Det er Nymåne i Tvillingens tegn Mandag 22. mai 2020  -  kl. 19.40 -  Norsk Tid

 

Både Solen og månen befinner seg i Tvillingens tegn i dagene rundt nymånen. Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny.  Tiden er inne for å legge en fase bak seg og åpne for noe nytt.

 

Den beste tiden for å sette i gang med nye ting og så nye frø er ved nymåne. En ny begynnelse er i emning og tiden er inne for å prioritere det man ønsker skal vokse seg større mot fullmånen om 14 dager. Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, det man har vokst i fra, og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei for det nye som er på vei.

 

De neste par døgn kan noen bli ekstra våken, nysgjerrig, vitebergærlig, og kunnskaps-søkende,. Noen får ikke sove, blir ekstra aktive, rastløse og kan føle en lettelse og engasjere seg i nye målsettinger.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer mental styrke, vitebegjær, og nysgjerrighet.  Noen har et bredere perspektiv og ser situasjoner ovenfra.

 

Tvillingens tegn symboliseres ved to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Denne arketypen viser personligheter som kan ha oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

 

Stikkord som representerer Tvillingen er en mental, intellektuell,  nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer. Tvillingens tegn gir et økende behov for å dele, tenke i nye baner og å lære nye kunnskaper. 

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten rundt hva som finnes, leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et kort øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, for mange tanker eller grubling.

 

Bevegeligheten

Tvillingens bevegelighet indikerer en stor tilpasningsevne også fordi man ser flere sider av en sak. Mange Tvillinger har mange baller i luften samtidig og kan tilpasse seg de utroligste situasjoner. For mange saker på gang samtidig kan føre til at man mister oversikten eller virker overflødig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv og mål og mening underveis. Man kan være som en kameleon og endre karakter etter hvilket miljø man vanker i.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Det påvirker også hvordan man lytter og uttrykker seg til andre. Det gir mulighet til å legge merke til hvordan du tilpasser deg og hvor fleksibel eller ikke du er. og hvilke spirer eller interesser som skal få mulighet til å vokse fremover. Det omfatter hvilken innsikt du trenger og hvem du kan inkludere som kan gi næring til en positiv vekst fremover.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man har, hvordan man kommuniserer med seg selv og andre, hvilke signaler man sender, også telepatisk, hva en tar imot og hva en selv formidler.

 

Legg merke til hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Det er å anbefale å se deg selv og din situasjon i et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på ditt personlige horoskop kan du bestille et personlig horoskop via nina@inspiravisjon.no eller via  www.inspiravisjon.no

 

Det er fullmåne i Skorpionens tegn Torsdag 7. Mai ca kl. 12.45, Norsk Tid

Fullmånen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  Det gir mulighet til å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på den psykiske balanse hos meget sensitive individer og noen opplever denne fasen sterkere enn andre.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk på kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra sliten eller får sterke spenninger i kroppen. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak.

 

Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene.  

 

Fullmånen i Skorpionen

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Det er gjerne enten eller, man er totalt engasjert eller ikke interessert i det hele tatt. 

 

Nå belyses ens mørkere sider via møter med andre slik at en kan få mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, tanker, og psykiske begrensninger. Det øker sjansen for å

polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være.  

 

Det åpner for muligheten til å helbrede uvaner, avhengighet, gi slipp på hat hevntanker og negativitet. Via tilgivelse, ubetinget kjærlighet kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at en fase avsluttes og gir fødselen til en ny.  Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til berikelse og til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer inni seg av følelser, forestillinger eller tanker. Det er naturlig at noe emosjonelt belyses slik at en kan tilgi og legge noe bak seg.

Merkur konjunkt Solen i Tyren
Merkur befinner seg ved denne fullmånen i kontakt med Solen. Merkur representerer tanker, holdninger og kommunikasjon i horoskopet. Det gjør at det kan være enklere å se klarere i nære relasjoner og sette ord på følelser.

 

Mange vil se sine nære relasjoner i ett tydeligere lys og oppnå evnen til forståelse og innsikt som gjør at man kan forklare det man opplever.  Følelser kan med dette bli tydeligere og mer håndterbare.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert, og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten. Alt som minner om skygger kan virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet bli til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

Utrensning
Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på, og en fin tid for å justere uvaner og destruktive rutiner.

 

Noen kan få stor effekt i forbindelse med vektreduksjon ved å sette i gang i tiden like etter en fullmåne. Skorpionens tegn representerer også lidenskap, intensitet og konsentrasjon. Det gir en påminnelse om å dedikere seg fullt og helt til det en ønsker å dyrke og fokusere på.

 

Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inni deg på beste mulige måte i tiden forover.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

  

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for alle og en hver.

 

Ønsker du å se nærmere på hvor fullmånen er og dens effekt i ditt eget horoskop kan du bestille time for samtale via nina@inspiravisjon.no eller gå inn på www.inspiravisjon.no

 

Du kan også lese mer om liknende artikler i Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

 

 

 

 

NYMÅNE I TYRENS TEGN Det er Nymåne  Torsdag 23. april 2020 i Tyrens tegn kl  04.25 - Norsk Tid.

 

Hver måned er det en Fullmåne og en nymåne. Hver gang i ett nytt tegn. Det er som oftest kun en nymåne og en fullmåne per tegn er år, med visse unntak.

 

Nymånen åpner for en strålende mulighet til å avslutte en fase, sette i gang med nye prosjekter og gi liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Tyren knyttes til det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre. I denne koronatiden er det i høyeste grad fokus på slike tema ettersom mange opplever at jobbsituasjonen endres, økonomien og verdiene de har er i en endring.

 

Mange står ovenfor reduserte inntekter enten i form av permitteringer, nedstenging, eller oppsigelser. Det gjør noe med ens personlige verdisystem og fører til at mange søker nye veier, ønsker å bruke andre eller flere egenskaper, søker å skaffe inntekter og verdier på andre måter enn før.  Nymånen åpner for å se mulighetene fremover.

 

Tyrens tegn

Nymånen i Tyrens tegn kan lede til økt fokus rundt åndelige eller materielle verdier. Tyrens tegn forbindes med sansene og det er naturlig at sansene og begjæret forsterkes disse dagene. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt. Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene.

 

Tegnet forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans. Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren på sitt beste kan kunsten å nyte i fulle drag alt man elsker og har.

 

Tyrens tegn forbindes også med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen og alt som kan minne om overflod.

 

Verdier

Det er naturlig å reflektere over hvilke verdier en verdsetter aller mest. Åndelige og materielle verdier, familie, vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting som sansene kan oppleve som man også verdsetter.

 

Dette er også tiden for å dyrke og berike det man allerede har sådd, det som er skapt og det man ønsker skal vokse seg større og sterkere. Det gjelder å være oppmerksom på hva man fokuserer på og gir næring til, slik at det ikke går på bekostning av andre verdier som i grunnen betyr mer. Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær det er nødvendig å gi slipp på. Så er det mulig å åpne for manifesteringen av nye verdier.

 

Nymånen i kontakt med Uranus

Nymånens konjunksjon med Uranus inspirerer til å gjøre noe helt nytt, originalt og fremtidsrettet. Det inspirerer til å tenke i nye baner og implementere ny teknologisk eller elektronisk utvikling. Koronaepidemien åpner for å tenke i nye baner i verdispørsmål både når det kommer til hva man oppfatter som verdifullt og hva man ønsker å investere i. Det er naturlig å gi slipp på noe og åpne for noe nytt med Uranus energier inne i bildet.

 

Uranus forbindes også med elektronisk eller teknologisk utstyr og nymånens kraft inspirerer til å investere i utstyr som kan støtte det du vil begynne med. Å drive for seg selv, og økt fokus på sosiale media og hvordan man ønsker å kommunisere og knytte kontakt via sosiale media er absolutt tema som forbindes med dette.. Et nytt verdisystem i slike tema er i anmarsj.

 

De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop kan ha sterkt behov for å legge en fase bak seg og vende blikket forover mot nye horisonter. Noen vokser ut av visse verdisystem og har fordel av å gi liv til nye verdier. Nymånen oppfordrer til å avslutte en fase og åpne for en ny.

 

Alle som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i det personlige horoskopet kan merke denne innflytelsen på en eller annen måte. For å vite hvilken innflytelse det har på akkurat deg, må vi se nærmere på det personlige horoskop.

 

Takknemlighet til det man har virker åndelig berikende. Det bidrar til å øke følelsen av verdi som fører til at man kan skape fred, harmoni og kjærlighet i og rundt seg.

Du kan lese mer om slike tema ved å gå inn i Mitt AstroUnivers:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Du kan også bestille ditt personlige horoskop via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no

Med ønske om herlige dager til enhver.

 

 

DET ER SUPERMÅNE 8. April 2020.

Det er Fullmåne i Vektens tegn 8. April 2020 kl. 04.35 - Norsk Tid.

 

Supermåne betyr at månen virker 14 % større enn normalt fordi den er nærmest jorda i sin eliptiske bane. Det betyr at noen kan merke fullmånens energier sterkere enn ellers. 


Solen befinner seg i Værens tegn mens Månen beveger seg gjennom Vektens tegn. 

Ved fullmåne er det naturlig å bli ekstra sensitiv, følsom og emosjonell. Noen opplever at temperamentet og lidenskapen øker. Noen blir mer romantisk, mens andre blir ekstra våken og tankefull. Følelser man har kan eskalere og det kan føre til at noen føler seg spesielt ensom og alene.  Mange kjenner på sorg, mens noen kan føle seg fylt av glede, kreativitet og føle seg desto mer beriket og fullkommen. 

 

Mange føler seg spesielt fylt av kjærlighet og omtanke, med ekstra behov for å dele, å skape, kreere eller å gi noe til andre. Det kan være til stor berikelse å være årvåken og oppmerksom på hvilke tanker og følelser som dukker opp i dagene rundt fullmånen. Sett ord på det du opplever. Slik kan du bli bevisst hva du kan gjøre med det.

 

Fullmåne

En fullmånefase inviterer til å se deg selv i ett klarere lys. Noen kan tydeligere se seg selv utenfra, fra andres ståsted og ser klarere hva en ønsker å justere. Det har også innflytelse på nære relasjoner. Fullmånen representerer fullførelse av en fase, komplettering og fullkommenhet.


Det er lurt å sette tempoet ned i dagene rundt fullmåne. Det er en fin tid for å reflektere, observere og bli bevisst det som ER. Det er ideelt å fullføre noe slik at man kan legge en fase bak seg og klargjøre for perfeksjon og ny begynnelse mot neste Nymåne om ca 14 dager.

 

Dagene etter fullmåne er perfekt for utrensning og vektreduksjon for de som ønsker det.

 

Vektens og Venus energier

Fullmånen i Vektens tegn forbindes med kjærlighet, parforhold, relasjoner generelt og behovet for fred, balanse og harmoni. Tegnet forbindes også med kjærlighetsplaneten Venus som involverer både romantikk, åndelige og materielle verdier. 

 

Venus representerer også harmoni, skjønnhet og magnetisme. Et betydningsfullt budskap er å studere hva som skal til for å skape indre og ytre harmoni, fred og balanse. Ved å legge merke til egne ubalanser og studere hvordan en involverer seg i relasjoner, er det mulig å gjenopprette balansen. 

 

Noen kan bli bevisst ubalanser og bli ekstra oppmerksom på åndelige og materielle verdier, økonomi og inntekt i denne perioden. Det er naturlig å se klarere i slike tema og føle noe rundt dem disse dagene. 

 

Balansen mellom egoet og sjelen 

Fullmånen i Vekten åpner for å finne balansen mellom egoets, begjærets vilje og sjelens behov.  Sjelens budskap er å gi slipp på det store fokuset rundt utseende, materialisme, image, og å fokusere på å VÆRE den man ER fullt og helt i ubetinget kjærlighet.

Det vil si å finne balanse i ekte og spontan, ubetinget kjærlighet. Det åpner for kreativitet og åpenhet, ærlighet og oppriktighet, handling og mot til å gå egne veier. 

Værens budskap er: Jeg ER!
Vektens budskap: Jeg balanserer!

(bilder viser Jordens og Venus baner over tid)

Nå blir man oppmuntret til si det man mener og mene det man sier.  Det gjelder å unngå å ta så mye hensyn til andre at man ikke tør å uttrykke egne meninger eller frykter avvisning eller konflikter. Det kan skape ubalanse inni en dersom en ikke uttrykker den en ER.

 

Tiden er inne for å søke indre balanse og harmoni, å bli i ett med seg selv, med kropp, sjel og sinn. Å være autentisk!

 

Blære og Nyremeridianen

Kroppsdelen som er knyttet til Vekten er Nyrene. Med fullmånen i vekten kan noen oppleve at væskebalansen øker i kroppen. Denne fasen kan også berøre utskilling av avfallsstoffer hos noen. Det kan hjelpe å sørge for å drikke nok vann og gjøre det som skal til for å støtte utskilling av avfallsstoffer i dagene rundt fullmåne. 

 

Denne perioden kan åpenbare nye innsikter i forbindelse med nære relasjoner. Sannheter kommer på bordet og uventede opplysninger kan føre til at man ser forhold i et nytt lys. Noen kan derfor ta betydningsfulle avgjørelser i nærforhold i dagene rundt fullmånen denne gang. Unngå å ta avgjørelser som får store konsekvenser. Vent til effekten av fullmånen er over. 

 

Tiden er inne for å søke og finne en indre balanse og definere og styrke ens egenverdi, selvverd og hva en vil bruke tid og energi på. Har du indre fred og balanse kan du skape det utenfor deg selv også. 

 

For å kunne si noe om hvilket område dette gjelder for den enkelte, må vi stille det personlige horoskop. Les mer om det her:http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse fullmånen har på ditt tegn, kan du gå inn på Mitt AstroUnivers her: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

 

FULLMÅNE I JOMFRUEN TEGN  - SUPERMÅNE

Det er fullmåne i Jomfruens tegn Mandag 9. Mars 2020 kl. 18:47  Norsk Tid.En fullmåne representerer fullkommenhet, fullførelse og full blomstring.  Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og kan fullføres ved fullmåne. Det er 14 dager mellom nymåne og fullmåne. 

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Ikke bare er den vakker å se på, men den bidrar også til å forsterke alle følelser. Kroppen vår består av mer enn 70 % væske og hjernen ca 90 % Forskning viser at fullmånen påvirker væskebalansen i kroppen. Den ser ut til å øke i dagene rundt fullmåne. Det viser at månens faser også har innvirkning på den psykiske balansen hos mange. 

 

Fullmånens effekt kan vare i ca to-tre dager før og etter den er på sitt fulleste.

 

Supermåne

Denne fullmånen er en supermåne. Det er en betegnelse på månens fase når den er nærmest jorda. Den virker da ca 14 % større enn ved en ordinær fullmåne. Tidevannet kan også få en større kraft fordi månens energi har en sterk magnetisk kraft som påvirker alt vannet på jorda. 

 

Ekstra følsom

I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme eller sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir sorgfylt eller i emosjonell ubalanse. 

 

Dersom man ikke får sove, blir ekstra kreativ, yr og energisk, eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen føler seg fylt av kreativitet, glede og kjærlighet. En fullmåne berører også følelser som sorg og savn. Alle emosjoner kan forsterkes disse dagene.

 

Det er kjent fra tidligere tider at mange blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne. Forskning viser at det er en tendens til at selvmordsstatistikken også øker i dagene rundt fullmåne.

Dersom du opplever en våken-natt og det kribler etter å skape eller gjøre noe konkret, så sett i gang. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere! Grip tak i slike viktige øyeblikk. legg merke til detaljer, ideer, tanker, handlinger du føler for å uttrykke disse dagene.

 

Jomfruens tegn

Jomfruen representerer renhet, ekthet, sannhet og kyskhet. Dette tegnet involverer også et økende fokus rundt perfeksjon og detaljer.Jomfruens arketype dykker ned i detaljene for å perfeksjonere både kunnskap og verdier de ønsker å ivareta. Noen ganger kan det bli for mye av det gode fordi en legger merke til alt som kan forbedres. Noen kan derfor bli overveldet av alt som bør gjøres. Noen kan bli handlingslammet og vet ikke helt hvor de skal begynne. Noen er ekstra effektive.

 

I søken etter renhet er det naturlig å legge merke til alt som hindrer renheten i å skinne. Det kan føre til rydding, vasking, analysering, eliminering og å gi slipp. For noen kan det bli mye å håndtere slik at det blir vanskelig å fordøye inntrykkene. Det kan påvirke fordøyelsen og tarmsystemet i kroppen. Det gjelder å unngå overdrivelser. 

 

Solen i Fiskene konjunkt Neptun 

Solen befinner seg i vanntegnet Fiskene og månen i jordtegnet Jomfruen. Neptun befinner seg nå i kontakt med Solen og det gjør at mange kan bli ekstra emosjonell og

opptatt av den åndelige sfære.

Behovet for å ikke gjøre noe og bare være til, forsterkes sammen med behovet for nytelse og ubetinget kjærlighet. Noen føler sterkere trang til å søke innover, meditere og bli bedre kjent med sitt indre. Noen kan også bli ekstra kreative og fristes til å skape noe eller søke å realisere drømmer. 

 

Perfeksjon

Denne fullmånen gir mulighet til å legge merke til hva man ønsker å perfeksjonere. Det øker interessen for å skille klinten fra hveten og gi slipp på det du ikke lengre ser nytteverdien i.  Det åpner for å avslutte eller legge bak seg det som ikke lengre gir deg noe. Jo mindre du har av overflødige saker, eller unødvendig tidsforbruk, dess tydeligere kan du se hva du ønsker å gi næring til og bruke tid på.

 

Fullmånen gir mulighet til å se alle detaljene i et klarere lys. Så kan man få en tydeligere overblikk over hva man ønsker å dyrke. Tiden er inne for utrensning av avfallsstoffer, negative tankesystem og tidstyver som trekker oppmerksomhet.Slik er det mulig å øke konsentrasjonen, prioritere og perfeksjonere det man ønsker skal blomstre til våren.

 

Vil du vite mer om hvilken innflytelse dette har for ditt tegn, kan du også inn i www.MittAstroUnivers.no

 

Ta gjerne kontakt via www,inspiravisjon.no  eller via nina@inspiravisjon.no

dersom du ønsker en gjennomgang av ditt personlige horoskop. 

 

Med ønske om hell og lykke til deg fremover.