommunikasjonsmidler, sosiale nettverk, PR, markedsføring, salg og kjøp.

 

Skorpionen: Utvikling og vekst på følgende områder: øke troen på egne evner og talent, prestere mer, selvtillit, følelse av mestring, søke åndelige og materielle verdier, høyere inntekt, gir mer av det man har å by på av talent, kunnskap og visdom.

 

Skytten: Utvikling og vekst på følgende områder: selvutvikling, image, utseende, forholdet til seg selv og egen kropp, ser seg selv tydeligere i forhold til andre, karriere, helse, livsstil og hvilket inntrykk man gjør på andre. Selvtilliten, motet og handlekraften øker.

 

Steinbukken: Utvikling og vekst på følgende områder: bevisstgjøring av egne vaner, uvaner, ubevisste holdninger, lengsler, det som er undertrykt, blir bevisst frykt, og oppmerksom på hva man ønsker å avslutte og justere. Søker dypere åndelig vekst., og meditasjon.

 

Vannmannen: Utvikling og vekst på følgende områder: i forbindelse med vennskap, utvider nettverk, sette seg nye mål, publiseringer, utvider kontakt og engasjement i forbindelse med grupper og andre med felles interesse. Media, elektronikk og teknologi.

 

Fiskene: Utvikling og vekst på følgende områder: Livsmål, ambisjoner, karriere, forholdet til foreldre, autoriteter, endring eller forbedring av posisjon, forfremmelse, gjør seg bemerket i forbindelse med karrieren eller privatlivet. Ny jobb er aktuelt i år.

 

 

 

NYMÅNE I SKORPIONENS TEGN

Det er Nymåne i Skorpionens tegn 7. November 2018 kl. 17:02

Nymånen representerer fullførelsen av en syklus og begynnelsen på en ny. Månen bruker ca 29,5 dager på sin bane. Ved Nymåne denne gang befinner Solen og Månen seg på samme sted i Skorpionens tegn.

 

Nymånen inviterer til en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø.


Like før nymånen åpnes muligheten for å bli bevisst hva en har vokst i fra og ønsker å skille seg av med. Tiden er inne for å legge en fase bak seg, og gi slipp på noe som ikke lengre gagner eller fører til noe positivt.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som representerer regenerasjon, forvandling, transformasjon og ny vekst.  Dette er et vanntegn som knyttes til stille vatn, som kan bli svært giftig og fylt av gift (bitterhet) dersom det ikke er noe tilsig av nytt revitaliserende vann eller utskifting av det eksisterende. Å holde for lenge fast på noe man har vokst i fra kan virke begrensende.

 

Nymånen i Skorpionen inviterer til å dykke inn i emosjonelle dyp og bli bevisst holdninger og smertefulle følelser som har behov for å bli helbredet, slik at det er mulig å vokse og strekke seg og vende blikket fremover.

 

Nymånen er en påminnelse om å gi slipp på det gamle og åpne for det nye en ønsker å dyrke, enten det gjelder holdninger, tanker, erfaringer, verdier, eller materielle saker.

 

Tillat deg å tenke i nye baner og gjøre ny ting, så nye frø og ideer som kan vokse ut over høsten. Eliminer alle hindringer for ny vekst. Ved å gi slipp på noe, gir man plass til noe nytt og bedre. Fornyelse gir som oftest rom for ny vekst.

 

Nymånens innflytelse

Ved nymåne kan de mest følsomme oppleve noe av det samme som ved fullmåne. Noen blir ekstra årvåken, kreativiteten øker og man er klar for å skape noe. Enkelte tenker og reflekterer mer enn ellers. Noen blir spesielt emosjonelle, blir satt ut og opplever at kroppen hovner. Er det behov for å gi slipp på noe, å eliminere noe, kan det gi en følelse av sorg.

 

Mange kan føle en ekstra sprudlende glede, boblende kreativitet og fylles med energi. Det er også naturlig å bli spesielt rastløs disse dagene. Det gjelder dagen før og etter nymåne.

 

 

Tillat deg å føle det du føler, aksepter og gi slipp. Søk bevegelse mot forbedringer som i neste omgang kan stabiliseres og gi ny trygghet. Skorpionens tegn representerer også forvandling og fornyelse. Alt er i konstant endring. Tiden er inne for fornyelse.

Å fokusere på det du ønsker å dyrke eller kreere, bidrar til å styrke akkurat det.


Legg merke til energiskiftet når nymånen er passert og befinner seg i stigende modus. Da kan man se klarere hva en ønsker å dyrke og gi liv til fremover.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn i Horoskopapp1. Den finner du ved å følge linken nedenfor:

 

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

DET ER FULLMÅNE I TYRENS TEGN Det er fullmåne 24. oktober kl. 18.45, 1 grad Tyrens tegn.

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring. Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og fullføres ved fullmåne. Solen befinner seg i Skorpionens tegn og månen i tegnet ovenfor, Tyrens tegn. En fullmåne gir mulighet til å se seg selv i et klarere lys, i andres perspektiv.

 

Sterk sensitivitet

I dagene før og etter fullmåne blir mange ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre tar lett til tårene. Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og det er kjent at noen blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne.


Noen kan bli spesielt yr og energisk, full av pågangsmot og engasjement. Behovet for å fullføre og skape noe øker for noen. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Det kan innebære ukontrollerte emosjonelle utbrudd både når det gjelder latter, glede, sinne og sorg.


Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det sammenfalle med månens syklus.

 

Tyrens tegn

Når månen nå befinner seg i Tyrens tegn kan man bli spesielt sensitiv. Sansene skjerpes. Noen bobler over av kreativt engasjement og greier ikke la være å skape noe fordi engasjement og lidenskap bobler over. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere!


Tyren forbindes med lojalitet, stabilitet, trygghet og jordnærhet. Dette er en strålende periode til å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Unngå sløsing når du er på det mest følsomme disse dagene. Tyrens sensitivitet utmerkes også i form av ekstra stort behov for hudkontakt og nærhet.


Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt. Nytelse i form av intimitet, nærhet og seksualitet er verdier som kan forsterkes disse dagene. Å gjøre det som stimulerer sansesystemet og fører til nytelse gir en berikende følelse. Unngå overdrivelser.

 

Prioritere verdier

For noen er det naturlig å reflektere over hvilke verdier man verdsetter aller mest. Åndelige eller materielle verdier, vennskap, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, fysisk aktivitet, eller andre prioriteringer. Verdier som ærlighet, rettferdighet, frihet og kjærlighet belyses også.


Ved fullmåne er det naturlig å fullføre en fase og gi slipp på noe man har vokst i fra. Å gi slipp på verdier som ikke lengre har betydning, virker befriende. Behovet for å kvitte seg med gjenstander, selge noe eller å avslutte noe som ikke lengre betyr noe, er et aktuelt tema.


Solen i kontakt med Venus og Månen i kontakt Uranus.

Når Uranus i tillegg er i kontakt med fullmånen kan det føre til en økt frihetstrang. Uventet og plutselig innsikt eller bevisstgjøring kan oppstå som gjør at det man trodde hadde betydning ikke lengre har det. Dette kan føre til en endring i verdisystemet.

 

Når Tyrens planet Venus i tillegg beveger seg på vei bakover ved Solen i Skorpionens tegn, er denne fullmånen ekstra interessant. Igjen er det sanser og verdier som er i fokus og det er de indre verdier som kan ha behov for mer oppmerksomhet.

 

Mange kan føle på håpløshet, mismot, ha en følelse av å mangle noe eller å ikke passe inn. Noen kan føle seg ekstra ensom, alene, og mange kan oppleve at den økonomiske situasjonen er spesielt utfordrende. En sterk følelse av tomhet kan prege bildet for noen disse dagene.


Fullmånen i kontakt med Uranus kan gi plutselig innsikt i hva som virkelig betyr noe for en selv. Geniale og unike ideer kan dukke opp for de mest kreative disse dagene.

 

Tyrens tegn forbindes med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk,  kunst, vakre harmoniske omgivelser,  opplevelser i naturen, god mat og drikke og alt som minner om nytelse og overflod. Tiden inne for å sette tempoet ned og virkelig lytte til sansenes signaler i denne perioden.

 

Noen kan ikke unngå å forholde seg til verdier eller sanselige opplevelser på en eller annen måte disse dagene. Det er naturlig å se klarere i slike tema uansett hvilket tegn en er født i.

Med ønske om kjærlighetsfylte dager for enhver. 

 

Ønsker å bestille ditt eget horoskop kan du gjøre det på følgende måte:

Via mail: nina@inspiravisjon.no

Eller via: https://www.inspiravisjon.no/coaching

 

Ønsker du å lese mer om fullmånens innvirkning kan du bestille horoskopapp1: https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

GLED DERE SKORPIONER

- og alle dere som har Skorpionen sentralt plassert i horoskopet.

Solen beveger seg inn i Skorpionens tegn 23. Oktober 2018

 

Solen beveger seg gjennom tegnet de neste fire ukene og frem til den beveger seg inn i Skyttens tegn 22. november. Solen belyser alt den kommer i kontakt med. Det betyr at dette er den beste tiden på året for Skorpioner og de som har tegnet sterkt representert i sitt horoskop.

 

Skorpionen

Skorpionen er et fast vanntegn som liker å fordype seg i alle ting de er opptatt av. En er gjerne enten 100% engasjert eller ikke interessert.  Det er enten/eller. En Skorpion går grundig til verks og liker å ha kontroll og oversikt. En blir lett lidenskapelig opptatt av det en er engasjert i, enten det er en partner, en jobb, studier eller en aktivitet.

 

Skorpionen er skeptisk av natur og har behov for å erfare og leve med system og rutiner for å oppnå trygghet. De er ofte sky og liker ikke å være altfor synlig. De jobber gjerne i bakgrunnen. Det store behovet for trygghet og sikkerhet, kan ved for mye av det gode, skape avhengighet, frykt for å miste oversikten, angst for usikkerhet i relasjoner eller prosjekter. Det kan føre til mistenksomhet, dramatisering og manipulasjon i den tro at man selv har dannet seg riktig bilde over situasjonen.

 

Solen gjennom Skorpionen

Solen belyser det som ulmer under overflaten, det som tilsynelatende er usynlig, skjult, eller det som kan være ubevisst. For noen kan det føre til at lyset når inn i forbindelse med frykt eller usikkerhet. Den kan bidra til å frigjøre hemninger og begrensende følelser.

 

Solens posisjon inspirerer til å lytte til intuisjonen og la lengselen etter kjærlighet lede til å gi slipp på negative følelser som bitterhet, sinne og hat. Den gir mulighet til å se slike emosjonelle svingninger i et nytt lys og åpner for tilgivelse og forvandling for de som er villig til å se bakenfor.

 

Dette er en gyllen mulighet til å se de underliggende motiver og bakenforliggende årsaker til utvikling man gjennomgår. Det øker muligheten til å gjøre eventuelle endringer og bidra til utvikling av det fulle potensial. Ved å se klart, kan man også skille seg av med tankemønstre, avfallsstoffer eller giftige aspekter som ikke lengre skaper positiv vekst. Solen gir disse ukene mulighet til å få kontakt med den innerste kjerne, det sanne, den ekte renhet som gir grobunn for berikende utvikling og vekst, uansett hvilket tegn er født i.

 

Fugl Phoenix

Solen i Skorpionen forbindes også med ”fugl Phoenix”, ”Slangen som skifter ham”, og ”sommerfuglens forvandling fra larve til puppe og sommerfugl ”.  Denne forvandlingen inviterer kjernen, det ekte og ærlige frem i lyset. Grip muligheten til å bringe frem fra dypet kjernen den du er og se dine motiver og behov i et klart lys.

 

Hvis motivet for å tjene en annen er grådighet og begjær, er man på vei mot et sted man ikke ønsker å være. Dersom motivet for å hjelpe andre er ekte og ubetinget kjærlighet, vil man bevege seg mot en indre fullbyrdelse med mulighet for å oppleve stor indre trygghet lykke, glede og fred.

 

Uansett tegn en er født i oppmuntrer solen gjennom Skorpionens tegn til å lytte til intuisjonen og være bevisst egne motiver de neste 30 dager. De vil danne grunnlaget for resultatene som skapes senere.  

 

Å gi til en selv og ens neste i ubetinget kjærlighet skaper en positiv frekvens for alle parter og for de man omgir seg med.

 

Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse Solens ferd gjennom Skorpionen har, kan du vurdere å lese ukens eller månedshoroskop i Horoskopapp1.

Den kan bestilles via linken nedenfor:

http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

Personlig horoskop kan bestilles via 

nina@inspiravisjon.no 

 

eller via https://www.inspiravisjon.no/coaching

 

 

 

 

NYMÅNE I VEKTENS TEGN 2018

Det er Nymåne i Vektens tegn 9. oktober kl. 05:47 Norsk Tid.  


En nymåne indikerer begynnelsen på en ny syklus. Det betyr at siden det var fullmåne for 14 dager siden, har månen vært i en synkende fase. I slutten av den fasen er det naturlig å gi slipp på noe for så å legge til rette for en ny syklus på ca 30 dager som starter ved nymåne.


Nymåne
 
Ved nymånen er det en fin tid for å sette i gang nye prosjekter. Det er også en tid for fornyelse i form av utseende, stil og uttrykk eller å involvere seg i nye interesser som kan vokse frem mot fullmåne om 14 dager.

Ved nymåne kan mange oppleve det samme som ved fullmåne. Noen kan bli ekstra emosjonelle, årvåken, energisk, rastløs, lidenskapelig og kreativ. Mange får ikke sove fordi energinivået er ekstra høyt. Det som om man er koblet til et ekstra batteri og har mer eneri å gå på. Kroppen faller bare ikke til ro.

 

Er du blant de kreative kan dette være en fin periode for å få utløp for kreativiteten. Det er gunstig å benytte den ekstra energien til å være i skapende modus.


Vektens tegn
Vekten forbindes med relasjoner og parforhold fordi denne arketypen søker en forening mot sin motpol for å finne balanse. Det kan også sees på som en sammensmelting mellom yin og yang, det feminine og maskuline.

Vektens energier forbindes med harmoni, balanse, fred og skjønnhet. Vektens arketype søker balanse i alle ting og mistrives hvis det er ubalanser, konflikter, disharmoni eller noe som ikke passer inn i helheten.

Vektens arketype symboliserer at naturen og mennesket trenger balanse i alle ting for å fungere optimalt. En balanse mellom lys og mørke, dag og natt, surt og salt, yin og yang, uorden og orden er naturlig for å se helheten.  Det finnes også mange flere metaforer på dette. Det er fordi motsetninger finnes man kan si at noe eksisterer. Natten kan ikke eksistere uten dagen, og mørke kan ikke eksistere uten lyset. JEG eksisterer ikke uten å ha et forhold til et du DU. DU har innflytelse på MEG og JEG har innflytelse på DEG.

Vektskålen vipper over om det blir for mye eller for lite av noe. Det inviterer til å etterstrebe balanse, noe som gir mulighet for harmoni og fred. Tiden er inne for å søke balanse i alle ting. Det innebærer å legge merke til om det er for mye eller for lite av noe.  

 

Vektens arketype er sosial, trives med å dyrke skjønnheten, kjærligheten og eliminere det som ikke harmonerer eller bidrar til balanse, enten i omgivelsene eller i mellommenneskelige relasjoner.

La deg inspirere av nymånen i Vektens tegn og grip muligheten til å sette i gang aktiviteter eller samtaler som bidrar til å balansere dine relasjoner, dine vaner, rutiner, planer og mål, så vel som hormonsystemet, kropp, sjel og sinn. Du inviteres til å aksjonere og ikke lengre la tingene skure å gå.

Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter nymånens begynnelse. La det inspirere til å være kreativ, skape noe og få det du setter i gang til å vokse og gro.


Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via horoskopAPP1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1