Skytten

 

 

Varighet fra: 23. november til 21. desember
Planethersker: Jupiter
Kjønn: Maskulin
Element: Ild
Kvalitet: Bevegelig
Kroppsdel:

Hofter, lår, muskler og lever

 

Positive egenskaper:

Skytten er det niende tegnet i Zodiaken og siste tegnet før vintersolverv og det er like før vinteren setter inn for alvor. Skytter eri stand til å oppfatte en situajon ufattelig raskt, og er en ukuelig optimist hvis han har noe å se fram mot. Ett åndelig og filosofisk perspektiv utvider bevisstheten, og når ilden brenner klar og sterk, er dette en entusiastisk og engasjert personlighet. Nysgjerrighet og vitbegjær er drivkrefter som får dem til å lese eller studere emner av interesse. Reiselysten kommer også av interessen for andre kulturer og søken etter noe "mer".

Skytten har et naturtalent for visdomsord og høyere bevissthet.

Har en meget sterk viljestyrke når han har satt seg ett mål. Trenger å utvikle bevisstheten via informmasjon og kunnskap. Fysisk aktivitet har stor betydning for evnen til fornyelse og personlig renselse, og mange har humoristiske sider som gjør det lett å spre glede og entusiasme.

 

Utfordrende sider:

Skytter trenger mye rom for utfoldelse og intellektuell og fysisk stagnasjon kan føre til rastløshet og motløshet. Lidenskap til storslåtthet, forbruk og ekstragavanse kan bli kostbart. Optimismens overdrivelse kan føre til for mye av det gode eller ende med urealistiske visjoner og drømmer. Skuffelser kan føre til motløshet og pessimisme.