Vekten

 

 

Varighet fra: 23. september til 23. oktober

Planethersker:

Venus
Kjønn: Maskulin
Element: Luft
Kvalitet: Ledende
Kroppsdel: Nyre, blære, hud og korsrygg

 

Positive sider:

Vekten er det syvende tegnet i Zodiaken og innleder en ny årstid ved høstjevndøgn. Det motsatte tegnet av Væren. I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen. De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier. De har behov for at interiør og stil passer sammen i skjønn harmoni, og kan bli uvel hvis noe ikke harmonerer.

De er for det meste fredselskende individer som strekker seg langt for å bevare fred og ro i sine omgivelser.

Dette er ett ledende tegn som liker å sette i gang prosjekter, de er selvdreven, aktiv og stå-på -mennesker, og kan i perioder gjøre mer enn folk flest kan greie, men trenger å balanse en krevende periode med en like lang rolig tid. Dette er ofte lette, sjarmerende og utadvendte mennesker som er sosiale, glade og kjærlige mot andre. De er perfekte selskapsverter i lystige sosiale lag.

 

Utfordrende sider:

Vektskålene balanserer og kan til tider komme ut av balanse. Ved slike tilfeller kan vektens barn bli svimmel, uvel og kan få hudproblemer. Selv om de helst unngår konfrontasjoner eller konflikter, kan de være den som bidrar til å starte en uten at de merker det selv. Egenrådighet kan være en utfordring. For å belyse flere sider av en sak kan de fremme synspunkter de selv ikke synes om, mens andre kan tro at de mener det de sier. Dette kan mange ganger være en kilde til misforståelse.