Gled dere Tvillinger, snart gebursdag!

 

Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn Søndag 21. Mai 2023 kl. 09.09 Norsk Tid.

 

Solen beveger seg gjennom Tvillingens tegn frem til 21. Juni og Sommersolverv. Da vil den bevege seg inn i Krepsen tegn. Tidspunkt og dato for solens tegnskifte kan endre seg fra år til år.

 

Når Solen beveger seg gjennom ens tegn, øker energinivået, vitaliteten og utstrålingen. Det gjør at tiltrekningskraften og din sjarme og utstråling forsterkes. Noen opplever at batteriene lades lettere.

 

De som har Tvillingen sterkt representert i horoskopet de neste fire ukene kan også merke den gode følelsen og livsgleden i denne perioden.

 

Tvillingens tegn

Tvillingen er et bevegelig lufttegn som symboliseres av to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Det antyder en hjerne-kapasitet for minst to eller flere.

 

Lufttegn er mentale personligheter. Det indikerer stor mental kapasitet og et behov for å utveksle meninger og informasjon. Dette er en intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken og sosial arketype som lærer og utvikler seg mest ved å utveksle erfaringer, tanker og ideer med andre. Mange er sosiale personligheter og trenger noen å dele opplevelser med.

 

Tvillingens arketype viser personligheter som kan ha mange baller i luften og som samtidig har god oversikt. Det er som å ha antenner på kroppen som tar imot signaler fra alle kanter. De blir dermed påvirket av signaler fra omverdenen.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker og nye erfaringer. Man er vært mottakelig og har stor tilpasningsevne.

 

Bevegelige tegn har behov for bevegelse, forandring og har også stor frihetstrang. De kan vegre seg for å forplikte seg på grunn av frykten for å gå glipp av bedre muligheter senere. Tvillinger har mye humor, lekenhet og får raskt overblikk i en situasjon.  

 

Ettersom Tvillingens arketype har kapasitet for to eller flere, er det behov for å engasjere hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, så slipper man å tenke eller gruble for mye.

 

Ny energi

Når solen passerer ens tegn, får man gjerne ekstra energi, pågangsmot, skinner og gløder mer enn ellers. Det er naturlig å føle seg mer ovenpå og driste seg til å tørre mer enn normalt.

 

Man får ofte mer oppmerksomhet fordi man bobler over av livsglede og energi. Det er som om man får en lyskaster av energi rettet mot seg. Man ser seg selv, sine evner og egenskaper i et klarere lys.

 

Enten du er Tvilling eller har mange planeter i Tvillingenes tegn, inviteres du til å utnytte økningen i energinivået i denne perioden. Kreativiteten bobler over for de som åpner for solens stråler. Nå kan du med fordel uttrykke din sjarmerende, energiske, kreative og glødende stråling.

 

Hva nå ?

Solen gjennom Tvillingens tegn minner oss alle om å være nysgjerrig på andre, sosialisere, kommunisere og være bevisst hvilke budskap vi sender og mottar. All energi og kommunikasjon påvirker noen på en eller annen måte.

 

Nå øker muligheten til å bli bevisst hvordan en formidler budskap og hva en ønsker å dele, motta, og forvalte av informasjon.

 

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man velger å tenke, signaler man sender ut telepatisk, hva en tar imot, og hva en omgir seg med. Kort sagt hvordan en selv påvirker andre og blir påvirket av dem en omgås.

 

Åpne for muligheten til å se deg selv og din situasjon fra et fugleperspektiv.

 

Grip sjansen til å gjøre som Tvillingen, være åpen, nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for videre vekst og utvikling.

 

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers via:

https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members 

eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via

www.inspiravisjon.no – nina@inspiravisjon.no.

 

 

Jupiter beveger seg inn i Tyrens Tegn 16. mai
   kl. 20.20 Norsk Tid

 

Jupiter fortsetter ferden gjennom Tyrens tegn frem til 25. mai 2024

inntil Jupiter da går inn i Tvillingens tegn.

Jupiter er den største planeten i Zodiaken og dens sterke og kraftfulle energi forsterker alt den berører. Planeten forbindes i astrologien med ekspansjon, utvikling, nysgjerrighet, vitebegjær og alt som bidrar til å utvide perspektivet og oppdage nye innsikter og sannheter. Det øker behovet for å søke mer kunnskap og erfaring i livsområdet planeten berører.

 

Noen inspireres til å utvide horisonten og søke ny kunnskap, nye eventyr, dra på oppdagelsesferd, begynne på kurs, eller å søke innsikter via internett, utdanning og selvutvikling. Det kommer an på hvilket område planeten berører for den enkelte.

 

Jupiter forbindes også med den andre siden av kunnskapstreet, nemlig de som gir visdom. Det kan være prester, lærere, kloke koner eller menn, guider, veiledere og alle som viser vei på en eller annen måte enten åndelig, spirituelt eller rent praktisk. Jupiter øker behovet for å søke visdom og kunnskap rundt utvikling, frihet og selvstendighet.

 

Tyrens tegn

Tyren er et fast jordtegn og forbindes med alt man kan oppleve med sansene og det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre.


Tyrens essens er å absorbere opplevelser og inntrykk, fordøye det man opplever og nyte det sansene begjærer. Tyren har talent for å skille klinten fra hveten, men trenger tid på å kjenne etter, sortere og fordøye inntrykkene og opplevelsene før de kan handle eller ta beslutninger.

 

Tyren er lyttende, mottakelig og åpen for inntrykk. De er utholdende, stabile og tålmodige. De er eksperter på å nyte de gode øyeblikkene og dyrke det som skal til for å nyte det gode liv.

 

Man oppmuntres til å være til stede i kroppen der man ER og å være mottakelig for alle inntrykkene og lytte til de sanselige opplevelsene i øyeblikket.

 

Jupiter gjennom Tyrens tegn

Det er naturlig å søke ekspansjon i forbindelse med åndelige og materielle verdier i perioden Jupiter beveger seg gjennom Tyrens tegn. Noen opplever at sansene utvides og inntrykkene forsterkes. Det er naturlig å bli ekstra oppmerksom på hva man verdsetter og hvordan man kan ekspandere det som har en berikende virkning.

 

Å dyrke finansielle saker og øke materielle verdier eller investering i bolig og eiendom er tema for noen, mens å redusere utgifter og gi slipp på verdier som man ikke lengre opplever at har noen verdi er tema for andre.

 

Å selge materielle verdier til fordel for å dyrke åndelige verdier er noe som noen ønsker å fokusere på i tiden som kommer. Åndelige øvelser som yoga, Meditasjon, Mindfulness og fokus på hage og natur, er også aktuelt i tiden fremover. 

Det er naturlig å øke interessen for å ivareta det man eier og har både når det gjelder mennesker og materielle saker. Siden Tyren er et jordtegn, er det naturlig at interessen for natur og miljøvern øker, og det kan resultere i endrede handlevaner og interesser.

 

Hva skjedde i ditt liv for ca 12 år siden?

Jupiter bruker ca.12 år på sin ferd fra en posisjon til den er tilbake til samme posisjon.  Det vil si at en syklus på ca. 12 år er sluttet.

 

Det man satte i gang for 12 år siden kan nå utvikles til neste nivå eller man kan fullføre og avslutte det man begynte på den gang.

 

Noen kan oppleve at en tilsvarende situasjon som de opplevde for ca 12 år siden kan gjenta seg nå.

 

Det er naturlig å stille seg selv noen betydningsfulle spørsmål som:

 1. Hva betyr aller mest for meg nå?
 2. Hvilke verdier verdsetter jeg aller mest nå?
 3. Hvilke verdier betyr ikke lengre det samme som før?

 

Ekspansjonsmuligheter og fremgang kommer med Jupiters posisjon. Vær oppmerksom på hvilke verdier du ønsker skal øke og minke nå.

 

Hva skjedde ? Hva skjedde i samfunnet forrige gang Jupiter beveget seg gjennom Værens tegn ? Her er noen få stikkord:

-       Studentfilmen Tuba Atlantic vinner som første norske film noensinne student-Oscar.

-       En fiolin av Antonio Stradivari setter prisrekord ved auksjon.

-       Kredittvurderingsbyrået Standard & Poor's nedgraderer USAs kredittverdighet som
        følge av landets statsgjeld.

-       President Barack Obama kunngjør at USA skal trekke ut 33 000 soldater
        fra Afghanistan innen neste sommer.

-       Terrorangrepene i Norge 2011 i Regjeringskvartalet og på Utøya. 77 mennesker
        omkommer, mange blir skadet, og det ble store materielle ødeleggelser.

 

-       Veldig mange kulturfestivaler arrangeres:  Norwegian Wood, Moldejazz, Risør og Oslo
        kammermusikkfestival, Roskildefestivalen, Kongsberg jazzfestival, Øyafestivalen,
        Skalldyrfestivalen, Notodden Blues Festival, Parkenfestivalen, Norsk dramatikkfestival,
        Oslo bokfestival,  Bergen og Oslo Internationale filmfestivaler, FN´s klimakonferanse,

 

Mange flere begivenheter har skjedd i perioden, men her nevnes noen få som kan samsvare med Jupiter gjennom Tyrens tegn.

Hvis noe av det som er nevnt her gjentar seg i tiden som kommer, kan man relatere til Kulturelle og sanselige opplevelser og betydningsfull utvikling innenfor slike områder.

 

Tyren forbindes med planeten Venus og den knyttes til skjønnhet, fred, harmoni og balanse. Tyren og Venus forbindes også til økonomi og verdier og alt som har med berikelse å gjøre. Det inkluderer også det motsatte, altså mangelen på verdier man ønsker eller begjærer.

 

Jupiter gjennom Tyrens tegn øker interessen for å øke verdier man verdsetter enten det er åndelige, eller materielle verdier, gode verdier, eller det motsatte. Alt man fokuserer på kan forstørres i tiden som kommer.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via. www.inspiravisjon.nonina@inspiravisjon.no.

 

 

 

Gled dere Tyrer!

Solen beveger seg inn i Tyrens tegn Torsdag 20. April 2023 kl. 10.14

 

Solen beveger seg gjennom tegnet de neste 4 ukene. Det øker energinivået for alle som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i horoskopet. 

Solen tilfører energi til det den berører. Når solen passerer gjennom ens tegn er det naturlig at energinivået, vitaliteten og overskuddet øker.

 

TYRENS stjernetegn

Tyren er et fast jordtegn og forbindes med alt man kan oppleve med sansene og det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre.

 

Tyrens essens er å absorbere opplevelser og inntrykk med sansene, fordøye det man opplever og nyte det sansene begjærer. Tyren har talent for å skille klinten fra hveten, men trenger tid på å kjenne etter, sortere og fordøye inntrykkene.

 

Tyrer er ofte lyttende, mottakelig og åpen for sanseinntrykk, er utholdende, stabil og tålmodig. De er eksperter på å skape de gode øyeblikkene og dyrke det som skal til for å nyte det gode liv.

 

HVA NÅ?

Solen gjennom Tyrens tegn minner oss om å være tilstede i kroppen der man ER og å være mottakelig for alle inntrykkene man opplever. Det er en oppmuntring til å verdsette det en ER og det man HAR.

 

Dette er en fin tid for å gjøre som Tyrens arketype; kjenne de gode duftene og vakre fargene som naturen har å by på i vårens blomstrende periode. Kjenn etter hva kroppens signaler uttrykker.

 

Benytt anledningen til å åpne for bedre kontakt med sansene, intuisjonen og magefølelsen. Det gir mulighet å se klarere i alle avgjørelser.

 

Åndelig og Materielle verdier

Solen gjennom Tyrens tegn er en påminnelse om å nyte gledene ved åndelige og materielle verdier.

 

Eksempel på gode verdier å verdsette er kroppen man lever i og alt den kan gjøre, naturens fantastiske farger og dufter, mat og drikke, så vel som alle ting man kan nyte, eie eller ha. Det inkluderer også å verdsette og ivareta jorden, næringen som kommer fra den og alle materielle verdiene en forholder seg til.

 

Solen gjennom Tyrens tegn minner om å søke mer nærhet, hudkontakt og nyte seksualiteten og intimiteten i samlivet.

Tiden er inne for å dyrke og gi liv til alle åndelige og materielle verdier, samt prioriteringene man ønsker skal utvikle seg.

Det du ikke gir energi til vil visne, mens det du dyrker vil blomstre.

 

Det er naturens gang. Dette er en blomstringens tid med alle knoppene som spretter og slår ut i de vakreste fargespill. Solens ferd gjennom Tyrens tegn er en påminnelse om å gi næring til og dyrke aktiviteter, ideer, eller prosjekter og relasjoner, så vel som verdier man ønsker skal vokse fremover.

 

Nyt vårens blomstring på alle måter og sørg for å tilfredsstille kroppens sansesystem ved å blomstre selv også.

 

Mer informasjon om hvilken innflytelse dette har for deg og ditt tegn kan du finne  i Mitt AstroUnivers. 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du ta kontakt for å få stilt ditt personlige horoskop via  www.inspiravisjon.no  eller  via nina@inspiravisjon.no 

 

 

 

 

Pluto beveger seg inn i Vannmannens tegn 2023

 

Pluto beveger seg fra Steinbukkens tegn og inn i Vannmannens tegn torsdag 23. mars 2023, og beveger seg på vei bakover tilbake i Steinbukkens tegn 11. juni. Fra 21. januar 2024, beveger den seg tilbake i Vannmannens tegn og tilbake i Steinbukken 3. september 2024, og inn i Vannmannen for siste gang 19. november 2024.

 

Pluto er den minste planeten og den som befinner seg lengst unna jorden av alle planetene i vårt solsystem og den forbindes med Skorpionens tegn. Den ble oppdaget i 1930.

 

Pluto forbindes med det faste vanntegnet Skorpionen og det gjenspeiles i ugjenkallelig transformasjon, dyptgripende forvandling, avslutning, død, destruksjon, underverdenen, skyggene, makt og avmakt, traumer, kontroll, fornyelse, fødsel, ny æra, ny tid, utvikling og nyskapning.

 

Pluto forbindes også med Vulkanutbrudd, ild, undergrunnen, kloakken, dype grotter, Kull, Olje, Diesel, og alt som foregår i den okkulte og mystiske verden. I tiden fremover vil noe av alt dette komme i søkelyset.

 

Energien Pluto bringer med seg er kraftfull, fornyende og transformerende.

Stikkord for denne energien er: Fugl Phoenix, ild, fødsel, fornyelse.

 

Her er noen av hendelsene fra 1930 som representerer Plutos kvaliteter:

-       Pluto blir oppdaget av amerikaneren Clyde Tombaugh 

-       Frank Whittle tar patent på prinsippene for en jetmotor.

-       Clessie Cummins gjennomfører den første turen med et dieseldrevet kjøretøy.

-       Amy Johnson blir første kvinne til å fly fra England til Australia.

-       Adolf Hitler utnevnte seg selv til øverste leder for SA.

-       Krise i verdensøkonomien skaper stor arbeidsløshet i Norge.

-       Atomkraften er under utvikling.

-       Oslo og Aker kommuner aksjonerer for å utrydde rottene i Oslo. 18 tonn rottegift blir lagt ut i gårdsrom og kjellere.

 

For å illustrere litt hva som kan utspille seg når Plutos energier er i gjerde kan man se nærmere på det som skjedde forrige gang Pluto skiftet tegn og beveget seg inn i Steinbukkens tegn. Det var i oktober 2008. Den gang skjedde følgende:

 

Pluto gikk inn i Vannmannens tegn forrige gang i 1778-1798.

Den gang skjedde noe av dette:

 • Det var i tiden for den industrielle revolusjon og opplysningstiden
 • Den Franske Revolusjon 1992
 • Sirkelsagen og symaskina blir oppfunnet.
 • William Herschel oppdager planeten Uranus.
 • Et jordskjelv i Sørkinahavet utløser en tsunami som krevde 40 000 menneskeliv.
 • USAs første kommersielle bank, «Bank of North America», åpner.
 • Storbritannia erklærer slutt på krigshandlingene i Nord-Amerika
 • USA erklærer slutt på krigshandlingene mot Storbritannia.
 • Verdens første bemannede ballongferd fant sted
 • Vulkanen Laki på Island får et utbrudd som varer i åtte måneder. Mer enn 9 000 mennesker omkommer.
 • Koppervaksinen ble oppfunnet.
 • Den amerikanske revolusjon tar slutt.
 • Amerikas forente stater blir offisielt anerkjent.
 • 1791 – New York-børsen grunnlegges
 •  Fransk lovgivning forbyr all form for slaveri på fransk territorium. 1794

 

Pluto gikk også inn i Vannmannens tegn i 1532-1533. Den gang skjedde mye mer enn jeg har oversikt over, men følgende finnes på Wickipedia:

 

En oppsummering av begivenhetene:

-       Forvandling/transformasjon i tanker og holdninger

-       Endring i maktbalansen og finansielle situasjoner i storsamfunnet

-       Voldsomme vulkanutbrudd og jordskjelv

-       Avslutning av krigsperioder, ugjenkallelige endringer

-       Nye betydningsfulle oppdagelser i universet

-       Eksepsjonelle og svært nyttige oppfinnelser som bidrar til revolusjonerende endringer
        for ettertiden.

-       Religiøse og kulturelle opprør og ugjenkallelig transformasjon

-       Revolusjon innen helbredelse, medisin og helse

-       Mentaliteten tankegangen endres mot fremskritt globalt.

 

Vannmannens tegn:

Vannmannens tegn forbindes med mentale og lette energier, nye ideer, geniale innsikter, uventede eller revolusjonerende endringer, fornyelse, nyskapning, jordskjelv, sjokk, teknologi, elektronikk, og energi. Tegnet forbindes også med å være original, annerledes, stabil, stødig, grundig, solid, nøyaktig, forutsigbar, organisatorisk og fremtidsrettet på det personlige plan. 

 

I det store bildet forbindes Vannmannens tegn med samfunnet, politikere, fellesskapet, gruppesammenheng, likesinnede og å kjempe for en sak man tror på, så vel som utveksling av informasjon.

 

I 2023 er Pluto kun på 0 – 1 grader inn i tegnet og kan merkes kun i små doser, men neste år går vil energien merkes desto mer.

 

Hva kan skje denne gang når Pluto beveger seg inn i Vannmannens tegn i perioden 2023-2024 ?

Menneskeheten har nå vært igjennom en verdensomspennende pandemi som har gjort noe med alles holdninger, vaner og forventninger. Det har endret livsperspektivet og personlige vaner og rutiner, så vel som samfunnets rutiner og praksis.

 

Så har Europa erfart krigen i Ukraina - noe så sjokkerende og utenkelig i moderne tider, som også skaper usikkerhet og frykt, ikke bare i hele Europa, men også i resten av verden.

 

Frykten for en 3. verdenskrig og ikke minst for bruk av atomvåpen fører til en revolusjonerende endring i fellesskapsfølelsen (Nato og EU). Det har også stor innvirkning på resurser som strøm, matproduksjon, distribusjon, militær utvikling i mange land, med generell usikkerhet for sikkerheten og resursene i verden.

 

Pluto har beveget seg gjennom steinbukkens tegn siden 2008 – noe som har hatt innflytelse/endring/transformasjon i hierarki og maktbalansen i verden. Det involverer økonomiske stormakter som USA, KINA, Russland, så vel som utviklingen av datateknologien, sosiale media, teams/zoom møter etter pandemien, og individets makt, bloggernes og influensenes påvirkningskraft.

Jordas befolkning har i tillegg økt fra 2 millioner i 1930 til nærmere 8 millioner i 2023.

 

Dette påvirker energinivået på jorda, utviklingen av menneskeheten og kampen om resursene. En transformasjon er i gjerde nå med Plutos inngang i Vannmannens tegn og styrker teorien om Vannmannens tidsalder. Det har innflytelse på fellesskapet. Vi er alle i samme båt, på samme sted og kjemper om de samme resursene. Et politisk holdningsendring vil være naturlig.

 

Når noe presses ned og står under trykk en periode, fører det ofte til forløsning som åpner for kreative løsninger, der nye ideer trenger seg på og nye muligheter utvikles.

 

Pluto forbindes med fullstendig transformasjon, veldig brått, som en vulkan, eller over tid som ilden som kan ulme før den blusser opp. I Vannmannens tegn kan det dreie seg mye om fellesskapet, rask spredning av noe som påvirker storsamfunnet som har en transformerende virkning. Det inkluderer også utvikling av datateknologi, nye oppdagelser i universet eller dypt nede i havet. Oppdagelsen av nye helbredelsesformer og medisin man ikke har sett tidligere er også et aktuelt tema.

 

Ikke minst verdensøkonomien og resursene er ekstra sterkt fremtredende for Justeringer. Vi ser etter hvert også resultatet av Plutos ferd gjennom Jordtegnet Steinbukken og maktkampene som har foregått de siste årene. Krigen i Ukraina har stor innvirkning på verdensøkonomien og maktbalansen fremover.

 

Vannmannens tegn representerer også det unike og originale. Det øker fokuset rundt mer individualisme og originalitet, samt nye måter å arbeide på.

 

Flere og flere vil starte egen bedrift, være uavhengig av andre og ønsker ikke å være underlagt et strengt og rigid system...... artikkelen fortsetter i Mitt AstroUnivers.

 

 

Mer informasjon om hvilken innflytelse dette har for deg og ditt tegn kan du finne  i Mitt AstroUnivers. 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du ta kontakt for å få stilt ditt personlige horoskop via  www.inspiravisjon.no  eller  via nina@inspiravisjon.no 

 

 

GLED DERE, VÆRER!


SOLEN beveger seg inn VÆRENS TEGN Mandag 20. Mars 2023
kl. 22:30 og innleder VÅRJEVNDØGN.

Det er tid for feiring!

I dag er dag og natt like lange. Etter den 20. blir dagene lengre enn nettene. Det blir lysere og mange blir lettere til sinns, tilbringer mer tid ute og man ser at naturen vekkes til live og blomstene spretter. Mange er våryre, vårkåte og romantikken blomstrer.

 

Man får mer livskraft, energi og energinivået og livsgleden øker. De som har Væren sterkt representert i sitt horoskop kan se frem til ekstra energi, vitalitet, mot og handlekraft. Uansett hvilket tegn du er født i kan du merke vårens energi i tiden som kommer.

Solens stråler åpner for å sette i gang med aktiviteter som øker livsgleden og gir grobunn for ekspansjon og vekst mot sommeren. Noen blir forelsket i selve livet. Det er duket for romanser og forelskelser, noe som inspirerer til å møte den rette.

 

Værens tegn

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med innovasjon, lidenskap, engasjement, handlekraft og å være en igangsetter. Værens arketype har evnen til å se fremtidsmuligheter som andre ikke ser. De ligger ofte et skritt foran andre i planlegging og prosjektering.

 

Ledertegnet Væren forbindes med krigeren, den som kjemper for å oppnå mål, den som baner vei og som ser det som andre ikke har tenkt på. Det betyr ikke at alle værer tenker slik.

 

Alle har Væren i horoskopet ett eller annet sted og med Solens posisjon forsterkes energien i det livsområdet. Ekstra energi og inspirasjon kommer i den delen av livet det dreier seg om for den enkelte. Man ivrer etter å aksjonere i det Solen gir energi og liv til.

 

Tirsdag er det også nymåne og det åpner for en ny begynnelse i området der Værens tegn befinner seg.

 

Mars

Værens planet Mars har passert Tvillingens tegn siden august 2022. Det er uvanlig lenge i samme tegn, mot vanligvis 2 måneder. Lørdag beveger den seg inn Krepsens tegn og retter fokuset mot dyrking av markens grøde. Det er tid for å sette frø som kan vokse seg større ut over våren, enten det er prosjekter, grønnsaker, frukt, blomster eller trær.

 

Grip muligheten til å bevege deg utenfor komfortsonen og sett i gang med prosjekter du lenge har tenkt på å komme i gang med.

Solen gjennom Værens tegn inspirerer og øker motet til å sette i gang å skape det man ønsker skal utvikle seg fremover.

Det er tid for å feire våren og gripe tak i din egen indre Vær og skapertrang uansett hvilket tegn du er født i.

 

Med ønske om berikende dager og begynnelsen på noe nytt og spennende.

 

Det er naturlig å stille seg spørsmål som:

Hva vil du gi nytt liv til?

Hva og hvor vil du så en spire?

Hva og hvem vil du gi energi til?

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse dette har for ditt tegn kan du gå inn i Mitt AstroUnivers. 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du ta kontakt for å få stilt ditt personlige horoskop via   www.inspiravisjon.no  eller  via nina@inspiravisjon.no