Fremtidshoroskop  - Astrocoaching

Et fremtidshoroskop er et kjempeflott verktøy å benytte for å se objektivt på en situasjon eller begivenhet som oppstår i ens liv. Horoskopet viser en oversikt over nuet og hvilke energier som er i aktivitet i ditt liv og gir muligheten til å sette ord på det en føler i den bestemte periode.

Ved å se nærmere på hva som skjer i ulike faser av livet, er det enklere å være objektiv og sette begivenheter i det rette perspektiv.  

Ved å bli bevisst på hvilke energier som er virkningsfulle akkurat nå i ditt eget liv, er det lettere å se hva du ønsker i ulike valg du står ovenfor. Astrocoaching inkluderer flere ulike verktøy, teknikker og metoder innenfor astrologi, coaching og mental trening som kan være nyttig å benytte for å bevisstgjøre vanemønstre, se muligheten for vekst og kunne arbeide mot den utviklingen du ønsker. Du er selv ansvarlig for egne valg uansett hva planetene indikerer. For den som ønsker å studere ulike situasjoner fra fortiden, er også mulig ved hjelp av horsokopet. 

* = Må fylles inn
Alle felter må fylles inn.
 
Detaljer

Du får: Personlig konsultasjon, coaching og skriftlig analyse. I tillegg får du ca. 35 A4 sider med tekst (og samtalen på CD om du ønsker det)
Varighet: 1,5 timer
Sted: Samtalen kan foregå ved møte, pr. tlf, eller Skype
Pris: kr. 900 (totalt kr. 1.190 inkl. mva og porto)

 

Hvis du ønsker skriftlig horoskop basert på periodiseringer, dvs når en periode starter og når den er over,
noe som inkluderer alle transitter, månefaser og andre viktige innflytelser er prisen kr.1800,- inkl. mva.
Det inkluderer en samtale på inntil 1,5 timer, personlig horoskop og fremtidshoroskop.

Relaterte produkter

Andre kunder som kjøpte dette horoskopet, har også sett på disse lignende produktene: