Astrolog Nina Skjemstad

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 25 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Med sin kunnskap og erfaring, inspirerer og motiverer hun til selvutvikling og vekst. Hun har 6 års deltidsutdanning i Astrologi, hvorv 4 er ved Faculty of Astrology i London, 3 emnefag i grunnfag Psykologi, er utdannet Journalist og Markedsøkonom. 

 

Nina har erfaring som daglig leder og selvstendig næringsdrivende i 30 år. Hun er skribent og astrolog for ukemagasinet Hjemmet siden 2015 og har tidligere vært astrolog for Allers i 11 år.  

 

Inspira Visjon AS ble startet av astrolog og coach Nina Skjemstad i 2013. Hun er styrelder og Daglig Leder.
I 2021 ble Nina Daglig Leder for Trondheim Kulturnettverk. Hun har vært interessert i musikk og har tatt utdanning innenfor Rytmisk Korledelse, Musiikbasert Miljøbehandling og Musikkproduksjon ved Nord Universitet. Hun har også gitt ut flere egne låter og tilsammen 45 God Natt Sanger. 

 

Nina driver også Astrologisk Center som ble startet i 2002, Inspira forlag og Astroskolen. 

 

I Inspira Visjon driver hun med inspirasjon, motivasjon og livsveiledning. Nina bidrar til å se sin livssituasjon klart i nuet og veien videre både individuelt og for bedrifter, i parforhold, gruppesituasjoner, kollegiale forhold og i relasjoner familiemedlemmer i mellom. Her tilbys Coaching, veiledning, samtaler, selvutvikling, mental trening, mentoring, foredrag, meditasjon og mindfulness. 

 

Tankens kraft, manifestering og mental trening er sterke verktøy for vekst og utvikling og har i alle år vært et sterkt fokus i Ninas virksomhet. 

 

Nina er mentor og coach for ledere og mellomledere i små og store bedrifter. Hun tar også i mot studenter som er usikre på veien videre. 

 

Hennes sterkeste talent er å se utviklingspotensialet i et individ, et prosjekt, en gruppe, eller i en bedrift. 

 

Referanser