Tvillingen

 

Varighet fra: 22. mai til 21 juni
Planethersker: Merkur
Kjønn: Maskulin
Element: Luft
Kvalitet: Bevegelig
Kroppsdel: Armer, skuldre og nervesystemet

 

Positive egenskaper: 

Tvillingen  er det tredje tegnet i Zodiaken, og forbindes med utvikling og vekst, nysgjerrighet og dualitet. De kan ofte gjøre mange ting samtidig og har gode oversikt over det som skjer. Intelligensen er svært uviklet og det øker behovet for mental stimulanse. Kvikke komentarer, og rask tenkeevne, gjør at mange har gode egenskaper innenfor aller former for kommunikasjon. Kunnskap er ofte noe de higer etter, og bøker er kjærkommne eiendeler. God tilpasningsevne gjør at de er fleksible og omgjengelige i mange ulike miljøer.

De liker å være tilstede der det skjer, og har behov for å kommunisere og utveksle ideer med andre.

Kreative egenskaper ligger latent og å skape noe med hendene, eller innenfor kommunikative områder er naturlig. Det kan være som for eksempel tekster, historier, håndarbeide, datateknikk og mye mer.

 

Utfordrende sider:

Tvillingene kan til tider ha en dobbelsidig natur og viser ulike personligheter etter de ulike miljø man beveger seg i. En overutviklet tilpasningsevne, kan føre til kameleonske tendenser der man kan bli usikker på hvem dette mennesket er. Kan ta på seg for mange oppgaver samtidig slik at de mister oversikten, og det fører gjerne til at de glemmer tid og sted og dermed virker upålitelig.