FULLMÅNE I SKYTTENS TEGN 4. JUNI 2023

 

Det er Fullmåne i Skyttens tegn Søndag 4. juni 2023 kl.  05.42  - Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Tvillingens tegn og månen i Skyttens tegn. En fullmåne indikerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og komplettering.

Det åpner for å se tydeligere hva man ønsker å fullføre, avslutte og legge bak seg. Det er naturlig å se seg selv og relasjoner i ett klarere lys.

 

En fullmånefase er en tid for åndelige opplevelser og kontakten med emosjonelle dypere ubevisste tema. Det kan omhandle fortidens opplevelser og bevisstgjøring om hva man lengter etter og ønsker å komplettere i sitt liv. 

 

FULLMÅNE

Effekten av en fullmåne kan merkes noen døgn i forveien og kan et par dager i etterkant av dens fulleste tidspunkt.  

 

En fullmåne belyser emosjonelle situasjoner som berører til livsområdet der månen befinner seg. Det gir mulighet til å se seg selv utenfra og åpner for å vokse til et høyere bevissthetsnivå på innsiden. Det kan for noen føre til at en prosess settes i gang som styrker den indre drivkraft og motivasjon.

 

Det er viden kjent at månens faser kan ha innvirkning på psyken. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske sykehus i dagene rundt fullmåne. 

  

De mest sensitive kan oppleve at de strever med å få sove. Noen kan bli mer våken, kreativ, ekstra følsom, var for lyder, lukter og smaker. Noen føler behov for å være alene, og kjenne på emosjonelle tema. Det er naturlig at følelser forsterkes. Noen kjenner på sorgen og får utløp via tårer mens andre hovner opp i kroppen. Det er naturlig å merke en økende stivhet i muskler og ledd. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårbehandling kan blødninger forsterkes.

 

Noen kan bli ekstra kreative og årvåken rundt fullmånen, føler for å slippe seg mer løs, og bobler over for å kreere, danse, leke og le. En kan oppdage sider ved seg selv de tidligere ikke har lagt merke til.

 

Legg merke til egne reaksjoner eller emosjoner i dagene rundt fullmånen.

Fullmånen gir innblikk i hva man kan ha behov for å se nærmere på, fullføre og legge bak seg.

 

Skyttens tegn

Skyttens arketype representerer «hestens» energi med rastløshet, nysgjerrighet, vitebegjær, eventyrlyst og gjennom erfaring oppleve visdom.

Dette er et bevegelig ildtegn som inspireres ved å engasjere seg i noe som stimulerer nysgjerrigheten på å vite og lære mer. Skytten er optimistisk og søker gjerne ekspansjon, eventyr og kunnskap.

 

Skytten er også et ildtegn som viser temperament, engasjement, lidenskap, rastløshet og kan lett være impulsiv i avgjørelser.  Skytter reagerer raskt  og er handlekraftig. Skytter trenger å ha et overblikk over situasjonen de er i. Det er drivkraften til jakten på erfaringer, kunnskap og visdom.

 

Noen kan være så raske at de bli flyktig og strever med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser, er tema som kan dukke opp. Det er derfor lett å overdrive aktivitetene.

 

Rundt denne fullmånen er det absolutt mulig å overdrive og dramatisere situasjoner. Sørg for å skaffe deg et realistisk overblikk og gi slipp på det som hindrer fremgang. Det innebærer også å bevege seg ut av komfortsonen, skape forandring og tørre litt mer.

 

Hva nå?

Skytten tenker stort og kan lett skape store forventninger. Om det ikke blir noe av det man forestiller seg, er det naturlig å ha sterke reaksjoner.  Man kan også miste troen på fremtiden i de verste øyeblikkene. Men Skytten snur seg raskt og kan finne nye interesser som motiverer og inspirerer. Det er noe å la seg inspirere av.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikk over situasjonen man ikke har sett så tydelig, eller ønsker å gjøre noe med. Sørg for å innhente alle opplysninger i det du ønsker å gjøre noe med.

  

Det er også en strålende periode for å se seg selv i relasjon til andre. Legg merke til endringen i energiskiftet etter fullmånen. 

 

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, eller bestille ditt personlige horoskop, kan du gå inn i Mitt Astrounivers via:

https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members 

eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via

www.inspiravisjon.no – nina@inspiravisjon.no.

 

 

 

 

NYMÅNE I TYRENS TEGN Det er Nymåne i Tyrens tegn 19. mai 2023 - kl 17.53- Norsk Tid.

 

Ved nymåne står Solen og månen i samme vinkel og sett fra jorden er de på samme sted, selv om det er veldig lang avstand mellom dem.

 

Hver måned er det en Fullmåne og en nymåne. Hver gang i ett nytt tegn. Det er som oftest kun en nymåne og en fullmåne per tegn er år, med visse unntak.

 

Nymånen innleder en ny månefase på. ca 29 dager og inspirerer til å avslutte noe og sette i gang med nye prosjekter og gi liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Ved nymåne kan mage oppleve det samme som ved fullmåne. I dagene før og etter månens topp kan man blir ekstra sensitiv, følsom, emosjonell, væskebalansen kjennes sterkere og noen stivner i leddene eller i kroppen. Noen får ikke sove og blir mer urolig enn ellers.

Noen blir ekstra sprudlende, lidenskapelig, engasjert og kreative ved nymåne. Nye ideer kommer som perler på snor. Det åpner for å skape noe man lenge har tenkt på.

 

Tyrens tegn

Tyren er et ledende jordtegn som knyttes til det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre. Tyren har et velutviklet sansesystem som forbindes med øre, nese og hals og smaksløkene og huden.

 

Nymånen i Tyrens tegn kan lede til økt fokus rundt åndelige eller materielle verdier. Det er naturlig at sansene og begjæret forsterkes og noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt.

Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene.

 

Tegnet forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans.

Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest.

Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren på sitt beste kan kunsten å nyte i fulle drag alt man elsker og har. Nå kan man fristes til å investere i noe som bringer økt nytelse på banen.

 

Verdier

Det er naturlig å reflektere over hvilke verdier en verdsetter aller mest. Åndelige og materielle verdier, familie, vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting som sansene kan oppleve av det man verdsetter.

 

Dette er en fin periode for å dyrke og berike det man eier og har og ønsker å utvikle og prosjekter man ønsker å sette i gang eller er i gang og som man ønsker skal vokse seg større og sterkere.

 

Det gjelder å være oppmerksom på hva man fokuserer på og gir næring til, slik at det ikke går på bekostning av andre verdier som betyr mer. Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær du må gi slipp på for å kunne manifestere det du ønsker å skape.

 

De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop kan ha sterkt behov for å legge en fase bak seg og vende blikket forover mot nye horisonter. Noen vokser ut av visse verdisystem og har fordel av å gi liv til nye verdier. Nymånen oppfordrer til å avslutte en fase og åpne for en ny.

 

Alle som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i horoskopet kan merke denne innflytelsen på en eller annen måte.

 

Takknemlighet til det man allerede eier og har virker åndelig berikende. Det bidrar til å øke følelsen av verdi som fører til at man kan skape fred, harmoni og kjærlighet i og rundt seg.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt Astrounivers via:

https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers-members 

eller ta kontakt for å få innblikk i ditt eget Horoskop via

www.inspiravisjon.no – nina@inspiravisjon.no.

 

 

 

Det er Måneformørkelse Fredag 5. mai 2023,

kl. 19.34, 14 gr Skorpionens tegn.

 

Måneformørkelse betyr at solen og månen er i opposisjon til hverandre med jorden imellom dem.

 


Måneformørkelsen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  En fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe.

En spenning slipper taket like etter fullmånen. (bildet viser hvordan Solens posisjon er i forhold til månen)


Det åpner en mulighet til å se seg selv utenfra, med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at formørkelser har innvirkning på den psykiske balanse hos sensitive individer.  Noen opplever denne fasen sterkere enn andre. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan man bli ekstra følsom, sensitiv og emosjonell.

 

Noen kan bli sliten eller kjenne sterke spenninger i kroppen og stivhet i muskler og ledd. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken og kreativ, mens andre opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer ved menstruasjon og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene.

 

Skorpionens tegn
Dette er den 2. måneformørkelsen innenfor ca 1 år og det forsterker de emosjonelle sakene man har blitt oppmerksom på det siste året, men ikke har gjort noe med.

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Man er enten 100% engasjert, eller ikke interessert i det hele tatt. Skorpioner elsker eller hater.

 

Uansett hvilket tegn du er født i kan du oppleve å bli bevisst dine mørkere sider, dine skyggesider. Det gir mulighet til å se klarere, og til å transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det øker sjansen til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, stive tankemønstre og psykiske begrensninger. Slik kan man polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være. 

 

Slike innsikter åpner for muligheten til å helbrede seg selv, bli bevisst uvaner og avhengighet.  Det man blir bevisst, kan man gjøre noe med. Følelser som hat, hevntanker og destruktivitet kan transformeres via tilgivelse og ubetinget kjærlighet. Dermed kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

 

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at noe dør og forvandles til noe nytt som kommer ut av det. Det kan innebære «å bli født på ny». Det som representerer Skorpions tegn involverer endelige og ugjenkallelige avgjørelser. En fase avsluttes og en ny begynner. Det klargjøres for at noe nytt kan vokse ut av det gamle.

 

Fugl Phoenix

Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer på av følelser, forestillinger eller ubevisste tanker.

 

Det er naturlig å se nære relasjoner i ett klarere lys i dagene før og etter måneformørkelsen. Åndelige og materielle verdier er et tema for refleksjon og ubevisste innsikter gjør at følelser blir tydeligere og lettere å håndtere.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert, og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten. Alt som minner om skyggesider kan overstyre handlingene og perspektivet, virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet transformeres til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

 

Utrensning

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller å sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på. Dette er en gunstig periode for å bli bevisst på og justere uvaner og destruktive vanemønstre.

 

Siden dette er 2. gang det er måneformørkelse innenfor 1 år, øker sjansen til å på nytt til å bli bevisst negative følelser eller lidenskapelige emosjoner og det blir enklere å gjøre de endringene man ønsker.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop. Her er noen stikkord for hva det kan bety for hvert tegn:

 

 

Det er Solformørkelse i Værens tegn Torsdag
20. April 2023  kl. 06.12 Norsk Tid.

 

Solen og månen befinner seg sammen i Værens tegn og forsterker Værens energi. Solformørkelsen er mer kraftfull enn  en vanlig nymåne og har ofte større innflytelse på samfunnets aktiviteter. Dette indikerer en tid for å gi slipp på fortiden og åpne for noe nytt.

 

Det er tid for å sette seg nye mål, så nye frø, og en perfekt periode for å starte med nye prosjekter. I dagene før måneformørkelsen er det naturlig å gi slipp på noe slik at man gir rom og tid for noe nytt, om så bare i tankene og holdningene.

 

Tiden er inne for å bli oppmerksom på hvilke frø man ønsker å så og bli mer bevisst hva man ønsker skal vokse og utvikle seg mot sommeren. Det innebærer å gi plass, tid og rom til det man ønsker å dyrke og gi energi, oppmerksomhet og liv til fremover.

 

Værens tegn

Væren er et ledende ildtegn som er lidenskapelig, målrettet og innovativ. Værens sterke talent er å være først ute med ideer man ønsker å realisere, og ha evnen til å aksjonere.


Det inviterer til å bringe lidenskapen på banen, sette seg nye mål og stake ut en ny kurs fremover. Det innebærer å sikte mot klare målsettinger og fokusere på hva man ønsker å gjøre mer av, bevare konsentrasjonsevnen og prioritere det som må til for å oppnå resultatene man søker.

 

Ildtegnet Væren inspirerer til å ha mot til å følge ens lidenskap og ikke minst viljen til å brenne for eller gløde for det man driver med.

Det innebærer å være målrettethet, lidenskapelig og føle for det man dedikerer seg til og bruker tid og energi på. Det indikerer også et naturlig instinkt til å eliminere det man ikke vil gi energi til.

 

Værens stikkord er :

VILJE, MOT, og HANDLEKRAFT
Dette er en fin tid for å finne din egen handlekraft, mot og viljestyrke uansett hvilket tegn du er født i.

 

HVA NÅ?

I dagene før og etter Solformørkelsen er det naturlig å bli ekstra årvåken og energisk. Noen blir spesielt emosjonelle, sensitive, overfølsomme og kan oppleve at kroppen hovner og ledd stivner.

 

Mange blir ekstra våryre, kreative og får ikke sove.  Det er naturlig å bli mer aktiv, lidenskapelig og engasjert de kommende dagene.

Grip tak ideene og tankene som kommer til deg. Noter det du ønsker å bevare, dyrke eller å gjøre noe med.

Nå kan du med fordel la deg inspirere til å sette i gang nye prosjekter.

 

Definer hva du vil oppnå, før du setter inn innsatsen for å gjennomføre. Det gjelder å vite hva du begjærer og har lidenskap til. Unngå forhastede avgjørelser, eller impulsive og ubetenksomme handlinger.

Legg merke til energi-skiftet rett etter at Solformørkelsen inntreffer.

 

Mer informasjon om hvilken innflytelse dette har for deg og ditt tegn kan du finne  i Mitt AstroUnivers. 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du ta kontakt for å få stilt ditt personlige horoskop via  www.inspiravisjon.no  eller  via nina@inspiravisjon.no 

 

 

Det er Fullmåne i Vektens tegn
Skjærtorsdag 6. April 2023, kl. 06:33 - Norsk Tid

 

Solen befinner seg i Værens tegn mens Månen er i Vektens tegn.

Dagene før og etter fullmåne er en naturlig periode for å se seg selv utenfra og observere ens egen rolle i nære relasjoner.

Ved fullmåne er det naturlig å bli ekstra sensitiv, følsom og emosjonell. Følelser forsterkes og det er naturlig å kjenne på glede, kjærlighet, lidenskap, sorg, savn, ensomhet og alt som involverer relasjoner. Noen blir mer temperamentsfull, lidenskapelig og romantisk, mens andre søker mer nærhet og trygghet.

Noen opplever at kroppen hovner opp og leddene blir stive. Fullmånen kan også påvirke søvnrytmen og noen får ikke sove og blir ekstra årvåken, rastløs og tankefull.

 

Mange føler seg spesielt fylt av kjærlighet og omtanke, med ekstra behov for å dele, å skape, kreere eller å gi noe til andre. Det kan være nyttig å være årvåken og oppmerksom på hvilke tanker og følelser som dukker opp i dagene rundt fullmånen.

 

Vektens energi

Vektens tegn er et ledende lufttegn som forbindes med kjærlighet, balanse fred og harmoni. Vekten søker utveksling av tanker, ideer og respons. Tegnet forbindes med kjærlighetsplaneten Venus som harmonerer med skjønnhet, fred, harmoni, balanse, romantikk, kjærlighet, sensualitet, begjær, åndelige og materielle verdier.  

Vekten representerer harmoni, skjønnhet og magnetisme. Et betydningsfullt budskap er å studere hva som skal til for å skape indre og ytre harmoni, fred og balanse. Det gjør at man kan bli ekstra oppmerksom på det som ikke bidrar til det. Spesielt ved fullmånen.

Balansen mellom egoet og sjelen

Fullmånen i Vektens tegn åpner for å finne balansen mellom egoets, begjærets vilje og sjelens behov.  Sjelens budskap er å rette blikket mot å VÆRE den man ER fullt og helt i øyeblikket med ubetinget kjærlighet. Det vil si å finne balanse i ekte og spontan kjærlighet til livet, til en selv og til alle man møter.

 

Å finne balansen inviterer til kreativitet, åpenhet, ærlighet og oppriktighet, handling og mot til å gå egne veier.

Solen i Værens budskap er: Jeg ER!
Vektens budskap: Jeg balanserer!

Månen i Vektens budskap: Jeg søker balanse mellom deg og meg. 

Behovet for å være autentisk forsterkes. Det inkluderer å si det man mener og mene det man sier.  Det gjelder å unngå å ta så mye hensyn til andre at man ikke tør å uttrykke egne meninger, eller frykter avvisning og konflikter.

 

Det kan skape ubalanse inni deg dersom du ikke uttrykker den du ER. Interessen for å gjøre det som skal til for å skape indre balanse, å bli i ett med seg selv, med kropp, sjel og sinn øker. Det vil si å være så autentisk som mulig, i ett med seg selv i alle avgjørelser og valg!

 

Vektens arketype søker mental utveksling, nærhet og sosial kontakt. De behovene forsterkes disse dagene.

 

Blære og Nyremeridianen

Kroppsdelen som er knyttet til Vekten er Nyrene. Med fullmånen i Vekten kan noen oppleve at væskebalansen i kroppen øker. Det har innflytelse på utskilling av avfallsstoffer.

 

Å drikke nok vann og gjøre det som skal til for å støtte utskilling av avfallsstoffer i dagene rundt fullmåne kan hjelpe. Det er også viktig å unngå overbelastning og nok hvile slik at nyrene får mulighet til å gjøre jobben de er laget for.

I løpet av en time har 72 liter blod blitt filtrert gjennom nyrene. Det har da fått den ønskede sammensetningen av vann og ulike forbindelser, samt riktig pH.

 

Nyrene er sterkt forbundet med følelser som frykt og angst. Mange kan kjenne på slike følelser etter det som har skjedd i Ukraina og de to siste årene med pandemi. Tiden er inne for å se frykten eller angsten i øynene og gi slipp på den. Den kan være god å holde fast på, men hjelper ikke for fremgang og livsglede. Grip muligheten til å gjøre en innsats for å se tydeligere hva du kan gjøre for å gi slipp på det du du er redd for å fokuser mer på kjærligheten i livet.

 

Fullmånen:

En fullmånefase inviterer til å se deg selv i ett klarere lys. Noen kan tydeligere se seg selv utenfra, fra andres ståsted og ser klarere hva en ønsker å justere i seg selg eller i relasjoner. Fullmånen representerer fullførelse av en fase, komplettering og fullkommenhet.

 

Denne perioden kan åpenbare nye innsikter i nære relasjoner. Noen ser forhold i et nytt lys og vil ta betydningsfulle avgjørelser i dagene rundt fullmånen. Unngå å ta avgjørelser som får store konsekvenser disse dagene. Vent til effekten av fullmånen er over da følelsene er sterkere enn ellers ved månens topp. For noen kan det oppleves overveldende.

 

Det er lurt å sette tempoet ned i dagene rundt fullmåne. Det er en fin tid for å reflektere, observere og bli bevisst det som ER.

 

Mer informasjon om hvilken innflytelse dette har for deg og ditt tegn kan du finne  i Mitt AstroUnivers. 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du ta kontakt for å få stilt ditt personlige horoskop via  www.inspiravisjon.no  eller  via nina@inspiravisjon.no