Ditt store horoskop

 

Innholdet i denne boken beskriver litt om essensen i hvert stjernetegn, hvilke elementer, kvaliteter, sterke og svake sider som ligger til tegnet. Hvilke tegn som passer best i forhold til kjærlighet og parforhold er også tatt med. 


Planetene går i baner og sykluser og boken beskriver hvilken innflytelse disse syklusenes energier har på det enkelte stjernetegn. Her er det beskrevet hvilken påvirkning de ulike planetene har for hvert tegn for hver måned.

Det er ca 300 ord per måned for hele 2018 for hvert tegn.

 

Innflytelsen fra Sol og Måneformørkelser, Merkur, Venus og Mars´vending bakover, Jupiter, Saturn og Uranus´ baner og tegnskifter er tatt med i betraktningen for det enkelte tegn for hvert måned. 

 

Denne informasjonen kan vise seg svært nyttig i forbindelse med de daglige valg man står ovenfor. Denne boken gir god informasjon og innsikt i energiskiftene. Den kan også fungere som et opplagsverk.  

 

Astrolog Nina Skjemstad gir deg veiledning og gode råd basert på sine tolkninger av planetenes bevegelser på stjernehimmelen. Hun har ord på seg for å være treffsikker og nøyaktig. 


Har du behov for en personlig tolkning, kan du bestille via www.inspiravisjon.no, på
mail: nina@inspiravisjon.no eller via tlf: 92064400 og 829 95 261

kr. 299,-

Frakt på kr. 60,- pr stk tilkommer

* = Må fylles inn
Alle felter må fylles inn korrekt.

Relaterte produkter

Andre kunder som kjøpte dette horoskopet, har også sett på disse lignende produktene: