Mindfulness

Å ta kontroll over egne tanker, det er en treningssak. Mindfulness/meditasjon er en strålende måte å øke energien og overskuddet på. Å øve på å stilne sinnet kan bidra til å frigjøre bekymringer og stress. Når en er fullt og helt tilstede i øyeblikket i kroppen og i sansene, er en ikke lengre i tankene, men i en aktivitet. Forskning viser at mindfulness har positiv innvirkning på stress og smerter i kroppen, styrker selvtilliten, konsentrasjonen og energinivået.

Det er fokus på ulike pusteteknikker, noe som naturlig vil bidra til økt oksygenopptak, bedre sirkulasjon, klarere tanker, bedre hukommelse og bedre evnen til å kvitte seg med avfallsstoffer. Det øker evnen til å være mer tilstede i sansene og til å lytte til kroppens signaler. 

 

Det er mulig å bestille individuelle kurs for Ledere og andre som ønsker personlig veledning. Du bestemmer selv når det passer best for deg å gjennomføre kurset. 

 

Her er en liten oversikt over hva en kan oppnå ved hjelp av Mindfulness: 

 

 • Bedre konsentrasjonsevnen 
 • Bedre hukommelsen
 • Forebygge og mestre stress
 • Redusere emosjonelle og fysiske smerter i kroppen
 • Øke livsgleden og arbeidsgleden
 • Styrker kontroll på tankene
 • Bidrar til å senke skuldrene og være mer tilstede
 • Øker indre trygghet og selvfølelse
 • Styrker mestringsfølelsen og selvtilliten
 • Styrker indre ro 
 • Bidrar til å balansere emosjonelle svingninger 
 • Øker kontakt med kreativiteten og vitaliteten
 • Øker oksygentilførsel og energinivået

Mindfulness og meditasjon gir muligheten til å få bedre kontakt med kroppen og underbevisstheten.

Det er en fin måte å bli bedre kjent med flere sider ved seg selv. Noen finner svar på ting de lenge har fundert på i sitt indre, mens andre oppdager sitt dypeste potensial og mestrer bedre å fokusere på det de ønsker å gjennomføre. Det gir også sterkere fokus på personlige mål.

 

Kursleder Nina har guidet Meditasjonsgrupper siden 2002 og har kjennskap til de ulike erfaringer man kan få gjennom å praktisere ulike metoder. Det finnes flere måter og praktisere og ulike former for meditasjon og mindfulness på. Dette Mindfulness-kurset inneholder ulike øvelser man også kan benytte på egen hånd etter kurset.

 


Meditasjon

Det finnes mange ulike metoder innenfor Meditasjon. I dette kurset er det fokus på ulike pusteteknikker, chakraøvelser, bevisstgjøring og selvutvikling. 

 

Meditasjon bidrar til å redusere stressnivået, øker den indre ro og fører til økt selvtillit og selvfølelse. Mange opplever en sterkere indre trygghet og voksende kreativitet. Dette bidrar til å balansere kropp og sinn, og gir en økt bevissthet om hvem man ER og hva man VIL, samt hva man ønsker å SKAPE i eget liv.

 

I dette kurset får man trening i å stilne sinnet, lytte til intuisjonen og blir bedre til å stole på egen styrke og balansere sin indre kraft. Kunsten er å bevare roen og ha evnen til å se klart når man opplever kaos rundt seg.

 

Dette meditasjonskurset inneholder balansering av chakraer i tillegg til fokus på ulike tema for hver gang. 

 

Les mer om dette under fanen for KURS i menylinjen.

Kursleder Nina Skjemstad har undervist i Meditasjon siden 2002.  

Kursene Inkluderer veiledning og lydfil med guidede meditasjoner.

 

Ta kontakt for spørsmål eller Påmelding via nina@inspiravisjon.no eller ring : 920 64 400