Referanser

 

Wanja Smaavik
Jeg har brukt Nina hovedsakelig for å utvikle meg innen jobb og karriere. Som Gründer trenger man av og til litt sparring av en utenforstående for å ta gode valg. Nina har gitt meg coaching, brukt horoskopet mitt som grunnleggende verktøy og hjulpet meg til å se ting klarere. Man får en reise inn i sin egen person hvor det kommer bekreftelser, og ikke minst overraskelser. Anerkjennelse av meg selv er det viktigste Nina har lært meg. Hun har vært en meget viktig person for meg helt siden 2008, og har bidratt sterkt til min selvutvikling. Jeg er totalt avhengig av å diskutere "veien videre" med henne, minst hver 6 måned.
Mine varmeste anbefalinger!

 

Line Jensen
Jeg har hatt flere hyggelige og inspirerende samtaler med deg, Nina. Du har gitt meg meget god veiledning. Jeg sto midt i en vond sak da vi sist snakket sammen og det har nå løst seg til det aller beste – faktisk bedre enn jeg kunne ha forventet å oppnå. 

 

Hanne Lium 

Jeg har lest dine horoskoper i Allers i mange år og har i grunnen ikke trodd på horoskop i utgangspunktet, men dine horoskoper har stemt sjokkerende mye veldig ofte. Jeg har abbonnert på Allers i flere år på grunn av dine presise horoskoper. Det er helt utrolig hvordan du kan si noe om det jeg står midt oppi til enhver tid. Vi venninnene har diskutert dette flere ganger og de andre har også opplevd at dette har stemt utrolig godt for dem.
Du er meget dyktig, presis og kommer med mange gode råd. Din oversikt er helt utrolig.

 

Rebekka Sørli
Hei Nina, Hørte nettopp på lydopptaket fra vår samtale sist – nå har det jo gått en stund og selv om jeg jo tror på astrologi må jeg si hvor forbløffet treffende det du sa var. En del lå jo i kortene, dvs jeg så vel etter en bekreftelse på hva som er er «riktig» vei å gå for meg. Ja det er nesten litt «spooky» å få beskrevet seg så godt av noen som jeg ikke har møtt før. Det er ment som et utelukkende kompliment til ditt fag og dine evner. Mye av det vi snakket om har inntruffet.

 

Lene Christiansen

Vil gjerne sende deg noen ord og takke deg for kjempebra coaching til meg og min bedrift.
Du jobber raskt, effektivt og er bra på og sette ord på ting.
Det har gitt meg en ny innsikt og har hjulpet meg til å komme videre.
Takk for den du er og jeg vil anbefale andre å ta kontakt om de står fast, slik som jeg gjorde!

 

Eva Petersen

Stor ble min forskrekkelse da jeg åpnet allers! Tenk for en fulltreffer! Det du skrev om meg stemte jo på en prikk! Mest forbauset ble jeg da du skrev at jeg ville møte en gammel "flamme"! - For to uker siden ringte jeg til en barndomsvenn og vi skal møtes etter 60 år denne uken. Du er jammen treffsikker! 

 

Gro Johannesen

Det er helt utrolig hvor treffsikker du er, og både din tolkning av planetene og også dine intuitive innspill har vist seg å stemme forbløffende bra. Fikk bare lyst til å gi en tilbakemelding på det! Kommer til å ta kontakt igjen...

 

Birgit Karlsen

Fullmåne i Skorpionens tegn - ååå, du slette tid, sier jeg!! Dette var en fulltreffer, Nina, og når jeg etterpå leser horoskopet for Krepsen i mai måned, får jeg ståpels og frysninger! Jeg leser alt flere ganger - og blir helt satt ut!! Tankene virrer ukontrollerte rundt i hodet mitt og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne først og sist! Men en ting er jeg helt sikker på, og det er at dette skal jeg benytte meg av for å komme videre i livet mitt!! 

 

Helen Kristiansen

Nina er meget seriøs og dyktig og vet hva hun holder på med. Hun ser situasjonen meget klart og tydelig, er kunnskapsrik og har bred erfaring. Hun er en god samtalepartner og bidrar til selvinnsikt og personlig utvikling. Hun vet hva hun snakker om og kan det hun driver med. Hun er en god motivator og inspirerer meg til å strekke meg ut over egne begrensninger. Hun er ryddig og gir meg trygghet slik at jeg greier å stole mer på meg selv. Jeg ringer henne når jeg trenger en samtale.

 

Tove Selnes

De egenskapene jeg setter mest pris på er at Nina har et meget klart overblikk. Det hun sier er spot on hver gang. Hun er meget kunnskapsrik og har en åpen nysgjerrighet som gjør at hun blir en god lytter. Hun tar meg seriøst og på alvor. Hun belyser essensen og er tydelig , oppriktig og ærlig. Jeg liker de individuelle personlige samtalene vi har. De generelle horoskopene er også interessante, men ikke i nærheten av det en samtale gir.

 

Anneli Hermanstad

Nina utviser en trygghetet og ro og virker svært trygg på kunnskapene i forbindelse med det hun ser i horoskopet. Hun ser kunden klart og er en god lytter. Nina er ekte og autentisk, ærlig og oppriktig i det hun sier. Hun er en dyktig coach og er selvsikker på det hun driver med.

 

Inger Nilsen

Nina er rettferdig, impulsiv og kreativ, utadvendt og positiv. Hun er ærlig og oppriktig har en meget god personlighet og lyser av godhet. Hun er dyktig, troverdig, seriøs og vekker tillit i omgivelsene hun er i. Hun er en inspirator og motivator som evner å løfte andre uansett hvilket nivå de befinner seg på.