NYMÅNE I TYRENS TEGN Det er Nymåne onsdag 8. mai i Tyrens tegn kl. 05.22 Norsk Tid

 

Hver måned er det en Fullmåne og en nymåne. Hver gang i ett nytt tegn. Det er som oftest kun en nymåne og en fullmåne per tegn er år, med visse unntak.

 

Nymånen åpner for en strålende mulighet til å avslutte en fase, sette i gang med nye prosjekter og gi liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Tyren forbindes med det som har med åndelige og materielle verdier å gjøre. I denne perioden er det stort fokus rundt verdier fordi mange opplever at jobbsituasjonen endres, økonomien og verdiene de har forandres og perspektivet rundt hva som er verdifullt er i endring. Nymånen åpner for å se nye muligheter for vekst ot utvikling fremover.

 

Tyrens tegn

Tyren er et fast jordtegn og forbindes med de sterke sansene som syn, hørsel, lukt, smak og huden. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og berøring generelt. Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene. Det kan også øke behovet for nytelse, god mat og drikke.

 

Tegnet forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans. Dette indikerer en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, hva man står for og verdsetter aller mest. Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren på sitt beste kan kunsten å nyte i fulle drag, både seksuell utfoldelse, massasje, SPA, god mat og drikke, sin egen kropp og alt man elsker og har.

 

Tyrens arketype forbindes også med kroppsdelene øre, nese og hals, hud, hormoner og farger, alt som med fordel kan være i balanse eller skape balanse. Tegnet harmonerer også med stemmebånd og lytting. Solen gjennom Tyrens tegn kan øke interessen for og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen og alt som kan minne om overflod.

 

Verdier og overflod

Tyrens tegn representerer også tiden på året da alle vekster, næring, planter og trær gror og blomstrer. Det er en tid for blomstring på et personlig plan. Det er naturlig å reflektere over hvilke verdier en verdsetter aller mest. Åndelige og materielle verdier, familie,  vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting som sansene kan oppleve som man også verdsetter. Sansene og begjæret forsterkes disse dagene.

 

Dette er en fin tid for å dyrke og berike det man allerede har sådd, det som er skapt og det man ønsker skal vokse seg større og bedre.

 

Det er tid for å gjøre det som skal til for å ta vare på det man allerede har. Slik kan man øke verdiene og berike deg selv og andre.   Ved å være oppmerksom på hva du fokuserer på og gir næring til, kan du oppnå mer av det du ønsker å dyrke.  Unngå å la det gå på bekostning av andre verdier som i grunnen betyr mer. Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær det er nødvendig å gi slipp på. Så er det mulig å åpne for manifestering av nye verdier.

 

Med ønske om strålende dager. ¨

 

Nymånen er i kontakt med Venus og Uranus

Det er hele fire planeter i Tyrens tegn denne uken. Venus og Uranus er de nærmest månen. Venus retter energien mot balanse i kjærlighet, økonomi og det sansene begjærer. Nymånens konjunksjon med Uranus inspirerer til å gjøre noe helt nytt, originalt og fremtidsrettet. Det inspirerer til å tenke i nye baner og implementere ny teknologi, AI eller elektronisk utviklingog nytt utstyr.

 

Du inspireres til å tenke i nye baner i verdispørsmål både når det kommer til hva du oppfatter som verdifullt og hva du ønsker å investere i. Det er naturlig å gi slipp på noe, eller noen og åpne for noe nytt med Uranus energier inne i bildet.

 

Uranus forbindes også med elektronisk eller teknologisk utstyr og nymånens kraft inspirerer til å investere i utstyr som kan støtte det du vil begynne med. Å drive for seg selv, og økt fokus på sosiale media og hvordan man ønsker å kommunisere og knytte kontakt via sosiale media er absolutt tema som forbindes med dette. Et nytt verdisystem er i anmarsj.

 

De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop har sterkt behov for å legge en fase bak seg og vende blikket forover mot nye horisonter. Noen vokser ut av visse verdisystem og har fordel av å gi liv til nye verdier. Nymånen oppfordrer til å avslutte en fase og åpne for en ny.  

 

De som har Tyrens tegn sterkt fremtredende i det personlige horoskopet kan merke denne innflytelsen på en eller annen måte. For å vite hvilken innflytelse det har på akkurat deg, må vi se nærmere på det personlige horoskop.

 

Takknemlighet til det man har virker åndelig berikende. Det bidrar til å øke følelsen av verdi som fører til at man kan skape fred, harmoni og kjærlighet i og rundt seg.

 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du gå inn i
Mitt AstroUnivers  - eller du kan vurdere å få stilt ditt personlige horoskop. Ta gjerne kontakt via nina@Inspiravisjon.no

 

Med ønske om strålende dager fremover.  :-)

 

 

 

FULLMÅNE i SKORPIONEN
Det er fullmåne i Skorpionens tegn Onsdag 24. april 2024
kl. 01.48 Norsk Tid.

 

Fullmånen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring. Det gir mulighet til å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på den psykiske balanse hos meget sensitive individer og noen opplever denne fasen sterkere enn andre.

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk på kroppen.

I dagene før og etter fullmåne kan mange oppleve at de blir ekstra følsomme, sensitive og emosjonelle, mens noen opplever å bli ekstra sliten eller erfarer at kroppen hovner opp og fylles med væske.

 

Andre får sterke spenninger i kroppen, blir spesielt årvåken og kreativ.  

Noen erfarer at de blør mer ved menstruasjon og at sår gror saktere enn ellers. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

 

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn, kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller kan plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare. Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement og konsentrasjon. Nå belyses ens dypere emosjonelle sider via møter med andre slik at man kan få mulighet til å se klarere negative tanker og følelser, og rense seg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, tanker og psykiske begrensninger.

 

Det øker muligheten for å polere ens bedre egenskaper og gi liv og næring til personlig vekst og utvikling. Det åpner for mulighet til å helbrede bitterhet, avhengighet og å gi slipp på hat, hevntanker og negativitet. Via tilgivelse og ubetinget kjærlighet kan man bygge tillit, takknemlighet, kjærlighet og hengivenhet.

 

Skorpionens fantastiske evne til å eliminere det som har forgått, det som ikke lengre har livets rett og reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til berikelse og til å komme sterkere ut av en situasjon eller transformasjon.

 

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider.

 

Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en bærer inni seg av følelser, forestillinger eller tanker.

 

Skorpionens tegn forbindes gjerne enten eller. Man er totalt engasjert, eller ikke interessert i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater.

 

Tid for Utrensning

Ved fullmåne ser man klarere, sansene skjerpes og man kan bli bevisst noe som har vært ubevisst. Det gjør at hele bildet i situasjonen du er i blir klarere. Du kan oppdage hva du holder fast på som ikke lengre gagner deg.

 

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer, både fysisk, psykisk og materielt.  For noen kan det innebære å sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på, og en fin tid for å justere uvaner, negative holdninger og destruktive rutiner.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du gå inn i
Mitt AstroUnivers  - eller du kan vurdere å få stilt ditt personlige horoskop. Ta gjerne kontakt via nina@Inspiravisjon.no

 

Med ønske om strålende dager fremover.  

 

 

 

Det er TOTAL SOLFORMØRKELSE og SUPERMÅNE i Værens tegn

Mandag 8. April 2024 kl. 20.20 Norsk Tid.

 

Solen og månen befinner seg i Værens tegn og forsterker dens energi.

Solformørkelsen er mer kraftfull enn en vanlig nymåne og har ofte større innflytelse på samfunnets aktiviteter.

 

Supermåne betyr at månen beveger seg nærmest jorden i sin elliptiske bane.

Nå er det i tillegg den TOTAL og det forsterker energiene ytterligere. Det kan også påvirke tidevannet i større grad enn ellers.

 

Effekten av en Solformørkelse kan vare i mer enn ett år. Neste vår er det en ny Solformørkelse i samme tegn. Etter det er det, er 9 og 18 år til neste gang det er Solformørkelse i samme tegn. En Solformørkelse i Værens tegn åpner for å avslutte en fase og sette i gang med noe nytt. Det er en fin tid for å gI liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Det er naturlig å bli ekstra emosjonell, følsom, viril og årvåken i dagene rundt Solformørkelsen (Nymånen). Energinivået øker og man kan inspireres til å være mer aktiv enn ellers.

 

Værens tegn

Væren er et ledende ildtegn som er lidenskapelig, målrettet og innovativ. Værens sterke talent er å være først ute med ideer man ønsker å realisere, og evnen til å aksjonere og rette fokuset mot målene man sikter mot.

 

Væren er god til å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs fremover. Det innebærer å sikte mot klare målsettinger og fokusere på hva man ønsker å gjøre mer av.

Væren har også evnen til å lede an, inspirere andre til å bli med på å sikte mot felles mål.

 

Ildtegnet Væren inspirerer til å ha mot til å følge ens lidenskap og ikke minst viljen til å brenne for eller gløde for det man driver med.

 

Det innebærer å være målrettethet, lidenskapelig og føle for det man dedikerer seg til og bruker tid og energi på. Væren har også et naturlig instinkt til å eliminere det man ikke vil gi energi til.

 

Solformørkelsens kontakt med Chiron

Solformørkelsen inntreffer nøyaktig i kontakt med astroiden Chiron (Kentauren, Chairon). Det indikerer at Chirons energier blir belyst. Den representerer vårt mest sårbare punkt og vår mulighet til å helbrede oss fra dette for deretter å kunne hjelpe andre med samme utfordring. Ved denne Solformørkelsen belyses dette temaet.

 

Noen kan kanskje kjenne på sine dypeste sårbare sider og følelsen av avvisning i denne perioden. Det gir ett innblikk i hva som skal til for å helbrede seg selv, finne ny styrke, ny energi og gi slipp på det som hemmer ens utvikling og vekst. Det gjør denne Solformørkelsen til en mye sterkere energi enn alle andre månefaser. 

 

Benytt sjansen til å se nærmere på hva du avviser i deg selv eller andre, og i hvilken situasjon du kan føle deg avvist, og studer egne projeksjoner der du beskylder en annen for dine egne følelser. Ingen kan gi deg en følelse. Den kommer kun fra deg og dine erfaringer.

 

Grip muligheten til. å styrke deg selv og stå opp for den du ER.

 

Merkur

Merkur beveger seg også på vei bakover i denne perioden. Det indikerer en tid for å bevege seg  innover, bakover inn i fortiden, og revurdere, re-evaluere, reflektere, analysere, og innhente flere opplysninger i en sak før du tar nye avgjørelser, fortsetter på veien videre, eller setter i gang med nye prosjekter.

 

Værens stikkord er :

Mot, viljestyrke og handlekraft. Dette er en fin tid for å finne din egen handlekraft, mot og viljestyrke uansett hvilket tegn du er født i. I dagene før og etter Solformørkelsen er det naturlig å bli ekstra årvåken og energisk. Noen blir spesielt emosjonelle, sensitive, overfølsomme og kan oppleve at kroppen hovner og ledd stivner.

 

Mange blir ekstra våryre, kreative og får ikke sove. Det er naturlig å bli mer aktiv, lidenskapelig og engasjert de kommende dagene.

 

Grip tak ideene og tankene som kommer til deg. Noter det du ønsker å bevare, dyrke eller å gjøre noe med. Nå kan du la deg inspirere til å sette i gang nye prosjekter.

 

(Solformørkelsens synlighet 8. april 2024)

 

I dagene før SOLformørkelsen er det naturlig å gi slipp på noe slik at man gir rom og tid for noe nytt, spesielt i tanker og holdninger.

 

Tiden er inne for å bli oppmerksom på hvilke frø man ønsker å så og bli mer bevisst hva man ønsker skal vokse og utvikle seg mot sommeren. Det innebærer å gi plass, tid og rom til det man ønsker å dyrke og gi energi, oppmerksomhet og liv til fremover.

 

Definer hva du vil oppnå, før du setter inn innsatsen for å gjennomføre. Det gjelder å vite hva du begjærer og har lidenskap til. Unngå forhastede avgjørelser, eller impulsive og ubetenksomme handlinger.

 

De som har værens tegn sterkt fremtredende i horoskopet kan ha stort utbytte av å bruke denne energien til sin fordel.

 

Legg merke til energi-skiftet rett etter at Solformørkelsen inntreffer kl. 20.20.

 

Ønsker du å vite mer om hva Solformørkelsen innebærer for deg personlig, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers  - eller du kan vurdere å få stilt ditt personlige horoskop. Ta gjerne kontakt via nina@Inspiravisjon.no

 

 

 

 

Det er Måneformørkelse 25. Mars 2024, i
Vektens tegn kl. 08.00 Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Værens tegn og Månen i Vektens tegn og det er naturlig å bli ekstra sensitiv og var i dagene før og etter en formørkelse.

 

Forrige gang det var Måneformørkelse i Vektens tegn var 23. Mars 2016. Opplevde du noe av det samme den gang som du gjør nå?

 

En måneformøkelse skjer 2 – 5 ganger i året. Den oppstår når Jorden går mellom solen og månen og hindrer at sollyset når månens overflate. Når måneformørkelser inntreffer, kan det skape sterkere innflytelse av månens energier enn ellers.  

 

Alle månens faser stor betydning i astrologisk sammenheng. I historisk sammenheng er det skrevet mange artikler og bøker om sterke politiske og finansielle begivenheter som inntreffer i forbindelse med eklipsene (formørkelsene). Det skal jeg ikke gå inn på her. Dette er et eget studie i seg selv.

 

Måneformørkelsen skjer denne gang i Vektens tegn. Det er ca 9 og 18 år mellom hver gang  en formørkelse skjer i samme tegn. Det indikerer at noen kan oppleve tilnærmet liknende situasjoner nå som den gang. Det betyr at man nå har mulighet til å ha et bredere overblikk og kan ta bedre beslutninger enn forrige gang. Effekten av en formørkelse kan vare i inntil 1,5 år før man tar konkrete avgjørelser.

 

Vektens og Værens energier

Solen befinner seg i Væren og månen i Vekten denne gang. Vektens tegn forbindes med kjærlighet, parforhold, relasjoner, rettferdighet, behovet for fred, balanse og harmoni.

 

Tegnet forbindes også med kjærlighetsplaneten Venus og det involverer både åndelige og materielle verdier. Venus er knyttet til sosiale relasjoner, romantikk, skjønnhet, tiltrekningskraft og magnetisme. Det er vektens sterke egenskaper.

 

Væren og dens planet Mars forbindes med personlig vilje, handlekraft, mot, retning, og livs-gnist. Mars befinner seg nå i Fiskenes tegn sammen med Vektens planet Venus, Saturn, Neptun og kan i denne perioden føre til ekstra emosjonelle og empatiske dager.

 

Det indikerer at man kan fristes til å involvere seg i andres behov og hjelpe noen som er svakere enn seg selv.

 

Denne energien kan også øke kreativiteten og fokuset rundt kjærlighet og romantikk.

 

Balansen mellom egoet og sjelen

Måneformørkelsen i vekten inviterer til å finne balansen mellom egoets, begjærets vilje og sjelens behov.  Sjelens budskap er å VÆRE og dermed gi slipp på det store fokuset rundt utseende, materialisme, image og heller rette fokuset mot å VÆRE den man ER fullt og helt i ubetinget kjærlighet.

 

Det øker kjærlighetskraften og øker muligheten til å finne balanse i ekte og spontan, hengiven kjærlighet. Det åpner for kreativitet og åpenhet, ærlighet og oppriktighet, handling og mot til å gå egne veier.

 

Nå blir man oppmuntret til  si det man mener og mene det man sier.  Det gjelder å være autentisk, og unngå å ta så mye hensyn til andre at man ikke tør å uttrykke egne meninger eller frykter avvisning eller konflikter. Det kan skape ubalanse inni en dersom en ikke uttrykker det man ER.

 

Tiden er inne for å søke balanse i alle ting, som i forholdet til seg selv, til andre, til ambisjoner og karriere, til hjemmet og til økonomi.

 

Nyre og blæresystemet, huden, og hormonene forbindes med Vektens tegn. Nyrene er utskiller avfallsstoffer og kan utfordres dersom en ikke forholder seg til et balansert kosthold eller tenker for mye og unngår å aksjonere ovenfor egen vilje, mot og handlekraft.

 

Hva nå ?

Ved fullmåne (måneformørkelse ) er det naturlig å bli ekstra sensitiv, følsom og emosjonell. Noen opplever at de blir ekstra fylt av væske, ekstra temperamentsfull, eller spesielt romantisk, moden for å gi slipp på noe, årvåken eller tankefull, mens noen også kan føle seg spesielt ensom og alene.

 

Det er også normalt å kjenne på sorg, eller føle seg fylt av glede og føle seg beriket og fullkommen. Mange kan oppleve at de er spesielt fylt av kjærlighet og omtanke, med ekstra behov for å dele, å skape, kreere eller å gi noe til andre. Det kan være til stor berikelse å være oppmerksom på hvilke tanker og følelser som dukker opp i dagene før og etter måneformørkelsen.

 

En fullmånefase åpner for å se seg selv utenfra og legge merket til eget uttrykk, fullføre en fase, komplettere noe og avslutte noe man har vokst i fra.

 

Det er naturlig å sette tempoet ned i dagene rundt måneformørkelsen for å reflektere, observere og bli bevisst ubevisste behov og hva du opplever som fullført.

 

Det er tid for å legge en fase bak seg når det kommer til det som skaper ubalanser. Det kan involvere nære relasjoner som ikke lengre gir deg det du trenger, eller økonomiske involveringer som ikke lengre har noen verdi. Det kan også være engasjement i oppgaver som ikke samsvarer med den du er NÅ.

 

Erkjenn hva som er fullført og involverer nære relasjoner og legg planer for å gi slipp eller bevege deg videre i den retningen du har lidenskap til. Det er tid for bevisstgjøring av følelser man har fornektet eller undertrykt.

 

Med ønske om strålende dager til deg!

 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du gå inn i
Mitt AstroUnivers  - eller du kan vurdere å få stilt ditt personlige horoskop. Ta gjerne kontakt via nina@Inspiravisjon.no

 

 

 

Nymånen i fiskenes tegn

 

Det er Nymåne i Fiskenes tegn Lørdag 9. Mars 2024 kl 10.10 Norsk Tid og det er SUPERMÅNE

 

Det vil si at både solen og månen befinner seg i samme tegn og på samme side av Jorda. Det er supermåne og det betyr at månen er nærmest jorda i sin eliptiske bane og månen virker derfor større enn ellers. Energien tiltrekker seg mer vann og tidevannet kan bli høyere ved flo.

 

Nymånen inviterer til en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekt og så nye frø man kan dyrke og gi næring til fremover.

 

Noen kan være ekstra følsomme, emosjonelle og får ikke sove i dagene rundt nymånen. Noen vil også kjenne det på kroppen i form av stive ledd, hovenhet eller at de kan være spesielt årvåkne og kreative.

 

Fiskenes tegn

Fiskenes tegn er et fleksibelt vanntegn og denne arketypen er ekstra følsom og sensitiv. Vanntegn preges av følelser og emosjonelle svingninger. Havet er konstant i bevegelse og vannet lar seg påvirke av alt som befinner seg i nærheten av det.

 

Det kan være mange bølger under overflaten og man ser ikke alle bevegelser med det blotte øye. Det symboliseres ved at det kan være mye som skjer i dypet av en selv som ikke er så synlig eller tydelig på overflaten.

 

Mange Fisker liker seg i omgivelser der de kan føle seg fri og trives godt i perioder alene, og noen har evner som preges av artisteri, kunst, musikk og harmoni og trenger tid for å absorbere og forstå alle energier de føler på rundt seg.

 

I vannet kan man flyte på toppen av bølgene, eller dykke inn i mørkets dyp og oppdage skjulte kvaliteter. Man kan isolere seg, skjule seg eller være veldig synlig om man ønsker det. Fiskene kan være som en kameleon.

 

Fiskenes stjernetegn viser to fisker som beveger seg i hver sin retning. Det indikerer at man kan ha mange interesser som peker i ulike retninger og som preges av omgivelsene man er i.

 

Fiskenes symbol er to halvmåner som vender fra hverandre og bindes sammen med et bånd mellom dem. Dette representerer dualiteten i trangen til å forenes med den spirituelle delen (sjelen) og den delen som ønsker å være fysisk til stede i kroppen og beherske den materielle virkeligheten.

 

Det innebærer konflikten mellom egoet/begjæret og sjelen, lengselen etter å gi avkall på egne ønsker til beste for fellesskapet. Denne kampen pågår konstant inntil man har blitt enig med seg selv, eller har definert dybden i egne motiv og ønsker og finner balansen mellom å gi og motta.

 

Saturn i kontakt med Nymånen

Saturn befinner seg også i Fiskenes tegn og i konjunksjon til Nymånen. Saturn representerer det motsatte av Fiskene som innebærer struktur, grensesetting, disiplin, målrettet, å være fokusert og resultatorientert. Det øker muligheten til å realisere drømmer og øker interessen for å sette i gang med nye prosjekter.

 

Behovet for å konkretisere noe man føler eller tenker på øker betydelig.

 

HVA NÅ ?

Først og fremst representerer Nymånen en ny begynnelse som indikerer en ideell periode for å sette i gang nye prosjekter. Når den inntreffer i Fiskenes tegn kan det øke interessen for å studere nærmere hvilke åndelige verdier som betyr aller mest og hva man kan gjøre for å få dypere kontakt med egne åndelige sider.

 

Fiskenes tegn representerer også idealisme og tillit til noe som er høyere enn en selv. Saturns energier bidrar til å rette denne idealismen inn mot noe konkret, realiserbart og målrettet.

 

Tiden er inne for å tro på det man drømmer om og legge til rette for å kunne skape det. Det kan for noen bety å realisere drømmen om fred og harmoni i omgivelsene rundt seg. Åpne for muligheten til å realisere drømmer er første steg. Det starter med individet, en selv, i hverdagen.

 

Å bestemme seg for å representere ubetinget kjærlighet i det daglige, hever frekvensen av fred og harmoni når mange gjør det. Vi inviteres nå til å være mottakelig for kjærligheten som er rundt oss og åpne for å lytte til naturens vakre symfoni.

 

Dette er en strålende tid for å sette i gang med aktiviteter som beriker og styrker livsgleden og forholdet til ditt åndelige selv, til intuisjonen og magefølelsen. Åndelige øvelser som Yoga, Mindfulness og Meditasjon er gode metoder.

 

Fiskene er det siste tegnet i zodiaken som åpner døren inn til sjelens port, inn til kreativiteten og skaperkraftens rike.

 

Like før nymånen er det naturlig å legge en fase bak seg, gi slipp på noe, rense ut avfallsstoffer og eliminere det man ikke lengre ønsker å fortsette med.

 

Tiden er også inne for å bli bevisst emosjonelle saker som holder en tilbake sette grenser, skape trygge og gode rammebetingelser, og å dykke inn i noen av de indre dype skattekammer en drømmer om å bringe frem i lyset.

 

Å benytte den minste motstands vei kan være en felle for noen som preges av fleksible energier. Ved denne nymåne er tiden inne for å bringe frem i lyset det skjulte potensialet for kreative energier. Da trenger man også sette seg mål og stake ut en kurs, lage en plan og arbeide for å oppnå det man ønsker.

 

Dette er en perfekt tid for å bli bevisst hva du ønsker å dyrke fremover, og sette i gang frøene man ønsker skal vokse og blomstre mot sommeren.

 

Ønsker du å vite mer om hva dette innebærer for deg personlig, kan du gå inn i
Mitt AstroUnivers  - eller du kan vurdere å få stilt ditt personlige horoskop. Ta gjerne kontakt via nina@Inspiravisjon.no