Parhoroskop

Når det gjelder parhoroskop, jobber vi med to horoskop samtidig. Vi benytter flere ulike teknikker i dette arbeidet, både sammenligning, sammensatte horoskop, og vi går inn i begges individuelle utvikling og nåværende ståsted. Her er det mange muligheter for å studere det man ønsker å vektlegge.

Horoskopet stimulerer til å bli bedre kjent med hverandre, og belyser både sterke og svake sider man med fordel kan bli oppmerksom på.

Hvis det er forbedringspotensiale i ett forhold er det naturlig å peke ut både utfordringer og lette, stimulerende energiutvekslinger. Det vil også bli gitt mange gode råd til hvordan man kan utnytte de positive energiene som ligger latent.

Parhoroskop kan være mellom gifte, samboere, forelskede, og mellom venner,kolleger, sjef og ansatt, foreldre og barn, og andre som måtte ønske å se nærmere på hva ett forhold kan bringe. Det er også mulig å inkludere flere relasjoner, som i familieforhold, gruppeforhold, og kollegiale sammarbeidsforhold. Horoskopet belyser både hva partene kan gi hverandre, og hva de kan skape i fellesskap, hvordan de begrenser hverandre, og hvilke utfordringer som kan dukke opp.

PRIS: kr 2490,- 
Det inkluderer 2 timer samtale med opptak av samtalen og personlig horoskop og fremtidshoroskop for dere som par. Man kan ha samtale hver for seg om det er ønskelig. Man trenger ikke møte sammen. Om en av partene ikke ønsker samtale er det også ok. 

* = Må fylles inn
Alle felter må fylles inn.
 
Detaljer

Du får: Ca. 1 ½ time konsultasjon og 40-50 A4 sider med tekst
Pris: kr. 2490,- 

 

Parhoroskop inkluderer et enkelt skriftlig personlig horoskop for den som ikke har det allerede.

Relaterte produkter

Andre kunder som kjøpte dette horoskopet, har også sett på disse lignende produktene: