Nymåne i Vannmannens tegn 2023

 

Det er Nymåne og supermåne Lørdag 21. januar i Vannmannens tegn kl. 21.53 - Norsk Tid. Supermåne betyr at månen er nærmest jorda i sin bane. Den ser større ut sett fra jorda fordi den befinner seg nærmere enn ellers. 

 

Ved Nymåne er Solen og Månen i sammen tegn på samme side av jorden. Det er kun en nymåne i hvert tegn pr år. Det er naturlig å bli overfølsom og kjenne ekstra sterkt på følelsene i dagene rundt nymånen. I tiden rett før den er NY, er det naturlig å se tydeligere hva man ønsker å gi slipp på og legge bak seg slik at man er klar for en ny begynnelse og ny vekst.

 

Nymånen inviterer til ny begynnelse. Noen kan bli ekstra årvåken og sensitiv i dagene rundt nymåne. Det er naturlig å bli mer kreativ og inspirert enn ellers.

 

Månens faser påvirker vannets bevegelser på jorden. Det merkes også ved nymåne. Både solen og månen er involvert og månens energier forsterkes. Noen blir ekstra emosjonelle, omsorgsfulle og empatiske. Mange får ikke sove og er spesielt rastløs og påvirkelig ovenfor subtile energier i dagene før og etter at solen og månen står på linje.

 

Nymånen i Vannmannens tegn

Vannmannens tegn er et luft-tegn som forbindes med planeten Uranus. Den representerer det geniale, unike, fordomsfrie, rebellen som liker å gå egne veier og tør å være seg selv.


Uranus representerer plutselige innsikter som kommer som lyn fra klar himmel og har motet som skal til for å kjempe for en sak større enn en selv. Vannmannen og Uranus elektriske energier har en tendens til å vende blikket forover og fokusere på fremtidsvisjoner.

 

Nymånen i Vannmannen inspirerer til å åpne for nye innsikter, evnen til nytenkning, og fremtidsvisjoner. Det inspirerer til å ha troen på noe, å holde fast på det en tror på, å ha mot til å gå egne veier selv om det kan sjokkere noen.

 

Vannmannens arketype bekrefter behovet for å være den man ER, original, unik og spesiell. Vannmannen representerer også samfunnet, fellesskap og likesinnede.

 

Månens energi øker interessen for å engasjere seg i fellesskapet og i saker som er større enn en selv, som gagner mange, enten det dreier seg om politikk, gruppevirksomhet, eller saker som støtter felles mål i samfunnet.

 

For noen indikerer dette en strålende periode for å tørre å bevege seg utenfor komfortsonen, stå opp for ens egne meninger, saker man brenner for eller tror på.

 

HVA NÅ?

Det er en fin periode for å sette seg nye mål og innlede en ny fase eller begynne med noe nytt. Dette aspektet åpner muligheten til å tørre å tenke i nye baner, bli bevisst egne tankemønstre og se nye muligheter i det som ER. Tiden er inne for å fokusere desto mer på tankens kraft, mental trening og tenke utenfor rammene.

 

Hvis man gjør det man alltid har gjort, vil man skape det man alltid har skapt. Er du innovatør og søker å skape noe nytt, er nymånen en fin tid å gjøre det på.

Grip muligheten til å skape noe du har tenkt på. Åpne for en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning og for å ta grep om utviklingen vi er en del av. Tenk i nye baner.

For deg som står ovenfor betydningsfulle avgjørelser, eller vurderer å sette i gang nye prosjekter, kan du se klarere i forbindelse med nymånens fase. Ta sjanser og grip muligheten til å gi nytt liv til kreative engasjement. 

Dette er tiden for å få geniale ideer, ta nye steg og kanskje prøve ut noe man ikke har turt tidligere. Nymånen åpner for å sette nye frø som kan vokse seg større ut over våren. Det indikerer at nye ideer man setter i gang nå, kan bli realisert hvis man dyrker dem. Tillat deg å la nye innsikter få mulighet til å vokse og bli en realitet.

 

Dette kan berøre alle uansett hvilket tegn de er født i. De som har Vannmannen og Løven sterkt utpreget i sitt horoskop merker dette sterkere enn andre.

Legg merke til energiskiftet rett etter nymånen. Noen merker ikke noe av Månens ulike faser.

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Eller du kan bestille ditt personlig horoskop via www.inspiravisjon.no eller nina@inspiravisjon.no

 

 

 

FULLMÅNE I KREPSEN

Det er fullmåne i Krepsens tegn 07. januar 2023 kl. 00.08 - Norsk Tid

 

Ved denne fullmånen befinner Solen seg i Steinbukkens tegn og Månen i Krepsens tegn. Ettersom månen forbindes med Krepsens tegn åpner denne fullmånen for sterkere emosjonelle svingninger for de som er følsomme for månens faser.

 

En fullmåne åpner for å se seg selv utenfra, med andres øyne. Slik kan man få en tydeligere oversikt over hva man selv ønsker å gi slipp på eller forbedre.

 

Alle følelser kan bli ekstra sterke også fordi akkurat julen er en følsom og sårbar periode i forbindelse med familie, nære og kjære. De meste sensitive bli overfølsom, rastløs, ekstra våken og får ikke sove, tenker mye på familierelasjoner og alt som forbindes med privatlivet. Om en føler på sorg eller tristhet og tårene kommer nærmest uten grunn, kan man skylde på fullmånen i dagene før og etter dens topp.

 

Det gir en mulighet for å gi slipp på noe, noe man har fullført, komplettert, eller noe en ikke lengre har behov for å holde fast på.  Det kan dreie seg om noe man har vokst ut av, anser seg ferdig med, har holdt for lenge på, eller noe som har med fortiden å gjøre.

 

Forskning viser at det ved fullmåne er flere innleggelser ved psykiatriske sykehus, flere blødninger ved operasjoner og flere som vurderer selvmord. Det er også forventet flere fødsler, flere svangerskap og økt vekst i forbindelse med alt som vokser og gror.  Det er naturlig å forsterke og dramatisere følelser i dagene rundt fullmåne.

 

Fullmånen kan belyse og bevisstgjør hva du nå ønsker å gjøre noe med i emosjonelle saker.

 

Krepsens tegn

Krepsen er et  Ledende vanntegn og månen er forbundet med vann. Ikke bare tidevannet, flo og fjære, men også væskebalansen i kroppen. Det betyr at noen føler seg ekstra hoven i kroppen de neste døgn. Noen kan også bli stivere i kroppen og kan oppleve at revmatisme forsterkes. Forskning viser at månens faser har innflytelse på psyken. Noen kan merke dette ekstra mye de neste dagene.

 

Krepsedyret bærer skallet sitt med seg når den beveger seg. Den beveger seg sidelengs. Krepsens arketype forbindes derfor med trygghet, familie, familierelasjoner og ikke minst der man finner trygghet, altså i hjemmet.

 

Noen blir spesielt kreativ i en fullmånefase og produserer sine beste verker disse dagene. De som driver med å skape noe innenfor musikk, maling, håndarbeid, eller annen form for kunst, kan oppleve dette som en perfekt tid for å skape noe som setter spor.

 

Fullmånen og Merkur på vei bakover

Fullmånen er i kontakt med Merkur som er på vei bakover. Det øker behovet for å reflektere rundt veien videre, rundt ambisjoner og resultater. Merkur i Steinbukkens tegn i kontakt med Solen antyder bekymring rundt finansielle saker og økonomiske prioriteringer. Behovet for å se etter nye løsninger og bedre resultater kan føre til emosjonelle svingninger.

 

Det øker også tankene rundt familie og privatliv versus resultater i karrieren. Det er naturlig å stille spørsmål rundt prioriteringer og hva man ønsker å oppnå, hva som viser seg å bety aller mest. Fullmånen kan gi klarhet i noe av det du funderer på. Unngå overdrivelser, men observer uten å handle. Vent med avgjørelser til fullmånen passerer.

Løsningene kommer når detaljene er på plass.

 

Hva nå?

Mange trenger ekstra omsorg i dagene rundt fullmånen. Ta deg tid til å gi en klem, hyggelige ord, varme blikk, nærhet og omsorg. Vær til stede der du er. Senk tempoet og fokuser på hygge og familie-samvær.

 

Etter en fullmåne er det en strålende tid for utrensning, å skille seg av med det man ikke trenger, avslutte kapitler og å legge en fase bak seg. Det kan øke behovet for å trekke seg litt tilbake, inn i sitt eget lille skall, eller i sin egen hule for å revitalisere både kropp og sinn. 

Legg merke til energiskiftet like etter fullmånen.

                                        

Dyrene reagerer også på fullmånen

Dyrene oppfører seg ofte også annerledes rundt fullmåne. Det vil en oppdage hvis man observerer kjæledyret i dagene før og etter fullmåne. De trenger også ekstra oppmerksomhet, nærhet og omtanke disse dagene.


Mer informasjon om dette kan du lse i Mitt AstroUnivers. 

 

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse det kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

Eller du kan bestille ditt personlig horoskop via www.inspiravisjon.no eller nina@inspiravisjon.no

 


 

 

Det er fullmåne i Tvillingens tegn 8. Desember 2022 kl.  05.08 – Norsk Tid.  

 

Ved fullmåne befinner solen seg i Skyttens tegn og månen i Tvillingens tegn.   Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, komplettering og fullendelse. Ved fullmåne kan man se seg selv i et tydeligere lys i møte med andre.

 

Det er viden kjent fra tusenvis av år tilbake at månens faser har innflytelse ikke bare på tidevannet, men også på alt som inneholder vann. Det er mange som har erfart at deigen eser best ved stigende måne.

 

Det er også kjent at frø som sås ved nymåne vokser best ved stigende måne. Veksten når en topp ved fullmåne. Dette er en fin tid for å fullføre prosjekter og for å se klart i hva man ønsker å fullføre og avslutte.

 

Fullmånens innflytelse

Mange merker effekten av fullmånen ekstra sterkt, mens noen merker ikke noe. De mest følsomme kan bli ekstra årvåken og oppmerksom i denne perioden. Noen får ikke sove, andre blir overfølsomme, triste og sorgtunge, temperamentsfulle og hovner opp i kroppen de nærmeste to-tre dagene. Noen merker en økende stivhet i ledd og muskler.

 

Enkelte kan blir merkbart mer kreative, humørfylte, energisk og lidenskapelige og kan med fordel benytte månens kraft til å skape noe. Får du ikke sove fordi det bobler over av energi, er det kanskje tid for å være kreativ og skape noe. Ta deg tid til å notere eller uttrykke det som kommer. Månen forbindes også med fruktbarhet og svangerskap. Det er påvist flere fødsler ved fullmåne enn ved andre månefaser.

 

Emosjonelle saker som har ligget i underbevisstheten kan komme til overflaten fordi det er behov for en bevisstgjøring. Legg merke til tanker og følelser i dagene rundt fullmånen.

 

Dagene rundt fullmåne er også en fin tid for å redusere aktivitetsnivået og lytte til kroppens signaler. Det øker muligheten til å få dypere kontakt med intuisjonen, magefølelsen og sensitiviteten. Unngå overdrivelser i emosjonelle utbrudd. Vis omsorg og kjærlighet til deg selv og andre.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn. Symbolet er to like menneskebarn eller voksne som ser i hver sin retning. Det kan blant annet representere den indre dialogen.

 

Tvillingens tegn setter lys på dialoger og samtaler man har med seg selv, sitt andre jeg, og det man projiserer ut på andre, på de man møter. Det er tid for å legge merke til hvordan den indre dialogen foregår og hva man snakker med seg selv om, uansett hvilket tegn man er født i.

 

Tvillingens tegn er ofte veldig sosial og trenger mental utveksling. Fordi deres mentale kapasitet er ekstra sterke kan de også ha stor nytte av mental stimuli på flere måter.

 

Kreative ideer og fantastasier kan få ekstra næring disse dagene. Noe som har vært undertrykt kan komme til overflaten og sannheter kan uventet komme for dagen. Dette er tiden for å fullføre og komplettere noe.

 

En god bruk av disse energiene er å notere det man tenker på, få klarhet i og bli oppmerksom på hva man vil gi energi til.  

 

Tvillinger har evnen til å håndtere mange baller i lufta samtidig. Nå er tiden inne for å revurdere alle ballene. Det er naturlig å stille seg spørsmål om du opplever at det du legger inn i dine prosjekter eller forhold gir like mye tilbake i retur? 

Tvillinger er rastløse sjeler som er nysgjerrig på mennesker og omgivelsene rundt seg. De er veldig tilpasningsdyktige og raske til å gjøre tilpassede endringer.

 

Fullmånens møte med Mars Retrograd

Denne gang er fullmånen under innflytelse av Mars energier. Det kan føre til økt temperament i dagene rundt fullmånen. Ved fullmåne kan man generelt bli bevisst på ubevisste lengsler. 

Mars forbindes med retning og vilje, mot og handlekraft, men når den beveger seg bakover, kan det gi en følelse av at energien bevege seg innover.

 

Det kan føre til refleksjoner rundt hva og hvem man vil bruke tid og energi på og ikke minst tanker rundt hvordan man bruker tiden. Retrograde faser har generelt med TID å gjøre. Dette indikerer et par døgn som kan gi innsikter du har følt på en stund men har ignorert. Tiden er inne for å ta det i betraktning og gjøre noe med det.

 

Noen spørsmål som egner seg å stille nå er: 

- Lar du deg lett avlede eller påvirke?

- Tenker du for mye ? Blir det mye grubling?  

- Er du usikker på retningen videre og vil gjerne både og? 

 

En bevisstgjøring rundt slike tema kan dukke opp i denne perioden. 

 

Du kan lese resten av artikkelen og mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller få mer informasjon om hva fullmånen innebærer for deg personlig ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 

Strålende dager fremover ønskes deg :-) 

 

 

 

 

Det er Nymåne i Skyttens tegn
Onsdag 23. November kl. 23.57 Norsk Tid. 

 

Ved Nymåne er Solen og Månen på samme sted, denne gang i Skyttens tegn.


Nymånen representerer avslutningen av en månefase og begynnelsen på en ny. I dagene før nymåne er en fin tid for å gi slipp på noe, avslutte noe og legge en fase bak seg før man beveger seg inn i en ny begynnelse.  

 

Noen kan oppleve at de blir ekstra årvåkne, nysgjerrige, vitebegjærlig, kunnskapssøkende de kommende døgn. Noen får ikke sove, mens andre blir ekstra kreative, engasjerte og føler en lettelse. Det er tid for å gi slipp på det som hindrer din videre vekst og utvikling.  

 

Skyttens tegn

Skytten er et bevegelig ildtegn og representerer nysgjerrighet og muligheter for vekst og utvikling. Skytten forbindes også med visjoner, lidenskap, engasjement, iver og viljestyrke. Skyttens arketype er stadig i bevegelse og søker mot nye innsikter og erfaringer.

 

Skytten kan forvandle erfaring til visdom. Sannhet, ekthet, og kunnskap er spesielt viktig for arketypen Skytten. Skyttens symbol  - Pilen, søker retning og mål. Buen kan spennes så stramt man selv ønsker og kraften bestemmer energien bak ønskene om å nå sine mål.

 

Et annet symbol for Skytten er hesten og rytteren. Rytteren har evnen til å styre både hesten og retningen.

 

Dette bildet symboliserer hvilke mål man setter i eget liv. Hvor man sikter og hvilken kraft man legger inn i det man gjør for å nå målet. Fristelsen til å hoppe over mange detaljer for å nå dit man vil er stor. Går det for raskt i svingene kan man gå glipp av viktige detaljer.

 

Bruker man mer krefter enn tilsvarende resultater, kan man risikere å brenne lyset i begge ender eller ende et helt annet sted enn man ønsker å være.

 

Skyttens tegn hersker over kroppsdelene musklene, lårene, hoftene og knyttes dermed til fremdriften.  Viljen og lidenskapen (hestekreftene) bestemmer hastigheten og kraften bak hvert steg man tar som detter gir resultatene man oppnår.

  

TID og Perspektiv

Tids- perspektiv  kombinert med mengden kraft og retning er betydningsfulle faktorer på veien mot mål en ønsker å oppnå.

 

Dette er en strålende periode for å vende blikket forover mot nye visjoner, sette seg nye mål, stake ut kursen forover og ta sjansen på å tenke stort. Legg merke til nye muligheter via gitte erfaringer, eventyr og oppdagelser. Nymånen åpner for en ny begynnelse og vekst i de tema en ønsker skal vokse.

 

Skyttens bevegelighet indikerer tilpasningsevne og nysgjerrighet, vitebegjær og lidenskap. Har du ikke lidenskap til det du driver med, er tiden inne for å bli det, eller for å skifte retning. Mangler du lidenskap, vil du heller ikke være nysgjerrig eller ha begjær for ekspansjon. Dermed færre hestekrefter å hente.

 

Nymånens effekt

Dette er en påminnelse om å studere egne visjoner, mål, retningen du er på vei mot, hva du ønsker å ekspandere og fokusere mer på. Nå er sjansen stor for å skjerpe siktet før du haster videre. Er du for opptatt av de små intrigene til å sette deg høyere mål? Nymånen i Skyttens tegn inviterer til å se mulighetene for vekst og utvikling og heve seg over bagateller og trivialiteter som hindrer denne utviklingen. 

 

Hvilken retning er du på vei i?
Hvilke krefter /energier setter du inn?
Hva må du lære eller utvikle for å ekspandere underveis? ......

 

Du kan lese resten av artikkelen og mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 

Strålende dager fremover ønskes deg :-) 

 

 

 

DET ER MÅNEFORMØRKELSE i TYRENS TEGN Tirsdag 8. November 2022   Kl.12.02 -  Norsk Tid.

 

Det er Total Måneformørkelse og Blodmåne i Tyrens tegn og Uranus er i direkte kontakt med fullmånen. Dette er en ekstra sterk formørkelse som kan bringe uventede overraskelser personlig og i samfunnet.  

 

Ved denne Måneformørkelsen (fullmånen) befinner Solen seg i Skorpionen og Månen i Tyrens tegn.

 

Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Det øker muligheten til å se seg selv utenfra med andres øyne. Fullmånen antyder at en fase er fullført og kan avsluttes.

 

Ekstra følsom

Det er naturlig å bli ekstra emosjonell og følsom i dagene rundt fullmåne. Noen merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Man kan stivne i leddene og musklene. Har man åpne sår eller menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt.

 

Alle ting en kjenner på i kroppen forsterkes. Føler man på sorg og smerte, eller på glede og kjærlighet, kan det eskalere nå. Det gjør at følelsene kan forsterkes ved formørkelsens toppunkt og kan avta i dagene etter fullmånen. Det gjelder å unngå overdrivelser i emosjonelle saker disse dagene.

 

Effekten av en måneformørkelse er vanligvis sterkere enn andre månefaser. Man kan bli ekstra «høysensitiv» og intuitiv på mange måter disse dagene. Noen vil også bli mer oppvakt, kreativ og fantasifulle.

 

Forskning viser at det er påvist flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt en måneformørkelse. Flere fødsler skjer også oftere og det merkes ofte på en fødeavdeling at flere kommer inn rundt Fullmånen. 

Dette er en fin tid for å se klarere hva som er fullført, komplettert, det man anser seg ferdig med, eller det man har vokst i fra og ønsker å gi slipp på.

 

Måneformørkelse i Tyren

Måneformørkelsen i Tyrens tegn åpner for å se nærmere på åndelige og materielle Verdier og hva de betyr for deg og i samfunnet generelt. Tyren er et fast Jordtegn som forbindes med Venus og alt som sansene begjærer.

 

Månefasen åpner for å legge merke til sansenes inntrykk. Det øker følsomheten for hva man spiser og drikker, hva man har behov for å kvitte seg med, skille seg fra, og hva man ønsker å være omgitt av både når det gjelder kjærlighet, skjønnhet, det som skaper harmoni og balanse og ikke minst hva man ikke ønsker å omgi seg med som negativitet, mangler og det som forstyrrer skjønnheten og harmonien.

 

Tyrens energi dreier seg også om å ivareta det man eier og har. Det gjør dette til en tid hvor det å ivareta, forbedre og styrke det man har kommer sterkere på banen. Det øker behovet for å redusere forbruket og gi slipp på kostnadskrevende saker og aktiviteter.

 

Alle disse tingene forsterkes i denne perioden og gjør det naturlig å gjennomføre endringer.

 

Uranus og Venus kontakt med formørkelsen.

Uranus i kontakt med måneformørkelsen, og Venus i kontakt med Solen belyser balansen mellom økonomiske og åndelige verdier.  Sjokkerende opplysninger kan komme for en dag som har stor betydning for samfunnet og dermed også på individet.

 

Menneskeheten lever nå i et verdiskifte, paradigmeskidfte, og det er mye usikkerhet og frykt. Det øker behovet for å rette blikket mot trygghet, forutsigbarhet og det som kan skape langsiktig berikelse.

 

Det er naturlig å rette blikket mot å redusere utgiftene, forbruket, og være mer miljøbevisst spesielt i tiden fremover. Effekten av innsikter som kommer etter denne formørkelsen har innflytelse på prioriteringene generelt i samfunnet. Det er en prosess som har pågått i ett år allerede som også vil eskalere og utvikles ytterligere det kommende året.

 

Dette er en fin tid for å se nærmere på hva man projiserer, og hva man i grunnen bør ta ansvar for selv. Tyrens trang til å eie og Skorpionens trang til å kontrollere kommer tydeligere frem.

 

Det åpner for å sette ord på de dypere følelsene og konkretisere de indre spøkelsene, fryktene, angstene og alt som virker uhåndterlig. Dette er en tid for å bli bevisstgjort og håndtere undertrykte oppfatninger av verdier, motiver og intensjoner...........

 

 

Du kan lese resten av artikkelen og mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no