Det er Fullmåne I Værens tegn 1. Oktober 2020,
kl. 23.05, Norsk Tid

 

Solen er i Vektens tegn og månen befinner seg i det motsatte tegnet Væren. 

Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Det indikerer også full belysning i møter med andre. Det gir muligheten til å se seg selv utenfra med andres øyne. Det øker evnen til å se nære relasjoner i ett klarere lys.

 

Ekstra årvåken

Det er viden kjent at fullmånen har innvirkning på enkeltes psyke og emosjonelle balanse. Noen merker dette et par dager før fullmånen og et par dager etter at den er nådd sitt toppunkt.

 

De kommende dagene kan fullmånen føre til ekstra sterke emosjonelle opplevelser. Noen kan kjenne på sorg, miste handlekraft og viljestyrke, mens andre blir spesielt årvåken, kreativ og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Mange får ikke sove, tenker for mye og blir ekstra følsomme og sensitive.

 

Det er vanlig å få hovne bein og føle seg ekstra fylt. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårdannelser. Det er naturlig å få ekstra energi i hodet og for noen kan det føre til hodepine i dagene rundt denne fullmånen i Værens tegn.

 

Fødsler settes oftere i gang ved fullmåne. Forskning viser også at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

 

Fullmånen i Værens tegn

Værens arketype er et ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, engasjement, mot og handlekraft. Væren som arketype brenner veldig for det de setter seg fore. Værer har et sterkt konkurranseinstinkt, er meget kreativ, aktiv og elsker alt som involverer lek og moro. Å være som et barn, nysgjerrig og åpen, hengiven og inspirert, fylt av mot og handlekraft på vei mot målet man har i sikte, er Værens domene.

 

Månen i Værens tegn kan åpne for ekstra sterke følelser i det man engasjerer seg i. Lidenskap og engasjement forsterkes, og det gjør også temperamentet og følelser. Væren er kjent for å leve i nuet, spontant, engasjert og dedikert. Det innebærer å holde fokuset rettet mot det man brenner for. Ved fullmåne kan man virke litt overengasjert.

 

Noen er også tilbøyelig til å overdrive og dramatisere emosjonelle saker i perioden rundt fullmånen i Væren.

 

Samtidig som Mars beveger seg bakover i denne perioden, og fullmånen er i kontakt med Chiron, er det naturlig å revurdere kursen forover. Noen kan bli ekstra oppmerksom på egne sårbare sider og trekker seg tilbake for å slikke sine sår ved denne fullmånen. Det er tid for helbredelse av emosjonelle saker.

 

Solen i Vekten, Månen i Væren

Solen i Vekten og Månen i Væren gir en påminnelse om å finne balansen mellom egoet og sjelen, mellom fokuset på egne behov, begjæret, ubetinget kjærlighet og hengivenhet.


Fullmånen i Værens tegn gir en påminnelse om å se begjæret og egoet i øynene og gi slipp på egoisme og selvsentrert fokus. Å finne balansen mellom å gi styrke til de rundt seg som like viktig som å styrke en selv, bidrar til å skape en balanse i relasjonene og skaper en fredeligere atmosfære.

 

Nære relasjoner

Grip muligheten til å se klart hva nære forhold betyr for deg og hva du betyr for dem. Fullmånen i Værens tegn åpner for mer klarhet i relasjoner generelt. Har man vokst fra hverandre, er tiden inne for å gjøre noen grep. Det man legger merke til, kan man gjøre noe med.

 

Fullmånen forsterker muligheten til å bli bevisst hva man virkelig føler, sette ord på følelsene og gjøre tiltak for å komme til enighet med seg selv og en annen. Det er en tid for å se relasjoner i ett bredere perspektiv – utenfra og inn.

Noen kan oppleve gleden i å forsterke kjærligheten i og rundt seg disse dagene. Gi rom for å akseptere det som ER slik det ER. Ved å elske seg selv, har man også mulighet til å elske en annen.

 

I dagene etter fullmånen er den på vei ned mot nymåne og det er en strålende periode for å sette i gang med utrensning, vektreduksjon, yoga og meditasjonsøvelser.  Man kan oppleve at kroppen er mer fleksibel ved synkende måne enn ved stigende måne. Grip muligheten til å legge fortiden bak deg og åpne for en ny fase.

 

Dette kan ha innflytelse på alle som har Væren og Vekten sterkt fremtredende i sitt horoskop.


Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter fullmånens begynnelse. La det inspirere til å gi slipp på det som ikke lengre betyr noe.

 

Les mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg ved å gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Eller bestill ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no  - www.inspiravisjon.no

 

Med ønske om herlige og kjærlighetsfylte dager til enhver.

 

 

NYMÅNE I JOMFRUENS TEGN 2020

Det er nymåne i Jomfruens tegn 17.09.2020 kl. 13.00 Norsk TID.


Solen og månen befinner seg i Jomfruens tegn og høsten er i emning.  Tiden like før nymåne er en tid for å fullføre prosjekter og avslutte en syklus, en fase før en ny er i emning. Nymånen innleder en ny fase på ca 29 dager. Det kan åpne for en ny begynnelse og inspirerer til vekst.


Nymånen
 
Etter nymånen vil månen vokse seg større frem til fullmånen inntreffer om ca 14 dager i Værens tegn. Det indikerer at dette er en strålende periode for å så nye frø, sette i gang med nye prosjekter som kan vokse og utvikles i tiden fremover.

 

Dette er også en tid for å analysere, evaluere og sortere i det man allerede har sådd, skapt, eller satt i gang. Ikke minst studere hva man vil gi slipp på, eliminere og ønsker å dyrke frem og perfeksjonere.

Har du et ønske om å sette i gang prosjekter, begynne med nye vaner, en ny stil, eller innlede en ny fase, kan du med fordel benytte deg av den gunstige tiden det er å starte ved nymåne.

 

Jomfruens tegn 
Jomfruens tegn er et tilpasningsdyktig jordtegn som harmonerer med naturens fleksibilitet og fantastiske evne til å berike dens beboere. Jomfruens arketype forbindes med uskyld, renhet og guddommelighet.

 

Jomfruens energi søker å være den reneste utgaven av seg selv og jakter derfor naturlig på perfeksjon. Derfor er det også naturlig å lete etter distraksjoner og urenheter som forhindrer renheten i å skinne fullkomment.  Jomfruens tegn blir ofte av den grunn forbundet til det å være kritisk og analyserende.

 

I jakten på perfeksjon er det naturlig å analysere, sortere og eliminere. Mange fokuserer på renslighet, nøyaktighet, kosthold, ernæring og andre detaljer som optimaliserer alt man ønsker å perfeksjonere. Man er opptatt av det man kan nyttiggjøre seg og bruke. Det som kan forenkle arbeidet eller som virker praktisk. 

 

Høstens rikdom
I Jomfruens periode er frukt, bær, sopp og markens grøde modnet og det er tid for å høste av rikdommen naturen har å by på.


Jomfruen forbindes med Merkur, planeten for formidling og kommunikasjon. Det føles berikende å absorbere og lytte til naturens harmoniserende lyder. De som lytter ekstra godt vil merke at naturen selv, i form av vann, trær, blomster og dyr har et budskap å formidle.


Dette er en strålende periode for å tilbringe tid i naturen og lytte til stillheten så kan det saktens dukke opp noen bilder eller ord i bevisstheten som gir nyttig informasjon om den nye begynnelse.

 

Lytt til intuisjonen og legg merke til de subtile detaljene som kan ha stor innvirkning på dine avgjørelser. Det er også en tid for å eliminere det som ikke lengre har noen betydning. Det innebærer å skille klinten fra hveten både i prosjekter, materielle verdier og tidsforbruk.

 

Ønsker man å sette i gang nye prosjekter ved denne nymånen, er det sannsynligvis nødvendig å perfeksjonere prioriteringene.


Hvis du ønsker å lese mer om hvilken innflytelse dette har på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers


Det er umulig å si hvilken innflytelse dette vil ha på individet uten å se nærmere på det personlige horoskopet.

 

Med ønsker om en strålende, berikende og produktive dager forover. :-)

 

 

 

FULLMÅNE I FISKENES TEGN

 

Det er fullmåne i Fiskenes tegn onsdag 2. September kl. 7.22

 

Fullmånen åpner for å se seg selv utenfra med andres øyne og til å se seg selv og nære relasjoner i ett nytt lys. En fullmåne representerer komplettering og full blomstring.  Det kan øke behovet for å fullføre noe, gi slipp på noe og legge en fase bak seg.


Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme og sensitive. Noen blir spesielt årvåken og kreative og kan komme opp med fantastiske ideer og fantasier i denne perioden. Andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske.  Noen får ikke sove og blir spesielt våken og tankefull.

 

Noen kan bli overfølsom og mange føler på sorg og ensomhet, savn og vanskelige følelser. De som menstruerer, kan oppleve at de blør mer og noen erfarer at sår gror saktere enn ellers. Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Unngå overdrivelser eller dramatisering.

 

Solen i Jomfruen og månen i Fiskene

Solen befinner i jomfruen mens månen befinner i Fiskenes tegn. Det bidrar til å forsterke sensitiviteten og emosjonelle svingninger.

 

Dette er en fin tid for å tilbringe tid alene og gi rom for å reflektere over

ting man har behov for å bli mer bevisst og se klarere.  Å ta seg tid til å kjenne på følelser, erkjenne dem, tilgi og å gi slipp, eller fokusere på åndelige perspektiv, kreativitet og ubetinget kjærlighet er fiskenes budskap.

 

Om du drømmer mer enn ellers, er det naturlig i denne perioden. Det kan bidra til å skape en bevissthet rundt hva som betyr mye for deg. Fantasien kan være ekstra åpen disse dagene. Benytt anledningen til å bringe frem kreativiteten og la den få utløp via kunstneriske uttrykk. Det gir mulighet til å benytte denne perioden på en positiv måte.

 

Noen kan oppleve et behov for å hjelpe noen og dermed ignorere seg selv og egne behov. Det er flott så lenge man er klar over egne motiver og intensjoner. Manipulasjon er sjelden til hjelp for noen. Å hjelpe noen fordi DU trenger at noen trenger deg kan virke mot sin hensikt.

 

Fullførelse

Ved fullmåne kan man se klarere hva man har behov for å skille seg av med, hva man nå anser seg ferdig med, det man har vokst i fra. Å se seg selv og relasjoner i ett tydeligere lys kan gi verdifull innsikt. Dette er også en fin tid for å legge merke til hva man ønsker å fullføre og gi slipp på. Det er en fin periode for renselse. Utrensning og utskilling av avfallsstoffer åpner for å avslutte og gi slipp på det man ikke lengre har behov for å holde fast ved. Både når det gjelder holdninger, tankemønstre, vanemønstre, åndelige og materielle verdier som holder en selv tilbake. Det gjelder også å bli bevisst ubevisste negative følelser om frykt, angst og selvkritikk. Benytt sjansen til å klarere i mange ting.

 

Dette er en strålende tid for å meditere og å være Mindfull. Grip muligheten til å legge merke til detaljene. En utrensning åndelig og materielt gjør det lettere å åpne for nye positive tanker, holdninger og ideer.  Det kan åpne for at kreativiteten og livsgleden slipper til.

 

Etter fullmåne

I tiden etter fullmåne, når det ubevisste er belyst, er det en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller sette i gang med en slankekur for de som ønsker det. Ved å starte etter fullmåne kan man få størst effekt i forbindelse med vektreduksjon. Dette er den beste perioden for å endre vaner og rutiner.

 

Effekten av en fullmåne kan starte allerede to dager før den er full og kan vare mer enn to dager etter dens topp- punkt.


Legg merke til hvilke følelser som dukker opp like etter at fullmånen er passert. Noen kan føle en endring i den emosjonelle balanse allerede 30 minutter etter en fullmåne. Benytt sjansen til å utnytte det fulle potensiale og kraften du har inn i deg på beste mulige måte.

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse dette kan ha for deg og ditt tegn kan du gå inn i mitt AstroUnivers: 

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Eller bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no 

 

Herlige og kjærlighetsfulle dager ønskes for en hver.

 

 

Nymåne i Løvens tegn

Onsdag 19. august kl. 04.42  - Norsk Tid

 

Det er nå SVARTMÅNE som betegner den 3. Nymåne av 4 på et kvartal.

 

Ved nymåne befinner både solen og månen seg i samme tegn. Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny.

Tiden er inne for å gi slipp på noe, avslutte noe og legge en fase bak seg før man beveger seg inn i en ny fase. Noen kan oppleve at de blir ekstra årvåken, nysgjerrig, vitebergærlig, kunnskapssøkende og mer kreativ de kommende døgn.

 

Noen får ikke sove, mens andre kan bli ekstra lidenskapelige og virile, føler en enorm glede, lettelse og engasjerer seg i nye målsettinger. Månens faser har innflytelse på følelser, emosjoner og stemninger. Kunsten er å være I nuet I det man føler og lar seg inspirere av.

 

Løvens tegn

Løvens tegn forbindes med Solens energi. Det er et fast idltegn som uttrykker lidenskap, temperament, engasjement, beskyttelse, stolthet, ærekjærhet, lekenhet og generøsitet. Løven har kjærlighet til det den omgir seg med og uttrykker en sterk lidenskapelig kraft. Løven gjør ikke noe halveis, men brenner for noe fullt og helt, eller har ingen interesse.

 

Nymånen i Løvens tegn åpner for å bli mer oppmerksom på hva og hvem en ønsker å ivareta, beskytte og kjempe kamper for. Den inspirerer også til å stråle av med sin fulle glans slik at man kan oppnå beundring, anerkjennelse og ros.

 

Løvens arketype er nøyaktig, grundig, stolt, ærekjær og liker alt som minner om lek og moro.

 

Merkur i kontakt med Nymånen

Merkur forbindes med kommunikasjon og formidling av budskap. Det er naturlig at behovet for å dele eller motta innsikter og informasjon kan forsterkes ved nymåne. Løven forbindes med kreativitet og det kan forsterkes ved Merkurs tilstedeværelse.

 

Økt tankevirksomhet, fokus på detaljer og engasjement i organisering kan forekomme. Ikke minst kan det dukke opp spesielt mange gode ideer i dagene rundt denne nymånen. Har du behov for å uttrykke din kjærlighet til noen kan det trenge seg på nå.

 

Kreativitet og vitalitet

Løven inspirerer til å dele fra hjertets kjærlighetskraft og åpne for kreativiteten fantastiske uttrykk. Uansett hvilket tegn du er født i, grip muligheten til å åpne for kreativitet, vitalitet, kjærlighet og romantikk. Hvis situasjonen du lever i ikke er slik som forventet, kan du selv sørge for å inspirere til å gjøre mer av det som skaper glede og inspirasjon og av det du ønsker deg. Tiden er inne for å sette i gang med det som øker livsgleden.

 

Dette er en strålende tid for å være den du ER, spontant, fullt og helt. Solen belyser det man elsker og åpner for muligheten til å se klarere hva man begjærer og det man forbinder med kjærlighet, lek, moro og nytelse. Dette er en påminnelse om å åpne hjertet for tilgivelse og foreta avgjørelser basert på kjærlighet og tillit. 

 

De som ønsker å sette i gang med nye prosjekter, endre holdninger eller vaner og rutiner kan med fordel benytte seg av den gunstige tiden det er å starte ved nymåne.

 

Innflytelse på det enkelte stjernetegn

Nedenfor finner du noen stikkord som kan beskrive hvilken innflytelse Solformørkelsese kan ha på det enkelte stjernetegn. For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på individet, må man stille det personlige horoskop.

 

Ønsker du å lese mer om denne innflytelsen for ditt tegn, kan du gå inn på

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Ta gjerne kontakt for å få ditt horoskop belyst via www.inspiravisjon.no

 

Det er fullmåne i Vannmannens tegn 3. August 2020 kl. 17.59 Norsk Tid

 

Ved fullmåne er Solen og Månen i opposisjon til hverandre med Jorden imellom. Solen befinner seg denne gang i Løvens tegn og månen i tegnet rett ovenfor, som er Vannmannens tegn. 

 

Fra flere tusen år tilbake i tid har menneskene forholdt seg til himmelens lysende objekter og månens faser både i forbindelse med såing, dyrkning, baking, ved fiske, og i forbindelse med operasjoner og fødsler.

Mange opplever at det som spirer, vokser og gror eser mer ved stigende måne enn ved synkende måne. Det er naturlig å fullføre en fase eller et prosjekt ved fullmåne og gi slipp på noe ved synkende månefase.

 

Noen blir roligere i dagene etter fullmåne. Det er en fin periode for å gi slipp på noe, kvitte seg med noe, gjøre en utrensning og sette i gang vektreduksjon.

 

Emosjonelle dager
Noen opplever månens energier ekstra sterkt ved fullmåne, blir ekstra våken og får ikke sove.  Det er naturlig å bli mer følsom, sorgfylt og temperamentsfull de nærmeste to-tre dagene. Enkelte hovner opp i kroppen og blir stivere i ledd og muskulatur. Det er også vanlig at man blør mer ved menstruasjon, ved sårdannelser og ved operasjoner rundt fullmåne. Det er en tid for renselse.

Mange blir merkbart mer kreative, humørfylte og lidenskapelige. Frihetsfølelsen kan forsterkes betydelig i dagene rundt fullmånen i Vannmannens tegn.

Noen kan ha behov for å frigjøre seg fra begrensende rammer, strukturer, hverdagens rutiner, vaner, rigide tankesystemer, uvaner og dårlige holdninger og vil gjøre noe de vanligvis ikke gjør. Dette er en strålende periode for å være mottakelig og bli bevisst egne ubevisste følelser, behov og ønsker. Noen inspireres til å se seg selv utefra, med andres øyne.

 

Vannmannens tegn

Lufttegnet Vannmannen forbindes med det unike, intellektet og det originale, å være seg selv fullt og helt. Vannmannens arketype er ofte rebelsk, spesiell, fordomsfri, intellektuell og genial. Lufttegn har ofte et fugleperspektiv og harmonerer med å utveksle tanker, ideer, erfaringer og meninger med andre. De trenger å utnytte den store intellektuelle kapasiteten. De er også ofte dyktige organisatorer. Dette er et fast tegn som har en tendens til å holde fast på egne meninger og kan være ekstremt utholdende, sta og tålmodig.

 

Vannmannens arketype inviterer til å tørre å bevege seg ut av «komfortsonen». En inspireres til å tørre å være seg selv fullt og helt, original og annerledes, spesiell, å gjøre noe nytt, og å være litt rebelsk med positive hensikter. Det er tid for å bli bevisst, fri seg fra begrensende hemninger og fordommer og å tørre å leve fullt ut det man innerst inne ER, uansett hvilket tegn en er født i.

Uranus i kontakt med Månefasen
Solen befinner seg i Løvens tegn og månen i Vannmannen, mens Vannmannens planet Uranus er i kvadratur til begge. Det kan føre til uventede endringer, sjokkerende opplysninger, plutselige forandringer som fører til at man må ta grep man ikke hadde tenkt.

Det kan også åpne for å frigjøre seg fra fortidens begrensende holdninger, fra overflatisk kjærlighet, fra det man ikke lengre er hengiven til eller har kjærlighet til. Det åpner for å tørre å gjøre noe man tidligere ikke har turt og å være rebelsk. Noen kan risikere å følge ditt hjerte uansett konsekvenser.

 

Budskap ved fullmåne i vannmannen

Fullmånen inviterer til å se deg selv og dine relasjoner med nye øyne. Hva betyr dine relasjoner for deg? Hva betyr du for dem? Ærlighet, oppriktighet, lojalitet, hengivenhet og tillit er egenskaper knyttet til løven og Vannmannen. Er det slike verdier du representerer ovenfor deg selv eller andre?

Denne fullmånen inviterer til å åpne sinnet for nye og uventede impulser og inspirerer til å leve fullt ut den unike individualitet i samspill med andre. Å være en bevisst medskaper i samfunnets sirkulasjon med ens individuelle personlige og unike energi, i form av kreativitet, genialitet og vitalitet.

 

Det er en invitasjon til å gi slipp på frykten for ikke å vær bra nok, god nok, fin nok, dyktig nok, og være snill og god med seg selv og andre. Å elske seg selv og andre NÅ, ubetinget. Kjærligheten er den sterkeste, den overvinner alt! Kjærligheten til deg selv styrker deg og gir mulighet til å gi det samme til din neste.

Fullmånen når topp-punktet kl. 17.59 Norsk Tid. Legg merke til energiskiftet etter det. Intensiteten avtar et par dager etter fullmånens toppunkt.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse fullmånen kan ha på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers via denne linken: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers  eller ønsker du å belyse ditt personlige horoskop kan du

Ta kontakt via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no