DET ER FULLMÅNE I TYRENS TEGN Det er fullmåne 12. november 2019 Tyrens tegn kl. 14.35 Norsk tid.

 

En fullmåne representerer fullendelse, komplettering og full blomstring. Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og fullføres ved fullmåne. Solen befinner seg i Skorpionens tegn og månen i tegnet ovenfor, Tyrens tegn. En fullmåne gir mulighet til å se seg selv i et klarere lys, og med andres perspektiv.

 

Sterk sensitivitet

I dagene før og etter fullmåne blir mange ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre tar lett til tårene. Noen opplever at væskebalansen i kroppen øker og hovner opp i leddene og det er kjent at noen blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne.

 

Mange blir spesielt yr og energisk, full av pågangsmot og engasjement. Behovet for å fullføre en fase forsterkes. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Det kan innebære ukontrollerte emosjonelle utbrudd både når det gjelder latter, glede, sinne og sorg.

 

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det sammenfalle med månens syklus.

 

Tyrens tegn

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med lojalitet, stabilitet, trygghet og jordnærhet. Tyrer har et ekstra sterkt sansesystem og dens sensitivitet utmerkes i form av ekstra stort behov for hudkontakt og nærhet. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt.

 

Tyren forbindes også med åndelige og materielle verdier. Ved fullmåne i Tyrens tegn er det naturlig å bli oppmerksom på hvilke verdier som betyr aller mest og hva man med fordel kan legge bak seg eller gi slipp på.

 

Å gjøre noe som stimulerer sansesystemet og fører til nytelse gir en berikende følelse. Unngå overdrivelser. Når månen nå befinner seg i Tyrens tegn kan man bli spesielt sensitiv. Sansene skjerpes. Noen bobler over av kreativt engasjement og greier ikke la være å skape noe fordi engasjement og lidenskap bobler over. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere!

 

Nytelse i form av intimitet, nærhet og seksualitet er behov som kan forsterkes disse dagene.

 

Merkur i kontakt med Solen i opposisjon til månen

Merkur er i kontakt med solen og er involvert i denne fullmånen. Planeten er ekstra kraftfull disse dagene, selv om den beveger seg på vei bakover. Det øker interessen for nyheter, informasjon, kunnskap og formidling av sannheter. Skjulte sannheter, eller hemmeligheter kan komme for en dag for å bli håndtert eller belyst. Viktige samtaler, diskusjoner som er utsatt til senere kan nå komme på banen og få større betydning. Spesielt det som vedrører åndelige eller materielle verdier.

 

Ved fullmåne er det naturlig å fullføre en fase og gi slipp på noe man har vokst i fra. Å gi slipp på verdier som ikke lengre har betydning, virker befriende. Behovet for å kvitte seg med gjenstander, selge noe eller å avslutte noe som ikke lengre betyr noe, er et aktuelt tema.

 

Tyrens tegn forbindes med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen, god mat og drikke og alt som minner om nytelse og overflod. Tiden inne for å sette tempoet ned og virkelig lytte til sansenes signaler i denne perioden.

 

Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Unngå sløsing når du er på det mest følsomme disse dagene.

 

Noen kan ikke unngå å forholde seg til verdier eller sanselige opplevelser på en eller annen måte disse dagene. Det er naturlig å se klarere i slike tema uansett hvilket tegn en er født i.

 

Ønsker å bestille ditt eget horoskop kan du gjøre det på følgende måte:

Via mail: nina@inspiravisjon.no

Eller via: https://www.inspiravisjon.no/coaching

 

Ønsker du å lese mer om fullmånens innvirkning kan du bestille horoskopapp1: https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

 

 

 

NYMÅNE I SKORPIONENS TEGN

Det er Nymåne i Skorpionens tegn 28. oktober 2019 kl. 04.38 Norsk Tid. 

 

Ved Nymåne denne gang befinner Solen og Månen seg på samme sted i Skorpionens tegn. Nymånen representerer fullførelsen av en syklus og begynnelsen på en ny. Månen bruker ca 29,5 dager på sin bane.

 

Nymånen inviterer til å avslutte en fase og innlede en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø.

Like før nymånen åpnes muligheten for å bli bevisst hva en har vokst i fra og ønsker å skille seg av med. Tiden er inne for å legge en fase bak seg, gi slipp på noe som ikke lengre gagner eller fører til noe positivt.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som representerer regenerasjon, forvandling, transformasjon og ny vekst.  Dette er et vanntegn som representerer stille vann. Skorpioner er høysensitive og har sterk intuisjon, kan se bakenfor fasaden og er fullt og helt dedikert eller ikke interessert i det hele tatt. Det er enten eller. De har helbredende evner og instinkter fordi de kan si hvor skoen trykker og dedikere seg til å bidra til forbedring. De er eksperter på forvandling, transformasjon og kan lett eliminere det som ikke lengre fungerer.

 

Nymånen i Skorpionen inviterer til å dykke inn i emosjonelle dyp og bli bevisst holdninger og smertefulle følelser som har behov for å bli helbredet eller eliminert slik at det er mulig å vokse og strekke seg og vende blikket fremover.

 

Et stille vann kan bli svært giftig og fylt av giftstoffer (bitterhet) dersom det ikke er noe tilsig av nytt revitaliserende vann eller utskifting av det eksisterende. Å holde for lenge fast på en tanke, en holdning eller uvane kan virke begrensende. Er man villig til å åpne for innsikt gir det mulighet til vekst og bedre utnytting av potensialet.

 

Grip muligheten til å gi slipp på det gamle og åpne for det nye du ønsker å dyrke, enten det gjelder, holdninger, tanker, erfaringer, verdier, eller materielle saker. Tillat deg å tenke i nye baner, gjøre ny ting, så nye frø og gi grobunn for ideer som kan vokse ut over høsten. Eliminer hindringer for ny vekst. Ved å gi slipp på noe, gir man plass til noe nytt og bedre. Fornyelse gir ofte rom for ny vekst.

Nymånen og  Uranus

Nymånen er i opposisjon til Uranus og bringer ny energi inn i systemet. Nye innskytelser, ny informasjon, nye interessante kontakter som kan sjokkere, eller bidra til utvikling er aktuelt. Et perspektiv utenfra kan gi et nytt bilde av situasjonen. Nye innsikter kan føre til uventede avgjørelser.

 

Stabilitet og forutsigbarhet kontra fornyelse og forandring er tema som knyttes til denne nymånen. Innsikter eller innskytelser som kommer utenfra kan påvirker retningen forover. For noen kan dette føre til endringer i parforhold.

 

Nymånens innflytelse

Ved nymåne kan de mest følsomme oppleve noe av det samme som ved fullmåne. Noen blir ekstra årvåken, kreativiteten øker og man er klar for å skape noe. Enkelte tenker og reflekterer mer enn ellers. Noen blir spesielt emosjonelle, blir satt ut og opplever at kroppen hovner. Er det behov for å gi slipp på noe, å eliminere noe, kan det gi en følelse av sorg.

 

Mange kan føle en ekstra sprudlende glede, boblende kreativitet og

 

fylles med energi. Det er også naturlig å bli spesielt rastløs disse dagene. Det gjelder dagen før og etter nymåne.

 

Tillat deg å føle det du føler, aksepter og gi slipp. Søk bevegelse mot justeringer og forbedringer som i neste omgang kan stabiliseres og gi ny trygghet. Alle ting er i konstant endring. Å fokusere på det du ønsker å dyrke eller kreere, bidrar til å styrke akkurat det. Legg merke til energiskiftet når nymånen er passert og befinner seg i stigende modus.

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan du bestille ditt personlig horoskop via nina@inspiravisjon.no eller www.inspiravisjon.no

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn i Horoskopapp1. Den finner du ved å følge linken nedenfor: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

Det er Fullmåne 13. Oktober 2019, kl. 23.08, Norsk Tid.

Solen er i Vektens tegn og månen befinner seg i det motsatte tegnet Væren. Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Det indikerer også full belysning i møter med andre. Det gir muligheten til å se seg selv utenfra med andres øyne. Det øker evnen til å se nære relasjoner i ett klarere lys.

 

Ekstra årvåken

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på enkeltes psyke og emosjonelle balanse. Noen merker dette et par dager før fullmånen og et par dager etter at den er nådd sitt toppunkt.

 

De kommende dagene kan fullmånen føre til ekstra sterke emosjonelle opplevelser. Noen blir spesielt årvåken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Mange får ikke sove, tenker for mye og blir ekstra følsomme og sensitive. Det er vanlig å få hovne bein og føle seg ekstra fylt. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårdannelser.

 

Det er naturlig å få ekstra energi i hodet ved fullmånen i Værens tegn. Det kan for noen føre til hodepine i dagene rundt denne fullmånen. Ved svangerskap kan noen oppleve at fødselen settes i gang.

 

Forskning viser at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne. I dagene etter fullmånen er den på vei ned mot nymåne og det er en strålende periode for å sette i gang med utrensning, vektreduksjon, yoga og meditasjonsøvelser.  Man kan oppleve at kroppen er mer fleksibel ved synkende måne enn ved stigende måne.

 

Fullmånen i Værens tegn

Væren er et Ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, engasjement, mot og handlekraft. Væren som arketype brenner veldig for det de setter seg fore. De har et sterkt konkurranseinstinkt, er meget kreativ, aktiv og elsker alt som involverer lek og moro. Å være som et barn, nysgjerrig og åpen, hengiven og inspirert, fylt av mot og handlekraft på vei mot målet man har i sikte, er værens domene.

 

Månen i Værens tegn kan åpne for ekstra sterke følelser i det man engasjerer seg i. Lidenskap og engasjement forsterkes, og det gjør også temperamentet og følelsene. Væren er kjent for å leve i nuet, spontant, engasjert og dedikert. Det innebærer å holde fokuset rettet mot det man brenner for. Ved fullmåne kan man virke litt overengasjert.

 

Det er også naturlig å bli oppmerksom på hva man ikke vil fortsette mer eller hvilken retning man ikke lengre ønsker å bevege seg i ved denne fullmånen. Man ser klarere hva som betyr noe.

 

Solen i Vekten, Månen i Væren

Solen i Vekten og Månen i Væren gir en påminnelse om å finne balansen mellom egoet og sjelen, mellom fokuset på egne behov, begjæret, ubetinget kjærlighet og hengivenhet.

Fullmånen i Værens tegn gir en påminnelse om å se begjæret og egoet i øynene og gi slipp på egoisme og selvsentrert fokus. Å finne balansen mellom å gi styrke til de rundt seg som like viktig som å styrke en selv, bidrar til å skape en fredeligere atmosfære.

 

Pluto involvert

Pluto befinner seg i direkte kvadratur til Solen og månen på 20 grader Væren ved toppunktet. Det kan ha ekstra stor innflytelse på energiene som er i sving denne fullmånen. Vær oppmerksom på overfølsomhet, spesielt ved depresjoner eller psykiske lidelser disse dagene. Det kan føre til en forverring eller forsterke symptomene. Det kan skape mer dramatikk og emosjonell overdrivelse enn ved en enkel fullmåne.  

 

Ettersom Pluto befinner seg i Steinbukken kan det også være en fin tid for å belyse balansen mellom egne ambisjoner, vilje og følelse, og fokus på egne behov kontra fokus på å ta hensyn til andres behov. Hvor mye skal man fokusere på seg selv og hvor mye skal man ta hensyn til andre. Det er en fin periode for å se hva som egentlig er i gjerde og bringe realitetene på bordet slik at man kan får gjort noen tiltak i emosjonelle eller undertrykte saker.

 

Nære relasjoner

Grip muligheten til å se klart hva nære forhold betyr for deg og hva du betyr for dem. Fullmånen i Værens tegn åpner for mer klarhet i relasjoner generelt. Har man vokst fra hverandre, er tiden inne for å gjøre noen grep. Det man legger merke til, kan man gjøre noe med.

 

Fullmånen denne gang forsterker muligheten til å bli bevisst hva man virkelig føler, sette ord på følelsene og gjøre tiltak for å komme til enighet med seg selv og en annen og skape balanse. Det er en tid for å se relasjoner i ett bredere perspektiv – utenfra og inn.

 

Noen kan oppleve gleden i å forsterke kjærligheten i og rundt seg disse dagene. Gi rom for å akseptere det som ER slik det ER. Ved å elske seg selv, har man også mulighet til å elske en annen.

 

Med ønske om herlige og kjærlighetsfylte dager til enhver.


Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter fullmånens begynnelse. La det inspirere til å gi slipp på det som ikke lengre betyr noe.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via horoskopAPP1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

Eller bestill ditt personlige horoskop : nina@inspiravisjon.no

 

 

 

 

 

NYMÅNE I VEKTENS TEGN -  SUPERMÅNE

Det er Nymåne i Vektens tegn Lørdag 28. September 2019 kl. 20.25 Norsk Tid.  

 

En nymåne representerer avslutningen av en fase og begynnelsen på en ny syklus. Det naturlig å gi slipp på noe for så å og legge til rette for den nye fasen/begynnelsen, en ny syklus på ca 30 dager som starter ved nymåne.


(bildet tatt av Øyvind Blomstereng, 26.09.19 - Trondheim)

Ved Supermåne er månen nærmest jorda i sin bane og nergien virker derfor kraftigere enn andre nymåner som altså ikke er like nære jorda. Energien blir ekstra sterk ved supermåne.Det er vanligvis kun 1 nymåne pr tegn pr år. Denne gang er den i Vektens tegn. 

 

Nymåne

Dette er en fin tid for å sette i gang nye prosjekter. Det er også en tid for fornyelse i form av utseende, stil og uttrykk eller å involvere seg i nye interesser som kan vokse frem mot fullmåne om 14 dager.

 

Ved nymåne kan mange oppleve det samme som ved fullmåne. Noen kan bli ekstra emosjonelle, årvåken, energisk, rastløs, lidenskapelig og kreativ. Mange får ikke sove fordi energinivået er så høyt. Kreativiteten er spesielt forsterket for tiden. Det som om man er koblet til et ekstra batteri og har mer energi å gå på. Kroppen faller ikke til ro.

 

Er du blant de kreative kan dette være en fin periode for å få utløp for kreativiteten. Det er gunstig å benytte den ekstra energien til å være i skapende modus.

Vektens tegn
Vekten forbindes med relasjoner og parforhold fordi denne arketypen søker en forening mot sin motpol for å finne balanse. Det kan også sees på som en sammensmelting mellom yin og yang, det feminine og maskuline.

Vektens energier forbindes med harmoni, balanse, fred og skjønnhet. Vektens arketype søker balanse i alle ting og mistrives hvis det er ubalanser, konflikter, disharmoni eller noe som ikke passer inn i helheten. Vektens arketype symboliserer at naturen og mennesket trenger balanse i alle ting for å fungere optimalt.

En balanse mellom lys og mørke, dag og natt, surt og salt, yin og yang, uorden og orden er naturlig for å se helheten.  Det finnes også mange flere metaforer på dette. Det er fordi motsetninger finnes man kan si at noe eksisterer. Natten kan ikke eksistere uten dagen, og mørke kan ikke eksistere uten lyset. JEG eksisterer ikke uten å ha et forhold til et du DU. DU har innflytelse på MEG og JEG har innflytelse på DEG.

Vektskålen vipper over om det blir for mye eller for lite av noe. Det åpner for å etterstrebe balanse, noe som gir mulighet for harmoni og fred. Tiden er inne for å søke balanse i alle ting. Det innebærer å legge merke til om det er for mye eller for lite av noe.  

 

Ledertegn 
Vekten er et ledende lufttegn som trenger utløp for tankene og ideene. Vekter er sosiale, trives med å dyrke skjønnheten, kjærligheten og eliminere det som ikke harmonerer eller bidrar til balanse, enten i omgivelsene eller i mellommenneskelige relasjoner. Et ledende tegn innleder en ny årstid. Ledende kvalitet forbindes med å være en innovatør, igangsetter, å starter nye prosjekter og å være selvstendig og løsningsorientert. 

Vekter trenger mentale utfordringer og trives med å se motsatte side av saken. Er det for mange som heller til en side, er det et behov for å få frem den motsatte sidens interesser slik at man kan få en balanse og derfor strekke seg mot et mål. Når det er balanse, blir man sterkere fordi man slipper å fokusere på ubalanser.

 

Inspirasjon
La deg inspirere av nymånen i Vektens tegn og grip muligheten til å sette i gang aktiviteter eller samtaler som bidrar til å balansere dine relasjoner, dine vaner, rutiner, planer og mål, så vel som hormonsystemet, kropp, sjel og sinn. Du inviteres til å aksjonere og ikke lengre la tingene skure å gå.

Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter nymånens begynnelse. La det inspirere til å være kreativ, skape noe og få det du setter i gang til å vokse og gro.

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via horoskopAPP1: http://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1

 

FULLMÅNE I FISKENES TEGN

 

Det er fullmåne i Fiskenes tegn Lørdag 14. September 2019 kl. 06.32 Norsk Tid

Dette er en mikromåne som betyr at månen er lengst unna jorden i sin bane.

 

Fullmånen åpner for å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og nære relasjoner i ett nytt lys. En fullmåne representerer komplettering og full blomstring.  Det kan øke behovet for å fullføre noe, gi slipp på noe og legge en fase bak seg.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt årvåken og kreative og kan komme opp med fantastiske ideer og fantasier i denne perioden. Andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske.  Noen får ikke sove og blir spesielt våken og tankefull.

 

Noen kan føle ekstra sterkt på sorg og ensomhet, savn og vanskelige følelser. De som menstruerer, kan oppleve at de blør mer og noen erfarer at sår gror saktere enn ellers. Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Unngå overdrivelser eller dramatisering.

 

Solen i Jomfruen og månen i Fiskene

Solen befinner i jomfruen mens månen befinner i Fiskenes tegn. Det bidrar til å forsterke sensitiviteten, følelsene og kan skape emosjonelle svingninger. 

Fiskenes tegn et bevegelig vanntegn som forbindes med følelser og sensitivitet. Det indikerer at intuitive evner og egenskaper kan forsterkes disse dagene. Det kan også øke behovet for tilhørighet, ubetinget kjærlighet og kontakt med sjelen og ens høyere selv. Meditasjonsøvelser kan bidra til sterkere kontakt med deg selv og ditt indre disse dagene. 

 

Dette er en fin tid for å tilbringe tid alene og gi rom for å reflektere over ting man har behov for å bli mer bevisst og se klarere.  Å ta seg tid til å kjenne på følelser, erkjenne dem, tilgi og å gi slipp, eller fokusere på åndelige perspektiv, kreativitet og ubetinget kjærlighet er fiskenes budskap.

 

Om du drømmer mer enn ellers, er det naturlig i denne perioden. Det kan bidra til å skape en bevissthet om hva som betyr mye for deg. Fantasien kan være ekstra åpen disse dagene. Benytt anledningen til å bringe frem fantasien og la den få utløp via kunstneriske uttrykk. Det gir mulighet til å benytte denne perioden på en positiv måte.

 

Noen kan oppleve et behov for å ofre seg for noen, hjelpe noen, og dermed ignorere seg selv og egne behov. Det er flott så lenge man er klar over egne motiver og intensjoner. Manipulasjon er sjelden til hjelp for noen. Å hjelpe noen fordi du trenger at noen trenger deg kan virke mot sin hensikt.

 

Utrensning

Ved fullmåne kan man se klarere hva man har behov for å skille seg av med, hva man nå anser seg ferdig med, det man har vokst i fra. Å se seg selv og relasjoner i ett tydeligere lys kan gi verdifull innsikt. Dette er også en fin tid for å legge merke til hva man ønsker å skille seg av med.

Like etter fullmåne er en fin periode for renselse. Utrensning og utskilling av avfallsstoffer åpner for å gi slipp på det man ikke lengre har behov for å holde fast ved. Både når det gjelder holdninger, tankemønstre, vanemønstre som holder en selv tilbake. Det gjelder også å bli bevisst ubevisste negative følelser om frykt, angst og selvkritikk. Så kan man se klarere i mange ting.

 

Dette er en strålende tid for å meditere og å være Mindfull. Grip muligheten til å legge merke til detaljene. Ved å oppdage negative tanker og vanemønstre kan man gjøre no for å endre dem. En utrensning åndelig og materielt gjør det lettere å åpne for nye positive tanker, holdninger og ideer.  Det kan åpne for at kreativiteten og livsgleden slipper til.


Etter fullmåne

I tiden etter fullmåne, når det ubevisste er belyst, er det en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur for de som ønsker det. Ved å starte etter fullmåne kan man få størst effekt i forbindelse med vektreduksjon. Dette er den beste perioden for å endre vaner og rutiner.

 

Effekten av en fullmåne kan starte allerede to dager før den er full og kan vare mer enn to dager etter dens topp- punkt.


Legg merke til hvilke følelser som dukker opp like etter at fullmånen er passert. Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte.

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for en hver.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har for ditt tegn kan du bestille ditt eget horoskop via nina@inspiravisjon.no, eller gå inn på horoskopapp1 via https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1, eller du kan gå inn på www.inspiravisjon.no for å se på hvlike ulike horoskop du kan velge blandt.