Merkur beveger seg på vei bakover fra 17. november til 7. desember fra Skytten til Skorpionens tegn og er tilbake til utgangspunktet på julaften.

 

Kommunikasjon

Merkur beveger seg bakover i tre perioder på ca tre uker pr år. I slike perioder er det berikende å senke tempoet noe og å rette blikket innover. Alt som kan revurderes, man kan se tilbake på og studere nærmere hører inn under denne perioden.

 

Stikkord som tilbakeblikk, refleksjon, revurdering, bearbeiding, å gjøre om på, justere, eller endre er aktuelle tema for mange i en slik periode. Det er også en fin tid for å trekke seg tilbake og for å lade batteriene.

 

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer refleksjoner og formidling av budskap, så vel som det å ta imot informasjon og dele signaler og beskjeder. Planeten forbindes også med læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer i løpet av perioden, er dette en fin tid for å oppklare alt man trenger å få klarhet i. Tiden er inne for å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva som skal skje. Det er naturlig å gjøre en ekstra research, å gå en ny runde med seg selv, eller å skaffe flere opplysninger i en sak i tiden Merkur beveger seg bakover. Er de noen du trenger å ta et oppgjør med, er tiden inne for å gjøre noe med det.  

 

Retrograde perioder

Retrograde perioder inviterer til å senke tempoet slik at en rekker å tenke seg om en gang til før man aksjonerer. Det gjelder å få bedre kontakt med de dypere lagene i følelser og egne behov før man fortsetter og beveger seg forover. Det kan også føre til at noe rundt en forsinkes, eller endres, slik at lagte planer endres enten med eller utenfor ens kontroll. Å ta seg tid til å fordøye inntrykk er også klokt i denne perioden.

 

Merkur på vei bakover kan også oppleves i form av endringer eller kanseleringer av reiser, kjøretøy som ikke fungerer, kommunikasjonsutstyr som ikke virker, slik at man har mulighet til å endre, omdefinere, justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Med mindre man er helt sikker i sin sak, er det ofte lurt å vente til perioden er over med å ta betydningsfulle avgjørelser som får langsiktige konsekvenser da nye opplysninger kan dukke opp i løpet av perioden. Nå vender Merkur forover fra fredag og det kan bety at blikket klarner og at man lettere kan komme til konklusjon i saker som har vært uklare.

 

Nå når perioden er over kan man oppleve at hastigheten på aktivitetsnivået øker og man kan oppleve at brikker faller på plass. Noe som de siste ukene har virket flokete kan plutselig løse seg og fordufte som dugg for sol fremover. 

Med ønske om en kjempefin og fredfylt adventstid. 

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1   eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

 

Juli/August 2018 :
EN SPESIELT  EMOSJONELL PERIODE

 

Nå har det vært en solformørkelse, SUPERMÅNE i Juli og en måneformørkelse, blodmåne i slutten av juli, så kommer en solformørkelse til, ny Supermåne på lørdag.

Dette skjer innenfor ca 1 måned fra 13. Juli til 11. August. Det medfører en kraftfull energipåvirkning for de som er sensitive for månens faser. 

 

I tillegg til disse aspektene beveger 5 planeter seg på vei bakover nå, og blant dem er Merkur og Mars og begge er involvert i formørkelsene ovenfor.

 

Har du ikke lest om formørkelsene, kan du gå inn på www.inspiravisjon.no og lese Bloggen.

 

Noen føler seg overveldet, overfølsom, ut av kurs, ut av seg selv- følelse, man ser ikke klart. Det som virket så tydelig er det ikke lengre. Man kan grine uten grunn, mister mål og mening, har behov for å legge noe bak seg, gi slipp på noe, vokse ut av det som har vært.

 

For noen gir dette en følelse av å oppleve ”Fugl Phoenix” eller slangen som ”skifter ham” som et bilde på dette. Noen kan også oppleve denne fasen som å leve i en oversvømmelse der man har følelsen av å miste kontrollen. Noen opplever at de er ikke seg selv slik de vanligvis er.

 

Denne fasen er forbigående. Det gjør at følelsene kan roe seg betydelig innen kort tid. Men tankene man har er tanker som kan dukke opp til andre tider også. Det er fordi det som ligger i underbevisstheten kan komme til overflaten i en slik periode der månefasene er ekstra sterke. 


Det gir anledning til å gjøre noe med det man dveler rundt, tenker på eller bekymrer seg om. Enten gjøre noe med tankene, eller gjøre noe med virkeligheten. Det er opp til deg hva du ønsker å gjøre.

 

Dette kan for noen også være en spesielt kreativ periode. Behovet for å bevege seg innover og få kontakt med sin indre verden, med kreativiteten og fantasien, erkjenne det man føler og behovet for å skape noe kan presse på.

 

Denne perioden kan vare noen uker til, alt ettersom hvor følsom man er og hvor man befinner seg i sitt eget liv.
Energiene blir lettere når august er over. 

 

 

 

SANGER - CAMP HØSTEN 2018

Bli kjent med den nyeste kunnskapen innen sangteknikk og fysiologi.

 

 

Dato:     28. – 30. september 2018 
Sted:     
Sirkus Shopping, 3. etasje

For:       Alle som liker å synge, uøvede og profesjonelle 
Pris:      
kr 2 190,- (inkluderer aktiv deltakelse på mesterklasse)

kr 1 990,- (inkluderer ikke aktiv deltakelse mesterklasse)

kr 1 200,- (studentpris)

 

Når kropp og stemme spiller på lag

Hensikten med kurset er å gi et innblikk i hvordan samspillet mellom kropp og stemme kan løfte sangteknikk, musikalsk uttrykksevne og sangglede til nye høyder. I den forbindelse presenterer vi to forskningsbaserte metoder, Komplett sangteknikk og Timani, som til sammen har en helhetlig og svært nyansert tilnærming til sangstemmen som instrument. Begge metodene er sjangeruavhengige, tilpasset alle nivå og setter sangerens ønsker og behov i sentrum.

Komplett sangteknikk (CVT), grunnlagt av den danske stemmeforskeren Cathrine Sadolin, tar utgangspunkt i at alle lyder kan produseres på en sunn og uanstrengt måte. Ved å følge et konkret og effektivt sett med regler vil stemmebåndene kunne svinge uhindret, uten å ta skade. Dette gjør at en kan designe sin egen «sound», oppnå mer kraft og utholdenhet, utvide stemmeomfanget, samt unngå heshet. 
Her kan du lese mer om CVT.

  
Timani, grunnlagt av Tina Margareta Nilssen, er en metodisk tilnærming til bevegelseslære for musikere. Målet er at instrumentalister og sangere skal kunne uttrykke sitt fulle musikalske potensiale, uten unødige fysiske hindre. Timani tilbyr konkrete øvelser som optimaliserer kroppens bruk av muskler, skjelett og bindevev. Dette har direkte innvirkning på kroppens muskelkoordinasjon og forbedrer raskt teknikk, klang, kraft, timing og frasering. 
Her kan du lese mer om Timani.

 

I løpet av kurshelgen får du:

- Et innblikk i den nyeste kunnskapen innen sangteknikk, muskelkoordinasjon og relevant anatomi

- En kort praktisk-teoretisk innføring i Timani

- En kort praktisk-teoretisk innføring i Komplett sangteknikk

- Konkrete fysiologiske og sangtekniske verktøy som kan være til hjelp i din videre utvikling som sanger

- Muligheten til å motta individuelle instruksjoner (ved aktiv deltakelse på mesterklasse)

- Muligheten til å prøve de ulike teknikkene gjennom enkel korsang og utvalgte musikalske fraser

- Sjansen til å treffe mange nye mennesker i svært sosiale og trygge omgivelser

 

Mesterklasse – for deg som ønsker det lille ekstra:

Begrepet mesterklasse kan defineres som et praksisfellesskap der en og en sanger får tilpassede instruksjoner på sin fremførelse, foran de øvrige deltakerne. Hensikten med en slik læringsarena er at alle kan lære mye av å overvære den som blir undervist. Instruktørene vil fokusere på hva den enkelte ønsker å få hjelp til og samtidig forsøke å involvere de andre i gruppa – så langt det lar seg gjøre. Ved aktiv deltakelse ber vi om at du forbereder en valgfri sang og tar med et digitalt akkompagnement, gjerne en instrumental/karaokeversjon fra YouTube, Spotify eller lignende.

NB! Av tidsmessige hensyn har vi kun 10 mesterklassetimer på ca. 25 minutter. Førstemann til mølla!

 

Tidsrammer for helgen

Fredag 28. september    kl. 18:00-21:00

Lørdag 29. september    kl. 09:30-17:30

Søndag 30. september    kl. 10:00-17:00

 

Påmeldingsinformasjon

- Kursavgiften må være innbetalt senest dagen før kursstart

- Ta kontakt med nina@inspiravisjon.no ved behov for delbetaling

- Påmeldingen er bindende, men du har rett på 50 % refusjon ved avbestilling inntil 7 dager i forkant

- Dersom du avbestiller senere en 7 dager i forkant vil du bli fakturert for hele beløpet

Kursmateriell, frukt, snacks og kaffe/te er inkludert i prisen
- Ved innbetaling til konto 4202 05 09966 sikrer du deg plass.

 

Påmeldingsskjema:

Klikk her for påmelding til SangerCamp

Frist for påmelding: 14. september 2018

 

Instruktørene:
Christer Aannestad (f. 1984) er utdannet sanger og vokalpedagog ved NTNU-Institutt for musikk i Trondheim, og er i tillegg autorisert lærer i Komplett sangteknikk. Christer er også utdannet Timanilærer (level I) og har tilegnet seg de nyeste kunnskapene knyttet til muskelkoordinasjon og relevant anatomi for musikere. Ved siden av sin deltidsstilling i Orkdal kulturskole jobber Christer som frilans utøver, pedagog og foredragsholder i sitt eget firma, CA Vocal Arts. De senere årene har han holdt en rekke kurs i vokalteknikk og muskelkoordinasjon for blant annet korensembler og privatpersoner flere steder i landet. 
Les mer om Christer her

 Therese Ulvan (f. 1979)
 er en norsk sanger og låtskriver som har jazzutdannelse fra Leeds College of Music og Musicians Institute i Los Angeles. Hun fikk en flying start på sin platekarriere. I forbindelse med debutalbumet - Already There - ble hun kåret til “Best Female Singer-Songwriter” i Los Angeles. Siden har det blitt flere album og turnévirksomhet rundt omkring i verden. Thereses musikk er innspilt med noen av verdens beste produsenter og musikere som Jimmy Haslip, Jeff Lorber, Michael Landau og Vinnie Colaiuta. Hun turnerer i Asia med The World Peace Orchestra og i Russland med The Tribute Contemporary Collective. Foredraget “God nok” har Therese turnert med i Norge og Russland. 
Les mer om Therese her.

 

 

Ta kontakt om du har spørsmål: 
Nina Skjemstad: nina@inspiravisjon.no
 Christer Aannestad: christer@cavocalarts.no


 

Merkur beveger seg bakover fra 23. Mars til 15. April, Fra 16. – 4 grader i Værens tegn. Den er tilbake til utgangspunktet 3. mai.

PlanetenMerkur beveger seg bakover i tre perioder på ca tre uker pr år sett fra jorden. I disse periodene kan det være berikende å senke tempoet og rette blikket innover. Alt som kan revurderes, som man kan se tilbake på og studere nærmere, kan bli berørt av dette.

 

Stikkord som tilbakeblikk, refleksjon, revurdering, bearbeiding, gjøre om på, justere, eller endre er aktuelle tema for mange. Det er også en fin periode for å trekke seg tilbake og lade batteriene.

 

Merkur forbindes med kommunikasjon, tanker, ideer, fundering og formidling av budskap, så vel som det å ta imot og dele signaler og beskjeder. Planeten forbindes også med læring, oppdagelser, nysgjerrighet og distribusjon, transport og bevegelse fra ett sted til et annet.

 

Har det oppstått misforståelser, forsinkelser eller andre hindringer, er dette en strålende periode for å oppklare alt man trenger å få klarhet i. Dette er en tid for tilbakeblikk, å sortere i egne tanker, holdninger og forventninger til hva som skal skje. Å gjøre ekstra research, gå en ny runde med seg selv, eller skaffe flere opplysninger i en sak, og å gjøre opp med de man samarbeider med er også aktuelt.

 

Retrograde perioder

Retrograde perioder inviterer til å senke tempoet slik at man rekker å tenke seg om en gang til før man aksjonerer. Det er en fin tid for å få bedre kontakt med de dypere lagene i følelser og egne behov før man fortsetter og beveger seg forover. Det kan føre til forsinkelser, eller endringer.

 

Lagte planer justeres enten med eller utenfor ens kontroll. Å ta seg tid til å fordøye inntrykk er også klokt i denne perioden. Dette kan være en periode for å forholde seg til TID på en mer konkret måte enn ellers.

 

Når planeter er på vei bakover fører det gjerne til at tempoet senkes automatisk. Hindringer kan oppstå fordi det er nødvendig å gå gjennom visse avgjørelser på nytt. Det kan vise seg at man trenger flere opplysninger i en sak, eller ønsker å endre noe i tatte avgjørelser.

 

Noen kan vurdere å ta betydningsfulle valg og justere kursen videre.

 

Merkur på vei bakover kan også oppleves i form av endringer eller kanseleringer av reiser, kjøretøy som ikke fungerer, eller kommunikasjonsutstyr som ikke virker. Slik øker muligheten til å endre, omdefinere, justere eller fornye noe på veien videre mot resultatene man ønsker.

 

Værens tegn

Merkur retrograd på vei gjennom Værens tegn berører forholdet til mot, vilje og begjær, og ikke minst forholdet til kursen fremover. Det er en tid for å justere egoet, målene og rette blikket innover. Er det usikkerhet om retningen forover, er tiden inne for å analysere, sortere og revurdere hva man vil. Det som tidligere har betydd mye, kan nå virke mindre interessant mens andre interesser og behov kan vokse frem.

 

Med mindre man er helt sikker i sin sak, er det ofte lurt å vente til etter at perioden er over, dvs etter 15. April, med å ta betydningsfulle avgjørelser som får langsiktige konsekvenser da nye opplysninger kan dukke opp i løpet av perioden.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på horoskopapp1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1   eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

 

Her er noen få stikkord for hvilken livsområdet dette dreier seg om for de ulike tegn:


Væren:
Refleksjoner og justeringer rundt en selv, egne behov, kropp, helse, livsstil, image, utseende og hvordan man virker utad. Det involverer også hvilket inntrykk man gjør i relasjoner til andre.

 

Tyren: Refleksjoner og justeringer rundt drømmer, lengsler, undertrykte emosjoner, utrensning, og det åndelige perspektiv. Det øker behovet for tilbaketrekning, tid i harmoniske omgivelser for å lade batteriene.

 

Tvillingene: Refleksjoner og justeringer rundt forholdet til venner, grupper, likesinnede, kursen videre, fremtidshåp. Det involverer målsettinger du har for fremtiden i relasjoner til grupper og vennskap.

 

Krepsen: Refleksjoner og justeringer rundt resultater du har prestert i forbindelse med ambisjoner, veien videre i karriere, autoriteter, resultater og rykte. Forholdet til foreldre og foreldrerollen, er også tema.

 

Løven: Refleksjoner og justeringer rundt visjoner om veien videre, hva man tror på, religion, filosofi, forventninger, kunnskap eller følelsen av at man mangler kunnskap. Det øker nysgjerrigheten på å vite mer.

 

Jomfruen: Refleksjoner og justeringer rundt inntekter, arbeidsgiver, bank, forsikring, hva man deler eller gir av tid og resurser i forhold til hva man mottar i retur. Hvilke verdier betyr aller mest i relasjoner.

 

Vekten: Refleksjoner og justeringer rundt nære relasjoner, parforhold, samarbeidsforhold, relasjoner du er involvert i regelmessig. Uklarheter kan komme til klarhet. Revurderinger om veien videre er naturlig.

 

Skorpionen: Refleksjoner og justeringer rundt daglige rutiner, livsstil, helse, plikter og ansvar. For noen kan det involvere kosthold, fysisk aktivitet og kjæledyr. Innse hva du ønsker å fortsette med eller avslutte.

 

Skytten: Refleksjoner og justeringer rundt selvuttrykk, barn, barnebarn, svangerskap, seksualitet, intimitet, romantikk, forlovelse, bryllup, konkurranseinstinkt. Tiden er inne for å få klarhet i slike tema.

 

Steinbukken: Refleksjoner og justeringer rundt privatlivet, familien, boligen, hjemmet, familiemedlemmer, og det indre emosjonelle fundament. Oppklaringer og planlegging i familiebånd kan være på sin plass.

 

Vannmannen: Refleksjoner rundt organisering og tidsplanlegging, formidling av budskap, kommunikasjon, sosiale media, forholdet til søsken, naboer, salg og kjøp. Det involverer også teknisk og elektroniske hjelpemidler.

 

Fiskene: Refleksjoner og justeringer rundt personlige resurser og verdier, økonomi, og hvordan du bruker dine evner og talent. Har du talent du ikke har benyttet, er tiden inne for å identifisere dine kvaliteter.

 

 

 

Solformørkelse i Vannmannens tegn 2018

Det er solformørkelse torsdag 15. februar 27 grader Vannmannens tegn kl. 22.05 Norsk Tid.

Månens bane rundt jorden heller ca 5 grader i forhold til Jordens ecliptiske bane rundt Solen. Punktet hvor de to banene møtes kalles måneknuter. En solformørkelse skjer kun når nymånen inntreffer i nærheten av disse måneknutepunktene. Det skjer som oftest to ganger i året.


Individuell innflytelse
Kraften i en solformørkelse kan være enorm. Månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på kroppen vår. Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og den emosjonelle balanse. Noen påvirkes mer enn andre. Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av hverandres tanker og handlinger. Det gjelder å være bevisst hva man vil virke med og være påvirkelig av.

Noen blir spesielt følsomme, ekstra årvåken eller sensitive disse dagene. Andre står ovenfor nye valg, ønsker å så nye frø, sette i gang nye prosjekter, ta sjanser og gripe muligheten til å gi liv til nye kreative engasjement.  Noen får geniale ideer og er klar for å ta nye steg og prøve noe man ikke har turt tidligere.

Noen kan være ekstra aktive, får ikke sove, eller er spesielt rastløs og påvirkelig ovenfor subtile energier disse dagene. Det er også en mulighet for å bli overveldet, stiv i kroppen, eller oppleve at man hovner. Noen blør mer ved menstruasjoner eller sår i slike perioder. Man kan ha mange ulike reaksjoner ved nymåne så vel som ved fullmåne.
Tillat deg å la nye, originale innsikter eller ideer få mulighet til å vokse og bli en realitet.


Global påvirkning
I perioder når Solformørkelser inntreffer er det viden kjent at det kan ha innflytelse på globale begivenheter, politiske avgjørelser og på aksje og finansmarkedet. I Vannmannens tegn kan formørkelsen også ha innflytelse på politiske situasjoner, samarbeid, gruppedynamikk, ulike allianser og fremtidsrettet planlegging eller organisering.

Vannmannens tegn forbindes også med modernisering, oppfinnelser, originalitet og unik måte å gjøre noe på. Grupper, vennskap og nye allianser kan se en ny begynnelse i denne perioden. Noe nytt som involverer menneskeheten, sosiale nettverk og fremtidsrettet utvikling kan skape grobunn for positiv vekst i fellesskap fremover.

Solformørkelser sees ofte i forbindelse med betydningsfulle forvandlingsfaser i livet som leder til viktige avgjørelser. Resultatet kan sees inntil 1,5 år i etterkant. Ca Hvert 9 år er det solformørkelse i same tegn og Ca hvert 18 år gjentas den same syklusen. Noen formørkelser har sterkere innvirkning enn andre for det enkelte individ.

 

Vannmannens tegn
Vannmannens tegn er et luft-tegn som forbindes med planeten Uranus. Den representerer det geniale, unike, fordomsfrie, rebellen som tør å gå egne veier, innsikt som kommer som lyn fra klar himmel og mot til å kjempe for en sak større enn en selv. Fremtidsvisjoner og forståelse og innsikt i fremskritt og utvikling ligger til tegnet og planeten. Å akseptere og anerkjenne det unike, originale og spesielle er denne arketypens domene. 

Nymånen i dette tegnet inspirerer til å åpne for ny innsikt, troen på noe, å holde fast på det en tror på, å ha mot til å gå egne veier selv om det kan sjokkere noen. Vannmannens tegn bekrefter behovet for å være den man ER, original, unik og spesiell.

Vannmannens planet Uranus befinner seg i ildtegnet væren, tegnet for innovasjon og nyskapning. Det åpner for ny innsikt, sterkere intuisjon, geniale ideer, nyskapning og evnen til å frigjøre seg fra egne begrensninger.

Tegnets urplanet Saturn befinner seg i Steinbukkens tegn og har en positiv kontakt med Venus. Det indikerer et fokus på nestekjærlighet, langsiktig tenkning, grundig, nøyaktig og solid planlegging med fokus på fred, balanse og de gode verdiene i alle sammenheng.

Solformørkelsen åpner en ny bevissthet for å legge et solid fundament til det man ønsker å bygge fremtiden på. Nymånen inviterer til en ny begynnelse. Det fører også til at det er naturlig å legge en fase bak seg før man åpner for det nye.

Dette kan berøre alle, uansett hvilket tegn en er født i. De som har Vannmannen, Løven, Skorpionen og Tyren sterkt utpreget i sitt horoskop merker dette sterkere enn andre. Noen merker ingenting til Månens ulike faser.

Gå inn på linken nedenfor hvis du ønsker å lese mer om hva dette kan bety for ditt personlige stjernetegn: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1
Ønsker du ditt personlige horoskop tolket kan du ta kontakt via: nina@inspiravisjon.no


Her er en liten indikasjon på hvilket område dette kan dreie seg om for det enkelte tegn:

Væren
Invitasjon til en ny begynnelse og ny start i vennskap, relasjoner til grupper, en organisasjon, håp for fremtiden, stake ut en ny kurs, sette nye mål. Ny informasjon eller innsikt åpner sinnet for nye ideer. Søker fremtidsrettet fornyelse, utvide sosialt nettverk.


Tyren
Invitasjon til en ny begynnelse og nye muligheter i status, posisjon, ambisjoner og karriere. Noen kan oppdage nye muligheter i karrieresammenheng, strekke seg mot nye mål, søke høyere posisjon, behov for å skape resultater. Det kan lede til flytting, ny jobb.

 

Tvillingen
Invitasjon til å tenke nytt, oppdage nye visjoner, ny kunnskap, utvide horisonten. Muligheter åpnes for å publisere, lære bort, holde kurs eller foredrag, presentere noe, lære noe. Reiser, andre kulturer, nye kontakter eller fellesskap bringer deg videre i din utvikling.


Krepsen
Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med verdier man deler med noen. Det kan dreie seg om finansielle investeringer, samarbeidsformer, arv, lønnsøkning, bedre betingelser i bank/forsikring. Nytt forhold til arbeidsgiver, verdier og forpliktelser generelt.


Løven
Invitasjon til ny begynnelse i nære relasjoner, parforhold, kundeforhold og samarbeidsforhold. Din betydningsfulle rolle i relasjoner åpenbares og det blir tydeligere hvilken rolle du ønsker å ha. Ditt forhold til andre og deres forhold til deg belyses. Noe nytt er på gang.


Jomfruen
Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med livsstil, helse, kosthold, rutiner, arbeidsoppgaver, sortering/eliminering av det man ikke lengre har behov for. Analysering, utrensning, og perfeksjon er naturlig stikkord. Å søke nye oppgaver eller metoder er naturlig.

Vekten
Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med selvuttrykk, livsglede, lidenskap, kreativitet, foreldrerollen, forholdet til barn, barnebarn, relasjoner til sex-partnere, impulsiv selvutfoldelse. Forelskelse, svangerskap og bryllup er tema for noen. En ny start i kreativt uttrykk er naturlig.


Skorpionen
Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med privatliv, relasjoner til forfedre, foreldre, røtter og bakgrunn. Det involverer kjøp eller salg og drift av eiendom, planer om fornyelse, forbedring, flytting, utbygging, oppussing eller investering i hjemmet og familierelasjoner.

Skytten
Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med søsken, naboer, kommunikasjon, distribusjon og relasjoner i nærmiljøet. Nytt distribusjonsutstyr eller elektroniske dingser som mobil, Pc, mac, bil, båt, salg, kjøp, PR, og sosial kommunikasjon kan bidra til utvikling.

Steinbukken
Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med din personlige økonomi, verdiøkning, åndelige og materielle verdier, evner, egenskaper, talent og kunnskaper. Et behov for å belyse eller bevise hva du har å by på øker. Ny fase i forbindelse med selvfølelse, selvtillit og egenverdi.


Vannmannen
Invitasjon til en ny begynnelse og åpning i forbindelse med image, utseende, forholdet til en selv og til egen kropp, hvordan en fremstår. Det vil ha innflytelse på parforhold og relasjoner generelt. Kan også bety jobbskifte, hamskifte. Du kan bli tydeligere, og bedre lagt merke til.


Fiskene

Invitasjon til en ny begynnelse i forbindelse med ubevisste lengsler, lengselen etter å bety noe for noe større enn en selv, å bli sett for den du er, kontakten med underbevisstheten, sjelen, det indre liv, kjærligheten til en selv og åpenhet for ubetinget kjærlighet. Utrensning.

 

Med ønske om fantastiske dager for enhver :-)