TOTAL MÅNEFORMØRKELSE 16. mai 2022, Supermåne og Blodmåne


Det er måneformørkelse 25 gr. Skorpionens tegn mandag 16. mai 2022 kl. 06.14 - Norsk Tid


Total Måneformørkelse betyr at solen og månen er i opposisjon til hverandre med jorden imellom dem. Solen, jorda og månen danner en helt rett linje ved Total formørkelse.

 

En supermåne betyr at den er nærmest jorda i sin bane. Blodmåne betyr at den får en rødlig farge. Lyset som reflekteres fra sola til månen må via jorda for å nå frem. Det blir da en lengre bølgelengde. Lys med lang bølgelengde kan bli rødt, gult, eller orange.

 

Måneformørkelsen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  En fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe. En spenning slipper taket like etter fullmånen. Det åpner en mulighet til å se seg selv utenfra, med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at formørkelser har innvirkning på den psykiske balanse hos sensitive individer.  Noen opplever denne fasen sterkere enn andre. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan man bli ekstra følsom, sensitiv og emosjonell.

 

Noen kan bli sliten eller kjenne sterke spenninger i kroppen og stivhet i muskler og ledd. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken og kreativ, mens andre opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer ved menstruasjon og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene. 

 

Skorpionens tegn

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Man er enten 100% engasjert, eller ikke interessert i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater.

 

Noen opplever at de blir bevisst sine mørkere sider, skyggesider, og det gir mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, stive tankemønstre og psykiske begrensninger. Det øker sjansen for å polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være. 

 

Slike innsikter åpner for muligheten til å helbrede seg selv, bli bevisst uvaner og avhengighet.  Det man blir bevisst, kan man gjøre noe med. Følelser som hat, hevntanker og destruktivitet kan transformeres via tilgivelse og ubetinget kjærlighet. Dermed kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

 

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at noe dør og noe nytt kommer ut av det. Det som representerer Skorpions tegn involverer endelige og ugjenkallelige avgjørelser. En fase avsluttes og en ny begynner. Det klargjøres for at noe nytt kan vokse ut av det gamle.

 

Fugl Phoenix

Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

 

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer på. av følelser, forestillinger eller ubevisste tanker.

 

Det er naturlig å se nære relasjoner i ett tydeligere lys i dagene før og etter måneformørkelsen. Åndelige og materielle verdier er et tema for refleksjon og ubevisste innsikter gjør at følelser blir tydeligere og lettere å håndtere.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten.

 

Alt som minner om skygger kan overstyre handlingene og perspektivet, virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet transformeres til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

 

Utrensning

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller å sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på. Dette er en optimal periode for å bli bevisst på og justere uvaner og destruktive vanemønstre.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.

 

JUPITER BEVEGER SEG INN I VÆRENS TEGN fra 11.  mai kl. 01.25 Norsk Tid

 

Den beveget seg inn i Fiskenes tegn 29. Desember 2021 og frem til 11. mai 2022 og deretter inn i Værens tegn til 29. oktober og beveger seg så tilbake og inn i Fiskenes tegn 20. desember 22.

 

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon.  Det vil si at en syklus på ca. 12 år nå er sluttet. Det man satte i gang for 12 år siden kan man utvikle til neste nivå eller fullføre og avslutte.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energi forsterker alt den berører.

Planeten forbindes med ekspansjon, utvikling, nysgjerrighet, vitebegjær og alt som bidrar til å utvide perspektivet, å oppdage nye sannheter. Det øker behovet for å søke mer kunnskap og erfaring i livsområdet planeten berører.

 

Noen inspireres til å utvide horisonten og søke nye eventyr, dra på oppdagelsesferd, eller å søke kunnskap via podkast, internett, utdanning, og selvutvikling.

 

Det kommer an på hvilket område planeten passerer for den enkelte. Planeten forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, altså de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, kloke koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. Jupiter øker behovet for å søke visdom og kunnskap rundt ens egen utvikling og selvstendighet.

 

Det er naturlig å se nærmere på hva som gjelder i den enkeltes horoskop for å få et overblikk rundt hva som ekspanderer.

 

VÆRENS TEGN
Væren er et ledende ildtegn som forbindes med nytenkning, nyskapning, innovasjon, lidenskap og engasjement. Værens arketype representer igangsetteren, initiativtakeren og inspiratoren. En ledertype har behov for å være selvstendig og sette i gang egne prosjekter uten at noen overstyrer. Ledertegn er som oftest løsningsorientert og kreativ.

 

Noen Værer har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser. Væren som arketype ligger et skritt foran, kanskje også foran seg selv til tider.

 

Ledertegnet Væren forbindes med krigeren, den som kjemper for å oppnå mål, en som baner vei og den som ser det som andre ennå ikke har tenkt på. Her er det også et sterkt konkurranseinstinkt uten at man nødvendigvis vil konkurrere med andre enn seg selv. Det betyr ikke at alle Værer tenker slik. Alle har Væren i horoskopet ett eller annet sted og har et forhold til denne energien på en eller annen måte.

VÆRENS PLANET MARS

Værens planet Mars ankommer Værens tegn 24. mai og går inn i Tyrens tegn 5. juli, og inn i Tvillingens tegn 20. august. Fra 1. november beveger Mars seg på vei bakover fra 25 gr Tvillingen til 8 grader tvillingens tegn 12. januar 2023.

 

Disse tegnene berøres spesielt i periodene de passerer de ulike tegnene. Det har en sammenheng med Jupiter gjennom Værens tegn fordi Jupiter nå forsterker mars og værens energi. Mer om dette vil komme i de angitte periodene.  

 

HVA NÅ?

Uansett hvilket livsområde Jupiter passerer for de ulike tegn, kan den naturlig nok forsterke effekten og gi erfaring og betydelig utvikling og vekst i løpet av 2022 og 2023.

Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes slik at man blir inspirert til å se etter å endre kurs, vurdere andre muligheter, eller rette blikket i en ny retning.

Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere utvikling og vekst. Dette gjelder for alle uansett hvilket tegn man er født i, men det vil skje i ulike livsområder for hvert tegn.

 

Hva skjedde i ditt liv for 12 år siden?

Noen kan oppleve at en tilsvarende situasjon som de opplevde for ca 12 år siden kan gjenta seg i år. Værens tegn indikerer også en økende selvtillit, mot, indre styrke, selvfølelse, kreativ utfoldelse, mange nye oppfinnelser og eksplosiv innovasjon. Man kan se resultatet av kreativiteten som har vokst i, perioden med nedstenging og pandemi. Behovet for å være fri til å gjøre som man selv vil forsterkes. Det kan også føre til et økende antall skilsmisser.

 

Det er naturlig å stille seg selv noen betydningsfulle spørsmål som:

  1. Hva VIL jeg gjøre?
  2. Hva ønsker jeg å skape som er mitt unike kjennetegn?
  3. Hvilken frihet til å gjøre som jeg vil kan jeg aksjonere på?

 

Selv om frihetstrangen er sterkere enn ellers, blir man ikke nødvendigvis friere av skilsmisse eller jobbskifte. Ekspansjonsmuligheter kommer med Jupiters posisjon. Vær oppmerksom på hva du ønsker å bidra til ekspansjon i.   

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via. www.inspiravisjon.nonina@inspiravisjon.no.

  

 

MERKUR BEVEGER SEG BAKOVER
fra 10.  mai til 3. juni 2022.

Den beveger seg gjennom Tvillingens tegn fra 10. mai 22. mai og beveger seg da inn i Tyrens tegn fram til 3. juni før den igjen vender forover og er tilbake til utgangspunktet 18. juni.

Merkur stagnerer i begynnelsen og slutten i den retrograde perioden. Den senker tempoet gjennom de tre ukene og fra jordens perspektiv ser det ut som om den beveger seg bakover. Når perioden er over, vil Merkur fortsette sin ferd på vei forover.

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Den forbindes også med lytting, læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Planeten relaterer også til avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Alt som dreier seg om informasjon, formidling og kommunikasjon, og distribusjon. Det inkluderer også utstyr som benyttes i forbindelse med formidling eller transport.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens symbol forbindes med to mennesker som tilsynelatende er like som to dråper vann. De representerer den delen av oss om vil være kjærlig og omtenksom, hjelpsom og empatisk. Og den andre delen av oss som er mer egosentrisk og egenrådig.

 

Merkur symboliserer konflikten mellom sjelen og viljen, sjelens ønsker versus egoets ønsker.

 

Det er den indre kampen som foregår konstant og som fører til at den ene vinner over den andre, og som gjør at man tar en beslutning og signaliserer en avgjørelse, enten via kroppsspråk, verbalt språk, fysisk eller på annen måte.

 

Nå er det naturlig å dvele ved ulike avgjørelser der man har indre dialoger og diskuterer med seg selv. Så lenge man er uenig med seg selv, kan man også være uenig med andre.

 

Hva skjer ?

Forsinkelser og misforståelser kan oppstå i en slik periode. Det kan øke behovet for refleksjon, tilbakeblikk og revurdering av tatte avgjørelser. Du er lurt å innhente ny informasjon og flere innsikter vedrørende saker du vurderer å ta avgjørelser i og det kan være nødvendig å gjøre justeringer, endringer, eller å perfeksjonere noe.

 

Noen kan oppleve kanseleringer av reiser, eller erfare at kjøretøy ikke fungerer og kommunikasjonsutstyr ikke virker. Det gjør at man har mulighet til å perfeksjonere utstyret, avtalene, eller omdefinere retningen, så vel som å justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Å utvise tålmodighet og nøyaktighet er nødvendig i denne perioden. Dette er en naturlig periode for å

forholde seg til TID og retning på en mer konkret måte enn ellers. Det kan oppstå hindringer som kommer i veien for lagte planer.

 

Å sette av tid for tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva man vil skal utvikles eller hva man ønsker å formidle er et betydningsfullt tema. Det inkluderer å gjøre ekstra research, gå en ny runde med seg selv, eller skaffe flere opplysninger i en sak.

Det er en fin periode for å ordne opp i uklarheter eller misforståelser med de man omgir seg med er også aktuelt. Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å få klarhet i det man trenger å få klarhet i.

 

Tvillingen og Tyrens tegn

Når Merkur beveger seg gjennom Tvillingens tegn, vil det dreie seg om kommunikasjon, formidling, prioritering og tidsplanlegging. Når den beveger seg gjennom Tyrens tegn, vil det øke fokuset rundt åndelige og materielle verdier. Det er naturlig å revurdere hvilke verdier som betyr aller minst og mest i denne perioden.

 

Kropp og helse

Når det gjelder kropp og helse, forbindes Merkur med åndedrettssystemet, lungene, luftrøret, spyttkjertlene, armene fra fingrer til skulderblad, øvre del av ryggsøylen, sentralnervesystemet, det autonome, sensitive, og det empatiske nervesystem, skjoldbruskkjertelen, og de ulike rørene i kroppen som representerer overgangen fra ett indre organ til ett annet. Det vil si alt som gir signaleffekter (beskjeder) rundt om i kroppen.

Fingre og hender representerer kraftfulle informasjonskilder og er budbringere for signaler. Spesielt kommunikasjon i forbindelse med blodomløpet og venene er områder som kan påvirkes for noen i denne retrograde perioden.

 

Man inviteres til å stoppe opp og senke skuldrene og være i seg selv og det som er akkurat nå. Å lytte til kroppens signaler, til sjelen og til hjertet.

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop. 

 

 

Merkur beveger seg bakover fra Fredag 14. januar til 4. februar i Vannmannen og Steinbukkens tegn.

 

Merkursenker tempoet i ca tre uker per år og sett fra jorden ser det ut som om den beveger seg bakover. Merkur beveger seg fra Vannmannens tegn og inn i Steinbukkens tegn 27. januar og beveger seg tilbake til Vannmannens tegn 15. februar og tilbake til utgangspunktet 24. februar. (Fra 10. grader vannmannens tegn til 24. grader steinbukken.)

 

Merkur stagnerer i begynnelsen og slutten i den retrograde perioden. Når perioden er over, vil Merkur fortsette sin ferd på vei forover frem til neste periode fra 10. mai.

 

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Den forbindes også med lytting, læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Planeten relaterer også til avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Alt som dreier seg om utvikling av informasjon og kommunikasjon, så vel som distribusjon. Det inkluderer også kommunikasjonsutstyr og distribusjons – utstyr.

 

Den tre uker lange perioden kan ha innflytelse på alle disse tingene nevnt ovenfor.

 

Merkur i Vannmannens og Steinbukkens tegn 

Med Merkur retrograd i Vannmannens tegn inviteres vi til å være åpen for justeringer som harmonerer med sjelen og hjertets ønsker.

Vannmannens tegn åpner for kjærligheten til en selv, som de unike og eksepsjonelle sidene av en selv og andre. Å tørre å være den man er fullt og helt og frigjøre seg fra samfunnets forventninger, holdninger og selvpålagte bånd. 

 

Merkurs posisjon åpner for å innhente nye opplysninger, mer informasjon og kunnskap og ikke minst se saken fra en annen og mindre bedømmende vinkel. Vannmannens tegn handler også om samfunnets rettferdighet, likhet og åpenhet for alternative måter å se tingene på.

 

Perioden den beveger seg gjennom Steinbukkens tegn er det naturlig å rette blikket mot fremtidsmål og ambisjoner og reflektere og revurdere rundt dem. Man stiller seg gjerne spørsmål om man har oppnådd resultater man ønsker.

 

Det kan lett oppstå revurderinger, misforståelser eller endringer i lagte planer i Merkurs retrograde perioder. Hvis du opplever det, så sørg for å oppklare slike misforståelser og uklarheter så raskt som mulig.

 

Hva skjer ?

Forsinkelser og misforståelser, så vel som ombookinger og kanselleringer kan oppstå i en slik periode. Det kan være behov for refleksjon, tilbakeblikk, og revurderinger eller omprioriteringer. Mer informasjon i forbindelse med saker du er engasjert i kan dukke opp. Justeringer, endringer og perfeksjon er naturlig.

 

Noen kan oppleve kanseleringer av reiser, kjøretøy som ikke fungerer og kommunikasjonsutstyr som ikke virker. Slik har man mulighet til å perfeksjonere utstyret, avtalene, eller omdefinere retningen, så vel som å justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Å utvise tålmodighet og nøyaktighet kan være klokt i en slik periode. Dette er også en periode for å forholde seg til TID, målsettinger og retning på en mer konkret måte enn ellers. Denne perioden er en invitasjon til å være åpen for andres måte å se tingene på. Å være mottakelig for originale, unike ideer og nye oppfinnelser.

 

Dette er en tid for å bli overrasket, kanskje også benytte sjansen til å overraske uten at det får for store konsekvenser. Å sette av tid til tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva man vil skal utvikles er et betydningsfullt tema. Det inkluderer å gjøre ekstra research, gå en ny runde med seg selv, eller skaffe flere opplysninger i en sak.

 

Å gjøre opp uklarheter med de man omgir seg med er også et tema i denne perioden. Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å oppklare alt man trenger å få klarhet i.

I perioden Merkur beveger seg gjennom Steinbukkens tegn, er det tid for å se nærmere på ens egne målsettinger. Det er en invitasjon til å justere eller finslipe resultatmålene man ønsker seg på lengre sikt.

 

Alt dette tatt i betraktning når planeten nå beveger seg bakover indikerer at tiden er inne for å lytte ekstra godt til alle signaler kroppen absorberer. Noen vil revurdere valg de har tatt i en slik periode, andre oppdager ny informasjon, mens enkelte ønsker å trekke seg ut av noe de er involvert i.  

 

Kropp og helse

Når det gjelder kroppen, forbindes Merkur med åndedrettssystemet, lungene, luftrøret, spyttkjertlene, armene fra fingrer til skulderblad, øvre del av ryggsøylen, sentralnervesyst

emet, det autonome, sensitive, og det empatiske nervesystem, skjoldbruskkjertelen, og de ulike rørene i kroppen som representerer overgangen fra ett indre organ til ett annet. Det vil si alt som gir signaleffekter (beskjeder) rundt om i kroppen.

 

Fingre og hender representerer kraftfulle informasjonskilder og er budbringere for signaler. Spesielt kommunikasjon i forbindelse med blodomløpet og venene er områder som kan påvirkes for noen i denne retrograde perioden.

 

Man inviteres til å stoppe opp og senke skuldrene og være i seg selv og det som er akkurat nå. Å lytte til kroppens signaler, til sjelen og til hjertet.

Ønsker deg strålende dager fremover. 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

 

 

 

Jupiter beveger seg inn i Fiskenes tegn

 

Jupiter beveger seg fra. Vannmannen til Fiskenestegn fra onsdag 29. Desember 2021 kl. 05.29 - Norsk Tid og frem til 10. mai 2022 kl. 02.00. 

 

Fra 11. mai beveger den seg inn i Værens tegn for så å ende tilbake i Fiskenes tegn fra 29. oktober til 21. desember 2022 og deretter videre tilbake inn i Værens tegn.

 

Jupiter bruker ca.11 år og 86 dager på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme sted og bruker ca 1 år på å bevege seg gjennom ett stjernetegn.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energier forsterker alt den berører. Noen erfarer at det de er spesielt engasjert i, ekspanderer i løpet av perioden.

 

Nysgjerrighet og vitebegjær

Jupiter forbindes med nysgjerrighet, vitebegjær, ekspansjon, og utvidet perspektiv. Det er naturlig å søke etter kunnskap, informasjon og sannheter i området i horoskopet der planeten befinner seg. Det øker behovet for å søke mer visdom og erfaring i livsområdet planeten berører.

 

Fiskenes tegn åpner for å søke mer informasjon om det ubevisste, om åndelige interesser og om kunstneriske tema, så vel som kunnskap om helse, kropp, sykdom og saker som rammer de som er svakere enn en selv.

 

Jupiter forbindes med alt som gir visdom og innsikt. Det representerer rollemodeller som prester, lærere, kloke koner eller menn, guider, synske, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte. Enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk.

 

Jupiter gjennom Fiskenes tegn

Fiskenes tegn er et bevegelig vanntegn og dens symbol er to halvmåner som vender fra hverandre og bindes sammen med et bånd mellom dem. Dette representerer dualiteten i trangen til å forenes med den spirituelle delen (sjelen) og den delen som ønsker å være fysisk til stede i kroppen og beherske den materielle virkeligheten.

 

Det innebærer konflikten mellom egoet/begjæret og sjelen, lengselen etter å gi avkall på egne ønsker til beste for fellesskapet. Denne kampen pågår konstant inntil man har blitt enig med seg selv, eller har definert dybden i egne motiv og ønsker og finner balansen mellom å gi og motta.

 

Dette er et vanntegn som absorberer alt. Vannet virker rensende og klargjørende, men kan også bringe overflod, oversvømmelser og kan være svært giftig hvis utrensning eller regenerering ikke skjer.

 

Jupiter åpner dører

Jupiter gjennom Fiskenes tegn åpner for kontakten med den åndelige delen av en selv, noe som kan gi kreative åpenbaringer og forsterke ønsket om å skape noe uansett hvilket tegn man er født i.

 

Fiskenes tegn forbindes med åndelige interesser og åpner for ubetinget kjærlighet og kontakten med flere dimensjoner av liv.  Det harmonerer med kontakten med den andre siden, med sjeler, åndelige vesener, eventyr og fantasienes rike. Kunstneriske sjeler kan bli ekstra kreative og de følsomme ekstra emosjonelle de kommende ukene.

 

Uansett i hvilket livsområde Jupiter beveger seg gjennom vil den forsterke effekten og gi betydelig utvikling og vekst via nye erfaringer i det området.

 

Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes slik at man blir inspirert til å se etter andre muligheter, eller rette blikket i en ny retning. Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere vekst og utvikling, ikke minst søke nyttig kunnskap i tema man fokuserer på.

 

Jupiters behov er å søke fremdrift og handling. Hvis man møter motstand kan man miste mot, handlekraft og uventet skifte retning. I Fiskenes tegn kan man bli forvirret og usikker i forbindelse med retningen og kursen forover.

 

Hva Nå?

Grip muligheten til å bli bevisst hvilke mål du sikter mot, hva og hvem du ønsker å gi næring til og bidra til utvikling ovenfor i tiden som kommer. Spesielt det du ønsker skal ekspandere og utvikles fremover.

 

Noen kan oppleve at begivenheter de erfarte for ca 12 år siden kan gjenta seg i året som kommer. Legg merke til om det er noe det er mulig å gjøre på en bedre måte denne gang.

 

Nysgjerrigheten og lidenskapen øker i livsområdet Jupiter befinner seg og det man engasjerer seg i eskalerer.

 

Du tiltrekkes det som gir mening på en eller annen måte, enten via det du opplever som morsomt, via jakten på ubetinget kjærlighet, via sterke møter, ved å hjelpe noen, eller via åndelige engasjement så vel som andre meningsfylte erfaringer.

 

Det er naturlig å stille seg selv grunnleggende spørsmål om hva man opplever som meningen med livet i perioden Jupiter ferdes gjennom Fiskenes tegn. 

 

Nye forskningsresultater eller gjennombrudd innenfor sykdom, helse, renselse, og helbredelse kan naturlig komme på banen i perioden Jupiter beveger seg gjennom Fiskenes tegn.

 

For å kunne være mer presis om hvilken utvikling og vekst dette kan gi til det enkelte individ, må man studere det personlige horoskop.

 

Ønsker du å lese mer om hva dette kan innebære for ditt tegn kan du gå inn i Mitt AstroUnivers:  https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Personlig horoskop kan bestilles via : www.inspiravisjon.no, eller via nina@inspiravisjon.no