JULEGAVETIPS!

GAVEKORT PÅ DET EN SELV ØNSKER: 

AstroCoaching - Fremtidshoroskop/Årshoroskop for 2023. - Barnehoroskop -  Studenthoroskop - parforhold - horoskop, Karmisk Horoskop, Høysensitiv Mestringsstrategier, Tankens Kraft og Manifesterings-strategier, Mindfulness, Meditasjon, Øke selvtilliten og mestringsfølelsen. 

Her kan man velge selv hva man ønsker eller trenger å vite mer om. Du bestemmer prisen selv ........

 

 

Les mer om horoskopene og bestill her: 

https://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Les mer om coaching og bestill her:

https://www.inspiravisjon.no/coaching

 

Du kan også bestille via nina@inspiravisjon.no 

 

Ønsker deg strålende dager! 

 

 

 

MERKUR BEVEGER SEG BAKOVER i Vektens og Jomfruens tegn fra 10. september til 2. oktober 2022.

 

Merkur beveger seg bakover fra 10. september til 1. oktober fra 8 grader vektens tegn til 24. grader jomfruens tegn. Den skifter tegn 24. september og beveger seg tilbake til vektens tegn 11. oktober og kommer tilbake til utgangspunktet 17. oktober.

 

Merkur stagnerer i begynnelsen og slutten i den retrograde perioden. Den senker tempoet gjennom de tre ukene og fra jordens perspektiv ser det ut som om den beveger seg bakover. Når perioden er over, vil Merkur fortsette sin ferd på vei forover.

 

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Den forbindes også med lytting, læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Planeten relaterer også til avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Alt som dreier seg om utveksling av informasjon og kommunikasjon, så vel som distribusjon. Det inkluderer også kommunikasjonsutstyr og distribusjons – utstyr.

 

Vektens og Jomfruens tegn

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med jakten på balanse og harmoni, skjønnhet, og fred. Merkurs vending bakover i Vektens tegn øker behovet for å finne den indre balanse uavhengig av andres påvirkning. Nå er det sjanse for at det kan oppstå uenighet eller misforståelser, eller du kan ombestemme deg i tatte avgjørelser.

 

Dette er et signal om å søke balanse i noe som oppleves som ubalansert. Du ser klarere hva som ikke er på plass slik at du kan gjøre noe konkret med det. Det er tid for å ta det som ikke er på plass seriøst.

 

Når Merkur beveger seg inn i Jomfruens tegn er det naturlig å øke fokuset rundt detaljer og perfeksjon. Å få klarhet i sakene, innhente mer informasjon og kunnskap om det du velger å satse på, er naturlig.  Legg merke til hvilke detaljer som må på plass for å skape balanse.

 

Hva nå?

Merkur på vei bakover øker behovet for refleksjon, tilbakeblikk og revurdering i tatte avgjørelser. Du kan oppdage innsikter vedrørende saker du vurderer å ta avgjørelser i og det kan være nødvendig å gjøre justeringer, endringer, eller å perfeksjonere noe.

 

Noen kan oppleve kanseleringer av reiser, eller erfare at kjøretøy ikke fungerer og kommunikasjonsutstyr ikke virker. Det gjør at man har mulighet til å perfeksjonere utstyret, avtalene, eller omdefinere retningen, så vel som å justere eller fornye noe på veien mot resultatene man ønsker.

 

Å utvise tålmodighet og nøyaktighet er nødvendig i denne perioden. Det er en periode for å forholde seg til TID og retning på en mer konkret måte enn ellers. Hindringer kan komme i veien for lagte planer. Justeringer er aktuelt.

 

Å sette av tid til tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva man vil skal utvikles er et betydningsfullt tema.

 

Å ordne opp i uklarheter eller misforståelser med de man omgir seg med er også aktuelt. Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å få klarhet slik at man kan opprette balanse.

 

Kropp og helse

Når det gjelder kropp og helse, forbindes Merkur med åndedrettssystemet, lungene, luftrøret, spyttkjertlene, armene fra fingrer til skulderblad, øvre del av ryggsøylen, sentralnervesystemet, det autonome, sensitive, og det empatiske nervesystem, skjoldbruskkjertelen, og de ulike rørene i kroppen som representerer overgangen fra ett indre organ til ett annet.

 

Det vil si alt som gir signaleffekter (beskjeder) rundt om i kroppen. Fingre og hender representerer kraftfulle informasjonskilder og er budbringere for signaler.

 

Spesielt kommunikasjon i forbindelse med blodomløpet og venene er områder som kan påvirkes for noen i denne retrograde perioden.

 

Vekten forbindes med nyre/blæresystemet, livskraft og balanse i hormonsystemet, mens jomfruen knyttes til tarmene og utskillelse, sorterings-systemet i kroppen. Det er tid for å se nærmere på slike tema i egen livsstil.  

 

Revurder veien videre og vent gjerne til etter 2. oktober før du tar betydningsfulle avgjørelser om det er mulig.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop. 

 

 

TOTAL MÅNEFORMØRKELSE 16. mai 2022, Supermåne og Blodmåne


Det er måneformørkelse 25 gr. Skorpionens tegn mandag 16. mai 2022 kl. 06.14 - Norsk Tid


Total Måneformørkelse betyr at solen og månen er i opposisjon til hverandre med jorden imellom dem. Solen, jorda og månen danner en helt rett linje ved Total formørkelse.

 

En supermåne betyr at den er nærmest jorda i sin bane. Blodmåne betyr at den får en rødlig farge. Lyset som reflekteres fra sola til månen må via jorda for å nå frem. Det blir da en lengre bølgelengde. Lys med lang bølgelengde kan bli rødt, gult, eller orange.

 

Måneformørkelsen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  En fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe. En spenning slipper taket like etter fullmånen. Det åpner en mulighet til å se seg selv utenfra, med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at formørkelser har innvirkning på den psykiske balanse hos sensitive individer.  Noen opplever denne fasen sterkere enn andre. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan man bli ekstra følsom, sensitiv og emosjonell.

 

Noen kan bli sliten eller kjenne sterke spenninger i kroppen og stivhet i muskler og ledd. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken og kreativ, mens andre opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer ved menstruasjon og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene. 

 

Skorpionens tegn

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Man er enten 100% engasjert, eller ikke interessert i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater.

 

Noen opplever at de blir bevisst sine mørkere sider, skyggesider, og det gir mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, stive tankemønstre og psykiske begrensninger. Det øker sjansen for å polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være. 

 

Slike innsikter åpner for muligheten til å helbrede seg selv, bli bevisst uvaner og avhengighet.  Det man blir bevisst, kan man gjøre noe med. Følelser som hat, hevntanker og destruktivitet kan transformeres via tilgivelse og ubetinget kjærlighet. Dermed kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

 

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at noe dør og noe nytt kommer ut av det. Det som representerer Skorpions tegn involverer endelige og ugjenkallelige avgjørelser. En fase avsluttes og en ny begynner. Det klargjøres for at noe nytt kan vokse ut av det gamle.

 

Fugl Phoenix

Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

 

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer på. av følelser, forestillinger eller ubevisste tanker.

 

Det er naturlig å se nære relasjoner i ett tydeligere lys i dagene før og etter måneformørkelsen. Åndelige og materielle verdier er et tema for refleksjon og ubevisste innsikter gjør at følelser blir tydeligere og lettere å håndtere.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten.

 

Alt som minner om skygger kan overstyre handlingene og perspektivet, virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet transformeres til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

 

Utrensning

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller å sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på. Dette er en optimal periode for å bli bevisst på og justere uvaner og destruktive vanemønstre.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.

 

JUPITER BEVEGER SEG INN I VÆRENS TEGN fra 11.  mai kl. 01.25 Norsk Tid

 

Den beveget seg inn i Fiskenes tegn 29. Desember 2021 og frem til 11. mai 2022 og deretter inn i Værens tegn til 29. oktober og beveger seg så tilbake og inn i Fiskenes tegn 20. desember 22.

 

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon.  Det vil si at en syklus på ca. 12 år nå er sluttet. Det man satte i gang for 12 år siden kan man utvikle til neste nivå eller fullføre og avslutte.

 

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og det indikerer at dens energi forsterker alt den berører.

Planeten forbindes med ekspansjon, utvikling, nysgjerrighet, vitebegjær og alt som bidrar til å utvide perspektivet, å oppdage nye sannheter. Det øker behovet for å søke mer kunnskap og erfaring i livsområdet planeten berører.

 

Noen inspireres til å utvide horisonten og søke nye eventyr, dra på oppdagelsesferd, eller å søke kunnskap via podkast, internett, utdanning, og selvutvikling.

 

Det kommer an på hvilket område planeten passerer for den enkelte. Planeten forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, altså de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, kloke koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. Jupiter øker behovet for å søke visdom og kunnskap rundt ens egen utvikling og selvstendighet.

 

Det er naturlig å se nærmere på hva som gjelder i den enkeltes horoskop for å få et overblikk rundt hva som ekspanderer.

 

VÆRENS TEGN
Væren er et ledende ildtegn som forbindes med nytenkning, nyskapning, innovasjon, lidenskap og engasjement. Værens arketype representer igangsetteren, initiativtakeren og inspiratoren. En ledertype har behov for å være selvstendig og sette i gang egne prosjekter uten at noen overstyrer. Ledertegn er som oftest løsningsorientert og kreativ.

 

Noen Værer har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser. Væren som arketype ligger et skritt foran, kanskje også foran seg selv til tider.

 

Ledertegnet Væren forbindes med krigeren, den som kjemper for å oppnå mål, en som baner vei og den som ser det som andre ennå ikke har tenkt på. Her er det også et sterkt konkurranseinstinkt uten at man nødvendigvis vil konkurrere med andre enn seg selv. Det betyr ikke at alle Værer tenker slik. Alle har Væren i horoskopet ett eller annet sted og har et forhold til denne energien på en eller annen måte.

VÆRENS PLANET MARS

Værens planet Mars ankommer Værens tegn 24. mai og går inn i Tyrens tegn 5. juli, og inn i Tvillingens tegn 20. august. Fra 1. november beveger Mars seg på vei bakover fra 25 gr Tvillingen til 8 grader tvillingens tegn 12. januar 2023.

 

Disse tegnene berøres spesielt i periodene de passerer de ulike tegnene. Det har en sammenheng med Jupiter gjennom Værens tegn fordi Jupiter nå forsterker mars og værens energi. Mer om dette vil komme i de angitte periodene.  

 

HVA NÅ?

Uansett hvilket livsområde Jupiter passerer for de ulike tegn, kan den naturlig nok forsterke effekten og gi erfaring og betydelig utvikling og vekst i løpet av 2022 og 2023.

Opplever man en synkende spiral kan det også forsterkes slik at man blir inspirert til å se etter å endre kurs, vurdere andre muligheter, eller rette blikket i en ny retning.

Er man i en positiv spiral er det naturlig å erfare muligheter for ytterligere utvikling og vekst. Dette gjelder for alle uansett hvilket tegn man er født i, men det vil skje i ulike livsområder for hvert tegn.

 

Hva skjedde i ditt liv for 12 år siden?

Noen kan oppleve at en tilsvarende situasjon som de opplevde for ca 12 år siden kan gjenta seg i år. Værens tegn indikerer også en økende selvtillit, mot, indre styrke, selvfølelse, kreativ utfoldelse, mange nye oppfinnelser og eksplosiv innovasjon. Man kan se resultatet av kreativiteten som har vokst i, perioden med nedstenging og pandemi. Behovet for å være fri til å gjøre som man selv vil forsterkes. Det kan også føre til et økende antall skilsmisser.

 

Det er naturlig å stille seg selv noen betydningsfulle spørsmål som:

  1. Hva VIL jeg gjøre?
  2. Hva ønsker jeg å skape som er mitt unike kjennetegn?
  3. Hvilken frihet til å gjøre som jeg vil kan jeg aksjonere på?

 

Selv om frihetstrangen er sterkere enn ellers, blir man ikke nødvendigvis friere av skilsmisse eller jobbskifte. Ekspansjonsmuligheter kommer med Jupiters posisjon. Vær oppmerksom på hva du ønsker å bidra til ekspansjon i.   

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via. www.inspiravisjon.nonina@inspiravisjon.no.

  

 

MERKUR BEVEGER SEG BAKOVER
fra 10.  mai til 3. juni 2022.

Den beveger seg gjennom Tvillingens tegn fra 10. mai 22. mai og beveger seg da inn i Tyrens tegn fram til 3. juni før den igjen vender forover og er tilbake til utgangspunktet 18. juni.

Merkur stagnerer i begynnelsen og slutten i den retrograde perioden. Den senker tempoet gjennom de tre ukene og fra jordens perspektiv ser det ut som om den beveger seg bakover. Når perioden er over, vil Merkur fortsette sin ferd på vei forover.

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Den forbindes også med lytting, læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Planeten relaterer også til avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Alt som dreier seg om informasjon, formidling og kommunikasjon, og distribusjon. Det inkluderer også utstyr som benyttes i forbindelse med formidling eller transport.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens symbol forbindes med to mennesker som tilsynelatende er like som to dråper vann. De representerer den delen av oss om vil være kjærlig og omtenksom, hjelpsom og empatisk. Og den andre delen av oss som er mer egosentrisk og egenrådig.

 

Merkur symboliserer konflikten mellom sjelen og viljen, sjelens ønsker versus egoets ønsker.

 

Det er den indre kampen som foregår konstant og som fører til at den ene vinner over den andre, og som gjør at man tar en beslutning og signaliserer en avgjørelse, enten via kroppsspråk, verbalt språk, fysisk eller på annen måte.

 

Nå er det naturlig å dvele ved ulike avgjørelser der man har indre dialoger og diskuterer med seg selv. Så lenge man er uenig med seg selv, kan man også være uenig med andre.

 

Hva skjer ?

Forsinkelser og misforståelser kan oppstå i en slik periode. Det kan øke behovet for refleksjon, tilbakeblikk og revurdering av tatte avgjørelser. Du er lurt å innhente ny informasjon og flere innsikter vedrørende saker du vurderer å ta avgjørelser i og det kan være nødvendig å gjøre justeringer, endringer, eller å perfeksjonere noe.

 

Noen kan oppleve kanseleringer av reiser, eller erfare at kjøretøy ikke fungerer og kommunikasjonsutstyr ikke virker. Det gjør at man har mulighet til å perfeksjonere utstyret, avtalene, eller omdefinere retningen, så vel som å justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Å utvise tålmodighet og nøyaktighet er nødvendig i denne perioden. Dette er en naturlig periode for å

forholde seg til TID og retning på en mer konkret måte enn ellers. Det kan oppstå hindringer som kommer i veien for lagte planer.

 

Å sette av tid for tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva man vil skal utvikles eller hva man ønsker å formidle er et betydningsfullt tema. Det inkluderer å gjøre ekstra research, gå en ny runde med seg selv, eller skaffe flere opplysninger i en sak.

Det er en fin periode for å ordne opp i uklarheter eller misforståelser med de man omgir seg med er også aktuelt. Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å få klarhet i det man trenger å få klarhet i.

 

Tvillingen og Tyrens tegn

Når Merkur beveger seg gjennom Tvillingens tegn, vil det dreie seg om kommunikasjon, formidling, prioritering og tidsplanlegging. Når den beveger seg gjennom Tyrens tegn, vil det øke fokuset rundt åndelige og materielle verdier. Det er naturlig å revurdere hvilke verdier som betyr aller minst og mest i denne perioden.

 

Kropp og helse

Når det gjelder kropp og helse, forbindes Merkur med åndedrettssystemet, lungene, luftrøret, spyttkjertlene, armene fra fingrer til skulderblad, øvre del av ryggsøylen, sentralnervesystemet, det autonome, sensitive, og det empatiske nervesystem, skjoldbruskkjertelen, og de ulike rørene i kroppen som representerer overgangen fra ett indre organ til ett annet. Det vil si alt som gir signaleffekter (beskjeder) rundt om i kroppen.

Fingre og hender representerer kraftfulle informasjonskilder og er budbringere for signaler. Spesielt kommunikasjon i forbindelse med blodomløpet og venene er områder som kan påvirkes for noen i denne retrograde perioden.

 

Man inviteres til å stoppe opp og senke skuldrene og være i seg selv og det som er akkurat nå. Å lytte til kroppens signaler, til sjelen og til hjertet.

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.