Skorpionen

 

 

Varighet fra: 24. oktober til 22. november
Planethersker: Mars, pluto
Kjønn: Feminin
Element: Vann
Kvalitet: Fast
Kroppsdel:

Forplantingsorganer, hofter og nese

 

Positive egenskaper:

Skorpionen er det 8. tegnet i Zodiaken og bekrefer tidsperioden midt i høstsemeteret. Dette er gjerne svært energiske mennesker som har en sterkere drivkraft enn de fleste andre tegn i zodiaken. En tilfreds personlighet kan utrette mye hvis man retter kreftene mot lidenskapelige engasjement. De er gode menneskekjennere, og  intensiverer alle følelser. Det er umulig å engasjere seg halvveis, og det finnes ingen mellomting. Det er ofte enten/eller, elsker eller hater.

De kan ofre seg helt for sine nærmeste og kjemper for det de tror på.

De har en indre styrke som gjør at de kan reise seg fra det dypeste og gjenoppstå som fugl phenix. Når de brenner for noe kan de utrette fantastiske bragder. Mange har helbrende evner på en eller annen måte. Skorpionen liker og forske og studere noe inntil de vet alt om emnet.

 

Utfordrende sider:

Når de hengir seg så mye til det de engasjerer seg aller mest i, koster det også mye å gi slipp på det. Derfor kan de føre til fanatisme, sjalusi, og eiendomstrang hvis de må rive seg løs fra noe de har gitt mye til. All den vulkanske energien som trenger utløp kan før til rastløshet og rotløhet. Noen driver seg så hardt at det til og med kan føre til utbrendthet. Bitterhet kan bli resultatet hvis de ikke tilgir det som har vært.