GLED DERE SKYTTER

 

- Og dere som har Skytten sterkt fremtredende i horoskopet.

Solen beveger seg inn i Skyttens tegn Onsdag 22. November kl. 15.03

og fortsetter gjennom tegnet de neste fire ukene.

 

Solen gir liv, lys og energi til alt som lever. Man får ekstra energi, pågangsmot, entusiasme og engasjement når solen belyser ens stjernetegn og tiden nærmer seg ens fødselsdag. Det er den beste tiden i løpet av året.

 

Solen gjennom Skyttens tegn

Skytten er et bevegelig Ildtegn som forbindes med nysgjerrighet, rastløshet og jakten på informasjon, kunnskap og visdom, opplysning og eventyr. Skytten forbindes med, engasjement og lidenskap, lekenhet og jakten på det som gir livet mening.

 

Skytten forbindes også med optimisme, inspirasjon, visjoner Iveren etter å utvide og stimulere sinnet, oppleve eventyr, åndelig vekst og utvikling øker når solen befinner seg i Skyttens tegn. Det innebærer at interessen for å søke mer kunnskap og nye opplevelser som gjør at bevisstheten ekspanderer, forsterkes.

 

Når Solen beveger seg inn i Skyttens tegn, øker energien og vitaliteten for de som har Skytten sterkt fremtredende i sitt horoskop.

 

Uansett hvilket tegn man er født i, kan man la seg inspirere av solens energigivende kraft de neste fire ukene. Interessen for å lære mer forsterkes og rastløsheten og engasjementet øker generelt.

 

HVA NÅ?

Solens posisjon kan bringe optimisme og inspirasjon i ukene som kommer.

Solen gjennom Skyttens tegn de neste fire ukene kan åpne for nye visjoner om veien videre. 

 

Solen gir et bredere overblikk over fremtidsmulighetene og kan bidra til ny optimisme og nye visjoner. Skytten forbindes med den som «ser» fremtiden før den inntreffer. Dermed øker muligheten til å skape det man «ser».

 

Hastigheten på aktivitetsnivået øker og det skjer flere ting på kortere tid enn det vanligvis gjør.

 

Sinnet søker noe mer. Det er naturlig å utvide sosiale nettverk, og interessen for kulturelle opplevelser og kunstneriske inntrykk øker.

 

Det kan inspirere å være på jakt etter noe spennende i samarbeid med andre. Å sosialisere for å lære noe, utvide sinnet og kunnskapsnivået er naturlig.

 

Uansett hvilket tegn en er født i, er dette en strålende tid for å se nærmere på fremtiden i et åndelig perspektiv, åpne for nye muligheter, være mer kreativ, fantasere mer, sosialisere på nye måter, lære mer og ekspandere sinnet slik at man fremover kan realisere drømmer og fremtidsvisjoner.

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan lese mer om det via 

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 
Med ønske om fortsatt strålende November dager til deg :-) 

 

 

 

 

GLED DERE SKORPIONER


Solen beveger seg inn i Skorpionens tegn Mandag 23. Oktober 2023
kl. 17.30 Norsk Tid. 

Solen beveger seg gjennom Skorpionens tegn de neste fire ukene. Den beste tiden på året er når solen beveger seg gjennom ens eget stjernetegn.

Solen gir liv og energi til alt som lever og forsterker ens energi, livskraft og vitalitet i den perioden.

 

Skorpionens Arketype

Skorpionen er et fast vanntegn som enten er 100% engasjert eller absolutt ikke interessert. Det er ofte enten/eller. Skorpionen går grundig til verks og liker å ha kontroll i det de er involvert i. Skorpioner er lidenskapelig engasjert, enten det er kjærlighet, et fagfelt, en karriere, familie, eller en aktivitet.

 

Skorpionens arketype er spesielt sensitiv, har evnen til å sanse det som befinner seg bakenfor fasaden og kan føle hvordan andre har det. Noen har en tendens til å dramatisere følelser.

 

Skorpionen er skeptisk av natur og søker trygghet. De har behov for et. kjent system og gode rutiner for å oppnå trygghet. De er ofte sky og liker ikke å være altfor synlig. De jobber helst i bakgrunnen. Det store behovet for trygghet og kontroll kan til tider føre til begrensninger. For mye av det gode kan føre til mistenksomhet, dramatisering og manipulasjon i den tro at man selv har dannet seg riktig bilde over situasjonen.

 

Faste tegn er utholdende, tålmodig og holder ofte fast på egne meninger. De kan holde ut en situasjon lengre enn godt er og er sjelden lett å rokke ved når de har bestemt seg for noe. De kan tåle mer enn andre og har evne til å reise seg selv om de ligger nede for telling.

 

Solen gjennom Skorpionens tegn

La deg inspirere til å få bedre kontakt med de dypere lagene av følelser du bærer på. Å sette ord på alle negative følelser gjør at du ser de tydeligere og kan forholde deg til dem på en bedre måte. Tiden er inne for å legge merke til og anerkjenne følelser man har undertrykt og vanligvis ikke ønsker å forholde seg til. Det gir mulighet til å se emosjonelle svingninger i et nytt lys.

 

Skorpionens tendens til å holde fast på en oppfatning gjør at man kan holde for lenge på sinne og frustrasjon som i neste omgang kan føre til bitterhet. Det er ikke plass til både kjærlighet og bitterhet samtidig.

 

Dette er en gyllen mulighet til å se de underliggende motiver og bakenforliggende årsaker, skape forvandling og finne den indre styrke. Det øker muligheten til å eliminere hindringer, negative vanemønstre og gjøre eventuelle endringer som kan bidra til vekst og utvikling.

Ved å se klart kan man skille seg av med tankemønstre, avfallsstoffer eller giftige aspekter som ikke lengre skaper positiv vekst.

 

Fugl Phoenix

Solen gjennom Skorpionens tegn forbindes også med ”fugl Phoenix”, ”Slangen som skifter ham”, og ”sommerfuglens forvandling fra larve til puppe og sommerfugl ”. Denne forvandlingen inviterer til å se sannheten, og komme nn til kjernen, og få det ekte og ærlige frem i lyset. Grip muligheten til å bringe frem kjernen i den du er og se dine motiver og behov i et klart lys.

 

Hvis motivet for å hjelpe en annen er å styrke deg selv eller å oppnå kontroll, kan du selv bli skuffet over resultatene du oppnår. Erkjenn din drivkraft enten den dreier seg om nestekjærlighet, empati, hengivenhet, generøsitet, grådighet, begjær, posisjon, eller egne behov. Sjekk om du er på vei mot målene du virkelig ønsker å oppnå.

 

Dersom motivet for å hjelpe andre er ekte og ubetinget kjærlighet, vil man bevege seg mot en indre fullbyrdelse med mulighet for å oppleve stor indre trygghet lykke, glede og fred.

 

Spørsmål det er naturlig å stille seg nå er:

Har du følelser du ikke er bevisst på?
Hva motiverer deg?
Hvilke intensjoner har du?

Uansett tegn en er født i oppmuntrer Solen gjennom Skorpionens tegn til å lytte til intuisjonen og være bevisst egne behov og motiv de neste ukene. Det vil danne grunnlaget for resultatene som skapes senere. Ubetinget kjærlighet skaper positiv frekvens for alle parter og for de man omgir seg med.

 

Det er umulig å si hvilken innflytelse dette vil ha på det enkelte individ uten å se nærmere på det personlige horoskopet.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille ditt horoskop via www.inspiravisjon.no.

 

 

 

Hei 
Jeg er desverre blitt suspendert fra FB både fra min personlige konto: Nina Skjemstad og fra Astrolog Nina Skjemstad. Det påvirker også gruppen Mitt AstroUniders. Det skjedde 5. oktober. Jeg gjør det jeg kan for å få tilbake mine FB-sider og håper det lykkes så snart som mulig. I mellomtiden vil jeg publisere mer på instagram og you Tube :-) 

 

Ønsker deg strålende dager fremover :-)

 

 

 

Det er Fullmåne I Værens tegn

Fredag 29. september 2023,  kl. 11.57  Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Vektens og månen i Værens tegn på 6 grader.

 

Månen reflekterer lyset fra Solen. Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. En fase er over.

 

Fullmånen gir muligheten til å se seg selv utenfra, med andres øyne. Det øker evnen til å se nære relasjoner i ett klarere lys. Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på gjærbakst, fiskelykke og på enkeltes psyke og emosjonelle balanse.

 

Noen merker dette et par dager før fullmånen og et par dager etter at den er nådd sitt toppunkt. Det er registrert flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne og fødsler settes oftere i gang ved fullmåne.

 

De kommende dagene kan fullmånen føre til ekstra sterke emosjonelle opplevelser. Spesielt rundt tema som omhandler fremtidsvisjoner og planlegging. Mange får ikke sove, tenker for mye og blir ekstra følsomme og sensitive. Det er normalt at kroppen hovner, leddene stivner, og føle seg ekstra fylt. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårdannelser. Noen kan bli spesielt årvåken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig.

 

Fullmånen i Værens tegn

Værens arketype er et Ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, engasjement, mot og handlekraft. Væren som arketype brenner veldig for det de setter seg fore. Værer har et sterkt konkurranseinstinkt, er meget kreativ, aktiv og elsker alt som involverer lek og moro.

 

Å være som et barn, nysgjerrig og åpen, hengiven og inspirert, fylt av mot og handlekraft på vei mot målet man har i sikte, er Værens domene.

 

Månen i Værens tegn kan åpne for ekstra sterke følelser i det man engasjerer seg i. Lidenskap og engasjement forsterkes, og det gjør også temperamentet og følelsene. Væren er kjent for å leve i nuet, spontant, engasjert og dedikert. Det innebærer å holde fokuset rettet mot det man brenner for.

 

Ved fullmåne kan lidenskapen forsterkes og ta overhånd. Noen kan overdrive og dramatisere emosjonelle saker i perioden rundt fullmånen i Værens tegn.

Helsemessig knyttes Værens tegn til hodet og det kan føre til at noen får ekstra energi i hodet, noe som kan føre til hodepine i dagene rundt denne fullmånen.

 

Solen og Månen

Solen i Vekten og Månen i Væren gir en påminnelse om å finne balansen mellom egoet og sjelen, mellom fokuset på egne behov, begjæret, ubetinget kjærlighet og hengivenhet.

 

Fullmånen i Værens tegn gir en påminnelse om å se begjæret og egoet i øynene og gi slipp på egoisme og selvsentrert fokus.

 

Væren har ofte et sterkt konkurranseinstinkt og det kan trigges i denne perioden. Man kan innse at man ikke orker å kjempe, eller sammenligne egne. prestasjoner med andres og kan dermed ende med å gi slipp på kravene man stiller til seg selv.

 

Å finne balansen mellom å gi næring, styrke og energi til de rundt seg i like stor grad som man styrker seg selv, bidrar til å skape en balanse i relasjonene man er en del av.

 

Månen belyser nære relasjoner
Grip muligheten til å se klart hva nære forhold betyr for deg og hva du betyr for dine kjære. Fullmånen i Værens tegn åpner for mer klarhet i relasjoner generelt. Har man vokst fra hverandre, er tiden inne for å gjøre noen grep. Det man legger merke til, kan man gjøre noe med.

 

Fullmånen denne gang forsterker muligheten til å bli bevisst hva man virkelig føler, sette ord på følelsene og gjøre tiltak for å komme til enighet med seg selv og en annen og skape balanse. Det er en tid for å se relasjoner i ett bredere perspektiv – utenfra og inn.

 

Dette er fin periode for å forsterke kjærligheten i nære relasjoner.  Husk at man kan ikke gi det man ikke har. Ved å elske seg selv, har man mulighet til å elske en annen. Elsker man ikke seg selv, kan man heller ikke elske andre ifølge Væren.

 

Etter fullmånen
I dagene etter fullmånen, er den på vei ned mot nymåne og det er en strålende periode for å sette i gang med utrensning, vektreduksjon, yoga og meditasjonsøvelser.  Man kan oppleve at kroppen er mer fleksibel og mottakelig ved synkende måne enn ved stigende måne.

 

Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter fullmånens begynnelse. La det inspirere til å gi slipp på det som ikke lengre betyr noe.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

 

 

 

 

GLED DERE VEKTER!

SOLEN GÅR INN I VEKTENS TEGN!

DET ER HØSTJEVNDØGN!SOLEN beveger seg inn I VEKTENS tegn

Lørdag 23. September 2023 kl. 08.50

 

Når Solen beveger seg inn i Vektens tegn, innledes høstjevndøgn og starten på en ny sesong. Det betyr at dag og natt er like lange dette døgnet. Høsten er kommet og dagene blir kortere enn nettene her Nord.

 

Vektens tegn

Siden Vektens tegn innleder en ny sesong, er Vekten et ledertegn. Ledertegn har lett for å ta initiativ, sette i gang nye aktiviteter, og være selvstendig. Vektens barn har evnen til å innlede, starte, skape noe og strekker seg mot nye mål.

 

Dette er et lufttegn som har en skarp hjerne, er intelligent og har behov for å utveksle tanker og ideer med andre. Vekter er smarte, sosiale, har en aktiv, engasjert hjerne som trenger mentale utfordringer.  Vektens tegn forbindes med skjønnhetsplaneten Venus. Det fører til at

 

Vekter søker harmoni, fred og balanse. Mange Vekter er fødte diplomater og er nysgjerrig på andres perspektiv. Mange er spesielt kreative og søker mot aktiviteter innenfor kunst, musikk, skribentvirksomhet, skuespill, håndverksarbeide eller har andre mentale og kreative talent. Å søke å forfine, balansere og harmonere er blant Vektens sterke sider.

 

Siden Vekten er tegnet som befinner seg midten av Zodiaken er det naturlig å være objektiv og se saken fra flere sider. Det øker interessen for å være inkluderende, rettferdig, og å ta hensyn til andres behov.

 

Vekten søker mot andre for å balansere seg selv. Ved ubalanse, altså for mye av det ene eller det andre, er det mulig å miste seg selv og egne behov på veien. Det kan føre til at man beveger seg for langt slik at vektskålene tipper ut av balanse.

 

Når balansen er gjenopprettet skapes en enorm kraft og stabilitet, som fører til en harmonisk og balansert utstråling. Det øker styrken, sjarmen, tiltrekningskraften, og gir mulighet til rask fremdrift mot målene man setter seg. 

 

Vekten søker sin motpart og trenger respons for å aksjonere. Derfor kan de dra fordel av å samarbeide med andre. Vekten liker allikevel å arbeide selvstendig og har lett for å ta initiativ. Ledertyper kan være egenrådig, men har også evne til å være innovatører.

 

Hva nå?

De fire ukene Solen beveger seg gjennom Vektens tegn fram til 23. oktober, åpner for å søke balanse i alle ting. I en selv, i livet generelt, i aktiviteter og i parforhold. Det gjelder å finne balansen i tiden man prioriterer i forhold til når man bør være aktiv eller trekke seg tilbake og i balansen mellom ekstrovert og introvert engasjement.

 

Det er også verdifullt å finne en balanse i å skille mellom ens egne behov og andres behov, å se flere sider av en sak, å bidra til rettferdighet, megling, kompromiss, forhandlinger eller å søke fred ved unngå å engasjere seg i konflikter eller bidra til dem.

 

Å søke å skape en helhet av alle bitene man har og å se skjønnheten i alle ting, er blant arketypen Vektens kraftfulle trekk.

 

Søke balanse

For å kunne skape en indre harmoni og balanse, krever det at man gjør en innsats, åndelig, mentalt eller praktisk, først og fremst med seg selv. Når man har fred i seg selv, er det mulig å skape fred i omgivelsene rundt seg.

 

Engasjement i kunst, kultur, musikk, Meditasjon og Mindfulness, turer i naturen, og fysisk aktivitet, hyggelige opplevelser og mye latter er kraftfulle metoder som kan bidra til det.

 

Dette er en strålende periode for å balansere ubalanser og forsøke å skape likevekt uansett hvilket tegn en er født i. Solen gjennom Vektens tegn åpner for å gripe muligheten til å øke kjærlighetsfrekvensen ved å se skjønnheten i alt som ER og å bidra til å skape harmoni, skjønnhet, fred og balanse i en selv og rundt seg der en befinner seg. Dette er budskapet for Solen gjennom Vektens tegn.

 

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.