Tyren

 

Varighet fra: 21. april til 21. mai
Planethersker: Venus
Kjønn: Feminin
Element: Jord
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Nakke, hals og ører

 

Positive egenskaper:

Tyren er det andre tegnet i zodiaken og preges av nytelse og velvære som kan sammenlignes med blomsten som har spiret og vokser seg større. Stabilitet, trygghet og tålmodighet er tydelige trekk. Tyrer forsikrer seg om at grunnen er trygg før de handler, og behovet for emosjonell og materiell trygghet er det viktigste for at en tyr skal trives.

Tyren har behov for skjønnhet og trives best i vakre, eksklusive omgivelser, og har sterk lukte - og smakssans.

Sansene er sjenerelt godt utviklet og mye hudkontakt gjør tyrer til fantasiske, romantiske og sensuelle elskere. Bevegelsene kan være rolige og langsomme, men stryken er som en okse. Han trenger tid til å forberede seg på nye og ukjente opplevleser. Har en fredfylt og kjærlig natur og liker vakker og harmonisk musikk og kunst. Har ofte ett vakkert utseende og en smakfull, elegant stil. 

 

Utfordrende sider:

På grunn av den grunnleggende stabiliteten og indre ro kan denne personligheten virke litt treg eller sta. Noen kan tvilholde på det de har bestemt seg for og er urokkelig selv om de kan ha tatt feil. Blir tryggheten utfordret kan ukontrollert sinne en sjelden gang vippe dem av pinnen. Visse oppgaver eller handlinger kan gå i seneste laget for raskere personligheter.