Inspira Visjon

Astrolog Nina Skjemstad

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 23 års erfaring som profesjonell astrolog, livsveileder og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjon siden 1999. Med sin kunnskap og erfaring, inspirerer og motiverer hun til selvutvikling og vekst. 

Nina har gitt ut 17 bøker om Astrologi og 3 album med God Natt Sanger. 

 

Hun har erfaring som daglig leder og selvstendig næringsdrivende i mer enn 25 år. 

Hun er skribent og astrolog for ukemagasinet Hjemmet siden 2015 og har tidligere vært astrolog for Allers i 11 år.  

 

Inspira Visjon AS ble startet av astrolog og coach Nina Skjemstad i 2013. Nina er også leder for Astrologisk Center som ble startet i 2002, Inspira forlag og Astroskolen. 

 

I Inspira Visjon driver hun med inspirasjon, motivasjon og livsveiledning. Nina bidrar til å se sin livssituasjon klart i nuet og veien videre både individuelt og for bedrifter, i parforhold, gruppesituasjoner, kollegiale forhold og i relasjoner familiemedlemmer i mellom. Hun tilbyr Coaching, veiledning, samtaler, selvutvikling, mental trening, mentoring, foredrag, meditasjon og mindfulness. 

 

Tankens kraft og mental trening er sterke verktøy for vekst og utvikling og har i alle år vært et sterkt fokus i Ninas virksomhet. 

 

Nina er mentor og coach for ledere og mellomledere i små og store bedrifter. Hun tar også i mot studenter som er usikre på veien videre.

 

Hennes sterkeste talent er å se utviklingspotensialet i et individ, et prosjekt, en gruppe, eller i en bedrift. 

 

Her kan man søke opplysning om situasjonen man er i og få muligheten til å løfte blikket og se klarere i veien videre. Man inspireres til å se ut over sin egen begrensning og oppdage nye muligheter.

 

Hun er utdannet Astrolog fra Faculty of Astrology i London, og ved Den Nordiske Astrologiskolen i Oslo. Tilsammen 6 års deltidsutdanning i Astrologi. Hun er også utdannet Teamcoach, Journalist og Markedsøkonom, Rytmisk korleder, har emnefag i grunnfag psykologi og har nylig tatt studier i Musikkbasert Miljøbehandling og musikkprodkusjon. 

 

Noen av sjangerne hun veileder:

PERSONLIG

Individuelle samtaler som belyser situasjonen man er i gjøres ved hjelp av verktøy som astrologi, coaching, psykologi og kroppsspråk. Disse metodene bidrar til å gi et klart bilde og en god oversikt over hvilke muligheter og valg man har til rådighet. Ens potensial og begrensende overbevisninger blir belyst slik at det er mulig å overkomme begrensninger på veien mot målet man ønsker å oppnå. Her inkluderes også innsikt i tankens kraft, mental trening, påvirkning fra fortiden, påvirkning i nåtid og viljen til å nå nye mål. Har man behov for å definere nye mål, om strukturere en selv eller omgivelsene, kan man få en klarere oversikt over muligheter og metoder for gjennomføring.

 

RELASJONER

Enten det dreier seg om parforhold, relasjoner til barn, foreldre, eller kolleger hender det at en har behov for å avklare situasjoner eller konflikter. Det kan dreie seg om familieforhold og ubalanser fra fortiden eller familiemønstre generelt. Her er det mulighet for å få hjelp til å justere ulike situasjoner som skaper stress eller manglende klarhet. Det kan bidra til å skape bedre harmoni og balansere gode relasjoner. En samtale for å belyse situasjoner for å få en større klarhet og et bredere perspektiv kan inspirere til vekst og utvikling for relasjonen eller familien som helhet.

 

BEDRIFT

Inspira Visjon tilbyr kartlegging av situasjonen bedriften er i. Ved hjelp av ulike verktøy belyses hvor skoen trykker, hvor det er ubalanser og hvordan man kan styrke det svakeste ledd. Her rettes fokus mot selve bedriften, imaget, markedsplanen, relasjoner til kunder og til markedet, forhold mellom ansatte internt, forbedringspotensial, sykluser bedriften er i, og hvilke tiltak det kan være lønnsomt å prioritere som leder mot suksess på veien videre.

Inspira Visjon tilbyr også individuell selvutvikling, mental trening, lederutviklingog Team – coaching. Foredrag om tema som omhandler arbeidsmiljø, trivsel, inspirasjon, motivasjon, mental styrke, og fremtidsvisjoner, så vel som om paradigmeskiftet og tiden vi lever i nå. 

 

Nina er også leder for Astrologisk Center som ble startet i 2002, og Inspira Forlag som ble startet i 2008. Hun har erfaring som daglig leder siden 1993, 5 år i bokhandel, og selvstendig næringsdrivende siden 1999. 

NIna har gitt ut 17 bøker hvorav 15 fra eget forlag. Det er bøker som omhandler Astrologi. 12 bøker om Stjernetegn, 1 bok per tegn. 5 bøker om "slik blir året for deg", 2014, 2015, 2016, 2018, og 2019.

 

Referanser