Det er NYMÅNE i Krepsens tegn
Onsdag 29. Juni 2022,   
kl 04.52 - Norsk Tid

 

 

Ved Nymåne i Krepsens tegn befinner både Solen og Månen seg i Krepsens tegn. Nymånen representerer en veldig fin periode for å starte med nye prosjekter.

 

Månefasene har innflytelse på jordas magnetfelt og det kan merkes blant annet ved Tidevannet med flo og fjære.

 

En syklus fullføres og en ny begynner ved Nymåne. Det er naturlig å sette i gang nye prosjekter man ønsker skal vokse og utvikle seg fremover.

 

Krepsens tegn

Månen forbindes med Krepsens tegn og effekten av den forsterkes naturligvis når både Sol og Måne befinner seg i eget tegn.

Krepsen er et ledende vanntegn som representerer vann i bevegelse. Den forbindes med elver, bekker og rennende vann som er på vei til et mål. Det forbindes også med følelsene og de sårbare sidene i oss.

Ser man på Krepse-dyret som bærer skallet «hjemmet» med seg for å beskytte sitt sårbare indre uansett hvor den befinner seg, er det naturlig å beskytte seg selv og søke trygghet når man føler på usikkerhet. Familie og privatliv betyr ekstra mye for Krepsens barn.

Krepsens tegn innleder sommersolverv, altså starten på en ny sesong.  Dette er også et ledertegn, en innovatør og igangsetter. Det gjør at Krepsen forbindes med kreativitet, initiativ, selvstendighet, beskyttelse og omsorg.

Krepsens arketype er høysensitiv og har behov for å være alene i perioder. Å tilbringe tid i naturen, rundt eller ved vann stimulerer den indre harmonien og virker rensende.   


Begynne en ny fase

I tiden rundt Nymåne kan de mest følsomme bli ekstra emosjonelle som ved fullmånefase. En kan føle seg overveldet, stivne i kroppen, oppleve at kroppen eser ut, fylles av vann og man kan oppleve at det «kribler».

Det er naturlig å bli bevisst noe som har ligget i underbevisstheten, eller har blitt undertrykt og en kan få et sterkt behov for å få det ut og gjøre noe med det.

For de som hemmes av angst eller frykt, er dette en gyllen mulighet til å frigjøre seg og la frykten slippe taket, slik at man kan knytte tettere bånd til sjelens ønsker og behov.

Det åpner for å følge hjertets ønsker. Intellektet kan se behovet for noe mens sjelen ønsker noe annet. Muligheten til å forene sjelen med viljen og lidenskapen øker.

Månens påvirkning

Menneskenes og dyrenes psyke kan også påvirkes i like stor grad ved månefasene og mange merker dette godt i dagene rundt ny og fullmåne.

 

Fiskelykken påvirkes rundt ny og fullmåne og heving av bakverk fungerer best ved stigende måne, så vel som såing og dyrkning fungerer best ved at frøene sås ved nymåne.  

 

Ved nymånen kan man bli mer rastløs og urolig, årvåken og oppmerksom, energisk, kreativ eller rastløs.

Dersom du er ekstra våken om natten kan dette skyldes månefasen de neste par døgn. Det er naturlig å legge merke til hva man med fordel kan gi slipp på for å vokse fremover.

Noen kan erfare at elektriske apparater ikke virker som de skal, mens andre erfarer at energi endres i dagene rundt nymånen.

Tiden er inne for å bringe skjulte potensial frem i lyset og åpne for kreative og skapende energier uten moralske begrensninger. Benytt anledningen til å definere hvilke drømmer du ønsker å realisere og stak ut kursen i den retningen.

Det er tid for å legge merke til hva man med fordel kan gi slipp på slik at man klargjør både tid og energi til å åpne for noe nytt.

 

Dette er en perfekt periode for å sette i gang nye prosjekter og realisere kreative ideer som får sjansen til å dyrkes og kan vokse i tiden fremover. Dette er en perfekt tid for å komme i gang med det man ønsker skal bidra til suksess i familie og relasjoner fremover. Sett i gang!

Legg merke til energiskiftet like etter nymånen inntreffer.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette har på deg og ditt tegn kan du gå inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille ditt personlige horoskop via mail: nina@inspiravisjon.no  eller  gå inn på http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

 

Med ønske om kjempefine dager og en fin  begynnelse på noe nytt.

 

FULLMÅNE og SUPERMÅNE I SKYTTENS TEGN 14. JUNI 2022

 

Det er Fullmåne i Skyttens tegn Tirsdag 14. juni 2022 kl.  13.51  - Norsk Tid.

 

Solen befinner seg i Tvillingens tegn og månen i Skyttens tegn. Det er også Supermåne og det betyr at månen er nærmest jorda på vei i sin bane i denne perioden. Dermed virker den også større.

 

En fullmåne indikerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, og komplettering. Det åpner for å se tydeligere hva man ønsker å fullføre, avslutte og legge bak seg. Det er naturlig å se seg selv og relasjoner i ett klarere lys.

 

En fullmånefase er også en tid for åndelige opplevelser og kontakten med emosjonelle dypere ubevisste tema. Det kan omhandle fortidens opplevelser og bevisstgjøring om hva man lengter etter og ønsker å komplettere i sitt liv. 

 

Effekten av en fullmåne

Effekten av en fullmåne kan merkes noen døgn i forveien og kan et par dager i etterkant av dens fulleste tidspunkt.  

 

En fullmåne belyser emosjonelle situasjoner som berører til livsområdet der månen befinner seg. Det gir mulighet til å se seg selv utenfra og åpner for å vokse til et høyere bevissthetsnivå på innsiden. Det kan for noen føre til at en prosess settes i gang som styrker den indre drivkraft og motivasjon.

 

Det er viden kjent at månens faser kan ha innvirkning på psyken. Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske sykehus i dagene rundt fullmåne. 

  

De mest sensitive kan oppleve at de strever med å få sove. Noen kan bli mer våken, kreativ, ekstra følsom, var for lyder, lukter og smaker. Noen føler behov for å være alene, og kjenne på emosjonelle tema. Det er naturlig at følelser forsterkes. Noen kjenner på sorgen og får utløp via tårer mens andre hovner opp i kroppen. Det er naturlig å merke en økende stivhet i muskler og ledd. Noen blør mer ved menstruasjon og ved sårbehandling kan blødninger forsterkes.

 

Noen kan bli ekstra kreative og årvåken rundt fullmånen og føler for å slippe seg mer løs, og bobler over for å kreere, danse, leke og le.

 

Å ignorere måneformørkelsen er som å stikke hodet i sanden og late som om fakta ikke eksisterer. Det betyr ikke at det ikke skjer. En måte å forholde seg til dette på, er å studere alt en kan finne av informasjon eller legge merke til ens egne reaksjoner i perioden.

 

Fullmånen gir innblikk i hva man kan ha behov for å se nærmere på, fullføre, legge bak seg og gi slipp på.

 

Skyttens tegn

Skytten representerer nysgjerrighet, vitebegjær, eventyrlyst og visdom. Dette er et bevegelig ildtegn som inspireres ved å oppleve impulsive og raske begivenheter som kan stimulere vitebegjæret. Skytten er optimistisk og søker gjerne ekspansjon, eventyr og mer kunnskap.

 

Skytten er også et ildtegn som viser temperament, engasjement, lidenskap, rastløshet og kan lett være impulsiv i avgjørelser.  De retter energien mot raske effektive bevegelser eller handlinger.

 

Skytter trenger å ha et overblikk over situasjonen de er i. Det er drivkraften til jakten på kunnskap og visdom.

 

Noen kan være så raskt at de bli flyktig og strever med å finne roen. Rastløse ben, kribling i magen, eller musklene, behov for å bevege seg og gjøre flere fysiske anstrengelser er tema som kan dukke opp nå. Det er lett å overdrive aktivitetene.

 

REALITETENE KALLER

Fullmånen i kontakt med Neptun og Saturn

Behovet for å skaffe seg et overblikk og se virkeligheten er ekstra stort i denne perioden. Kontakten. Med Neptun og Saturn viser at illusjonene briser og virkeligheten kaller. For de som har urealistiske drømmer kan dette virke utfordrende, men for de som har klare realistiske visjoner kan dette styrke effektiviteten og perfeksjonere essensen i det de ønsker å oppnå.

 

Det er tid for å komme til kjernen i sakene, eliminere tidstyver og alt som hindrer konsentrasjon og videre vekst.

 

Unngå å la emosjonene ta overhånd og tillate fullmånen å føre til destruktive tendenser, men grip muligheten til å søke kunnskap, innsikt og se muligheter for å justere retningen slik at nye visjoner kan realiseres.

 

Nå er det absolutt mulig å overdrive og dramatisere situasjoner. Sørg for å skaffe deg et realistisk overblikk og gi slipp på det som hindrer fremgang. Det innebærer også å bevege seg ut av komfortsonen, skape forandring og tørre litt mer.

 

Dette er en spesielt gunstig periode for å få overblikk over situasjonen man ikke har sett så tydelig, eller ønsker å gjøre noe med. Sørg for å innhente alle opplysninger i det du ønsker å gjøre noe med.

  

Det er også en strålende periode for å se seg selv i relasjon til andre. Legg merke til endringen i energiskiftet like etter fullmånen. 

 

For å kunne si noe om hvilken innflytelse dette har på det enkelte individ, må man tolke det personlige horoskopet.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Fullmånen har på deg, kan du inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

eller du kan bestille et personlig horoskop via https://www.inspiravisjon.no/      eller via nina@inspiravisjon.no

 

Med ønske om fantastiske dager til deg.  

 

 

 

 Det er Nymåne i Tvillingens tegn Mandag 30. mai 2022 kl. 13.30 - Norsk Tid

 

Både Solen og månen befinner seg i Tvillingens tegn i dagene rundt nymånen.

Nymånen representerer avslutningen av en syklus og begynnelsen på en ny.  Tiden er inne for å legge en fase bak seg og åpne for noe nytt.

 

Nymåne er den beste tiden for å sette i gang med nye ting og så nye frø. En ny begynnelse er i emning og tiden er inne for å prioritere det man ønsker skal vokse seg større mot fullmånen.

 

Like før Nymåne øker behovet for å avslutte kapitler, kvitte seg med noe, det man har vokst i fra, og gi slipp. Det dreier seg om å rydde vei og klargjøre for det nye som er på vei.

 

De neste par døgn kan du bli ekstra årvåken, nysgjerrig og vitebergærlig. Noen får ikke sove, blir ekstra aktive, rastløs og viril. Kreativiteten øker og man inspireres til å sette i gang med noe man har tenkt på en stund.

 

Tvillingens tegn

Tvillingens tegn er et bevegelig lufttegn som representerer mental styrke, vitebegjær og nysgjerrighet. De har et fugleperspektiv og ser situasjoner ovenfra eller utenfra.

 

Tvillingens tegn symboliseres ved to tvilling - barn som ser i hver sin retning eller mot hverandre. Denne arketypen viser personligheter som har oversikt over mange interesser på en gang og som samtidig kan være veldig fokusert og konsentrert om detaljene i det de holder på med.

 

Stikkord som representerer Tvillingenstegn er en mental, intellektuell, nysgjerrig, åpen, vitebegjærlig, årvåken, sosial og har et behov for å utveksle tanker og ideer.

 

Tvillinger har et skarpt intellekt og en tendens til å tenke mye. Nysgjerrigheten rundt hva som finnes, leder ofte til at man har mange kontakter, stort nettverk og er genuint interessert i mennesker, steder og nye erfaringer generelt.

 

Den store (doble) mentale kapasiteten er som en antenne med mange mottakere og en motor som fører til at man observerer mye på et kort øyeblikk med mindre man engasjerer hjernen med krevende og utviklende aktiviteter, for mange tanker eller grubling.

 

Tvillingen er et tegn med stor tilpasningsevne fordi de ofte ser flere sider av en sak.

Mange tvillinger er som kameleoner og blir lik den de snakker med i øyeblikket. Noen kan endre karakter etter hvilket miljø man vanker i.

 

For mange saker på gang samtidig, kan føre til at man kan miste oversikten eller virke overflødig. Noen kan tilpasse seg for mye og miste seg selv eller mål og mening underveis.

 

Solen gjennom Tvillingen tegn

Solen gjennom Tvillingens tegn minner om å bli bevisst den indre dialogen og hvordan man tenker. Den ene siden trenger ikke være enig med den andre. Å diskutere med seg selv kan være nyttig, men trenger ikke gi resultater.

 

Den indre dialogen mellom den gode og den negative siden påvirker også hvordan man lytter og uttrykker seg.

 

Det gir anledning til å legge merke til hvordan du tilpasser deg, hvor fleksibel du er eller ikke er og hvilke spirer eller interesser som skal få mulighet til å vokse fremover. Det omfatter hvilken innsikt du trenger og hvem du kan inkludere som kan gi næring til en positiv utvikling og vekst.

 

Tankens kraft er et konkret og sterkt mentalt verktøy. Solen gjennom Tvillingens tegn minner om hvordan man med fordel kan være oppmerksom på hvilke tanker man har, hvordan man kommuniserer med seg selv og andre, hvilke signaler man sender, også telepatisk, hva en tar imot og hva en selv formidler.

 

Behovet for å dele informasjon, kunnskap, å tenke i nye baner og å lære nye kunnskaper øker. 

 

Legg merke til hvordan du blir påvirket og påvirker andre. Det er å anbefale å se deg selv og din situasjon i et fugleperspektiv.

 

Grip muligheten til å være åpen og nysgjerrig, vitebegjærlig og søk informasjonen du trenger for å styrke og utvikle prosjekter eller aktiviteter som allerede er i vekst.

 

Ønsker du å lese noe om hvilken innflytelse Nymånen har på deg kan du inn i Mitt Astrounivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers   eller du

kan bestille et personlig horoskop via nina@inspiravisjon.no eller  www.inspiravisjon.no

 

 

 

TOTAL MÅNEFORMØRKELSE 16. mai 2022, Supermåne og Blodmåne


Det er måneformørkelse 25 gr. Skorpionens tegn mandag 16. mai 2022 kl. 06.14 - Norsk Tid


Total Måneformørkelse betyr at solen og månen er i opposisjon til hverandre med jorden imellom dem. Solen, jorda og månen danner en helt rett linje ved Total formørkelse.

 

En supermåne betyr at den er nærmest jorda i sin bane. Blodmåne betyr at den får en rødlig farge. Lyset som reflekteres fra sola til månen må via jorda for å nå frem. Det blir da en lengre bølgelengde. Lys med lang bølgelengde kan bli rødt, gult, eller orange.

 

Måneformørkelsen representerer fullendelse, komplettering og full blomstring.  En fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe. En spenning slipper taket like etter fullmånen. Det åpner en mulighet til å se seg selv utenfra, med andres øyne og til å se seg selv og andre i ett nytt lys.

 

Det er viden kjent at formørkelser har innvirkning på den psykiske balanse hos sensitive individer.  Noen opplever denne fasen sterkere enn andre. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk i kroppen. I dagene før og etter fullmåne kan man bli ekstra følsom, sensitiv og emosjonell.

 

Noen kan bli sliten eller kjenne sterke spenninger i kroppen og stivhet i muskler og ledd. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken og kreativ, mens andre opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske. Andre blør mer ved menstruasjon og erfarer at sår gror saktere enn ellers.

 

Forskning har vist at det er flere innleggelser på psykiatriske akuttmottak i dagene rundt fullmåne.

Dersom man ikke får sove eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak. Noen kan oppleve dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklare.  Unngå emosjonelle overdrivelser de neste dagene. 

 

Skorpionens tegn

Skorpionens tegn forbindes med sterke følelser, lidenskap, engasjement, og konsentrasjon. Man er enten 100% engasjert, eller ikke interessert i det hele tatt. Skorpionen elsker eller hater.

 

Noen opplever at de blir bevisst sine mørkere sider, skyggesider, og det gir mulighet til å se klarere, transformere, eliminere og rense deg selv fra fortidens bagasje. Det gir mulighet til å tilgi og gi slipp på utrangerte holdninger, stive tankemønstre og psykiske begrensninger. Det øker sjansen for å polere ens edlere egenskaper og gi liv og næring til det beste en kan være. 

 

Slike innsikter åpner for muligheten til å helbrede seg selv, bli bevisst uvaner og avhengighet.  Det man blir bevisst, kan man gjøre noe med. Følelser som hat, hevntanker og destruktivitet kan transformeres via tilgivelse og ubetinget kjærlighet. Dermed kan man bygge tillit, takknemlighet og hengivenhet.

 

Skorpionens evne til å gjennomgå en konstant forvandling eller transformasjon forbindes med at noe dør og noe nytt kommer ut av det. Det som representerer Skorpions tegn involverer endelige og ugjenkallelige avgjørelser. En fase avsluttes og en ny begynner. Det klargjøres for at noe nytt kan vokse ut av det gamle.

 

Fugl Phoenix

Skorpionens fantastiske evne til å reise seg som fugl Phoenix gir mulighet til å komme sterkere ut av en situasjon eller forvandling enn før.

 

Denne fullmånen inviterer til å studere følelser og bli oppmerksom på ubevisste emosjonelle sterke og svake sider. Det gir en gyllen anledning til å se seg selv med andres øyne og legge merke til om man projiserer på andre det en selv bærer på. av følelser, forestillinger eller ubevisste tanker.

 

Det er naturlig å se nære relasjoner i ett tydeligere lys i dagene før og etter måneformørkelsen. Åndelige og materielle verdier er et tema for refleksjon og ubevisste innsikter gjør at følelser blir tydeligere og lettere å håndtere.

 

Benytt anledningen til å bringe klarhet i emosjonelle saker som er feid under teppet eller ignorert og sett ord på det som er usagt og ligger og ulmer under overflaten.

 

Alt som minner om skygger kan overstyre handlingene og perspektivet, virke skummelt eller uhåndterlig. Nå kan usikkerhet transformeres til trygghet ved å komme frem i lyset og få en forklaring.

 

Utrensning

Tiden etter en fullmåne er en perfekt periode for å sette i gang med en utskillingsprosess og kvitte seg med avfallsstoffer både fysisk og materielt, eller å sette i gang med en slankekur. Det er den beste perioden for å gi slipp på noe man holder for lenge fast på. Dette er en optimal periode for å bli bevisst på og justere uvaner og destruktive vanemønstre.

 

Legg merke til endringer i stemningen like etter fullmånens topp.

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.

Med ønske om fantastiske dager for en hver.

 

Det er SOLFORMØRKELSE i Tyrens tegn
30. april kl. 22.27


Det er Black MOON som betyr 2. nymåne i en kalendermåned.

 

Solformørkelsen åpner for å avslutte en fase og sette i gang med noe nytt. 

 

Det er en fin tid for å liv til nye spirer man ønsker å dyrke fremover.

 

Effekten av en solformørkelse kan vare i mer enn ett år. Det er 9 og 18 år til neste gang det er Solformørkelse i Tyrens tegn.

 

En måneformørkelse i november belyser tydeligere det man trenger å gi slipp på for å utvikle det man setter i gang i vår.

 

Sort måne indikerer at det usynlige, utydelige behov og det undertrykte blir tydeligere. Du kan legge merke til følelser du tidligere ikke har visst at du hadde. Dermed er det også mulig å forholde seg til dem og ta grep.  

 

Solformørkelsen i Tyrens tegn inviterer til å dykke dypere inn i hva din skjebne er og hvilke verdier som kan bidra til å styrke din vei mot dine mål. Dine emosjonelle sider forsterkes og utvider blikket for det som betyr aller mest for deg.

 

Tyrens tegn

Tyrens tegn knyttes til frodighet og det jorden har å by på, det som kan dyrkes og forbindes med åndelige og materielle verdier. Mange opplever at jobbsituasjonen, økonomien, kostnadene og verdiene er i en endring og det fører til revurdering og justering i prioriteringene.

 

Tyrens tegn forbindes også med lojalitet, stabilitet, trygghet og den praktiske sans. Dette er en strålende periode for å manifestere sin egen verdi, stake ut sin egen kurs, sin skjebne, hva man står for og verdsetter aller mest.

 

Tyren forbindes med begjær og nytelse i alle former. Tyren kan kunsten å nyte i fulle drag alt man elsker og har.

 

Solformørkelsen i Tyrens tegn leder til økt fokus rundt åndelige eller materielle verdier. Tyrens tegn forbindes med sansene og det er naturlig at sansene og begjæret forsterkes disse dagene. Noen merker en økende følsomhet for lukter, smaker og. berøring generelt. Det kan forsterke behovet for mer fysisk kontakt, hudkontakt eller nærhet disse dagene.

 

Tyrens tegn forbindes også med øre, nese og hals og harmonerer med stemmebånd og det å lytte. Det kan øke interessen og sansen for musikk, kunst, vakre harmoniske omgivelser, opplevelser i naturen og alt som kan minne om overflod.

 

Verdier

Åndelige og materielle verdier, familie, vennskap, tid, kjærlighet, kreativitet, status og posisjon, eller andre ting som sansene kan oppleve som man verdsetter forsterkes.

 

Dette er tiden for å så frøene man ønsker å dyrke fremover og berike det man allerede har sådd, det som er skapt og det man ønsker skal vokse seg større og sterkere. Det gjelder å være oppmerksom på hva man gir næring til, slik at det ikke går på bekostning av andre verdier som i grunnen betyr mer.

 

Bli oppmerksom på hvilke uvaner, holdninger eller begjær det er nødvendig å gi slipp på. Så er det mulig å åpne for manifesteringen av nye verdier.


Nymånen i kontakt med Uranus

Solformørkelsen i konjunksjon med Uranus inspirerer til å gjøre noe helt nytt, originalt og fremtidsrettet. Det inspirerer til å tenke i nye baner og implementere ny teknologi eller elektronisk utvikling.

Det åpner for å tenke i nye baner i verdispørsmål både når det kommer til hva man oppfatter som verdifullt og hva man ønsker å investere i. Dine interesser kan ta en overraskende retning. 

 

Uranus forbindes også med elektronisk eller teknologisk utstyr og solformørkelsens kraft inspirerer til å investere i utstyr som kan støtte det du vil satse på fremover Å være selvstendig og fri til å gjøre som du selv ønsker kan komme ut av dette.  

 

De som har Tyren sterkt representert i sitt horoskop åpner nå for en ny begynnelse på flere områder. Gjør innsatsen som skal til.

 

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse Solen gjennom Tyrens tegn har på ditt tegn kan du gå inn på Mitt AstroUnivers via følgende link:

https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers

 

eller bestille ditt eget horoskop via: nina@inspiravisjon.no - www.inspiravisjon.no