Det er fullmåne i Tvillingens tegn 27. november 2023
kl.  10.16– Norsk Tid.

 

Ved denne fullmånen befinner Solen seg i Skyttens tegn og månen i Tvillingens tegn. Fullmånen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, komplettering og fullendelse.

Ved fullmåne kan man se seg selv i et tydeligere lys i møte med andre.

Det er viden kjent fra tusenvis av år tilbake at månens faser har innflytelse ikke bare på tidevannet, men også på alt som inneholder vann.

 

Erfaringer viser at deigen eser best ved stigende måne og frø som sås ved nymåne vokser best ved stigende måne. Veksten når en topp ved fullmåne.

 

Dette er en fin tid for å fullføre prosjekter og for å se klart i hva man ønsker å fullføre og avslutte.

 

Fullmånens innflytelse

Mange merker effekten av fullmånen ekstra sterkt, mens noen merker ikke noe. Enkelte fullmåner kan merkes bedre enn andre. Noen blir ekstra følsomme og høysensitive ved fullmåne. Det er derfor de gamle mytene knytter varulven til fullmånen.

De mest følsomme kan bli ekstra årvåken og oppmerksom i denne perioden. Noen får ikke sove, andre blir overfølsomme, triste og sorgtunge, temperamentsfulle og hovner opp i kroppen de nærmeste to-tre dagene. Noen merker en økende stivhet i ledd og muskler.

 

Enkelte kan blir merkbart mer kreative, humørfylte, energisk og lidenskapelige og kan med fordel benytte månens kraft til å skape noe. Får du ikke sove fordi det bobler over av energi, er det kanskje tid for å være kreativ og skape noe. Ta deg tid til å notere eller uttrykke det som kommer. Månen forbindes også med fruktbarhet og svangerskap. Det er påvist flere fødsler ved fullmåne enn ved andre månefaser.

Emosjonelle saker som har ligget i underbevisstheten kan komme til overflaten fordi det er behov for en bevisstgjøring. Legg merke til tanker og følelser i dagene rundt fullmånen.

 

Dagene rundt fullmåne er også en fin tid for å redusere aktivitetsnivået og lytte til kroppens signaler. Det øker muligheten til å få dypere kontakt med intuisjonen, magefølelsen og sensitiviteten. Unngå overdrivelser i emosjonelle utbrudd. Vis omsorg og kjærlighet til deg selv og andre disse dagene.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn. Symbolet er to like menneskebarn eller voksne som ser i hver sin retning. Det kan blant annet representere den indre dialogen. Tvillingens tegn setter lys på dialoger og samtaler man har med seg selv, sitt andre jeg, og det man projiserer ut på andre, på de man møter.

 

Dette er en tid for å legge merke til hvordan den indre dialogen foregår og hva man snakker med seg selv om, uansett hvilket tegn man er født i.

 

Tvillingens tegn er ofte veldig sosial og trenger mental utveksling. Fordi deres mentale kapasitet er ekstra sterk kan de også ha stor nytte av mental stimuli på flere måter.

 

Kreative ideer og fantastasier kan få ekstra næring disse dagene. Noe som har vært undertrykt kan komme til overflaten og sannheter kan uventet komme for dagen. Dette er tiden for å fullføre og komplettere noe.

 

En god bruk av disse energiene er å notere det man tenker på, få klarhet i og bli oppmerksom på hva man vil gi energi til.  

 

Tvillinger har evnen til å håndtere mange baller i lufta samtidig. Nå er tiden inne for å revurdere alle oppgavene eller aktivitetene. Det er naturlig å stille seg spørsmål om du opplever at det du legger inn i dine prosjekter eller forhold gir like mye tilbake i retur? 

Tvillinger er rastløse sjeler som er nysgjerrig på mennesker og omgivelsene rundt seg. De er veldig tilpasningsdyktige og raske til å justere planene.  

 

Solens kontakt med Mars ved fullmåne

Denne gang er fullmånen under innflytelse av Mars energier. Det kan føre til økt temperament i dagene rundt fullmånen. Ved fullmåne kan man generelt bli bevisst på ubevisste lengsler.  Mars forbindes med retning og vilje, mot og handlekraft. Det kan øke handlekraften og forståelsen for hva som inspirerer og hvilke mål man ønsker å sette seg.

 

Det kan også føre til at man blir bevisst hva som er fullført og hva man ønsker å legge bak deg. Fremtidsmålene blir tydeligere, og noen setter seg nye mål og staker ut en ny kurs.

 

 


Spørsmål som egner seg å stille nå er: 

- Hvordan er din indre dialog?

- Hvilken retning ønsker du å bevege deg i?   

- Hvordan lar du deg påvirke? Tilpasser du deg for mye? 

 

Rastløsheten og utålmodigheten forsterkes og kan føre til raske beslutninger før man har rukket å sjekke alle detaljene. Det er lurt å senke tempoet, unngå stress og alt som utløser det i dagene rundt fullmånen.  

 

Etter at fullmånen er over sitt topp - punkt kan man lettere komme til enighet med seg selv og bli bevisst sin indre dialog. Roen senker seg lettere. 

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan lese mer om det via 

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via nina@inspiravisjon.no


Kjempefine dager ønskes deg :-) 

 

 

 

 

 

 

Det er NYMÅNE i Skorpionens tegn Mandag 13. november 2023 kl. 10.27 Norsk Tid.

 

Ved Nymåne befinner Solen og Månen seg på samme sted. Nå er de i Skorpionens tegn. Nymånen representerer fullførelsen av en syklus og begynnelsen på en ny.

 

Nymånen er den beste perioden for å sette i gang med nye prosjekter. Nå er både Mars og Uranus involvert i denne nymånen og det indikerer både overraskelser, fart og spenning.

En fase er over og en ny begynner som representerer fødselen av noe nytt. Det indikerer en perfekt periode for å så nye frø som kan vokse seg større.  

 

Like før nymånen åpnes muligheten til å bli bevisst hva som ikke lengre gagner, hva man har vokst i fra og har behov for å gi slipp på eller skille seg av med.

 

Det er en fin tid for å fokusere på utrensning og klargjøre deg selv og dine engasjement for noe som kan utvikles og vokse fremover.

 

Ekstra emosjonell

Noen opplever Nymånen litt på samme måte som Fullmånen. Det gir ekstra, energi, og sterke, intense følelser som kan lede til impulsive handlinger. Noen kan bli mer årvåken og kreativ, spent og aktiv, mens andre blir mer følsom og emosjonell enn de vanligvis er.

Det er normalt å bli mer skjerpet, våken og ikke få sove.  

 

Kreativiteten øker og det er smart å rette fokuset mot det man ønsker å gi energi til og sette i gang med.

 

Tiden er inne for å erkjenne følelser og gi slipp på de som hemmer eller begrenser deg slik at du kan komme til kjernen at det du ønsker å sette i gang og gjøre noe med.

 

Mange kan føle en ekstra sprudlende glede, boblende kreativitet og fylles med energi. Det er også naturlig å bli ekstra rastløs og urolig disse dagene. Det gjelder dagen før og etter nymåne.

 

Skorpionens tegn

Skorpionen er et fast vanntegn som representerer stille vann. Det forbindes med konsentrasjon, stabilitet, forutsigbarhet, lidenskap, regenerasjon, forvandling stabilitet og kontinuerlig transformasjon.

 

Skorpioner er høysensitive, har sterk intuisjon og noen kan se bakenfor fasaden. Denne arketypen er fullt og helt dedikert eller ikke interessert i det hele tatt. Det er enten eller.

 

Skorpionens arketype er en ekspert på forvandling, transformasjon og kan lett eliminere det som ikke fungerer. Konsentrasjon gir et lidenskapelig følelsesliv som intensiverer følelser i alt man opplever. Det kan føre til at man dramatiserer erfaringer i større proporsjoner enn nødvendig.

 

Et stille vann kan bli svært giftig og fylt av giftstoffer (negativitet og bitterhet) dersom det ikke er noe tilsig av nytt revitaliserende vann eller utskifting av det eksisterende. (nye perspektiv, tanker og følelser)

 

Å holde for lenge fast på en tanke, en holdning eller uvane fordi man ikke selv ser andre muligheter kan virke begrensende. Er man villig til å åpne for nye innsikter, nye kunnskaper, ideer eller perspektiv, gir det mulighet til ny vekst og bedre utnytting av potensialet.

 

Nymånen i Skorpionen

Nymånen i Skorpionen inviterer til å legge merke til hvilke emosjonelle saker som hindrer eller begrenser din fornyelse og vekst. Ved å oppdage dem, kan man gjøre noe med dem. Det åpner for muligheten til å legge fortiden bak seg og gi slipp på negative holdninger og følelser som bitterhet, sinne og hat.. Dermed kan det gi muligheten til å bevege seg forover og åpne for noe nytt.

 

Nå øker muligheten til å se emosjonelle saker som har ligget i underbevisstheten i et klarere lys, slik at de kan oppleves som styrker og potensial, ikke som svakheter, skam eller hindringer for vekst og utvikling.  Nymånen åpner for å se muligheten for ny vekst og eliminasjon av fortidens begrensninger. 

 

Mars og Uranus involvert

Mars er i kontakt med Nymånen og Uranus er i området for nære relasjoner. Det kan by på overraskende konfrontasjoner som i neste omgang kan føre til forløsning og nye løsninger. For noen kan det føre til at man innser hva man må endre eller gi slipp på for å få til en positiv utvikling.

 

Mars kontakt med Solen øker handlekraften, pågangsmotet og viljestyrken. Gjennomføringskraften er ekstra stor for tiden.  Det gir muligheten til via møter med noen oppdage og innse dine skyggesider. Det gir også mulighet til å forvandle, gi slipp, eller å eliminere dem.

 

Handlekraften og viljestyrken er ekstra sterk og gjør det mulig å gjennomføre nå. Overraskende innsikter kan dukke opp via noen du minst forventer det fra. 

 

Hva NÅ?

Tillat deg å føle det du føler, innse hva det innebærer, aksepter og gi slipp.

Tiden er inne for å åpne for transformasjon og forvandling. Det som ikke lengre gagner kan med fordel justeres eller gis slipp på.

 

En ny tid begynner ved nymåne og Skorpionens energi oppmuntrer til å hente din innerste kraft og styrke til å bevege deg videre og stake ut en kurs på vei forover.

 

Skorpionens arketype er minst 100% dedikert og engasjert. Denne nymånen oppmuntrer til å gjøre det samme. Å engasjere seg halvveis, eller å spre seg på for mange ting, fører sjelden til suksess.

 

Tiden er inne for å eliminere det som hindrer din videre vekst, enten det er følelser, vaner, rutiner, holdninger, tanker eller noe rundt deg, og komme i gang med prosjekter som kan vokse seg store på stigende måne.

 

Legg merke til energiskiftet når nymånen er passert og befinner seg i stigende modus.

 

Ønsker du å se hvilken innflytelse dette har på ditt horoskop, kan lese mer om det via 

Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 
Med ønske om strålende Novemberdager til deg :-) 

 

 

 

DET ER MÅNEFORMØRKELSE i TYRENS TEGN Lørdag 28. oktober 2023  Kl. 21.23 -  Norsk Tid.

 

Dette er en kraftfull Måneformørkelse der Solen befinner seg i Skorpionen og Månen i Tyrens tegn.

 

Måneformørkelsen representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring og fullkommenhet. Det øker muligheten til å se seg selv utenfra med andres øyne. Fullmånen antyder at en fase er fullført og kan avsluttes. Effekten. av en måneformørkelse kan vare i inntil 1,5 år i etterkant.

 

Det er naturlig å bli ekstra emosjonell og følsom i dagene rundt fullmåne. Noen merker det på ”gikta” og hovner mer enn normalt. Man kan stivne i leddene og musklene. Har man åpne sår eller menstruasjon i denne perioden, kan det føre til større blødning enn normalt.

 

Alle ting en kjenner på i kroppen forsterkes. Det gjør at følelsene kan forsterkes ved formørkelsens toppunkt og kan avta i dagene etter fullmånen. Føler man på sorg og smerte, eller på glede og kjærlighet, kan det eskalere. Det gjelder å unngå overdrivelser i emosjonelle saker disse dagene.

 

Effekten av en måneformørkelse er vanligvis sterkere enn andre månefaser.

Resultatene av det man blir oppmerksom på kan komme i løpet av det kommende året. Man kan bli ekstra «høysensitiv» og intuitiv på mange måter disse dagene. Noen vil også bli mer oppvakt, kreativ og fantasifulle.

 

Forskning viser at det er påvist flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt en måneformørkelse. Flere fødsler skjer også oftere og det merkes ofte på en fødeavdeling at flere kommer inn rundt Fullmånen. 

Dette er en fin tid for å se klarere hva som er fullført, komplettert, det man anser seg ferdig med, eller det man har vokst i fra og ønsker å gi slipp på. Noen opplever konfrontasjoner, enten med seg selv, eller med andre ved en måneformørkelse. Det gir mulighet til å få en avklaring.

 

Tyrens kvaliteter

Tyrens tegn er et fast jordtegn som har bena godt plantet på jorden. Måneformørkelsen i Tyrens tegn åpner for å se nærmere på åndelige og materielle Verdier og hva de betyr for deg og i samfunnet generelt. Tyren forbindes med Venus og alt som sansene begjærer.

 

Månefasen åpner for å legge merke til sansenes inntrykk. Det øker følsomheten for hva man spiser og drikker, hva man har behov for å kvitte seg med, skille seg fra, og hva man ønsker å være omgitt av både når det gjelder kjærlighet, skjønnhet, det som skaper harmoni og balanse. Ikke minst hva man ikke ønsker å omgi seg med av negativitet, hva man har for mye av eller mangler og det som forstyrrer din indre fred og balanse.

 

Tyrens energi dreier seg også om åndelige og materielle verdier. Det er naturlig å stille seg spørsmål rundt hva som betyr aller mest for deg nå, uansett hvilket tegn du er født i. Når du ser tydeligere hva du verdsetter, ser du også hva du ikke lengre ønsker å holde fast på. 

 

Verdier som ikke lengre betyr noe for deg, er det naturlig tid for å gi slipp på i tiden. fremover. Det inkluderer også relasjoner og oppgaver du er involvert i.

 

Det gjør dette til en tid hvor det å ivareta, forbedre og styrke det man har kommer sterkere på banen. Det øker behovet for å redusere forbruket og gi slipp på kostnadskrevende verdier, engasjement og aktiviteter.

 

Alle disse tingene forsterkes i denne perioden og gjør det naturlig å gjennomføre endringer det kommende året.

 

Andre energier

Denne måneformørkelsen involverer også Merkur, Mars og Jupiter.  Det gjør at den er ekstra kraftfull. Det 

åpner for bedre kommunikasjon i konfrontasjoner, opplysning i motsatte forestillinger, og kan inspirere til forhandlinger i fastlåste situasjoner.

 

Apropos Krigen vi opplever i verden i dag. Noe kan bli fullført og det gir mulighet til å gi slipp og legge en fase bak seg i løpet av den kommende perioden. Siden månen ofte er involvert i familiære saker, kan noen oppleve at familiære konflikter kommer på banen, slik at de kan oppløses, man kan gi slipp på det og få en utvikling i saken.

 

 

Hva Nå?

Dette er en fin tid for å se nærmere på hva man projiserer, og hva man i grunnen bør ta ansvar for selv. Tyrens trang til å eie og Skorpionens trang til å kontrollere kommer tydeligere frem.

 

Det åpner for å sette ord på de dypere følelsene og konkretisere de indre spøkelsene, fryktene, angstene og alt som virker uhåndterlig. Dette er en tid for å bli bevisstgjort og håndtere undertrykte oppfatninger av verdier, motiver og intensjoner.

 

Den indre kampen om følelsen av å være verdifull og «bra nok, god nok,  og verdifull nok» uten å fokusere på ytre status og posisjon eller materielle verdier er et tema i dette.

 

De neste par dagene kan noen bli ekstra årvåken og oppmerksom, ekstra følsomme, sensitive og får ikke sove. Det er også mange som blir mer bekymret eller redd i dagene rundt fullmåne. Noen drømmer mer og ser syner de ellers ikke ser.

 

Går du med planer om å fullføre noe, avslutte noe og ønsker om å legge en fase bak deg, er tiden inne etter fullmånen. Dette er en strålende periode for å se seg selv og nære relasjoner i ett klarere lys. Det gjør at man kan ta konkrete avgjørelser for veien videre.

 

Legg merke til endingen i energiene etter fullmånens topp-punkt fra ca. kl. 21.23 Norsk Tid,

 

Du kan lese mer om hva dette innebærer for ditt tegn ved å gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller ved å bestille ditt personlige horoskop via

nina@inspiravisjon.no

 

 

 

Solformørkelse i Vektens tegn 2023

Det er solformørkelse Lørdag 14. oktober 2023 kl. 1955 - 21 grader Vektens tegn.

Månens bane rundt jorden heller ca 5 grader i forhold til Jordens ecliptiske bane rundt Solen. Punktet hvor de to banene møtes kalles måneknuter. En solformørkelse skjer kun når nymånen inntreffer i nærheten av disse måneknutepunktene. Det skjer som oftest to ganger i året.

Solformørkelser sees ofte i forbindelse med betydningsfulle forvandlingsfaser i livet som leder til viktige avgjørelser. Resultatet kan sees inntil 1,5 år i etterkant. Ca hvert 9 år er det solformørkelse i same tegn og Ca hvert 18 år gjentas den same syklusen.

Noen formørkelser har sterkere innvirkning enn andre for det enkelte individ.

I dagene rundt Solformørkelsen kan noen bli ekstra emosjonell og følsom, viril, og energisk.  Man kan også bli spesielt våken, årvåken og vár for energier. Noen blir rastløs og kjenner på uro,  mens andre kan få geniale ideer og inspireres til å gjøre noe nytt.

Solformørkelse i Vektens tegn
Vekten er et ledende lufttegn. Lufttegn er mental og har behov for utveksling i møter med andre. Mange Vekter trenger sin motvekt for å reagere og handler på respons. Vekten er et ledertegn og har behov for å være kreativ, handlekraftig, selvstendig, selvdreven.

Vekten er opptatt av å bidra til fred, harmoni, balanse og ser skjønnheten i alle ting. Vektens arketype søker å skape balanse og mistrives hvis det er ubalanser, konflikter, disharmoni eller noe som ikke passer inn i helheten.@ Vektens arketype symboliserer vektskålene og hvis den ene veier mer enn den andre, er det ubalanse. Balanse må til for å fungere optimalt.

En balanse mellom lys og mørke, dag og natt, surt og salt, yin og yang, uorden og orden er naturlig for å se helheten.  Det finnes også mange flere metaforer på dette. Det er fordi motsetninger finnes man kan si at noe eksisterer. Natten kan ikke eksistere uten dagen, og mørke kan ikke eksistere uten lyset.

JEG eksisterer ikke uten å ha et forhold til et du DEG. DU har innflytelse på MEG og JEG har innflytelse på DEG. Vektskålen vipper over om det blir for mye eller for lite av noe. Det er derfor naturlig å etterstrebe balanse, noe som gir mulighet for harmoni og fred. Tiden er inne for å søke harmoni og det innebærer å legge merke til om det er overvekt og for mye eller for lite av noe.
 

For Vekten er naturlig å søke en forening mot sin motpol for å finne balansen. Det gjør at man søker mot en relasjon og definerer seg selv og sine avgjørelser i forholdet til noens valg. Hva betyr dine relasjoner for deg? Strekker du deg for langt for å tilpasse deg andre? Søk å finne en balanse i hvor du står og hvor andre begynner.

Individuell innflytelse
Kraften i en Solformørkelse kan være enorm. Månens faser har innvirkning på væskebalansen i naturen og dermed også på kroppen vår. Væskebalansen står i nær forbindelse med psyken og den emosjonelle balanse.

Noen påvirkes mer enn andre. Vi er alle i samme «atmosfære» og påvirkes av hverandres tanker og handlinger. Det gjelder å være bevisst hva man vil virke med og være påvirkelig av.

Noen blir spesielt følsomme, ekstra årvåken eller sensitive disse dagene. Andre står ovenfor nye valg, ønsker å så nye frø, sette i gang nye prosjekter, ta sjanser og gripe muligheten til å gi liv til nye kreative engasjement.  Noen får geniale ideer og er klar for å ta nye steg og sette i gang noe man ikke har turt eller vært klar for tidligere.

Noen kan bli ekstra aktive, får ikke sove, eller er spesielt rastløs og påvirkelig ovenfor subtile energier disse dagene. Det er også en mulighet for å bli overveldet, stiv i kroppen, eller oppleve at man hovner.

Det er mange ulike reaksjoner ved nymåne så vel som ved fullmåne. Tillat deg å la nye ideer og innsikter få mulighet til å vokse og bli en realitet.

 Global påvirkning
I perioder når Solformørkelser inntreffer er det viden kjent at det kan ha innflytelse på globale begivenheter, politiske avgjørelser og på aksje og finansmarkedet. I Vektens tegn tegn kan formørkelsen også ha innflytelse på relasjoner, samarbeidsforhold, åndelige og materielle verdier og alle bransjer som kan føre til balanse, harmoni, eller også ubalanser som trenger å harmoniseres.

Tema som kan utmerke seg i løpet av året som kommer er forholdet til Krig/fred økonomi og materielle verdier, og ubalanser i parforhold. Vekten forbindes også med kjærlighet, romantikk, kunst, musikk, og kultur. Det øker også fokuset rundt disse temaene i samfunnet generelt. Det er naturlig å knytte mer av dette til helse og samfunnsmessige goder. Nye vekst muligheter kommer via Solformørkelsen.

Hva innebærer det for deg?
La deg inspirere av Solformørkelsen og grip muligheten til å sette i gang med nye prosjekter i løpet av det kommende året. Legg merke til energiskiftet som skjer i timene etter solformørkelsen. La deg inspirere til å være kreativ, skape noe og få i gang det du vanligvis ville ha utsatt til senere. Tiden er inne for å komme i gang NÅ. TA Grep og stak ut en ny kurs som involverer nære relasjoner.

Les mer om hvilken innflytelse dette har på ditt personlige tegn via Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille ditt horoskop via www.inspiravisjon.no.

 

 

Det er Nymåne Jomfruens tegn 2023

Det er Nymåne Fredag 15. September 21. grader Jomfru Kl 03.40

 

Solen og månen befinner seg i Jomfruens tegn og høsten er i emning. Nymånen innleder en ny fase, en ny begynnelse og inviterer til å sette i gang med nye prosjekter. Nymånen inspirerer til ny vekst.

 

Månen vokser seg større frem mot fullmånen om ca 14 dager i Værens tegn. Det indikerer at dette er en strålende periode for å så nye frø, sette i gang med nye prosjekter som kan vokse og utvikles i tiden fremover.

 

Dette er også en tid for å analysere, evaluere og sortere i det man allerede har sådd, skapt, eller satt i gang. Ikke minst studere hva man vil gi slipp på, eliminere og ønsker å dyrke frem og perfeksjonere.

 

Har du et ønske om å sette i gang prosjekter, begynne med nye vaner, en ny livsstil, eller innlede en ny fase, kan du med fordel benytte deg av den gunstige tiden det er å starte ved Nymåne.

 

Jomfruens tegn

Jomfruen er et fleksibelt jordtegn som harmonerer med naturens fleksibilitet og fantastiske evne til å berike dens beboere. Jomfruens arketype forbindes med uskyld, renhet og guddommelighet.

 

Jomfruens arketype søker å være den reneste utgaven av seg selv og jakter naturlig på perfeksjon. Derfor legger man automatisk merke til distraksjoner og urenheter som reduserer eller hindrer renheten i å manifesteres eller å skinne fullkomment.

 

Jomfruens tegn blir ofte av den grunn forbundet med egenskaper som kritisk, dømmende og analyserende. I jakten på perfeksjon er det naturlig å analysere, sortere og eliminere. Mange fokuserer på ryddighet, renslighet, nøyaktighet, kosthold, ernæring og andre detaljer som optimaliserer alt man ønsker å perfeksjonere.

 

Jomfruen er opptatt av det man kan nyttiggjøre seg og bruke så vel som det som kan forenkle arbeidet. Jomfruer er praktisk og realistisk orientert. I Jomfruens periode er frukt, bær, grønnsaker, sopp og markens grøde modnet og det er tid for å høste av rikdommen naturen har å by på.

 

Jomfruens tegn forbindes med Merkur, planeten for formidling og kommunikasjon. Det føles berikende å absorbere og lytte til naturens harmoniserende lyder. De som lytter ekstra godt vil merke at naturen selv, i form av vann, trær, blomster og dyr har budskap å formidle.

 

Nymånen i kontakt med Neptun

Denne gang er Nymånen i opposisjon til Neptun og det indikerer at man kan la seg påvirke av andres meninger, holdninger, beslutninger og aktiviteter. Det er lett å lytte til andres behov, ønsker og tilpasse seg omgivelsenes aktiviteter.

 

Nå kan du bli mer bevisst hvordan du lar deg påvirke på den ene eller andre måten. Enten det er via Sosiale Media, TV-serier, Pod-Kaster, andres uttalelser, eller beslutninger. Å konfrontere deg selv om hvem du vil lytte til er tema nå. Skal man ta hensyn til andres behov og ønsker eller ikke?
I så fall i hvilken grad skal det være?

 

Bli bevisst din påvirkningskraft og hvordan du lar deg forføre av andres påvirkning. Det er også tid for å finne balansen mellom virkelighet og drømmer, realiteter og illusjoner. Erkjenn hva som er faktabasert og hva som ikke er det.

 

Hva NÅ?

Dette er en fantastisk periode for å tilbringe tid i naturen og lytte til stillheten, å være i sansene og kjenne hva kroppens signaler uttrykker. Så kan det dukke opp noen bilder eller ord i bevisstheten som gir nyttig informasjon om den nye begynnelse.

 

Benytt anledningen til å bli bedre til å skille klinten fra hveten, lytte til intuisjonen og legge merke til de subtile detaljene som kan ha stor. innvirkning på dine avgjørelser. Det er også en tid for å eliminere det som ikke lengre har noen betydning.

 

Det innebærer å se klarere både i prosjekter, materielle verdier, relasjoner og tidsforbruk.

Setter du i gang nye prosjekter ved Nymånen, er det samtidig lurt å perfeksjonere prioriteringene.

 

Med ønsker om berikende og produktive dager forover. :-)

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.