Inspira Visjon

Inspira Visjon AS ble startet av astrolog og coach Nina Skjemstad i 2013.
Nina er også leder for Astrologisk Center som ble startet i 2002, og Inspira Forlag som ble startet i 2008. Hun har erfaring som daglig leder i 21 år, 5 år i bokhandel, som selvstendig næringsdrivende i 16 år og har drevet som coach og astrolog siden 1999.

 

Nina Skjemstad skriver Ukeshoroskop, Kvartalshoroskop og artikler for det Norske ukebladet HJEMMET har i perioden 2004 til 2014 skrevet horoskop og artikler for ukebladet Allers.

 

Nina driver med inspirasjon, motivasjon, både individuelt og for bedrifter, i parforhold, gruppesituasjoner, kollegiale relasjoner og i relasjoner familiemedlemmer i mellom. Her tilbys Coaching, veiledning, samtaler, bevisstgjøring, selvutvikling, karriereveiledning, mental trening og mindfulness.

 

Her kan man søke opplysning om situasjonen man er i og få muligheten til å se klarere i forbindelse med veien videre både privat og profesjonelt.

 

Man inspireres til å se ut over sin egen begrensning og oppdage muligheter.

 

PERSONLIG

Individuelle samtaler som belyser situasjonen man er i gjøres ved hjelp av verktøy som astrologi, coaching, psykologi og kroppsspråk. Disse metodene bidrar til å gi et klart bilde og en god oversikt over hvilke muligheter og valg man har til rådighet. Ens potensial og begrensende overbevisninger blir belyst slik at det er mulig å overkomme begrensninger på veien mot målet. Her inkluderes også innsikt i tankens kraft, mental trening, påvirkning fra fortiden, påvirkning i nåtid og viljen til å nå nye mål. Har man behov for å definere nye mål, om strukturere en selv eller omgivelsene, kan man få en klarere oversikt over muligheter og metoder for gjennomføring.

 

RELASJONER

Enten det dreier seg om parforhold, relasjoner til barn, foreldre, eller kolleger hender det at en har behov for å avklare situasjoner eller konflikter. Det kan dreie seg om familieforhold og ubalanser fra fortiden eller familiemønstre generelt. Her er det mulighet for å få hjelp til å justere ulike situasjoner som skaper stress eller manglende klarhet. Det kan bidra til å skape bedre harmoni og balansere gode relasjoner. En samtale for å belyse situasjoner for å få en større klarhet og et bredere perspektiv kan inspirere til vekst og utvikling for familien som helhet.

 

BEDRIFT

Inspira Visjon tilbyr kartlegging av situasjonen bedriften er i. Ved hjelp av ulike verktøy belyses hvor skoen trykker, ubalanser ligger og hvordan man kan styrke det svakeste ledd. Her rettes fokus mot selve bedriften, relasjoner til kunde og til markedet, forhold mellom ansatte internt, , forbedringspotensialer, sykluser bedriften er inne i, og hvilke tiltak det kan være lønnsomt å prioritere som leder mot suksess på veien videre.

Inspira Visjon tilbyr også individuell selvutvikling, mental trening, lederutviklingog Team – coaching. Foredrag om tema som omhandler inspirasjon, motivasjon, mental styrke, fremtidsvisjoner tilbys også.

 

Referanser