GLED DERE VEKTER!

DET ER HØSTJEVNDØGN OG SOLEN GÅR INN I

VEKTENS TEGN FREDAG.

 

SOLEN beveger seg inn I VEKTENS tegn fredag 23. September 2022 kl. 03.15

 

Når Solen beveger seg inn i Vektens tegn innledes høstjevndøgn og starten på en ny sesong. Det betyr at dag og natt er like lange dette døgnet. Høsten er kommet og dagene blir kortere enn nettene her Nord.

 

Vektens tegn

Vektens arketype søker fred, harmoni og balanse. Det er et ledertegn som har lett for å ta initiativ og sette i gang nye aktiviteter. Siden dette tegnet innleder en ny sesong har Vekter en drivkraft for å innlede, sette i gang og skape noe. Vekten er svært kreativ og strekker seg mot nye mål.

 

Dette er et lufttegn som har en skarp hjerne, er intelligent og har behov for å utveksle tanker og ideer med andre. Vekter er smarte, sosiale, har en aktiv, engasjert hjerne som trenger mentale utfordringer. 

 

Vektens tegn forbindes med skjønnhetsplaneten Venus. Det fører til at mange Vekter er kunstnere, musikere, tekstforfattere, skuespillere, håndverkere eller har andre mentale og kreative talent. Å søke å balansere og harmonere er Vektens domene.

 

Å være inkluderende og rettferdig, og å ta hensyn til andre er en sterk kvalitet. De søker mot andre for å balansere seg selv til den grad at det er mulig å miste seg selv og egne behov på veien. Det kan føre til at man beveger seg for langt slik at vektskålene tipper ut av balanse.

 

Når balansen er gjenopprettet skapes en enorm kraft og stabilitet, som fører til en harmonisk og balansert utstråling. Det øker sjarmen, utstrålingen og gir muligheten til rask fremdrift. 

 

Vekten søker sin motpart og trenger respons for å aksjonere. Derfor kan de dra fordel av å samarbeide med andre. Vekten liker å arbeide selvstendig og har lett for å ta initiativ. Ledertyper kan være egenrådig, men kan også være innovatører.

 

Solens Møte med Merkur på vei bakover

Merkur på vei bakover fra 10. – 23. september i vektens tegn og fra 24. september til 2. oktober i Jomfruens teg. Det indikerer en tid for refleksjon og revurdering rundt hva man bruker energi og tanker på og bekymring rundt. Det indikerer en periode for å finne løsninger og gjøre noe med det som fører til ubalanse.

 

De fire ukene Solen beveger seg gjennom Vektens tegn fram til 23. oktober, åpner for å søke balanse og harmoni i alle ting. I en selv, i livet generelt, i aktiviteter og i parforhold. Det gjelder å finne balansen i tiden en prioriterer i forhold til når man bør være aktiv og trekke seg tilbake, og i balansen mellom ekstrovert og introvert engasjement.

 

Så lenge Merkur beveger seg bakover er det en fin tid for å søke indre harmoni før man beveger seg ut og aksjonerer.

 

Det er også verdifullt å finne en balanse i å skille mellom ens egne behov og andres behov, å se flere sider av en sak, å bidra til rettferdighet, megling, kompromiss, forhandlinger eller å søke fred ved unngå å engasjere seg i konflikter eller bidra til dem.

 

Å søke å skape en helhet av alle bitene man har og å se skjønnheten i alle ting, er blant arketypen Vektens kraftfulle trekk.

 

Bildet viser Solens og jordens posisjon ved høstjevndøgn og ved de andre sesong - overgangene.

 

Søke balanse

For å kunne skape skjønnhet og harmoni, krever det at man gjør en innsats, åndelig, mentalt eller praktisk, først og fremst med en selv. Kun når man har fred i seg selv, er det mulig å skape fred i omgivelsene rundt seg. Kunst, kultur, musikk, Meditasjon og Mindfulness er kraftfulle metoder som kan bidra til det.

 

Dette er en strålende periode for å balansere ubalanser og forsøke å skape likevekt uansett hvilket tegn en er født i. Solen gjennom Vektens tegn åpner for å gripe muligheten til å øke kjærlighetsfrekvensen ved å se skjønnheten i alt som ER og å bidra til å skape harmoni, skjønnhet, fred og balanse i en selv og rundt seg der en befinner seg. Dette er budskapet for Solen gjennom Vektens tegn.

 

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn i Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no - www.inspiravisjon.no  for å bestille ditt opersonlige horoskop. 

 

 

 

Solen beveger seg inn i Jomfruens tegn 23. august 2022 kl. 05.16 Norsk Tid.

 

Solens stråler gir liv og energi til alt den kommer i kontakt med. Nå kan Jomfruens barn føle seg ekstra vital, sterk, energisk og ovenpå. Selvtilliten Styrkes og øker tiltrekningskraften og magnetismen.

 

De neste fire ukene befinner Solen seg i Jomfruens tegn og forsterker dens energier og egenskaper.  De som har Jomfruens tegn sterkt utpreget i sitt horoskop kan merke dette sterkest.

 

Jomfruens tegn

Jomfruens er et bevegelig jordtegn. Denne arketypen forbindes med uskyld, renhet og guddommelighet. Jomfruens arketype søker renhet, ekthet og jakter derfor alltid naturlig på perfeksjon.

 

Det gjør at det er naturlig å lete etter urenheter og feil som forhindrer renheten i å skinne fullkomment.  Jomfruens tegn blir av den grunn forbundet med å analysere, være kritisk og perfeksjonistisk. Mange Jomfruer fokuserer på renslighet, nøyaktighet, grundighet, en sunn livsstil med mest mulig naturlig kosthold, ernæring og andre detaljer som optimaliserer alt man forbinder med perfeksjon.

 

Jomfruen forbindes med planeten Merkur. Det indikerer at kommunikasjon, formidling, og forvaltning, planlegging og organisering knyttes til tegnet.

 

Nervesystemet og fordøyelsessystemet forbindes med planeten Merkur. Merkur virker som en antenne. Det gjør at Jomfruer fanger opp mange detaljer og har behov for å fordøye alle inntrykk før de evner å aksjonere.

 

Når man har behov for å studere alle detaljer, analysere, sortere og eliminere før en føler seg sikker nok på informasjonen til å ta avgjørelser, kan det ta TID før man aksjonerer.

 

Frihetstrangen er ekstra stor. Noen vegrer seg mot å forplikte seg til noe fordi det kan gi følelsen av å være fanget og å gå glipp av noe annet eller bedre.

 

Detaljert fokus

Et bevegelig tegn som Jomfruen kan noen ganger plutselig skifte retning fordi man møter en motstand man ikke ønsker å forholde seg til, eller fordi man erfarer og sanser noe subtilt. Det kan dreie seg om inntrykk som er vanskelig å forstå eller fordøye, emosjonelt, mentalt, eller fysisk.

 

En årsak kan være fordi man blir avledet av noe som virker mer spennende eller bedre enn valgene man har tatt eller står ovenfor.

 

I streben etter perfeksjon er Jomfruer svært ofte arbeidsomme, tjenestevillig, oppofrende og liker å yte service.

 

Enten det dreier seg om ens egen kropp og helse, hus og hjem, relasjoner, forholdet til partner, eller i økonomi og karriere, gjelder det å skille hva som er viktig og uviktig og trene på å prioritere.

 

Å søke renhet og perfeksjon er positivt så lenge det ikke blir for mye av det gode og man fordyper så mye i detaljer at man går glipp av helheten, fremdrift eller utvikling. Naturens ekthet og sannhet er essensielt.

 

Hva nå ?

De neste fire ukene er en strålende tid for å høste av markens grøde.  Det innebærer å høste resultatene av frø og handlinger en tidligere har sådd. Det byr på mulighet å skille klinten fra hveten i det man ønsker å benytte seg av eller dyrke videre i åndelig og praktisk forstand. Og ikke minst hva man ønsker å skille seg av med av aktiviteter, relasjoner, holdninger, forventning eller tankevirksomhet.

 

Dette er en perfekt tid for å organisere, sortere, skape orden og eventuelt lage oversikt over prioriteringene som betyr aller mest.  Det innebærer å justere vaner, rutiner og kvaliteten på det man gjør. Det øker også behovet for å eliminere det som hindrer den videre vekst. Legg merke til detaljene som hindrer fremgang og gi slipp.

 

Solens inspirerende og kraftfulle energi gjelder ikke bare for Jomfruer, men for alle som har Jomfruens tegn sterkt utpreget i sitt horoskop i denne perioden.

 

Ønsker du å lese mer om hva denne innflytelsen kanbety for ditt tegn, kan du gå inn i

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Ta gjerne kontakt for å få ditt personlige horoskop belyst via www.inspiravisjon.no

eller via mail nina@inspiravisjon.no

 

 

GLED DERE LØVER!

SOLEN BEVEGER SEG INN I LØVENS TEGN Fredag 22. juli 2022

 


Solen beveger seg inn i Løvens tegn Fredag ca kl. 22.15 og fortsetter ferden gjennom tegnet frem til 23. August. Da beveger den seg inn i Jomfruens tegn.

 

Energinivået øker når solens kraftfulle stråler og varme og glød passerer ens tegn. De som er født i Løvens tegn eller har dette tegnet sterkt representert i horoskopet vil merke dette.

 

Når solen passerer gjennom fødselstegnet kan det føles som om ungdomskilden dukker opp. Man kan føle seg gladere, lettere, mer energisk og kreativ når solen gir liv til vitaliteten og livsgnisten.

 

Utstrålingen og tiltrekningskraften øker betydelig og man opplever at man føler seg mer energisk, vakrere og mer lidenskapelig enn ellers i året.

 

 

 

Løvens energier
Løvens tegn er et ildtegn som forbindes med kjærlighet, livsglede, kreativitet, lekenhet, entusiasme, kraft, begjær og impulsivitet. Løver forbindes også med beskyttertrang, kontroll, nøyaktighet og grundighet. Løvens arketype er raus, generøs, aktiv, energisk og brenner for det de er engasjert i. Løven elsker!

Løvens personlighet har et sterkt konkurranseinstinkt.  De har behov for heder, ære, ros og anerkjennelse og kan være bedagelig anlagt. Stolthet, stahet og utholdenhet er egenskaper som knyttes til tegnet.

Løvens energi forbindes også med en fantastisk evne til å være tålmodig og utholdende. De holder ut i utfordrende perioder og er den store beskytter ovenfor sine nære og kjære.

 

Løven er ærekjær og motiveres av å vise til gode resultater som kan imponere. Det inspirerer å være størst, best eller sterkest. Om det ikke er noen sjanse for å imponere, eller overraske, reduseres motivasjonen og engasjementet.

De fire neste ukene forsterker solen Løvens energi og belyser dens kvaliteter.  Det inspirerer til å øke livsgleden, motet og handlekraften.

 

Det er en påminnelse til å bringe frem lekenheten og spontaniteten og å være mer som et barn. Løven inspirerer til å være kreativ, leken, lev i nuet og nyte livet og øyeblikkene.

Solen og Løven forbindes med kjærligheten til selve livet, varme, lidenskap, flørt og romantikk.

 

Solen forbindes med Løvens tegn
Solens energier gir liv til alt levende på jorden og sprer varme og glød til alt som er. Dens ferd gjennom Løvens tegn minner om å være stolt over den man er og leve ut livsgleden og vitaliteten spontant i nuet.

Solen inspirerer til å fremme kjærligheten til livet, til kreativiteten, lekenheten og til å utøve beskytterinstinktet og varmen ovenfor ens nære og kjære. 

 

Det åpner for et konsentrert fokus rundt kjærligheten til livskraften, til kreativiteten, lidenskapen og engasjementet i det man driver med, både personlig og profesjonelt.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Med ønske om strålende dager for deg :-)

 

 

 

GLED DERE KREPSER!

Det er SOMMERSOLVERV!

 

Solen går inn i KREPSENS tegn 21. juni kl. 11.20 -  Norsk Tid.

Sommersolverv er tiden når solen belyser jordens nordlige halvkule. Når Solen står i sør midt på dagen, har den sitt høyeste punkt i zenit over horisonten i løpet av året.

 

Dermed blir det den lengste og lyseste dagen i løpet av hele året.

 

Dag og natt er like lange og fra den dagen blir det høyeste punktet lavere for hver dag og det blir litt mørkere dag for dag.

 

Ved sommersolverv er det midnattssol nord for polarsirkelen. På andre siden av jorda er det mørketid. En ny sesong begynner, altså sommersesongen i Nord.

 

Solens energi belyser og forsterker alt den kommer i kontakt med. Når solen belyser ens tegn betegnes det som den beste perioden av året. Energinivået og selvtilliten forsterkes, magnetismen og tiltrekningskraften øker. Man blir mer kreativ, tiltrekkende, viril, vital og føler seg ofte mer energisk enn ellers. De som har Krepsens energier sterkt i horoskopet kan føle solens stråler sterkere enn andre i denne perioden.

 

Solen gjennom Krepsens tegn

Solen beveger seg gjennom Krepsens tegn de fire neste ukene. Vanntegnet Krepsen forbindes med følsomhet, medfølelse, omsorg, sårbarhet.

 

Skallet som krepsdyret bærer på representerer hjemmet, der man søker beskyttelse og trygghet.

 

Krepsens barn er ekstra sensitive, følsomme og søker trygghet. Krepser liker tradisjoner og er ofte opptatt av å sikre det som har med hjemmet, røtter og familie å gjøre. De er emosjonelt engasjert i alt de omgir seg med og spesielt i forbindelse med familie og nære venner.

 

Sjødyret Krepsen bærer skallet med seg og minner om at fundamentet (hjemmet) man bygger på, starter med den man ER uansett hvor en ER.  Fundamentet man har i seg, er det man kan bygge det ytre (synlige) livet på.

 

Budskap

Sommersolverv er en tid for feiring av årets lyseste dag mange steder i den nordlige halvsirkel.

 

Legg merke til hvordan du kan skape den indre tryggheten som kan gjøre deg vital, spontan og utfolde ditt fulle potensial.

 

Invester i familie, barn, blomster, god mat og drikke, samvær, fellesskap og omsorg. Del kjærlighet, nærhet og omsorg med hverandre.

 

Når felleskapet og selvfølelsen styrkes har det positiv effekt på resultatene man oppnår i alle sammenhenger.   

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/      eller via nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om strålende sommerdager til deg :-)

 

 

 

Gled dere Tvillinger, snart gebursdag!

 

Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn Lørdag 21. Mai. 2022 kl. 03.30 Norsk Tid.

 

Solen beveger seg gjennom Tvillingens tegn frem til 21. Juni 2022. Da vil den bevege seg videre inn i Krepsen tegn. Tidspunkt og dato for solens tegnskifte kan endre seg fra år til år.

 

Når Solen beveger seg gjennom ens tegn, er det naturlig at energinivået vitaliteten øker.  Tiltrekningskraften forsterkes, vitaliteten, sjarme og utstråling øker og noen opplever at batteriene lades lettere. De som har Tvillingen sterkt representert i horoskopet de neste fire ukene kan også merke økning i energinivå i denne perioden.

 

Tvillingens tegn

Tvillingen er et bevegelig lufttegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det antyder en hjerne-kapasitet for minst to eller flere.

 

Bevegelige tegn har behov for bevegelse og liker forandring. De har også stor frihetstrang. Lufttegn er ofte mentale personligheter. Det indikerer en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial arketype som har behov for å utveksle meninger, erfaring, tanker og ideer med andre. Det betyr at man er en sosial personlighet og trenger noen å dele opplevelser med.

 

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange baller i luften samtidig og som samtidig har oversikt. Det er som å ha antenner på. kroppen som tar imot signaler fra alle kanter. De blir dermed påvirket av signaler fra omverdenen.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer. Man er vært mottakelig og har stor tilpasningsevne.

 

Tvillinger har mye humor, lekenhet og får raskt overblikk i en situasjon.  

 

Ettersom de har kapasitet for to, er det behov for å engasjere hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, så slipper man å tenke eller gruble for mye.

 

Nytt energiløft

Når solen passerer ens tegn, får man gjerne ekstra energi, pågangsmot, skinner og gløder mer enn ellers. Det er naturlig å føle seg mer ovenpå og driste seg til å tørre mer enn normalt.

 

Man får ofte mer oppmerksomhet fordi man bobler over av livsglede og energi. Det er som om man får en lyskaster av energi rettet mot seg.

 

Solen øker vitaliteten og livskraften. Det området som belyses forsterkes og man ser seg selv, sine evner og egenskaper i et klarere lys.

 

Enten du er Tvilling eller har mange planeter i Tvillingenes tegn, inviteres du til å utnytte økningen i energinivået i denne perioden. Kreativiteten bobler over for de som åpner for solens stråler. Nå kan du med fordel uttrykke din sjarmerende, energiske, kreative og glødende stråling.

 

Merkurs møte med Solen

Merkur er planeten som forbindes med Tvillingens tegn. Den forbindes også med kommunikasjon, formidling, budskap, informasjon og distribusjon. Dens ferd på vei bakover gjør at den møter solen de første dagene. Det betyr at det er en tid for å være oppmerksom på detaljer man ikke har lagt merke til.

 

Unngå å si noe du kan angre på i etterkant, eller snakke før du tenker de første dagene. Innhent alle opplysninger om en sak før du tar beslutninger.

 

Merkur konjunkt solen gjør at. den blir forbrent. Man kan brenne seg på noe man kan angre i etterkant om ting går i raskeste laget. Samtidig kan man få utløp for noe man har brent inne med en stund og trenger å få utløp for. Man kan også få innsikt i noe man trenger å vite før man tar neste steg.

Dette gjelder kun de første dagene. Når Merkur vender forover i begynnelsen på juni vil oppklaringer inntreffe.

 

Hva nå ?

Solen gjennom Tvillingens tegn minner oss alle om å være nysgjerrig på andre, sosialisere, kommunisere og være bevisst hvilke budskap vi sender og mottar. All energi og kommunikasjon påvirker noen på en eller annen måte.

 

Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele av informasjon. Det inkluderer også å bli oppmerksom på hvordan en påvirker omgivelsene med egen energi og hvordan en lar seg påvirke.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man tenker, signaler man sender ut telepatisk, hva en tar imot, og hva en omgir seg med. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås.

 

Åpne for muligheten til å se deg selv og din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å gjøre som Tvillingen, være åpen, nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for videre vekst og utvikling.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.