Det er fullmåne i Vannmannens tegn 3. August 2020 kl. 17.59 Norsk Tid

 

Ved fullmåne er Solen og Månen i opposisjon til hverandre med Jorden imellom. Solen befinner seg denne gang i Løvens tegn og månen i tegnet rett ovenfor, som er Vannmannens tegn. 

 

Fra flere tusen år tilbake i tid har menneskene forholdt seg til himmelens lysende objekter og månens faser både i forbindelse med såing, dyrkning, baking, ved fiske, og i forbindelse med operasjoner og fødsler.

Mange opplever at det som spirer, vokser og gror eser mer ved stigende måne enn ved synkende måne. Det er naturlig å fullføre en fase eller et prosjekt ved fullmåne og gi slipp på noe ved synkende månefase.

 

Noen blir roligere i dagene etter fullmåne. Det er en fin periode for å gi slipp på noe, kvitte seg med noe, gjøre en utrensning og sette i gang vektreduksjon.

 

Emosjonelle dager
Noen opplever månens energier ekstra sterkt ved fullmåne, blir ekstra våken og får ikke sove.  Det er naturlig å bli mer følsom, sorgfylt og temperamentsfull de nærmeste to-tre dagene. Enkelte hovner opp i kroppen og blir stivere i ledd og muskulatur. Det er også vanlig at man blør mer ved menstruasjon, ved sårdannelser og ved operasjoner rundt fullmåne. Det er en tid for renselse.

Mange blir merkbart mer kreative, humørfylte og lidenskapelige. Frihetsfølelsen kan forsterkes betydelig i dagene rundt fullmånen i Vannmannens tegn.

Noen kan ha behov for å frigjøre seg fra begrensende rammer, strukturer, hverdagens rutiner, vaner, rigide tankesystemer, uvaner og dårlige holdninger og vil gjøre noe de vanligvis ikke gjør. Dette er en strålende periode for å være mottakelig og bli bevisst egne ubevisste følelser, behov og ønsker. Noen inspireres til å se seg selv utefra, med andres øyne.

 

Vannmannens tegn

Lufttegnet Vannmannen forbindes med det unike, intellektet og det originale, å være seg selv fullt og helt. Vannmannens arketype er ofte rebelsk, spesiell, fordomsfri, intellektuell og genial. Lufttegn har ofte et fugleperspektiv og harmonerer med å utveksle tanker, ideer, erfaringer og meninger med andre. De trenger å utnytte den store intellektuelle kapasiteten. De er også ofte dyktige organisatorer. Dette er et fast tegn som har en tendens til å holde fast på egne meninger og kan være ekstremt utholdende, sta og tålmodig.

 

Vannmannens arketype inviterer til å tørre å bevege seg ut av «komfortsonen». En inspireres til å tørre å være seg selv fullt og helt, original og annerledes, spesiell, å gjøre noe nytt, og å være litt rebelsk med positive hensikter. Det er tid for å bli bevisst, fri seg fra begrensende hemninger og fordommer og å tørre å leve fullt ut det man innerst inne ER, uansett hvilket tegn en er født i.

Uranus i kontakt med Månefasen
Solen befinner seg i Løvens tegn og månen i Vannmannen, mens Vannmannens planet Uranus er i kvadratur til begge. Det kan føre til uventede endringer, sjokkerende opplysninger, plutselige forandringer som fører til at man må ta grep man ikke hadde tenkt.

Det kan også åpne for å frigjøre seg fra fortidens begrensende holdninger, fra overflatisk kjærlighet, fra det man ikke lengre er hengiven til eller har kjærlighet til. Det åpner for å tørre å gjøre noe man tidligere ikke har turt og å være rebelsk. Noen kan risikere å følge ditt hjerte uansett konsekvenser.

 

Budskap ved fullmåne i vannmannen

Fullmånen inviterer til å se deg selv og dine relasjoner med nye øyne. Hva betyr dine relasjoner for deg? Hva betyr du for dem? Ærlighet, oppriktighet, lojalitet, hengivenhet og tillit er egenskaper knyttet til løven og Vannmannen. Er det slike verdier du representerer ovenfor deg selv eller andre?

Denne fullmånen inviterer til å åpne sinnet for nye og uventede impulser og inspirerer til å leve fullt ut den unike individualitet i samspill med andre. Å være en bevisst medskaper i samfunnets sirkulasjon med ens individuelle personlige og unike energi, i form av kreativitet, genialitet og vitalitet.

 

Det er en invitasjon til å gi slipp på frykten for ikke å vær bra nok, god nok, fin nok, dyktig nok, og være snill og god med seg selv og andre. Å elske seg selv og andre NÅ, ubetinget. Kjærligheten er den sterkeste, den overvinner alt! Kjærligheten til deg selv styrker deg og gir mulighet til å gi det samme til din neste.

Fullmånen når topp-punktet kl. 17.59 Norsk Tid. Legg merke til energiskiftet etter det. Intensiteten avtar et par dager etter fullmånens toppunkt.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse fullmånen kan ha på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers via denne linken: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers  eller ønsker du å belyse ditt personlige horoskop kan du

Ta kontakt via www.inspiravisjon.no, eller nina@inspiravisjon.no

 

 

 

          Det er NYMÅNE i Krepsens tegn Mandag 20. Juli 2020, kl 19.33 Norsk Tid

 

Alle månefasene har innflytelse på jordas magnetfelt og noen kan ha en sterkere innvirkning enn andre faser. Ny og fullmåne har en sterkere effekt enn andre faser. Nymåne er er strålende periode for å avslutte noe og begynne med noe.

 

Når månefasene inntreffer i Krepsens tegn, kan man inspireres til å sette i gagn med nye prosjekter. Månen kan også ha innflytelse på psyken og den emosjonelle helse generelt.

 

Krepsens tegn
Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse, følelser, hjemmet, røtter, de sårbare sidene, kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg. Månen er spesielt nært knyttet til Krepsens tegn.


Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.


Ved nymåne er Solen og månen nære hverandre og forsterker nå effekten av Krepsens energier. Tiden er inne for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

 

Begynne en ny fase

I tiden rundt en nymåne kan de mest følsomme bli ekstra emosjonelle slik som ved en fullmånefase. En kan føle seg overveldet over alt man ser klarere i og ikke lengre ønsker å fortsette med. Man kan bli bevisst på noe som har ligget i underbevisstheten og får et påtrengende behov for å gjøre noe med det. I tiden før man begynner en ny fase er det naturlig å bli ekstra sliten og få behov for å legge noe bak seg. Det kan også forsterke behovet for renselse.

 

For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å frigjøre seg og la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen. Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst.

 

Ekstra emosjonell

I dagene rundt nymånen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Det er tid for å skape noe man lenge har drømt om. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelig.

 

Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn. Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt nymånen.

Ved nymåne er tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.

Dette er en perfekt periode for å sette i gang nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden.

 

Saturn i opposisjon til Solen og Månen

Saturn er i en direkte opposisjon til Nymånen denne gang. Det indikerer en tid for konfrontasjon og grensesetting i relasjoner.

Enten du føler deg klar for å sette en grense for deg selv, ovenfor andre, en partner, kollega eller å trekke deg ut av en relasjon kan dette forsterkes i denne perioden.

Behovet øker for å følge sin egen vei, sitt eget hjerte og sin egen sjel.  Det er også naturlig å konfrontere seg selv i forhold til dårlig samvittighet, skuldfølelse, disiplin, og målsettinger.

 

Noen kan også innse at de ønsker å forplikte seg ovenfor noen og er dermed villig til å knytte sterkere bånd.

Legg merke til energiskiftet like etter nymånen inntreffer.

 

Les mer om effekten av nymånen for ditt tegn ved.å gå inn i Mitt AstroUnivers:
https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på deg personlig, må man studere det det personlige horoskopet. Du kan bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

 

 

Det er MÅNEFORMØRKELSE i Steinbukkens tegn Søndag 5. Juli 2020, kl.  06.44   Norsk Tid.

 

Ved fullmåne er Solen og månen i opposisjon til hverandre. Det vil si at de befinner seg i stjernetegn som er rett ovenfor hverandre i Zodiaken med Jorda midt i mellom dem. Nå er Solen i Krepsen og Månen i Steinbukken.

 

Fra Solformørkelse til Måneformørkelse, (nymåne til fullmåne ) går det ca. 14 dager. I den perioden er det stigende/voksende måne frem til den er helt full. I ”gamle” dager ble den perioden sett på som en perfekt tid for å dyrke alt man ønsket skulle ekspandere, øke, vokse eller ese. Det er allmenn kjent at gjærbakst vokser best på stigende måne.

 

Noen opplever at kroppen også vokser/hever ved økende måne og spesielt i dagene før og rundt fullmåne. Noen svulmer opp, merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Mange stivner i leddene og musklene. Har man åpne sår eller menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt. Alle ting en kjenner på i kroppen og i følelsene kan forsterkes ved fullmåne og avta like etter fullmåne.

 

Måneformørkelse ( fullmåne)
Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Noen føler seg opprømt og takknemlig. Fullmånen indikerer også full belysning i møter med andre. Noen ser seg selv og sine relasjoner i ett klarere lys. Spesielt de som er født i Steinbukken, Krepsens, eller som har disse tegnene sentralt plassert i sitt horoskop.


Det er også en fin tid for å se klarere hva som er fullført, komplettert, det man anser seg ferdig med, eller det man har vokst i fra og ønsker å gi slipp på.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra våken og oppmerksom, kvikk og lidenskapelig. Ikke minst kan noen bli ekstra følsomme og svært kreative, årvåkne og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser.

 

Går du med planer om å fullføre noe, avslutte noe og ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen. En utrensning og vektreduksjon fungerer også bedre på synkende måne.


Steinbukken
Fullmånen i Steinbukkens tegn åpner for å legge merke til Steinbukkens egenskaper. Tegnet forbindes med stabilitet, trygghet, seriøsitet, målrettet, ambisiøs, og resultatorientert. Steinbukken er snill, beskyttende, hjelpsom, kreativ, opptatt av trygghet og tradisjoner, konsentrert, selvstendig og selvdreven.

 

Dette er en strålene tid for å bli minnet om hva man ønsker å ivareta, ta seriøst og skape resultater i - og ikke minst å bli bevisst på hva man ønsker å sette inn konsentrert energi og solid innsats i. Steinbukkens filosofi viser at å bygge et solid fundament er det som holder i det lange løp.

 

Har man et rustent, dårlig eller skjørt fundament, kan alt man bygger bli mer sårbart, ustødig og utrygt. Utrygghet er ikke noe denne arketypen  identifiserer seg med.

 

Kunsten er å ta bevisste avgjørelser i den retningen en ønsker å gi næring til og styrke, slik at det kan bli et solid fundament.  Kunnskap, prioritering og konsentrasjon er stikkord i så måte.

 

Steinbukken forbindes med skyldfølelse og dårlig samvittighet. Nå kan man med fordel bli oppmerksom på hva som skaper slike følelser og ta ansvar for å gjøre noe med dem. Er det ubegrunnet, er det en fordel å endre den indre dialogen. Har de en årsak, kan man tilgi seg selv eller be om tilgivelse, legge saken bak seg og gi slipp på begrensende, eller hemmende emosjoner. Kan man ikke gjøre noe med saken, er det ingen grunn til å la seg begrense av følelsen. Tiden er inne for å gi slipp og vende blikket forover og skape nye resultater.

 

Merkur og Asteroiden Vesta

Solen er i kontakt med planeten Merkur og Asteroiden Vesta i Krepsens tegn ved måneformørkelsen. Det er den mest lyssterke asteroiden og i astrologien knyttes den til Stjernebildet jomfruen. Asteroiden viser hvor vi kan dedikere vår innsats for å få mer igjen for det vi investerer. Den viser også hvor man kan lade batteriene.

 

For de som har vært for mye hjemme, er tiden inne for å bevege seg ut og fokusere på det som kan bidra til inspirasjon og til å lade batteriene.

 

Merkur inviterer til å sette ord på følelser og emosjonelle saker man har undertrykt. Vesta inspirerer til å være selvstendig og stå stødig på egne ben. Man har behov for å være seg selv og kan ha nytte av å tilbringe tid alene. Med disse planetene i Krepsens tegn er det naturlig å fokusere mye på familie og dens medlemmer. Blir det for mye av det gode kan man føle seg ekstra sliten og trenger pusterom.

 

Merkurs vending bakover frem til den 12. kan føre til refleksjoner og ekstra fokus rundt familie og familiære saker i denne perioden. Floker som trenger å løses opp kan med fordel bli forløst. Er det lenge siden du har møtt familien, kan man føle på ekstra sterkt savn i dagene rundt fullmånen.

 

Har det blitt for mye tid med familien og for lite alenetid kan noen vurdere å distansere seg fra familie for å lade batteriene i denne perioden. Noen kan også vurdere å skape langsiktig avstand.

 

Nå er det naturlig å se klarere hva du ønsker å gjøre noe med og hvordan. Effekten av en måneformørkelse kan vare i inntil 1,5 år i etterkant. Lengre ned i teksten, kan du se hvilket tema det kan dreie seg om for hvert enkelt tegn.  

 

Dette er en strålende periode for å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. Det gjør at man kan ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

TIDsforbruk

Steinbukkens arketype forbindes med TID og hva man bruker den verdifulle tiden til.  Det gjelder å være oppmerksom på hva og hvem man bruker tid på i forhold til det man ønsker seg mer av.

 

Dette er en tid for å skille mellom klinten og hveten og eliminere tidstyver og det som ikke lengre gir resultatene en ønsker. Det kan være verdifullt å senke tempoet et par dager, slik at man får overblikk over situasjonen en er i. Så kan man ta bedre avgjørelser etter at fullmånen er over.

 

Legg merke til endingen i energiene etter fullmånens topp-punkt fra ca. kl. 06.44

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt AstroUnivers via følgende link: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers    eller bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no

 

 

Det er Annual SOLFORMØRKELSE 0 grader Krepsens tegn Søndag 21. juni 2020, kl 08.40 -  Norsk Tid

Formørkelser inntreffer når Sola, Jorda og Månen ligger på linje. Ved en solformørkelse dekker Månen for Sola sett fra Jorda i samme vinkel. 

 

Alle sol- og måneformørkelser har innflytelse på jordas magnetfelt og kan ha en sterkere innvirkning enn andre månefaser. De kan ha innvirkning på individet, på de store konjunkturene i verden og ikke minst på aksjemarkedet. Når den inntreffer i Krepsens tegn kan den også ha innflytelse på psyken og den emosjonelle helse generelt.

Tidsbegrenset effekt
Effekten av en solformørkelse kan ha innflytelse i minst etter år etter at den inntreffer. I noen tilfeller kan avgjørelser bli tatt inntil ca 1,5 år i etterkant. Mange vil oppleve denne formørkelsen som spesielt kraftfull.

Ettersom det er 18 år mellom solformørkelses - periode i samme tegn, kan noen kan oppleve behov for justeringer i samme livsområde som for ca 18 år siden. Det er ekstra sterke krefter inne i bildet som bidrar til at mange tar betydningsfulle avgjørelser rundt slike formørkelser.

Uansett hvilket tegn du er født i, kan dette ha en betydningsfull effekt og føre til en bevisstgjøring med behov for å skape resultater innen året er omme. Krepser, Steinbukker og de som har disse tegnene sterkt utpreget i horoskopet kan merke denne sterkere enn andre.

Krepsens tegn
Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse, følelser, hjemmet, røtter, de sårbare sidene, kreativitet, initiativ, beskyttelse og omsorg. Månen er spesielt nært knyttet til Krepsens tegn.

Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende. Å omgi seg med vakker helbredende musikk, eller andre former for kunst har også en helende virkning i en spesielt følsomme perioder.

Ved solformørkelse er Solen og månen nære hverandre. Tiden er inne for å legge fortiden bak seg og legge til rette for en ny begynnelse.

En ny fase begynner
I tiden rundt en solformørkelse er det naturlig å bli bevisst emosjonelle traumer fra fortiden, og oppdage hva en ønsker å vokse ut av, gi slipp på og eliminere.

En kan føle seg overveldet over alt man ikke lengre ønsker å fortsette med eller vil ha med seg videre i området formørkelsen berører i horoskopet.  Behovet for utrensning øker.

Noen kan bli overveldet av følelser i denne perioden. Behovet for å gi slipp på følelser er stor i tiden før en formørkelse. Det er også en form for renselse, fornyelse, åpning.

For de som hemmes av frykt, er dette en gyllen mulighet til å la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov. Det åpner for å følge det hjertet begjærer. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen kan ønske noe annet. Nå øker muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen. Samtidig som en er i ferd med å modnes og vokse ut av noe, er det naturlig å skape grunnlag for ny vekst.


Ekstra emosjonell
I dagene rundt solformørkelsen kan noen føle seg ekstra energiske, årvåkne, kreative eller rastløse. Noen kan også bli ekstra emosjonelle, overfølsom, eller temperamentsfulle og lidenskapelige. Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn.

Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, andre erfarer at kroppens energi endres i noen dager rundt eklipsen. Ved nymåne er tiden inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.

En solformørkelse indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekter og så nye frø som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal blomstre i fremtiden. Legg merke til energiskiftet like etter Solformørkelsen inntreffer.

Du kan lese mer om denne innflytelsen ved å gå inn i Mitt AstroUnivers og lese en utvidet artikkel om dette og mye mer: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers


Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det har på deg personlig, må man studere det det personlige horoskopet.
Du kan bestille ditt personlige horoskop via mail:
nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

 

MÅNEFORMØRKELSE 05. juni 2020

Det er Måneformørkelse I Skyttens tegn Fredag 05. Juni 2020 kl. 21.15 - Norsk Tid.

 

Måneformørkelse - fullmåne

Solen befinner seg nå i Tvillingens tegn og månen i Skyttens tegn. En måneformørkelse er en større og mer merkbar begivenhet enn andre fullmåner.

 

Formørkelser forbindes generelt med avslutninger og nye begynnelser. En måneformørkelse indikerer også fullførelsen av en syklus, full blomstring, komplettering og å legge en fase bak seg.

 

Det er også en tid for åndelige opplevelser, kontakten med emosjonelle dypere ubevisste tema. Det kan omhandle fortidens opplevelser for noen, eller en bevisstgjøring om hva man ønsker å komplettere i sitt liv.

 

Noe fullføres i tiden som kommer. Resultatet av energiutvekslingen og bevisstgjøringen som skjer nå, utvikles i løpet av de neste 18 måneder.

 

En måneformørkelse fører som oftest til at en ser klarere i situasjoner som berører livsområdet der månen befinner seg. Det gir mulighet til å se seg selv utenfra og åpner for å vokse til et høyere bevissthetsnivå på innsiden. Det kan for noen føre til at en prosess settes i gang som styrker den indre drivkraft og motivasjon.

 

Måneformørkelse kan merkes et par døgn før og et par døgn etter at den er på sitt fulleste. En måneformørkelse kan også merkes tidligere og vare litt lengre for de mest følsomme. Effekten eller resultatene av den emosjonelle utviklingen som foregår i forbindelse med en formørkelse kan vare i mer enn ett år fremover. Det betyr at avgjørelser du kjenner på allerede nå kan utvikle seg fremover og gjennomføres i løpet av perioden.

 

Spesielt sensitiv

I dagene rundt fullmånen kan noen merke at de strever med å få sove. Noen kan bli mer våken, kreativ, ekstra følsom, var for lyder, lukter og smaker.

Noen kan føle for å isolere seg, trekke seg unna, og ha behov for å være alene, mens andre føler for å slippe seg mer løs, og bobler over for å kreere, danse, leke og le.

 

Det er naturlig at følelser forsterkes.  Noen kjenner på sorgen og får utløp via tårer mens andre hovner opp i kroppen. Det er naturlig å merke en økende stivhet i muskler og ledd. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårbehandling kan blødninger forsterkes.

 

Det er viden kjent at månens faser kan ha innvirkning på psyken. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske sykehus i dagene rundt fullmåne.

  

Å ignorere måneformørkelsen er som å stikke hodet i sanden og late som om fakta ikke eksisterer. Det betyr ikke at det ikke skjer. En måte å forholde seg til dette på, er å studere alt en kan finne av informasjon eller legge merke til ens egne reaksjoner i perioden.

 

Fullmånen gir innblikk i hva man kan ha behov for å fullføre, legge bak seg og gi slipp på.

 

Skyttens tegn

Skytten representerer nysgjerrighet, vitebegjær, eventyrlyst og visdom. Dette er et bevegelig ildtegn som inspireres ved å oppleve impulsive og raske begivenheter som kan stimulere vitebegjæret. Skytten søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer informasjon.

 

Månen i ildtegn kan føre til økt temperament, engasjement, lidenskap, økende rastløshet og at man retter energien mot raske effektive bevegelser eller handlinger.

 

Noen kan bli flyktig og har stor utfordring med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser er tema som kan dukke opp. Det er lett å overdrive aktivitetene.

 

Jupiter er planeten som forbindes med Skyttens tegn og kjennetegnes som optimisten over alle. Den beveger seg gjennom Steibukkens tegn for tiden. Det øker jakten og drivkraften til å skape resultater. Det kan føre til at mangel på resultater gir en følelse av mislykkethet, depresjon eller sorg.

 

Skyttens symbol representerer en pil og en som rir på en hest. Det indikerer at Skyttens tegn ønsker å komme raskt frem til dit han/hun ønsker og det er lett å forhaste seg på veien mot målet. En hest er også utstyrt med mange hestekrefter som gjør at man kommer raskt frem.

 

Nå er det naturlig å ha en opplevelse av at ting går litt tregere enn normalt eller at man ikke kommer dit man ønsker. Spesielt ikke så raskt som man skulle ønske.

 

Unngå overdrivelser og altfor raske avgjørelser. Spesielt i dagene rundt fullmåne. 

 

Fullmånen i Skyttens tegn

Solen og Månens bevegelser de neste par døgn inspirerer til å se klarere i alle situasjoner. Skyttens symbol retter pilen mot et mål i horisonten. Det kan være et ambisiøst mål, men også et mål om mer innsikt og visdom. Det åpner for å innse hva man i realiteten har mulighet til og kan føre til at man revurderer eller justerer målene.

 

Noen kan ved fullmåne oppleve at behovet for renselse forsterkes. Dagene etter fullmånen er perfekt for å begynne med utrensning og utskilling av avfallsstoffer, slik at blikket klarner.

 

Det er også en fin periode for å begynne med vektreduksjon for de som søker det. Når man ser klart, er det også naturlig å legge merke til alt man bør gi slipp på for å kunne vokse som menneske.

 

Måneformørkelsen, Venus og Mars

Denne gang er Solen i kontakt med Venus og Mars via det vi kaller konjunksjon og kvadratur. Det bidrar til å skape en ekstra emosjonell spenning og utfordringer i parforhold og økonomiske saker. For noen kan det føre til emosjonelle utbrudd, konfrontasjoner, krangling, økonomiske utfordringer og mangel på perspektiv.

 
Unngå å la denne perioden bli det som utløser brudd i parforhold.

 

Alle utfordringer gir en gyllen anledning til å se etter nye løsninger og muligheter for vekst og utvikling. Å søke råd fra eksperter på økonomi, selvutvikling eller parforhold kan være et betydningsfullt tema.

 

Hva nå?

La ikke fullmånen føre til destruktive tendenser, men grip muligheten til å søke kunnskap og se muligheter til forbedring. Ta ikke ting for personlig, men sørg for å få et overblikk før handlinger foretas. Nå er det absolutt mulig å dra situasjoner lengre enn man vanligvis gjør. Det innebærer også å bevege seg ut av komfortsonen, skape forandring og tørre litt mer.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikket over en situasjon man ikke har sett så tydelig, og nå ønsker å gjøre noe med. Man kan også se klarere i alle saker man er involvert i. Sørg for å innhente alle opplysninger, eller gå tilbake og sjekke detaljer en gang til for å unngå misforståelser.

 

Det er også en strålende periode for å se seg selv i relasjoner til andre.


Legg merke til endringen i energiskiftet like etter fullmånen. 

 

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet. Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse disse energiene har på ditt stjernetegn, kan du gå inn på Mitt AstroUnivers via https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller bestille ditt personlige horoskop via www.inspiravisjon.no

info@inspiravisjon.no