Det er Nymåne i Tvillingens tegn Mandag 22. mai 2020  -  kl. 19.40 -  Norsk Tid

 

Både Solen og månen befinner seg i Tvillingens tegn i dagene rundt nymånen. Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny.  Tiden er inne for å legge en fase bak seg og åpne for noe nytt.

 

Den beste tiden for å sette i gang med nye ting og så nye frø er ved nymåne. En ny begynnelse er i emning og tiden er inne for å prioritere det man ønsker skal vokse seg større mot fullmånen om 14 dager. Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, det man har vokst i fra, og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei for det nye som er på vei.

 

De neste par døgn kan noen bli ekstra våken, nysgjerrig, vitebergærlig, og kunnskaps-søkende,. Noen får ikke sove, blir ekstra aktive, rastløse og kan føle en lettelse og engasjere seg i nye målsettinger.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer mental styrke, vitebegjær, og nysgjerrighet.  Noen har et bredere perspektiv og ser situasjoner ovenfra.

 

Tvillingens tegn symboliseres ved to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Denne arketypen viser personligheter som kan ha oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

 

Stikkord som representerer Tvillingen er en mental, intellektuell,  nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer. Tvillingens tegn gir et økende behov for å dele, tenke i nye baner og å lære nye kunnskaper. 

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten rundt hva som finnes, leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et kort øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, for mange tanker eller grubling.

 

Bevegeligheten

Tvillingens bevegelighet indikerer en stor tilpasningsevne også fordi man ser flere sider av en sak. Mange Tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. For mange saker på gang samtidig kan føre til at man mister oversikten eller virker overflødig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv og mål og mening underveis. Man kan være som en kameleon og endre karakter etter hvilket miljø man vanker i.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Det påvirker også hvordan man lytter og uttrykker seg til andre. Det gir mulighet til å legge merke til hvordan du tilpasser deg og hvor fleksibel eller ikke du er. og hvilke spirer eller interesser som skal få mulighet til å vokse fremover. Det omfatter hvilken innsikt du trenger og hvem du kan inkludere som kan gi næring til en positiv vekst fremover.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man har, hvordan man kommuniserer med seg selv og andre, hvilke signaler man sender, også telepatisk, hva en tar imot og hva en selv formidler.

 

Legg merke til hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Det er å anbefale å se deg selv og din situasjon i et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på ditt personlige horoskop kan du bestille et personlig horoskop via nina@inspiravisjon.no eller via  www.inspiravisjon.no

 

Gled dere Tvillinger, snart gebursdag!

Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn onsdag 20. Mai. 2020

Solen skifter tegn fra Tyren til Tvillingen og beveger seg gjennom tvillingens tegn frem til 20. Juni før den beveger seg videre inn i Krepsen tegn. Tidspunkt og dato for solens tegnskifte kan endres litt fra år til år.


Når solen beveger seg gjennom ens tegn, er det naturlig at energinivået vitaliteten øker.  Sjarme og utstråling forsterkes og noen kan oppleve at batteriene lades lettere. De som har Tvillingen sterkt representert i horoskopet kan merke økning i energinivå de neste fire ukene.

 

Tvillingens tegn

Tvillingen er et luft – tegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det indikerer kapasitet for minst to eller flere.

Tvillingen er et mentalt tegn. Det indikerer en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial arketype som har behov for å lære og formidle så vel som å utveksle tanker og ideer med andre.

 

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer.

 

Den store mentale kapasiteten virker som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at en observerer mye på et øyeblikk. Ettersom de har kapasitet for to, er det behov for å engasjere hjernen med krevende og utviklende aktiviteter. Så slipper man å tenke eller gruble for mye.


Mange Tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. Noen kan tilpasse seg for mye og miste mål og mening underveis.

Nytt energiløft
Når solen passerer ens tegn, får man gjerne ekstra energi, pågangsmot, skinner og gløder mer enn ellers og ikke minst tør mer. Man får ofte mer oppmerksomhet fordi man bobler over av livsglede og energi. Det er som om man får en lyskaster av energi rettet mot seg. Solen øker vitaliteten og livskraften. Det området som belyses forsterkes og man ser seg selv, sine evner og egenskaper i et klarere lys.

Enten du er Tvilling eller har mange planeter i Tvillingenes tegn, inviteres du til å utnytte økningen i energinivå i denne perioden. Kreativiteten bobler over for de som åpner for solens stråler. Nå kan du med fordel uttrykke din sjarmerende, energiske, kreative og glødende utstråling.

 

Hva kan Solen gjennom Tvillingens tegn inspirere til?

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å sosialisere, kommunisere og være bevisst hvilke budskap man sender og mottar. All energi og kommunikasjon påvirker andre på en eller annen måte.

 

Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan man formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke av andre en omgir seg med.

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvordan man kommuniserer, hvilke tanker man tenker, signaler man sender telepatisk, hva en mottar. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås. Det inspirer til å se en selv og ens egen situasjon utenfra med andres perspektiv eller fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å gjøre som tvillingen, være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk den informasjon du trenger for videre vekst. Dette er en tid med høyt aktivitetsnivå. Det gjelder å planlegge tiden grundig, selv om det er naturlig å være fleksibel.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innvirkning solen har på ditt tegn de neste ukene, kan du gå inn på Mitt AstroUnivers via linken nedenfor:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller bestille ditt eget horoskop via www.inspiravisjon.no  eller via mail: nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om fantastiske dager for enhver.

 

 

 

 

 

 

VENUS BEVEGER SEG på vei BAKOVER fra 13. mai til 25. juni 2020 i Tvillingens tegn.

 

Venus beveger seg på vei bakover 13. Mai til 25. Juni 2020 fra 21 grader til 5 grader Tvilling.  Den er tilbake til utgangspunktet 29. Juli.  Venus beveger seg gjennom Tvillingens tegn fra 2. april til 7. august.

 

De små innerste loopene viser Venus retrograde faser i løpet av sin 8 - årige bane. Her ser man også Venus forhold til Solen. Hvert 8. år kommer Venus tilbake til samme sted. I det personlige horoskopet vil det same området aktiveres eller berøres av Venus hvert 8. år.

 

Planeten skaper et vakkert mønster i løpet av sin 8 årige syklus og der er naturlig at planeten forbindes med skjønnhet, kjærlighet, fred og balanse i Astrologien. Planeten forbindes også med nyrene, blæren og hormonsystemet og det er interessant at alle cellene i kroppen er fornyet hvert 8. år.

 

Venus senker tempoet og beveger seg roligere i perioder på rundt 6 uker omtrent hver 18. måned. Planeten har en omløpstid på 225 dager, noe som tilsvarer omtrent 8 måneder rundt solen. Venus beveger seg rundt sin egen akse i motsetning til det andre planeter og jorda gjør. Venus er det lyseste objektet på himmelen og ser ut som en stjerne.

 

Sett fra Venus, står sola opp i vest og går ned i øst. Planeten er synlig nær horisonten ved soloppgang eller solnedgang. Derfor kalles den også  ”morgenstjernen” og ”aftenstjernen”.  I sin bane rundt solen tar Venus igjen jorden hver 584. Dag og endres fra å være ”aftenstjernen” til ”morgenstjernen som er synlig ved soloppgang.

 

Venus arketype

Venus forbindes i astrologien med magnetisme, tiltrekningskraft, kjærlighet, åndelige og materielle verdier, skjønnhet, romantikk, begjær, behov, økonomi og alt som sansene kan erfare. Når planeten beveger seg bakover kan det gi en dypere erfaring rundt alt som har med sanser, verdier og relasjoner å gjøre.

 

(bildet viser Venus og jordens bane med solen i midten)

 

En retrograd periode inviterer til å ta en nærmere titt på hva man ønsker å tiltrekke og frastøte seg, (magnetisme) verdier man verdsetter og hva man begjærer. For noen kan det betyr at de revurderer verdier, investeringer, eiendeler, eller verdien av det en har, egenverdi og betydningen av relasjoner man er involvert i.  Ikke minst egenverdi og selvfølelse er en del av dette.

 

Venus åpner for muligheten til å verdsette personlige behov og kreative evner og egenskaper og kjærligheten til harmoni og balanse. Det er en fin tid for å forsterke sansene og oppnå berikelse i form av sanselige opplevelser.

 

Tvillingens Arketype

Tvillingens tegn forbindes med kommunikasjon, distribusjon, formidling, utveksling av tanker og ideer, mental virksomhet og utvikling, dualitet, elektroniske dingser og kanaler.

 

Venus gjennom Tvillingens tegn øker behovet for å kommunisere, dele informasjon og sosialisere. Det involverer også kjøp og salg og informasjon som involverer verdier og økonomi.

 

Venus beveger seg på vei bakover i ca 6 uker og i løpet av perioden kan det oppstå utfordringer i forbindelse med personlige verdier og økonomiske saker som involverer børsen, aksjer, flyselskap, buss, båt og taxi, så vel som utfordringer med tekniske og elektroniske løsninger som bidrar til å spre budskap.

 

Ny informasjon om økonomiske transaksjoner kan forekomme og i noen tilfeller kan det bringe utfordringer, men i andre tilfeller fører det til bedre løsninger fordi jakten på å finne løsninger på verdier og økonomiske utfordringer forsterkes. 

 

Det er naturlig å bevege seg innover, fokusere på å lytte til sansene og legge merke til detaljer i større grad enn man vanligvis gjør. For noen kan det innebære at de ønsker å kvitte seg med verdier de ikke lengre trenger. Det er naturlig at verdisystem er i endring og at andre verdier kan bety mer enn det man tidligere har oppfattet som verdifullt eller betydningsfullt.

 

For noen kan det innebære at de endrer fokus fra et ytre perspektiv til et indre perspektiv. Altså fra å la andres mening ha betydning (å la fasaden og utseende får for stor betydning) til å ikke lengre la andres avgjørelser eller oppfatninger ha noen betydning for hvem man er eller hva man gjør. Det kan øke oppmerksomheten rundt det å skape en indre balanse og ro fordi man lytter bedre ti sansene.

 

Det gir muligheten til å utvikle sin indre styrke, selvfølelse, og egenverdi dersom man fokuserer på de indre og ekte verdier. Det betyr at man er verdifull nok som man er akkurat NÅ uten å prestere. Man kan føle seg rik uten å eie noe som helst.

 

Kjærlighet og verdier

Venus tiltrekningskraft og magnetisme er svært betydningsfull. Noen kan erfare at de av ulike årsaker må ta stilling til hva kjærlighet og åndelige verdier betyr for dem i løpet av perioden. Det er hensiktsmessig å studere nærmere hva og hvem en ønsker å styrke forholdet til og omgi seg med.

 

Relasjoner til andre starter med forholdet til en selv. Mange vil nå studere forholdet til egen kropp, utseende, hva de begjærer. Venus gir muligheten til å se verdien av det man ER og HAR. Den åpner for å fordype seg i skjønnheten i det som ER og eksisterer NÅ.

 

Noen vokser ut av verdisystem de tidligere har forholdt seg til og søker noe annet, bedre eller mer verdifullt i løpet av perioden. Andre blir påmint verdier og relasjoner de har som de har oversett eller ignorert. Ikke minst hvordan man kommuniserer med seg selv og andre er et betydningsfullt tema.  

 

Ubetinget kjærlighet er den høyeste frekvens og inkluderer fullstendig tilgivelse og hengivenhet. Å bestrebe å utøve fordomsfrihet og ikke dømme en annen, uansett omstendigheter, er en kunst.

 

Venus gir muligheten til å studere ekte verdier og tilstrebe å skape ekte og gjensidig kjærlighet ovenfor en selv og andre. I denne perioden gis også muligheten til å dypere i en selv og revurdere ens egne verdinormer.

 

Økonomi og materielle verdier

I perioden Venus vender bakover kan noen oppleve at økonomi og verdier er et betydningsfullt tema. Noen erfarer at økonomien strammes til og at det tærer på energinivået og relasjoner man er involvert i.

 

Det er naturlig at økonomi kan føre til stagnasjon en periode for noen. Noen kan oppleve at de taper verdier, eller legger noe bak seg til fordel for andre mer verdifulle verdier. Andre erfarer at de ønsker å gi slipp på visse verdier fordi de har vokst i fra dem. Nå kan man med fordel definere hvilke åndelige og materielle verdier man verdsetter aller mest.

 

Grip muligheten til å reflektere rundt åndelige verdier, selvutvikling, hva du ønsker å bruke verdifull tid, energi og penger på. Hva er det aller viktigste for deg? Enhver har selv kontroll på hva en ønsker å gjøre i forbindelse med verdier og kjærlighetsanliggender. I tiden fremover er det et viktigere tema enn det vanligvis er.

 

Venus gjennom Tvillingens tegn minner også om å skape en indre balanse og harmoni uansett hva du møter på utsiden.

 

Noen merker denne perioden sterkt, mens andre merker svært lite. Essensen er å erkjenne hva som virkelig betyr noe for deg og gjøre tiltak for å bevare det. Dersom man opplever utfordringer er det naturlig å rette fokuset mot å skape harmoni og balanse. 

 

Sannsynligvis ser man ikke resultatet av det som skjer, eller avgjørelser som tas i denne perioden før etter at perioden er over og Venus er tilbake til utgangspunktet.

 

Dersom du ønsker å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers, https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller bestille ditt personlige horoskop via www.inspiravisjon.no

eller på mail: nina@inspiravisjon.no

 

 

 

Det er fullmåne i Skorpionens tegn Torsdag 7. Mai ca kl. 12.45, Norsk Tid

Fullmånen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det gir mulighet til å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på den psykiske balanse hos meget sensitive individer og noen opplever denne fasen sterkere enn andre.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk på kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra sliten eller får sterke spenninger i kroppen. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak.

 

Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene.  

 

Fullmånen i Skorpionen

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Det er gjerne enten eller, man er totalt engasjert eller ikke interessert i det hele tatt. 

 

Nå belyses ens mørkere sider via møter med andre slik at en kan få mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, tanker, og psykiske begrensninger. Det øker sjansen for å

polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være.  

 

Det åpner for muligheten til å helbrede uvaner, avhengighet, gi slipp på hat hevntanker og negativitet. Via tilgivelse, ubetinget kjærlighet kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at en fase avsluttes og gir fødselen til en ny.  Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til berikelse og til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer inni seg av følelser, forestillinger eller tanker. Det er naturlig at noe emosjonelt belyses slik at en kan tilgi og legge noe bak seg.

Merkur konjunkt Solen i Tyren
Merkur befinner seg ved denne fullmånen i kontakt med Solen. Merkur representerer tanker, holdninger og kommunikasjon i horoskopet. Det gjør at det kan være enklere å se klarere i nære relasjoner og sette ord på følelser.

 

Mange vil se sine nære relasjoner i ett tydeligere lys og oppnå evnen til forståelse og innsikt som gjør at man kan forklare det man opplever.  Følelser kan med dette bli tydeligere og mer håndterbare.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert, og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten. Alt som minner om skygger kan virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet bli til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

Utrensning
Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på, og en fin tid for å justere uvaner og destruktive rutiner.

 

Noen kan få stor effekt i forbindelse med vektreduksjon ved å sette i gang i tiden like etter en fullmåne. Skorpionens tegn representerer også lidenskap, intensitet og konsentrasjon. Det gir en påminnelse om å dedikere seg fullt og helt til det en ønsker å dyrke og fokusere på.

 

Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte i tiden forover.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

  

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

 

Ønsker du å se nærmere på hvor fullmånen er og dens effekt i ditt eget horoskop kan du bestille time for samtale via nina@inspiravisjon.no eller gå inn på www.inspiravisjon.no

 

Du kan også lese mer om liknende artikler i Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

 

 

 

 

NYMÅNE I TYRENS TEGN Det er Nymåne  Torsdag 23. april 2020 i Tyrens tegn kl  04.25 - Norsk Tid.

 

Hver måned er det en Fullmåne og en nymåne. Hver gang i ett nytt tegn. Det er som oftest kun en nymåne og en fullmåne per tegn er år, med visse unntak.

 

Nymånen åpner for en strålende mulighet til å avslutte en fase, sette i gang med nye prosjekter og gi liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Tyren knyttes til det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre. I denne koronatiden er det i høyeste grad fokus på slike tema ettersom mange opplever at jobbsituasjonen endres, økonomien og verdiene de har er i en endring.

 

Mange står ovenfor reduserte inntekter enten i form av permitteringer, nedstenging, eller oppsigelser. Det gjør noe med ens personlige verdisystem og fører til at mange søker nye veier, ønsker å bruke andre eller flere egenskaper, søker å skaffe inntekter og verdier på andre måter enn før.  Nymånen åpner for å se mulighetene fremover.

 

Tyrens tegn

Nymånen i Tyrens tegn kan lede til økt fokus rundt åndelige eller materielle verdier. Tyrens tegn forbindes med sansene og det er naturlig at sansene og begjæret forsterkes disse dagene. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt. Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene.

 

Tegnet forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans. Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren på sitt beste kan kunsten å nyte i fulle drag alt man elsker og har.

 

Tyrens tegn forbindes også med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen og alt som kan minne om overflod.

 

Verdier

Det er naturlig å reflektere over hvilke verdier en verdsetter aller mest. Åndelige og materielle verdier, familie, vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting som sansene kan oppleve som man også verdsetter.

 

Dette er også tiden for å dyrke og berike det man allerede har sådd, det som er skapt og det man ønsker skal vokse seg større og sterkere. Det gjelder å være oppmerksom på hva man fokuserer på og gir næring til, slik at det ikke går på bekostning av andre verdier som i grunnen betyr mer. Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær det er nødvendig å gi slipp på. Så er det mulig å åpne for manifesteringen av nye verdier.

 

Nymånen i kontakt med Uranus

Nymånens konjunksjon med Uranus inspirerer til å gjøre noe helt nytt, originalt og fremtidsrettet. Det inspirerer til å tenke i nye baner og implementere ny teknologisk eller elektronisk utvikling. Koronaepidemien åpner for å tenke i nye baner i verdispørsmål både når det kommer til hva man oppfatter som verdifullt og hva man ønsker å investere i. Det er naturlig å gi slipp på noe og åpne for noe nytt med Uranus energier inne i bildet.

 

Uranus forbindes også med elektronisk eller teknologisk utstyr og nymånens kraft inspirerer til å investere i utstyr som kan støtte det du vil begynne med. Å drive for seg selv, og økt fokus på sosiale media og hvordan man ønsker å kommunisere og knytte kontakt via sosiale media er absolutt tema som forbindes med dette.. Et nytt verdisystem i slike tema er i anmarsj.

 

De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop kan ha sterkt behov for å legge en fase bak seg og vende blikket forover mot nye horisonter. Noen vokser ut av visse verdisystem og har fordel av å gi liv til nye verdier. Nymånen oppfordrer til å avslutte en fase og åpne for en ny.

 

Alle som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i det personlige horoskopet kan merke denne innflytelsen på en eller annen måte. For å vite hvilken innflytelse det har på akkurat deg, må vi se nærmere på det personlige horoskop.

 

Takknemlighet til det man har virker åndelig berikende. Det bidrar til å øke følelsen av verdi som fører til at man kan skape fred, harmoni og kjærlighet i og rundt seg.

Du kan lese mer om slike tema ved å gå inn i Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Du kan også bestille ditt personlige horoskop via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no

Med ønske om herlige dager til enhver.