FULLMÅNE I JOMFRUEN TEGN  - SUPERMÅNE

Det er fullmåne i Jomfruens tegn Mandag 9. Mars 2020 kl. 18:47  Norsk Tid.En fullmåne representerer fullkommenhet, fullførelse og full blomstring.  Noe som starter ved nymåne vokser og utvikles i løpet av stigende måne og kan fullføres ved fullmåne. Det er 14 dager mellom nymåne og fullmåne. 

 

Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Ikke bare er den vakker å se på, men den bidrar også til å forsterke alle følelser. Kroppen vår består av mer enn 70 % væske og hjernen ca 90 % Forskning viser at fullmånen påvirker væskebalansen i kroppen. Den ser ut til å øke i dagene rundt fullmåne. Det viser at månens faser også har innvirkning på den psykiske balansen hos mange. 

 

Fullmånens effekt kan vare i ca to-tre dager før og etter den er på sitt fulleste.

 

Supermåne

Denne fullmånen er en supermåne. Det er en betegnelse på månens fase når den er nærmest jorda. Den virker da ca 14 % større enn ved en ordinær fullmåne. Tidevannet kan også få en større kraft fordi månens energi har en sterk magnetisk kraft som påvirker alt vannet på jorda. 

 

Ekstra følsom

I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme eller sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir sorgfylt eller i emosjonell ubalanse. 

 

Dersom man ikke får sove, blir ekstra kreativ, yr og energisk, eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen føler seg fylt av kreativitet, glede og kjærlighet. En fullmåne berører også følelser som sorg og savn. Alle emosjoner kan forsterkes disse dagene.

 

Det er kjent fra tidligere tider at mange blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne. Forskning viser at det er en tendens til at selvmordsstatistikken også øker i dagene rundt fullmåne.

Dersom du opplever en våken-natt og det kribler etter å skape eller gjøre noe konkret, så sett i gang. Få det ut når det skjer, ikke vent til senere! Grip tak i slike viktige øyeblikk. legg merke til detaljer, ideer, tanker, handlinger du føler for å uttrykke disse dagene.

 

Jomfruens tegn

Jomfruen representerer renhet, ekthet, sannhet og kyskhet. Dette tegnet involverer også et økende fokus rundt perfeksjon og detaljer.Jomfruens arketype dykker ned i detaljene for å perfeksjonere både kunnskap og verdier de ønsker å ivareta. Noen ganger kan det bli for mye av det gode fordi en legger merke til alt som kan forbedres. Noen kan derfor bli overveldet av alt som bør gjøres. Noen kan bli handlingslammet og vet ikke helt hvor de skal begynne. Noen er ekstra effektive.

 

I søken etter renhet er det naturlig å legge merke til alt som hindrer renheten i å skinne. Det kan føre til rydding, vasking, analysering, eliminering og å gi slipp. For noen kan det bli mye å håndtere slik at det blir vanskelig å fordøye inntrykkene. Det kan påvirke fordøyelsen og tarmsystemet i kroppen. Det gjelder å unngå overdrivelser. 

 

Solen i Fiskene konjunkt Neptun 

Solen befinner seg i vanntegnet Fiskene og månen i jordtegnet Jomfruen. Neptun befinner seg nå i kontakt med Solen og det gjør at mange kan bli ekstra emosjonell og

opptatt av den åndelige sfære.

Behovet for å ikke gjøre noe og bare være til, forsterkes sammen med behovet for nytelse og ubetinget kjærlighet. Noen føler sterkere trang til å søke innover, meditere og bli bedre kjent med sitt indre. Noen kan også bli ekstra kreative og fristes til å skape noe eller søke å realisere drømmer. 

 

Perfeksjon

Denne fullmånen gir mulighet til å legge merke til hva man ønsker å perfeksjonere. Det øker interessen for å skille klinten fra hveten og gi slipp på det du ikke lengre ser nytteverdien i.  Det åpner for å avslutte eller legge bak seg det som ikke lengre gir deg noe. Jo mindre du har av overflødige saker, eller unødvendig tidsforbruk, dess tydeligere kan du se hva du ønsker å gi næring til og bruke tid på.

 

Fullmånen gir mulighet til å se alle detaljene i et klarere lys. Så kan man få en tydeligere overblikk over hva man ønsker å dyrke. Tiden er inne for utrensning av avfallsstoffer, negative tankesystem og tidstyver som trekker oppmerksomhet.Slik er det mulig å øke konsentrasjonen, prioritere og perfeksjonere det man ønsker skal blomstre til våren.

 

Vil du vite mer om hvilken innflytelse dette har for ditt tegn, kan du også inn i www.MittAstroUnivers.no

 

Ta gjerne kontakt via www,inspiravisjon.no  eller via nina@inspiravisjon.no

dersom du ønsker en gjennomgang av ditt personlige horoskop. 

 

Med ønske om hell og lykke til deg fremover.

 

 

Nymånen i fiskenes tegn

Det er Nymåne i fiskenes tegn søndag 23. februar kl 16.32 Norsk Tid Like før nymånen er det naturlig å legge en fase bak seg, gi slipp på noe og eliminere det man ikke lengre ønsker å fortsette med.

 

 Tiden er inne for å bli bevisst holdninger som skaper begrensninger og holder en tilbake. 

 

Nymånen inviterer til en ny begynnelse, ny fødsel, ny oppvåkning. Det indikerer en perfekt periode for å sette i gang med nye prosjekt og så nye frø man kan dyrke og gi næring til. 

Noen kan være ekstra følsomme, emosjonelle og får ikke sove i dagene rundt nymånen. Noen vil også kjenne det på kroppen i form av stive ledd,  hovenhet eller at de kan være spesielt våken og kreativ.

 

Fiskenes tegn 

Fiskenes arketype liker seg i omgivelser som preges av artisteri, kunst, musikk og harmoni. Fiskene er ekstra sensitive, har en intuitiv viten om gårsdagen og toleranse for nuet og øyeblikket, men nesten likegyldig forhold til morgendagen.

 

Å benytte den minste motstands vei kan være en felle for noen som preges av fleksible energier. De kan ha mer igjen for å flyte mot strømmen og jobbe mot ett mål framfor å la være.

 

Fiskenes tegn er et fleksibelt vanntegn. Vanntegn preges av følelser og emosjonelle svingninger. Slik som havet er det mange bølger under overflaten i dypet av en selv en ikke kan se med det blotte øye. 

 

Tiden inne for å dykke inn i noen av de indre dype skattekammer en drømmer om å bringe frem i lyset. I vannet kan man flyte på toppen av bølgene, eller dykke inn i mørkets dyp og oppdage skjulte kvaliteter, man kan isolere seg, skjule seg og oppdage hemmelige steder. 

 

Ved denne nymåne er tiden inne for å bringe frem i lyset det skjulte potensialet for kreative energier. Det innebærer også å gi slipp på frykten for å bli sett, for å ikke mestre, eller ikke å være bra nok. Å ha tillit til at man blir møtt med toleranse og ubetinget kjærlighet. 

 

Realisere drømmer 

Fiskene representerer også idealisering og tillit til noe som er høyere enn en selv. Tiden er inne for å tro på det man drømmer om og legge til rette for å kunne skape det. Å Åpne for muligheten til å realisere drømmer. Det kan for noen bety å realisere drømmen om fred og harmoni i omgivelsene rundt seg. Det starter med individet, en selv, i hverdagen. 

 

Å bestemme seg for å representere ubetinget kjærlighet i det daglige, hever frekvensen av fred og harmoni når mange gjør det. Vi inviteres nå til å være mottakelig for kjærligheten som er rundt oss og åpne for å lytte til naturens vakre symfoni. Dette er en strålende tid for å sette i gang med aktiviteter som beriker livsgleden. 

 

Fiskene er det siste tegnet i zodiaken som åpner døren inn til sjelens port, inn til kreativiteten og skaperkraften.

 

Dette er en perfekt tid for å bli bevisst hva man ønsker å dyrke fremover, og sette i gang frøene man ønsker skal vokse og blomstre mot sommeren. 

 

Ønsker du å lese mer om månens faser, kan du logge deg inn i https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

Eller bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no 

 

Med Ønske om fantastiske, fornyende og berikende dager til alle. 

 

 

 

Det er Fullmåne i Løvens tegn 9. februar  kl. 08.33 Norsk Tid.

 

Solen befinner seg nå i Vannmannens tegn og månen i Løvens tegn. 

 

En fullmåne representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, å komplettere noe og legge en fase bak seg. Det er en fase som åpner for bevisstgjøring av ubevisste emosjonelle saker. 

 

En fullmåne fører som oftest til at en ser klarere i situasjoner som berører livsområdet der månen befinner seg. Det gir mulighet til å se seg selv utenfra og åpner for å bli bevisst noe som ligger i underbevisstheten. Det kan føre til at en prosess settes i gang som styrker den indre drivkraft på sikt.


Spesielt sensitiv
I dagene rundt fullmåne kan noen oppleve at de strever med å få sove. Noen er mer årvåken, kreativ, ekstra sensitiv, var for lyder, lukter og smaker. Noen kan føle for å isolere seg, trekke seg unna, og ha behov for å være alene, mens andre føler for å slippe seg mer løs og bobler over for å kreere, danse, leke og le. 

Det er naturlig at følelser forsterkes.  Noen kjenner på sorgen og får utløp via tårer mens andre hovner opp i kroppen. Det er naturlig å merke en økende stivhet i muskler og ledd. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårbehandling kan blødninger forsterkes. 

 

Å ignorere fullmånen er som å stikke hodet i sanden og late som om fakta ikke eksisterer. Det betyr ikke at det ikke skjer. En måte å forholde seg til dette på, er å studere alt en kan finne av informasjon og legge merke til ens egne reaksjoner i perioden. 


Fullmåne i Løvens tegn 
Løven er et fast ildtegn som forbindes med kjærlighet, generøsitet, karismatisk utstråling, stolthet, ærekjær, beskyttertrang og alt som forbindes med kreativitet, lek og moro. Tiden er inne for å studere nærmere hvordan en forholder seg til disse verdiene i ens liv. 

 

Fullmånen bringer en fullførelse, komplettering og avslutning til det man anser seg ferdig med. Det er en prosess som settes i gang og som påvirker motivasjonen og handlingsmønstre. Dagene etter en fullmåne er perfekt for å drive med utrensning og vektreduksjon.

 

Løvens trang til å oppleve intens kjærlighet, lek og moro inspirerer til å bringe barnet frem i oss alle. Å møte livet med en dyp livsglede, lidenskap og engasjement og leve i nuet åpner for et rikere liv. Grip muligheten til å eliminere alt som hindrer deg i å oppleve disse følelsene og dyrke disse verdiene i tiden fremover. 

 

Solen i Vannmannen 

Månen reflekterer som kjent lyset fra Solen. Løvens energi uttrykker spontan kjærlighet, og i lys av Vannmanens tegn kan det tolkes slik at det essensielle er å uttrykke ens rene potensial i spontan glede og kjærlighet som den originale og unike sjel en ER. Det bidrar til å øke kreativiteten, livsgleden og vitaliteten. 

 

Benytt sjansen til å se deg selv, dine holdninger og handlinger i ett tydeligere lys. Fokuser på dine kreative sider og hva du generøst kan dele av. Sørg for å dele av din kjærlighet i deg og rundt deg.

 

Legg merke til endringen i energiene like etter fullmånen.  

  

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse disse energiene har på ditt stjernetegn, kan du også gå inn på http://www.inspiravisjon.no eller på www.mittastrounivers.no

 

Med ønske om strålende dager for deg :-) 

 

 

 

 

Det er Måneformørkelse I Krepsens tegn 10. Januar 2020 kl. 20.21 - Norsk Tid

 

Måneformørkelsen i Krepsens tegn har sterkere innflytelse enn andre månefaser.

Ikke bare er solen i Steinbukkens tegn og Månen i Krepsens tegn. Nå er også Merkur i konjunksjon med Solen og Saturn og Pluto er i tett forbindelse med Solen. Det gir ekstra trykk rundt månefasens energi.

 

Ettersom månen forbindes med Krepsens tegn kan denne måneformørkelsen åpne for sterkere emosjonelle svingninger for de som er følsomme for månens faser. En måneformørkelse åpner for å se seg selv utenfra, med andres øyne.  

 

Overfølsomhet

Forskning viser at det ved fullmåne er flere akuttinnleggelser ved psykiatriske sykehus, flere blødninger ved operasjoner og flere som vurderer selvmord. Det er også forventet flere fødsler, inngåelse av flere svangerskap og økt vekst i forbindelse med alt som vokser og gror. Noen kan forsterke og dramatisere følelser i slike perioder.

 

I dagene rundt fullmåne er det naturlig at noen blir overfølsom, rastløs, ikke får sove, tenker mye på familiære relasjoner og alt som forbindes med privatlivet. Krepsen er et vanntegn og månen er forbundet med vann. Ikke bare tidevannet, flo og fjære, men også væskebalansen i kroppen. Det betyr at noen føler seg ekstra hoven i kroppen de neste døgn. Noen kan også bli stivere i kroppen og kan oppleve at revmatisme forsterkes.

 

Forskning viser at månens faser har innflytelse på psyken. Noen kan merke dette ekstra mye de neste dagene. At noen dramatiserer følelser kan forekomme disse dagene. Men husk det er en forbigående fase. Man kan se ting i ett klarere lys. Så vil det roe seg når fasen er over.

 

Om en føler på sorg eller tristhet og tårene kommer nærmest uten grunn, kan man skylde på fullmånen. Det kan åpne en mulighet for å gi slipp på noe man bærer på, noe man har fullført, komplettert, eller noe en ikke lengre har behov for å holde fast på.  Det kan dreie seg om noe man har vokst ut av, anser seg ferdig med, har holdt for lenge fast på, eller noe som har med fortiden å gjøre. Tiden er inne for å gi slipp. Om man blir litt handlingslammet et par dager er det naturlig i den forbindelse.

 

Kreativ utfoldelse

Månen i Krepsens tegn åpner også for positive følelser som følelsen av fullkommenhet og genuin ubetinget kjærlighet, slik at glede, omsorg og emosjonell godhet kan slipper til.

 

Noen blir spesielt kreativ i en fullmånefase og produserer sine beste verker disse dagene. De som driver med å lage kreasjoner innenfor musikk, maling, håndarbeid, eller annen form for kunst, opplever dette som en perfekt tid for å skape noe som setter spor. Man kan saktens si det er overflod av emosjoner og lidenskap også i positiv retning. Det kan i høyeste grad bevisst benyttes til kreativ selvutfoldelse.

 

Etter en fullmåne er det en strålende tid for utrensning, å skille seg av med overflod, det man ikke trenger, avslutte kapitler og legge en fase bak seg. Det kan øke behovet for å trekke seg litt tilbake, inn i sitt eget lille skall, eller sin egen hule for å revitalisere både kropp og sinn. 

 

Merkur, Saturn, Pluto konjunkt Solen

Når Merkur er så nære solen som nå indikerer det at tankene klarner. Det gir mulighet til å sette ord på noe som har vært ubevisst, undertrykt eller uklart. Det kan også føre til at tankene forsterkes. Noen kan oppleve at det er enklere å uttrykke det man har på hjertet. Det gir også en mulighet til å se veien videre i et klarere lys.

 

Saturn og Pluto er i konjunksjon til hverandre og i kontakt med formørkelsen og Merkur. Det kan føre til at noen står ovenfor endelige avgjørelser og tar initiativ til å gjøre noe med det. Når man ser klarere i emosjonelle situasjoner kan det føre til betydningsfulle avgjørelser. Noe forløses. En fase er over og det gir rom for noe nytt.

 

Noe som har ligget og ulmet kan komme til overflaten, slik at det blir konkret og tydelig. Det kan oppleves som om en spenning slipper taket. Lik en forløsning. Man gir slipp på noe. Endelige beslutninger er i gjerde.

 

Dette er en fin tid for å bevege seg innover og studere i dypet av en selv hva man virkelig ønsker legge kraft og energi til. Hva man ønsker sette grenser ovenfor og gi makt til, og gjøre noe for å ta grep om situasjoner man ønsker å løse eller skape resultater i. 


Mange trenger ekstra omsorg i dagene rundt fullmånen. Ta deg tid til å gi en klem, hyggelige ord, varme blikk, nærhet og omsorg. Vær tilstede der du er. 

                                        

Dyrene reagerer også på fullmånen

Dyrene oppfører seg ofte også annerledes rundt fullmåne. Det vil en oppdage hvis man observerer dem de to neste døgn. De trenger også ekstra oppmerksomhet, nærhet og omtanke.

Legg merke til energiskiftet etter fullmånen 10. Januar kl. 20.21

 

Ønsker du å vite mer om slike tema kan du gå inn på Mitt AstroUnivers. Der vil jeg beskrive mer om hvilken innflytelse denne informasjonen  har på hvert enkelt stjernetegn. Du kan da gå inn på følgende link: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers 
Gå inn på www.inspiravisjon.no   eller   nina@inspiravisjon.no om du ønsker å få stilt ditt personlige horoskop. 

Med ønske om kjærlighetsfylte dager med mye nærhet, varme, omtanke og omsorg. :-) 

 

 

Det er Solformørkelse (Solar eclipse) i Steinbukkens tegn 26. Desember kl. 06:14 Norsk Tid

En Solformørkelse er et svært kraftfullt og spesielt fenomen som kan oppleves sterkt både individuelt og globalt.  Hver Solformørkelse har ofte en langsiktig psykologisk effekt og influerer ofte på individets handlingsmønster.

Kraften i en solformørkelse kan være enorm. Forskning har vist at Månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på kroppen vår.

Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og den emosjonelle balanse. Noen påvirkes mer enn andre. Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av hverandres tanker og handlinger. Det gjelder å være bevisst hva man vil virke med og være påvirkelig av.

De neste par døgn kan man bli ekstra våken, noen får ikke sove, andre blir kreative og inspireres til å skape noe, eller til å foreta en endring i situasjoner som har med TID, ambisjoner og karriere å gjøre.

Noen hovner opp i kroppen, leddene stivner, de blir rastløse eller urolige. Andre tenker ekstra mye og blir spesielt årvåken. Det er noen blant flere ting man kan oppleve ved formørkelser.

Solformørkelser
En solformørkelse tydeliggjør at en syklus er over og en ny begynner. Det er en strålende periode for å innlede noe nytt, sette i gang med nye prosjekter som kan få stor betydning for fremtiden. Kraften av månens energi er sterkere enn ved vanlig fullmåne.

Resultatet av en formørkelse kan sees inntil. ca 1,5 år etter begivenheten. Det vil si at resultatene av det som skjer i underbevisstheten og valgene man tar kan effektueres innenfor 1,5 år. Det er ca 9 og 18 år mellom hver formørkelse i samme tegn og det er mellom to og fire formørkelser i tegnet over en periode på ca 1,5 til 2 år. Denne er den siste i rekken av tre formørkelser i samme tegn innenfor ett år. Det indikerer at betydningsfulle avgjørelser nærmer seg.

Noen kan oppleve at det som skjedde for 9 eller 18 år siden kan gjenta seg, men i en litt annen form. Hvis man gjenkjenner situasjoner man opplevde da, kan man oppleve noe av de samme følelsene nå. Ved å være bevisst dette, kan man håndtere situasjonen på en mer moden måte enn man gjorde den gang.


Steinbukken og Jupiters ferd

Ikke bare befinner seg Saturn og Pluto seg i samme sfære men Jupiter er i denne omgang i kontakt med Solformørkelsen. Jupiter bruker ca 12 år på sin syklus og når beveger den seg gjennom Steinbukkens tegn som for ca 12 år siden. Den bruker ca 1 år per tegn og vil ferdes gjennom egnet til neste desember. Tilsammen styrker dette energiene ytterligere.

Jupiters energier øker volum og styrkegrad i det den kommer i kontakt med. Nå kan den bidra til ny begynnelse og øke behovet for å ekspandere. Noen kan fristes til å avslutte noe og begynne med noe nytt.

Jupiter kan ha en tendens til å overdrive og er man på vei i en nedadgående sirkel kan den også ekspandere. Sørg for å være på vei i en retning du virkelig ønsker å bevege deg og ekspandere i.

Denne formørkelsen forsterker følelser for mange. Det gjelder å være oppmerksom på at dette er en forbigående fase slik at man ikke overdriver noe og tar det ut av proporsjoner. 


Denne Solformørkelsen har en ekstra kraftfull virkning. Tiden er inne for å sikte mot de langsiktige målene du ønsker å skape og legge til rette for rammer, struktur, og system som kan bringe deg dit. Det kan lede til endelige og ugjenkallelige avgjørelser.


Steinbukkens arketype

Steinbukkens arketype er et ledende jordtegn som er jordnær, praktisk, resultatorientert, selvstendig og målrettet. Denne arketypen er ambisiøs og søker alltid å gjøre sitt beste. Tegnet forbindes også med å være kreativ, løsningsorientert, konsentrert, utholdende, å være samvittighetsfull og seig.

Steinbukker liker å bestemme selv og trives ikke med at noen som forøker å si hva de skal gjøre. Steinbukker setter seg gjerne mål og når dem også sakte men sikkert. De kan få skyldfølelse og dårlig samvittighet om de ikke når målene de har satt seg. De er svært hjelpsomme og mange har lett for å ta på seg mye ansvar.

Steinbukkens arketype forbindes også med TID og hva man bruker den verdifulle tiden på. De ønsker som oftest optimal bruk av hver time, gjerne på noe som skaper resultater. De har også behov for anerkjennelse og bekreftelse og handler deretter.

Hva kan man solformørkelsen bringe deg?
Uansett hvilket tegn man er født i kan denne Solformørkelsen ha en sterk innvirkning. Noen kan oppleve at de ønsker å sette i gang med ambisiøse prosjekter, eller de ser resultatene av noe de har fullført. 

Andre er klar for å avslutte prosjekter slik at de frigjør tid til å sette gang med noe som kan gi bedre resultater.  Noen blir mer oppmerksom på hva de ønsker å bruke TID og RESSURSER på. Man kan med fordel legge merke til hva man ønsker å avslutte og sette i gang med, slik at man bruker tiden fornuftig.


Her en liten indikasjon i stikkords form på hvordan Solformørkelsen kan utarte seg for hvert enkelt stjernetegn:


Det er umulig å si hvilken innflytelse dette vil ha på individet uten å se nærmere på det personlige horoskopet. Dersom du ønsker å få belyst virkningen dette kan ha for ditt personlige horoskop, kan du bestille det via nina@inspiravisjon.no eller gå inn på https://www.inspiravisjon.no/horoskopapp1 eller www.inspiravisjon.no  

Solformørkelsen representerer en ny begynnelse og nedenfor blir det tydeligere på hvilket område det gjelder for hvert enkelt tegn.

Væren: Ny begynnelse i karriere, ambisjoner, status, posisjon, selvtillit, forholdet til foreldre, omdømme, betydningsfulle avgjørelser i livsmål. Ny ekspansjoni karrieren og i forhold til ledere og autoriteter. 

Tyren: Ny begynnelse i holdninger, tro, religion, forventninger, nye visjoner, søker ny kunnskap, ekspertise, eventyr, endrede oppfatninger, nytt perspektiv, og utvidelse av nettverk. Mer reising.

Tvillingen: Ny start i forbindelse med personlig forvandling, åndelige verdier, bolig, investeringer, intimitet, nærhet, samliv, arbeidsgiver, samarbeidsforhold, arv, resurser, bank, forsikring. 

Krepsen:
Ny start i parforhold, nære relasjoner, forelskelse, samarbeidsforhold, givende og berikende forbindelser. Avslutning av det som har vært og forberedelse til en ny fase i nærforhold.

Løven:
Ny begynnelse i forbindelse med livsstil, forholdet til egen helse, kosthold, daglige rutiner, plikter, vaner, nye arbeidsoppgaver eller arbeidsmetoder, gi slipp på uvaner, kjæledyr. 

Jomfruen: Ny begynnelse i forhold tilromantikk, kjærlighet, lidenskap, kreativitet, svangerskap, vitalitet, engasjement, livsglede, sjansespill, selvuttrykk. Nytt forhold, og bryllup er aktuelt for noen.


Vekten:
Ny begynnelse og vekst i privatlivet, ny bolig, utvidelse av bolig, økt selvtillit, indre trygghet, selvutvikling, endret forhold til foreldre, forfedre, røtter, gir slipp på fortiden og usikkerhet, flytting, ny trygghet. 

Skorpionen: Ny begynnelse og vekst i forholdet til tidsplanlegging, nye kontakter, kommunikasjon, formidling av budskap, justering i prioriteringer, nytt forhold til søsken, naboer, kolleger og nærmiljø.

Skytten: Ny begynnelse i forbindelse med åndelige og materielle verdier, personlige økonomi, eiendom, bolig, personlige resurser, evner, talent, egenskaper, og investeringer. Hva du deler og mottar. 

Steinbukken:
Ny begynnelse i forholdet til seg selv, til livsstil, til kroppen, imag, til helse og stil, utseende. Økt fokus på hvordan man fremstår, selvfølelse. Det kan åpne for nye karrieremuligheter. Setter i gang med noe nytt. 


Vannmannen:
Ny begynnelse i forbindelse med åndelige utvikling, bevisstgjøring av ubevisste behov, ønsker, drømmer, lengsler, sjelelig fred og økt kreativitet. Kan føre til økt interesse for åndelig aktivitet. 


Fiskene:
Ny begynnelse i forbindelse med vennskap, grupper, organisasjoner og likesinnede. Definere nye livsmål, søke nye kontakter, nytt håp og tro på fremtiden. Nye kontakter kan bidra til ekspansjon og vekst.